Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό...ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!!!
GLOBO bank-mergerΣε καιρούς σαν τους σημερινούς, που η Πατρίδα μας βάλλεται από τα "κοράκια" και τα "όρνεα", της διεθνούς κερδοσκοπίας (βλ. Σόρος, Ρουμπινί, κλπ.), καθημερινά τα Μ.Μ."Ε". (και ιδίως η τηλεόραση), μας βομβαρδίζουν, με καταστροφολογικά σενάρια, περί επιστροφής μας στην Δραχμή.
Η αλήθεια είναι, πως σε περίπτωση εξόδου μας από το Ευρώ, το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, θα καταρρεύσει!
Αυτό φυσικά, δεν συμφέρει ούτε εμάς, ούτε και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, αλλά το ερώτημα που τίθεται, είναι: ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ;
Διότι εάν καταρρεύσει το ευρωπαϊκό νόμισμα, και μέσω της (τεχνητής) οικονομικής κρίσης, καταρρεύσουν και τα υπόλοιπα "ισχυρά" νομίσματα (αμερικανικό δολλάριο, αγγλική λίρα, ιαπωνικό γιεν, κινεζικό γιουάν), οι ΜΕΓΑΛΟΙ, θα μας πουν: "Τα ΕΘΝΙΚΑ νομίσματα, απέτυχαν, πάμε σε ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ"!!!
Και είναι αλήθεια, πως, το παγκόσμιο νόμισμα (που φέρει το όνομα "GLOBO", εκ του αγγλικού global = παγκόσμιο), έχει αρχίσει να "κόβεται" στα νομισματοκοπεία, ήδη από το 2009 !!!
Στο "παιχνίδι" των Ιλλουμινάτι, υπάρχει μία κάρτα, που ονομάζεται "BANK MERGER" (μετ.: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!), και απεικονίζει μία σειρά από ψάρια που, από το μεγαλύτερο προς το μικρότερο τρώνε το ένα, το άλλο.
Στην αρχή, αυτής της "αλυσίδας", το μεγαλύτερο ψάρι από όλα (που για μάτι του έχει μία Πυραμίδα και τον Παντεπόπτη Οφθαλμό!) συμβολίζει το Παγκόσμιο νόμισμα -GLOBO.
Στην κάρτα, το GLOBO τρώει το γιέν, το γιέν τρώει την λίρα, η λίρα το δολλάριο, και το δολλάριο το ευρώ.
Μέχρι τώρα, εικάζαμε πως το πρώτο ψάρι, ήταν οι διεθνείς κερδοσκόποι, ή οι ίδιοι οι Ιλλουμινάτι, όμως τώρα είναι πασιφανές, πως είναι το παγκόσμιο νόμισμα - GLOBO, το οποίο καταπίνει (και μεταφορικά, και ουσιαστικά) τα εθνικά νομίσματα.
Ίων Μεταξάς
elora.gr

Αναδιάρθρωση Χρέους


Κύριε  Υπουργέ,                                             
BENIZELOS 2Καταρχήν σας εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας. Όμως καλή επιτυχία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αναδιάρθρωση του χρέους. Τους κρατάμε με το χρέος.
Όταν λέγω αναδιάρθρωση εννοώ ολική διαγραφή και παραγραφή του χρέους του Ελληνικού Λαού.
Με το έτσι θέλω. Είτε τους αρέσει, είτε όχι.

Με ευχολόγια δεν μαζεύονται οι λαθρομετανάστες κ. ΠάγκαλεΣτην επικοινωνία το έριξε και πάλι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά στην Ά Αθηνών (μίλησε κανείς για εκλογές;). Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, στον οποίο έχει ανατεθεί από τον πρωθυπουργό η παρακολούθηση των δράσεων για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας, που «αποφασίστηκαν» στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 16ης Μαΐου 2011, έχουν γίνει πολλά. Εμείς παρουσιάζουμε τον σχετικό απολογισμό, σημειώνοντας όμως ότι παραδόξως, τα μέτρα δεν έχουν αποτέλεσμα, όπως μας λένε ΟΛΟΙ όσοι ζουν στο κέντρο.

Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα, αλλά η κυβέρνηση...


200611-iranσυνέντευξη με τον πρέσβη του Ιράν Μεχντί Χορναντόστ στον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο
Είναι πολύ λογικό οι κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις εξαιτίας του μνημονίου να κυριαρχούν τόσο στην καθημερινότητά μας, όσο και στην δημοσιογραφική επικαιρότητα της χώρας μας. Ο τραγέλαφος της κεντρικής πολιτικής σκηνής με τις οικουμενικές κυβερνήσεις που όλοι θέλουν αλλά κανείς δεν τις πραγματοποιεί και τους ανασχηματισμούς οι οποίοι στην ουσία είναι μία ανακύκλωση προσώπων μονοπωλούν το ενδιαφέρον αυτών που διαχειρίζονται την "ενημέρωση" των πολιτών της χώρας μας. Ακόμη και το πολύ ενδιαφέρον κοινωνικό πείραμα των "αγανακτισμένων" της πλατείας Συντάγματος πολλές φορές παρουσιάζεται ως μία φολκλορική κατάσταση και όχι ως αυτό που στην πραγματικότητα είναι: μία κοινωνική δυναμική ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος.

O Κώστας Πλεύρης στον ΕΚ 3/3 Αντιρατσιστικός Νόμος 2Mar'11

Διεθνή συνωμοσία κατά της Συρίας «βλέπει» πάλι ο Μπασάρ αλ-Άσαντ


Στη γνωστή σκληροπυρηνική του γραμμή κινήθηκε ο πρόεδρος της Συρίας στη διάρκεια του νέου διαγγέλματός του, ενώπιον φοιτητών. Ο Μπασάρ αλ-Άσαντ επανέλαβε ότι υπάρχει διεθνής συνωμοσία κατά της χώρας του και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν μεταρρυθμίσεις «εν μέσω σαμποτάζ και χάους». Aναφερόμενος στις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές των τελευταίων εβδομάδων, ο πρόεδρος εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη του, αλλά επανάλαβε ότι οι συνωμότες πρέπει να απομονωθούν.

Επιβεβαιώνεται από τον Παυλόπουλο η ύπαρξη εγγράφου της ΕΥΠ για σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή


Επιβεβαιώνεται από τον Προκόπη Παυλόπουλο το δημοσίευμα του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ σύμφωνα με το οποίο η ΕΥΠ είχε προειδοποιήσει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και Δημοσίας Τάξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm 97,8, στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, επιβεβαιώνει ότι τόσο εκείνος, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός γνώριζαν το ενημερωτικό έγγραφο της ΕΥΠ για το θέμα.

Η οργή των Ελλήνων και το δίλημμα της χώρας – Ημέρες πόνου αυτές για όσους αγαπούν την Ελλάδα


Του Μark Μazower The Financial Times - Ημέρες πόνου αυτές για όσους αγαπούν την Ελλάδα. Μια σειρά από μέτρα λιτότητας που απαιτούν θάρρος και θυσίες αποδείχθηκαν ανεπαρκή. Το κοινό αίσθημα, το οποίο αρχικά υποστήριζε την ανάγκη να μπει ένα τέλος στη δημοσιονομική ασωτία ετών, γίνεται όλο και πιο εχθρικό. Ο κόσμος κατεβαίνει στους δρόμους κατά χιλιάδες για να διαμαρτυρηθεί για την αποτυχημένη ηγεσία μιας ολόκληρης πολιτικής τάξης- της ίδιας τάξης που είχε πιστωθεί την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα το 1974, μετά τη δικτατορία των συνταγματαρχών.

Τα τελευταία λόγια της κυρα Βασιλικής των Μαρασίων ήταν: «Πάντοτε πρέπει να κρατάμε ζωντανή την εθνική μας συνείδηση, γιατί οι καιροί ήταν και παραμέν


Με την παρουσία του αρχηγού του Στρατού στην κηδεία της «έφυγε» η γιαγιά των Μαρασίων, σε ηλικία άνω των 100 ετών. Την δαπάνη της κηδείας ανέλαβε ο ελληνικός στρατός, ως μικρή αναγνώριση στο έργο της. Όσο βαστούσαν τα πόδια της, κάθε μέρα αναρτούσε την ελληνική σημαία στην αυλή του σπιτιού της, 300 μέτρα από τα τουρκικά φυλάκια, με φυσικό σύνορο τον Έβρο, στο χωριό Μαράσια. Με το πέρασμα των χρόνων, κάθε πρωί ένας στρατιώτης την επισκεπτόταν στο σπίτι της και την βοηθούσε να βαδίσουν μέχρι τον ιστό, για την ανάρτηση της σημαίας.

Σημαντικό ανακοινωθέν της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για την κατάσταση στην χώρα μας


Η Ιερά Σύνοδος παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις που συντελούνται στο εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι και οι οποίες καταπονούν τον Ελληνικό Λαό.Αυτή την ώρα της ευθύνης, η Ιερά Σύνοδος αισθάνεται την υποχρέωση να απευθυνθεί με πατρική αγάπη προς τον Ελληνικό Λαό για να τονίσει και υπογραμμίσει ότι:

Η Ρωσία ξεφορτώνεται μαζικά αμερικανικά ομόλογα!


Η Ρωσία αδειάζει τις ΗΠΑ! Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο ΟΛΥΜΠΙΑ, τα ομόλογα των ΗΠΑ είναι σε χαμηλότερα επίπεδα ακόμα και από τα ελληνικά! Μετά την ΝΟ1 εταιρία διαχείρισης ομολόγων στον κόσμο, την PIMCO που έχει δηλώσει ότι στο χαρτοφυλάκιό της δεν υπάρχει πλέον ούτε ένα αμερικανικό ομόλογα, ήρθε και η σειρά της Ρωσίας, να τα ξεφορτωθεί και μάλιστα μαζικά! Η Ρωσία πουλά μαζικά αμερικανικά ομόλογα και θα συνεχίσει να το πράττει, σύμφωνα με τον σύμβουλο του Ρώσου Προέδρου, Arkady Dvorkovich ο οποίος επιβεβαιώνει τον οικονομικό πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών – τα αμερικανικά ομόλογα δεν είναι κακή επιλογή αλλά είναι οπωσδήποτε χειρότερη από άλλες επενδυτικές επιλογές, τονίζει με νόημα ο Arkady Dvorkovich.

Σφήνα Κρεμλίνου στις σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ! - Επιστολή του Ρώσου Προέδρου Μεντβέντεφ στον Έλληνα Πρωθυπουργό


Του Αλέξανδρου Τάρκα - Παρέμβαση στις διπλωματικές και αμυντικές σχέσεις Αθήνας – ΝΑΤΟ πραγματοποιεί η Μόσχα με άκρως απόρρητη επιστολή του Προέδρου της Ρωσίας Ντ. Μεντβέντεφ προς τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου για την ελληνική συμμετοχή στο δίκτυο αντιπυραυλικής άμυνας της Ατλαντικής Συμμαχίας. Σύμφωνα με έγκυρες διπλωματικές πηγές η επιστολή προς την ελληνική κυβέρνηση είναι σαφώς πιο αναλυτική και τεχνική συγκριτικά με ανάλογα κείμενα που απέστειλε ο Πρόεδρος Μεντβέντεφ προς τους ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων άλλων μελών του NATO τον περασμένο μήνα.

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ!

ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ... Σε πορεία αλληλεγγυης προς τους μετανάστες θα προχωρήσουν σε λίγη ώρα οι αντεξουσιαστες στην Πάτρα. Αφορμή μάλλον είναι οι συνεχείς επιχειρήσεις της τοπικής ΕΛΑΣ για τους μετανάστες, ενώ υπάρχει συναγερμός στην τοπική ΕΛΑΣ καθώς φαίνεται πως δεν περίμεναν την κίνηση αυτή. Μέχρι τώρα στο παράρτημα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 100 άτομα. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/75...
WWW.STOXOS.GR

O Κώστας Πλεύρης στον ΕΚ 2/3 Αντιρατσιστικός Νόμος 2Mar'11

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!

Ξέσπασμα φιλότουρκων στη Βουλή των Λόρδων Επανέφεραν απευθείας εμπόριο, σχέδιο Ανάν και την «απομόνωση»

ΟΙ ΔΥΟηγέτες θα αξιοποιήσουν την περίοδο μέχρι τις 7 Ιουλίου όπως και την ίδια τη συνάντηση (της Γενεύης με τον ΓΓ του ΟΗΕ) για την επίτευξη μιας αμοιβαία αποδεκτής, διαρκούς διευθέτησης». Αυτό δήλωσε ο Λόρδος Ηowell, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών στη Βουλή των Λόρδων, ο οποίος απαντούσε σε σειρά ερωτήσεων από φιλότουρκους βουλευτές.

O Κώστας Πλεύρης στον ΕΚ 1/3 Αντιρατσιστικός Νόμος 2Mar'11

Εξαγοράστηκαν 5 τ.χλμ. ε/κ γης στα κατεχόμενα

Λευκωσία: Οι καθημερινές, πλέον, καταχωρήσεις ενώπιον της «επιτροπής ακινήτων περιουσιών» στα κατεχόμενα μπορεί να περνούν σχεδόν απαρατήρητες και να μην τους δίδεται σημασία. Ωστόσο, με τις αποφάσεις που έχει λάβει μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο όργανο του ψευδοκράτους και βάσει των «νόμων» του μια συνολική έκταση 5 τετραγωνικών χιλιομέτρων θεωρείται ήδη ως τουρκοκυπριακή.

26 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ", ΜΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΠΗΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 14 
ΤΗΛ.210.3628976

ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ...Η αμερικανική εταιρείας Noble Energy επισπεύδει τις διαδικασίες για εξόρυξη φυσικού αερίου στο “οικόπεδο 12″ της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου. Ο υπουργός Εμπορίου Αντώνης Πασχαλίδης, επιβεβαίωσε δημοσίευμα της εφημερίδας “Πολίτης”. Το κυπριακό Υπουργικό Συμβούλιο στη χθεσινή του συνεδρίαση, τον εξουσιοδότησε να διαβουλευθεί με την εταιρεία για παράκαμψη της χρονοβόρας διαδικασίας των προσφορών για την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού, με στόχο η γεώτρηση να αρχίσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Athena (Εις τα Βάθη της Καρδιάς μου)

Αποκαλύψεις Sabah για απόπειρα κατά Ερντογάν-τελευταία στιγμή απενεργοποιήθηκε βόμβα


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Ένα απόλυτα οργανωμένο σχέδιο αποκαλύφθηκε από τις τουρκικές αρχές σχετικά με το σχέδιο βομβιστικής επίθεσης εναντίον του Ερντογάν. Η επίθεση είχε σχεδιαστεί για τις 24 Μαϊου κατά τη διάρκεια της άφιξης του τούρκου πρωθυπουργού στην πόλη Σίρνακ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας.Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στον αυτοκινητόδρομο Νουσάιμπιν-Τζίζρε όπου θα περνούσε το όχημα του Ερντογάν. Όμως όσοι τοποθέτησαν τον μηχανισμό, είχαν βρει και τον τρόπο να παρακάμψουν τα μέτρα απενεργοποίησης σημάτων που χρησιμοποιούν οι αρχές ασφαλείας.

Αντίο κυρά Βασιλική… Εις τα βάθη της καρδιάς μου των ματιών σου η Βολή


Απεβίωσε εχθές (19/6/11) η τελευταία Ελληνίδα του είδους της, η κυρά των Μαρασίων (Βασιλική Λαμπίδου). Μαζί με την κυρά της Ρώ, ήταν από τις ελάχιστες περιπτώσεις ανθρώπων που τιμούσαν κυριολεκτικά καθημερινώς την ελληνική σημαία κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Το σπίτι της απείχε ελάχιστα μέτρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο και αυτό την παρακίνησε (από εφηβική ηλικία- ούσα πρόσφυγας από την Ανατ. Θράκη) να διατυμπανίζει την ελληνικότητα των εδαφών με την καθημερινή ανάρτηση της ελληνικής σημαίας.

Κορυτσά: Δίωξη σε ομογενείς επειδή αλλάζουν εθνικότητα από Αλβανική σε Ελληνική


Υπό τις πιέσεις της νεο-Εθνικιστικής οργάνωσης Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, καθώς και της ανθελληνικής τάσης που έχει αποκτήσει βαθύτατο λαϊκό έρεισμα,η Αλβανική "δικαιοσύνη" άρχισε σήμερα τις διώξεις έναντι πολιτών που αλλάζουν την εθνικότητά τους από Αλβανική σε Ελληνική. Η εισαγγελία Κορυτσάς ξεκίνησε σήμερα έρευνα έναντι τεσσάρων Αλβανών πολιτών, με την κατηγορία της αλλαγής της εθνικότητας με πλαστά έγγραφα.

Εβραίοι και οικονομική κρίση


zaf_c
γράφει ο Δ. Ζαφειρόπουλος
Δεν γνωρίζουμε αν το παρακάτω κείμενο εμπίπτει στα πλαίσια του υπάρχοντος ή του επερχόμενου αντιρατσιστικού νόμου. Σε κάθε περίπτωση όμως, έχουμε αποδείξει στον ΕΚ, ότι το τελευταίο πράγμα που θα μας εμποδίσει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, είναι μία μήνυση από τον οποιοδήποτε κατ' επάγγελμα ή πεποίθηση αντιρατσιστή. Και δυστυχώς αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα της εποχής μας, το ότι φοβούνται να πούνε πολλοί τα πράγματα με το όνομά τους ή αφήνουν αντιπάλους των ιδεών μας, να ονοματίζουν τα πάντα όπως αυτοί θέλουν.

Απέλυσαν Ανώτατη δικαστικό στην Αλβανία, επειδή δήλωσε Ελληνίδα


voreios-hpeirosΜία εξέλιξη η οποία θα πρέπει να θορυβήσει πάρα πολύ τον νέο υπουργό εξωτερικών της χώρας μας, είχαμε ανήμερα του ανασχηματισμού. Όπως μας πληροφορεί ιστοσελίδα που ασχολείται συχνά πυκνά με ζητήματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία, η ομογενής Λορένα Κόντρα απολύθηκε από το ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο της Αλβανίας, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει το έγγραφο, που διακινείται από την «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», κατά της αναγραφής εθνικότητας και θρησκεύματος στην προσεχή απογραφή. Η ομογενής δήλωσε θαρραλέα ότι.... είναι ελληνικής καταγωγής και δεν συμφωνεί με το κείμενο. Μετά από αυτό της ήρθε η ειδοποίηση της απόλυσης. Να σημειωθεί ότι της προσπάθειας της "Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας" ηγείται ο αντιπρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου κ. Σπαχίου. Σε σχετική ανακοίνωση η Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα αναφέρει ότι "η κλιμάκωση των διώξεων κατά των Ελλήνων και η απειλή της απόλυσης όσων εργάζονται στο αλβανικό δημόσιο, αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν έχει μεταβληθεί η πάγια ανθελληνική στάση των Αλβανών έναντι των Μειονοτικών, την οποία και καταγγέλλουμε. Και προστίθεται στην ανακοίνωση:"Οι ασκούντες την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μας, πρέπει να είναι σε επιφυλακή για να προασπίσουν τα συμφέροντα των ομοεθνών μας, καθώς η Αλβανία δείχνει να διολισθαίνει σε πρακτικές που θυμίζουν εποχές του αλήστου μνήμης καθεστώτος του Χότζα". 

Ας «υποβαθμίσουμε» εμείς την Standard & Poor’s!


3020816234_4dd501d09eΗ πατρίδα μας ζει ζοφερές ημέρες. Ένα ολοκληρωτικό σταλινικής έμπνευσης πλέγμα κερδοσκόπων, γραφειοκρατών και οίκων αξιολόγησης, βιάζουν συστηματικά την οικονομία μας, υποδουλώνοντας τη χώρα μας στην προαναφερόμενη ομάδα τοκογλύφων και «κοσμοπολιτών» εξουσιαστών. Μία μόλις ημέρα μετά τη λήξη των εργασιών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ο οίκος Standard & Poor's «υποβάθμισε» την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας, στη βαθμίδα CCC. Κάθε πιθανότητα της χώρας μας για έξοδο στις αγορές, απομακρύνεται, όπως και η προοπτική κάθε ανάκαμψης. Και η δωσιλογική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, παρακολουθεί, συμπράττοντας στο έργο της υπονόμευσης της εθνικής μας κυριαρχίας και της καταστροφής της εθνικής μας οικονομίας, η οποία μπορεί να περνούσε «δύσκολες» ημέρες, αλλά δεν ήταν σε χειρότερη κατάσταση από άλλες ευρωπαϊκές. 

Τι πετυχαίνουν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ;


0404dehΗ υποβάθμιση της χώρας μας από τους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς "οίκους" τύπου moody's και λοιπά, σε επίπεδα κάτω ακόμη και από αυτά τριτοκοσμικών χωρών τύπου Αγκόλας, φαίνεται ότι πείραξε πολλούς. Ακόμη και στην κυβέρνηση οι οποίοι αντέδρασαν κάνοντας λόγο για οίκους με δικά τους συμφέροντα και ούτω καθ' εξής. Και καλά έκαναν. Διότι είναι πράγματι υποτιμητικό για μια ευρωπαϊκή χώρα σαν την Ελλάδα να υποβιβάζεται σε τέτοιου είδους επίπεδα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός


gapΌδυνεν όρος και έτεκεν μυν, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς λένε οι νεοέλληνες. Και εμείς θα πούμε γύρο - γύρο όλοι στην μέση ο Μανώλης, όπου Μανώλης στην προκειμένη περίπτωση είναι ο πρωθυπουργός ακόμη κ. Γ. Παπανδρέου. Φυσικά αναφερόμαστε σε όλο αυτό το θέατρο που παίχτηκε τις τελευταίες ημέρες. Το θέατρο σκιών δηλαδή που κατέληξε στον ανασχηματισμός της κυβέρνησης που όλοι πλέον γνωρίζουμε. Τους έφερε γύρο - γύρο τους υπουργούς του πέταξε έξω τρείς, τέσσερις κηπουρούς και σχημάτισε την νέα κυβέρνηση. Έτσι λοιπόν έχουμε και πάλι μία κυβέρνηση, η οποία δημιουργήθηκε από πρώην κατεδαφισθέντα υλικά, τα οποία μας παρουσίασε ως καινούργια ο πρωθυπουργός.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφασίζει για την συνταγματικότητα του “Μνημονίου 1″

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουνίου 19, 2011
Υπάρχουν ακόμα δικαστές εις τας Αθήνας…; Μήπως πάμε για νέα αναβολή, όπως με το λαθρονομοσχέδιο;
 Κρίσιμη για το σύνολο της οικονομικής και εθνικής μας υπόστασης οι επόμενες μέρες, καθόσον την Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφορικά με τη συνταγματικότητα ή όχι του Μνημονίου Ι και της χρηματοδότησης της χώρας μας από το ΔΝΤ και τους λοιπούς τοκογλύφους.

Στη «Σπίθα» το πρόβλημά τους είναι οι… «Ελληναράδες»!


----Σε κακόγουστη φάρσα έχει εξελιχθεί η προσπάθεια των αριστεριστών, πρώην και νυν, που στελεχώνουν τη «Σπίθα» του Μίκη Θεοδωράκη και τις τοπικές τις επιτροπές, οι οποίες εξαπλώνονται αλά ΚΚΕ, σε διάφορες γειτονιές, να πείσουν ότι έχουν «πατριωτική» λογική. Συγκέντρωση των επιτροπών της Σπίθας στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, στην οδό Πειραιώς το περασμένο Σάββατο, εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία, με ομιλητές να εκφέρουν διεθνιστικά φληναφήματα και τύπους από κάτω, όπως ο γνωστός Γιώργος Καραμπελιάς, να ακούνε ατάραχοι το εθνομηδενιστικό δηλητήριο να ρέει. 

Παρουσίαση του βιβλίου «Κύπρος 1974: η μεγάλη προδοσία» στην Θεσσαλονίκη


5590Την Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Κύπρος 1974: η μεγάλη προδοσία» του Κώστα Δημητριάδη από τις εκδόσεις «Πελασγός» στην Θεσσαλονίκη στην αίθουσα «Δεσμοί Ελλήνων» (Πασαλίδη 29, Κάτω Τούμπα). Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας και ο βετεράνος πολεμιστής της ΕΛΔΥΚ Χρήστος Καλέτσιος, που θα έρθει για τον λόγο αυτό από την Αλεξανδρούπολη. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιάννης Κουριαννίδης, εκδότης του περιοδικού «Ενδοχώρα».
 

Χολή και Φαρμάκι κατά της Ελλάδος από τον κάποτε κόκκινο, σήμερα πράσινο και πάντοτε Ιουδαίο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ


Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουνίου 19, 2011
Συνέντευξη στο Κυριακάτικο Βήμα, έδωσε ο πρώην «κόκκινος» και νυν «πράσινος Ντάνυ», ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων Ντανιέλ Κον Μπεντίτ. Πρόκειται για τον πρωτομάστορα της αμερικανοκομμουνιστικής εξέγερσης του Μάη του ’68, ο οποίος είναι εβραίος (από πατέρα εβραίο της Γερμανίας και μητέρα εβραία της Γαλλίας), κι όχι «γαλλογερμανός», όπως τον αποκαλεί η εφημερίδα του συγκροτήματος Λαμπράκη. Επίσης, ο Μπεντίτ δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, ούτε μούμια του παρελθόντος. Ανήκει στο «ευρωπαϊκό» πολιτικό κατεστημένο, και πιο συγκεκριμένα στο πιο εξαρτώμενο από τον σιωνισμό κομμάτι του και βάσει αυτού του δεδομένου, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως απηχεί τις απόψεις των διεθνών σιωνιστών.

28th October 1940,Hellas at WW2

Η Χεσμπολάχ στην κυβέρνηση του Λιβάνου


Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουνίου 20, 2011
Η Χεζμπολάχ και οι σύμμαχοί της σχημάτισαν κυβέρνηση στο Λίβανο και ελέγχουν την πολιτική σκηνή της χώρας. Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός του Λιβάνου Νατζίμπ Μικάτι ανακοίνωσε έπειτα από διαπραγματεύσεις πέντε μηνών, το σχηματισμό νέας κυβέρνησης με 30 υπουργούς. «Ξεπεράσαμε τα εμπόδια και θα αρχίσουμε αμέσως να δουλεύουμε» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ… Τα κλοπιμαία στην… Ελβετία!


Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουνίου 20, 2011
Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά εννέα (9) τον αριθμό αλλοδαποί (Γεωργιανοί σ’ αυτή την περίπτωση) συνελήφθησαν από την Ασφάλεια, για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», «διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση» και τον νόμο «περί όπλων». Επίσης, αναζητούνται άλλοι τρεις, ομοεθνείς τους, με τους οποίους ο αριθμός της συμμορίας ανεβαίνει σε δώδεκα (12) άτομα. Τέλος, ο αριθμός αυτός των κακοποιών θα μεγαλώσει, όταν θα προκύψουν από την ανάκριση και τα «βοηθητικά» μέλη της συμμορίας.

ΕΦΥΓΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 107 ΕΤΩΝ Η ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ "ΚΥΡΑ ΤΩΝ ΜΑΡΑΣΙΩΝ"


Η κυρα Βασιλική, κυρά των Μαρασίων έφυγε χθές σε ηλικία 107 ετών. Ζούσε από το 1962 στα Μαράσια, στο τελευταίο σπίτι δίπλα στο ακριτικό φυλάκιο του χωριού. Καθημερινά η Κυρά των Μαρασίων, από τότε μέχρι και εχθές και παρά την ηλικία της, ύψωνε την ελληνική σημαία. «Για να φαίνεται απέναντι, εκεί που γεννήθηκα», όπως η ίδια έλεγε...

Για δεκαετίες φρόντιζε τους στρατιώτες του φυλακίου: Τους μαγείρευε, τους έπλενε τα ρούχα, τους στήριζε στις δύσκολες στιγμές τους και τους αγαπούσε σαν να ήταν τα παιδιά της. Οι στρατιώτες που πέρασαν από εκεί την είχαν σαν δεύτερη μάνα.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ!


ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Η ΚΟΝΙΤΣΑ! ΙΕΡΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ...

Η στάση τους επικροτήθηκε από τους κατοίκους της κωμόπολης
Ιερείς της Μητροπόλεως Κονίτσης, με επικεφαλής τον Ιεροκήρυκα π. Ιωήλ, ανάγκασαν Πεντηκοστιανούς, που είχαν πάει στην Κόνιτσα για να μοιράσουν φυλλάδια, να φύγουν από εκεί άρον άρον. Και φυσικά δεν χρησιμοποίησαν βία, αλλά θεολογικά επιχειρήματα, τα οποία οι Πεντηκοστιανοί δεν μπόρεσαν να απαντήσουν. 

φασιστάκι ρατσιστήςΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ "Α" ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!

Γ.ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε.Κ.ΕΛΛ.

Ηλεκτροσόκ από την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ - Κατέλαβαν εγκαταστάσεις


Ηλεκτροσόκ στην κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να προκαλέσουν μετά τις άκαρπες συναντήσεις που είχαν με τους υπουργούς Οικονομικών και ΥΠΕΚΑ, Ε.Βενιζέλο και Γ.Παπακωνσταντίνου, αντίστοιχα, οι άνθρωποι του πιο σκληρού συνδικάτου και πλήρως ελεγχόμενου από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ (όχι όμως και από την κυβέρνηση) της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Η σύγκρουση που ξεκίνησε τα μεσάνυχτα απόψε είναι μετωπική: Κατέλαβαν control rooms εργοστασίων, ενώ κατέλαβαν και ελέγχουν ορυχεία της ΔΕΗ εμποδίζοντας την πρώτη ύλη να εξορυχθεί! Όλα αυτά στο πλαίσιο των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών που έχουν προκηρύξε. 

Ο εξ Ανατολών αστακός και οι ελληνικές ψευδαισθήσεις


Προφανώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναφέρεται κανείς στο πρόβλημα των αμυντικών δαπανών, σε μία περίοδο που η χώρα είναι στο χείλος του γκρεμού. Το να θολώνει όμως κανείς την εικόνα, καλλιεργώντας ψευδαισθήσεις ή μάλλον προβάλλοντας τις δικές του για το αμυντικό πρόβλημα της χώρας, σίγουρα δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για την κατανόηση του, που είναι το πρώτο βήμα για την επίλυση του.

Η Τουρκία ξεκινά παραγωγή πυραύλων


Δύο τουρκικές κρατικές εταιρείες αμυντικού υλικού έχουν αναφέρει σημαντική πρόοδο σε αυτό που οι αναλυτές αναφέρουν ως ανάπτυξη προγράμματος πυραύλων για μαχητικά αεροσκάφη,γράφει η εφημερίδα ΧΟΥΡΙΕΤ. Στις ααρχές Ιουνίου, η εταιρεία TUBITAK Sage, κατέθεσε το λειτουργικό πυραύλων στο Επιστημονικό και Τεχνικό Συμβούλιο Έρευνας. Έναν απ΄ αυτούς τους νέους πυραύλους παρουσίασε κατά τη διάρκεια της αεροπορικής επίδειξης στη Σμύρνη για την 100η επέτειο της ίδρυσης της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο ραββίνος του Νετανιάχου βίασε ανήλικο κορίτσι λέγοντάς του ότι προορίζεται για "μητέρα του Μεσσία" και για να εξαγνισθεί πρέπει να κάνει σέξ μαζί του!


Ένας απο τους προσωπικούς ραββίνους του Νετανιάχου κατηγορήθηκε για βιασμό 12χρονου κοριτσιού την Δευτέρα. Ο David Hafuta, 64 ετών, που προσευχήθηκε στην ίδια Συναγωγή με την ανήλικη, αναφέρθηκε ότι επιτεθηκε σε διαφορετικές περιπτώσεις απο τον Ιούλιο του 2010 μέχρι των Μάη του 2011. Σύμφωνα με την μήνυση, το κορίτσι έκανε ερωτήσεις στον Hafuta σχετικά με θρησκευτικά θέματα. Σε απάντηση της είπε ο ραββίνος ότι πρέπει να τις αποκαλύψει τον σκοπό που βρίσκεται στον κόσμο και για αυτό πρέπει να τον συναντήσει.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ > Βεβήλωσαν το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων στη Θεσσαλονίκη


Το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, στην πλατεία Ελευθερίας, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, βεβήλωσαν άγνωστοι. Σχεδίασαν με μαρκαδόρο σβάστικες, ενώ διέγραψαν την ιστορία που υπάρχει στο μάρμαρο του μνημείου για τον αριθμό των θυμάτων. Η βεβήλωση έγινε λίγες ημέρες πριν από την εκδήλωση τιμής για τους επιζήσαντες ομήρους των ναζιστικών στρατοπέδων εξόντωσης από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. 

ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ > Εβραίοι έποικοι στο Ισραήλ έβαλαν φωτιά και έγραψαν συνθήματα σε τζαμί στην Δυτική Όχθη


Θυμάστε τις εμπρηστικές ενέργειες κατά των συναγωγών των Χανίων και της Κέρκυρας; Θυμάστε με πόσο έμφαση παρουσίαζαν τις ενέργειες αυτές τα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας ως στοιχεία "αντισημιτισμού"; Τους διάφορους μεγαλοδημοσιογράφους που δήλωναν ότι πρέπει να καταπολεμηθεί ο "αντισημιτισμός" των Ελλήνων και στην συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι στον εμπρησμό της Συναγωγής των Χανίων πρωτοστατούσαν Αμερικανοί και Βρετανοί "στρατιώτες" της αμερικάνικης βάσης της Σούδας;

Figaro: "Παιχνίδι μετακίνησης θέσεων" ο ελληνικός ανασχηματισμός


Με τον ανασχηματισμό της ελληνικής κυβέρνησης ασχολείται ο σημερινός γαλλικός έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος. Η Figaro αναφέρει στην ιστοσελίδα της «σε μια τελευταία προσπάθεια να επιλύσει την πολιτική κρίση στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την Παρασκευή το σχηματισμό μιας νέας κυβερνητικής ομάδας». Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι «αν η νέα ομάδα δεν μπορέσει να επιλύσει την κρίση, τότε η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να σταθεί. Απομένει να αποδειχθεί αν αυτό το παιγνίδι της μετακίνησης θέσεων, θα αρκέσει για να ηρεμήσει την οργή του δρόμου».
Σχετικά με το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών, ο αρθρογράφος σημειώνει: «Πριν να μπει στην ομάδα Παπανδρέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος, 54 χρονών, είχε θητεύσει σε πολλές υπουργικές θέσεις. Από εδώ και στο εξής η ευθύνη του θα είναι να περιορίσει την οικονομική και κοινωνική κρίση και να διαπραγματεύεται με τους πιστωτές της χώρας». «Εν μέσω κρίσης, νέος υπουργός οικονομικών στην Ελλάδα», γράφει η εφημερίδα Le Monde.
Για την εφημερίδα ο Ευάγγελος Βενιζέλος «αναλαμβάνει θέση- κλειδί, σε μια στιγμή όπου η Αθήνα διέρχεται μια οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση άνευ προηγουμένων διαστάσεων. Ενδεικτικό του πόσο κεντρική θέση έχει ο κ. Βενιζέλος είναι το γεγονός ότι αναλαμβάνει και την θέση του αντιπροέδρου».Το δημοσίευμα αναφέρει για τον Γ. Παπακωνσταντίνου, ότι έχαιρε εκτιμήσεως στο εξωτερικό, αλλά τού ασκούσε κριτική η βάση του ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα λιτότητας που επέβαλε στην Ελλάδα. Στο νέο κυβερνητικό σχηματισμό, αναλαμβάνει ένα πόστο όπου θα εκτίθεται πολύ λιγότερο.«Βενιζέλος: Ο νέος ισχυρός άνδρας της ελληνικής κυβέρνησης» τιτλοφορεί στην ηλεκτρονική του σελίδα το πολιτικό περιοδικό Nouvel Observateur. Το δημοσίευμα έχει σαν υπότιτλο «Βενιζέλος, πρώην υπουργός Άμυνας και αντίπαλος του Γ. Παπανδρέου, γίνεται υπουργός Οικονομικών». Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, της οποίας μειώθηκαν τα χαρτοφυλάκια, χαρακτηρίζεται από τον αρθρογράφο, ως «ουσιαστικός και καθοριστικός για το μέλλον της Ελλάδας».Η εφημερίδα Le Parisien σημειώνει, μεταξύ άλλων ότι ο πρωθυπουργός ήταν αντιμέτωπος με τις αντίρροπες πιέσεις των πιστωτών και του δρόμου, αλλά και με δεδομένη την άρνηση του αρχηγού του βασικού κόμματος της δεξιάς αντιπολίτευσης.epikaira

«ΑΡΜΑΤΑ»: Ο νέος Ρώσος «αυτοκράτορας των πεδίων μαχών»


Η ανάπτυξη του νέου ρωσικού άρματος μάχης είναι γεγονός. Η δύναμη του πυροβόλου του νέου ρωσικού «τέρατος» του επιτρέπει να διαπεράσει οποιαδήποτε θωράκιση του ΝΑΤΟ, οπουδήποτε στο μετωπιαίο τόξο και να την καταστρέψει με τη μία. Ποιό μπορεί να είναι το νέο πρόσωπο του νέου Ρώσου «αυτοκράτορα του πεδίου μάχης», εξηγεί όπως πάντα με αποκλειστικότητα το fox2magazine.net.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...