ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Θεσσαλονίκη 28η Οκτωβρίου 2011 – Μία παρέλαση χωρίς πολιτικούς…


“Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε χωρίς επισήμους, αφού δεν άντεξαν τις αποδοκιμασίες και την οργή του κόσμου. Έτσι αποφάσισαν να αποχωρήσουν… Παρέλασαν τμήματα εκτός στρατού, δυστυχώς, όμως σε κατάσταση χάους, με τον κόσμο να βρίσκεται και μέσα στο δρόμο, αλλά και πάνω στις εξέδρες. Κάποια στιγμή που πέρναγαν τμήματα Εφέδρων Καταδρομέων, κάποιες θλιβερές φιγούρες που δεν άγγιζαν καν διψήφιο αριθμό, άρχισαν να ωρύονται σε ένα από τα γνωστά αντιμιλιταριστικά παραληρήματα τους. Ξανά, η απάντηση δόθηκε από τον κόσμο ο οποίος καταχειροκρότησε τους έφεδρους, κάνοντας ξεκάθαρο πως αυτές οι αντιληψεις των «αριστερών κομμάτων» μόνο λαϊκές δεν είναι.”


Εδώ και εβδομάδες το κλίμα είναι πολεμικό, με συνεχείς συγκεντρώσεις πολιτών, που δεν αντέχουν άλλο την εξαθλίωση και το ραγιαδισμό των πολιτικών που μας κυβερνούν. Όλοι είχαν στραμμένα τα βλέμματά τους στις παρελάσεις της 26ης και 28ης Οκτωβρίου και στις επικείμενες αντιδράσεις. Ένα μικρό δείγμα της αγανάκτησης του κόσμου πήραν όλοι αυτοί οι εντολοδόχοι, των διεθνών τοκογλύφων, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, την 26η Οκτωβρίου. Εκπρόσωποι όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο, εκτός, βέβαια, από το «λαϊκό» μνημονιακό ΛΑ.Ο.Σ. που απέφυγε να στείλει κάποιον εκπρόσωπό του για να αποφύγει τα χειρότερα.
Εξ αρχής, σήμερα, έγινε ξεκάθαρο από την αστυνομία πως η παρέλαση θα γινόταν κάτω από ασφυκτικό κλοιό προστασίας, για να διασφαλιστεί η ομαλή παραμονή των επισήμων. Έτσι, από νωρίς το πρωί επικρατούσε στο χώρο της παρέλασης και στους γύρω δρόμους, κλίμα αστυνομοκρατίας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζικότατη και απλοί αγανακτισμένοι πολίτες έσπευσαν σε αποδοκιμασίες των «επισήμων» που θέλησαν να βρεθούν στην παρέλαση. Όπως είναι φυσικό βρέθηκε εκεί αντιπροσωπεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία έδινε τον παλμό και ο κόσμος ακολουθούσε αυθόρμητα τα συνθήματά μας. Άτομα όλων των ηλικιών ήρθαν προς το μέρος μας και μπήκαν στην παράταξή μας, κάνοντας τους υπόλοιπους υποστηρικτές μας να πάρουν θάρρος αλλά και τους εχθρούς μας να «ιδρώσουν» ακόμη περισσότερο. Μάλιστα οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ΑΛΤΕΡ και ΕΤ3, ανέφεραν την παρουσία μας στην παρέλαση, προφανώς για να μας χρεώσουν πιθανά επεισόδια. Και όλα αυτά τη στιγμή που οι επίσημοι αποχωρούσαν, και το αν θα γίνει ή όχι παρέλαση ήταν αβέβαιο.
Κάποια από τα αγαπημένα παιδιά του κράτους και της αστυνομίας (βλ. Αναρχικοί, ΠΑΜΕ και λοιποί αριστερούληδες) θέλησαν να γενικοποιήσουν τα επεισόδια, με απώτερο σκοπό να ματαιωθεί η παρέλαση… αυτό το «φασίστικο, μιλιταριστικό κατάλοιπο της δικτατορίας του Μεταξά». Άλλωστε, οι ίδιοι ήξεραν πως δε χρειάζεται να αγχώνονται, αφού θα κάνουν ό, τι κάνουν με τις πλάτες των ΜΑΤ, και μετά θα φύγουν σα κύριοι, ενώ το κράτος θα πετάει χημικά στους απλούς πολίτες. Όμως, αυτοί οι «αντιδραστικοί» ήταν ελάχιστοι και ο κόσμος δεν επέτρεψε να αμαυρώσουν αυτή τη σπουδαία επέτειο. Ακολούθησαν αρκετά φραστικά επεισόδια, με αποτέλεσμα όλος αυτός ο συρφετός να υποχωρήσει.
Τελικά η παρέλαση πραγματοποιήθηκε χωρίς επισήμους, αφού δεν άντεξαν τις αποδοκιμασίες και την οργή του κόσμου. Έτσι αποφάσισαν να αποχωρήσουν όλοι τους και μεταξύ τους και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Παρέλασαν τμήματα εκτός στρατού, δυστυχώς, όμως σε κατάσταση χάους, με τον κόσμο να βρίσκεται και μέσα στο δρόμο, αλλά και πάνω στις εξέδρες των επισήμων. Κάποια στιγμή που πέρναγαν τμήματα Εφέδρων Καταδρομέων, κάποιες θλιβερές φιγούρες που δεν άγγιζαν καν διψήφιο αριθμό, άρχισαν να ωρύονται σε ένα από τα γνωστά αντιμιλιταριστικά παραληρήματα τους. Ξανά, η απάντηση δόθηκε από τον κόσμο ο οποίος καταχειροκρότησε τους έφεδρους, κάνοντας ξεκάθαρο πως αυτές οι αντιληψεις των «αριστερών κομμάτων» μόνο λαϊκές δεν είναι.
Η πραγματοποίηση της παρέλασης χωρίς επισήμους, έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους πολιτικούς: πως είναι Ανεπιθύμητοι! Με την παρουσία τους σπιλώνουν τη σημερινή επέτειο, με τα ΝΑΙ τους, προσβάλλουν την Ιστορία και όλο το Ελληνικό Έθνος, που σήμερα γιορτάζει το ΟΧΙ ενός «Φασίστα». Τα κανάλια που μας ανέφεραν, φυσικά, το έκαναν έχοντας στο μυαλό τους κάποια προβοκάτσια, όμως το σίγουρο είναι πως δε μπορούν να αποκρύψουν την παρουσία μας. Ο κόσμος που ήταν εκεί μας είδε, ακολούθησε τα συνθήματά μας, μας πλησίασε καταενθουσιασμένος και μας παρακάλεσε να μην σταματήσουμε τον Αγώνα που κάνουμε, γιατί, όπως είπαν «Είσαστε η τελευταία ελπίδα αυτού του τόπου».
Κλιμάκιο Συναγωνιστών αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί μοίρασμα ενημερωτικού υλικού στα διόδια Μαλγάρων. Ανταπόκριση και φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθούν τις επόμενες ώρες. 

Αποθεωτική υποδοχή στην Χρυσή Αυγή στην Αρτέμιδα Αττικής 

Χρυση αυγη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις