Ο κύριος Μίλερ, πρώην πρέσβης, φυσικός αυτουργός των υποκλοπών είναι ακόμα ελεύθερος και στέλεχος Ελληνικής εταιρείας


Παρά το πόρισμα για τις υποκλοπές και την ευθύνη της Αμερικανικής πρεσβείας, ο φυσικός υπεύθυνος για αυτό το τεράστιο σκάνδαλο, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Ο κύριος Τόμας Μίλερ, που οι Αμερικανοί τον έδιωξαν με τις κλωτσές για λόγους που δεν ανακοινώθηκαν, φιγουράρει ακόμα στο ΔΣ μεγάλης εισηγμένης Ελληνικής εταιρείας. Ο κύριος Τόμας Μίλερ, κολλητος του Χριστοφοράκου με ενεργό ρόλο στις συζητήσεις για τα συστήματα ασφαλείας των Ολυμπιακών αγώνων όπου όλως τυχαίως, δεν υποστήριξε τα Αμερικανικά συμφέροντα, περπατά στους δρόμους της Αθήνας κύριοι εισαγγελείς. Διότι η “Αμερικανική πρεσβεία” ως όρος δεν λέει τίποτα. Είναι τσιμέντα και ως γνωστόν τα τσιμέντα δεν μιλούν. Έτσι, όπου Αμερικανικη πρεσβεία, βλέπε Τόμας Μίλερ. 


Ακόμα κύριε εισαγγελέα;
Ή μήπως φταίει το ότι ο κύριος Μίλερ είναι συνάδελφος του αδελφού του πρωθυπουργού, Νικόλαου Παπανδρέου; Δεν το πιστεύουμε διότι πρόκειται περί απλής σύμπτωσης.
Δεν είναι δυνατόν ολόκληρη δικαιοσύνη να αφήνει ακάλυπτο τον αδελφό του πρωθυπουργού αφήνοντας ελεύθερο έναν άνθρωπο που έβλαψε την χώρα.
Κάντε λοιπόν τις ενέργειες σας, μέχρι αύριο, που θα μιλήσουμε για Παναμά και πολλά, πολλά εκατομύρια Ντόλαρς.
olympia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις