Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

OYK - ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2010

PAPAFLESSAS - ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Sabaton - Coat of Arms [English and Greek lyrics][Full song]

Marauder-The Greek Revolution Begins

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ - ATHANASIOS DIAKOS

Μαζί με τους “αλληλέγγυους” και τους απεργούς πείνας "έφυγαν" και τα κειμήλια από το Μέγαρο Υπατία

Έκπληξη και γέλωτα προκαλεί η χθεσινή καταγγελία της ιδιοκτήτριας του Μεγάρου Υπατία Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook για την κλοπή πολύτιμων οικογενειακών κειμηλίων της οικογενείας της από τα άτομα που ζούσαν εντός του κτιρίου κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας των 237 λαθρομεταναστών και των “αλληλέγγυων” που τους συνόδευαν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» (http://www.topontiki.gr/article/15101) η Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση, όταν ανακάλυψε ότι από το κτίριο έλειπαν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, «26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)».
Η καταγγελία της ιδιοκτήτριας του Μεγάρου Υπατείας απευθύνεται προς τον Αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, τους “αλληλέγγυους” και τους λαθρομετανάστες “απεργούς πείνας”. Γράφει η κυρία Κωνσταντακάτου : «Προς τον κ. Τσίπρα και τους “αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας”. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν.
Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ» και αφού αναφέρει ποια αντικείμενα λείπουν από το κτίριο συνεχίζει η καταγγέλλουσα, «Εάν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που “υπεξαιρέθηκαν” από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 “μεταναστών απεργών πείνας”, θα ανεβάσω στο You Tube τα καταγραφέντα videos».
Εάν τελικά τα πράγματα είναι όπως τα αναφέρει η ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατία, τότε το συγκεκριμένη γεγονός είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση που ισχύει το γνωστό ρητό «ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

25η Μαρτίου 1821 (τότε!) Και τώρα;

Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Μεθαύριο Παρασκευή 25η Μαρτίου 2011 οι απανταχού της γης Έλληνες, ΟΛΟΙ εμείς οι απλοί πολίτες θα αποτίσουμε τον πρέποντα φόρο τιμής στους αγωνιστές της ΕΘΝΙΚΗΣ Επανάστασης.
Όπως κάθε χρόνο γονείς και παιδιά θα κατακλύσουμε τους χώρους όπου θα γίνουν οι παρελάσεις…Βέβαια πέρυσι, όπως θυμόμαστε, για πρώτη φορά, η Κυβέρνηση του κ Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου είχε εξαιρέσει από τον εορτασμό τις απανταχού της γης Πρεσβείες και Προξενικές μας Αρχές και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ Βενιζέλος «απαγόρευσε»την παρέλαση στρατιωτικών οχημάτων!
Αναρωτιέμαι τι θα δούμε, ως «πρωτιά» στην χώρα της τρόικα φέτος;
Επιλέγω σήμερα να επισημάνω την ΑΝΔΡΕΙΑ, την ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ, τον ΔΙΧΑΣΜΟ και την ΔΙΧΟΝΟΙΑ, τα 4 γνώριμα στο Έθνος των Ελλήνων χαρακτηριστικά πιστεύοντας ότι πρέπει να υπενθυμίσω στους φίλους και φίλες αναγνώστες του blog τη διαχρονική σημασία της κοινωνικής ψυχολογίας ηγετών και αγωνιστών στους χρόνους της Επανάστασης του 1821….
δες: http://olympia.gr/2011/03/23/25η-μαρτίου-1821-τότε-και-τώρα/

Από την Ξάνθη, με Ιταλική εφεύρεση, ξεκινά η νέα… ενεργειακή επανάσταση

Από την Ξάνθη, με Ιταλική εφεύρεση, ξεκινά η νέα… ενεργειακή επανάσταση

Είναι «Πραξικοπηματική Εξουσία»

Ο καθηγητής κ. Γεώργιος Ι. Κασιμάτης δηλωνει για το «μνημόνιο»: Είναι «Πραξικοπηματική Εξουσία»

… Να σας πω δε για την «τρόικα», ακριβώς επειδή οι συμβάσεις αυτές είναι αντίθετες και οι όροι όλοι αντίθετοι με την «Διεθνή Νομιμότητα» και με το Σύνταγμά μας, η εξουσία που ασκείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ως προς τις υποχρεώσεις των δανειακών συμβάσεων και του «μνημονίου», είναι: «Εξουσία εκτός Συντάγματος». Είναι δηλαδή «Πραξικοπηματική Εξουσία». Αυτό σημαίνει ότι και η τρόικα, αυτή τη στιγμή, δεν είναι νόμιμη, και η παρουσία της ακόμη είναι παράνομη !
Ο κ. Γεώργιος Κασιμάτης είναι Συνταγματολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Από το 1981 μέχρι το 1988 ήταν στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου (διευθυντής του Νομικού γραφείου του τότε πρωθυπουργού
- Εκτός των άλλων ήταν και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων, επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος από το 1992 μέχρι το 1997.
Με πρωτοβουλία της Νομικής Σχολής και ιδιαίτερα του Τομέα Δημοσίου Δικαίου, το Πανεπιστήμιο Αθηνών τίμησε τον ομότιμο, από το 1999, καθηγητή της Νομικής Σχολής κ. Γεώργιο Κασιμάτη, «μια προσωπικότητα της επιστήμης του δικαίου, έναν αγωνιστή των θεσμών και της Δημοκρατίας, έναν άνθρωπο παιδείας και ήθους», όπως υπογράμμισε στην ομιλία του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου μας καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης.
O Oμότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής κ. Γεώργιος Κασιμάτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κύθηρα. Αποφοίτησε από το γυμνάσιο Κυθήρων το 1950 και τον ίδιο χρόνο πέτυχε, από τους πρώτους, στις εξετάσεις της Νομικής.
«Όπως σχεδόν όλοι οι φοιτητές που προέρχονταν από την επαρχία, συνάντησα και εγώ μεγάλες δυσκολίες κατά τον ερχομό μου στην πρωτεύουσα, καθώς δεν είχα καμία ενημέρωση για τα μαθήματα και τις απαιτήσεις των εξετάσεων. Επιπλέον, τα χρόνια εκείνα ήταν δύσκολα, οι γονείς μου ήταν αγρότες και δεν μπορούσαν να με στηρίξουν οικονομικά. Έτσι, μου τέθηκε από την αρχή το ζήτημα εάν θα μπορέσω να συνεχίσω τις σπουδές μου. Η πρώτη μου μέριμνα, λοιπόν, ήταν να βρω μια δουλειά για να μπορέσω να συντηρηθώ οικονομικά. Δεδομένου ότι και εκείνη την περίοδο δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρει ένας νέος εργασία, αναγκάστηκα να κάνω διάφορες δουλειές οι οποίες διαρκούσαν ως επί το πλείστον λίγους μήνες. Μετά με απέλυαν και πάλι από την αρχή έτρεχα για να βρω κάποια άλλη δουλειά.

http://www.inews.gr/152/o-kathigitis-k-georgios-i-kasimatis-gia-to-mnimonio-einai-praxikopimatiki-exousia.htm

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ KΟΠΡΙΤΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" – ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, 3:00μμ, 27 Μαρτιου 2011 – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
http://www.facebook.com/event.php?eid=188127724542043
πηγή-http://olympia.gr
Διαδικτυακή Πρωτοβουλία
ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΟΣΗΣ ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ
ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΒLOG ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ GREEKACTIVISM@YAHOO.GR
greekactivism.blogspot.com/
olympia.gr/.
dimanastasiadis.blogspot.com/
omadaneoneforiakon.blogspot.com/
attikanea.blogspot.com/.
eglimatikotita.blogspot.com/
politikoapixima.blogspot.com/.
ethnosnews.com/.
kafeneio.info/gatzoli/
anoixti-matia.blogspot.com/.
www.nostyle.gr/politics
talamogia-eu.blogspot.com/
royfianos.com/
sapfiros.blogspot.com/..
www.triklopodia.com/
www.inews.gr ›
gatzoli.blogspot.com/
www.xristianiki.gr/

Ο Καραισκάκης απαντά

Nikos Deja Vu - Νότης - Είμαι φασίστας γιατί είμαι πατριώτης;

US - NATO bombing of civilians - Serbia 1999

Mark Lex Eros - ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΧΑΙΡΕ (Historical Documentary)

Mark Lex Eros - ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ (Ancient Greek Robotics)