Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Νέος κύκλος προβοκάτσιας εις βάρος του Κώστα Καραμανλή, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις


Μετά τις αποκαλύψεις για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, άρχισε ένας απίστευτος κύκλος προβοκάτσιας με δήθεν “διαρροές” για προσφυγή του πρώην πρωθυπουργού στην δικαιοσύνη ως …ιδιώτης! Τις ανυπόστατες αυτές φήμες τις είχαμε διαψεύσει εδώ: Καμμία σκέψη για προσφυγή στην δικαιοσύνη από τον Κώστα Καραμανλή.Καταλαβαίνετε ότι το σχέδιο δολοφονίας ενός πρωθυπουργού λόγω των πολιτικών του επιλογών, δεν είναι διάρρηξη της γειτονιάς για να πάει το θύμα στο τμήμα της γειτονιάς του, αλλά μείζον Εθνικό θέμα που χρήζει αυτεπάγγελτης κινητοποίησης από την δικαιοσύνη.


Πολλώ δε, όταν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι ο σύμβουλος του νυν πρωθυπουργού είχε γνώση του σχεδίου και μάλιστα είχε ενημερώσει τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου!
Αυτά λοιπόν που ακούγονται περί επιστολών και προσφυγών του Καραμανλη στη δικαιοσύνη, δεν αντέχουν καν σε κριτική.
Γίνεται ξεκάθαρη όμως η προβοκάτσια των εμπνευστών όταν υποστηρίζουν ότι αυτές οι φήμες διαρρέουν από το στενό περιβάλλον του τ. πρωθυπουργού, όπως “Τον Σουφλιά και τον Αλογοσκούφη!!” Καταλαβαίνετε λοιπόν ποια η σκοπιμότητα.
Είναι φαίνεται η απέλπιδα προσπάθεια των πλέον αντιπαθητικών πρώην υπουργών της ΝΔ να απαιτήσουν δικαίωση μέσω του κύματος συμπάθειας και δικαίωσης του πρώην πρωθυπουργού. Προφανώς οι ευσεβείς πόθοι των εκλεκτών της διαπλοκής, συνοδεύεται από χρήση δημοσιογραφικών απολιθωμάτων που επιπλεουν ως γνωστόν σε κάθε εξουσία.
Σημειώστε το, η δικαιοσύνη θα επέμβει αυτεπάγγελτα με την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και τα στοιχεία θα είναι συντριπτικά. Διότι αφορούν την ίδια την δημοκρατία, την ίδια την ύπαρξη της χώρας και όχι την ζωή του Καραμανλή ως ιδιώτη.
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: