Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

OI ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ (!!!) ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ! ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

5/24/2011 07:55:00 μμ ΣΤΟΧΟΣ Δεν εχει σχολια

Σε μείζονα προαναγγελθείσα πρόκληση, με πολλά στοιχεία από την περσινή επιχείρηση των Τούρκων ισλαμιστών με το σκάφος "Μαβί Μαρμαρά" στο Ισραήλ, προχωρά η Τουρκία: Αύριο ο Τούρκος ορχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος, (διάδοχος κεντροδεξιός πολιτικός σχηματισμός του κόμματος του Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ και της Τανσού Τσιλέρ), Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ ανακοίνωσε ότι θα κάνει απόβαση στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι για να καρφώσει την τουρκική σημαία!

Όλα αυτά την στιγμή που ελληνική αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ εκτελώντας εντολές της πολιτικής ηγεσίας επισκέπτεται από σήμερα την Τουρκία για να συζητήσουν τα ... Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης,

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα του υποψήφιου βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος και απόστρατου συνταγματάρχη Ουμίτ Γιαλίμ να αποβιβαστεί στο Αγαθονήσι, την δόξα του Γιαλίμ φαίνεται να ζήλεψε ο ορχηγός του κόμματος Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ ο οποίος φιλοδοξεί να αποβιβαστεί αύριο στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι.

Το τουρκικό "Δημοκρατικό Κόμμα" θα διοργανώσει αρχικά εκδήλωση στα τουρκικά παράλια και ακολούθως «θα ξεκινήσουμε με σκάφη για τα νησιά μαζί με τον πρόεδρο του κόμματός μας για την ανάρτηση της τουρκικής σημαίας. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε κανένα εμπόδιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τοπικός κομματικός παράγοντας!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος, Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ τα νησιά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι κατέχονται παράνομα από την Ελλάδα από το 2004…..

Η τοποθέτηση αυτή του Ζεϊμπέκ αποτελεί κεντρικό θέμα της προεκλογικής του εκστρατείας. Φυσικά όλες αυτές οι ανακοινώσεις προθέσεων για αποβίβαση στα ελληνικά νησιά και ανάρτησης της τουρκικής σημαίας σε αυτά θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος της ρητορείας κάποιου υποψήφιου βουλευτή στα πλαίσια φυσικά των υπερβολών για την προσέλκυση ψηφοφόρων.

Από ελληνική πλευράς έχουν γίνει συστάσεις στην Άγκυρα να "μαζέψουν" τον Ζεϊμπέκ, αλλά παρά την δριμύτατη ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ την επαύριο του επεισοδίου που προκάλεσε ο απόστρατος Ο.Γιαλίμ και αποκάλυψε το defencenet.gr, η Άγκυρα δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει κάτι τέτοιο.

Εάν τελικά οι τουρκικές αρχές δεν αποτρέψουν αυτήν την απίστευτα προκλητική κίνηση του Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ τότε είτε θα συμφωνούν με το επιχείρημα του, είτε θα είναι ανίκανες να σταματήσουν μία προβοκάτσια που ενδεχομένως να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.

Το Λιμενικό έχει λάβει σαφείς εντολές να μην επιτρέψει την προσέγγιση στα δύο νησιά των τουρκικών σκαφών με "Κάθε τρόπο"... Πάντως στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται μεγάλες τουρκικές αεροναυτικές δυνάμεις στο πλαίσιο άσκησης προσβολής σκαφών επιφανείας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΗΜ. "ΣΤΟΧΟΥ": ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΕΤΟΙΟΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ. ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ... ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
 

Ενοχλήθηκαν – Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών: «Η Ελλάδα διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια με το να εορτάζει τη δήθεν ποντιακή γενοκτονία»

Αναφορά στον εορτασμό της Γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων έκανε στον επίσημο ιστότοπό του το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ελλάδα διαστρεβλώνει την ιστορία, με απώτερο σκοπό να δημιουργήσει μια λανθασμένη ιστορική ερμηνεία. Η συγκεκριμένη προσπάθεια όπως επισημαίνει δεν εξυπηρετεί στην ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων.


Και ολοκληρώνει τονίζοντας πως το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει αλλά και αρνείται τις πρωτοβουλίες αυτές που στερούνται επιστημονικής βάσης και είναι ηθικώς προβληματικές. Στην πραγματικότητα, το συμβατικό πλαίσιο του πρόσφατου κοινού μας παρελθόντος συνιστά απάντηση στους ισχυρισμούς αυτούς.
GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Οι προκλήσεις της Τουρκίας συμβαδίζουν με την επιδείνωση της οικονομικής κρίσης

 


Γράψαμε ήδη για σκηνικό τύπου Ιμίων με αφορμή τις δηλώσεις Zeybek περί «κατοχής» του Αγαθονησίου και του Φαρμακονησίου από την Ελλάδα, με την εμπλοκή της Hurriet και την παραλαβή της σκυτάλης απο τον Συνταγματάρχη ε.α. Ουμίτ Γιαλίμ που απεπειράθη «απόβαση» στα νησιά μετά φανών, λαμπάδων και …δημοσιογράφων την περασμένη εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση η επίσημη αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ υπήρξε «πατρική» και κατευναστική και διόλου ρητά αποδοκιμαστική των «ιδιωτικών» αυτών πρωτοβουλιών.

Ενδεχομένως ενθαρρυμένοι από την ανωτέρω επίσημη στάση, οι προβοκάτορες του Δημοκρατικού Κόμματος DP της Τουρκίας επανέρχονται (Sabah) με δηλώσεις του προέδρου της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στα Δίδυμα (απέναντι από τα νησιά) και προαναγγέλλουν για αύριο «αντικατοχικές» εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν με «εκστρατεία με βάρκες» πρός …απελευθέρωση των δυο νησιών.
Το antinews γνωρίζει ότι η αρμόδια ελληνική αρχή είναι ενήμερη και εκφράζεται η εκτίμηση ότι με ήπια ισχύ θα αποκρουσθεί κάθε απόπειρα διασαλεύσεως της τάξεως με απρόβλεπτα αποτελέσματα, αυτό δηλαδή που επιδιώκουν οι προβοκάτορες.
Παρατηρούμε ότι η ένταση με κάθε δυνατή ευκαιρία (ασκήσεις, παραβιάσεις, ανεύθυνες και προβοκατόρικες δηλώσεις και ενέργειες) συντηρείται και ακολουθεί αυξητική πορεία, ίσως όχι τυχαία εν όψει εκλογών στην Τουρκία και ανησυχητικών οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα.
Η συγκυρία αυτή είναι που καθιστά επικίνδυνη και απρόβλεπτη την αυριανή απόπειρα προβοκάτσιας.
Parsifal - antinews

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Δ.ΘΡΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ...

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Δ.ΘΡΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΙΓΙΟΥ 15/5/2011 ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

http://wp.me/pYyB8-k4

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ VIDEO AYTO. ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ..70 χρόνια μετά και οι δοσίλογοι του έθνους επιστρέφουν

http://katohika.blogspot.com/2011/05/video-ayto-70.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+katohika+%28%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B7%CE%BA%CE%AC+%CE%BD%CE%AD%CE%B1%29

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ VIDEO AYTO. ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ..70 χρόνια μετά και οι δοσίλογοι του έθνους επιστρέφουν.
48Share Το εξαιρετικό http://olympia.gr έγραψε, ο Στέφανος Χίος έκανε το VIDEO και το KONTRA CHANNEL το πρόβαλε προχθές.
Πολλές συμπτώσεις, τα ίδια ονόματα, άλλα πρόσωπα, αλλά το ίδιο DNA, διαλύει την χώρα μας εδώ και πολλές δεκαετίες.

Το χειρότερο είναι ότι οι Έλληνες τους ανέχονται. Ίσως δεν ήξεραν. Τώρα γνωρίζουν με λεπτομέρειες. Δεν έχουν πιά καμμία δικαιολογία. Μόνο ηλιθιότητα μπορούν να επικαλεστούν. Α.Α.

Εύγε στον κ. Χίο και το Κόντρα που τόλμησαν. Εύγε στον Πάνο Καμμένο που έφερε τις αποκαλύψεις στην Βουλή των Ελλήνων κατά την εισαγωγική του ομιλία για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. 70 χρόνια ψέμματα και διαστρέβλωση της ιστορίας, επιτέλους, τώρα έχουν αντίλογο.

Παραίτηση (σήμερα) Παπούλια, εκλογές και δημιουργία κυβέρνησης ΑΡΙΣΤΩΝ (και αποφασισμένων) για να σωθεί η χώρα!

Παραίτηση (σήμερα) Παπούλια, εκλογές και δημιουργία κυβέρνησης ΑΡΙΣΤΩΝ (και αποφασισμένων) για να σωθεί η χώρα!

ΣΟΚ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα στη δολοφονία του Κανταρή χωρίς περικοπές! - ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

ΣΟΚ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα στη δολοφονία του Κανταρή χωρίς περικοπές! - ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ!

http://nationalpride.wordpress.com/2011/05/10/78424/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+GreekNationalPride+%28Greek+National+Pride%29

ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

ΟΣΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΡΟΫΓΟΥΜΕΝΩΝ
ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

http://netakias.wordpress.com

To βίντεο ομολογία από το φίδι του ΔΝΤ Στραους Καν δικαιώνει όλα τα Blogs (και το δικό μας) που φώναζαν για την προσχεδιασμένη χρεωκοπία της χώρας:

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε :

http://www.youtube.com/watch?v=vIsvVZl16VA&nofeather=True

Γράφει η Σχολιάστρiα Πouπa Μομφεράτου στο βλογκ papaioannou.wordpress.com

Τι ερώτησε το «άδειο παλτό» στην Βουλή και τι δεν απάντησε η «επί χρήμασι προδοτική» αντιπολίτευση?

Τι ερώτησε το «άδειο παλτό» στην Βουλή και τι δεν απάντησε η «επί χρήμασι προδοτική» αντιπολίτευση?
by Dimitrios Antoniou on Σάββατο, 7 Μάιος 2011 στις 6:14 μ.μ.
Ρώτησε ο άδειος εγκέφαλος στην Βουλή την 08-05-2011: «Kε Τσίπρα, εάν φύγουμε τώρα από την Τρόικα, πώς θα πληρώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων»?
Να η απάντηση, αξιοθρήνητη για την πνευματική σου ανεπάρκεια αντιπολίτευση:

«Αδειο Παλτό» (ΓΑΠ), θα πληρώναμε τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων και γενικότερα θα ζούσαμε ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ (αν όχι καλύτερα!). Και τούτο διότι:
Εάν διώχναμε τη Τρόικα, αυτό θα γινόταν στα πλαίσια της μονομερούς διαγραφής του εξωτερικού μας χρέους στους ξένους τοκογλύφους ολοκληρωτικά, δηλ. θα προβαίναμε σε Εθνικοποίηση του Εξωτερικού μας Χρέους, όπως έχουμε κυριαρχικό δικαίωμα να κάνουμε (βλ. Νάσερ, Καντάφι κλπ). Επειδή όμως μετά την ενέργειά μας αυτή, οι διεθνείς αγορές θα έκλειναν για εμάς προσωρινά, θα ήμασταν αναγκασμένοι για ένα διάστημα να ζούμε με ισοσκελισμένους προυπολογισμούς (ώστε να μην χρειαζόμαστε δανεικά). Μα έτσι ακριβώς έτσι ζούμε και τώρα. Με ισοσκελισμένο προυπολογισμό, δηλ. καλύπτουμε τους μισθούς, συντάξεις και τις άλλες ανάγκες του κράτους, μόνο από τα έσοδά μας! Και τούτο διότι -Κε Άδειο Παλτό- αποκρύβεις ανήθικα από τον Λαό ότι: α) με το άρθρο 23 της δανειακής σύμβασης τα 110 δις. διατίθενται υποχρεωτικά και αποκλειστικά για την εξόφληση των ξένων τραπεζικών τοκογλύφων κι όχι για τους μισθούς και τις συντάξεις και β) από τα οικονομικά στοιχεία του προυπολογισμού του 2010, που ανέλυσα στην μήνυσή μου κι από τα οποία αποδεικνύεται ότι τα έσοδα του κράτους ήταν 56 δις. ευρώ, ενώ οι μισθοί και συντάξεις ανέρχονται στα 22δις. ευρώ και όλα τα έξοδα της χώρας στα 46 ευρώ- εξαιρουμένων φυσικά των τοκοχρεωλυσίων.
Και αν μας πείς -άδειο Παλτό, ως πιστός δούλος των- ότι πρέπει να πληρώσουμε τους ξένους τοκογλύφους σου υπενθυμίζω ότι:
Εκτός της απόφασης αρ. 78/15-06-1939 του δικαστηρίου των διεθνών διαφορών, που αφορούσε την τότε χρωκοπηθείσα Ελλάδα, αλλά και σύμφωνα με 10 άλλες αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων εκδοθέντων τα δύο τελευταία χρόνια (2009, 2010) -σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαικής Τράπεζας Επενδύσεων η οποία είναι αντίδικος- έχει πλέον νομολογηθεί διεθνώς ότι τα κράτη ευρισκόμενο σε κατάσταση αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών του, υποχρεούνται νόμιμα να καλύπτουν κατά προτεραιότητα πρώτα τις ανάγκες των πολιτών των και των αναγκαίων λειτουργιών των κρατών των, ακόμα και εις βάρος των δανειστών των. Έχει επίσης καταστεί διεθνής πρακτική ο υπολογισμός και τεκμηρίωση του «απεχθούς» (παράνομου, από μίζες κλπ). Μέρους του δημοσίου χρέους των κρατών, το οποίο (απεχθές χρέος) δεν είναι φυσικά καταβλητέο. Αυτή την νομολογία, δικαίωμα και υποχρέωσή της δεν την χρησιμοποίησε η «ελληνική» κυβέρνηση στην δική μας περίπτωση, ακριβώς διότι εκτελούσε μια προσχεδιασμένη προδοσία εναντίον της Ελλάδος, προβάλλοντας ως απαράδεκτη δικαιολογία την δήθεν ανάγκη της να δανεισθεί από την Τρόικα.
«Άδειο Παλτό» ρωτάς πόσο καιρό θα ήμασταν εκτός αγορών? Η Αργεντινή έμεινε μόνο 3 χρόνια μέχρι από τους ισοσκελισμένους πέρασε σε ελάχιστα πλεονασματικούς προυπολογισμούς!!. Ξεχνάς όμως ότι μετά το διεθνές αεριτζίδικο χρήμα θα έρρεε στην Ελλάδα, διότι θα ήμασταν πλέον μια χώρα με μηδενικό χρέος!! Κατάλαβες Άδειο Παλτό? Όχι? Το περίμενα. Ας παίξουμε τώρα playstation που είσαι καλός ..».

Δημ. Αντωνίου για το Άδειο Παλτό (ΓΑΠ)

Eνώ στην Ελλάδα ανακοινώνονται νέα μέτρα φωτιά, στην Ιρλανδία μειώνουν τον ΦΠΑ !!!

http://wp.me/p9GCU-Kz

Eνώ στην Ελλάδα ανακοινώνονται νέα μέτρα φωτιά, στην Ιρλανδία μειώνουν τον ΦΠΑ !!!

exomatiakaivlepo
Αυτό είναι το μνημόνιο που υπέγραψε η Ιρλανδία με την Τρόικα, στις 2 Μαι.2011.
Ο Σαμαράς παρουσίασε πριν λίγες μέρες στο Ζάππειο τις προτάσεις της Ν.Δ για την έξοδο από την κρίση.
Ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε ήταν και η ΜΕΙΩΣΗ του ΦΠΑ.
Πιο συγκεκριμένα πρότεινε :

Το ΦΠΑ: Από το 23% που είναι σήμερα στο 19% για την υψηλή κατηγορία, και από το 13% στο 9% για τη μεσαία. Επίσης θα πέσει στο 4,5% για κλάδους όπως ο Τουρισμός.
Δείτε τώρα τι προβλέπει το εγκεκριμένο μνημόνιο για την Ιρλανδία αναφορικά με τον ΦΠΑ.
Μείωση κατά 4,5 %, από 13,5% στο 9% σε διάφορες υπηρεσίες όπως ο τουρισμός!!
Κατά τα άλλα ήταν ανεδαφικές και ανεφάρμοστες οι προτάσεις Σαμαρά και δεν θα γίνονταν αποδεκτές από την τρόικα….
Ενώ στην Ελλάδα ανακοινώνονται νέα μέτρα φωτιά, στην Ιρλανδία μειώνουν τον ΦΠΑ !!!

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/05/e_22.html

Διατελώ Υμέτερος,

Netakias

Το Ιστορικό και η μεθόδευση του ξεπουλήματος

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ
Από την Ιδέα της Αυτοκίνησης μέχρι τις κοινωνίες του Μεγάλου Αδελφού και από τον Εξιπερί μέχρι τον Τζόνοθαν Λίβινγκστον Σίγκαλ. Iστoλόγιο για την εποχή του Τεχνολογικού Μεσαίωνα, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Νέας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης και ότι άλλο προκύψει στο μεταξύ. Ερώτηση κρίσεως: πότε έγραψα ότι, η ώρα του ΔΝΤ είναι κοντά;!

Το Ιστορικό και η μεθόδευση του ξεπουλήματος
16/05/2011 in 4ο Ραιχ

από το ‘Εχω μάτια και βλέπω” και το Olympia.gr
Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Δείτε πως ξεκίνησε και πως μεθοδεύτηκε το θέμα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, του ξεπουλήματος των ασημικών..

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ "ΕΚΟΨΑΝ" ΤΑ ΜΜΕ!

Kάνε τον κόπο και άκου την ομιλία του Καμμένου!!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ!!!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ http://vimeo.com/22990677

μπορείς να το δείς και στο βλογκ http://netakias.wordpress.com

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ! ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Η HDW ME ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!

Ο ΟΣΕ ΧΡΩΣΤΑΓΕ -> ΝΑΥΠΗΓΙΑ
ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ -> ΕΤΒΑ

ΜΟΛΙΣ Η HDW ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΟΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠ.ΟΙΚ. -> ΟΣΕ -> ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ -> HDW -> ΕΤΒΑ

http://vimeo.com/22990677

μπορείς να το δείς και στο βλογκ http://netakias.wordpress.com

Ερώτηση του κόμματος Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών με θέμα τα διαχειριστικά σκάνδαλα στην ΕΑΒ

Ερώτηση του κόμματος Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών με θέμα τα διαχειριστικά σκάνδαλα στην ΕΑΒ

Ερώτηση κατέθεσαν οι βουλευτές Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου στους υπουργούς Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας με θέμα τα διαχειριστικά σκάνδαλα στην ΕΑΒ.

Ακολουθεί η ερώτηση

Κύριοι Υπουργοί,

Επανερχόμαστε στην αριθμ. πρωτοκ.11844/22.2.2011, ερώτησή μας θέλοντας να σας επισημάνουμε τα εξής κατόπιν και της σχετικής σας απάντησης:

ΔΡΑΧΜΗ... Η μεγάλη τρομοκράτισσα

ΔΡΑΧΜΗ... Η μεγάλη τρομοκράτισσα
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/03/blog-post_1187.html

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ: ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ!

Δολοφόνησαν το παιδί μου επειδή μιλούσε ελληνικάΓια άλλη μια φορά απεδείχθη ότι η μόνη λύση για ειρήνευση στην Βόρεια Ήπειρο είναι η εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας (1914) για αυτονομία της περιοχής. Το πρωτόκολλο αυτό προβλέπει ευρεία αυτονομία της Βορείου Ηπείρου με δική της αστυνομία, εκπαίδευση, αυτοδιοίκηση.

Είναι απαράδεκτο εν έτη 2010 να θρυνούμε ακόμα θύματα στη μαρτυρική αυτή περιοχή του Ελληνισμού μόνο και μόνο επειδή ο Θεός τους έπλασε ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ

http://papasimakis.blogspot.com/2011/05/blog-post_2035.html

ΑΛΒΑΝΟΙ: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ -ΣΤΑΥΡΩΤΩΝ ΕΛΕΩ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ- ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΟΥ (ΣΚΟΥΜΠΗ), ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ)ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

ΞΥΠΝΑ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ! ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!

ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΝ Α.ΣΥΣΣΟΒΙΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ.

Επίθεση από 5 αλλοδαπούς οι οποίοι κρατούσαν σπασμένο μπουκάλι δέχθηκε ο γνωστός ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης, ο παραγωγός Ηλίας Πανταζόπουλος και η συνοδός τους το Σάββατο το βράδυ στην Πλατεία Ομονοίας στο Κέντρο των Αθηνών!!! Οι δύο Έλληνες αντιστάθηκαν θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους απέναντι στους υπεράριθμους και οπλισμένους με το σπασμένο μπουκάλι αλλοδαπούς!Φτηνά τι γλύτωσε χθες ο Συσσοβιτης! Σήμερα ποιος από εμάς έχει σειρά; Πολίτης, αστυνομικός;Γεώργιος Παπασημάκης

Πως διαλύεις μια χώρα

Πως διαλύεις μια χώρα

Τριπλό χτύπημα σε Εκκλησία, Στρατό και Αστυνομία επιχειρεί η κυβέρνηση

Τριπλό χτύπημα σε Εκκλησία, Στρατό και Αστυνομία επιχειρεί η κυβέρνηση

Τουρκική άσκηση αμφισβήτησης με στόχο την ΑΟΖ


Στρατιωτική άσκηση μεγάλης κλίμακας μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου αρχίζει η Αγκυρα από σήμερα μέχρι και τις 25 Μαΐου, ως «αντίποινα» στην ελληνική άσκηση Ερευνας και Διάσωσης που έχει εξαγγελθεί για τις αρχές Ιουνίου στην ίδια περιοχή. Η Αγκυρα αμφισβητεί ευθέως πλέον αυτή την εξόχως ευαίσθητη περιοχή και ενδεχομένως αποσκοπεί σε δημιουργία έντασης, την οποία έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα, με την αεροναυτική άσκηση Ντενίζ Γκορντού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της τουρκικής αεροναυτικής άσκησης μεγάλης κλίμακας, «διχοτομήθηκε» εν τοις πράγμασι το Αιγαίο σε πέντε περιοχές και «σκοτείνιασε» ο ουρανός από τις εκατοντάδες (!) παραβιάσεις των τουρκικών αεροσκαφών.
Ως απάντηση, η Αθήνα σχεδίασε την άσκηση Ερευνας και Διάσωσης με την επωνυμία «Ιωνάς» για την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό στην περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου για τις 7 Ιουνίου 2011. Για την άσκηση αυτή, που αφορά αεροπορικά και ναυτικά ατυχήματα, η ελληνική ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) εξέδωσε στις 17 Μαΐου την αγγελία Α0907/2011. (Η ΥΠΑ όμως έχει αρμοδιότητα από τον ICAO να εκδίδει αγγελίες μόνον για αεροπορικά ατυχήματα στο FIR Αθηνών και όχι και για τα ναυτικά ατυχήματα, για τα οποία το Πολεμικό Ναυτικό πρέπει να εκδίδει NAVTEX). Ακριβώς την επομένη, η Τουρκία εξέδωσε τη δική της αγγελία Α1743/2011, με την οποία δηλώνει διεθνώς ότι η θαλάσσια περιοχή της ελληνικής άσκησης αποτελεί περιοχή αρμοδιότητας της Αγκυρας και ότι η Ελλάδα, προκειμένου να εκτελέσει την άσκηση, πρέπει να πάρει άδεια από την Τουρκία. Στην πράξη, δηλαδή, η Τουρκία δηλώνει ότι η θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου αποτελεί τουρκική επικράτεια.

Η ΥΠΑ εξέδωσε και νέα αγγελία Α0919/2011 ως απάντηση, χωρίς όμως να αντικρούει την Τουρκία για τους ισχυρισμούς της για τη θαλάσσια περιοχή, που είναι αρμοδιότητα του ΙΜΟ (Διεθνής Οργανισμός Ναυσιπλοΐας) και όχι του ICAO (Διεθνής Οργανισμός Αεροναυτιλίας). Με τη ΝΟΤΑΜ αυτή, η ΥΠΑ πέραν των άλλων αναφέρει την απόφαση του ICAO 1958 (σ.σ. που αποτελεί το σημερινό όριο του FIR Αθηνών στην περιοχή του Καστελόριζου). Πλην όμως η απόφαση αυτή πραγματεύεται την περιοχή Ερευνας και Διάσωσης για τον εναέριο χώρο και όχι για τη θαλάσσια περιοχή που αναφέρει η τουρκική ΝΟΤΑΜ. Η ΥΠΑ, βεβαίως, κήρυξε την τουρκική ΝΟΤΑΜ άκυρη για το FIR Αθηνών, αλλά και η Αγκυρα με την αντίστοιχη δική της προσέβαλε τη θαλάσσια περιοχή της άσκησης, που δεν έχει σχέση με το FIR Αθηνών. Η «απανταχούσα» της Τουρκίας στη ΝΟΤΑΜ της ΥΠΑ ήρθε αμέσως. Η Αγκυρα εξέδωσε στις 18 Μαΐου NAVTEX 347/2011 (ναυτική αγγελία) ως απάντηση, με την οποία δηλώνει διεθνώς ότι από 23 ώς 25 Μαΐου θα εκτελέσει στρατιωτική άσκηση μεγάλης κλίμακας μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, σε μια μεγάλη περιοχή, η οποία επικαλύπτει κατά πολύ και την περιοχή της ελληνικής άσκησης.
Η τουρκική αμφισβήτηση της περιοχής αυτής ξεκίνησε από την Τουρκία το 1999, όταν διεξήγαγε άσκηση με πυρά σε ευρύτερη περιοχή εντός του FIR Αθηνών, επιμένοντας ότι η περιοχή συμπεριλαμβάνεται στο FIR Κωνσταντινούπολης. Το θέμα έληξε τότε με σιωπή της ελληνικής πλευράς και έκτοτε η Αγκυρα επαναλαμβάνει την εκτέλεση των ασκήσεών της στην περιοχή αυτή. Οι ελληνικές αρχές ουδέποτε κατήγγειλαν την Τουρκία στον ICAO για παραβίαση της νομιμότητας και δι’ αυτού του τρόπου άνοιξε η «κερκόπορτα» για την ασφάλεια της Ρόδου και της Μεγίστης, αλλά και τα ελληνικά οικονομικά συμφέροντα στην περιοχή. Η συνεχιζόμενη απουσία ελληνικής αντίδρασης στους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς οπλίζει την Τουρκία με θράσος για τη νομιμοποίηση των συμφερόντων της στην περιοχή του Καστελόριζου, με στόχο να διεκδικεί τουρκική ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα, η οποία θα φτάνει μέχρι την Αίγυπτο και την Κύπρο. Αλλωστε, δεν είναι άσχετες οι πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ ότι η περιοχή του Καστελόριζου είναι «πολιτικό θέμα» και δεν επιδέχεται άλλης παρέμβασης ή ερμηνείας.


Κύρα Αδάμ / Ελευθεροτυπία

ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΝ Α.ΣΥΣΣΟΒΙΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Δολοφονική επίθεση κατά Α. Συσσοβίτη και Η. Πανταζόπουλου από αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

Ένα εφιαλτικό Σαββατόβραδο έζησαν ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Ηλίας Πανταζόπουλος. Ένα εφιαλτικό Σαββατόβραδο έζησε ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης και ο παραγωγός Ηλίας Πανταζόπουλος αλλά και η νεαρή συνοδός τους. Οι τρεις τους ήταν στην Ομόνοια όταν δέχτηκαν επίθεση από πέντε αλλοδαπούς άντρες. Οι ίδιοι αντιστάθηκαν κι έβαλαν σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή τους αφού οι αλλοδαποί κρατούσαν ένα σπασμένο μπουκάλι και τους απειλούσαν.Οι δύο άντρες αντιστάθηκαν και πάλεψαν μαζί τους στην οδό Αθηνάς.

http://greeknation.blogspot.com/2011/05/blog-post_3608.html#more

Θράκη: Τουρκικά φορτηγά "σηκώνουν" εργοστάσιο

Θράκη: Τουρκικά φορτηγά "σηκώνουν" εργοστάσιο

Επιτέλους μια αντίδραση για την αφαίμαξη της Μακεδονίας

Επιτέλους μια αντίδραση για την αφαίμαξη της Μακεδονίας

Νέα εντάλματα σύλληψης για την εγκληματική οργάνωση των δολοφόνων των ηρώων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Νέα εντάλματα σύλληψης για την εγκληματική οργάνωση των δολοφόνων των ηρώων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ;

Κοινά ρωσο-ουκρανικά ναυτικά γυμνάσια στη Μαύρη θάλασσα για πρώτη φορά από το 2003

Περίπου 20 σκάφη και 10 αεροσκάφη από τη Ρωσία και την Ουκρανία λαμβάνουν μέρος στην άσκηση «Οι θαλάσσιοι διάδρομοι της ειρήνης» που διεξάγεται από σήμερα στη Μαύρη θάλασσα. Στην άσκηση που θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή πρόκειται να πραγματοποιηθούν σενάρια τόσο στο θαλάσσιο χώρο όσο και αποβατικές επιχειρήσεις. Βασικός σκοπός των ασκήσεων είναι η πραγματοποίηση αποστολών διατήρησης της ειρήνης και διαχείριση ανθρωπιστικών κρίσεων. Την τελευταία φορά που ανάλογη άσκηση είχε διεξαχθεί μεταξύ των δύο χωρών ήταν το 2003.

defencenet

ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ ΜΙΛΗΣΕ!

Προκλητικός ο Ε.Μπαγίς: «Δεν είστε μόνοι. Η Δυτική Θράκη δεν είναι ορφανή»

Στην Δυτική Θράκη βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής η σύζυγος του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, συνοδευόμενη από τον Τούρκο υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για τις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε Εγκμέν Μπαγίς. Η επίσκεψη είχε ιδιωτικό χαρακτήρα, οι δηλώσεις όμως του Μπαγίς και οι υψηλοί τόνοι που χρησιμοποίησε έδειξαν ότι μόνο ιδιωτική δεν ήταν. Στις δηλώσεις του είπε ότι έχει ζήσει 17 χρόνια στο εξωτερικό τονίζοντας ότι «είναι εύκολο να είσαι στην Τουρκία και να μιλάς για τουρκισμό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Τούρκος όπου και να γεννηθεί ια παραμείνει Τούρκος. Και ο Ρωμιός όπου και να γεννηθεί θα παραμείνει Ρωμιός».

«Να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Η Δυτική Θράκη δεν είναι ορφανή. Στην πραγματικότητα είμαστε πιο κοντά από κάποιες άλλες περιοχές της Τουρκίας. Και από την άποψη της απόστασης και από την άποψη της καρδίας» είπε ο Μπαγίς πριν επιστρέψει στην Τουρκία, το βράδυ της ίδιας ημέρας με την Εμινέ Ερντογάν, η οποία κράτησε πιο χαμηλούς τόνους λέγοντας: «Να ξέρετε ότι στην Τουρκία νιώθουμε τους πόνους σας, τις δυσκολίες σας, τις χαρές σας».

newscode

Ο πολιτικός εφιάλτης του νέου μνημονίου

Ο πολιτικός εφιάλτης του νέου μνημονίου

Οι τσάμηδες Αλβανοί εθνικιστές δημιούργησαν Ένωση Αλβανών Εκπαιδευτικών με τη βοήθεια του Καμίνη

Οι τσάμηδες Αλβανοί εθνικιστές δημιούργησαν Ένωση Αλβανών Εκπαιδευτικών με τη βοήθεια του Καμίνη

Οι τσάμηδες Αλβανοί εθνικιστές δημιούργησαν Ένωση Αλβανών Εκπαιδευτικών με τη βοήθεια του Καμίνη

Οι τσάμηδες Αλβανοί εθνικιστές δημιούργησαν Ένωση Αλβανών Εκπαιδευτικών με τη βοήθεια του Καμίνη

Η έξωθεν επιβληθείσα λύση και η έσωθεν εθνική λύση

Η έξωθεν επιβληθείσα λύση και η έσωθεν εθνική λύση

Δείτε το βίντεο από την επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, στο Δελβινάκι. Μητροπολίτης Κόνιτσας κ. Ανδρέας: "Ενότητα και αγώνα"

Δείτε το βίντεο από την επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, στο Δελβινάκι. Μητροπολίτης Κόνιτσας κ. Ανδρέας: "Ενότητα και αγώνα"

Εξυφαίνουν ένα οργουελικό τοπίο: Ξεπουλούν μέχρι και το νερό. Με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γίνεται η αρχή

Εξυφαίνουν ένα οργουελικό τοπίο: Ξεπουλούν μέχρι και το νερό. Με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γίνεται η αρχή

Το τριμελές πλημμελειοδικείο Βόλου άφησε ελεύθερο τον δολοφόνο του Μανώλη. 4 Απριλίου 2011 άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Το τριμελές πλημμελειοδικείο Βόλου άφησε ελεύθερο τον δολοφόνο του Μανώλη. 4 Απριλίου 2011 άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Άρχισαν και τα όργανα στο Αιγαίο

Άρχισαν και τα όργανα στο Αιγαίο

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...