Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

ILLUMINATI ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΙΤΑΝΙΜULLI - itanimulli.com ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ nsa.gov

H αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας, η γνωστή NSA έχει πάρει εδω και καιρό το αντίστροφο του ονόματος ILLUNINATI, δηλαδή το ITANIMULLI για δικό της.
itanimulli.com σε οδηγεί στο nsa.gov
Σαν να μη φτάνει αυτό, πάτε εκεί που λέει photo gallery και πατείστε εκεί που λέει places. Θα εμφανιστεί μία φωτογραφία εκείνων που χάθηκαν στον αγώνα υπέρ της νέας τάξης και δεν τους γνώρισε τους "καϋμένους" ποτέ κανείς.
THEY SERVED IN SILENCE. Προσέξτε την πυραμίδα και το μάτι που σχηματίζεται. Οι μάσκες πέφτουν, και η κουρτίνα είναι έτοιμη να τραβηχτεί.
Είστε έτοιμοι να δείτε τι υπάρχει πίσω πίσω απ΄την κουρτίνα;

Στράους Κοχεέν:"Οι Ελληνες μέσα στα σκατά"

merdes κ υποψήφιε για την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας!
Προσπαθουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας , όπως πιστεύουμε ο΄τι κάνει το σύνολο του Ελληνικού Λαού....
Θα το επαναλάβω,
Το 1965 ο θείος μου , αδελφός της μητέρας μου, διακριθείς μαχητής του Ελληνοιταλικου-Ελληνογερμανικού μετώπου 1940-41, Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού ε.α., Θεοδωρος Δρακούλη Βουδικλάρης, μου είπε,
"Ανηψιέ, να έχεις υπ όψη σου οτι η ΕΟΚ[τότε] θα ειναι η καταστροφή της Ελλάδος.Να το πολεμίσεις οσο μπορείς γιατί εγώ θα έχω ψοφήσει τότε"....
Ο θαυμάσιος αυτός άνθρωπος ο οποίος μου έμαθε πολλά και ο οποίος επίσης μου ειπε στις 25 Απριλίου 1967 τα εξής προφητικά για τους χουντικούς"Αυτοί οι απόλεμοι, οι οποίοι δεν διέταξαν ποτέ Πυρ! στα πυροβόλα, δεν κατάλαβαν οι ανόητοι ότι τους έβαλαν επάνω για να καταστρέψουν την Κύπρο".... είχε για όλα δίκιο..
Να λοιπόν που σήμερα όντως η Ελλάδα είναι μέσα στα σκατα, δηλαδή μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση!
Γιατί σκατα είναι και ο Στρος Καν που επιχαίρει γιατί είμαστε μαζυ του....
Περιμένουμε από τους πολίτικους ταγούς της Ελλάδας που έχουν βαρύτατη ευθύνη γιατι "είμαστε μέσα στα σκατα" να βρουνε εδω και τώρα λύση και να φύγουν αμέσως από τα σκατα του Στρος Καν και των ομοίων του,
Μόνοι μας, σαν Λαός θα τα βγάλουμε πέρα , μόνον αν φύγουμε από τα σκατα του Στρος Καν,
Άλλως και επειδή αυτός ο Λαός δεν ευθύνεται καθόλου γι αυτά τα σκατα ας μείνουν μόνοι τους μαζί με τους κάθε λογής Στρος Καν.
Δημήτρης Αλευρομάγειρος
http://www.nooz.gr/greece/stros-kanoi-ellines-vriskontai-mesa-sta-skata

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...