Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ "JOBBIK" ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ;

Tουρανοφασίστες του jobbik...
“Η τουρκική πλευρά είναι εκείνη που αναζητά και στηρίζει την ειρηνική επίλυση...” σύμφωνα με τον πρόεδρο του Jobbik!

Το ότι υπάρχουν εθνικιστικές φωνές στην Ευρώπη δε σημαίνει απαραίτητα πως μπορεί να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο και με τους Έλληνες εθνικιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι άκρως ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ δηλώσεις και κινήσεις του εθνικιστικού ουγγρικού Jobbik (το οποίο ορισμένοι υπερπατριώτες έχουν περί πολλού στην πατρίδα μας). Το τρίτο μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα του ουγγρικού εθνικού συμβουλίου “Κίνηση για μια καλύτερη Ουγγαρία” Jobbik, κατέθεσε πριν λίγες μέρες στη Βουλή προσχέδιο επίλυσης για την πολιτική και οικονομική απομόνωση της... βόρειας Κύπρου! Το προσχέδιο έφερε την υπογραφή του προέδρου και κοινοβουλευτικού ηγέτη της παράταξης Gabor Vona, του Tamas Hegedus αντιπροέδρου και επικεφαλής της τουρκοουγγρικής ένωσης συμφιλίωσης του Κοινοβουλίου και του Martor Gyongy-osi, αντιπροέδρου της επιτροπής των εξωτερικών υποθέσεων και επικεφαλής της ιδίας επιτροπής στο κόμμα Jobbik.

Το προσχέδιο επίλυσης ανακαλεί μια σειρά περιοριστικών μέτρων και ιστορικών γεγονότων, τα οποία -σύμφωνα με τους ούγγρους εθνικιστές- οδήγησαν στην πλήρη πολιτική και οικονομική απομόνωση της... “Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου”! Έτσι ακριβώς αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος οι εθνικιστές του Jobbik! Θέλετε να μάθετε τι άλλο λένε;

“Η εφαρμογή του προτεινόμενου σχεδίου είχε απορριφθεί απο την Κύπρο -η οποία εντάχθηκε στην ΕΕ εκείνη τη χρονιά- αλλά η κυβέρνηση αποκλειστικά εκπροσωπούσε μόνο τη Νότια, Ελληνοκυπριακή πλευρά του νησιού και την Ελλάδα”! Όπως αναφέρεται εγγράφως “η ειρηνική επανένωση του νησιού εμποδίστηκε απο τον ελληνικό πληθυσμό, όταν απέρριψε το Σχέδιο Ανάν, παρόλα αυτά η τουρκική πλευρά είναι εκείνη που αναζητά και στηρίζει την ειρηνική επίλυση και η οποία επωμίζεται τις αρνητικές συνέπειες. Η επίλυση έγκειται στο να χρησιμοποιήσει η ουγγρική κυβέρνηση το πολιτικό της εκτόπισμα, προερχόμενο απο την Προεδρία στην ΕΕ, προκειμένου να διακηρύξει ότι οι εφαρμογές των προηγούμενων α-ποφάσεων και δεσμεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποσκοπούσαν στην επανένταξη της βόρειας Κύπρου στην παγκόσμια οικονομική αγορά”!

Επίσης, οι Ούγγροι εθνικιστές του Jobbik παροτρύνουν την ουγγρική κυβέρνηση να συνάψει σχέσεις με την... κυβέρνηση του ψευδοκράτους και να αρχίσει μαζί του συναλλαγές ώστε να ενισχύσει τους οικονομικούς δεσμούς. Το Jobbik ήταν το πρώτο κόμμα μάλιστα που έκανε λόγο για στροφή της Ουγγαρίας προς την Ανατολή! Και μάλιστα έχει προσχωρήσει στο δόγμα του παντουρανισμού! “Εάν ρίξουμε μια ματιά στις χώρες απ’ την Βουλγαρία μέχρι την Τουρκία και την Ανατολική Ασία, συνειδητοποιούμε ότι εμείς οι Ούγγροι μπορούμε να έχουμε πολλά κοινά πολιτικά ζητήματα μ’ αυτές τις χώρες. Συνειδητοποιούμε ότι μια συμμαχία στηριζόμενη και αναπτυσσόμενη μέσω των αρχών του Παντουρκισμού, αντί για μια Ευρωατλαντική συμμαχία, θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική στην υπηρεσία των αναγκών, αλλά και των ενδιαφερόντων του έθνους μας... Αυτό που προτείνουμε θα ισχυροποιήσει τη θέση μας στην Ευρώπη, καθώς η Ουγγαρία θα μπορέσει έτσι να γίνει το δυτικό φρούριο της Παντουρανικής συμμαχίας, όπως και ο εκπρόσωπός της στην ΕΕ”! Και οι ούγγροι εθνικιστές, αν και χριστιανοί, διακηρύσσουν ότι το να ζεις έναν μη χριστιανικό τρόπο ζωής είναι πλέον σύνηθες, για να καλύψουν τη σύμπλευσή τους με τους μουσουλμάνους. Ελπίζουμε να αναθεωρήσουν ορισμένοι, ειδάλλως θα τους δούμε αγκαλιά και με τους... εθνικιστές “γκρίζους λύκους”!

Εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ" Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 - Αρ.Φ. 497
WWW.STOXOS.GR

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΟΙ... ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ

Ανακάλυψε άλλοθι για τους γύφτους του Ασπρόπυργου που κλέβουν ρεύμα, ο πουρναροκαλλιεργητές Τρεμόπουλος. Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση των "οικλόγων πράσινων" οι... ρομά αποτελούν ευρωπαϊκό πολιτισμό! Διαβάστε και γελάστε με την ψυχή σας τα καραγκιοζιλίκια του Τρεμόπουλου:
Η πρόσφατη καταδίκη κατοίκων του καταυλισμού Ρομά στον Ασπρόπυργο για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, καταδεικνύει για ακόμα μια φορά την αδυναμία της οργανωμένης πολιτείας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μια κατάσταση που τείνει να διαμορφωθεί σε χρόνια κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση για την περιοχή.
Η Ελλάδα ως μέλος της Ε.Ε. έχει κληθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να υποβάλει έως το τέλος του έτους μια Εθνική Στρατηγική για την ένταξη των Ρομά διευκρινίζοντας με ποιό τρόπο θα συμβάλλει στην επίτευξη συγκεκριμένων στρατηγικών στόχων όπως:
* Τη διασφάλιση ότι όλα τα παιδιά των Ρομά θα ολοκληρώνουν τουλάχιστον την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
* Τη γεφύρωση του χάσματος στον τομέα της απασχόλησης μεταξύ των Ρομά και των άλλων πολιτών.
* Την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας για όλους τους Ρομά και τη μείωση της παιδικής θνησιμότητας.
* Τη γεφύρωση του χάσματος ως προς τη στέγαση και την πρόσβαση σε υπηρεσίες και εγκαταστάσεις κοινής ωφελείας, όπως η ύδρευση και η ηλεκτροδότηση.
Η σημερινή εικόνα είναι απογοητευτική καθώς πολλά παιδιά υφίστανται φυλετικό αποκλεισμό από την εκπαίδευση ή περιθωριοποιούνται σε σχολεία γκέτο. Στην περιοχή του Ασπροπύργου, καταγγελίες αναφέρουν ότι δεν επιτρέπεται σε παιδιά που θεωρούνται «βρώμικα» ή «ατημέλητα» να επιβιβαστούν στο σχολικό λεωφορείο. Την ίδια στιγμή ο καταυλισμός των Ρομά στερείται ηλεκτρικού ρεύματος και υδροδότησης, αναγκάζοντας τους κατοίκους του καταυλισμού να ζουν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής και οδηγώντας τους σε παράνομες ενέργειες για την εξασφάλιση ρεύματος και νερού, ενέργειες που διαταράσσουν τη σχέση τους με την τοπική κοινωνία δημιουργώντας μια εκρηκτική κατάσταση στην περιοχή.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα για μια συνολική και βιώσιμη αντιμετώπιση της κατάστασης τόσο στον Ασπρόπυργο όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας που ζουν Ρομά, αντιμετωπίζοντας τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα. Καλούμε επίσης την κοινωνία, τις οργανώσεις και τους περιφερειακούς και τοπικούς φορείς να σπάσουν τον κοινωνικό αποκλεισμό καταδικάζοντας κάθε διάκριση ή ρατσιστική συμπεριφορά, θέτοντας στο περιθώριο εκδηλώσεις μίσους όπως αυτές που οργανώθηκαν πρόσφατα στην περιοχή του Ασπροπύργου.
Η Θεματική Ομάδα των Οικολόγων Πράσινων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα
WWW.STOXOS.GR

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 - ΑΡ.Φ. 498 (1296)


ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΡ.Φ. 498 (1296) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ stoxos@gmail.com.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:

- ΝΕΟ ΕΑΜ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΙΩΝΟΒΙΟΣ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ”- ΑΠΟ... ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟ ΠΑΣΧΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ!

- ΜΚΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

- ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ... ΜΕ ΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ... ΜΕ ΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ... - ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

- ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗ- Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΟΝ... ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

- ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ- ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΜΙΝΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

- ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

- ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ!- Η... ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ;

- ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΝΗΣΙ, ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΜΗΣ!

- ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ

- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ‘ΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΗ- ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ... ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ!

- ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΣΙΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΑΚΕΛ!- ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ... ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΛΥΣΗ!

- ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ... ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ!

- ΤΟ ΔΗ.ΚΟ. ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

- “ΝΕΟΣ ΛΑΟΣ” ΟΙ... ΑΧΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!- ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΧΑΙΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

- MΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΑ Ο ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

- ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!- Η “ΧΟΥΡΙΕΤ” ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΣ

- 29 ΜΑΪΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ Ο ΜΕΤΕ!- ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΟΒΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

- ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΟΜΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

- ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!- ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΛΑΜΙΔΑ

- ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ... ΛΕΪΖΕΡ ΣΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΙΔΕ Ο ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΪ!

- ΣΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!

- Η “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ!

- ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΚΟ ΜΛΑΝΤΙΤΣ

- ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΠΗΚΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ...- ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ!

- ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ Η ΜΟΙΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, Α΄ ΜΑΚ;

- ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΑ... ΜΑΤΑΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΧΙΠΗΔΕΣ!

- ΑΘΗΝΑ: ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΝΤΡΟ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

- ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!

- Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ

- ΛΑΪΚΟ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

- O IΜΠΡΑΗΜ ΣΕΡΙΦ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟ- ΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ
WWW.STOXOS.GR

«Διαμάχη τώρα Σόφιας και Αθήνας για το όνομα»

«Διαμάχη τώρα Σόφιας και Αθήνας για το όνομα»

ΠΡΟΞΕΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

ΠΡΟΞΕΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Κλοπή χαρακτηρίζει η WSJ την αγορά του 10% του ΟΤΕ έναντι 400 εκατ. ευρώ

Κλοπή χαρακτηρίζει η WSJ την αγορά του 10% του ΟΤΕ έναντι 400 εκατ. ευρώ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τα 360 δις Ευρώ του χρέους, τα 211 προέρχονται από δανεισμό για την πληρωμή τόκων!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τα 360 δις Ευρώ του χρέους, τα 211 προέρχονται από δανεισμό για την πληρωμή τόκων!!

Ελληνικές επιχειρήσεις στόχος των Αµερικανών!

Ελληνικές επιχειρήσεις στόχος των Αµερικανών!

Η σημασία της στρατιωτικής ισχύος στην εποχή μας

Η σημασία της στρατιωτικής ισχύος στην εποχή μας

Ο ανθέλληνας Μπουτάρης ελάλησε: "Να χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί τον όρο Μακεδονία"

Ο ανθέλληνας Μπουτάρης ελάλησε: "Να χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί τον όρο Μακεδονία"

Οι Τούρκοι μαθαίνουν τα παιδιά τους πόλεμο, εμείς… «ανοχή»!

Οι Τούρκοι μαθαίνουν τα παιδιά τους πόλεμο, εμείς… «ανοχή»!

Ποιόν χρυσό βρε παιδιά και ποιοί Κινέζοι; Μην τσιμπάτε στα προβοκατόρικα περί Στρως Καν… Ξεκάθαρα είναι τα γεγονότα.

Ποιόν χρυσό βρε παιδιά και ποιοί Κινέζοι; Μην τσιμπάτε στα προβοκατόρικα περί Στρως Καν… Ξεκάθαρα είναι τα γεγονότα.

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ."

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ."

ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ & ΚΛΟΠΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ & ΚΛΟΠΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Η τουρκική MIT παρακολουθούσε επιτελάρχη

Η τουρκική MIT παρακολουθούσε επιτελάρχη

Συναγερμός στην Πάτρα από τα επεισόδια - Πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών

Συναγερμός στην Πάτρα από τα επεισόδια - Πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών

Και μετά σου λέει ο Ραγκούσης περι ασφάλειας δεδομένων στην "κάρτα του πολίτη" - Ο 18χρονος Έλληνας από το Μπραχάμι που "έπαιζε σαν κομπολόι" τις ξένες μυστικές υπηρεσίες

Και μετά σου λέει ο Ραγκούσης περι ασφάλειας δεδομένων στην "κάρτα του πολίτη" - Ο 18χρονος Έλληνας από το Μπραχάμι που "έπαιζε σαν κομπολόι" τις ξένες μυστικές υπηρεσίες

Ιδού ο ‘Δούρειος Ίππος’ για τον Εκτουρκισμό της Θράκης!

Ιδού ο ‘Δούρειος Ίππος’ για τον Εκτουρκισμό της Θράκης!

Εξαήμερο Βολών από Μονάδες της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας

Εξαήμερο Βολών από Μονάδες της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας

Τούρκος Διοικητής στη Λάρισα – Επανήλθε το θέμα

Τούρκος Διοικητής στη Λάρισα – Επανήλθε το θέμα

Σαν κλέφτης εφοδιάζεται τρόφιμα ο έγκλειστος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος - Ανώτατοι Ιεράρχες από την Ελλάδα αλλά και από τα άλλα Πατριαρχεία γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί, αλλά...

Σαν κλέφτης εφοδιάζεται τρόφιμα ο έγκλειστος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος - Ανώτατοι Ιεράρχες από την Ελλάδα αλλά και από τα άλλα Πατριαρχεία γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί, αλλά...

“Νεκρός ή ζωντανός θα μείνω στη Λιβύη”

“Νεκρός ή ζωντανός θα μείνω στη Λιβύη”

Κεραμίδα τρόικας: 5η δόση, μόνο αν μας δείξετε τα χρήματα της αποπληρωμής της!!!

Κεραμίδα τρόικας: 5η δόση, μόνο αν μας δείξετε τα χρήματα της αποπληρωμής της!!!

Sabah: "Η Ελλάδα πουλάει 12 νησιά"!

Sabah: "Η Ελλάδα πουλάει 12 νησιά"!

Στην τρόικα το...σφυρί των ιδιωτικοποιήσεων!

Στην τρόικα το...σφυρί των ιδιωτικοποιήσεων!

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΟΧΙ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

Συνεχίζονται οι δολοφονίες και οι ληστείες από αλλοδαπούς

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουνίου 9, 2011

Πακιστανός στραγγάλισε ομοεθνή του στην Ξάνθη και συνελήφθη χθες στον… Ορχομενό. Αλβανοί οι ληστές της Εθνικής Τράπεζας στην Πάτρα. Τα ίδια άτομα είχαν διαπράξει σειρά ληστειών και εκκρεμούσαν εντάλματα και αποφάσεις εις βάρος τους.

Εξιχνιάστηκε τελικά η ανθρωποκτονία 30χρονου Πακιστανού, ο οποίος είχε βρεθεί στραγγαλισμένος στις 27 Μαΐου, στην περιοχή της Γενισέας Ξάνθης. Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης είναι 38χρονος ομοεθνής του, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες. Κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν οι προσωπικές διαφορές μεταξύ θύματος και δράστη. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ο δολοφόνος είχε διαφύγει από την περιοχή και κρυβόταν στον… Ορχομενό Βοιωτίας. Οι ξένοι εγκληματίες αλωνίζουν με άνεση ολόκληρη τη χώρα και σε λίγο καιρό θα είναι αδύνατο για την αστυνομία να τους εντοπίζει μέσα στα εκατομμύρια των – αγνώστων και μη καταγεγραμμένων – ομοεθνών τους.

Περνάμε στην Πάτρα, όπου εξιχνιάσθηκε τελικά η ληστεία της Εθνικής Τράπεζα Κάτω Αχαΐας. Οι δράστες είναι τρεις Αλβανοί – 34, 23 και 22 ετών- που με την απειλή όπλου εισήλθαν στην Τράπεζα και αφαίρεσαν 20.540€ και 1.100$ Η.Π.Α.. Τελικά συνελήφθησαν στις 4 Ιουνίου μαζί με μία ακόμα ομοεθνή τους, ηλικίας 25 ετών, σύζυγο του 34χρονου, γιατί σε έρευνα στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 πυροβόλο όπλο με γεμιστήρα που περιείχε 14 φυσίγγια, 3.800€ και 320$ ΗΠΑ (τα υπόλοιπα πρόλαβαν και τα ξόδεψαν;) καθώς και πλαστά διαβατήρια. Φυσικά οι δράστες ήταν πασίγνωστοι στις Αρχές, όμως κυκλοφορούσαν ελεύθεροι. Σε βάρος του 34χρονου δράστη εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή του σε τρεις ληστείες, που τελέσθηκαν στην περιοχή της Κορινθίας και της Στυλίδας, ενώ εκκρεμούσε και ένα ένταλμα σύλληψης του 3ου Ανακριτή Αθηνών και μία καταδικαστική απόφαση.

Οι παραπάνω ειδήσεις αφιερώνονται στους «προοδευτικούς» συμπολίτες μας, που αγωνίστηκαν με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, για να μετατραπεί η χώρα μας σε πολυεθνική ζούγκλα…

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμβαίνει τώρα! Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Γ΄ Σεπτεμβρίου κατά της εγκληματικότητας

ΩΡΑ 20.15 – ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΡΙ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ - Σε εξέλιξη ευρίσκεται συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής στην διασταύρωση των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου και Πιπίνου κατά της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών, η οποία μαστίζει την περιοχή αυτή του κέντρου των Αθηνών. Η συγκέντρωση γίνεται μετά την βάρβαρη δολοφονική επίθεση εναντίον ζεύγους ηλικιωμένων σήμερα τα ξημερώματα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αποκλειστικό βίντεο: η μεταφορά του 79χρονου τραυματία‏

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ; ΕΧΕΙ ΛΑΚΟ Η ΦΑΒΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΚAΤΟΝΤΑΔΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άλλα 224 Μ113Α2 + 110 M901A2 ITV + ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΛΑΚΟ Η ΦΑΒΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΔΩΡΕΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. Ο ΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΡΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENT...

Tην Κυριακή 12 Ιουνίου αναχωρεί για τις ΗΠΑ επταμελής επιτροπή αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, με αποστολή την επιθεώρηση και επιλογή από τα Πλεονάζοντα Αμυντικά Υλικά των ΗΠΑ εκατοντάδων οχημάτων μεταφοράς πεζικού αντιαρματικών κλπ.

Αποστολή τους η "Κοινή Οπτική Επιθεώρηση" (Joint Visual Inspection: JVI) και επιλογή από κοινού με Αμερικανούς αξιωματικούς των M113A2, 110 M901A2 ITV, 80 Οχημάτων Ομάδας Πυρών Υποστήριξης (FIST-V) M981 και 57 ερπυστριοφόρων μεταφοράς φορτίου Μ548Α1 κλπ.

Μετά την JVI θα γίνει η επιλογή των πλέον αξιόμαχων οχημάτων από τον Ελληνικό Στρατό, τα οποία μόλις εγκριθεί η LoR από το Κογκρέσσο, θα μεταφερθούν στα λιμάνια και ια φορτωθούν στα καράβια που θα ενοικιάσει η ελληνική κυβέρνηση για μεταφορά τους στην Ελλάδα.

Κανονικά πριν το τέλος του έτους ή το πρώτο τρίμηνο του 2012, θα ξεκινήσουν να έρχονται στην Ελλάδα τα δωρέαν παραχωρηθέντα Μ1Α1 και τα λοιπά οχήματα βελτιώνοντας δραματικά στις χερσαίες δυνάμεις το ισόζύγιο ισχύος υπερ της Ελλάδας.

Η μέχρι στιγμής καθυστέρηση, αναφέρουν πηγές του ΓΕΣ στο defencenet.gr, οφείλεται στο ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού ενημερώθηκε πρόσφατα πως είναι διαθέσιμα για δωρεάν παραχώρηση επιπλέον 176 τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού Μ113Α2, 10 Βελτιωμένα Οχήματα TOW (ITV) M901A1 και 145 οχήματα σταθμού διοίκησης Μ577Α2.

Ειδικά η παραχώρηση των τελευταίων θα καλύψει σημαντικές ανάγκες των τεθωρακισμένων και μηχανοκίνητων μονάδων και σχηματισμών του Ελληνικού Στρατού.

Η LoR αναφερόταν στην παραχώρηση 224 M113A2, 110 M901A2 ITV, 80 Οχημάτων Ομάδας Πυρών Υποστήριξης (FIST-V) M981, 57 ερπυστριοφόρων μεταφοράς φορτίου Μ548Α1, ενός αυτοκινούμενου όλμου Μ106Α2 των 4,2in (107mm) και 3.000 βλημάτων αρμάτων 120mm HEAT τύπου Μ830. Με την προσθήκη του δεύτερου συνόλου παραχωρούμενου υλικού, καλύπτεται πλήρως το αίτημα του ΓΕΣ για 400 Μ113Α2.

Μετά από αυτά θα ακολουθήσει η πρόσκληση για επιθεώρηση και επιλογή από περίπου 1000 άρματα μάχης Μ1Α1 Αbrams των 400 που θα προμηθευτεί δωρεάν ο Ελληνικός Στρατός, παρά τα όσα ευτράπελα έχουν ακουστεί περί δήθεν «ραδιενεργών αρμάτων» από κάποια ΜΚΟ και κάποιο κίνημα «Διεθνιστικής Αλληλεγγύης Φαντάρων»!

+ 400 m1a1 abrams
Η θωράκιση του Μ1Α1, παρά το γεγονός ότι δεν είναι DU, όπως δηλώθηκε από το Επιτελείο, εν τούτοις υπερέχει αυτής του LEO2A4 καθώς διαθέτει διαδοχικά στρώματα χάλυβα υψηλής σκληρότητας και μήτρας κέβλαρ με κεραμικά ένθετα, όπως το καρβίδιο του βορίου. Καρβίδιο είναι οι στέρεες δυαδικές ενώσεις του άνθρακα με ηλεκτροθετικά στοιχεία, κυρίως μέταλλο.

Βέβαια αν ήταν DU δηλαδή Μ1Α1ΗΑ θα υπερείχε σε βαλλιστική προστασία ακόμα και του LEO2HEL, αλλά και πάλι υπερέχει, όπως είπαμε των τουρκικών LEO2A4. Μαζί με τα άρματα έρχονται και 3.000 αντιαρματικά βλήματα Υψηλής Εκρηκτικότητας Μ830 των 120 χλστ. αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλες 12.000 βλήματα για ένα στοιχειώδες απόθεμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
www.stoxos.gr

ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Την ίδια ώρα που η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ομονοίας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ή διέρχεται τους δρόμους του ιστορικού κέντρου με χιλιοαμπαρωμένες πόρτες περιπολικών. Αποτέλεσμα της πολιτειακής ανικανότητας η δολοφονική επίθεση κατά ηλικιωμένου ζευγαριού μέσα στο ίδιο του το σπίτι, όπου αντεροβγάλτες αλλοδαποί εισέβαλαν το πρωί με σκοπό να ληστέψουν το ζευγάρι των ηλικιωμένων, χτυπώντας τους μάλιστα στο κεφάλι κατά πάσα πιθανότητα με σφυρί. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 133 και Πιπίνου, πολύ κοντά στο σημείο όπου "συνέταιροι" στις γνωστές μπίζνες των αλλοδαπών σκότωσαν τον Μανώλη Καντάρη. Οι κάτοικοι εκφράζουν την απόλυτη αγανάκτησή τους, αφού τίποτα δεν άλλαξε στην περιοχή τους μετά την στυγερή και πισώπλατη δολοφονία του Μανώλη, αλλά και τα εκατοντάδες καθημερινά περιστατικά βίας που βιώνουν από τις ορδές των δολοφόνων που το κράτος αγκαλιάζει τρυφερά με στοργή και προδέρμ στην Αθήνα και στην Ελλάδα γενικότερα. Αν η κατάσταση δεν αλλάξει και δεν φροντίσουν οι κρατικές αρχές για το ξεβρώμισμα της Πρωτεύουσας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, ας φροντίσει ο κάθε πολίτης να το κάνει ο ίδιος για τον εαυτό του. Αλλά, να το ξέρουμε για να μην πληρώνουμε ούτε τους φόρους για την ανύπαρκτη αστυνόμευση, ούτε τα δημοτικά τέλη, για να ντερλικώνουν τα αλλοδαπά κακοποιά στοιχεία στα διάφορα συσσίτια εις υγείαν των δολοφονημένων, ληστευθέντων και βιασμένων Ελλήνων. Η οργή μας έχει τελειώσει μαζί με την υπομονή μας...
www.stoxos.gr

ΟΤΙ ΞΕΡΝΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ... ΑΘΗΝΑ

Συστηματικό ξυλοδαρμό που προκάλεσε γάγγραινα στο αριστερό του πόδι εξαιτίας της οποίας ακρωτηριάστηκαν και δυο του δάχτυλα, ηλεκτροσόκ και συνεχή χτυπήματα στο λαιμό που του προκάλεσαν χρόνιες ημικρανίες και σπασμούς υπέστη, σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», ο Κούρδος πολιτικός πρόσφυγας και με σωματική αντοχή αντίστοιχης του Ράμπο, RU, από τις ελληνικές αρχές.Ο εν λόγω "κατατρεγμένος" είναι Τούρκος υπήκοος, κουρδικής καταγωγής, μέλος αριστερού κόμματος, το οποίο έχει χαρακτηριστεί παράνομο στην Τουρκία και ο ίδιος είχε πάμπολες φορές συλληφθεί από την τουρκική αστυνομία, γεγονός που τον οδήγησε- μα φυσικά που αλλού- από τον δρόμο για την Ελλάδα και την παραγκούπολη που ονομάζεται προς το παρόν Αθήνα! Ο "επαναστάτης των στεπών" κατήγγειλε την κακοποίησή του από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όταν συνελήφθη να διέρχεται εντός των συνόρων με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και διωκόμενος από την Τουρκία. Η απόφαση του Δικαστηρίου επιβάλλει στην Ελλάδα πρόστιμο- αποζημίωση ύψους 15.000 ευρώ, ενώ καταδικάζει το γεγονός της καθυστέρησης παροχής ασύλου στον παράνομο εισβολέα που ήρθε να διεκδικήσει τα δικαιώματα του στην Ελλάδα- λες και του έχουμε καμία υποχρέωση-, την ώρα που στην Τουρκία άρπαζε άκρως δημοκρατικό και με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινά του δικαιώματα μπουνίδι...
www.stoxos.gr

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΡΑΜΑΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ: ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ

Mε εντολή του Νέου Δράμαλη και την εγκληματική αδιαφορία - ανοχή της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ οι πρακτορίσκοι της Άγκυρας ετοιμάzονται να γιορτάσουν τα ¨40 Κουρμπάνια¨ μέσα στην Ελληνικότατη Θράκη μας μια από τις σημαντικές γιορτές των ΜογγολόΤουρκων της Δυτικής Θράκης και των Βαλκανίων που οργανώνεται στις 12 Ιουνίου 2011 ημέρα Κυριακή.
Κατά την τελετή ¨40 Κουρμπάνια¨ που θα πραγματοποιηθεί κοντά στο χωριό Χλόη σε απόσταση 2 χλμ από τα σύνορα με τη Βουλγαρία, θα μοιρασθεί στους μετέχοντες το γνωστό πλούσιο φαγητό μπακιρλαμά.
Από πότε έμεινε το έθιμο τα ¨40 Κουρμπάνια¨;
Όταν ο Οθωμανικός ΜογγολοΤουρκικός στρατός μετά την κατάληψη της Αδριανούπολης και του Διδυμοτείχου συνέχισε την πορεία του προς τα δυτικά, και στην περιοχή Τανριντάγ υπήρξαν σφοδρές συγκρούσεις,ο επικεφαλής τους μαzί με 40 στρατιώτες από την περιοχή του Χορασάν, είχαν εκατοντάδες θύματα-μάρτυρες αλλά τελικά κέρδισαν μεγάλες νίκες και κατέκτησαν την περιοχή. Αυτή η σύγκρουση λοιπόν λέγεται ¨40 Πολεμιστές¨ επειδή σε αυτήν πέθαναν οι 40 πολεμιστές που είχαν έρθει από το Χορασάν. Ο εορτασμός λοιπόν της νίκης των 40 πολεμιστών λεγόταν ¨Γιορτή των Πολεμιστών¨, ¨Θυσία Πολεμιστών¨ και τέλος ¨40 Κουρμπάνια¨.
Από αυτούς στις μέρες μας έχουν μείνει μόνο πέντε τάφοι. Οι υπόλοιποι βρίσκονται σε απόσταση 10 χλμ μέσα στη Βουλγαρία. Εκείνοι οι τάφοι που βρίσκονται κοντά στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα λέγονται ¨Σωστοί Πολεμιστές¨.
Πριν τον καθορισμό των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων στην τελετή μετείχαν και ΜογγολόΤουρκοι από την Βουλγαρία. Μετά τον καθορισμό των συνόρων το 1920 η τελετή καθορίστηκε από την Άγκυρα να γίνεται σε περιοχή της Χλόης.
Είναι μια εκδήλωση που διοργανώνει στην ουσία ο Νέος Δράμαλης για να τιμήσει τους 40 Τούρκους επιδρομείς που κατέλαβαν την περιοχή ¨40 Κουρμπάνια¨ και μια έκφραση ευχαριστίας για την νίκη τους.

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΡΑΜΑΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΛΗ, ΟΥΤΕ ΑΞΙΩΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΡΑΜΑΛΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ!


O.E.N. TO ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
www.stoxos.gr

ΥΠΕΡ ΤΩΝ... ΜΟΛΟΤΩΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ!

" Οι Νέοι Πράσινοι θέλουμε να καταγγείλουμε την κατάφορα άδικη σύλληψη του Φώτη Δήμου, ο οποίος συνελήφθη άνευ λόγου στην απεργία της 11ης Μαΐου την ώρα που διαδήλωνε ειρηνικά. Οι αστυνομικοί βέβαια φρόντισαν να «βρούνε» λόγο, φορτώνοντάς του τσάντα γεμάτη μολότοφ η οποία δεν του ανήκε, καθώς υπάρχουν φωτογραφίες και μαρτυρίες που αποδεικνύουν πως δεν έφερε καμία τσάντα.
Τώρα ο 21χρονος διανύει την 27η ημέρα του στις φυλακές και με δική του επιστολή δηλώνει ρητά πως είναι κατά της βίας καθώς επίσης και πως υπήρξε εθελοντής αιμοδότης στο συμβάν της 3ης Μαρτίου που σκοτώθηκαν δύο αστυνομικοί.
Αναρωτιόμαστε πως η Αστυνομία μπορεί τόσο ξεδιάντροπα να υποθηκεύει το μέλλον ενός νέου ανθρώπου.
Θέλουμε να καταγγείλουμε την κρατική καταστολή η οποία είναι χειρότερη από όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις και χρησιμοποιεί απροκάλυπτα και αποτρεπτικά την εξουσία για να φοβίζει και να τρομοκρατεί τους ελεύθερους πολίτες από το να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν δικαιωματικά.
Καταδικάζουμε ακόμα τις γνωστές μεθόδους της αστυνομίας να δημιουργεί θύτες όπως η περίπτωση του Μάριου Ζέρβα, τα “πράσινα παπούτσια”, το παιδί με την πιζάμα, της γνωστής ζαρντινιέρας και άλλες στις οποίες η παράλογη και άδικη δίωξή τους ήταν βασισμένες σε μαρτυρίες αστυνομικών. Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα αποδείχτηκε περίτρανα η αθώωση του Αυγουστίνου Δημητρίου που ποτέ δε του ζητήθηκε συγνώμη αλλά και κανένας αστυνομικός δεν τιμωρήθηκε!
Ζητούμε άμεση αποφυλάκιση του Φώτη Δήμου και ανάληψη ευθυνών από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς και την παραδειγματική τιμωρία των αστυνομικών"!
Μα τι γκαντεμιά είναι αυτή που βαράει τους... προοδευτικούς ανθρώπους; Πως βρίσκονται πάντα στον δρόμο τους τσάντες με μολότωφ!
www.stoxos.gr

ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΙΡΑΖ ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ. ΤΡΙΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΑ...

"Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 και ώρα 13:24, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής χαμηλής ναυτιλίας τετράδας αεροσκαφών Mirage 2000 της 114ΠΜ/332Μ και ενώ βρισκόταν μεταξύ νήσου Σάμου και Φούρνων, στο Νο 2 αεροσκάφος του σχηματισμού με κυβερνήτη τον Σμηναγό (Ι) Μιχαήλ Κούρτη και συγκυβερνήτη τον Υποσμηναγό (Ι) Μιχαήλ Μήτσιου εκτελέσθηκε εγκατάλειψη μετά από απώλεια ώσης στον κινητήρα του.

Οι δύο Ιπτάμενοι περισυνελλέγησαν από παραπλέον σκάφος του Στρατού ξηράς και είναι καλά στην υγεία τους.

Συγκροτήθηκε αρμόδια επιτροπή η οποία θα διεξάγει την διερεύνηση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος".

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Π।Α ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ F-16 ΣΤΗΝ 340Μ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΡΙΝΙΑΙΟΥ ΤΡΟΧΟΥ ΤΟΥ F-16 ΣΤΗΝ ΑΡΑΞΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ. ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΙΡΑΖ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΟΙ...

stoxos

Σκάνδαλο ή Προδοσία; 250 δις Ευρώ προσέφεραν Σκανδιναβοί στην Ελλάδα πριν υπογράψει το Μνημόνιο και δεν τα δεχτήκαμε

Σκάνδαλο ή Προδοσία; 250 δις Ευρώ προσέφεραν Σκανδιναβοί στην Ελλάδα πριν υπογράψει το Μνημόνιο και δεν τα δεχτήκαμε
http://www.santoriniosgatos.gr/2011/06/06/%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-250-%CE%B4%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AD%CF%86%CE%B5/

Μια βρωμερή ιστορία αγάπης στις φωτιές της Πελοποννήσου (2007)

http://olympia.gr/2011/06/07/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%ae-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%ce%ac%cf%80%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ad/

« Έως τις 20/6 θα έχει οριστικοποιηθεί το νέο πακέτο της Ελλάδας λέει ο Όλι Ρεν
Έριξαν αυγά στον Ροντούλη! »

Μια βρωμερή ιστορία αγάπης στις φωτιές της Πελοποννήσου (2007)

Αυτούς που μας "λήστεψαν" τους ξαναβάλανε στο κόλπο.

http://olympia.gr/2011/06/06/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%bb%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%88%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%ac%ce%bb/

Αυτούς που μας "λήστεψαν" τους ξαναβάλανε στο κόλπο.

Ολα τα Γιουχα Πολιτικών σε ένα Post (και της Νταλάρα-Ραγκούση)

Ολα τα Γιουχα Πολιτικών σε ένα Post (και της Νταλάρα-Ραγκούση)

http://olympia.gr/2011/06/07/video-%ce%bf%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%87%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-post-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84/#more-71849

[Video] Ολα τα Γιουχα Πολιτικών σε ένα Post (και της Νταλάρα-Ραγκούση)

...λεφτά υπάρχουν! (μια διάλεξη με τον Richard D. Wolff)

διαλεξη απο τον καθηγητη του Τζεφρι....... Για δειτε τι λεει για τον μαθητη του......
...λεφτά υπάρχουν! (μια διάλεξη με τον Richard D. Wolff)
http://www.youtube.com/watch?v=AG0zL1ZIw08&feature=related

ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ! ! ! ! ! ! ! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ Συνέχεια αποκαλύψεων για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας!

ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ! ! ! ! ! ! !
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ
Συνέχεια αποκαλύψεων για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας!
http://freedomhellas.blogspot.com/2011/04/blog-post_26.html

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ!!

http://www.gataros1.info/2011/05/blog-post_4357.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2Fkrth+%28%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97+%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%91%29

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ!!
http://www.gataros1.info/

ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!! Χαρίσανε 4,5 χρόνια αποπληρωμής και τωρα ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ !!!

http://olympia.gr/2011/05/23/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b1%ce%bd%ce%b5-45-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc/

ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!! Χαρίσανε 4,5 χρόνια αποπληρωμής και τωρα ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ !!!
http://olympia.gr/

Οι Νεο-οθωμανοί της Ελλάδος

Οι Νεο-οθωμανοί της Ελλάδος

Όταν η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού ζητούσε την επέμβαση των ΗΠΑ στα εσωτερικά της χώρας!

Όταν η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού ζητούσε την επέμβαση των ΗΠΑ στα εσωτερικά της χώρας!

http://olympia.gr/2011/06/02/%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%bf-%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf/

Ιστορικό ντοκουμέντο: Όταν η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού ζητούσε την επέμβαση των ΗΠΑ στα εσωτερικά της χώρας!
http://olympia.gr/

ΕΥΠ - Η μυστική δράση των Ελλήνων κατασκόπων

ΕΥΠ - Η μυστική δράση των Ελλήνων κατασκόπων
http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_9935.html?showComment=1307616446192

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΜΕΙΟ; | www.ego.gr

-Λάβετε μέρος στήν διαδυκτιακή ψηφοφορία γιά τήν κάλυψη τών ομοιοπαθητικών φαρμάκων από τά ασφαλιστικά ταμεία, εν όψει τής συζητήσεως στήν Βουλή γιαυτό τό θέμα.. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στήν Ευρώπη όπου οι κρατικοί φορείς δέν αναγνωρίζουν τήν ομοιοπαθητική ιατρική καί δέν παρέχουν κανενός είδους κάλυψη στά έξοδα. (π.χ. στήν Βρετανία είναι αναγνωρισμένη από τό..1949!)
Ο λόγος είναι απλός: Τά ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι φθηνά καί δέν έχουν κανένα εδιαφέρον γιά τίς φαρμακοβιομηχανίες. Έτσι τό πλέγμα τών φαρμακοβιομηχανιών καί τών εισαγωγέων κατορθώνει μέχρι τώρα νά κρατά τήν ομοιοπαθητική στό περιθώριο καί νά αποκομίζει τεράστια κέρδη απομυζώντας τόσο τά ασφαλιστικά ταμεία αλλά καί τόν κρατικό προϋπολογισμό μέσω τών διαπλεκομένων συμφερόντων πού έχουν απλώσει τίς ρίζες τους καί μέσα στά νοσοκομεία.. Χορηγούνται από ασυνειδήτους ιατρούς καί διοικούντες τά νοσοκομεία, πανάκριβα φάρμακα (αξίας καί 15.000 ευ.) σέ ετοιμοθανάτους ασθενείς γιά νά εισπράξουν τήν ανάλογη προμήθεια από κάποια φαρμακοβιομηχανία.
Η ομοιοπαθητική ιατρική είναι αποτελεσματική τόσο στήν ίαση αλλά περισσότερο στήν πρόληψη τών ασθενιών! (Άλλο ένα κακό γιά τά διαπλεκόμενα συμφέροντα τού χώρου τής υγείας)

Ψηφήστε καί διαδώστε τό παρών μήνυμα..

http://www.ego.gr/vote1remasfalistikatamia

ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ & ΚΛΟΠΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ


ΚΕΡΚΥΡΑ - Σύμφωνα με την Αστυνομία, την 1η του μηνός συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση. Οι συλληφθέντες, στην πόλη προσπάθησαν από κοινού να διαρρήξουν δύο επιβατηγά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, προκαλώντας στρέβλωση στις κλειδαριές από τις πόρτες αυτών. Η δράση των ανωτέρω έγινε αντιληπτή από ιδιώτη ενώ ήδη οι αλλοδαποί έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.


Παράλληλα, εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε σπίτι και σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, σε βάρος ενός Έλληνα, ηλικίας 26 ετών, κατηγορούμενου για κλοπή κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος μαζί με τον συνεργό του ο οποίος αναζητείται , στις 23 Μαΐου παραβίασαν πόρτα σπιτιού στους Λάκωνες, εισήλθαν εντός και αφαίρεσαν δύο χάλκινους ψεκαστήρες αξίας 150€.
Ακόμη, εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε κατάστημα και σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, σε βάρος ενός Έλληνα, κατηγορούμενου για κλοπή. Συγκεκριμένα ο προσαγόμενος στις 30 Μαΐου από Αστυνομικούς της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ, ταυτοποιήθηκε με βάση την καταγραφή του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, ως ο δράστης της διάρρηξης σε κατάστημα που είχε λάβει χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 29 του μηνός στην πόλη κατά την οποία είχε αφαιρέσει από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 30 €. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.
Τέλος, εξιχνιάστηκε κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας. Συγκεκριμένα 19χρονος Έλληνας προσήχθη στις 27 Μαΐου από αστυνομικούς της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, διότι δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή δίκυκλης μοτοσικλέτας. Από την προανάκριση προέκυψε ότι η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί κατά το χρονικό διάστημα από 25-2-001 έως 26-2-2011, στην πόλη της Κέρκυρας. Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

crimelink

Η τουρκική MIT παρακολουθούσε επιτελάρχη

Η τουρκική MIT παρακολουθούσε επιτελάρχη

Συναγερμός στην Πάτρα από τα επεισόδια - Πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών

Συναγερμός στην Πάτρα από τα επεισόδια - Πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών

Ιδού ο ‘Δούρειος Ίππος’ για τον Εκτουρκισμό της Θράκης!

Ιδού ο ‘Δούρειος Ίππος’ για τον Εκτουρκισμό της Θράκης!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...