Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Επιστροφή στο Ελληνικό πνεύμα.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

where is cyprus located - kibris nerede - πού βρίσκεται η κύπρος

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Το απεχθές χρέος. Του Νίκου Λυγερού

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Το απεχθές χρέος. Του Νίκου Λυγερού: "Η ύπαρξη της έννοιας του απεχθούς χρέους είναι η απόδειξη ότι μέσω της δικαιοσύνης, μπορεί η ηθική να εισβάλει στην οικονομία. Το απεχθές χρ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΩΤΕΕ: Αναγωγή αποτελεσμάτων ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΩΤΕΕ: Αναγωγή αποτελεσμάτων ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩ...: "ΕΓΚΥΡΑ 4793 ΔΑΚΕ 1677 --> 35% ΠΑΣΚ 1284 --> 26,8% ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 425 --> 8,9% ΠΑΝΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ 448 --> 9,3% ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ 319 --> 6,7%..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Οι «άθλιοι» των Αθηνών και πάσης Ελλάδος!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Οι «άθλιοι» των Αθηνών και πάσης Ελλάδος!: "Η πενία τέχνας κατεργάζεται Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, οι περικοπές και οι μειώσεις συντάξεων, η Τρόικα, το Μνημόνιο και οι άθλιες συνθήκες..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ .....

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ .....: "Πέρασαν μήνες που καταστράφηκε η γέφυρα Γκολφαρίου επι Βλαχογιάννη Νομάρχη Τρικάλων και Μιχαλάκη αντινομάρχη και νυν Αντιπεριφεριάρχη Τρικ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Αγγελία για ... μάρτυρες, υπέρ Πακιστανών!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Αγγελία για ... μάρτυρες, υπέρ Πακιστανών!: "Είστε δικηγόρος; έχετε μία υπόθεση η οποία είναι δύσκολη; Δεν έχετε μάρτυρες; Κανένα πρόβλημα! Βάλτε στο γνωστόindymedia, μια αγγελία όπου ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΔΕΠΑ, ΟΤΕ και ΔΕΗ ανοίγουν το «χορό» των αποκρατικ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΔΕΠΑ, ΟΤΕ και ΔΕΗ ανοίγουν το «χορό» των αποκρατικ...: "Συγκεκριμένα, η ΔΕΠΑ θα είναι αυτή η οποία, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, θα ανοίξει το χορό. Κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια επ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιμήκυνσης στο σύνολο του χ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιμήκυνσης στο σύνολο του χ...: "Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει ως στόχο την μείωση των δαπανών στα επίπεδα του 2003 ως ποσοστό του ΑΕΠ, ενώ ανέφερε ότι..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Αναποδογύρισαν αυτοκίνητο της Ασφάλειας στο Πέραμα...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Αναποδογύρισαν αυτοκίνητο της Ασφάλειας στο Πέραμα...: "Αυτοκίνητο της Ασφάλειας αναποδογύρισαν άγνωστοι πριν από λίγη ώρα στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγν..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Η μόνη μας ελπίδα για να σωθούμε είναι να σταματήσ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Η μόνη μας ελπίδα για να σωθούμε είναι να σταματήσ...: "50 δις από την πώληση ακίνητης περιουσίας και 23 δις από τις περικοπές στις δαπάνες σύνολο 73 δις θα φύγουν από την χώρα μέχρι το 2015. Το ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη!ΑΦΙΣΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ....

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη!ΑΦΙΣΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ....: "Απο:agaphnos Εφ. Ραντικάλ 13-4-2011. Ρατσιστική αφίσα στο Βέλγιο. Αντιδράσεις προκάλεσε η χρήση ρατσιστικής αφίσας στο συνέδριο ακροδεξιού..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Κ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Κ...: "Ο Γραμματέας Συνδικαλισμού ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Κανελλόπουλος είχε σήμερα συνάντηση με τους απολυμένους του ΜΕΤΡΟ. Μετά το τέλος της συνάντησης ο..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων χωρίς...γραφεία! Μια ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων χωρίς...γραφεία! Μια ...: "Πριν μερικές εβδομάδες ξέσπασε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την επιλογή μιας 'εταιρείας-φάντασμα' που αναλα..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ένταση στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου Σύμφωνα με μαρτυρ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ένταση στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου Σύμφωνα με μαρτυρ...: "Εκτονώνεται η ένταση στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, μεταξύ κατοίκων της περιοχής και αθίγγανων, μετά από τροχαίο. Σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκα..."

Προεκλογική αμηχανία για τον Νίκολα Γκρούεφσκι

Προεκλογική αμηχανία για τον Νίκολα Γκρούεφσκι

Ένας "στρατός πρακτόρων" με πλαστά έγγραφα στο κέντρο της Αθήνας!

Ένας "στρατός πρακτόρων" με πλαστά έγγραφα στο κέντρο της Αθήνας!

Ακαδημαϊκοί: "Το Μνημόνιο είναι παράδοση & ξένη Κατοχή"

Ακαδημαϊκοί: "Το Μνημόνιο είναι παράδοση & ξένη Κατοχή"

ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: "Η οικονομική κρίση ασκεί πιέσεις στην αμυντική μας ισχύ"

ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: "Η οικονομική κρίση ασκεί πιέσεις στην αμυντική μας ισχύ"

Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...

Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...

"Θησαυροί" της Βεργίνας στην Οξφόρδη

"Θησαυροί" της Βεργίνας στην Οξφόρδη

Τουρκική ισλαμική βοήθεια στη Μισράτα της Λιβύης

Τουρκική ισλαμική βοήθεια στη Μισράτα της Λιβύης

Το «ενεργειακό πραξικόπημα» των Η.Π.Α. στην Ελλάδα - Η ενόχληση των Αμερικανών από το θερμό κλίμα μεταξύ του πρώην έλληνα πρωθυπουργού κ. Καραμανλή και του ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν

Το «ενεργειακό πραξικόπημα» των Η.Π.Α. στην Ελλάδα - Η ενόχληση των Αμερικανών από το θερμό κλίμα μεταξύ του πρώην έλληνα πρωθυπουργού κ. Καραμανλή και του ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν

Σκόπια: Ο Αλί Αχμέτι ζητάει άμεση επίλυση της ονομασίας

Σκόπια: Ο Αλί Αχμέτι ζητάει άμεση επίλυση της ονομασίας

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!!!

http://vimeo.com/22036773

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό τον θεατή.
Το DEBTOCRACY αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.
Το ντοκιμαντέρ θα διανέμεται δωρεάν από τα τέλη Μαρτίου χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης και θα υποτιτλιστεί σε τουλάχιστον τρεις γλώσσες.
Ο Αρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη μιλούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφοντας τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους- τη χρεοκρατία. Το DEBTOCRACY παρακολουθεί την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα.
Στο Debtocracy μιλούν, μεταξύ άλλων, οι ακαδημαϊκοί Ντέιβιντ Χάρβεϊ, Σαμίρ Αμίν, Κώστας Λαπαβίτσας και Ζεράρ Ντιμενίλ, ο φιλόσοφος Αλέν Μπαντιού, ο επικεφαλής της επιτροπής λογιστικού ελέγχου του Ισημερινού Ούγκο Αρίας, ο πρόεδρος του CADTM Ερίκ Τουσέν, ο Αργεντίνος σκηνοθέτης Φερνάντο Σολάνας, δημοσιογράφοι όπως o Άβι Λιούις (συγγραφέας/σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ The Take – Η κατάληψη) και ο Ζαν Κατρμέρ (Liberation). Ακόμη προσωπικότητες όπως ο Μανώλης Γλέζος και η αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος Die Linke Ζάρα Βάγκενκνεχτ
Τη μουσική επένδυση προσφέρει ο Γιάννης Αγγελάκας και επιστημονική επιμέλεια έχει ο δημοσιογράφος και οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης.

Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς
Eνάντια στα μέτρα Δ.Ν.Τ. - Ε.Ε. - Κυβέρνησης- http://epitropikifisias.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

HeLLeNiCReVeNgE: Η αυτο-οργάνωση των ίδιων των λαϊκών δυνάμεων θα φ...

HeLLeNiCReVeNgE: Η αυτο-οργάνωση των ίδιων των λαϊκών δυνάμεων θα φ...: "Προσκλητήριο ενάρετων γρηγορούντων Η αυτο-οργάνωση των ίδιων των λαϊκών δυνάμεων θα φέρει την τελική συντριβή του καθεστώτος χρεοκρατίας ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Παραίτηση του Δημήτρη Καζάκη από τη Σπίθα του Μίκη...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Παραίτηση του Δημήτρη Καζάκη από τη Σπίθα του Μίκη...: "Επιστολή παραίτησης έστειλε ο διακεκριμένος οικονομολόγος - αναλυτής, στέλεχος και μέλος της Συμβουλευτικής της Σπίθας, Δημήτρης Καζάκης στ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ο Δημητροκάλης του Μητσοτάκη και της «Σπίθας» ζητά...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ο Δημητροκάλης του Μητσοτάκη και της «Σπίθας» ζητά...: "Από το http://www.tsantiri.gr/ Εισαγωγικά : Αντιγράφουμε από το blog http://www.citypress-gr.blogspot.com/ : Είχαμε σκοπό να μη μιλήσουμ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΑΠΑΙΣΙΟ ΒΙΝΤΕΟ. Αυτοί ορίζουν το μέλλον μας....!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΑΠΑΙΣΙΟ ΒΙΝΤΕΟ. Αυτοί ορίζουν το μέλλον μας....!: "24.gr http://www.neolaialaos.org/"

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΧΩΡΙΟ ΜΕ BUNGALOWS ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΧΩΡΙΟ ΜΕ BUNGALOWS ...: "ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΟΝΡ ΦΛΕΪΚΣ ΜΕ ΜΟΥΣΛΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ! - Θα κατασκευαστούν περίπου 45 οικίσκοι που θα έχουν 5 διαμερίσματα των..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΠΑΜΕ ΚΚΕ - Να ποιοί τα φάγανε μαζί με τον Πάγκαλο ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΠΑΜΕ ΚΚΕ - Να ποιοί τα φάγανε μαζί με τον Πάγκαλο ...: ".... Και αναρωτιόμουν.... Ποιός τα έφαγε μαζί με τον Πάγκαλο, και τώρα φωνάζει και διαμαρτύρεται - επειδή έχει καλή οργάνωση;...... Δείτε..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Βρε ΤΙ ΑΛΛΟ θα δούμε;Γκρεμίζουν κτήρια του Λιμενικ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Βρε ΤΙ ΑΛΛΟ θα δούμε;Γκρεμίζουν κτήρια του Λιμενικ...: "Σε μια πρωτοφανή όσο και παράνομη ενέργεια, προχώρησε ο «πράσινος» δήμαρχος Χανίων. Συγκεκριμένα, ο (πρώην υπουργός) Σκουλάκης, προχώρησε τ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΤΩΡΑ:Ζεσταίνουν τα μηχανάκια οι συμβασιούχοι.Έτοιμ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΤΩΡΑ:Ζεσταίνουν τα μηχανάκια οι συμβασιούχοι.Έτοιμ...: "Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011, 11:14 Στην οδό Αθηνάς συγκεντρώνονται εποχούμενοι αυτή την ώρα συμβασιούχοι του δήμου Αθηναίων που ετοιμάζοντα..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Η «λυπητερή» της λυπητερής. "Χρυσάφι" η αγορά ενό...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Η «λυπητερή» της λυπητερής. "Χρυσάφι" η αγορά ενό...: "Ένα ευαίσθητο θέμα, το οποίο προτιμούμε να μη σκεφτόμαστε μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα, είναι αυτό του θανάτου και των εξόδων που υπάρχουν. ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Αυτό πάλι; ΤΙ ΕΙΝΑΙ;Δηµόσιοι... ιδιωτικοί υπάλληλο...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Αυτό πάλι; ΤΙ ΕΙΝΑΙ;Δηµόσιοι... ιδιωτικοί υπάλληλο...: "Τη δυνατότητα να παίρνουν οι δηµόσιοι υπάλληλοι άδειες άνευ αποδοχών και παράλληλα να µπορούν να απασχολούνται στον ιδιωτικό τοµέα διερευνά ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Τούρκοι διεκδικούν τη ... Σκόπελο !! Ερώτηση Βελόπ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Τούρκοι διεκδικούν τη ... Σκόπελο !! Ερώτηση Βελόπ...: "Ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών κατέθεσε ο βουλευτής ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, αναφορικά με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου που φέρου..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Γιάννης Αμοιρίδης Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νομού Πιερία...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Γιάννης Αμοιρίδης Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νομού Πιερία...: "Ξεκάθαρος στη θέση του για το θέμα που αφορά τα φρουτάκια ήταν ο Γιάννης Αμοιρίδης στο Ράδιο Ενημέρωση. Δηλαδή, ναι στο νομοσχέδιο αλλά με π..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΘΑΥΜΑ!! ΠΑΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!! Έστειλαν ''ειδοπ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΘΑΥΜΑ!! ΠΑΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!! Έστειλαν ''ειδοπ...: "Από τη μύγα… ξύγκι προσπαθούν να βγάλουν οι υπεύθυνοι των Εφοριών… Συγκεκριμένα, στο λογιστήριο της Εφορίας Νέων Μουδανιών αντί να αποσβέ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Κιμ Καρντασιάν: Όταν οι καλλιτέχνες σέβονται την ι...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Κιμ Καρντασιάν: Όταν οι καλλιτέχνες σέβονται την ι...: "Αναρτήθηκε από olympiada Ακόμα και οι TV personas έχουν τις εθνικές τους ευαισθησίες . Έτσι, όταν η αρμενικής καταγωγής αμερικανίδα στάρλετ ..."

ΥΠΕΞ: Ο Ι. Ζέπος στην Ρώμη με φόντο το EXPLORA και την ΑΟΖ

ΥΠΕΞ: Ο Ι. Ζέπος στην Ρώμη με φόντο το EXPLORA και την ΑΟΖ

TOP Wikileaks: Ισραηλινές συμμαχίες και χρόνιες φοβίες

TOP Wikileaks: Ισραηλινές συμμαχίες και χρόνιες φοβίες

Ο “Τσάρος” στις ΗΠΑ για οδηγίες πριν ανακοινώσει τα μέτρα

Ο “Τσάρος” στις ΗΠΑ για οδηγίες πριν ανακοινώσει τα μέτρα

Η Ρωσία τιμά τον ελληνικής καταγωγής Γιουρτσίχιν

Η Ρωσία τιμά τον ελληνικής καταγωγής Γιουρτσίχιν

Τι ζητά ο Σόρος στο Πόρτο Χέλι;

Τι ζητά ο Σόρος στο Πόρτο Χέλι;

Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη άσκηση των ενόπλων δυνάμεων της ΠΓΔΜ

Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη άσκηση των ενόπλων δυνάμεων της ΠΓΔΜ

Κασιμάτης: «Το μνημόνιο αποτελεί πραξικόπημα»

Κασιμάτης: «Το μνημόνιο αποτελεί πραξικόπημα»

«Ώρα μηδέν» τα εξοπλιστικά των Ενόπλων Δυνάμεων

«Ώρα μηδέν» τα εξοπλιστικά των Ενόπλων Δυνάμεων

Αποκάλυψη από τον Nigel Farage: "Η ΕΕ θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κόσοβο"

Αποκάλυψη από τον Nigel Farage: "Η ΕΕ θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κόσοβο"

Ο Ιούδας διά μέσου των αιώνων...

Ο Ιούδας διά μέσου των αιώνων...

Εξελίξεις στην Παλαιστίνη, το Ισραήλ ζητά την ελληνική συνδρομή στη Γάζα!

Εξελίξεις στην Παλαιστίνη, το Ισραήλ ζητά την ελληνική συνδρομή στη Γάζα!

Βουλγαρία: Ανησυχία για τους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Τουρκίας

Βουλγαρία: Ανησυχία για τους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Τουρκίας

Το Ιράν λέει ότι οι διαδηλώσεις στη Συρία είναι αποτέλεσμα συνωμοσίας της Δύσης

Το Ιράν λέει ότι οι διαδηλώσεις στη Συρία είναι αποτέλεσμα συνωμοσίας της Δύσης

Επισκέψεις Μετέ σε τουρκοσυλλόγους

Επισκέψεις Μετέ σε τουρκοσυλλόγους

Γερουσιαστής Ron Paul: Η ‘Νέα Παγκόσμια Τάξη’ χρησιμοποιεί την οικονομική κρίση και τους πολέμους για να ενισχύσει την Παγκοσμιοποίηση

Γερουσιαστής Ron Paul: Η ‘Νέα Παγκόσμια Τάξη’ χρησιμοποιεί την οικονομική κρίση και τους πολέμους για να ενισχύσει την Παγκοσμιοποίηση

Τον Μάιο τα μέτρα υπό το φόβο των… πασχαλινών αυγών

Τον Μάιο τα μέτρα υπό το φόβο των… πασχαλινών αυγών

Η σκιώδης σύνοδος κορυφής με Ντελόρ, Βερχόφσταντ και Κον Μπεντίτ

Η σκιώδης σύνοδος κορυφής με Ντελόρ, Βερχόφσταντ και Κον Μπεντίτ

Αναλύτρια της BNP Paribas, Alexandra Estiot: "Δεν σώσατε ούτε την Ελλάδα, ούτε την Ευρωζώνη - Οι όροι δανεισμού αποτελούν τιμωρία...."

Αναλύτρια της BNP Paribas, Alexandra Estiot: "Δεν σώσατε ούτε την Ελλάδα, ούτε την Ευρωζώνη - Οι όροι δανεισμού αποτελούν τιμωρία...."

Η Αλβανία "παίζει" με τους Έλληνες και το καθορισμό των χωρικών υδάτων

Η Αλβανία "παίζει" με τους Έλληνες και το καθορισμό των χωρικών υδάτων

1204: Η Πόλη έπεσε στους σταυροφόρους σχεδόν αμαχητί

SERANITSA, GREEK PONTIAKA, KARADENIZ,HORON

Wikileaks: Ελληνικές κυβερνήσεις οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικανών - Μοναδικό «αγκάθι» των Αμερικανών σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα, ο αρνητισμός των Ελλήνων πολιτών

Wikileaks: Ελληνικές κυβερνήσεις οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικανών - Μοναδικό «αγκάθι» των Αμερικανών σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα, ο αρνητισμός των Ελλήνων πολιτών

Αλλοδαπή που φύλαγε 81χρονη γριούλα, την στραγγάλισε με καλώδιο φορτιστή...

Αλλοδαπή που φύλαγε 81χρονη γριούλα, την στραγγάλισε με καλώδιο φορτιστή...

Όσα πλοία και αν βουλιάξετε κύριε Καρατζαφέρη, το έγκλημα του μνημονίου δεν παραγράφεται - Έρχεστε τώρα να μιλήσετε για βουλιάγματα πλοίων όταν οι ίδιοι συνηγορήσατε στο βούλιαγμα της πατρίδας;

Όσα πλοία και αν βουλιάξετε κύριε Καρατζαφέρη, το έγκλημα του μνημονίου δεν παραγράφεται - Έρχεστε τώρα να μιλήσετε για βουλιάγματα πλοίων όταν οι ίδιοι συνηγορήσατε στο βούλιαγμα της πατρίδας;

Σκοπιανή στρατιωτική άσκηση: «Μακεδονική Αναλαμπή 07».

Σκοπιανή στρατιωτική άσκηση: «Μακεδονική Αναλαμπή 07».

GOLDMAN SACHS KATA ΕΛΛΑΔΑΣ

GOLDMAN SACHS KATA ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Ελληνίδα Αντιγόνη Λουδιάδη που "παρέδωσε" την Ελλάδα στους Εβραίους manager της Goldman Sachs!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Ελληνίδα Αντιγόνη Λουδιάδη που "παρέδωσε" την Ελλάδα στους Εβραίους manager της Goldman Sachs!

Οι «Όφεις» της Χάγης και η ελληνική ΑΟΖ στο Καστελόριζο

Οι «Όφεις» της Χάγης και η ελληνική ΑΟΖ στο Καστελόριζο

Τι είπε ο Σόρος στον Παπανδρέου;

Τι είπε ο Σόρος στον Παπανδρέου;

Θα μας σπάσετε τα νεύρα εκεί στο ΥΠΕΞ; Αιγαίο, Κύπρο, Β. Ήπειρο, Θράκη τα λύσαμε όλα; Ο εμίρης Αμπντουλχαλίμ σας πληρώνει ή ο Ελληνικός λαός;

Θα μας σπάσετε τα νεύρα εκεί στο ΥΠΕΞ; Αιγαίο, Κύπρο, Β. Ήπειρο, Θράκη τα λύσαμε όλα; Ο εμίρης Αμπντουλχαλίμ σας πληρώνει ή ο Ελληνικός λαός;

Ενώ κακοποιοί μετανάστες αλωνίζουν την Ελλάδα, δημιουργώντας συχνά επεισόδια...οι ΗΠΑ μας εγκαλούν για ρατσισμό!

Ενώ κακοποιοί μετανάστες αλωνίζουν την Ελλάδα, δημιουργώντας συχνά επεισόδια...οι ΗΠΑ μας εγκαλούν για ρατσισμό!

Μήνυση από τα ΜΑΤ στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Μήνυση από τα ΜΑΤ στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Eξοπλιστικό πρόγραμμα: 3 οι FREMM και 8-10 τα ελικόπτερα SAR

Eξοπλιστικό πρόγραμμα: 3 οι FREMM και 8-10 τα ελικόπτερα SAR

Δεν βλέπουμε καμιά έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων του State Department για την δολοφονία του Γκούμα από τους Αλβανούς - Ο γυφτοσκοπιανός Δημητράς έχει να πεί τίποτα γι

Δεν βλέπουμε καμιά έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων του State Department για την δολοφονία του Γκούμα από τους Αλβανούς - Ο γυφτοσκοπιανός Δημητράς έχει να πεί τίποτα γι

Αυξημένη τουρκική παρουσία στο Αιγαίο

Αυξημένη τουρκική παρουσία στο Αιγαίο

Μαρτυρία για το τι έγινε στα Ίμια

Μαρτυρία για το τι έγινε στα Ίμια

Επιστολή Αλβανοτσάμηδων προς Αλβανό Πρόεδρο με κοινοποίηση Ουάσιγκτον

Επιστολή Αλβανοτσάμηδων προς Αλβανό Πρόεδρο με κοινοποίηση Ουάσιγκτον

Σερβική ‘Alo’: Ο Καντάφι Είναι Εβραίος!

Σερβική ‘Alo’: Ο Καντάφι Είναι Εβραίος!