Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

-"ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΗΣΙΑ"

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ-"ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΗΣΙΑ"-ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ
Το... παρατραβάει το σκοινί η Τουρκία, σε μια προσπάθεια να προκαλέσει μεγαλύτερη ένταση και να εξυπηρετήσει τους δικούς της σκοπού.ς
Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Namik Kemal Zeybek, δήλωσε ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα το Φαρμοκονήσι και το Αγαθονήσι, για τα οποία ανέφερε πως ανήκουν στην Τουρκία!
Και όμως, ειπώθηκε και αυτό...
"Τα δύο νησιά βρίσκονται υπό την κατοχή της Ελλάδας και η κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραμένει σιωπηλή", τόνισε.
Μάλιστα, υπογράμμισε πως το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι ανήκουν στην Τουρκία, βάσει της Συνθήκης της Λωζάνης και βρετανικούς χάρτες του 1947!
Αλλά δεν σταμάτησε εκεί...
"Οι Έλληνες αξιωματικοί μεταβαίνουν, παράνομα, στα νησιά, παραβιάζουν τα σύνορα και πατούν σε τουρκικά εδάφη. Και ο Ερντογάν επιτρέπει αυτή την κατάσταση.
Εγώ θα πάω χωρίς βίζα και χωρίς διαβατήριο. Αν δεν βρω βάρκα, θα πάω κολυμπώντας. Ξέρω ότι το έθνος δεν θα με αφήσει μόνο μου".
Επιπλέον, παρομοίασε το ρόλο της πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ, λέγοντας για το ρόλο που διετέλεσε στην κρίση των Ιμίων, το 1996, και την τοποθέτησή της, όσον αφορά την ελληνική σημαία.
"Εκείνες οι ημέρες ήταν μέρες εθνικής συνειδητοποίησης. Η ελληνική σημαία κατέβηκε".
http://www.liako.gr/news/home/33558-turkish-provoke.html

Ετοιμή για αποβατική ενέργεια στο Καστελόριζο η Τουρκία

Ετοιμή για αποβατική ενέργεια στο Καστελόριζο η Τουρκία

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...