ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

 Την 1η Οκτωβρίου 2011 ημέρα Σάββατο καί ώρα 19:00μ.μ δίνουμε ένα δυναμικό παρών όλοι οι Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες πού υπηρετήσαμε στις Ειδικές Δυνάμεις στην Πλατεία Συντάγματος.

Καλούμε όλους τους έφεδρους Καταδρομείς καί Πεζοναύτες καθώς καί όσους εν ενεργεία Στελέχη πού υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις να δώσουν ένα δυναμικό παρών.

 ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ :

Εμείς των Ειδικών Δυνάμεων την ημέρα πού απολυθήκαμε ΔΕΝ πεθάναμε ΟΥΤΕ εξαφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ , ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΖΟΥΜΕ μέσα στην Κοινωνία. ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΑΚΟΥΜΕ , παρακολουθούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ καί είμαστε ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ με την κατάντια της Πατρίδας μας. Εμείς έχουμε ορκιστεί να φυλάττουμε Πίστη είς την Πατρίδα καί ο όρκος μας ισχύει μέχρι να πεθάνουμε. Εμείς λοιπόν οι Έλληνες Κομμάντος υπηρετήσαμε μια δύσκολη θητεία καί τον Μπερέ μας , τα Διακριτικά μας καί τα Σχολεία πού περάσαμε τα εξαγοράσαμε με ΙΔΡΩΤΑ καί ΑΙΜΑ. Όλα αυτά τα κάναμε για να κρατήσουμε τον Εχθρό, εκτός των τειχών καί τον Λαό μας να Ζεί με Ελευθερία καί Αξιοπρέπεια στη Πατρίδα του.

{ Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε Νόμιμα πλαίσια καθώς θα έχει δωθεί καταστατικό με τα Ονοματεπώνυμα της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ στις Αστυνομικές Αρχές για να μην υπάρξουν έκτροπες καταστάσεις. }

 Οι συμμετέχοντες πού θα λάβουν μέρος θα φορούν μπλουζάκια ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΙΣ 18:00 μ.μ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

"ΣΤΟΧΟΣ"

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Η ΑΦΙΣΣΑ ΚΑΛΕΣΜΑ. ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις