Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Εκατοντάδες πολίτες έξω από το σπίτι του Κ. Σημίτη - Πολιτική

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Εκατοντάδες πολίτες έξω από το σπίτι του Κ. Σημίτη - Πολιτική

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

Εξηγούμαι ξεκινώντας με ένα ερώτημα

Είναι προσβλητικό να είσαι αγράμματος?
Η πρώτη και εύκολη απάντηση είναι ΝΑΙ! Είναι όμως αυτή η σωστή απάντηση?

Την σωστή απάντηση μπορεί να την δώσει κανείς μόνο αν φέρει στο μυαλό του δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις ανθρώπων που τις............ έχουν ζήσει σχεδόν όλοι οι σημερινοί ενήλικοι έλληνες. Αυτή του κατ ΑΝΑΓΚΗ αγράμματου και εκείνη του κατ ΕΠΙΛΟΓΗ αγράμματου!
Αυτή του παππού σας , της γιαγιάς σας η και των γονιών σας οι πιο μεγάλοι, που ΕΦΤΥΣΑΝ ΑΙΜΑ σε μια κοινωνία απόλυτης φτώχιας για να σας μεγαλώσουν και αυτή των σημερινών καλομαθημένων απαίδευτων κωλόπαιδων (ΟΧΙ όλων, αλλά αυτών των λίγων ή πολλών που όλοι ξέρουμε και που συναντάμε γύρω μας) που το μόνο στοιχείο που τα διαφοροποιεί απ τους κηφήνες και τα κοπρόσκυλα είναι το ότι δεν διαθέτουν υμενοειδή φτερά και ουρά

Ναι κύριοι. Ο χαρακτηρισμός «αγράμματος» είναι τίτλος ΤΙΜΗΣ για τον παππού σας που δεν του δόθηκε η παραμικρή ευκαιρία να μορφωθεί ως παιδί και που θυσίασε την δική του ζωή ως ενήλικας στο βωμό της δικής σας προκοπής.

gianniotis: Ιδού ο καθηγητής - Μέλος του ΑΝΤAΡΣΙΑ που συνομιλεί με τους κουκουλοφόρους. (βίντεο)

gianniotis: Ιδού ο καθηγητής - Μέλος του ΑΝΤAΡΣΙΑ που συνομιλεί με τους κουκουλοφόρους. (βίντεο)

gianniotis: H εν ψυχρώ εκτέλεση αστυνομικών και οι υποκριτικές θρηνωδίες.!

gianniotis: H εν ψυχρώ εκτέλεση αστυνομικών και οι υποκριτικές θρηνωδίες.!

“ΔΙΑΣ” : θεαματικά αποτελέσματα με ποιό τίμημα;

“ΔΙΑΣ” : θεαματικά αποτελέσματα με ποιό τίμημα;

Μια αδίστακτη πολιτική ληστοσυμμορία | NewsTrap

Μια αδίστακτη πολιτική ληστοσυμμορία | NewsTrap

HeLLeNiCReVeNgE: Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ. ΘΑ ΤΟΥ...

HeLLeNiCReVeNgE: Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ. ΘΑ ΤΟΥ...: "Το ανθρωπάκι που ακούει στο ονοματεπώνυμο Χάρης Καστανίδης επιθυμεί να μας φιμώσει. Τα αδικήματα γνώμης- εάν δεν αντιδράσουμε- θα αποτελού..."

ΑΛΩΣΗ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Δεν ξέρω, αν είναι στρατηγική, υπαγορευμένη από κάποιο ισλαμικό κέντρο εξουσίας ή αυθόρμητες εκδηλώσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι μουσουλμάνοι κάνουν συνεχώς επιδείξεις δύναμης, με την «κατάληψη» κέντρων ευρωπαϊκών πόλεων κι ότι, ενώ η Δύση επιδεικνύει υπερβολική ευαισθησία για το «θρησκευτικό και λατρευτικό» δικαίωμά τους, αυτοί γράφουν στα παπούτσια τους τα δικαιώματα και τις θρησκευτικές ευαισθησίες πολιτών των χωρών στις οποίες κατοικούν.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

This is a 4 minute clip from CBN News in Paris . They'll never
show this on mainstream media in the US - until the PC Police stops
blocking such information.

http://downloads.cbn.com/cbnnewsplayer/cbnplayer.swf?aid=17933
========================================================================
Πως γινεται ψυχολογικος πολεμος με τα Μεσα Ενημερωσης για να μας υποδουλωσουν.
Για τους αγγλομαθεις μονο. Λυπουμαι αλλα η μεταφραση στα Ελληνικα ειναι δυσκολη αυτη τη στιγμη.

Γιατί δεν μπορείς να αντιδράσεις

Η έκταση της απάτης που στοχεύει στον εκμηδενισμό της συλλογικής σου αυτοσυνείδησης, υπερβαίνει το ατομικό ανθρώπινο όριο αντίληψης. Η επίγνωση μιας τέτοιων διαστάσεων ασύμμετρης επίθεσης, μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την μαζική κοινωνική επιβεβαίωση, γι' αυτό και φροντίζουν να χάσεις όση κοινωνικότητα σου έχει απομείνει.

Γιατί το να αντιδράσεις μαζικά, εκτός πολλών άλλων προϋποθέσεων απαιτεί και μια συλλογική οπτική της κοινωνίας...
Όμως το πολιτικό σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε διαθέτει αυτοσυνείδηση. Ως εκ τούτου για να επιβιώσει και να διατηρήσει τον έλεγχο, προωθεί στους πολίτες μια ατομική οπτική της κοινωνίας. Για να το πετύχει αυτό, φροντίζει να αποδυναμώσει κάθε μορφή συλλογικής αντίληψης εθνικής εμβέλειας, με το να στήνει διάφορες καταστάσεις που την αδρανοποιούν, περιορίζοντας έτσι την μαζικότητα των εκάστοτε συνειδητοποιήσεων σε επίπεδο μικροομάδων. Αυτή η τακτική σήμερα γίνεται όλο και πιο απροκάλυπτη, ολοένα και πιο ανενδοίαστη!

Γιατί δεν μπορείς να αντιδράσεις ...;Το 'απρόσωπο' σύστημα αποφεύγει να αποκαλύψει την συνολική δράση του, οπότε η ενημέρωση περιέρχεται στους εκπροσώπους των κυβερνώντων του εκάστοτε πολιτικού συστήματος. Αυτοί διοχετεύουν συνήθως τις εξαγγελίες τους με τρόπο που εξυπηρετεί το ίδιο το σύστημα, καθώς περνούν μαζί και ετερόκλητα υποσυνείδητα μηνύματα είτε μέσα από την γλώσσα του σώματος, είτε με υπονοούμενα και συγκεκαλυμμένες εκφράσεις, διακινδυνεύοντας βεβαίως και την προσωπική τους (αναλώσιμη για το σύστημα) αξιοπιστία. Με τον τρόπο αυτόν το σύστημα μετριάζει το πολιτικό κόστος από την αναμέτρηση με την ευθύτητα και την αμεσότητα των στατιστικών μεγεθών αλλά και ταυτόχρονα δημιουργεί διαφορετικές εντυπώσεις, ανάλογα με την ομάδα αποδεκτών που είναι στοχευμένη κάθε φορά...

το τρομονομοσχεδιο> Το νομοσχέδιο ΦΙΜΩΣΗΣ > > Da: el.diamantaras [ Subject: Νομοσχέδιο Καστανίδη, πολυφυλετισμός με το ζόρι > Το νομοσχέδιο αυτό εί

Tο τσαντίρι του αισχρού Λα-λάκη!

Tο τσαντίρι του αισχρού Λα-λάκη!

Ο Λα.λακης