Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 2008!

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ FSB (Federal Security Service) ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ"ΕΠΙΚΑΙΡΑ". ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ FSB ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ (ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΥΠ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ... ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Ο "ΣΤΟΧΟΣ". ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 2008 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ:

“α.”Ομάδα Εργασίας” δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB ,που δραστηριοποιείται από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική,με αφορμή “απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής” συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των κ.κ.Κ.Καραμανλή,V.Putin και G.Parvanov ,κατά την υπόψη περίοδο,διαπίστωσε και κατέγραψε τα ακόλουθα:

-Κατά τη διαδρομή που χρησιμοποιείτο για τη μετακίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την κατοικία του στη Ραφήνα μέχρι το Γραφείο του, εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN, μάρκας TOYOTA HIACE,χρώματος μπεζ,το οποίο κινείτο συνεχώς στη διάρκεια της προαναφερόμενης μετακίνησης κατά το μήκος της διαδρομής αυτής και μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού στο Ολυμπιακο Στάδιο. Στο εν λόγω όχημα,το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας ), επέβαιναν τις περισσότερες φορές τρία με τέσσερα άτομα. Η παρακολούθηση του Στόχου (ΣΣ:Του κ.Πρωθυπουργού) χαρακτηρίστηκε από την προαναφερόμενη ομάδα εργασίας επαγγελματική και εντεινόμενη από τις αρχές Απριλίου του 2008.

-Επίσης από την εν λόγω ομάδα εκτιμήθηκε ότι τα επιβαινοντα στο παραπάνω όχημα άτομα ,κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του Στόχου, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με άλλους συνεργάτες τους. Το εν λόγω όχημα εντοπίσθηκε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου και εκτιμήθηκε ότι κατέγραφε ταχύτητα πομπής, συνοδευτικά οχήματα, άτομα συνοδείας κ.λ.π στοιχεία. Ομοίως στο αυτό σημείο (Λεωφόρος Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου),τόσο το μήνα Μάρτιο,όσο και το μήνα Απρίλιο του έτους 2008 εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN ,μάρκας FORD TRANSIT, χρώματος μπλε, το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας).

-Εκτός των προαναφερθέντων σημείων παρακολούθησης του Στόχου,καταγράφηκαν ως άλλα τέτοια σημεία:(α) η περιοχή του CARREFOUR στον Γέρακα Αττικής ,(β) η περιοχή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και (γ) η περιοχή του super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στο Χολαργό Αττικής. Στο σημείο (α) εντοπίσθηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας BMW ,χρώματος ασημί ,μοντέλο 1995 ή 1996,το οποίο έφερε πινακίδες Γερμανίας. Στην εν λόγω περιοχή επίσης εντοπίσθηκε και το όχημα τύπου VAN , μάρκας FORD TRANSIT,χρώματος μπλε και διαπιστώθηκε επικοινωνία μεταξύ των επιβαινόντων στα παραπάνω οχήματα ατόμων. Στα σημεία (β) και (γ) εντοπίσθηκαν επίσης τα προανεφερόμενα οχήματα τύπου VAN. Επιπρόσθετα στην περιοχή του Χολαργού στις αρχές του μηνός Ιουνίου του έτους 2008 εντοπίσθηκε επί της οδού Φανερωμένης -πλησίον της εκκλησίας- συνάντηση και των τριών προαναφερομένων οχηματων.

-Από έρευνα της ομάδας “αντιπαρακολούθησης” της FSB, ως προς τους επιβάτες των υποψη οχημάτων προέκυψε ειδικότερα ότι στο ΒΑΝ ,μάρκας Toyota Hiace,χρώματος μπεζ ,επέβαιναν συνήθως τέσσερις άνδρες εκ των οποίων τρεις μελαχρινοί και ένας καστανός,στο ΒΑΝ μάρκας FORD TRANSIT ,τρεις άνδρες και στο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας BMW, δύο γυναίκες.

Πέραν των ατόμων αυτών ,το προαναφερόμενο κλιμάκιο “αντιπαρακολούθησης της FSB “, κατέληξε στην εκτίμηση ότι συγχρόνως λειτουργούσαν ομάδες υποστήριξης και καταγραφής κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του Στόχου. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ατόμων σε όλη τη διαδικασία παρακολούθησης εκτιμήθηκε ότι ανερχόταν σε είκοσι άτομα,τα οποία δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Επιπρόσθετα από τηλεφωνική υποκλοπή διαπιστώθηκε ότι οι επιβάτες των παραπάνω οχημάτων μιλούσαν ελληνικά, ενώ η συνεννόηση μεταξύ των διαφόρων ομάδων πραγματοποιείτο μέσω κινητών τηλεφώνων. Κατά την προαναφερόμενη συνάντηση των τριών οχημάτων στη περιοχή του Χολαργού (αρχές του Ιουνίου του 2008 επί της οδού Φανερωμένης), διαπιστώθηκε και η παρουσία δύο ακόμη ατόμων (νέων) που -όπως εκτιμήθηκε- ήταν Ευρωπαίοι, μάλλον Βρετανικής Υπηκοότητας.

-Σε χρόνο που δεν προσδιορίζεται ακριβώς αλλά κυμαίνεται μεταξύ του πενθημέρου 20 και 25 Απριλίου του 2008 ,στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ,κατά τις απογευματινές ώρες έλαβε χώρα “ελεγχόμενη” διαδικασία εμπλοκής,διάρκειας 30 δευτερολέπτων μεταξύ του κλιμακίου της ομα΄δας εργασίας της FSB και ατόμων που ανήκαν στις παραπάνω ομάδες παρακολούθησης.

Η εν λόγω “ελεγχόμενη” διαδικασία” εμπλοκής υλοποιήθηκε λόγω του ότι στην προαναφερόμενη περιοχή είχε εντοπιστεί το όχημα τύπου ΒΑΝ ,μάρκας Toyota Hiace,χρώματος μπεζ. Τα άτομα του κλιμακίου της ομάδας εργασίας ήταν τέσσερα ενώ τα άτομα του άλλου “Χώρου” ήταν δύο, άοπλα, γυμνασμένα, μιλούσαν ελληνικά και διέφυγαν από το χώρο της εμπλοκής χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτα τύπου Enduro, χρώματος κίτρινου που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.Το προαναφερόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χώρο της εμπλοκής.

-Εντός του προαναφερομένου οχήματος βρέθηκαν στοιχεία από τα οποία προέκυπτε λεπτομερής καταγραφή της διαδρομής που ακολουθείται κατά τη μετακίνηση του κ.Πρωθυπουργού από την κατοικία του στο Γραφείο του,τα συνοδευτικά οχήματα,οι συνοδευτικές μηχανές ασφαλείας ,καθώς και:

•Χάρτες στους οποίους είχαν σημειωθεί τα σημεία συνάντησης των ομάδων παρακολούθησης και υποστήριξης ,μεταξυ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η οδός Φανερωμένης στη περιοχή του Χολαργού Αττικής. Επίσης ,είχαν σημειωθεί και οι χώροι που αντιστοιχούν στις θέσεις στάθμευσης του CARREFOUR καθώς και το κατάστημα GOODY’S επί της οδού Κηφισίας πλησίον του κόμβου εισόδου στην Αττική Οδό.Επιπλέον υπήρχαν χάρτες των περιοχών Αγίας Παρασκευής -Χαλανδρίου-Χολαργού και Παπάγου. Ειδικά στο χάρτη της περιοχής Αγ.Παρασκευής είχαν σημειωθεί σημεία με μ΄θυρο χρώμα.

•Κιάλια νυχτερινής παρατήρησης
•Εκρηκτική ύλη C-4 και όπλα TOKAREV και KALASNIKOF.
•Υλικά καμουφλάζ (καινούρια,αχρησιμοποίητα), υλικά μακιγιάζ,όπως μολύβια,κουκούλες μη χρησιμοποιημένες που δεν έφεραν κάποιο διακριτικό ,καθώς και γυναικεία ρούχα.
•Συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ υψηλής ευκρίνειας και εμβέλειας.
•Τηλεχειριστήριο
•Τρόφιμα (ξηρά τροφή και σοκολάτες).
•Σκηνές

β.Τα παραπάνω περιγραφόμενα στοιχεία και υλικά εξετάσθηκαν στα Κεντρικά της Μόσχας και όλες οι αναλύσεις που έγιναν κατατείνουν στα ακόλουθα συμπεράσματα:
-Πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου παρακολούθησης του Στόχου που οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή και της ομολογης Υπηρεσίας του Ισραήλ.
-Το εν λόγω σχέδιο υλοποιήθηκε κυρίως από Έλληνες.
-Ο αντικειμενικός σκοπός του εν λόγω σχεδίου ήταν η πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του Στόχου,με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας.
-Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει στα χέρια του από τον Άλεξ Ρόντο (Σύμβουλο του Προέδρου της Γεωργίας),σχέδιο των Αμερικανών για αναβολή ή ματαίωση του Αγωγού SOUTH STREAM. Το εν λόγω σχέδιο προσβολής του Στόχου αποτελεί τμήμα του συνολικού σχεδιασμού αποσταθεροποίησης της χώρας που έχει τη κωδική ονομασία “ΠΥΘΙΑ 1” και περιλαμβάνει τα ακόλουθα τέσσερα σκέλη-τμήματα:

•Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση του Βατοπαιδίου.

•Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την καθ΄οιονδήποτε τρόπο υποβάθμισης της ελληνικής οικονομίας. Στην εν λόγω μορφή αποσταθεροποίησης περιλαμβάνονται και οι απαγωγές επιχειρηματιών.

•Κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες.

•Διάφορα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.

-Αναφορικά με τη γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα εκτιμήθηκε ότι είναι πλήρως ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες.Είναι ειδικοί σε ληστείες ,απαγωγές (τρεις ομάδες) και το Αντάρτικο Πόλεων (τέσσερις ομάδες).
Επιπρόσθετα ,θεωρούνται άριστοι χειριστές όπλων και μέσων μετακίνησης,ενώ λειτουργούν διαθέτοντας πάντα σχέδιο διαφυγής. Πιθανολογείται ότι οι χώροι απόκρυψής τους βρίσκονται στις περιοχές Γκύζη, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής και Μεγάρων για την Αττική. Ως τέτοιος χώρος εκτός Αττικής θεωρείται η περιοχή της Θήβας.

2.Επισημάνσεις της Υπηρεσίας μας επί των ανωτέρω αποσπασμάτων;
α.Τα αναφερόμενα “σημεία εντοπισμού” της παρακολούθησης ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα,χωρίς κατ΄ ανάγκη αυτό να σημαίνει κι υιοθέτηση από πλευράς μας της περιγραφόμενης “εν εξελίξει επιχείρησης συνωμοσίας”.

Ωστόσο σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, το σημείο εντοπισμού στη Λ.Μαραθώνος είνα κατάλληλο σημείο παρακολούθησης,το σημειο εντοπισμού του CARREFOUR είναι δυνατόν να αποτελέσει σημείο έκνομης ενέργειας,ενώ τα σημεία εντοπισμού στις περιοχές του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ και του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ θεωρούνται σημεία συνάντησης.

β.Τα σημεία που βρέθηκαν επί χάρτου και προέρχονται απόο το υλικό που αντλήθηκε από την προαναφερόμενη διαδικασία “ελεγχόμενης” εμπλοκής απεικοίζονται στην εικόνα με τίτλο “Σημεία επί Χάρτου”, η οποία επισυνάπτεται. Η αποσταση των εν λόγω σημείων επίσης από την Αττική Οδό χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής,καθώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ως σημεία αφετηρίας για “έκνομη ενέγεια”.
γ.Η εκρηκτική ύλη C-4 είναι στρατιωτικη εκρητκική ύλη ,μη κυκλοφορούσα ελεύθερα στο εμπόριο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής ως συστατικό στοιχείο Αυτοσχέδιου Εκρηκτικού Μηχανισμού ,σε καμία από τις τρομοκρατικές ενέργειςες που έχουν κατά καιρούς πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

3.Επισημαίνεται ότι για τις συγκεκριμένες πληροφορίες η αξιοπιστία της πηγής δεν δύναται επί του παρόντος να ελεγχθεί.Η καταγραφή των “ανρικειμενικών στοιχείων” (τοποθέσίες ,ονόματα χώρων,απαοστάσεις κ.λ.π) και η σύνθεσή τους θα μπορούσαν πράγματι να θεωρηθούν ως προετοιμασία μιας απόπειρας κατά του κ.Πρωθυπουργού.

Πλην όμως η ερμηνεία που φέρεται να τους δίδεται -ότι δηλαδή αποτελεί οργανωμένο σχέδιο Δυτικών Υπηρεσιών και της MOSSAD σε βάρος του κ.Πρωθυπουργού ,στο οποίο εντάσσονται άλλες υποθέσεις όπως π.χ Βατοπαίδιο,τρομοκρατία κ.λ.π- γεννάστην υπηρεσία μας εύλογα ερωτηματικά. Δεν εποακλείεται συνεπώς οι πληροφορίες αυτές στο σύνολό τους να εντάσσονται στο πλαίσιο επιχειρούμενης παραπληροφόρησης των Κρατικών Αρχών της χώρας μας ,με στόχο την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων .

4.Σε κάθε περίπτωση, παρέλκει να επισημάνουμε, από σκοπιάς Υπηρεσίας μας, την ανάγκη συνεχιζόμενης λήψης αυξημένων μέτρων ασφαλείας του κ.Πρωθυπουργού".
www.stoxos.gr

ΚΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΙΣΤΕ PERSONA NON GRATA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ο μεγαλύτερος υβριστής της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού, ο ευτραφής κ. Πάγκαλος, κτύπησε για άλλη μια φορά.
Προχθές, σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης υποστήριξε: «Εάν υπάρχει ένας Έλληνας πολίτης που δεν έχει λάβει ποτέ αμοιβή που δεν δικαιούταν εξαιτίας πολιτικής επιρροής ή γνωριμιών δεξιά και αριστερά, που δεν απέφυγε ποτέ να πληρώσει φόρους, ο οποίος πάντοτε ζητούσε απόδειξη όταν αγόραζε κάτι… ε αυτού του ανθρώπου πρέπει να του κάνουμε άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος».

Ο Αντιπρόεδρος της μνημονικής Κυβέρνησης, άνθρωπος ανεύθυνος και αμετροεπής, έχει αναλάβει με απόλυτη συνείδηση των λόγων του να προσβάλει, να ξευτιλίζει και να δυσφημεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και τον Ελληνικό λαό στο εξωτερικό.
Επί σειρά ετών, εκλέγεται βουλευτής και διετέλεσε υπουργός σε όλες τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ως εκλεκτός των προέδρων του, έχοντας πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης της πολιτικής, οικονομικής, ηθικής και πολιτιστικής σήψης που περνάει η χώρα μας και προσπαθεί καθημερινά με άστοχες και προκλητικές δηλώσεις να μετακυλύει τις ευθύνες για το κατάντημα της χώρας στον Ελληνικό λαό.

Στην κρίση των Ιμίων, τον Ιανουάριο του 1996, με την γείτονα Τουρκία, ως Υπουργός Εξωτερικών, οδήγησε την χώρα σε υποστολή της σημαίας από Ελληνικό έδαφος με την παροιμιώδη ρήση «ο αέρας θα πάρει τη σημαία από τα Ίμια και δεν θα την αντικαταστήσουμε». Πρόσφατα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash, με περίσσια θρασύτητα δήλωσε, πως στα Ίμια η Ελλάδα υπέστη «μια βαριά στρατιωτική ήττα», παραγνωρίζοντας, πως φέρει βαρύτατη προσωπική ευθύνη για την διαχείριση της κρίσης. Θαυμάστε επίσης, απόσπασμα από τις δηλώσεις του αμετανόητου Πάγκαλου στο εν λόγω περιοδικό και χαρείτε το «πατριωτικό του» παραλήρημα.
«Ξέρεις πως ήταν οι σημαίες. Ήταν σε δυο καλάμια δεμένες με σπάγκο. Ε, αυτό το πράγμα δεν θα καθόταν εκεί πέρα για πάρα πολύ καιρό, δεν έβγαζε τον χειμώνα. Δεν είχαμε για παράδειγμα μια βάση να χτίσουμε, να βάλουμε τσιμέντο και επάνω τη σημαία. Εκεί, όλοι το ξεχνάμε, δεν υπήρχε μία σημαία. Υπήρχαν δύο σημαίες. Εάν εμείς φεύγαμε, στο άλλο νησί θα υπήρχε τούρκικη σημαία. Είχαν καταλάβει το νησί οι Τούρκοι! Τι τους εμπόδιζε να χώσουν μια σημαία και να την αφήσουν; Θα μου πεις, θα πηγαίναμε να τη βγάλουμε! Μα το ήξεραν οι Τούρκοι από την αρχή. Και να σου πω και κάτι που μου είπε ο Χόλμπρουκ, τον οποίο δεν μπορώ να το θέσω υπό τον έλεγχο κανενός, γιατί έχει πεθάνει πλέον. Μετά από πέντε-έξι χρόνια πήγα στην Νέα Υόρκη, πήρα τηλέφωνο τον Χόλμπρουκ, ο οποίος δούλευε τότε στην Boston Bank και είχα μάθει ότι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο. Χάρηκε που με άκουσε και μου λέει, έλα το μεσημέρι να σου κάνω το τραπέζι. Πήγα λοιπόν, σε ένα εστιατόριο και του είπα γι’ αυτή την ιστορία: θεωρώ, ότι καταφέραμε να μην σκοτωθεί κανείς, γιατί, όταν κάνεις διπλωματία, βασικό κριτήριο είναι να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές».

Στις 15 Φεβρουαρίου 1999, ως Υπουργός Εξωτερικών της χώρας, παραδίδει στα χέρια των Τούρκων τον Κούρδο ηγέτη του PKK, Αμπντουλάχ Οτσαλάν παρά τις διαβεβαιώσεις από την Ελληνική Κυβέρνηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο Οτσαλάν, και δηλώνει, πως νιώθει υπερήφανος για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα, γιατί απάλλαξε την χώρα από μια τρομακτική περιπέτεια. Πολλοί ήταν οι συνάδελφοί του που διαχώρισαν δημόσια την θέση τους ( π.χ. ο τότε υπουργός Εσωτερικών Αλέκος Παπαδόπουλος ).

Τον Μάιο του 2010, στην Οξφόρδη, χαρακτήρισε τους πολίτες πιο διεφθαρμένους από τους πολιτικούς, λέγοντας ακριβώς: «Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στο δρόμο και να στρατολογεί ψηφοφόρους . Κάθεται στο γραφείο του και οι διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν». Συνεχίζοντας το ανθελληνικό παραλήρημά του αναφέρθηκε απαξιωτικά και στους ήρωες της Επαναστάσεως του 1821, λέγοντας: «ήταν ένα μάτσο αγράμματοι και αδαείς χωριάτες, οι οποίοι γι΄ αυτό το λόγο αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την Οθωμανική αυτοκρατορία».

Τον Σεπτέμβριο του 2010, στη συνεδρίαση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης στην Εθνική αντιπροσωπία, λέει στους βουλευτές, πώς απαντά, όταν τον ρωτούν οι πολίτες «που τα φάγατε τα λεφτά». «Τα φάγαμε όλοι μαζί σε μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος». Ο πολιτικός της ρουσφετολογίας που εκλέγεται επί σειρά ετών βουλευτής και ζει μαζί με την οικογένειά του στην απόλυτη χλιδή, κατηγορεί τον πολίτη, γιατί εξαγόραζε την ανάγκη του για εργασία, υφαρπάζοντας με αθλιότητα την ψήφο του.

Τον Σεπτέμβριο επίσης του 2010, σε επίσημη επίσκεψή του ως Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως στην Κωνσταντινούπολη, ο διεθνιστής πολιτικός δηλώνει σχετικά με την απόπειρα τέλεσης λειτουργίας στο σύμβολο του Ελληνισμού την Αγιά Σοφιά: «Η Αγιά Σοφιά δεν ανήκει ούτε στους Τούρκους ούτε στους Έλληνες. Ανήκει στον πολιτισμό της ανθρωπότητας και γι΄ αυτό έχει χαρακτηρισθεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco. Η συγκίνηση που νιώθουν όλοι οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στην Αγιά Σοφιά είναι ίδια, είτε είναι Τούρκοι, είτε Έλληνες, είτε Αφρικανοί, είτε Κινέζοι». Έτσι, προσβάλλει το λαϊκό αίσθημα και απεμπολεί αξίωση του Έθνους μας που απορρέει από διεθνείς συνθήκες.


Τον Νοέμβριο του 2010, χαρακτηρίζει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ως «το πιο αντιπαραγωγικό κλάδο του Ελληνικού λαού». Αυτή η απαξιωτική δήλωση γι΄ αυτούς που εγγυώνται την ασφάλεια της χώρας μας και υπηρετούν με αυτοθυσία την πατρίδα σε δύσκολες για το Έθνος στιγμές δίνοντας ακόμη και την ζωή τους, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσε οργή στις Ένοπλες δυνάμεις μας.

Τον Δεκέμβριο του 2010, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» σε ένα νέο ανθελληνικό παραλήρημα αναφέρει: «όταν στο δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη, επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς ( ξέρει αυτός ), ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή». Βέβαια, αυτοί οι κοπρίτες του έδωσαν τόσα χρόνια την πολυτελή ζωή με τους παχυλούς μισθούς, τις κουρσάρες, τους φρουρούς και τους παρατρεχάμενους που ικανοποιούσαν όλα του τα γούστα.

Κε Πάγκαλε, τι άλλο θα έπρεπε να πείτε προκειμένου να εξαντληθεί η υπομονή του λαού μας που όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε τον υβρίζετε ασύστολα και απαξιώνετε αισχρά τα Ιερά και τα όσιά του;

Ζώντας μέσα στην Ελληνική κοινωνία που εσείς επί πολλά χρόνια δηλώνετε την απουσία σας και αφουγκράζοντας την αντίδραση του λαού, θεωρώ, πως για τον Ελληνικό λαό είστε πλέον persona non grata.
www.stoxos.gr

"ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΟΥΝ"! Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Μια αξιοπρόσεκτη είδηση έφθασε στ' αυτιά μας, ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου προσήλθε στη Βουλή φρουρούμενος από ένα λόχο αστυνομικών! Τόσο λαοφιλής εῑναι ο κ. Υπουργός! Ο άνθρωπος, που ανήκει στην κατηγορία "είπα-ξείπα". Ο άνθρωπος με το παγωμένο βλέμμα και τον εωσφορικό εγωϊσμό! Ο άνθρωπος που ήλθε στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής από το πουθενά! Ο άνθρωπος που προετοίμασε τους Ευρωπαίους Δανειστές μας με τή θεωρία του 'Τιτανικού" ή με το "πιστόλι στον κρόταφο". Σημειώνω αυτέ τις γραμές τώρα πού είναι ακόμη Υπουργός Οικονομικών. Δηλ. ο άνθρωπος, ο οποίος με την υπέρογκη φορολογία γονάτισε τα λαϊκά στρώματα. Λέγεται, ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ! Άν είναι έτσι, τότε όλα εξηγούνται. Διότι έτσι συμπεριφέρονται συνήθως οι άνθρωποι, που έβγαλαν το Θεό από τη καρδιά τους καί από τη ζωή τους! Είναι μόνον καταστροφικοί! Ας μας απαντήσει λοιπόν ο κ. Παπακωνσταντίνου: ππιστεύει στο Θεό; Μήπως πιστεύει στόν .....εαυτό του; Θεωρεί υποτιμητικό για την αξία του να πιστεύει στο Θεό; Ας πάει λοιπόν στό σπίτι του ο άνθρωπος, ώστε και αυτός να ησυχάσει, αλλά και εμείς!

Αίγιον, 15 Ιουνίου 2011
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
www.stoxos.gr

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: "ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΑΝ"

Ὅταν ἡ Πατρίδα περνοῦσε περίοδο πολιτικῆς ἀστάθειας, λόγω σχηματσμοῦ κυβερνήσεως , ὁ Γέροντας πονοῦσε καὶ εὐχόταν πολύ. Τὴν Τρίτη φορὰ ποὺ θὰ γίνονταν ἐκλογὲς σὲ μικρὸ χρονικὸ διάστημα συνέβη τὸ ἑξῆς, ὅπως διηγήθηκε: «Ἦταν παραμονὴ ἐκλογῶν. Καθόμουν στὸ ξυλοκρέββατο στὸ Ἀρχονταρίκι καὶ ἔλεγα τὴν εὐχή. Ξαφνικὰ παρουσιάστηκε ὁ διάβολος μὲ τὴν μορφή του… (ἀνωτάτου πολιτικοῦ προσώπου τῆς ἐποχῆς ἐκείνης τοῦ ὁποίου κατέκρινε ἐνέργειες καταστρεπτικὲς) καὶ μὲ ἀπειλοῦσε. Ἀλλὰ δὲν μποροῦσε νὰ πλησιάση. Ἦταν σὰν δεμένος, κάτι τὸν κρατοῦσε καὶ σφιγγόταν».

Τὸ ἴδιο βράδυ ὁ Γέροντας παρουσιάσθηκε σὲ ἕναν ἔγγαμο ἱερέα στὸν ὕπνο του. Τοῦ εἶπε αὐστηρά: «Πάπα-… τί κοιμᾶσαι; Σήκω νὰ κάνης προσευχή, γιατί ἡ πατρίδα...
κινδυνεύει».

Τὴν σωτηρία τοῦ Ἔθνους τὴν περίμενε ἀπὸ τὸν Θεό. Ἔλεγε: «Ἂν ὁ Θεὸς ἄφηνε τὴν τύχη τοῦ ἔθνους στοὺς πολιτικοὺς θὰ καταστρεφόμασταν. Ἀλλὰ ἀφήνει λίγο τὰ πράγματα, γιὰ νὰ φανοῦν οἱ διαθέσεις τοῦ καθενός».

Γιὰ τούς πολιτκοὺς ποὺ ἔκαναν κακὸ στὸ Ἔθνος ἔλεγε: «Μὲ ἀναπαυμένη συνείδηση παρακαλῶ τὸν Θεὸ νὰ τοὺς δίνη μετάνοια καὶ νὰ τοὺς παίρνη, γιὰ νὰ μὴν κάνουν μεγαλύτερο κακό, καὶ νὰ ἀναστήση Μακκαβαίους».

Πίστευε ὅτι ἕνας μοναχὸς μπορεῖ νὰ βοηθήση ὁλόκληρο τὸ ἔθνος. «Ἄλλον ὁ Θεὸς τὸν κάνει μοναχὸ γιὰ νὰ βοηθήση μία οἰκογένεια καὶ ἄλλον γιὰ νὰ βοηθήση ὁλόκληρο Ἔθνος. Τὸ Ἅγιον Ὅρος πολλὰ μπορεῖ νὰ προσφέρη. Μπορεῖ νὰ δημιουργήση πάλι τὸ Βυζάντιο ἀπὸ τὸ ὁποῖο προῆλθε».

(Ἀπὸ τὸ βιβλίο τοῦ Ἱερομονάχου Ἰσαάκ, βίος Γέροντος Παϊσίου τοῦ Ἁγιορείτου)

www.orthodoxia-ellhnismos.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΚΥΠΡΟΣ 1974, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τὴ Δευτέρα 20 Ἰουνίου, στὶς 8 μ.μ., στὴν αἴθουσά "Δεσμοὶ Ἑλλήνων" (Πασαλίδη 29 Κάτω Τούμπα) θὰ παρουσιαστεῖ τὸ βιβλίο τοῦ Κώστα Δημητριάδη «Κύπρος 1974, ἡ μεγάλη προδοσία», ποὺ μόλις ἐκυκλοφόρησε ἀπὸ τὶς ἐκδόσεις «Πελασγός». Γιὰ τὸ βιβλίο θὰ ὁμιλήσει ὁ συγγραφέας καὶ ὁ βετεράνος πολεμιστὴς τῆς ΕΛΔΥΚ Χρῆστος Καλέτσιος, ποὺ θὰ ἔρθει γιὰ τὸν λόγο αὐτὸν ἀπὸ τὴν Ἀλεξανδρούπολη. Θὰ συντονίσει ὁ Γιάννης Κουριαννίδης.
www.stoxos.gr

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ...

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 8 ΜΜ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

www.stoxos.gr

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΑΒΒΑ

Πέρασαν πλέον δύο χρόνια. Στις 17 Ιουνίου του 2009, η αστυνομική οικογένεια συνταράσσεται από την άγρια δολοφονία του υπαρχιφύλακα της αντιτρομοκρατικής, Νεκτάριου Σάββα, 41 ετών και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, την ώρα που εκτελούσε υπηρεσία φρούρησης έξω από το σπίτι μάρτυρος στην υπόθεση της δίκης του ΕΛΑ, η οποία ήταν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων από τον Ιούνιο 2002.
Στις 06:20 το πρωί λίγη ώρα αφότου είχε αναλάβει υπηρεσία ο υπαρχιφύλακας, τρεις άγνωστοι πλησίασαν το αυτοκίνητο- σκοπιά και οι δύο από αυτούς πυροβόλησαν τουλάχιστον 24 φορές.
www.stoxos.gr
Ο άτυχος αστυνομικός δεν πρόλαβε να πυροβολήσει. Στην επίθεση χρησιμοποιήθηκε το 9άρι πιστόλι, με το οποίο μέλη της οργάνωσης "Σέχτα Επαναστατών" είχαν "κεντήσει" την πρόσοψη του Α.Τ. Κορυδαλλού και του Άλτερ, καθώς και μ' ένα ακόμη "άγνωστο" όπλο, επίσης των 9 χιλιοστών.
Η "ΣΕΧΤΑ" ανέλαβε την ευθύνη της αποτρόπαιας ενέργειας με προκήρυξη που απέστειλε στα "ΝΕΑ", μία εβδομάδα αργότερα, με περιεχόμενο απύθμενου μίσους και εμπάθειας κατά κυρίως των αστυνομικών.
Αύριο στις 10 το πρωί θα τελεστεί τρισάγιο μνήμης στο θυσιαστήριο του άτυχου υπαρχιφύλακα, στον πεζόδρομο της Λάμπρου Πορφύρα στα Άνω Πατήσια.

Ένας συνάδελφος που θα μπορούσε να είναι στη θέση του Νεκτάριου Σάββα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: Η ΜΗΤΕΡΟΥΛΑ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΕ...

Αναφέρουμε μια δήλωση της μητερούλας του σημερινού προσωρινού πρωθυπουργού, Μάργκαρετ, στο ΕΨΙΛΟΝ της "Ελευθεροτυπίας" (αναδημοσίευση απο τις ΕΙΚΟΝΕΣ της Ελένης Βλάχου) όπως την αναδημοσίευσε ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ του Ρίζου (2-3-2004). Είπε λοιπόν η... πρωθυπουργομήτωρ: "Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος, που θα ήταν ακόμη καλύτερο εάν κατοικείτο απο αμερικανούς"!
Τα λένε και τα παραδέχονται χρόνια εκεί στην οικογένεια, αλλά κανείς δεν θέλει να τους πιστέψει!
www.stoxos.gr

Στην Γκάνα καίνε τις μάγισσεςΜια ομάδα πέντε ατόμων (και γιατί όχι αυριανοί πολίτες του Pasokistan) βασάνισαν μια 72χρονη γυναίκα στην Γκάνα, μέχρι να ομολογήσει ότι είναι μάγισσα, μια δηλώση η οποία επέφερε τον βασανιστικό της θάνατο. Οι δράστες του φονικού, 3 γυναίκες και 2 άντρες, διατήρησαν την τραγική μεσαιωνική παράδοση και αφού περιέλουσαν την άτυχη ηλικιωμένη με κηροζίνη, της έβαλαν φωτιά. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή την επόμενη ημέρα.
Το συγκεκριμένο περιστατικό καταδεικνύει ένα μόνιμο πρόβλημα στην αφρικανική χώρα, καθώς η πίστη στις μάγισσες είναι υπαρκτή τόσο στους... μορφωμένους όσο και στους αμόρφωτους πολίτες, ενώ κατά περιόδους έχουν αναφερθεί κι άλλα παρόμοια περιστατικά βίας.
elkosmos

Η Μέση Ανατολή «βράζει», προβλήματα ασφαλείας παντού


E-mail
ΕκτύπωσηPDF
Ο Μουαμάρ Καντάφι, ανυποχώρητος

Στη Λιβύη, οι μάχες μαίνονται, με τους «επαναστάτες» να μιλούν για «νίκες», αλλά τον Μουαμάρ Καντάφι, να δείχνει, παρά τους βομβαρδισμούς εναντίον του, ισχυρός, και τις δυνάμεις του να αποκρούουν με ευκολία την επίθεση των αντικαθεστωτικών στην πόλη Zawiya, στο δυτικό τμήμα της χώρας (και μόλις 30 χλμ από την Τρίπολη). Ο Μουαμάρ Καντάφι, δίνει εκεί μάχη ζωής και θανάτου. Και μέχρι στιγμής, τα καταφέρνει, αρνούμενος να συζητήσει την οικειοθελή αποχώρησή του, όπως του ζητείται παρασκηνιακά. Κάποιοι στη Δύση, τον θεωρούν "τελειωμένο". Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά...

Η Δαμασκός αντιδρά με σιδηρά γροθιά

Στη Συρία, το καθεστώς Άσαντ, καταστέλλει με απίστευτη σκληρότητα την εξέγερση εναντίον του, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθεί υπονόμευση.
Χιλιάδες Σύριοι έχουν περάσει στην Τουρκία (περίπου 10.000, οι μισοί παράνομα) αλλά και πολλοί άλλοι έχουν μαζευτεί στη μεθόριο με τη γειτονική μας χώρα, περιμένοντας να δουν αν ο στρατός θα κλιμακώσει τις επιχειρήσεις του μετά την κατάληψη της πόλης Jisr al-Shughour. Όλα δείχνουν πως ναι, καθώς η πόλη Maarat al-Numan βρίσκεται στο στόχαστρο του καθεστώτος, το οποίο έχει εξοργιστεί από τη σφαγή 120 ένστολων, σε ενέδρα αντικαθεστωτικών. Οι τελευταίοι λένε ότι δεν ξέρουν τίποτα και μιλούν για προβοκάτσια και εκτέλεση στρατιωτών που προσπάθησαν να αυτομολήσουν. Η Άγκυρα δείχνει πάντως αιφνιδιασμένη από τις εξελίξεις και Τούρκοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι δεν πρέπει η χώρα τους να αναμειχθεί στα τεκταινόμενα στη Συρία. Οι μνήμες από τη σκληρή καταστολή της εξέγερσης του 1980, ακόμα ταλαιπωρούν τη μνήμη των γεροντότερων στη Συρία... Την ίδια ώρα, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία, ζητούν την παρέμβαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, για να σταματήσει το λουτρό αίματος και να πειστεί η Δαμασκός να προχωρήσει σε «μεταρρυθμίσεις».

Η Αίγυπτος αλλάζει ρότα, στρέφεται κατά του Ισραήλ

Όμως, όλη η ευρύτερη περιοχή δείχνει πολύ «ανήσυχη». Αντιπροσωπεία της αιγυπτιακής Μουσουλμανικής Αδελφότητας επισκέφθηκε τη Γάζα και συναντήθηκε με ηγετικά στελέχη της Χαμάς. Οι Ισραηλινοί εξοργίστηκαν... Ε και; Πάντως, οι Αιγύπτιοι αλλάζουν την πολιτική τους. Βρήκαν και πράκτορα της Μοσάντ, φορτώνοντάς τον κατηγορίες, ότι υπονόμευε την επανάσταση και υποδαύλιζε βία μεταξύ των δύο θρησκευτικών κοινοτήτων της χώρας. Ακούστηκαν και άλλα: ότι οι Ισραηλινοί μόλυναν τρόφιμα (κυρίως ντομάτες), που θα διατίθεντο για κατανάλωση στην Αίγυπτο. Κατηγορήθηκε και ο Μουμπάρακ για «διαφθορά» σχετικά με συμφωνία φυσικού αερίου που υπέγραψε προ ετών με τον Αριέλ Σαρόν. Οι Ισραηλινοί φοβούνται ότι η Αίγυπτος θα ανοίξει μέτωπο μαζί τους... Μάλιστα, το γεγονός ότι ο διακηρυγμένος εχθρός τους και ΥΠΕΞ της Αιγύπτου Nabil Alarabi, θα αναλάβει σύντομα γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου, δεν τους αφήνει να «ηρεμήσουν». Την ίδια ώρα, ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ Ehud Barak βρίσκεται στο Πεκίνο, προσπαθώντας να πείσει τους Κινέζους να μην πωλούν πυρηνικό εξοπλισμό στο Ιράν...70272

"Περίεργοι" οιωνοί στην Ιορδανία, βάλλεται ο δυτικόφιλος βασιλιάς

Την ίδια ώρα, πρωτοφανή επίθεση με πέτρες και μπουκάλια δέχθηκε στην πόλη Ταφίλα της Ιορδανίας η αυτοκινητοπομπή του βασιλιά Αμπντάλα, από νεαρούς κατοίκους και μάλιστα σε δύο φάσεις! Κι όλα αυτά, λίγο μετά την ανακοίνωση από τον βασιλιά μεταρρυθμίσεων... Κατά τα άλλα, σχηματίστηκε κυβέρνηση στον Λίβανο, μετά από πέντε δύσκολους μήνες, με επικεφαλής τον σουνίτη Najib Mikati, ο οποίος απολαμβάνει της στήριξης της Χεζμπολάχ, η οποία διαφώνησε όμως με τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου, όπως και η Αμάλ.

WWW.ELKOSMOS.GR

Η Ευρώπη του Αίματος ενάντια στο χρήμα160611-ekd-02Άλλη μια πρωτοποριακή εκδήλωση του «Ελεύθερου Κόσμου» έλαβε χώρα χτες στο ξενοδοχείο President. Συγκεκριμένα η διεθνής ημερίδα «Αίμα ενάντια στον Χρυσό», με την συμμετοχή προσωπικοτήτων διεθνούς εμβελείας τόσο από τον διεθνή όσο και από τον ελληνικό χώρο της πολιτικής και του πνεύματος. Συγκεκριμένα ομιλητές ήταν οι κ.κ. Agostino Sanfratello καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βυρηττού, Roberto Fiore πρώην Ευρωβουλευτής και επικεφαλής του κόμματος Forza Nuova της Ιταλίας, ο Ρώσσος συγγραφέας και πρόεδρος του "Ρωσικού Ινστιτούτου" Oleg Platonov, και από ελληνική πλευρά οι Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Η ημερίδα άρχισε με τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο να αναλύει συνοπτικά αλλά ουσιαστικά την τραγική πολιτική κατάσταση της χώρας, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση την οποία επέβαλαν στον ελληνικό λαό οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες και οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Αμέσως μετά ακολούθησε η εισήγηση του καθηγητή Sanfratello, ο οποίος ανέπτυξε αναλυτικότατα το θέμα των σχέσεων Χριστιανισμού-Εβραισμου και Ισλάμ στην Μέση Ανατολή, καθώς και πως από την εβραϊκή θρησκεία και τον ταλμουδισμό πηγάζει ολόκληρη η πολιτική του διεθνούς εβραϊσμού για την παγκόσμια κυριαρχία τους, και επιβολή στους λαούς. Επιπλέον ανέλυσε την σχέση του διεθνούς εβραϊσμού με την παγκόσμια οικονομική κρίση, και την υποδούλωση των Εθνών στο χρηματιστηριακό κεφάλαιο.

Ο επόμενος ομιλητής Oleg Platonov κάνοντας μια συναρπαστική εισήγηση, ανέλυσε την αλληλένδετη σχέση ανάμεσα στον εβραϊσμό, τον μαρξισμό και τον καπιταλισμό, ανατρέχοντας στο έργο του μεγάλου Γερμανού κοινωνιολόγου Βέρνερ Ζόμπαρτ, αναλύοντας το πώς μέσα από το εβραϊκό πνεύμα αναδύθηκε ο καπιταλισμός και κατά συνέπεια η οικονομική κρίση. Η εισήγηση του κ. Platonov, θα δημοσιευτεί ολόκληρη στο επόμενο τεύχος του Patria.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο πρώην Ευρωβουλευτής Roberto Fiore, ο οποίος αναφέρθηκε στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ελλάδα τονίζοντας πως θα αποτελέσουν την αφορμή για γενικότερες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η διοργάνωση της διεθνούς αυτής ημερίδας με προσωπικότητες οι οποίες βρίσκονται στην πρωτοπορία για την αναγέννηση της Ευρώπης, είναι μια πράξη αντίστασης ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και στον διεθνή καπιταλισμό, που έχουν υποδουλώσει τους ευρωπαϊκούς λαούς.
Η ημερίδα έληξε με την ομιλία του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με τον δικαστικό αγώνα που δίνει ενάντια στον εβραϊσμό και τους συνοδοιπόρους του, αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ και αυτός τόνισε ιδιαίτερα την αλληλένδετη σχέση ανάμεσα στην εβραϊκή θεώρηση του κόσμου και το καπιταλιστικό σύστημα.
Είναι χαρακτηριστικό πως παρά τον αποκλεισμό της Αθήνας εξ αιτίας των διαδηλώσεων και των επεισοδίων, περισσότεροι από εκατό Έλληνες παρακολούθησαν την ημερίδα, γεγονός το οποίο αποδεικνύει πως σε εποχές πνευματικής σήψης υπάρχουν δυνάμεις αντίστασης, σκέψης και γόνιμου προβληματισμού στην Πατρίδα μας.

WWW.ELKOSMOS.GR

ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!

E-mailΕκτύπωσηPDF

3fzionism«Με τη συνεργασία Σιωνιστών – Λεσχών – Ευρωπαίων, γίνεται προσπάθεια η πίστη μας να γίνει ένας αχταρμάς, να υποκύψει στον αγώνα των Εχθρών της Ελλάδος ως μέλος της Παγκόσμιας Θρησκείας»

Λόγος κοφτός, μπετόν, χωρίς ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, από τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.
Και αμέσως: «Η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει από αυτό τον τραγικό δόλιχο που την έχουν σκόπιμα τα ΔΥΟ κόμματα Εξουσίας δρομολογήσει με τις Δανειακές Συμβάσεις, απορρίπτοντας, επειδή επιθυμούν την υποταγή μας στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, την Κίνα και τη Ρωσία, όπου προσφέρθηκαν να μας δανείσουν και να μας βγάλουν από την Κρίση.

Δεν έχουμε ΛΑΘΗ, τόνισε ο κ. Σεραφείμ, αλλά ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, μια σειρά ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ από Πολιτικούς που δεν αντιλαμβάνονται τα προβλήματα του Λαού γιατί είναι ΔΕΣΜΙΟΙ, έχουν κοινή υπογραφή, στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και σε όλα τα παρακλάδια της.

Προσωπικά, είπε τέλος ο κ. Σεραφείμ, δεν φοβήθηκα και δεν φοβάμαι… Τι θα κάνουν; Θα με διώξουν; ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να πάρω την Κάρτα του Πολίτη και δεν γνωρίζω πόσοι Ιεράρχες θα την αρνηθούν!

WW.ELORA.GR

Μερικές παρατηρήσεις για τον Μεσσία των Εβραίων

Τετάρτη, 15 Ιούνιος 2011 16:23
E-mailΕκτύπωσηPDF

rabinos_mordexaiΔιαβάζοντας τα περί Μεσσία του ραββίνου Μορντεχάι Φριζή, έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις. Πρώτον οι εβραίοι εξακολουθούν αμετανόητοι να αναμένουν το Μεσσία ενώ ο Μεσσίας ήρθε και μάλιστα τον σταυρώσανε! Δεύτερον περιμένουν τον Μεσσία με την ίδια ακριβώς νοοτροπία όπως και στην εποχή του Ιησού, περιμένουν δηλαδή έναν πολιτικό και στρατιωτικό ηγέτη που θα ηγηθεί του λαού τους και σε τελική ανάλυση όλου του κόσμου.

Τα όσα περί του αντιθέτου λέει ο ραββίνος διαψεύδονται από το Ταλμούδ που είναι και το βιβλίο που μελετάνε όλοι οι ορθόδοξοι εβραίοι. Σε αυτό το βιβλίο φαίνεται καθαρά η απέχθεια των εβραίων σε ό,τι είναι ελληνικό, σε ό,τι είναι χριστιανικό και σε τελική ανάλυση σε όλα τα άλλα έθνη.

Σύμφωνα με το Ταλμούδ, τα έθνη υπάρχουν για να υπηρετούν τους εβραίους! Τρίτον, οι εβραίοι εξακολουθούν να βρίσκονται προσκολλημένοι στον μωσαϊκό νόμο και τις 600 και τόσες διατάξεις του, μερικές απο τις οποίες είναι να λιθοβολείς όποια διαπράξει μοιχεία, να ελέγχεις την παρθενία της κοπέλας πριν τον γάμο και άλλα τέτοια αναχρονιστικά, καθώς και ένα σωρό οδηγίες τι πρέπει να τρως και τι όχι . Αυτή άραγε η νοοτροπία που ανήκει στο 1500 π.Χ. συμβαδίζει με τον ανθρωπισμό της Δύσης; Τέταρτον, για τούς εβραίους η τήρηση των εντολών του νόμου αποτελεί προϋπόθεση σωτηρίας! Πόσο ανώτερος είναι λοιπόν ο Χριστός που μας απάλλαξε από τα καθήκοντα του νόμου με το να θυσιαστεί για χάρη μας!

Στον χριστιανισμό, η σωτηρία είναι δώρο Θεού και όχι αποτέλεσμα της τήρησης κάποιων εντολών. Με τον νόμο του Μωυσή, ο άνθρωπος ήταν συνεχώς κατηγορούμενος, διότι εξαιτίας της ανθρώπινης φύσης δεν μπορούσε να εκπληρώσει τις απαιτήσεις του νόμου. Έτσι, χρειαζόταν η βοήθεια του Θεού, ο οποίος έστειλε τελικά στη γη τον μονογενή του υιό ώστε πας ο πιστεύων εις αυτόν έχει ζωή αιώνια. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά με τον ιουδαϊσμό. Οι εβραίοι παραμένουν προσκολλημένοι στο νόμο, αρνούμενοι την χάρη του θεού, που δόθηκε στην ανθρωπότητα διά του κυρίου Ιησού Χριστού.

Παρακάτω αφού παρακάμψουμε τα περί βιβλικής χρονολόγησης και ότι ο κόσμος είναι 5.700 ετών, πράγμα που αντιβαίνει σε όλα τα ευρήματα, φτάνουμε στη θεωρία της χιλιετούς βασιλείας τού Μεσσία που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι βασικό δόγμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά και παρακάτω επίσης διαφαίνεται μέσα από τα λεγόμενα του ραββίνου η αντίληψη, ότι κάθε εποχή έχει τους μύστες της και είναι στο χέρι μας να τους αναδείξουμε. Αυτή η αντίληψη θυμίζει έντονα τα νεοεποχίτικα βιβλία αυτογνωσίας και εσωτερικής αναζήτησης που κατακλύζουν τα τελευταία χρόνια τα βιβλιοπωλεία. Άρα, και εδώ μπορούμε να διαπιστώσουμε την συγγένεια του σιωνισμού με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και τις σέχτες της Νέας Εποχής.

Τέλος σε όλο το κείμενο διαφαίνεται η άποψη του εκλεκτού λαού που όλα τα έθνη της γης εχθρεύονται και του οποίου αποστολή είναι να κυριαρχήσει επί των εθνών. Βεβαίως, κανένας ραββίνος δεν πρόκειται ωμά να παραδεχθεί το βαθύτερο όνειρο των ιουδαίων για κυριαρχία επί των εθνών της γης, αλλά μεταξύ τους όμως σίγουρα θα έχουν άλλους κώδικες επικοινωνίας. Είναι επίσης βέβαιο ότι οι εβραίοι βρίσκονται πίσω από τα μικροτσίπ και τις ηλεκτρονικές ταυτότητες με απώτερο σκοπό να θέσουν όλο τον πλανήτη υπό την επίβλεψή τους. Βρίσκονται πίσω από κάθε μυστική εταιρεία που παρασκηνιακά εξουσιάζει τον κόσμο και βρίσκονται επίσης πίσω από το χρηματοπιστωτικό σύστημα το οποίο έχουν θέσει υπό την κυριαρχία τους βάζοντας δικούς τους σε όλες τις κρίσιμες θέσεις.

Τέλος, είναι μεγάλη αφέλεια να πιστεύουμε ότι δεν είναι όλοι οι εβραίοι σιωνιστές, διότι ο σιωνισμός είναι συνυφασμένος με την ίδια τους την ύπαρξη ως έθνος. Για να το πούμε πιο απλά: Αν ένα πράγμα κράτησε τους εβραίους ζωντανούς ως ένα ιστορικό έθνος, αυτό είναι ο σιωνισμός, η ιδεολογία της κυριαρχίας του «περιούσιου λαού».

Γιώργος Σταφυλάς

WWW.ELORA.GR

ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ: ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ!

Αλβανικό δικαστήριο, καταδίκασε ομογενή μας, σε έναν χρόνο φυλάκιση, επειδή δήλωσε Ελληνας!
Τρίτη, 14 Ιούνιος 2011 18:44
E-mailΕκτύπωσηPDF

nitsiosΑνοικτά διώκονται πλέον, από τις Αλβανικές αρχές, οι Βλάχοι της Κορυτσάς, επειδή δηλώνουν Ελληνες! Οι Αλβανοί τους «προτιμούν» ως (τάχα) ρουμανικής καταγωγής και αντιδρούν σε κάθε δήλωση της ελληνικότητάς τους!

Στο πλαίσιο αυτό, το Πρωτοδικείο Κορυτσάς, καταδίκασε τον Ελληνοβλάχο πρόεδρο Ναούμ Ντίτσο της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» Κορυτσάς (η οργάνωση αυτή είναι ανεξάρτητη από την «ΟΜΟΝΟΙΑ» των Βορειοηπειρωτών) μ’ ένα χρόνο φυλάκιση, επειδή… συμπεριφέρθηκε ελληνικά, φροντίζοντας για το μνημείο των Ελλήνων πεσόντων στρατιωτών, στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940!

Όπως δήλωσε σχετικώς ο κ. Ντίτσος «η απόφαση είναι πολιτική, λόγω της ελληνικής μου καταγωγής και την επέβαλλε η πίεση εθνικιστικών κύκλων στην Αλβανία. Οι προθέσεις της αλβανίδας δικαστικού, που χειρίστηκε την υπόθεση, φάνηκαν από την πρώτη συνεδρίαση, όταν μου είπε «από πού και ως πού εσύ είσαι Ελληνας;».

Είναι κάτι που με προσέβαλε, αφού είμαι Βλάχος Ελληνας και είναι τιμή και καμάρι μου! Είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που καταδικάστηκα».
Την ίδια ώρα, οι ορθόδοξοι ναοί της Αλβανίας, έχουν μπει κυριολεκτικώς στο στόχαστρο αρχαιοκάπηλων, εδώ και αρκετά χρόνια!

Τελευταίο κρούσμα, η κλοπή εικόνων του 18ου αιώνος, από τον ναό της Αγίας Παρασκευής, στο χωριό Σέλτσκα Πωγωνίου. Οι δράστες, κατά τις 3-4 το πρωί και αφού διέλυσαν την πόρτα του ναού, αφαίρεσαν από το ξυλόγλυπτο τέμπλο τις εικόνες, αλλά και ολόκληρα τμήματά του!

Να σημειωθεί ότι ο ναός της Αγίας Παρασκευής αποτελεί σπουδαίο αρχιτεκτονικό μνημείο. Ο πρόεδρος του χωριού Δ. Μπάτσης ανέφερε ότι, οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι από το γεγονός και κάλεσε την Αλβανική αστυνομία, να διερευνήσει την υπόθεση. (Σε πλήθος παρομοίων περιπτώσεων, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε, καμία αλβανική αρχή…).

Ο Κυριάκος Βελόπουλος με ερωτήσεις του στη Βουλή έχει επισημάνει αυτή τη… φιλικότητα των Αλβανών και ερωτά την κυβέρνηση αν έχει διαμαρτυρηθεί στο καθεστώς των Τιράνων και τι προτίθεται να πράξει για την υπεράσπιση των Βορειοηπειρωτών που τιμωρούνται από τον Μπερίσα γιατί δηλώνουν Έλληνες.

www.elora.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...