Θα ζητήσει να γίνει τζαμί στη Θεσσαλονίκη ο Τούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός;


Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα ο Τούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός, Αλί Μπαμπατζάν. Η επίσκεψή του αποκτά ενδιαφέρον, καθώς τίθεται το ερώτημα εάν θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου να γίνει διάλογος για την κατασκευή τζαμιού στη Θεσσαλονίκη...Ο Τούρκος υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και αναπληρωτής πρωθυπουργός, Αλί Μπαμπατζάν, όπως μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης θα επισκεφθεί την ερχόμενη Δευτέρα την Κομοτηνή, με αφορμή τον τριήμερο εορτασμό του σεκέρ Μπαϊράμ.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καβάλα και κατόπιν στη Θεσσαλονίκη. Η επίσκεψή του στην πόλη αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται ολοένα και περισσότερο λόγος για την κατασκευή τζαμιού στη Θεσσαλονίκη.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Τούρκος πολιτικός συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου να συζητήσουν τόσο για το θέμα του τζαμιού, όσο και της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ Θεσσαλονίκης και Τουρκίας σε οικονομικό επίπεδο με πρώτο και καλύτερο αυτό του τουρισμού.
Τις επόμενες ώρες ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα εάν τελικά οι δύο άνδρες συναντηθούν.

thestival

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις