Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

"ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ" ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ

"ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ" ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ
http://wp.me/pYyB8-l4

ΣΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΗΣ "ΕΥΡΩΠΗΣ" ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΣΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΗΣ "ΕΥΡΩΠΗΣ" ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
http://wp.me/pYyB8-kA

Έχω χαζέψει;

Έχω χαζέψει;
Με συγχωρείτε για το προσωπικό της ερώτησης (άλλωστε εύκολη απάντηση-μεγάλο, και πάλι το δίκιο σας), όμως όταν ένας Πρωθυπουργός συλλαμβάνεται ψευδόμενος για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το σχέδιο προσφυγής στο ΔΝΤ, όταν συλλαμβάνεται να έχει εξαπατήσει με τον πιο σκαστό τρόπο τον λαό του οποίου την εμπιστοσύνη ζήτησε, όταν, τέλος, ο ίδιος και το μισό του Υπουργικό Συμβούλιο συλλαμβάνονται να ψεύδονται εν τω άμα και καπάκι περί το Ελληνικό, τότε δεν τίθεται θέμα πολιτικής ευθύνης; Τότε αυτός ο Πρωθυπουργός δεν πρέπει να απολογηθεί στο Κοινοβούλιο και στο Λαό;
Δεν πρέπει να δώσει εξηγήσεις; Τι συμβαίνει; Ισχύει το ‘’είπαμε και καμία μαλακία για να περνάει η ώρα’’ και πάμε παρακάτω;
Όταν ένας Πρωθυπουργός προχωρά σε κατ’ ευθείαν ανάθεση έργου αξίας δισεκατομμυρίων σε ‘’φίλο του‘’, τί γίνεται;
Μένουν τα κεραμίδια στη θέση τους; Δεν τρίζουν τα μάρμαρα του Κοινοβουλίου;
Τι είδους κοινοβουλευτισμό έχουμε; Μία μιντιακή τυραννίδα; Ως φαίνεται, ναι !
Όλα τα παραπάνω σε πολλές εφημερίδες – φυλλάδες, ου μην και πατσαβούρες, δεν υπήρχαν ούτε ως μονόστηλα!
Πρόκειται περί τραγωδίας! Ένα σύστημα ΜΜΕ, μύλος!
Μύλος που όλα τα αλέθει, όλα τα χωνεύει αλλά και κι ένας λαός που, ως επί το πλείστον Συβαρίτης και Αβδηρίτης, όλα τα μασάει , όσα, αυτοί που του τα φάγανε, του σερβίρουν. Κουτόχορτο και άλλα τέτοια εδέσματα πράσινης ανάπτυξης.
Τί συμβαίνει πια σε αυτήν τη χώρα;
Δηλώνει ο Υπουργός (ανδρείκελο) Εξωτερικών (του Προτεκτοράτου) κ. Δρούτσας ότι η Ελλάδα δεν προχωρά στην ανακήρυξη ΑΟΖ στο Αιγαίο για να μη στεναχωρηθούν οι αγάδες της Άγκυρας και δεν κουνιέται φύλλο!
Τί διάολο; Έχουμε χαζέψει; Μας υπέσκαψαν τόσον το στήθος;
Ποιος άλλος Έλληνας Πρωθυπουργός θα είχε κάνει τέτοια πράγματα και δεν θα τον είχε πάρει ο κόσμος με τις πέτρες;
Ένας χρόνος Μνημόνιο! Ένας χρόνος Κατοχής! Μία Κυβέρνηση δωσιλόγων και ανδρεικέλων.
Δεν γνωρίζω να υπάρχει στην Ελλάδα ανάλογο ιστορικό προηγούμενο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, τη εξαιρέσει της χούντας. Μέσα σε ένα μόνο χρόνο, επί Παπανδρέου του Γ’ του Δόσωνος, οι Έλληνες πολίτες έχασαν στον πολιτισμό της εργασίας το πλείστον όσων οι ίδιοι και οι συνάνθρωποί τους σε όλον τον πλανήτη με αγώνες και αίμα επί εκατό έτη κατακτούσαν.
Πρόκειται περί κοινωνικής πανώλης και πολιτικής πανούκλας. Μένουμε στα σπίτια μας και την αγορά ταπεινωμένοι. Περιμένοντας μόνον το χειρότερο. Με τους νέους μας χωρίς προσδοκίες, φιλοδοξίες, χωρίς ορίζοντα, χωρίς προοπτικές, με πολλούς να στρέφονται ήδη προς την ξένη.
Γιατί; Διότι αυτοί που μας ξεχαρβάλωσαν μας κυβερνούν ακόμη!
Διότι στην Πνύκα έχουν ανέβει Ρωμαίοι, Οθωμανοί και Γερμανοί. Τους ανέβασαν ο Γιωργάκης και οι εντιμότατοι φίλοι του.
Διότι οι πεμπτοφαλαγγίτες απ’ τα ΜΜΕ σαρώνουν την Επικράτεια με τα ραδιογωνιόμετρά τους –ποιαν επικράτεια; Μία χώρα χωρίς την ιδίαν αυτής ασυλία, που ως άλλη Πέργαμο ο Ατταλός της την εκχωρεί πεσκέσι στη Ρώμη!
Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει αυτός ο μοιραίος Γιωργάκης, βαλτός ή ευήθης, για να τον πάρει ο Χορός της Τραγωδίας μας με τις πέτρες του Αναθέματος;

ΣΤΑΘΗΣ Σ.

6-V-2011

stathis@enet.gr

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘’ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ’’ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ 2011.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΥΚΑΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΩΣ-ΚΑΝ...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΩΣ-ΚΑΝ...
Σύμφωνα με πληροφορίες απο Ελληνοαμερικανική πηγή ένας Ελληνας αστυνομικός και ένας Ιρλανδός πράκτορας του FBI ήταν στις
θέσεις-κλειδιά της επιχείρησης για την σύλληψη του αρχικαθάρματος του ΔΝΤ...Η εκδίκηση τρώγεται κρύα bastards.

ΤΥΦΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ...ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.

ΤΥΦΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ...ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.
Σε μια κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, όπου όλα κρέμονται από μια κλωστή και το ζητούμενο υποτίθεται πως είναι η εθνική συναίνεση, κάποιοι έδωσαν την εντολή να εξαντληθεί η βαρβαρότητα των δυνάμεων καταστολής με αυτονόητο κίνδυνο να έχουμε μια επανάληψη των γεγονότων του Δεκεμβρίου του 2008.
http://xairete.blogspot.com/2011/05/video.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Xairete+%28XAIRETE%29

Δολοφονία Καντάρη: "Φώναζε πολύ “κλέφτης, βοήθεια, τι να έκανα;"

Δολοφονία Καντάρη: "Φώναζε πολύ “κλέφτης, βοήθεια, τι να έκανα;"
«Φώναζε πολύ “κλέφτης, βοήθεια”, τι να έκανα; Επρεπε να σταματήσει να φωνάζει». Η κυνική ομολογία του 27χρονου Han Mamad Harodi για τον θάνατο του Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας προκαλεί σοκ. Ο άτυχος άνδρας που δεν πρόλαβε να χαρεί τη γέννηση του μωρού του έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές των αδίστακτων δολοφόνων επειδή έκανε το... λάθος να κρατάει μία κάμερα και να φωνάξει όταν κάποιοι τον έκλεβαν. Μία απίστευτη πραγματικότητα για το χάος στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ - Σοφία- Μουσικότητα και Ακριβολογ...

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ - Σοφία- Μουσικότητα και Ακριβολογ...: "Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις… είναι από την Ελληνική γλώσσα (βιβλίο Γκίνες) Η Ελληνική με την μαθηματ..."

Η εξομολόγηση ενός αξιωματικού που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν για πάνω από 2 χρόνια.

Η εξομολόγηση ενός αξιωματικού που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν για πάνω από 2 χρόνια.
Τι λέει για τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ!
Share Πριν δείτε τις φωτογραφίες, και τις πληροφορίες για τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ θα ήθελα να κάνω μια εισαγωγή σχετικά με το Αφγανιστάν,όπως μου το διηγήθηκε ένας αξιωματικός που υπηρέτησε εκεί για πάνω από 2 χρόνια.
Θα τα γράψω όπως ακριβώς μου τα είπε.

http://katohika.blogspot.com/2011/05/2_21.html

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ / ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ – ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-Β.ΑΦΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ…ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.
*Η ΑΓΚΥΡΑ-ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ-ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΕΧΩ ΜΗ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟ-ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΜΕΡΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ/ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ/ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ….ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ-ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.


*ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΜΕ-ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ- ΟΤΙ Ο ΛΕΟΝ ΠΑΝΕΤΑ(ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA) ΕΚΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΛΙΒΥΗ-ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ….
*ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ-ΣΥΡΙΑΣ-ΥΕΜΕΝΗΣ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ… ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ-ΜΑΡΟΚΟ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ. ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.
*ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ. ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΘΕΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ 1967. ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΙΤΗ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ….
*ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΙΡΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2012 ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ……Η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ…
*ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΟΥΝΤΕΦΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥ ΥΠΕΞ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΛΙΒΥΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ/ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΓΕΡΙ….
*Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΙΚΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥΣ. ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΆΛΛΩΣΤΕ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Β.ΑΦΡΙΚΗΣ.
*ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ. ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ. Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΕΣ ΧΩΡΕΣ… ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ…
*ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΗΠΑ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΟ-ΤΥΝΗΣΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΛΠ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΣ…
*ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΟΥΤΕ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΣΥΧΗ.
*ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ Ή ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ(ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2012. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ….ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….
ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ-Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-Β.ΑΦΡΙΚΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ0ΛΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΩΣ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
http://www.drougos.gr/?p=14388

Η συνωμοσία της σιωπής για τα καθημερινά κρούσματα κοινωνικής κατάρρευσης…

Η συνωμοσία της σιωπής για τα καθημερινά κρούσματα κοινωνικής κατάρρευσης…

Τούρκος πράκτορας δηλώνει:"Ο Οσάμα πέθανε το 2006 από ασθένεια"!!!

Τούρκος πράκτορας δηλώνει:"Ο Οσάμα πέθανε το 2006 από ασθένεια"!!!

Ο ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΕΘΑ Δ.ΓΡΑΨΑΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ

Τουρκία: “Μας απείλησε ότι θα μας βυθίσει ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ”

Ένα τιμητικό για τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Δημήτρη Γράψα τηλεγράφημα των ΗΠΑ που αποκαλύπτει το Wikileaks φέρνει τον πρώην ανώτατο Έλληνα αξιωματικό να απειλεί με βύθιση το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος Malene Ostervold και το τουρκικό συνοδό του πλοίο όταν στις 13 Νοεμβρίου 2008 έκανε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα δυτικά της Κύπρου. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το defencenet.gr ο τότε αρχηγός ΓΕΕΘΑ, λίγους μήνες αργότερα το καλοκαίρι του 2009 είχε προβεί σε πλήρη πολεμική προετοιμασία στο Αιγαίο, θεωρώντας ότι η Τουρκία, ετοιμαζόταν για “θερμό” επεισόδιο.


Ένα επεισόδιο που παραλίγο να γίνει όταν κάποιοι από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διέρρευσαν την αποστολή ειδικών δυνάμεων σε βραχονησίδες του Αιγαίου και τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο έσπευσε να κινηματογραφήσει την αλλαγή φρουράς σε μικρό νησί ανατολικά της Ρόδου για να “τεκμηριώσει” την αποστολή ελληνικού Στρατού σε νησιά του Αιγαίου κατά παράβαση των συνθηκών.
Στο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα αναφέρεται ότι στις 13 Νοεμβρίου του 2008 όταν το νορβηγικό Malene Ostervold πραγματοποιούσε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα για λογαριασμό της Τουρκίας, συνοδεία μάλιστα και τουρκικής φρεγάτας.
Η Ελλάδα αντέδρασε με διαβήματα και αφού έγινε προειδοποίηση ότι τα σκάφη βρίσκονταν σε ελληνικά ύδατα, απέπλευσαν και τα δύο για τα τουρκικά νερά.
Λίγες ημέρες μετά τις προκλήσεις υπήρξε συνάντηση του τούρκου υφυπουργού Εξωτερικών Χαϊντάρ Μπερκ με τον αμερικανό επιτετραμένο στην Άγκυρα Ντάγκλας Σίλιμαν. Στη συνάντηση σύμφωνα με το Wikileaks o τούρκος υφυπουργός “κατήγγειλε” ότι το ελληνικό πλοίο του πολεμικού ναυτικού που έσπευσε στην περιοχή πλησίασε στα 50 μέτρα το νορβηγικό ερευνητικό και απείλησε να το βυθίσει. Πρόσθεσε δε ότι το ελληνικό σκαφος “παρενοχλούσε” το νορβηγικό ως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. 

Σχετική ανάρτηση: WikiLeaks: Τι πραγματικά συνέβει το 2008 με το Νορβηγικό πλοίο – Σκληρή γλώσσα κατά των Τούρκων από τη Κύπρο.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ!

Εξοπλίζεται για απόβαση ο τουρκικός στρατός

Οι Τούρκοι δεν κρύβουν τις αληθινές προθέσεις τους έναντί μας, και εμείς κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε…Από τον τουρκικό στρατό δόθηκε εντολή για την κατασκευή ενός πλωτού μέσου, που είναι ειδικά προορισμένο για το πρώτο κύμα καταδρομέων που θα αφιχθούν στους στόχους, ταυτόχρονα με τις …αερομεταφερόμενες δυνάμεις: Ενός μικρού hovercraft το οποίο κατασκευάστηκε από την τουρκική πολεμική βιομηχανία. Όπως πληροφορείται το nationalpride, το νέο hovercraft μπορεί να μεταφέρει έξη άτομα, διαθέτει μεγάλη ευελιξία, μικρή εμβέλεια και κινείται με 55 χλμ/ώρα στην επιφάνεια του νερού.

Το τουρκικό hovercraft μπορεί να μεταφέρει ομάδα ή ομάδες, ανάλογα με τον αριθμό των σκαφών που χρησιμοποιούνται, από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας επιτρέποντας την αποβίβασή τους σε αρκετή απόσταση από την ακτή, αφού το σκάφος μπορεί να κινηθεί επί του εδάφους με ταχύτητα 60 χλμ/ώρα.
Γνωρίζοντας, δηλαδή οι Τούρκοι, ότι με τα μεγάλα αποβατικά σκάφη, χωρητικότητας αυτών που χρησιμοποίησε στην Κύπρο, δύσκολα θα μπορούσε να πετύχει απόβαση σε ελληνικό νησί, αποφάσισε αντί αυτών να κατασκευάσει δεκάδες ή και εκατοντάδες μικρά αποβατικά, τα οποία μπορούν να κατευθυνθούν σε πολλά σημεία ενός νησιού, διασπείροντας τις δυνάμεις της και δυσκολεύοντας την άμυνά μας.
Και όλα αυτά, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού οι αποστάσεις των μικρασιατικών παραλίων με τα ελληνικά νησιά είναι πολύ μικρές.
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι τέτοιου είδους αποβατικά μόνον σε μικρές αποστάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν, και σε ήρεμα νερά. Δεν προσφέρονται βέβαια ούτε για τη Μεσόγειο ούτε για απόβαση στην… Ουκρανία. Αλλά, και λόγω του μικρού μεγέθους τους, δεν παρέχουν στους στρατιώτες υψηλή προστασία, άρα μόνο για λίγο χρόνο και αιφνιδιαστικά πρέπει να πλεύσουν.
Οι Τούρκοι δεν κρύβουν τις αληθινές προθέσεις τους έναντί μας, και εμείς κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε. Ο εξοπλισμός της τα τελευταία χρόνια είναι καθαρά επιθετικός, τα δε μικρά αποβατικά μόνον εναντίον των ελληνικών νησιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Γιατί δεν αντιδρούμε;
Εξέλειπε η εθνική ευαισθησία; Αυτές τις εντολές έχουν οι διαχειριστές της εξουσίας; Υποβαθμίζουμε τον κίνδυνο; Πιστεύουμε ότι με τα ζεμπέκικα και τις κουμπαριές, θα επιλύσουμε τα προβλήματα; Δεν γνωρίζω. Εκείνο όμως που γνωρίζω, είναι ότι πάλι θα βρεθούμε απροετοίμαστοι.
Να σημειώσουμε βέβαια, ότι δεν αρκούνται οι Τούρκοι μόνον στα μικρά αποβατικά. Παράλληλα παραγγέλνει και μεγάλα. Ήδη, στα δύο μεγάλα αποβατικά που παρέλαβε η Τουρκία, θα προστεθούν άλλα δύο υψηλών δυνατοτήτων, 7.500 περίπου τόνων εκτοπίσματος LST. Μέχρι στιγμής τέσσερις εταιρίες υπέβαλαν πρόταση, μεταξύ των οποίων και αυτή του περιώνυμου Κοτς «RMK Marine».
Προσθέστε κοντά σε αυτά και όσα σας γνωστοποιήσαμε με προχθεσινό μας σημείωμα, σχετικά με την παραλαβή γεφυροφόρων τεθωρακισμένων αρμάτων. Δεν υπάρχει άλλος ποταμός να διασχίσει η Τουρκία στα σύνορά της, από όλες τις πλευρές, πλην του Έβρου. Η Krauss-Maffei Wegmann ολοκλήρωσε την κατασκευή των πρώτων μονάδων των τεθωρακισμένων γεφυροφόρων οχημάτων Leguan για την Τουρκία, ως μέρος του συμβολαίου που είχε υπογραφεί το 2009.
Πρόκειται για πτυσσόμενη γέφυρα, που φέρεται από το σκάφος άρματος Leopard 1. Έχει μήκος 26 μέτρων και γεφυρώνει κενά μέχρι 24 μέτρα, για τη διάβαση οχημάτων έως 70 τόνους. Συνολικά είχαν παραγγελθεί 36 μονάδες, εκ των οποίων οι έξι θα κατασκευάζονταν στη Γερμανία και οι υπόλοιπες 30 στην Τουρκία, καθώς το συμβόλαιο περιελάμβανε και μεταφορά τεχνογνωσίας.
Ένα από αυτά τα οχήματα εκτίθεται αυτές τις ημέρες στην IDEF 2011. Φαίνεται ότι εμείς επί πολλά χρόνια, αντί να εξοπλιστούμε κατάλληλα, αγοράζαμε εκείνα τα οπλικά συστήματα που έδιναν τις μεγαλύτερες μίζες σε αρμοδίους.
hellenicspace

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΟ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ!

Ζητά από την Αθήνα νομιμοποίηση του «Αττίλα»

Να νομιμοποιήσει με την παρουσία του την κατοχή στην Κύπρο, ζητεί από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβούτογλου. Σε δήλωσή του στην αγγλόφωνη τουρκική εφημερίδα «Today's Zaman», ο Νταβούτογλου καταθέτει πρόταση στον κ. Δρούτσα να επισκεφθούν μαζί την Κύπρο και τα κατεχόμενα. Υπογραμμίζει, μάλιστα, πως η εν λόγω πρόταση βρίσκει ανταπόκριση στην ελληνική πλευρά. «Μια πρόταση της μορφής να επισκεφθούμε μαζί τη Βόρεια και τη νότια Κύπρο, βρίσκει ανταπόκριση στην ελληνική πλευρά.


Δεν έχει σημασία ποια από τις επισκέψεις θα γίνει πρώτα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Νταβούτογλου. Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας αναφέρει πως παρόμοια πρόταση είχε κάνει στο παρελθόν στην πρώην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.
newscode

ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΞΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΩΡΩΝ

«Ο Πούτιν ζήτησε μεγαλειώδη εορτασμό για τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο»

Η συμβολή του Κυρίλλου και Μεθοδίου στο διαφωτισμό των Σλάβων, για τη σλαβική γραφή και στο σλαβικό πολιτισμό που προώθησαν πρέπει να γιορτάζεται από τους νέους ευρέως, δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν, για τον εορτασμό της Ημέρας του Διαφωτισμού των Σλάβων, σε εκδήλωση με τον Πατριάρχη της Μόσχας και πασών των Ρωσιών, Κύριλλο. «Οι Μεγάλοι διδάσκαλοι των Σλάβων, προσέφεραν ένα ανεκτίμητο δώρο στους σλαβικούς λαούς, το πρώτο κυριλλικό αλφάβητο.
»Δημιουργήθηκε πριν από 11 αιώνες και έγινε η βάση για πολλές εθνικές γλώσσες», δήλωσε ο Πούτιν.
Η 24η Μαΐου από το 1863 στη Ρωσία καθιερώθηκε ως ημέρα προς τιμήν των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, δημιουργών του σλαβικού αλφαβήτου. Το 1991 η απόφαση αυτή εγκρίθηκε από τη νέα ρωσική κυβέρνηση, ώστε, να καταστεί η ημέρα αυτή γιορτή για την σλαβική παιδεία και τον σλαβικό πολιτισμό.
«Οι άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος είναι μεγαλύτεροι υιοί των Σλάβων της Μακεδονίας. Είναι οι φημισμένοι κήρυκες – ιεραπόστολοι του Χριστού, της Επιστήμης, της Εκπαίδευσης, είναι αυτοί που μετέφρασαν την Αγία Γραφή και άλλα ιερά βιβλία (από τα ελληνικά) στη γλώσσα των προγόνων μας, πιστοί γιοι του σλαβικού λαού, οι υπερασπιστές της ‘μακεδονικής’ εθνικής και θρησκευτικής ελευθερίας».
Για τη ζωή και το έργο τους υπάρχει μια τεράστια βιβλιογραφία- πάνω από10.000 μελέτες αναφορές και άρθρα-.
Αμέτρητες τοιχογραφίες είναι εμπνευσμένες από το έργο τους, πολλές εκκλησίες και εκπαιδευτικά ιδρύματα φέρουν το όνομά τους. Είναι οι προστάτες του Πανεπιστημίου των Σκοπίων.
Την 24η Μαΐου από τον 11ο αιώνα, η Εκκλησία (Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως) είχε καθορίσει (την 11 Μαΐου με το παλαιό) ως Ημέρα των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, του Εκπολιτισμού των Σλάβων.
Από το 2007 η ημέρα αυτή, 24 Μαΐου καθιερώθηκε ως ημέρα εορτασμούτων παιδαγωγικών ιδρυμάτων και των εκπαιδευτικών και είναι αργία στην πΓΔΜ.
--
Πηγή: ИНПРЕС

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ

Ποιός ἀποφυλάκισε τοὺς δολοφόνους του Κανταρή

Νὰ ῥωτήσω τὸν Καστανίδη;
Ἐρωτῶ λοιπόν:
Ἐὰν δὲν σοῦ φθάνουν οἱ φυλακές, γιατί δὲν κλείνεις τὰ σύνορα;
Ἐὰν δὲν μπορῆς νὰ συντηρήσῃς τόσους ἐγκληματίες, γιατί δὲν τοὺς ἀπελαύνεις;
Ἐὰν δὲν μπορῇς νὰ ἀνταποκριθῇς ὡς ὑπουργός, προασπίζοντας τὰ συμφέροντα τοῦ Ἑλλήνος πολίτου, γιατί δὲν παραιτεῖσαι; Θὰ πρέπῃ νὰ ἀπαντήσω; Ἢ νὰ περιμένουμε τὴν πλήρη ἀποδυνάμωσι τῶν πολιτῶν; Θὰ πρέπῃ νὰ ἀρχίσουν νὰ αὐτοδικοῦν οἱ πολίτες ἢ νὰ περιμένουμε κι ἄλλους Μανώληδες; Θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ὅλη ἡ Ἑλλάς γκέτο, ὴ θὰ σφραγίσετε τὰ σύνορα, θὰ μαζέψετε κάθε κατακάθι καὶ θὰ τὸ στείλετε πακέτο στὴν χώρα του; Θὰ κάνετε κάτι γιὰ τὸ ὁποῖο πληρώνεστε ἢ θὰ ἐξακολουθήσετε νὰ ὑπηρετεῖτε τὰ ὅποια ἀφεντικά σας;Εγκληματίες που είχαν αποφυλακιστεί με … τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου και μάλιστα είχαν ζητήσει και άσυλο στην Ελλάδα ήταν οι δύο Αφγανοί που έχουν ομολογήσει ήδη την δολοφονία του τραγικού 44χρονού Μανώλη Καντάρη! Σήμερα οδηγούνται στην εισαγγελά αφού συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μενάνδρου.
Και οι δύο παρέμεναν στην Ελλάδα έχοντας υποβάλλει αιτήματα για παροχή ασύλου.
Όπως γράψαμε ήδη από χιθες ομολόγησαν ότι πήραν από τον άτυχο 44χρονο την κάμερα που κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, την οποία πούλησαν στη συνέχεια στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Οι δύο που συνελήφθησαν είναι Αφγανοί, 27 και 20 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ ο τρίτος που αναζητείται είναι υπήκοος Πακιστάν. Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2010 για διακίνηση χασίς, προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Απριλίου 2011.
defencenet
Δυστυχῶς, ὅσα καὶ νὰ σᾶς γράψουμε, ὅσα καὶ νὰ σᾶς ποῦμε, ὅσα κι ἐὰν ἀνακαλύψουμε, κάθε ἡμέρα ποὺ περνᾶ μᾶς ἐπιβεβαιώνετε μόνον ἔνα:
Τὴν πιστή σας ἀφοσίωσι στὶς ἀρχὲς τῶν δικῶν σας ἀφεντικῶν. Οὔτε τὰ προσχήματα πλέον δὲν διατηρεῖτε! Οὔτε κἂν αὐτά!
Φιλονόη.
Υ.Γ. 1. Σαφῶς καὶ δὲν φταίει μόνον ὁ Καστανίδης. Τὰ νομοσχέδια δὲν τὰ κουβαλάει ἕνας στὴν πλάτη του ἀλλὰ ὅλοι ὄσοι τὰ ψηφίζουν. Ὅπως τὸ μνημόνιο, ὅπως τὸν ΛΑΘΡΟνόμο, ὅπως τὴν ὑποχρεωτικὴ δωρεὰ ὀργάνων…. Παραιτήσεις φυσικὰ δὲν περιμένουμε… Τὴν ξέρουμε τὴν τύχη σας… Ὅπως καὶ τὴν δική μας φυσικά…..
Υ.Γ. 2. Εἶναι πιό εὔκολο γιὰ κάποιον ὑπουργό νὰ ἀποφασίζῃ πὼς μπορεῖ ἔνα κατακάθι νὰ κυκλοφορῇ ἐλεύθερο, γιὰ νὰ μπορῇ νὰ ἐξακολουθῇ τὶς ἀνομίες του, ἀπὸ τὸ νὰ τὸν φορτώσῃ μὲ χειροπέδες σὲ ἔνα ἀεροπλᾶνο καὶ νὰ τὸ στείλῃ πακέτο στὴν χώρα του; Εἶναι πιό ἠθικό νὰ ἀπαλλάξῃ τὴν κοινωνία ἀπὸ ληστές, δολοφόνους, βιαστές ἢ νὰ τοὺς κρατήσῃ ἐδῶ ὡς τε νὰ ἐπαναλαμβάνουν καθημερινῶς τὰ ἐγκλήματά τους;
Υ.Γ.3. Στὶς χῶρες τους στήνουν δημόσιες κλεμᾶλες. Ἐκεῖ μᾶς πᾶτε;
Ἀπὸ τὴν Φιλονόη κ το Πόντου

«Φώναζε “κλέφτης – κλέφτης”, τι να έκανα;» – Eξοργιστική δικαιολογία του Αφγανού που δολοφόνησε τον 44 χρονο Καντάρη


«Φώναζε “κλέφτης κλέφτης”, τι να έκανα;». Αυτή την εξήγηση για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου οικογενειάρχη, Μανώλη Καντάρη, έδωσε σε αλλοδαπό καταστηματάρχη ο ένας εκ των δύο Αφγανών κατηγορουμένων για την υπόθεση, όταν εκείνος τον επέκρινε ότι σκότωσαν έναν άνθρωπο για μία βιντεοκάμερα. Το στοιχείο αυτό, όπως και άλλα που δεν είχαν γίνει γνωστά, περιέχεται στη δικογραφία για το φονικό στο κέντρο της Αθήνας, φονικό για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι έλαβαν σήμερα προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν την Τετάρτη το πρωί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, προκύπτει πως οι τρεις δράστες -εκ των οποίων ο ένας καταζητείται- παρακολούθησαν τον άτυχο 44χρονο αμέσως μόλις κατέβηκε από το σπίτι του και ότι επίσης εκτός από την κάμερα τού πήραν και χρήματα από το πορτοφόλι, το οποίο έψαξαν όταν το θύμα ήταν ήδη αιμόφυρτο στο έδαφος.
Στα στοιχεία, που έχουν συγκεντρωθεί, περιλαμβάνεται υλικό από κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται σε επτά διαφορετικά σημεία στην περιοχή.
Τέσσερις μέρες μετά τη δολοφονία, στις 14 Μαϊου, λαμβάνοντας καταθέσεις από κατοίκους, οι αστυνομικοί εξέτασαν και έναν αλλοδαπό καταστηματάρχη, ο οποίος τους είπε πως μετά το τραγικό γεγονός ο ένας εκ των δραστών πήγε στο μαγαζί του την κάμερα του Καντάρη λέγοντάς του πως θα περνούσε κάποιος να την πάρει.
Όταν ο καταστηματάρχης τον επέκρινε πως αφαίρεσαν μία ζωή για την κάμερα, ο Αφγανός του είπε πως μαχαίρωσαν τον 44χρονο επειδή φώναζε «κλέφτης κλέφτης», προσθέτοντας: «Τι να έκανα;».
Στις 16 Μαϊου η Ασφάλεια δέχθηκε τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος τους έδωσε τον αριθμό του κινητού ενός εκ των δραστών.
Για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου, ο Εισαγγελέας έχει απαγγείλει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απλή συνέργεια σε αθρωποκτονία και ληστεία από την οποία προήλθε θάνατος, κατά συναυτουργία, καθώς και για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.
olympia

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΕΧΩΒΑ, Η ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ;

Ο «Κύριος» τιμωρεί όποιον εκθέτει τον Πρωθυπουργό μας!!!

E-mailΕκτύπωσηPDF

stros_kan_2Ας υποθέσουμε ότι ο Ντομινίκ δεν ήξερε καλά ποιος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Δεν ήξερε… Δεν ρώταγε; (!!!) Και πως είναι δυνατόν να μην ήξερε; Αφού και τον ίδιον (τον Ντομινίκ) ο ίδιος ισχυρός ‘Κύριος’ τον διόρισε πρόεδρο του ΔΝΤ.

Γιατί πρόεδρος του ΔΝΤ χωρίς την έγκριση (ή μάλλον την πρόταση) του ‘Κυρίου’ δεν γίνεσαι.
Μόνο που ο ίδιος ‘Κύριος’ βοήθησε και τον Γιώργο Παπανδρέου να γίνει πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Θέση απείρως ισχυρότερη πολιτικά της θέσης του προέδρου του ΔΝΤ αφού ο Γιώργος προεδρεύει σε 50 πρωθυπουργούς και σε άλλους τόσους αρχηγούς αξιωματικών αντιπολιτεύσεων.
Ενώ ο Ντομινίκ προεδρεύει μόνο του Οργανισμού του.
Ε, αυτά όφειλε να τα ξέρει.
Εκτός εάν τα ήξερε αλλά δεν τους έδινε πολύ σημασία ιδιαίτερα τώρα τελευταία που οι δημοσκοπήσεις στη Γαλλία τον έβγαζαν σίγουρο αρχηγό τον Σοσιαλιστών και ακόμα πιο σίγουρο Πρόεδρο της Γαλλίας.

«Τον μέρμηγκα όταν αποφάσισε ο Θεός να τον χαλάσει του έδωσε φτερά για να πετάξει» λένε στα Επτάνησα.
Έτσι λοιπόν ο Ντομινίκ μεθυσμένος από τις επιτυχίες και το λαμπρό του μέλλον δεν δίστασε να εκθέσει χοντρά το Γιώργο.
Δηλώνοντας ωμά ότι συζητούσαν για την Ελληνική προσφυγή στο ΔΝΤ πολλούς μήνες πριν γίνει αυτό, λέγοντας μάλιστα:
«Το κάναμε υπόγεια μια που ο Γιώργος ήθελε την παρέμβαση του ΔΝΤ αλλά για πολιτικούς λόγους δεν ήθελε τότε να το πει στο Ελληνικό λαό.»

Και έγινε σεισμός στην Ελλάδα.
Έτσι στις 5 Μαΐου, επίσημη κυβερνητική πηγή αναγκάστηκε να δηλώσει:
«Ο κ. Στρος-Καν λέει περισσότερα από όσα πρέπει.»
Και το μήνυμα ελήφθη από τον ‘Κύριο’.
Μέσα σε λιγότερο από 10 ημέρες ο πολύ δυνατός Πρόεδρος το ΔΝΤ και μελλοντικά σίγουρος Πρόεδρος της Γαλλίας (και νικητής του Σαρκοζί), μεταφέρονταν πελιδνός και σιδηροδέσμιος στο ‘Αλκατράζ’.
Απογυμνωμένος από όλες τις εξουσίες, ταπεινός και καταφρονεμένος (με διαγραμμένο το μέλλον) περιμένει την απόφαση του ‘Κυρίου’…

«Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον ‘Κύριον’ ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού».

Επτανήσιος


WWW.ELORA.GR

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...