Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Kοπή Βασιλόπιτας

Η Μη Κηβερνιτική Οργάνωση Μ.Κ.Ο. ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.Κ.Ε.Λ. σας καλεί όλους στην κοπή Βασιλόπιτας που θα πραγματοπηοιθεί Στο Μουσείου Εθνικής Αντίστασης του ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Μαρ. Αντύπα και Σοφ. Βενιζέλου, κάτω από την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης) την Πέμπτη 24/2/2011 και ώρα 6 μ.μ. Πρόγραμμα: κοπή Βασιλόπιτας, χαιρετισμοί και ομιλίες, τοποθετήσεις των μελών και των αξιότιμων καλεσμένων και συνεργατών. Θα μας κάνετε την υψίστη τιμή να έλθετε όλοι εσείς και οι αξιότιμοι φίλοι σας στο χώρο του Μουσείου.

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ τηλ. 6978982714 email: secretary_erkel@yahoo.gr Ιστοσελίδα:http://ereunitiko.blogspot.com

Θα καταλήξουμε σαν την… Ελλάδα

Το κείμενο που ακολουθεί το βίντεο είναι το παρακάτω (προκύπτει από την συνέντευξη δυο Αμερικανών γερουσιαστών): « Το έθνος αυτό, βρίσκεται σε μία πορεία, όπου εάν δεν κάνουμε κάτι, εάν δεν θέσουμε υπό έλεγχο την κατάσταση που επικρατεί σε όλη την ομοσπονδία καθώς και στην δημοσιονομική πολιτική, τότε είμαστε Ελλάδα, είμαστε μία μπανανία», πρόσθεσε Judd Gregg.
Short URL: http://thenetwar.com/?p=48870
http://thenetwar.com/2011/02/tha-katalixoume-san-tin%E2%80%A6-ellada/

Οι πολίτες τραγουδούν: "Σώπα όπου νά 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες"

Απίστευτο! Κάνουν αποπνικτική την ατμόσφαιρα για να φύγει ο κόσμος, ο οποίος μένει στο Σύνταγμα...
Αυτή τη στιγμή ο κόσμος κάθεται ειρηνικά στην πλατεία Συντάγματος και δεν απομακρύνεται.
Παρ' όλα αυτά, πέφτουν συνεχώς δακρυγόνα, προκειμένου να κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική και να αναγκάσουν τους πολίτες να αποχωρήσουν.
Σποραδικά ακούγονται συνθήματα, όπως αυτό το γνωστό για τη Βουλή ή το άλλο που φώναζαν οι φοιτήτριες της Γερμανίας για το ΠΑΣΟΚ.
Το καθεστώς είναι τρομοκρατημένο, στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να μείνει ο κόσμος μόνιμα στην πλατεία Συντάγματος, όπως έγινε στην πλατεία Ταχρίρ (Ελευθερίας) της Αιγύπτου.
Η ατμόσφαιρα έχει ήδη γίνει πολύ αποπνικτική και ο κόσμος βήχει, φτερνίζεται και δακρύζει συνεχώς.
Παρ' όλα αυτά πολλοί πολίτες τραγουδούν, όπως το «σώπα όπου να ΄ναι θα σημάνουν οι καμπάνες» κ.λ.π.
Ταυτόχρονα με ντουντούκες καλούν το λαό να έρθει στο Σύνταγμα.
Εμείς προβλέπουμε πως αν αυτό το ειρηνικό πλήθος παραμείνει εκεί, παρά τη λυσσαλέα αντίδραση του καθεστώτος, πολύ γρήγορα θα αρχίσει να αυξάνεται.
Δεν ξέρουμε αν αυτή θα είναι η ημέρα κατάρρευσης του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος.
Πάντως είναι σίγουρα η αρχή.
Τα γεγονότα μπαίνουν πλέον στην ιστορική τους ευθεία...
Πηγή
http://hassapis-peter.blogspot.com/

Άφησαν φέρετρο στο Σύνταγμα...

Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στους δρόμους της Αθήνας
Με σύνθημα "Πεθαίνουμε", μέρος των απεργών πολιτών που έφτασαν στο Σύνταγμα, άφησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας ένα φέρετρο και άπλωσαν πανό στο οποίο γραφόταν η λέξη "Πεθαίνουμε"!!!
Την ίδια στιγμή οι δυνάμεις των ΜΑΤ καταβάλουν προσπάθειες αποκοπής του κύριου όγκου της πορείας, ώστε να μην φθάσει στο Σύνταγμα. Στις "φιλότιμες" προσπάθειες των ανδρών των ΜΑΤ συμμετέχουν και οι γνωστοί βοηθοί τους -οι κουκουλοφόροι- πετώντας μολότοφ, με αποτέλεσμα το μεγάλο πλήθος των καπνογόνων και οι "συγκρούσεις" ΜΑΤ και κουκουλοφόρων να δημιουργούν πρόβλημα στην πορεία προς το Σύνταγμα.
Ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ έχει παραταχθεί μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών... υποβοηθούμενοι από τον απερίγραπτο αριθμό χημικών που ρίχνονται προς τους Έλληνες πολίτες...
Η φωτογραφία είναι από το ιστολόγιο "TaXalia"
http://taxalia.blogspot.com/

Πλήθος, αγωνιστικότητα και δακρυγόνα

Πλήθος, αγωνιστικότητα και δακρυγόνα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...