Ο Ερντογάν στα κατεχόμενα για την επέτειο του Αττίλα!


Πυρετωδώς εργάζονται στα κατεχόμενα για την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου. Η κλειστή περιοχή των Βαρωσίων καθαρίζεται με προσοχή αφού ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επισκεφθεί και αυτή την περιοχή,για την επέτειο του Αττίλα. Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού αναμένεται στο πλαίσιο «των εορτασμών» που διοργανώνει το ψευδοκράτος για την αποφράδα επέτειο της εισβολής. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη επίσκεψη του ισχυρού άντρα της Τουρκίας στο Εξωτερικό από τη σαρωτική νίκη που πέτυχε στις τουρκικές εκλογές.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα Kibris Postasi, δεν αποκλείεται κατά την επίσκεψή του στα Βαρώσια να παρακαθήσει σε μια «σύσκεψη- έκπληξη», όπως χαρακτηρίζεται, «που θα ανατρέψει άρδην τα δεδομένα στο Κυπριακό».
‘Εγκυρη διπλωματική πηγή πάντως, με την οποία επικοινώνησε το SIGMALIVE δήλωσε «πως το τελευταίο διάστημα ο διεθνής παράγοντας γίνεται δέκτης Τουρκικών σκέψεων για ενδεχόμενο άνοιγμα των Βαρωσίων υπό τη διοίκηση των ΗΕ. Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν ο Τγίπ Έρτογαν σε μια κίνηση τακτικής απευθύνει κάλεσμα στους Βαρωσιώτες να πάνε και να εγκατασταθούν στην αγαπημένη τους πόλη σ’ ένα γερό crash test συνύπαρξης με τους Τουρκοκυπρίους…». Μάλιστα, η ίδια πηγή ανέφερε με νόημα «πως οι Τούρκοι θεωρούν ότι μια τέτοια κίνηση θα έχει τεράστια βαρύτητα εντυπώσεων στο Διεθνή χώρο παρόμοια με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων το 2003 όπου σας έπιασαν στην κυριολεξία στον ύπνο…».
SIGMA LIVE

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις