Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΕΚ: Εντονες αντιδράσεις για υποψήφιους τούρκους επενδυτέςΈντονες είναι οι αντιδράσεις στις τάξεις φίλων της ΑΕΚ στο άκουσμα της είδησης περί ενδιαφέροντος Τούρκων επενδυτών για τον σύλλογο.

Η «προσφυγική» ταυτότητα της Ένωσης, θεωρούν, ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να «αμαυρωθεί» ως ιδέα, παρόλο που η όποια επένδυση γίνει, ενδεχομένως βοηθήσει το σύλλογο.

Μάλιστα, σύνδεσμος φιλάθλων στις ΗΠΑ προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, εκδίδοντα σκληρή ανακοίνωση.

«Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που θέλουν τουρκική εταιρεία να ενδιαφέρεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ», αναφέρει σε αυτή και συνεχίζει:

«Η αρχική μας έκπληξη έχει μετατραπεί σε οργή από τη στιγμή που 24 ώρες μετά κανείς από την Π.Α.Ε. δεν έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα αυτά. Κύριοι της διοίκησης ελπίζουμε όλα αυτά να είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ακόμα και το να συζητάτε με τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι ιεροσυλία. Η Α.Ε.Κ είναι ΙΔΕΑ και έχει περήφανη ιστορία. Καλύτερα να παίζουμε στο ερασιτεχνικό παρά να πέσουμε στα χέρια αυτών που κυνήγησαν και ξερίζωσαν τους ιδρυτές της ομάδας μας από την πατρίδα τους.

Σ.Φ. ΑΕΚ ΑΜΕΡΙΚΗΣ» 

ONALERT

Δεν υπάρχουν σχόλια: