Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ MEGA: ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ 1

ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
"Το πρόβλημα είναι η ηττοπάθεια. Αυτοί δεν θα φερόντουσαν σαν λύκοι αν εμείς δεν φερόμασταν ως αρνιά. Ας γίνουμε εμείς λοιπόν λύκοι. Λυσσασμένοι λύκοι!"
Λογια Δημήτρη Αντωνίου, κάτοικου Χαλκίδας που κατέθεσε μήνυση κατά των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, υπουργών και του Προέδρου της Δημοκρατίας με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Αντωνίου, το Μνημόνιο είναι μια δανειακή σύμβαση η οποία όμως έχει αντικαταστήσει το ίδιο το Σύνταγμα: (αναφέρει τις γενικές κατευθύνσεις της πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα, καταλύει δηλαδή το Σύνταγμα). "Αν είναι έτσι, να το δηλώσουμε επισήμως και να λεγόμαστε Τροϊκιστάν" και όχι Ελλάδα, κι εμείς Τροϊκανοί!", είπε χαρακτηριστικά.
Βάση αυτής της δανειακής σύμβασης που υπογράψανε, αν δεν πληρώσουμε μία δόση, οι δανειστές μας μπορούν να προβούν σε κατάσχεση κάθε δημόσιας περιουσίας μας, χωρίς περιορισμό.
"Το Ελληνικό κράτος δεν είχε δικαιοδοσία να υπογράψει τίποτα χωρίς τη συναίνεση των δανειστών του". Μάλιστα, τυχόν δικαστική διένεξη που θα προκύψει (με πολίτες π.χ.) θα επιλύεται με το αγγλικό δίκαιο και όχι το ελληνικό, δηλαδή με το δίκαιο των δανειστών μας.
Χρήματα των δανείων αυτών, σύμφωνα πάντα με το ίδιο το Μνημόνιο, δεν προορίζονται για μισθούς και συντάξεις, όπως μας λένε, αλλά για τη στήριξη της ρευστότητας των τραπεζών!
http://zoidosia.blogspot.com/

Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο και εγώ είμαι εθνικιστής
Κωστής Παλαμάς

"Μητρώς τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων, τιμιοτέρον εστίν η πατρίς,
και σεμνότερον και αγιότερον παρά Θεοίς και ανθρώποις τις νουν έχουσιν".
ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ
ΟΜΗΡΟΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...