Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Ο Θ. Πάγκαλος συνελήφθη ως δοσίλογος

Ο Θ. Πάγκαλος συνελήφθη ως δοσίλογος

Αθρόες ελληνοποιήσεις Αλβανοτσάμηδων!!!

Αθρόες ελληνοποιήσεις Αλβανοτσάμηδων!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ


Σύμφωνα με εμπιστευτική έκθεση του Ο.Η.Ε., Σέρβοι αιχμάλωτοι πολέμου μεταφέρθηκαν στην Αλβανία, στα μέσα του 1999, και υποβλήθηκαν σε εγχειρίσεις αφαίρεσης οργάνων, τα οποία στην συνέχεια επωλούντο σε ενδιαφερομένους, οι δε αιχμάλωτοι θανατώνονταν. Ολόκληρη η έκθεση του Ο.Η.Ε. ΕΔΩ

Η πρώτη τοποθέτηση Ρέππα για την Κάρτα του Πολίτη


Αδύναμοι να αντιληφθούν την κρισιμότητα των στιγμών τα περισσότερα μέλη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος παραμένουν βουβά και παρακολουθούν τις όποιες εξελίξεις στο μέτωπο της κάρτας του πολίτη επιλέγοντας κατ’ ουσίαν το ρόλο του Θεατή. Η τοποθέτηση του Δημήτρη Ρέππα στο πόστο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης σίγουρα σε ορισμένους γεννά ελπίδες... Ο κ. Ρέππας δεν είναι ... δογματικός, όπως ο προκάτοχός του.

WIKILEAKS > Την τιμωρία της Κύπρου μετά το «όχι» στο σχέδιο Ανάν επεδίωκαν ΗΠΑ και Ευρώπη


Τις µεθοδεύσεις Αµερικανών και Ευρωπαίων και δη του τότε προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Πατ Κοξ και του επιτρόπου αρµόδιου για τη Διεύρυνση, Γκίντερ Φερχόιγκεν, για να «τιµωρηθεί» η Κύπρος µετά την απόρριψη του σχεδίου Ανάν αποκαλύπτουν τηλεγραφήµατα που διέρρευσαν στο Wikileaks. Όπως προκύπτει, οι Ευρωπαίοι, σε συνεννόηση µε τους Αµερικανούς, αναζητούσαν τρόπο για να επικαλεστούν το άρθρο 7 της Συνθήκης της ΕΕ προκειµένου να αναστείλουν το δικαίωµα ψήφου της Κυπριακής Δηµοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Συµβούλιο, όπως αναφέρει η αθηναϊκής εφημερίδα «Τα Νέα».

Στους δρόμους την Πέμπτη και οι ένστολοι - Αστυνομικοί και στρατιωτικοί


Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ετοιμάζουν για την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας αστυνομικοί από κάθε γωνιά της χώρας με αφορμή το κύμα μειώσεων και περικοπών που έχει σαρώσει τον τελευταίο χρόνο όλες της υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Περικοπές μισθών και επιδομάτων και «ψαλίδι» σε λειτουργικές δαπάνες αναγκάζουν τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας να λειτουργούν με μπαλώματα... Περιπολικά σαραβαλάκια που δεν μπορούν να συντηρηθούν, παλιός τεχνολογικός εξοπλισμός, θέσεις που αδειάζουν λόγω συνταξιοδότησης και δεν αναπληρώνονται, οδηγούν τις αστυνομικές υπηρεσίες στο κλείσιμο και τους πολίτες στην αναζήτηση προστασίας από ιδιωτικές εταιρίες!

Σερβική εφημερίδα: Σε αλβανικό βιβλίο η Αλβανία είναι μεγαλύτερη από τα σύνορά της


«Το έδαφος της Δημοκρατίας της Αλβανίας είναι πολύ μεγαλύτερο σε έκταση από τα σημερινά σύνορά της. Αυτό παρουσιάζεται στο αλβανικό βιβλίο της Γεωγραφίας της τετάρτης τάξης». Τα παραπάνω σημειώνει η σερβική εφημερίδα «Vecernje Novosti», επισημαίνει μάλιστα, ότι το αλβανικό κράτος περιλαμβάνει εδάφη που ανήκουν στη Σερβία, περιοχές του Μαυροβούνιου, την μισή περιοχή της πΓΔΜ και μέρος της βόρειας Ελλάδας.

Αεροπορική βάση Τανάγρας: Έρευνες για δολιοφθορά" - Δεν αποκλείεται το γεγονός για "σφυγομέτρηση" των συστημάτων ασφαλείας ή κατασκοπίας
ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
greeknation.blogspot.com

Αντιπυραυλικό σύστημα σχεδιάζουν οι Τούρκοι


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Πρόγραμμα κατασκευής « εθνικού αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος» ανακοίνωσαν οι γείτονες μας οι Τούρκοι.
Η γενικής γραμματεία εξοπλισμών της Τουρκίας υπέγραψε τη συμφωνία παραγωγής του αντιαεροπορικού συστήματος μικρής και μεσαίας εμβέλειας, με την εταιρεία ASELSAN αλλά και την RΟΚΕΤSAN.
 Oı δυο εταιρείας θα κατασκευάσουν τα ραντάρ, τα συστήματα ελέγχου, τα συστήματα επικοινωνίας αλλά και τους πυραύλους για την τουρκική αντιαεροπορική ομπρέλλα.

Μην φοβάστε αυτό που σας έχει ήδη συμβεί! ~ Λόγιος Ερμής

Μην φοβάστε αυτό που σας έχει ήδη συμβεί! ~ Λόγιος Ερμής

ΔΑΝΕΙΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

Η ιστορία έχει ως εξής: το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique.

Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς δικαίου, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας!

Στο υπόμνημά της, η Ελληνική κυβέρνηση έλεγε:"Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο" (Yearbook of the International Law Commission, 1980,v.l.,sel.25).

Το επιστέγασμα ήρθε με το υπόμνημα που κατέθεσε στο Διεθνές Δικαστήριο ο νομικός εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης το 1938, όπου τόνισε τα αυτονόητα: Ενίοτε μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση "η οποία κάνει αδύνατο για τις Κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς τον Λαό τους. Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είναι αδύνατον να πληρώσει μια Κυβέρνηση το χρέος και την ίδια στιγμή να παρασχεθεί στον λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο. Και φυσικά, το καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ έναντι της πληρωμής των χρεών της. Από κανένα κράτος δεν απαιτείται να εκπληρώσει, μερικά ή ολικά, τις χρηματικές του υποχρεώσεις, αν αυτό ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του κι έχει σαν αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση της διοίκησης της χώρας (σας θυμίζει κάτι;). Στην περίπτωση που η αποπληρωμή των χρεών θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ζωή και τη διοίκηση, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει ή και να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους!

Με αυτά τα επιχειρήματα λοιπόν, το Διεθνές δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο, στο οποίο μάλιστα το 2003 στηρίχθηκε η Αργεντινή και ο αείμνηστος πρόεδρος της, Νέστωρ Κίχνερ, ο οποίος επέλεξε να διαγράψει μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους της χώρα του, αντί να την υποδουλώσει στο ΔΝΤ!

Χωρίς λόγια...Eπειδή τους αρέσει να λένε, ότι λέμε ψέματα, ότι δεν υπάρχουν αυτά και ότι είναι κακόβουλες φήμες, κλπ, κλπ,κλπ, σας στέλνω και το βιβλίο που το λέει αυτό και το επίσημο λίνκ στο site του Διεθνούς Δικαστηρίου (Τόμος 2, Μέρος 1), για να το κατεβάσουν οι άπιστοι θωμάδες.

Έχει ενδιαφέρον όλο το κομμάτι από το δεύτερο μισό της σελίδας 24, που λέει για την Βουλγαρία, μέχρι και την 27+, αν πάλι θέλετε να διαβάσετε μόνο την αναφορά που λέει παρακάτω, διαβάστε το δεξί μισό της σελίδας 25, (στο τέλος του αριστερού μέρους στη σελίδα 26, ο δικηγόρος των Βέλγων, συμφώνησε ότι οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν γίνεται να πληρώσει η Ελλάδα, και αν και το χρέος αν και δεν παραγράφεται, παγώνει).

Τελικά όπως οι ασθενείς αναγκάζονται και γίνονται γιατροί, μπας και την γλυτώσουν, έτσι κ εμείς θα γίνουμε δικηγόροι διεθνούς δικαίου ...

http://meonomateponymo.blogspot.com/2011/04/1936.html

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ : ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ : ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

«ΟΧΙ. Δεν αναγνωρίζω καμία πράξη του πολιτικού συστήματος (Χρέος, δανειακές συμβάσεις, Μνημόνιο 1 & 2). Ζητώ διάλυση της Βουλής και σύγκλιση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης».

ή

«ΝΑΙ. Το πολιτικό σύστημα με εκφράζει».

Βοηθήστε την προετοιμασία και τη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος στη Θεσσαλονίκη:

Δηλώστε εθελοντής στο 2310 425189 ή 6936564643 (κ.Στέργιο Πραπαβέση) ή στο 2310 280359 697 7661105 (κ.Στέφανος Βαβούρας)

Μπορείτε να βοηθήσετε ενημερώνοντας τους φίλους και συγγενείς σας και τις επαφές σας στο facebook ή το tweeter

Μοιράστε έντυπο υλικό στη γειτονιά σας και στον κύκλο σας.

Ελάτε να συμμετέχετε στην εφορευτική επιτροπή και την καταμέτρηση

Επικοινωνήστε με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και προτείνετέ τους μαζικά και πειστικά να αναφέρουν το δημοψήφισμα των Ελλήνων Πολιτών που οργανώνει η Συμμαχία για την Ελλάδα την Κυριακή 26 Ιούνη στην οποία συμμετέχει το Πατριωτικό Μέτωπο

Αν είστε στη Θεσσαλονίκη δώστε αγωνιστικό παρόν το Σάββατο για συζήτηση και την Κυριακή για Ψηφοφορία στο Λευκό Πύργο.

Β.ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΡΑ - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ

Β.ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΡΑ - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ
http://wp.me/pYyB8-qe

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ
http://wp.me/pYyB8-q4

Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΒΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μ.ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ:
http://wp.me/pYyB8-pX

ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ
http://wp.me/pYyB8-q9

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
http://wp.me/pYyB8-pJ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ !

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ !

ΕΧΟΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ
http://wp.me/pYyB8-oq

DEJA VU
http://wp.me/pYyB8-oS

"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

http://wp.me/pYyB8-ow

ΕΧΟΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

http://wp.me/pYyB8-oA

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΘΗΝΑ 15 6 ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011.

http://wp.me/pYyB8-px

Όταν για τα ξεπουλημένα αντιρατσιστικά ΜΜΕ η δολοφονία ενός Έλληνα από λαθρομετανάστες δεν είναι είδηση…


Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουνίου 22, 2011
Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο κτυπημένος από τον λαθρομετανάστη ληστή που εισέβαλε στο σπίτι του, ο ηλικιωμένος Έλληνας, όμως σήμερα στα δελτία ειδήσεων των καναλιών αυτό δεν ήταν θέμα, δεν ήταν είδηση. Εάν ένας Έλληνας είχε τραυματίσει έναν λαθρομετανάστη θα ήταν πρώτο θέμα! Είναι φανερό, ότι αυτοί που παίζουν τον ρόλο του “ενημερωτή” υπηρετούν συνειδητά ξένα συμφέροντα και είναι εθνοπροδότες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...