Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΑΡΑΞΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΝΑΙΟΥ ΤΡΟΧΟΥ ΑΠΟ ΔΙΘΕΣΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΗΣ F-16D ADV

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΑΡΑΞΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΝΑΙΟΥ ΤΡΟΧΟΥ ΑΠΟ ΔΙΘΕΣΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΗΣ F-16D ADV

Ο αριστερός λαϊκισμός

Ο αριστερός λαϊκισμός

Κύπρος Ελλάς: Εκλογές 22ας Μαϊου 2011 – Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφίζουν Ε.ΛΑ.Μ.


Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Μαΐου 20, 2011

ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

Ο "Στόχος" απο χθες αποκάλυψε ότι το μακελειό της Πεύκης αφορούσε τον Νίκο Μιχαλολιάκο, μιας και οι πληροφορίες μας ανέφεραν πως η "Σέχτα" είχε στήσει ενέδρα στον Γ.Γ. της "Χρυσής Αυγής". Σήμερα λοιπόν η εφημερίδα "Δημοκρατία" έρχεται να μας επιβεβαιώσει, με πρωτοσέλιδο μάλιστα "χτύπημά" της σχετικά με την σχεδιαζόμενη δολοφονική επίθεση στον Νίκο Μιχαλολιάκο.

http://www.stoxos.gr/2011/05/blog-post_7080.html

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!


Εγκληματίες που είχαν αποφυλακιστεί με ... τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου και μάλιστα είχαν ζητήσει και άσυλο στην Ελλάδα ήταν οι δύο Αφγανοί που έχουν ομολογήσει ήδη την δολοφονία του τραγικού 44χρονού Μανώλη Καντάρη! Σήμερα οδηγούνται στην εισαγγελά αφού συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μενάνδρου.

Και οι δύο παρέμεναν στην Ελλάδα έχοντας υποβάλλει αιτήματα για παροχή ασύλου.

Όπως γράψαμε ήδη από χιθες ομολόγησαν ότι πήραν από τον άτυχο 44χρονο την κάμερα που κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, την οποία πούλησαν στη συνέχεια στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ.


defencenet.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ!!Γράφει ο Dr Nielsen Knudsen

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγας κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου. Και oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο…


τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση»,την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει ..«γρήγορα»! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό ( virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;
Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.
Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;
Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.
ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ
Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
ΔΗΛΑΔΗ:
Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.
Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%
Επί μία 20ετία υπήρχε ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%
Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει.
Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης».
Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6% !).
Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!
Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική – ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.
Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με ..εισαγόμενο γάλα).
Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ!
Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν.. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;
ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;
Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;
Και τώρα, ποιός ωφελείται;
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».
Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε ..«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ.
Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην. Τουρκία!
Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.
Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.
ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάχτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη. Ψάχτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας. Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει, διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας. Άρα;

πηγή:http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/blog-post_3034.html

(Δείτε και αυτό -> ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ - Λιακόπουλος Δ. )

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ! ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ...

...ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ 120 ΕΥΡΩ! ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΔΩ! ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΘΛΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΛΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!


ΣΑΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ:

http://greeknation.blogspot.com/


Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη

Τους δύο από τους τρεις δράστες της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές.Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, οι αστυνομικοί επιδόθηκαν σε συνεχείς και επίμονες εύρευνες, που απέδωσαν καρπούς.Οι δύο συλληφθέντες, που εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο της οδού Μενάνδρου, είναι αφγανικής καταγωγής, ηλικίας 27 και 20 ετών, και έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για μικροαδικήματα. Ο τρίτος συνεργός τους, πακιστανικής καταγωγής, εξακολουθεί να αναζητείται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ομολόγησαν με λεπτομέρειες τις πράξεις τους, υποστηρίζοντας ότι στόχος τους ήταν να ληστέψουν τον 44χρονο, αφαιρώντας τη βιντεοκάμερα που έφερε μαζί του, την οποία και πούλησαν στο Μοναστηράκι, έναντι ποσού 120 ευρώ. Οι δράστες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το χρονικό της επίθεσης
Ο Μανώλης Καντάρης έπεσε θύμα δολοφονίας νωρίς το πρωί της 10ης Μαΐου, όταν τρεις άγνωστοι του στέρησαν τη ζωή, στις οδούς Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου. Ο άτυχος 44χρονος πήγαινε καθ' οδόν για να πάρει το αυτοκίνητό του, προκειμένου να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο.
Εκεί, τρεις άνδρες τον μαχαίρωσαν για να του κλέψουν την κάμερα που έφερε μαζί του, προκειμένου να απαθανατίσει τη στιγμή της γέννας.

http://greeknation.blogspot.com/

ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!


Subject: Εφημερίδα «ΣΑΜΠΑΧ» της 09 Μαϊ 2011 : ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ
Μετάφραση: Χαρ. Καραγκιοζούδης
TO ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΑΒΑ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ SITES/BLOGS(http://www.drougos.gr/)
Η Τουρκική Αμυντική Βιομηχανία τα τελευταία χρόνια, κατόρθωσε να πραγματοποιήσει με επιτυχία προγράμματα σε πολλούς τομείς. Μεταξύ των στόχων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός για το έτος 2023, είναι τα προγράμματα για το εθνικό άρμα, το εθνικό αεροσκάφος και τον εθνικό δορυφόρο και ότι το κράτος συνεχίζει με μεγάλη αποφασιστικότητα.

Γιατί ο Νετανιάχου απομάκρυνε τον Ούζι Άραντ – Ισραηλινός Αξιωματούχος Σύμβουλος (Ούζι Άραντ) του Νετανιάχου ξεστόμισε απόρρητα στοιχεία

Ο πρώην διευθυντής του ισραηλινού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (CSN), Ούζι Άραντ, απομακρύνθηκε το Μάρτιο από τα καθήκοντά του καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος για διαρροές στον Τύπο, μετέδωσαν χθες ισραηλινά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έρευνα της υπηρεσίας εσωτερικής ασφαλείας, της Σιν Μπετ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 63χρονος Άραντ, πρώην σύμβουλος του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου (φωτογραφία), αποκάλυψε σε δημοσιογράφο πληροφορίες, οι οποίες θα μπορούσαν να βλάψουν το ισραηλινό κράτος.

Με την ευλογία του Πατριάρχου, λήστευαν την πατρίδα. Το ντοκουμέντο της επίσκεψης της Τουρκάλας ΜΙΤατζούς από το ημερολόγιο του πατριαρχείου!


ΜΑΡΤΙΟΣ 2002. Το μεγάλο πλιάτσικο της Siemens έφτανε στο απώγειο. Δείτε από το ημερολόγιο του πατριαρχείου την Θεία φώτιση που ζητούσε η πράκτορας, σύζυγος του αρχιναζί και ο παναγιώτατος φαίνεται να την έδινε αφειδώς (κλικ στην εικόνα, το τελευταίο ραντεβού). Για όσους δεν γνωρίζετε το θέμα, διαβάστε εδώ: Πως ήταν η μέρα σου Γιαβρί μ’; Λάδωσα δυό υπουργούς και δυό διοικητές αγάπη μου.

Ελληνικό: Αντί για εμίρηδες, φέρνουν ... κακομοίρηδες λαθρομετανάστες!

Ελληνικό: Αντί για εμίρηδες, φέρνουν ... κακομοίρηδες λαθρομετανάστες!

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, Selcuk Unal: “Η Τουρκία προειδοποιεί την Ελλάδα πως κινδυνεύει να χαλάσει η μεταξύ μας …θετική ατμόσφαιρα στο Αιγαίο”

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, Selcuk Unal: “Η Τουρκία προειδοποιεί την Ελλάδα πως κινδυνεύει να χαλάσει η μεταξύ μας …θετική ατμόσφαιρα στο Αιγαίο”

Προκλητική αλλά και περίεργη η επίσκεψη της κας Ερντογάν στη Θράκη-με ποιούς θα συναντηθεί;

Προκλητική αλλά και περίεργη η επίσκεψη της κας Ερντογάν στη Θράκη-με ποιούς θα συναντηθεί;

«Η Τουρκία ίσως διακόψει την προμήθεια φυσικού αερίου προς την Ελλάδα»

«Η Τουρκία ίσως διακόψει την προμήθεια φυσικού αερίου προς την Ελλάδα»

Μαζική χορήγηση υπηκοότητας σε εποίκους στα Κατεχόμενα με πριμοδότηση των τρομοκρατών της ΤΜΤ

Μαζική χορήγηση υπηκοότητας σε εποίκους στα Κατεχόμενα με πριμοδότηση των τρομοκρατών της ΤΜΤ

ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!


Αυτά τα μέρη θα ελευθερώσει το Ποντιακό Αντάρτικο και ο Ένδοξος Στρατός μας!

19 Μαίου ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ!

Γ.Παπασημάκης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Κ.ΕΛΛ

WWW.PAPASIMAKIS.BLOGSPOT.COM