Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ WWW.STOXOS.GR


ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

Στα γνωστά της τεχνάσματα καταφεύγει η ARISTERA που έχει πάρει εργλαβία την Εθνική και Κρατική αποδόμηση. Αυτήν την ώρα τα παπαγαλάκια της από ραδιοφωνικούς σταθμούς με πρωτοπόρο τον "kokkino fm" αναμεταδίδουν είδηση για απόπειρα αυτοκτονίας λαθρομετανάστη από την ταράτσα της Νομικής που όμως... συγκράτησε τελικά ο κόσμος! Εμείς λέμε ότι αν κάποιος θέλει πραγματικά να αυτοκτονήσει και ειδικά από ταράτσα δεν δίνει την ευκαιρία σε κανέναν να τον συγκρατήσει... Το ξέρουμε ότι είναι "μανούλες" στην προβοκάτσια οι aristeroi αλλά ευτυχώς ο πολύς ο κόσμος τους έχει ήδη μάθει!

www.stoxos.gr

ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΟ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

Φωτογραφία από το σημείο.
Σε ένα προσφάτως ανακαινισμένο νεοκλασσικό κτίριο επί της συμβολής των οδών Πατησίων και Ηπείρου προτίθονται να μεταφέρουν τους παράνομους εισβολείς της Νομικής. Αυτοί βέβαια ούτε που το σκέφτονται να κουνηθούν από την θέση τους αφού άλλα τους είχαν υποσχεθεί οι υποκινητές τους και μπροστά σε άλλα βρίσκονται.

Αξίζει όμως να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται ανάμεσα σε τρείς μόνιμες καταλήψεις αναρχικών και άλλων παρακρατικών. Την κατάληψη του Πολυτεχνείου, την κατάληψη της ΑΣΟΕΕ και την κατάληψη "Σκαραμαγκά"


Όπως όμως φαίνεται αυτή η πρόταση ναυαγεί έτσι κι αλλιώς αφού η ιδιοκτησία δείχνει να υπαναχωρεί με το ενδεχόμενο το κτίριο να μην φυλάσεται από την Αστυνομία όπως ζητούν οι λαθρομετανάστες και οι διακινητές τους.


www.stoxos.gr

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ "ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΤΟΥΣ" ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ


Share

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ... ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ Η ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


Να φέρουν μαζί τους και φέρετρα οι Αστυνομικοί δηλώνουν οι ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ λαθρομετανάστες που έχουν καταλάβει την Νομική με αιτήματα που δεν αφορούν κανέναν στην Πατρίδα μας. Οι λαθρομετάναστες με την κάλυψη της περιθωριακής αρστεράς και του Συνασπισμού συμπεριλαμβανομένου δεν έχουν καμιά πρόθεση να αποχωρήσουν από τη Σχολή και δεν δείχνουν και καμιά διάθεση να συζητήσουν.

Το πρασινο φώς στην Αστυνομία έχει ήδη δοθεί και από τις Πρυτανικές αρχές και από την Δικαιοσύνη, ενώ δεν επιτράπηκε από τους καταληψίες και τους συμπαραστάτες του στον αρμόδιο Εισαγγελέα να μπεί στο κτίριο.

Η Νομική είναι περικυκλωμένη από κάθε πλευρά της από Αστυνομικούς, και αποκομένη η πρόσβαση σε αυτήν από κάθε σημείο με διπλούς και τριπλούς φραγμούς Αστυνομικών Δυνάμεων, ενώ στην επιχείρηση που σχεδιάζεται είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθούν για την επέμβαση ως πρώτη δύναμη κρούσης ΕΚΑΜ.

Ομάδες αναρχικών και ακροαριστερών στους γύρω σρόμους επιχειρούν να προσεγγίσουν ανεπιτυχώς προς το παρών την Νομική Σχολή Αθήνων, παραμένοντας αποκλεισμένοι σε γύρω στενά, προπυλακίζοντας "ύποπτους" και δημοσιογράφους, ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρούν να ανασυνταχθούν μαζικότερα προς την πλατεία Εξαρχείων.

Αναμένεται μεγάλο το βράδυ...

www.stoxos.gr

Στην Ευρωβουλή η δήθεν "αβλαβής διέλευση" της "Γιλντιρίμ"


Ερώτηση στην Ευρωβουλή κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Ν.Σαλαβράκος για την δήθεν αβλαβή διέλευση της τουρκικής φρεγάτας "Γιλντιρίμ".Ρωτά αν η ΕΕ είναι διατεθειμένη να "τραβήξει το αυτί της Άγκυρας γι΄ αυτές τις προκλητικές ενέργειες. Η τουρκική φρεγάτα "Γιλντιρίμ" εξερχόμενη των Δαρδανελίων, κινήθηκε με δυτική πορεία βορείως της Λήμνου σε διεθνή ύδατα, στη συνέχεια όμως και ακολουθώντας νότια πορεία εισήλθε από τις 02:13 έως τις 03:01 εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων μεταξύ Σκύρου-Εύβοιας.Ποιός ήταν ο προορισμός της; Η θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Λιβάνου!

Αυτό και μόνο ακυρώνει τους ισχυρισμούς των Τούρκων περί ...αβλαβούς διελεύσεως. Και δεν είναι πρώτη φορά που τουρκικό πολεμικό πλοίο πάει ή επιστρέφει απο το Λίβανο στους τουρκικούς ναυστάθμους,μέσω Σουνίου και Εύβοιας. Για να μην υπάρχει σύγχυση:ένα πολεμικό πλοίο άλλης χώρας ,μπορεί να πλεύσει ακόμη και σε δικά μας ύδατα,προκειμένου να πάει στον προορισμό του ακολουθώντας όμως πιστά τους κανόνες αβλαβούς διελεύσεως.Οι οποίοι με δυο λόγια προβλέπουν:
*Σταθερή πορεία.
*Καλυμένα οπλικά συστήματα
*Κλειστά ραντάρ και συστήματα παρακολούθησης
*Απαγορεύονται πάσης φύσεως γυμνάσια. 

onalert

Πάνω από 60 παραβιάσεις χωρικών υδάτων από τουρκικά πολεμικά πλοία!


Περισσότερες από 60 περιπτώσεις παραβιάσεων των χωρικών μας υδάτων από πλοία του τουρκικού στόλου καταγράφηκαν το 2010! Τα στοιχεία δεν περιλαμβάνουν το μήνα Δεκέμβριο. Όλες περισσότερες περιπτώσεις αυτών των παραβιάσεων ,είχαν τη μορφή της ...αβλαβούς διελεύσεως. Ο υπουργός Άμυνας έχει δηλώσει ότι η άσκοπη περιπλάνηση πολεμικών πλοίων σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αβλαβής διέλευση. Η κατάσταση πλέον έχει αρχίσει να ξεφεύγει και στη θάλασσα, λοιπόν.

onalert

Πόσο φυσιολογική σας φαίνεται η είδηση οτι "Αμερικανίδα διαδήλωνε στην Αθήνα κατά του ΔΝΤ" - Για άλλη μια φορά είναι εμφανή η συμμετοχή ξένων μυστικών υπηρεσιών σε διαδηλώσεις...στο κέντρο της Αθήνας


ΚΙ' ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κατάχρηση εξουσίας εναντίον της οµάδας Δέλτα υπέβαλε Αµερικανίδα διαδηλώτρια, η οποία καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης ενάντια στο ΔΝΤ στις 15 Νοεµβρίου.Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, για τον ξυλοδαρµό, έχει συνταχθεί διεθνής καταγγελία από 150 καθηγητές, δηµοσιογράφους, νοµικούς και πανεπιστηµιακούς φοιτητές από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, ανάµεσά τους και γνωστοί ακαδηµαϊκοί και συγγραφείς όπως ο Νόαµ Τσόµσκι και η Τζούντιθ Μπάτλερ. Στο κείµενο ανάµεσα στα άλλα τονίζεται: «Απαιτούµε την πλήρη αποκάλυψη όλων των στοιχείων ταυτότητας του συγκεκριµένου σκέλους της οµάδας Δέλτα, που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την υπέρµετρη επίθεση το βράδυ της 15ης Νοεµβρίου».

Η Αµερικανίδα διαδηλώτρια είχε βρεθεί αιµόφυρτη ύστερα από ξυλοδαρµό στη διασταύρωση των οδών Στουρνάρη και Πατησίων και µεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκοµείο. Σύµφωνα µε τις καταγγελίες, ο ξυλοδαρµός συνέβη καθώς η διαδήλωση έβαινε προς το τέλος της στο Πολυτεχνείο. Οµάδα αστυνοµικών της οµάδας Δέλτα που επέβαιναν σε µοτοσυκλέτες έκαναν έφοδο στην ουρά της πορείας στην Πατησίων, πετώντας χειροβοµβίδες κρότου - λάµψης.

http://greeknation.blogspot.com/2011/01/blog-post_504.html#more

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ - Καταπέλτης για κάνναβη στα σύνορα του Μεξικού με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ - Καταπέλτης για κάνναβη στα σύνορα του Μεξικού με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Drug catapult discovered on border

ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ 2002 #3 - 6Dec'02

ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ 2002 #2 - 6Dec'02

ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ 2002 #4 - 6Dec'02

Η ΕΕ κατά των δημοσίων υπαλλήλων =- economist

Αυτά που σου λεγα...!

--- On Tue, 1/18/11, MOUSOUTZANIS Konstantinos wrote:

From: MOUSOUTZANIS Konstantinos
Subject: Η ΕΕ κατά των δημοσίων υπαλλήλων =- economist
To: "ARONIS Vasileios 05636" , "'GAS'" , "KOFOS Thomas" , "MARINI Roubini" , "'MARINI Roubini'" , "'MOUSOUTZANHS KOSTAS'" , "'NIKOS PAPPAS (S.E.ELL.A.S.)'" , "SIMEONIDIS Georgios" , "STERGIOU Vasilios" , "TSOUKARAKIS Ioannis" , "'Tsoukarakis Ioannis'" , "ΑΡΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (aronis_vasilis@hol.gr)" , "'ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ'" , "'ΚΩΦΟΣ ΘΩΜΑΣ'" , "'ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ'"
Date: Tuesday, January 18, 2011, 11:54 AM

Κύριοι

Με αφορμή το σημερινό άρθρο του Δελαστίκ … σχετικά με το σύνθημα πανευρωπαϊκής επίθεσης κατά των δημοσίων υπαλλήλων μέσω του ECONOMIST (στο λινκ «Η μάχη που βρίσκεται μπροστά μας - Αντιμετωπίζοντας τα συνδικάτα του δημόσιου τομέα» - attached) σημειώνω:

,». Με κομψό τρόπο προτείνεται η αντικατάσταση της γενιάς των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν συναίσθηση των δικαιωμάτων τους με νέους, που δεν έχουν την πολιτική κουλτούρα των εργασιακών δικαιωμάτων: «Η επικείμενη συνταξιοδότηση της γενιάς του ’60 (baby boomers, σημ. ΚΜ) είναι μια ευκαιρία να προσληφθεί μια νέα γενιά εργατών με διαφορετικά συμβόλαια» γράφει το περιοδικό.

,». Ο «Εκόνομιστ» αναδεικνύει χωρίς περιστροφές ως στρατηγικό σημείο της σύγκρουσης τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς αν καταρρεύσουν μέχρι και τα ταμεία των δημοσίων υπαλλήλων στην Ευρώπη, τότε θα ανοίξει μια κολοσσιαία αγορά τρισεκατομμυρίων ευρώ στο ιδιωτικό κεφάλαιο!

,». Η αιτία ….Συρρικνώνεται ο ρόλος του κράτους

Η ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων απέναντι στους δημοσίους υπαλλήλους οφείλεται συν τοις άλλοις και στο γεγονός ότι η σημασία του κρατικού μηχανισμού για την εξυπηρέτηση αναγκών του Κεφαλαίου μειώνεται. Επί μισόν τουλάχιστον αιώνα το κράτος ήταν απαραίτητο για να δημιουργήσει και να χρηματοδοτήσει τα τεράστια έργα υποδομής, που ήταν αναγκαία για μια ανεπτυγμένη καπιταλιστική οικονομία.

Η φάση αυτή έχει ολοκληρωθεί.

Σήμερα το ιδιωτικό κεφάλαιο παίρνει σταδιακά στην κατοχή του όλες τις κρατικές λειτουργίες με τις έτοιμες υποδομές (ηλεκτροδότηση, τηλεπικοινωνίες, σιδηροδρόμους, λιμάνια κ.λπ.) και φυσικά δεν θέλει υπαλλήλους με τα εργασιακά δικαιώματα των δημοσίων.

Διαβάστε προσεκτικά…

Κ.Μ.

The battle ahead

The struggle with public-sector unions should be about productivity and parity, not just spending cuts

The public sector unions

Jan 6th 2011 | from PRINT EDITION

LOOK around the world and the forces are massing. On one side are Californian prison guards, British policemen, French railworkers, Greek civil servants, and teachers just about everywhere. On the other stand the cash-strapped governments of the rich world. Even the mere mention of cuts has brought public-sector workers onto the streets across Europe. When those plans are put into action, expect much worse.

“Industrial relations” are back at the heart of politics—not as an old-fashioned clash between capital and labour, fought out so brutally in the Thatcherite 1980s, but as one between taxpayers and what William Cobbett, one of the great British liberals, used to refer to as “tax eaters”. People in the private sector are only just beginning to understand how much of a banquet public-sector unions have been having at everybody else’s expense (see article). In many rich countries wages are on average higher in the state sector, pensions hugely better and jobs far more secure. Even if many individual state workers do magnificent jobs, their unions have blocked reform at every turn. In both America and Europe it is almost as hard to reward an outstanding teacher as it is to sack a useless one.

While union membership has collapsed in the private sector over the past 30 years (from 44% of the workforce to 15% in Britain and from 33% to 15% in America), it has remained buoyant in the public sector. In Britain over half the workers are unionised. In America the figure is now 36% (compared with just 11% in 1960). In much of continental Europe most civil servants belong to unions, albeit ones that straddle the private sector as well. And in public services union power is magnified not just by strikers’ ability to shut down monopolies that everyone needs without seeing their employer go bust, but also by their political clout over those employers.

Related items

Schumpeter: The tussle for talentJan 6th 2011
Public-sector workers: (Government) workers of the world unite!Jan 6th 2011
Improving teachers: Lessons learnedJan 6th 2011
Many Western centre-left parties are union-backed. Britain’s Labour Party gets 80% of its funding from public-sector unions (which also, in effect, chose its new leader). Spain’s sluggish state reform may be partly explained by its prime minister’s union membership. In America teachers alone accounted for a tenth of the delegates to the Democratic convention in 2008. And the unions are more savvy: this time, the defenders of vested interests are not brawny miners spouting Trotsky, but nice middle-class women, often hiding behind useful-sounding groups like the National Education Association (American teachers) or the British Medical Association.

Now stand and fight

Politicians have repeatedly given in, usually sneakily—by swelling pensions, adding yet more holidays or dropping reforms, rather than by increasing pay. This time they have to fight because they are so short of money. But it is crucial that the war with the public-sector unions is won in the right way. For amid all the pain ahead sits a huge opportunity—to redesign government. That means focusing on productivity and improving services, not just cutting costs. (Indeed, in some cases it may entail paying good people more; one reason why Singapore has arguably the best civil service in the world is that it pays some of them more than $2m a year.)

The immediate battle will be over benefits, not pay. Here the issue is parity. Holidays are often absurdly generous, but the real issue is pensions. Too many state workers can retire in their mid-50s on close to full pay. America’s states have as much as $5 trillion in unfunded pension liabilities. Historic liabilities have to be honoured (and properly accounted for, rather than hidden off the government’s balance-sheet). But there is no excuse for continuing them. Sixty-five should be a minimum age for retirement for people who spend their lives in classrooms and offices; and new civil servants should be switched to defined-contribution pensions.

Another battleground will be the unions’ legal privileges. It is not that long since politicians of all persuasions were uncomfortable with the idea of government workers joining unions. (Franklin Roosevelt opposed this on the grounds that public servants had “special relations” and “special obligations” to the government and the rest of the public.) It would be perverse to ban public-sector unions outright at a time when governments are trying to make public services more like private ones. But their right to strike should be more tightly limited; and the rules governing political donations and even unionisation itself should be changed to “opt-in” ones, in which a member decides whether to give or join.

The productivity imperative

Fixing the public sector must not be allowed to degenerate into demonising it. Its health is vital to the health of society as a whole, not least because of its impact on economic growth. Bad teachers mean a lousy talent-pool for employers. Allowing a subway driver to retire at 50 on an artificially inflated pension means less to spend on infrastructure: just look at America’s highways and railways. Even if many public services are monopolies, private capital is mobile: it goes to places where government works. With ageing populations needing ever more state help, the left should have as much interest as the right in an efficient state sector (perhaps more so, as it thinks government is the way to right society’s ills).

Private-sector productivity has soared in the West over the past quarter-century, even in old industries such as steel and carmaking. Companies have achieved this because they have the freedom to manage—to experiment, to expand successful innovations, to close down bad ones, to promote talented people (see article). Across the public sector, unions have fought all this, most cruelly in education (see article). It can be harder to restructure government than business, but even small productivity gains can bring big savings.

The coming battle should be about delivering better services, not about cutting resources. Focusing on productivity should help politicians redefine the debate. The imminent retirement of the baby-boomers is a chance to hire a new generation of workers with different contracts. Politicians face a choice: push ahead, reform and create jobs in the long term; or give in again, and cut more services and raise more taxes.
FW: SYNEDRIO IANOYARIO 2010 - SEKPY - ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
From: MOUSOUTZANIS Konstantinos
Sent: Monday, June 21, 2010 3:43 PM
To: 'cpanoutsakopoulos@eas.gr'; TSOUKARAKIS Ioannis; KALLERGIS Stavros; STERGIOU Vasilios; 'roubini@acci.gr'; SIMEONIDIS Georgios; MARINI Roubini; 'iotsouk@otenet.gr'; 'cgeorgiou@eas.gr'
Subject: SYNEDRIO IANOYARIO 2010 - SEKPY - ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
Με αφορμή την Διαμαρτυρία των ΕΑΣ είχα ψάξει για τις ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ και βρήκα ενδιαφέροντα πράγματα όπως την
- Ένα ωραίο Συνέδριο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010 από ΣΕΚΠΥ & ΥΠΕΘΑ : ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ: Προμηθειών Δημοσίου Υλικών Άμυνας – Ασφάλειας και Διττής Χρήσης. Εξαγωγών. Έρευνας και Τεχνολογίας και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ» (attached).
- Ημερίδα ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010 ΑΠΟ Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας & Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ) = «Οι συνδεδεμένες με τον αμυντικό τομέα βιομηχανίες και η συμβολή τους στην προοπτική της τοπικής ανάπτυξης» …\ κ. Μπεγλίτης : Σχέδιο ανασυγκρότησης της αμυντικής βιομηχανίας
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΕΑΣ – ΕΑΒ (εσεις / εμείς) τα ξέραμε αυτές τις επισημότατες εκδηλώσεις ???

«Ποταμός» αποκαλύψεων για τον αγαπημένο της Ολμπράιτ, Χασίμ Θάτσι…

Όσο καλόπιστος και να είναι κανείς, είναι δύσκολο να δεχτεί ότι η στοχοποίηση του Κοσοβάρου «πρωθυπουργού» είναι αποτέλεσμα απλής τύχης και συγκυρίας…Νέο έγγραφο, αυτή τη φορά της Ατλαντικής Συμμαχίας, το οποίο αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «The Guardian», αλλά διέρρευσε από Δυτική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών (η βρετανική άραγε;) αποκαλεί τον Χασίμ Θάτσι ως «μεγάλο ψάρι» στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος. Το έγγραφο που προέρχεται από τη δύναμη της Συμμαχίας στο Κοσσυφοπέδιο, την KFOR (Kosovo Force), αποδεικνύει ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και οι υπόλοιπες Δυτικές δυνάμεις που στήριζαν την «κυβέρνηση» του Κοσόβου, γνώριζαν απολύτως για το ποιόν και τη δράση του αλβανικής προέλευσης «πρωθυπουργού» – γκάγκστερ.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης αναμένεται να διατάξει περαιτέρω έρευνες ώστε να διαπιστωθούν οι σχέσεις του Θάτσι με το οργανωμένο έγκλημα και συγκεκριμένα με κάθε είδους θεάρεστη δραστηριότητα στην οποία ενεπλάκη αυτός και η οικογένειά του στον πόλεμο του Κοσόβου το 1999 (εμπόριο οργάνων, όπλων, ανθρώπων – πορνεία, ναρκωτικών, καυσίμων κ.λπ.) για να συνεχίσει ακάθεκτος και στη συνέχεια.
Ασφαλώς, η ευθύνη αξιωματούχων όπως η υπουργός Εξωτερικών – με τις καρφίτσες… – των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράιτ και ο ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ στρατηγός Γουέσλι Κλαρκ, είναι σαφέστατη. Είναι δυνατόν το ΝΑΤΟ και κάθε είδους υπηρεσία πληροφοριών που αλώνιζε τότε στα Βαλκάνια να μην είχε πάρει χαμπάρι απολύτως τίποτα; Μήπως η ευαισθησία και η πληθώρα διεθνών ειδικών δικαστηρίων δεν πρέπει να σταματάει στους εκάστοτε εχθρούς των ισχυρών αλλά και ορισμένα υποκείμενα που αιματοκύλησαν περιοχές με τις βλακώδεις στερεοτυπικές τους πεποιθήσεις, θα πρέπει κάποια στιγμή να δώσουν εξηγήσεις;
Διότι το τέρας που δημιούργησαν στα Βαλκάνια μπορεί να καταστεί εκτός ελέγχου, όπως οι πάλαι ποτέ Ισλαμιστές – σύμμαχοι εναντίον των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν. Άλλοι λαοί θα υποφέρουν όμως, και η κάθε κυρία Ολμπράιτ θα κάθεται στην πολυθρόνα της γράφοντας ένα βιβλίο με σπουδή, για το τι κατάλαβε από τις διεθνείς σχέσεις τόσα χρόνια στο κουρμπέτι… Για να (παρα…) «μορφώσει» και τις γενιές που ακολουθούν…Μήπως οι ισχυροί ετοιμάζονται εκ νέου για προσαρμογές στην πολιτικής τους;


defencepoint

Τα τουρκικά πολεμικά συνεχώς περιτριγυρίζουν την Σκύρο, τον βασικό πυλώνα της ελληνικής αεράμυνας στο Αιγαίο!

Ακολουθώντας την ίδια πορεία που είχε ακολουθήσει πριν δύο εβδομάδες το τουρκικό υποβρύχιο που εντοπίστηκε στις 13 Ιανουαρίου ανατολικά-βορειοανατολικά της Κέας, η τουρκική φρεγάτα TCG F-243 "Yildirim", κλάσης MEKO-200T (φωτό), μέσα στη νύχτα απέπλευσε από τα Δαρδανέλλια και έφτασε περίπου στην ίδια περιοχή ανατολικά βορειοανατολικά της Κέας σήμερα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ η φρεγάτα εξερχόμενη των Δαρδανελίων, κινήθηκε με δυτική πορεία βορείως Λήμνου σε Διεθνή Ύδατα. και στην συνέχεια, ακολουθώντας νότια πορεία, εισήλθε από τις 02:13 έως τις 03:01 εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων μεταξύ Σκύρου - Εύβοιας και στη συνέχεια κινήθηκε με νοτιοανατολική πορεία σε Διεθνή Ύδατα, προς περιοχή νότιου Αιγαίου.

Η φρεγάτα έφτασε ανοικτά της παραλίας της Κύμης, κοντά στη νησίδα Πρασούδα (Στη φωτογραφία. Στο βάθος διακρίνονται οι ακτές της Εύβοιας). Το γεγονός ότι τα τουρκικά πολεμικά συνεχώς περιτριγυρίζουν την Σκύρο, τον βασικό πυλώνα της ελληνικής αεράμυνας στο Αιγαίο και βάση των βλημάτων επακτίου αμύνης MM-40 Εξοσέτ, μόνο συμπτωματικό δεν είναι...
To σκάφος είναι βαριά οπλισμένο με πολλαπλά αντιπυραυλικά συστήματα, οκτώ βλήματα επιφανείας-επιφανείας, Harpoon κλπ.
Το σκάφος, αυτή τη φορά εντοπίστηκε εγκαίρως και παρακολουθήθηκε από σκάφη του Π.Ν. Στο ΓΕΕΘΑθεωρούν ότι πρόκειται για κίνηση "αντιποίνων" μετά την "ανακάλυψη" από τους Τούρκους αναχαίτισης τουρκικών μαχητιοκών στην Ικαρία και βορειοδυτικά της Λέσβου την Τρίτη. Ιδού πως το τουρκικό ΓΕΕΘΑ περιγράφει το περιστατικό:
"Greek jets intercept Turkish jets over Aegean
Οn Wednesday that Greek jets intercepted Turkish jets three times over the Aegean Sea.
Greek M-2000 and F-16 jets intercepted Turkish F-16 jets, which were on training flight in the international air space over the Aegean Sea, three times in the the north of Greek island of Ikaria and northwest of Lesbos on Tuesday. The Greek jets took off from Tanagra, Limnos and N.Ankhialos air bases of Greece".

defencenet

Ύποπτο δέμα με σφαίρες και προκήρυξη στην Ελληνική πρεσβεία στην Μαδρίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες ύποπτος φάκελος εντοπίστηκε στην ελληνική πρεσβεία στην Μαδρίτη. Οι πρεσβευτικές αρχές αμέσως κάλεσαν κλιμάκιο της ισπανικής αστυνομίας για να παραλάβουν το φάκελο, ο οποίος ανοίχτηκε και στο εσωτερικό του διαπιστώθηκε η ύπαρξη σφαιρών και προκήρυξη το περιεχόμενο της οποίας όμως δεν έχει γίνει γνωστό.


defencenet

Πολλαπλές παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου από τουκικά μαχητικά...

Ένας σχηματισμός από 8 τουρκικά μαχητικά και 1 ελικόπτερο σε ανεξάρτητη περίπτωση πραγματοποίησαν σήμερα 5 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) και 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών. Από τα 8 τουρκικά αεροσκάφη τα 2 έφεραν οπλισμό. Η τουρκική δραστηριότητα εκδηλώθηκε σε βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.
http://greeknation.blogspot.com/2011/01/blog-post_4527.html#more

Νέα παραβίαση των Ελληνικών χωρικών υδάτων - Τουρκική φρεγάτα στην Εύβοια

Μέχρι την Εύβοια έφτασε τα ξημερώματα της Πέμπτης, φρεγάτα του τουρκικού στόλου. Η τουρκική Φρεγάτα "Γιλντιρίμ", από τα Δαρδανέλια κινήθηκε με δυτική πορεία βορείως της Λήμνου σε διεθνή χωρικά ύδατα. Στη συνέχεια, ακολουθώντας νότια πορεία, εισήλθε από τις 02:13 έως τις 03:01 εντός εθνικών χωρικών υδάτων, μεταξύ Σκύρου - Εύβοιας και στη συνέχεια κινήθηκε με νοτιοανατολική πορεία σε διεθνή ύδατα, προς περιοχή νότιου Αιγαίου.

Εκτιμάται ότι για ακόμη μία φορά οι Τούρκοι θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι το Αιγαίο δεν ανήκει αποκλειστικά στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές οι Τούρκοι δεν προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω στις προκλήσεις τους και δεν «παρενόχλησαν» τα πλοία του ελληνικού στόλου που βρίσκονται στο Αιγαίο στο πλαίσιο της άσκησης Αστραπή…

protothema

Ένας ακήρυκτος πόλεμος - Η Τουρκία στέλνει στρατό πίσω από τις Ελληνικές γραμμές!!!

Εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στέλνονται μέσω κυρίως της Τουρκίας εντός του ελληνικού εδάφους και συγκεντρώνονται πίσω από τις ελληνικές γραμμές των συνόρων στο εσωτερικό της χώρας. Η Τουρκία ως γνωστόν κατάργησε κάθε μορφή visas με μουσουλμανικά κράτη, μετατρέποντας τη χώρα σε κέντρο συγκέντρωσης όλων των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και όχι μόνο. Η ενέργεια αυτή της Τουρκίας δεν έγινε τυχαία. Η αποστολή στη συνέχεια στη χώρα μας, όλων αυτών των χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που καταφθάνουν στην Τουρκία, έχει δύο στόχους:

Αφενός δημιουργείται ένα ισχυρό προγεφύρωμα για την εξάπλωση του Ισλάμ στην Ευρώπη, στοιχείο που εξυπηρετεί πλήρως τα νέο-οθωμανικά σχέδια της Τουρκίας και αφετέρου δημιουργείται ένας ισχυρός μουσουλμανικός και φιλικός φυσικά προς την Τουρκία θύλακας πίσω από τις ελληνικές γραμμές του μετώπου.
Σκεφτείτε απλά τι θα συμβεί σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με την Τουρκία στη Θράκη και στο Αιγαίο. Θα κηρυχθεί επιστράτευση, ο ανδρικός πληθυσμός θα φύγει από το εσωτερικό της χώρας και πίσω στις πόλεις και στα χωριά, θα μείνουν γυναικόπαιδα, ηλικιωμένοι και εκατομμύρια εξαγριωμένοι, πεινασμένοι και παράνομα οπλισμένοι μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν θα έχουν να χάσουν τίποτα πέραν της εξαθλίωσής τους, ενώ ταυτόχρονα θα επιθυμούν να νικήσουν οι φίλιες μουσουλμανικές δυνάμεις της Τουρκίας. Ένας δηλαδή στρατός ανταρτών μουσουλμάνων φιλικά διακείμενων προς την Τουρκία, στα μετόπισθεν.
Θέλετε να σκεφτείτε τι θα συμβεί;; Για σκεφτείτε το λίγο, καλό θα σας κάνει. Μερικά πρόσφατα…. παραδείγματα, όσο ανώδυνα και να είναι ας γίνουν μάθημα.
Μπορεί οι διάφοροι γόνοι των πολιτικών οικογενειών και τα διάφορα κρατικοδίαιτα παράσιτα που αποτελούν την άρχουσα τάξη της χώρας να φύγουν την κρίσιμη στιγμή για τα Ευρωπαϊκά Σαλόνια, προκειμένου να απολαύσουν το υστέρημα των πολιτών που έχει διασπαθιστεί και έχει φυγαδευτεί στο εξωτερικό και να πουλάνε αντίσταση εκ του μακρόθεν, όμως οι γονείς μας, οι γυναίκες μας, οι κόρες μας, οι γιοί μας και οι περιουσίες μας, θα μείνουν εδώ μαζί με τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων μουσουλμάνων για να υποστούν τις συνέπειες. Κάτι πρέπει να γίνει τώρα, πριν να είναι αργά. Άνοιγμα των συνόρων τώρα αμέσως για να φύγουν οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι για την υπόλοιπη Ευρώπη που ήξερε να υπογράφει Δουβλίνο ΙΙ και τώρα σφυρίζει αδιάφορα, καταγγέλλοντας μάλιστα και την Ελλάδα για καταπάτηση των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών. Άλλωστε αυτό το θέλουν και οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες.

hassapis-peter

Αναχώρηση απο Χανιά: Απεργία Πείνας 300 μεταναστών

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΑΠΟΨΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ένα κονδύλιο στόν κρατικό προϋπολογισμό (επισήμως) γύρω στά 400 εκατομμύρια ευρώ.. Σέ σύγκριση μέ τίς κανα δυό δεκάδες πού έχουν οι Ελληνικές. Πού χρησιμοποιούνται αυτά τά ποσά είναι απλό: Στήν εξαγορά! Εξαγοράζουν φορείς, αξιωματούχους, πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους, καί ολόκληρους τηλεοπτικούς σταθμούς! Προωθούν δέ τήν προπαγάνδα τους μέσω τών καναλιών μέ πολλούς τρόπους.
Στόν ΣΚΑΙ επιχειρείται μιά αρκετά εμφανείς παραχάραξη καί πλαστογραφία τής ιστορίας. Ένα άλλο μέσον ύπουλο, είναι οι τούρκικες σειρές πού έχουν κατακλύσει τούς ντόπιους τηλεοπτικούς σταθμούς.. Τό κοινό πού έχουν αυτές οι σειρές είναι πώς προβάλλουν αξίες. Ανθρώπινες, οικογενειακές, κοινωνικές. Γιαυτό έχουν μεγάλη θεαματικότητα στήν Ελλάδα. Οι αντιστοιχες ελληνικές σειρές βρίθουν από έρωτες ομοφυλοφίλων, εγκληματικότητα, δολοπλοκίες καί κάθε είδους διαστροφή. Επόμενο είναι νά γίνεται υποσυνείδητα σύγκριση στόν θεατή μεταξύ Ελλήνων καί τούρκων.. Καί τό μήνυμα πού περνά υποσυνείδητα στόν κόσμο είναι αυτοί είναι οι καλοί κι εμείς τά καθάρματα.. Αυτοί οι πολιτισμένοι κι εμείς οι κανίβαλοι. Αυτοί οι υγειείς, κι εμείς οι διεστραμμένοι!
Κάπως έτσι καθαγιάζεται η τουρκοκρατία, δαιμονοποοείται η Εθνεγερσία, καί τελικά, παραχαράσεται η Ελληνική ιστορία..

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Η VODAFONE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

http://www.pentapostagma.gr/2011/01/vodafone_25.html
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Η VODAFONE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η VODAFONE

Αγαπητοί μου φίλοι και συνομιλητές, με μεγάλη μου λύπη και αγανάκτηση είδα πρόσφατα σε αφίσες και αλλού διαφημίσεις της vodafone στην Ελλάδα με γλώσσα που χρησιμοποιούν οι αδαείς χρήστες του διαδικτύου. Αν δεν το ξέρετε, οι άσπονδοι φίλοι μας μας έριξαν στην παγίδα των γκρήκλις για να καταστρέψουν το γρηγορότερο την υπέροχη γλώσσα μας. Γι' αυτό το λόγο έστειλα ένα μήνυμα σ' αυτήν την "έξυπνη" εταιρία, που είχε αυτή την επιζήμια ιδέα και της ζητώ να επανορθώσει. Αυτό πιστεύω πως πρέπει να κάνετε κι εσείς, που αγαπάτε την πατρίδα μας και προπάντων την μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ.

Κύριοι της VODAFONE είδα τη νέα διαφήμισή σας με την απαράδεκτη γλώσσα που χρησιμοποιείτε και αυτό μου προκάλεσε τρόμο για το μέλλον της πατρίδας μου. Αν εσείς που υποτίθεται είστε ελληνική εταιρία προσβάλλετε τόσο ξεδιάντροπα την ελληνική γλώσσα, τότε τι να πούμε για την απροκάλυπτη επίθεση των προαιώνιων ζηλόφθονων λαών της Υφηλίου στο Εθνος μας; Λυπάμαι που δραστηριοποιείστε στην πολύπαθη πατρίδα μου και στηρίζεστε στα ελληνικά χέρια, για να μας παρέχετε τις υπηρεσίες σας. Κανονικά κανένας Ελληνας δεν πρέπει να σας υπηρετεί πλέον κι αν δεν είχαν τον φόβο της επιβίωσης, έπρεπε να παραιτηθούν όλοι πόσο, μάλλον αυτοί οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την "φαεινή" πλην όμως επικίνδυνη ιδέα σας. Πιστεύω πως κάποιος εκεί στην εταιρία σας θα αγαπάει ακόμα την πατρίδα του και θα φροντίσει να αποσυρθούν αυτές οι προσβλητικές διαφημίσεις... Λυπάμαι επίσης που είμαι συνδρομητής σας από παλαιοτάτων ετών και έδινα τα χρήματά μου για να γίνονται.... γκρήκλις... Είναι ντροπή σας και μόνο που το σκεφτήκατε....

Μετά λύπης μου

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ