ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξύ Ρομά στο Μενίδι! Ένας νεκρός, 5 τραυματίεςΑληθινό πόλεμο, όχι μεταφορικά κυριολεκτικά, είχαμε στο Μενίδι. Από τα πυρά είχαμε έναν νεκρό και πέντε τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά! Αντιλαμβάνεται κανείς την συνέχεια… Η Αστυνομία δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια της συγκρούσεως!!!
Όλα αυτά μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα της χώρας, μιας χώρας που βρίσκεται κυριολεκτικά σε διάλυση από πάσης απόψεως. Ποιος θυμάται αλήθεια τους “προοδευτικούς” δημοσιογράφους, με πρώτο και καλύτερο τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που εξοργίζονταν όποτε η Αστυνομία επιχειρούσε να κάνει ελέγχους σε καταυλισμούς Ρομά; Μιλούσαν τότε για… ρατσισμό! Ιδού τα αποτελέσματα.
Ανεξέλεγκτες συμμορίες μέσα σε ένα άβατο, οι οποίες ασφαλώς δρουν και εις βάρος της πλειοψηφίας των κατοίκων αυτών των καταυλισμών. Μετά τα περίφημα πανεπιστημιακά άσυλα, εν ονόματι ενός “αντιρατσισμού” έχουμε και άλλα άσυλα φαίνεται… Σας παραθέτουμε την σχετική είδηση για την ένοπλη συμπλοκή:
«Υπέκυψε το πρωί στα τραύματα του ένας από τους έξι Ρομά που μεταφέρθηκαν χτες το βράδυ σε νοσοκομεία, με τραύματα από πυροβόλα όπλα, που υπέστησαν κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής στον τσιγγάνικο καταυλισμό στο Μενίδι. Πρόκειται για έναν 25χρονο, ο θάνατος του οποίου δίνει πλέον άλλη διάσταση στο επεισόδιο. Ένας από τους υπόλοιπους τραυματίες είναι σοβαρά, αλλά τόσο αυτός όσο και οι άλλοι τέσσερις είναι εκτός κινδύνου. Οι δράστες του φονικού και των τραυματισμών αναζητούνται από την Αστυνομία, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής για να διευκρινιστούν εκτός των άλλων τα κίνητρα της συμπλοκής και οι ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου.»
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 ”Ένας άντρας έχασε το απόγευμα τη ζωή του από πυροβολισμό στην κοιλιά στον καταυλισμό Ρομά Κορωπίου. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.”
"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις