Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Η απάντηση του Νικολάου Καλογερόπουλου

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ : Αποκάλυψη βόμβα για το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και την οικογένεια Ανδρέα Γ. Παπανδρέου
Συμφωνώ με τον κ. Νεοκλή Σαρρή. Το ερεύνησα και εγώ προ καιρού και οι πληροφορίες μου από την Αμερική βεβαιώνουν ότι το έγγραφο αυτό είναι πλαστό. Όπως μου λέγει αξιόπιστος Ελληνοαμερικανός η έκφρασις won't αντί will not είναι αδύνατον να τεθεί σε επίσημο έγγραφο. Λείπει η Δ/σις η οποία συνήθως δεν λείπει από επίσημα έγγραφα. Ο Α.Π. το 1975 ήταν στην Αμερική (;) ή πάντως εκτός Ελλάδος και είναι απίθανο ότι υπέγραψε στην ελληνική. Να είμαστε προσεκτικοί διότι πολλά κυκλοφορούν και για το ΝΑΤΟ και για τον Κίσινγκερ των οποίων το περιεχόμενο είναι αληθοφανές (διότι και επιβεβαιώνεται από τα όσα συνέβησαν ή συμβαίνουν) αλλά η πηγή είναι αμφίβολος. Ας περιμένουμε να δούμε αν αυτό το αμφιβόλου γνησιότητος θέμα θα έλθει στην Βουλή και τι θα λεχθεί από τους ενδιαφερόμενους (αν και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα το διαψεύσουν ούτως ή άλλως). ΝΚαλογερόπουλος
Nicolas Kaloy
Το έγγραφο αυτό είναι πλαστό και δεν κάνει να χρησιμοποιούμε τέτοια μέσα. Ν.Καλογερόπουλος-Kaloy, Geneva

Η απάντηση του Νεοκλή Σαρρή

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ : Αποκάλυψη βόμβα για το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και την οικογένεια Ανδρέα Γ. Παπανδρέου
Έχω κατ’ επανάληψη τονίσει ότι το έγγραφο αυτό είναι ΠΛΑΣΤΟ. Κραυγαλέα πλαστογραφία που βγάζει μάτι. Τα αγγλικά του είναι χείριστα. Ποτέ ο Παπανδρέου θα έγραφε τέτοια αγγλικά που είναι για φάπες και κάνουν τους αγγλόφωνους να κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια. Η σύνταξη δεν ακολουθεί το τυπικό της αμερικάνικης γραφειοκρατίας., κάτι που ο αείμνηστος γνώριζε πολύ καλά. Αντιθέτως φαίνεται καθαρτά ότι γράφτηκε στα ελληνικά και βάλανε κανένα φουκαρά το πολύ με proficiency να το μεταφράσει και στη συνέχεια δήθεν έσβησαν δυό τρεις λέξεις. Το τελευταίο και το πιο φαρμακερό η υπογραφή του Παπανρέου στο έγγραφο είναι στα…… ελληνικά!!!!!!!!! Κύριε των δυνάμεων. Αυτό το πλαστό έγγραφο είναι καιρός που κυκλοφορεί μια δυό τρεις και άπειρες φορές στο διαδύκτιο και κάποιοι κουφιοκεφακεφαλάκηδες συνεχίζουν να το στέλνουν και να το ξαναστέλνουν. Πρώτος που το χρησιμοποίησε είναι ο πολύς …. Αθλητικολόγος του Ολυμιακού, φανατικός βασιλόφρων και συγγραφεύς’ ιστορικών ‘ βιβλίων αντιβενιζελικής μανίας και αντικομουνιστικής υστεραίας (της 10ετίας του 50 και βάλε) ο κ. Μπαρμπής. Αυτό μου το είπε ο φίλος ιστορικός και πολύ καλός δημοσιογράφος Γιώργος Λενοταρίτης ο οποίος το χρησιμοποίησε. Ο΄που το είχε δώσει ο εν λόγω κύριος και ως πηγή του είπε εμποιστευτικά ότι του το έδωσε ένας…… αμερικανός γερουσιαστής που δεν ήθελε να γίνει γνωστό το όνομά του!!!!!! Να κάνεις δηλαδή εμετό . ¨ολοι ‘Όλοι γνωριζουν την αρνητική μου στάση έναντι του Παπανδρέου και τους αγώνες μου. Παρόμοια χαλκευμένα ντοκουμέντα αντί να κλονίζουον στηρίζουν εκρίνο που υποτίθεται με τη βλακεία τους θέλουν να πολεμίσουν.
Νεοκλής Σαρρής

gianniotis: Λιαντίνης: Μεγάλες Αλήθειες από Έναν Μεγάλο Φιλόσοφο. (βίντεο)

gianniotis: Λιαντίνης: Μεγάλες Αλήθειες από Έναν Μεγάλο Φιλόσοφο. (βίντεο)

Πρέπει μια στιγμή οι Έλληνες να πάρουν παράδειγμα από τον λαό της Αιγύπτου

Πρέπει μια στιγμή οι Έλληνες να πάρουν παράδειγμα από τον λαό της Αιγύπτου - στην Πλατεία Συντάγματος, μέχρι να φύγουν οι αγύρτες της πολιτικής και των μνημονίων.ΝΚ
Αλλά ποιός θα πάρει την θέση τους;;;
nicolas.kaloy@sunrise.ch

Εχθροπάθεια!!!

http://www.nicolaskaloy.com/
Προσέχτε μην πείτε ότι οι Τούρκοι καταπίεζαν τους Έλληνες, ότι επέφεραν πλήρη σκοταδισμό στα κατεχόμενα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ότι αντί να αναπτύξουν τον πολιτισμό που βρήκαν στα εδάφη του Βυζαντίου τον κατέπνιξαν, ότι διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος στην Κύπρo,.ότι είναι εγκληματίαι πολέμου σύμφωνα με την νομολογία του Δικαστηρίου της Νυρεμβέργης που εκρέμασε τους ηγέτες της Γερμανίας, ή ό,τι άλλο σας κατεβάσει η κούτρα για τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύουν οι λαθρομετανάστες για το Έθνος, για την Ελλάδα και για την Ευρώπη, προσέχτε μη χρησιμοποιήσετε την ρατσιστική λέξη «Έθνος» ή άλλες παρόμοιες που κατά τον Οrwell έχουν αποκτήσει scatological σημασία από τον Big Brother, διότι ο αξιότιμος Κος Καστανίδης θα σας χώσει μέσα για να σας δείξει πόσο δημοκράτης είναι, μέχρις ότου η τήρησις του Συντάγματος φτάσει στα χέρια του ελληνικού λαού και ο αξιότιμος Κύριος Καστανίδης και οι συν αυτώ θα ψάχνουν για ελικόπτερο. Dr Nicolas Kaloy, Geneva
nicolas.kaloy@sunrise.ch

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στην Γεννάδειο Βιβλιοθήκη μας πληροφορεί για το καλό που θα μας κάνει η ανέγερση τεμένους!!!

Το Βρετανικό Συμβούλιο σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. Intelligence Squared Greece, διοργανώνει σήμερα στις 19:00, «συζήτηση» με θέμα:

«Η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα μόνο καλό μπορεί να κάνει»
Ναι σωστά διαβάσατε

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην Γεννάδειο Βιβλιοθήκη.
Φυσικά οι θέσεις εξαντλήθηκαν πριν ακόμη γνωστοποιηθεί το θέμα (τουλάχιστον κάποιοι που προσπαθήσανε να κάνουν κράτηση προ ημερών, δεν μπόρεσαν).

Το προτεκτοράτο λοιπόν, που λέγεται ελλαδιστάν, των ξένων μυστικών υπηρεσιών και των Μ.Κ.Ο., διοργανώνει «διαξιφισμό» με προδιαγεγραμμένο συμπέρασμα. Μας πληροφορεί δηλαδή ότι το μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα θα κάνει καλό…!!!
Τα άθλια αυτά υποκείμενα, μίσθια όργανα του διεθνούς εξουσιασμού, διοργανώνουν λοιπόν στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, ομιλία στην οποία θα διαξιφιστούν, μάλιστα, δύο αλλοδαποί!!!
Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!

Η όλη προπαγάνδα θα μεταδοθεί και μέσω του facebook στην σελίδα http://www.facebook.com/pages/Intelligence-Squared-Greece/156063934432690

Από τον σύνδεσμό τους στο Tweeter (http://twitter.com/iq2gr) διαβάζουμε:
Name Intelligence2 Greece
Location Athens, Greece
Web http://www.iq2.gr
Bio Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός με σκοπό τη διοργάνωση Ζωντανών Debates επάνω σε επίκαιρα και σημαντικά θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Προφανώς είναι κάτι σαν θυγατρική της Intelligence Squared, που κατοικοεδρεύει στο Λονδίνο http://www.intelligencesquared.com/about και δραστηριοποιείται στην διοργάνωση και μετάδοση δημοσίων συζητήσεων.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ αν υπάρχει τρόπος να τους κάνουμε δύσκολη την ζωή, τουλάχιστον στην μετάδοση, ας τους την κάνουμε.
Διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ:
Ο Ταρίκ Ραμαντάν θα λάβει μέρος στο ντιμπέιτ «Η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα μόνο καλό μπορεί να κάνει»,το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ιntelligence Squared Greece και το Βρετανικό Συμβούλιο αύριο,Δευτέρα,7-9 μ.μ.,στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη (Σουηδίας 61, είσοδος ελεύθερη με κράτηση θέσης). Είναι ο εκπρόσωπος του «ναι»,ενώ απέναντί του θα βρεθεί ο βρετανός νεοσυντηρητικός αναλυτής Ντάγκλας Μάρεϊ.
ΑΧ. ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ | Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011
Υπέρ
«Χτίζω τζαμί σημαίνει “θέλω να ενταχθώ”»
Ο Ραμαντάν θεωρεί ότι «όταν οι μουσουλμάνοι χτίζουν ένα τζαμί, δεν λένε “δεν θέλω να ενταχθώ” αλλά ακριβώς το αντίθετο». Τονίζει ότι δεν πρόκειται για ισλαμοποίηση της ελληνικής κοινωνίας αλλά για ένδειξη ότι οι μετανάστες θέλουν «να ριζώσουν και να αποτελέσουν μέρος της κοινωνίας». Κατακεραυνώνει όσους σπέρνουν τον φόβο: «Είναι απαράδεκτοι, φέρνουν το τέλος της πλουραλιστικής μας κοινωνίας». Η ανέγερση ενός τεμένους, προσθέτει, αποτελεί πρωταρχικό δικαίωμα των μουσουλμάνων που ζουν στην Αθήνα. Σε όσους ανησυχούν ότι γύρω από το τζαμί θα αναπτυχθεί ένα μουσουλμανικό γκέτο ο Ραμαντάν απαντά: «Το τζαμί χτίζεται βεβαίως εκεί όπου ζουν πολλοί μουσουλμάνοι. Δεν είναι όμως το τέμενος που δημιουργεί γκέτο αλλά το γκέτο που δικαιολογεί την ανέγερση τεμένους. Το τζαμί, αν είναι “ανοιχτό”, μπορεί να γκρεμίσει τους τοίχους του πνευματικού γκέτο».
Κατά
«Αρκούν λίγοι ακραίοι για να προκύψει πρόβλημα»
«Η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα θα έχει και αρνητικές συνέπειες. Στις ακραίες εκφράσεις του το Ισλάμ δεν αντιπροσωπεύει τη θρησκεία της ειρήνης, καθώς αρκεί η ύπαρξη ενός μικρού αριθμού ακραίων για να δημιουργηθούν προβλήματα» σημειώνει μιλώντας προς «Το Βήμα» ο Ντάγκλας Μάρεϊ. «Η δημιουργία τζαμιού δεν θα λύσει ούτε το πρόβλημα των παράνομων τεμενών.
Σε ένα από τα κεντρικότερα τζαμιά του Λονδίνου συχνά φιλοξενούνται ομιλίες μίσους» εξηγεί.
Ο βρετανός νεοσυντηρητικός συγγραφέας, αν και χαιρετίζει το τέλος των δικτατοριών στον αραβικό κόσμο, προειδοποιεί ότι «δεν πρέπει να είμαστε αφελείς και αισιόδοξοι» λόγω του εμφανούς κινδύνου ανάδυσης του ακραίου ισλαμισμού. «Στη Γάζα δολοφόνησαν την αντιπολίτευση, κυνήγησαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, επέβαλαν τη σαρία, ενώ οι εκλογές του 2009 δεν πραγματοποιήθηκαν. Πρέπει να εξασφαλιστεί ότι οι ακραίοι ισλαμιστές δεν θα χρησιμοποιήσουν τη δημοκρατία για αλλότριους σκοπούς» καταλήγει.
ΠΗΓΗ: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=2&artId=328520&dt=27/02/2011#ixzz1FGJLvZZK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...