Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλει η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ...
Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλει η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ όντας σε συνεχή επικοινωνία με τους επικεφαλείς των κατά τόπους επιχειρήσεων για να υπάρξει αυτοσυγκράτηση στους άνδρες που επιχειρούν μέχρι αυτή την στιγμή. Τόσο ο αρχηγός Οικονόμου όσο και ο υπαρχηγός Ραχωβίτσας είναι σε εγρήγορση καθώς η νύχτα προβλέπεται δύσκολη. Εκτός από την δολοφονική επίθεση με πολεμικά όπλα, η οργή των αστυνομικών και ιδιαίτερα των ανδρών της ΔΙΑΣ μετατράπηκε σε μήνι όταν έγινε γνωστό ότι σε ιστοσελίδα οι νεκροί συνάδελφοι τους αναφέρονταν ως "ψοφίμια" και με άλλους εξοργιστικούς χαρακτηρισμούς. Απειλήθηκε μάλιστα και "εξέγερση" από ομάδα ανδρών για το γεγονός.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι παρά τις προτροπές, κανείς από τους άνδρες της ομάδας δεν σταματά την βάρδια του και ήδη κάποιοι έχουν συμπληρώσει πολλές ώρες πέραν της υπηρεσίας τους στις σέλες των μοτοσικλετών.

Η αυτοσυγκράτηση πάντως είναι αναγκαία καθώς οφείλουν όλοι με καθαρό μυαλό να εντοπίσουν τους δολοφόνους και όχι να ασχολούνται με το κάθε κατακάθι των βορείων προαστείων που έχει απωθημένα λόγω της παιδικής του ηλικίας.
 
http://www.greeknation.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...