Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Γερμανικό σπότ κατά της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης...Βίντεο

Γερμανικό σπότ κατά της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης...Βίντεο

Την Τρίτη 12 Απριλίου η απόφαση της Τουρκίας για την αγορά των 109 νέων μεταγωγικών ελικοπτέρων

Την Τρίτη 12 Απριλίου η απόφαση της Τουρκίας για την αγορά των 109 νέων μεταγωγικών ελικοπτέρων

TO Γ`ΡΑΪΧ του ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΠΙΑ ΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ !!

ΠΡΟΣ: Διαχειριστή

ΒΗΜΑΤΟΣ ONLINE Αθήνα, 11 Απριλίου 2011

Κύριοι,

Με κατάπληξη διάβασα σε σημερινή ανάρτηση στο ΒΗΜΑ ONLINE δήθεν απόσπασμα ομιλίας του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη στη Λάρισα η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου 2011.
Ο “άγνωστος” και ανώνυμος συντάκτης, θέλοντας προφανώς να διαβάλει και συκοφαντήσει τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., πρόσθεσε τις λέξεις «με παράνομους μετανάστες» σε πρόταση η οποία αναφερόταν σαφώς και ξεκάθαρα στην τουρκική προκλητικότητα και την υποχωρητικότητα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Συγκεκριμένα, στην πρόταση όπου ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δηλώνει χαρακτηριστικά: «όταν πλοίο διέρχεται ελληνικά χωρικά ύδατα θα βυθίζεται», η οποία αναφέρεται στις αλλεπάλληλες προκλητικές διελεύσεις τουρκικών πολεμικών, η πρόσθεση των λέξεων «με παράνομους μετανάστες» αλλοιώνει πλήρως το νόημα και διαστρεβλώνει τα λεγόμενα του Προέδρου.
Είναι προφανές ότι ο “άγνωστος” και ανώνυμος συντάκτης του δημοσιεύματος σκόπιμα δεν μετέφερε αυτούσια τη δήλωση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., καθώς δεν θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τους ύποπτους και ιδιοτελείς στόχους του, δηλαδή να δημιουργήσει σύγχυση και να παραπλανήσει έτσι τους αναγνώστες της συγκεκριμένης ανάρτησης.
Λυπούμεθα ειλικρινά για τις μεθόδους που μετέρχονται πλέον "άγνωστοι" και ανώνυμοι λιβελογράφοι, παραπέμπουμε δε, κάθε ενδιαφερόμενο για την αλήθεια στο ακριβές απόμαγνητοφωνημένο κείμενο της ομιλίας του Προέδρου που επισυνάπτεται, το οποίο ελπίζω να αναρτήσετε στον ιστότοπό σας.


Χαρίδημος Α. Καλούδης

Διευθυντής Τύπου
& Επικοινωνίας ΛΑ.Ο.Σ.

TI ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΟΛ
Γ. Καρατζαφέρης: Θα βυθίζονται σκάφη με παράνομους μετανάστες
«θα φροντίσω να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί»
Γ. Καρατζαφέρης: Θα βυθίζονται σκάφη με παράνομους μετανάστες
Αθήνα
Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται, δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον ΒΗΜΑ 99,5


Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «
όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».
******************************************
Σημ. Προσέξτε πρίν το τέλος, την .... κοπτοραπτική των παραχαρακτών του ΔΟΛ, ΚΟΒΟΥΝ αυτά που λέει για τους Τούρκους και αφήνουν να εννοηθεί ότι τα λέει για τους λαθρομετανάστες!
******************************************
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ;

ΔΕΙΤΕ:http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blog-post_4324.html

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

ΣΟΚ Αυξάνονται τα κρούσματα βίας μεταναστών προς πληρώματα πλοίων!!!

ΣΟΚ Αυξάνονται τα κρούσματα βίας μεταναστών προς πληρώματα πλοίων!!!

Δισεκατομμύρια από τα κοιτάσματα της Ελλάδας

Δισεκατομμύρια από τα κοιτάσματα της Ελλάδας

Freedom Flotila II για τη Γάζα - Με μεγάλη συμμετοχή ο απόπλους του Στόλου της Ελευθερίας 2 στο τέλος Μαΐου

Freedom Flotila II για τη Γάζα - Με μεγάλη συμμετοχή ο απόπλους του Στόλου της Ελευθερίας 2 στο τέλος Μαΐου

ARCADIA: Ιατρόπουλος προς Παπανδρέου: «Φύγε, ΤΩΡΑ!»

ARCADIA: Ιατρόπουλος προς Παπανδρέου: «Φύγε, ΤΩΡΑ!»: "Απο το Δημήτρη τον Ιατρόπουλο έλαβα το ακόλουθο mail Ανοιχτή προ-ειδο-ποίηση του Δημήτρη Ιατρόπουλου, ως συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα τ..."

8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1910 – 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011: ΜΝΗΜΗ ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

8/4/11
8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1910 – 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011: ΜΝΗΜΗ ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ρούπελ 1941: "Τα οχυρά δεν παραδίδονται, αλλά καταλαμβάνονται"

Ο εβραίος David νέος Πλανητάρχης με την βοήθεια της αυτοκρατορίας του Μέρντοχ

Ο εβραίος David νέος Πλανητάρχης με την βοήθεια της αυτοκρατορίας του Μέρντοχ

Δέκα χρόνια φυλακή γιατί σκότωσε ληστή – Στο συνεργό του ληστή 3 μήνες με αναστολή

Δέκα χρόνια φυλακή γιατί σκότωσε ληστή – Στο συνεργό του ληστή 3 μήνες με αναστολή
Με μια πρωτοφανή για τα δικαστικά χρονικά απόφασή του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου καταδίκασε 77χρονο για τον θάνατο ληστή σε κάθειρξη 10 ετών και 1 έτους για παράνομη οπλοφορία, ενώ για τον δεύτερο ληστή αποφάνθηκε και φυσικά αρκέστηκε το αξιοσέβαστο δικαστικό σώμα... στην καταδίκη με τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνεργεία στην ληστεία!
Πιο συγκεκριμένα ο 77χρονος από το Διακοφτό Ηλείας βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ληστές οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του αρπάζοντας 1050 ευρώ.
Ο 77χρονος όμως τους αντιλήφθηκε και στην πάλη που ακολούθησε και αμυνόμενος υπέρ της ζωής του καθώς ο ένας ληστής τον είχε πιάσει από το λαιμό και πριν τον αφήσουν οι λιγοστές δυνάμεις του επιτέθηκε στον έναν εκ των δυο τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι στον μηρό. Το τραύμα αποδείχτηκε θανάσιμο και ο ληστής κατέληξε λίγες ώρες μετά και ο συνεργός του συνελήφθη.
Να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που η αυτοάμυνα εξισώνεται πλήρως με την αυτοδικία, χωρίς κανένα απολύτως ελαφρυντικό
Προφανώς με την συγκεκριμένη απόφαση το δικαστήριο συνιστά στους πολίτες την πλήρη συμμόρφωση με τις εντολές των απανταχού ληστών, παθητική στάση ακόμη και αν απειλείται η ζωή τους, και τέλος εθελοντική προσφορά όλων των τιμαλφών αντικειμένων τους και χωρίς χρονοτριβές.
Και φυσικά αυτό πιθανότατα έπραξε και ο 75χρονος στην κοινότητα Πύργου Ορχομενού Βοιωτίας όταν τέσσερις αλλοδαποί εισέβαλλαν στην οικία του δολοφόνησαν τον ίδιο και τραυμάτισαν τη γυναίκα και το γιο του. Κατά την απόφαση του δικαστηρίου αυτή πρέπει και να είναι η ιδανική στάση που πρέπει να τηρούν οι πολίτες όταν πέφτουν θύματα ομηρίας και ληστείας.
Είναι φορές που η "θεά Θέμιδα" εκτός από τύφλωση φαίνεται να υποφέρει και από εγκεφαλική ανεπάρκεια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αγγλικό site σχετικά με το ‘ Κίνημα Δεν πληρώνω (διόδια)’ για την Αγγλία και όχι μόνο!!!

http://www.notolls.org.uk/index.htm

O Μίκης Θεοδωράκης στην Κερατέα 09/04/2011

O Μίκης Θεοδωράκης στην Κερατέα 09/04/2011
www.tsantiri.gr:
http://www.youtube.com/watch?v=aRC3j2ro104&feature=related

Περίεργες κινήσεις παρατηρούνται στα ελληνικά νησιά!

Από αλλού περιμένουμε τον «κλέφτη» αλλά από αλλού φαίνεται να μας εμφανίζεται…
Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου ασχολείται τελευταία με ένα θέμα το οποίο έχει περάσει στα ψιλά στον ημερήσιο τύπο. Πρόκειται για το ιδιοκτησιακό καθεστώς που αφορά όλη τη νησιωτική Ελλάδα.

Τα νομικά ζητήματα που καλείται να επιλύσει η Ολομέλεια μέσα από δίκη-πιλότο για σωρεία αγωγών και διεκδικήσεων, αφορούν στην ερμηνεία Συνθηκών και Πρωτοκόλλων που υπογράφηκαν το διάστημα 1830-2 αμέσως μετά την απελευθέρωση του ελληνικού κράτους από τους Τούρκους, σε συνδυασμό με το βυζαντινορωμαϊκό δίκαιο και τη νομοθεσία του 1837 για τα δημόσια κτήματα.

Η αντιδικία έχει ξεκινήσει τις τελευταίες δεκαετίες ανάμεσα στο Δημόσιο και πολλούς ιδιώτες και έχει κορυφωθεί τον τελευταίο καιρό. Αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς στις Κυκλάδες αλλά και σε πολλά ακόμη νησιά. Η συνηθισμένη επιχειρηματολογία των ιδιωτών είναι, ότι οι περιοχές αυτές δεν εξουσιάστηκαν από το Σουλτάνο ή Οθωμανούς αλλά από Χριστιανούς ιδιώτες και δεν μπορούν να εφαρμοστούν η Συνθήκη της Κωνσταντινούπολης και τα Πρωτόκολλα του Λονδίνου (1830-2), καθώς το ελληνικό Δημόσιο δεν απέκτησε κανένα ιδιοκτησιακό δικαίωμα επί των ακινήτων, είτε ως διάδοχο του Οθωμανικού Δημοσίου, είτε με «δικαίωμα πολέμου».

Η σχετική επιχειρηματολογία που είχε γίνει δεκτή το 1934 από τον Αρειο Πάγο (σε μια ιδιοκτησιακή αντιδικία στην Ικαρία), έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται από πολλούς ιδιώτες και το Δημόσιο έχει ανοίξει πολλές δίκες σε διάφορα νησιά για να υπερασπιστεί δικαιώματα κυριότητάς του σε βουνά, γκρεμνούς, λιβάδια, δασικές εκτάσεις μέχρι και σε αιγιαλούς.

Το ελληνικό Δημόσιο χρησιμοποιεί την αντίθετη επιχειρηματολογία υποστηρίζοντας ότι είναι κύριο των επίμαχων εκτάσεων (που δεν ανήκαν σε ιδιώτες) αποκτώντας δικαιώματα ιδιοκτησιακά μέσα από τη διαδοχή του Οθωμανικού Δημοσίου ή «δικαιώματα πολέμου», όπως προβλέπεται στις επίμαχες Συνθήκες. Αποκρούει δε κατηγορηματικά την επιχειρηματολογία πολλών ιδιωτών ότι τα νησιά (Κυκλάδες κ.λπ.) αποτελούνταν στο σύνολό τους από «ιδιωτικές γαίες καθαράς ιδιοκτησίας» επί Τουρκοκρατίας, γεγονός πασίγνωστο (όπως έχουν δεχθεί κάποιες δικαστικές αποφάσεις).

Τι σημαίνουν αλήθεια όλα αυτά; Δεν φαίνεται κάπως «περίεργη» η χρονική συγκυρία; Μήπως τελικά το ζητούμενο δεν είναι να τα καταφέρει το δημόσιο να κερδίσει την διεκδίκηση αλλά μάλλον να παραμείνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς σε ιδιώτες, με «ιδικές» συμφωνίες …κάτω από το τραπέζι;

Ας μη μας κάνει εντύπωση αν τελικά το ακούσουμε κι αυτό, διότι τότε, αν αρχίσουν να πουλιούνται τα νησιά (βλέπε εδώ και εδώ), όπως προτείνουν κάποιοι …κακεντρεχείς Γερμανοί, δεν θα μπορεί να κατηγορηθεί η κυβέρνηση, και ο Γιωργάκης θα παραμείνει «αθώα περιστερά». Στη περιβόητη δήλωση του εξάλλου που αφορούσε το ξεπούλημα της χώρας, μετά το τελευταίο «διάγγελμα» της Τρόικας με τα περιβόητα 50 δις και την μεταμεσονύχτιο δήλωση Πεταλωτή, είχε πει ξεκάθαρα ότι «δεν θα πουληθεί ούτε σπιθαμή δημόσιας γης». Η έμφαση είχε δοθεί όμως στο «δημόσια»… Άρα, μια «ρύθμιση» όπου το ιδιοκτησιακό καθεστώς θα παρέμενε σε ιδιώτες, αυτό θα έλυνε τα χέρια της κυβέρνησης ώστε να προχωρήσει στο ποθούμενο αποτέλεσμα, που είναι το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!

Τώρα κάποιος βέβαια θα ρωτήσει, μα πως θα εξασφαλίσει το κράτος έσοδα από την πώληση «ιδιωτικής» περιουσίας;

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε, πως το ζητούμενο δεν είναι να εξοφλήσει η Ελλάδα κάποια υποτιθέμενα χρέη της. Διότι η Ελλάδα δεν έχει στην πραγματικότητα χρεοκοπήσει. Έχουμε γράψει σχετικά με αυτό (βλέπε εδώ). Το ζητούμενο είναι να παραμείνει η Ελλάδα ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, διότι η δύναμη της χώρας μας, που κάνει την οικονομική της κατάστασή να διαφέρει, είναι η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!

Θα αποτελούσε αφέλεια να πιστεύει κάποιος ότι επιδιώκουν να μας «φάνε» αυτή τη περιουσία. Δεν είναι αυτός ο στόχος. Ο στόχος είναι, η απόλυτη αποδυνάμωση της χώρας, ώστε να «ζευτεί» δίχως αντίσταση στο άρμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της οποίας επίσημος προπομπός είναι ο τελευταίος VIP επισκέπτης του πρωθυπουργού, ο γνωστός George Soros.

Ποιο είναι άρα το πιθανό συμπέρασμα;

Βλέποντας τα γεγονότα κάτω από το ανωτέρω πρίσμα, τότε το λογικό συμπέρασμα είναι, πως αν το ελληνικό δημόσιο βγει ηττημένο από την ανωτέρω αντιδικία, αυτό ευνοεί δίχως άλλο τα σχέδια αυτών που επιδιώκουν τη προτεκτοροποίηση της χώρας.

Αποτελούν άρα αυτές οι «περίεργες» κινήσεις άνοιγμα κάποιας νέας κερκόπορτας ή μήπως επιχειρούν κάποιοι να γυρίσουν πίσω την ιστορία, ακυρώνοντας την πρωτοβουλία των τότε ανθενωτικών και πετυχαίνοντας έτσι τον μακραίωνο στόχο της αφομοίωσης του ελληνισμού από τη Δύση;

Alkimos archive
.
Σ.σ.
.
Μετά την ολοκλήρωση αυτού του άρθρου έλαβα ένα mail από το φιλικό blog udemand.wordpress.com, για μια ανάρτηση, όπου αυτά που παρουσιάζει επιβεβαιώνουν εν μέρει τα όσα αναφέρονται παραπάνω. Βεβαιωθείτε μόνοι σας, ανατρέχοντας εδώ: Προφητικό άρθρο από το 2003.
.
Αυτή είναι μια ακόμη απόδειξη της αξίας της διαδικτυακής ενημέρωσης, όχι μόνο για τη διαδραστικότητα, αλλά και για το αγωνιστικό πνεύμα, τον αλτρουισμό και φυσικά την αλληλεγγύη μεταξύ των μπλόκερ.
.
Το μήνυμα είναι ένα: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ!

Η περίπτωση Rafael Correa - Ο κυβερνήτης που ακύρωσε τα χρέη της χώρας του προς τους ξένους επενδυτές και συγκρούσθηκε με τη Ουάσιγκτον

Η περίπτωση Rafael Correa - Ο κυβερνήτης που ακύρωσε τα χρέη της χώρας του προς τους ξένους επενδυτές και συγκρούσθηκε με τη Ουάσιγκτον

Η χώρα χρειάζεται Κυβερνήτη, όχι πρωθυπουργό – τροχονόμο μέτρων

Η χώρα χρειάζεται Κυβερνήτη, όχι πρωθυπουργό – τροχονόμο μέτρων

Θαλάσσια εκπαίδευση για τους Έλληνες εφέδρους

Θαλάσσια εκπαίδευση για τους Έλληνες εφέδρους

Κίνδυνος για Αιγαίο και Θράκη

Κίνδυνος για Αιγαίο και Θράκη

Η Ελληνική Μειονότητα στη «μέγγενη» των Αλβανικών κομμάτων

Η Ελληνική Μειονότητα στη «μέγγενη» των Αλβανικών κομμάτων

Economist: Καταστροφή για την Ελλάδα το Μνημόνιο!

Economist: Καταστροφή για την Ελλάδα το Μνημόνιο!

Οι τελευταίες επιστολές Παπαντωνίου: Μια αποκάλυψη – σοκ

Οι τελευταίες επιστολές Παπαντωνίου: Μια αποκάλυψη – σοκ

Η Αυγή της Νέας Μέσης Ανατολής

Η Αυγή της Νέας Μέσης Ανατολής

Θέλουν το Καστελόριζο «ιπτάμενο» νησί - Η Άγκυρα θεωρεί ότι το νησί δεν δικαιούται ούτε υφαλοκρηπίδα ούτε ΑΟΖ

Θέλουν το Καστελόριζο «ιπτάμενο» νησί - Η Άγκυρα θεωρεί ότι το νησί δεν δικαιούται ούτε υφαλοκρηπίδα ούτε ΑΟΖ

Απειλή για την εθνική ασφάλεια το Gmail λέει η Ρωσία

Απειλή για την εθνική ασφάλεια το Gmail λέει η Ρωσία

Κακλαμάνης: “Η χρεοκοπία θα οδηγήσει σε απώλεια εθνικών συνόρων”

Κακλαμάνης: “Η χρεοκοπία θα οδηγήσει σε απώλεια εθνικών συνόρων”

Δύσκολα τα πράγματα για τον θρόνο του Θεόφιλου στα Ιεροσόλυμα μετά τις πωλήσεις εκτάσεων του Πατριαρχείου στους Εβραίους

Δύσκολα τα πράγματα για τον θρόνο του Θεόφιλου στα Ιεροσόλυμα μετά τις πωλήσεις εκτάσεων του Πατριαρχείου στους Εβραίους

Προβληματισμός στο Μαξίμου, μετά το «αντάρτικο» για τα φρουτάκια

Προβληματισμός στο Μαξίμου, μετά το «αντάρτικο» για τα φρουτάκια

Επιμένει η Τουρκία για τα πυρηνικά στα σύνορα με την Ελλάδα

Επιμένει η Τουρκία για τα πυρηνικά στα σύνορα με την Ελλάδα

Νέα καταδίκη της Τουρκίας από το ΕΔΑΔ για την κουρδική γλώσσα

Νέα καταδίκη της Τουρκίας από το ΕΔΑΔ για την κουρδική γλώσσα

Νέα καταδίκη της Τουρκίας από το ΕΔΑΔ για την κουρδική γλώσσα

Νέα καταδίκη της Τουρκίας από το ΕΔΑΔ για την κουρδική γλώσσα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...