Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

"ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ"! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος μέσω του παρόντος δελτίου τύπου επιθυμεί να εκφράσει την έντονη αγανάκτηση του, η οποία προέκυψε από την τοποθέτηση του εφίππου ανδριάντος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια. Πρόκειται περί ενός αγάλματος γιγαντιαίων διαστάσεων το οποίο μάλιστα κόστισε 9.400.000 ευρώ, τη στιγμή που στην Αθήνα αναβάλεται διαρκώς η τοποθέτηση ενός ταπεινού γλυπτού, λόγω της έλλειψης 45.000 ευρώ. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει το Δήμο Αθηναίων να συνδιοργανώνει παρελάσεις κιναίδων και λεσβιών.

Υπόθεση Βατοπαιδίου: Θα αποκαλύψει τις πληροφορίες που έχει ο κ. Παυλόπουλος;


Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει και η υπόθεση Βατοπεδίου μετά και τις νέες αποκαλύψεις του περιοδικού “ΕΠΙΚΑΙΡΑ”. Το περιοδικό επιμένει ακόμα και στο σημερινό του ρεπορτάζ οτι ο κ. Άλεξ Ρόντος είχε ενημερώσει τον Γιώργο Παπανδρέου για τα σχέδια των μυστικών υπηρεσιών που είχαν στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση και την πολιτική η ακόμα και την φυσική εξόντωση του Κώστα Καραμανλή. “Είναι προφανές” τονίζει ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στο Νewpost.gr “ότι οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές θα πρέπει να εξετάσουν σε βάθος και πάλι την υπόθεση υπό το πρίσμα των νέων αποκαλύψεων”. 

Ακρως απόρρητο έγγραφο που είχε την κωδική ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» (Νο 213/5 Φεβρουαρίου 2009), ενημέρωνε μέλη της τότε κυβέρνησης Καραμανλή για σχέδιο δολοφονίας του πρωθυπουργού από συμμαχικές μυστικές δυνάμεις


Την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή γνώριζε ο Ελληνοαμερικανός Άλεξ Ρόντος...μυστικοσύμβουλος του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Μεγάλο αντίκτυπο στο πανελλήνιο προκάλεσε η αποκάλυψη του προηγούμενου τεύχους των «Επικαίρων», που αφορούσε στο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και εντασσόταν σε ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, με την κωδική ονομασία «Πυθία 1». 

Wikileaks: H Αμερική παρακολουθούσε τις ελληνικές επιχειρήσεις


Σύµφωνα µε απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν στο Wikileaks και που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Τα Νέα», οι αμερικανικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τις επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων και έφτασαν να πιέζουν τις ελληνικές Αρχές για να παρέµβουν. Ήταν Απρίλιος του 2007 όταν στελέχη της αµερικανικής πρεσβείας των ΗΠΑ παρέδωσαν στη ∆1 διεύθυνση του υπουργείου Εξωτερικών διάβηµα σχετικά µε την «πιθανή προσφορά της ελληνικής εταιρείας Valpak να προµηθεύσει µε πολυφασµατικό δίχτυ παραλλαγής τη Συρία».

οι "παπαγάλοι" (repeaters) του συστήματος, από τον David icke

Η Ελλάδα με το μεσοπρόθεσμο ναρκοθετεί τον πλούτο της χώρας, διασφαλίζει τους δανειστές και υποθηκεύει το μέλλον χωρίς να εξασφαλίζει το παρόν…


Η επικρατούσα άποψη στην Ευρώπη είναι ότι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι η μόνη εναλλακτική λύση για την Ελλάδα. Αυτό το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα των πλείστων αποκρατικοποιήσεων αξιοποιήσεων ακίνητης περιουσίας και άλλα θεωρείται από τους Ευρωπαίους ως δεδομένο και μη τροποποιούμενο. Δηλαδή με την λύση αυτή θα πωληθούν ακίνητα και δημόσιες εταιρίες και η χώρα θα ανακάμψει θα διασωθεί. Πρόσφατα είχαμε αποκαλύψει ότι υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο με βάση το οποίο αμερικανοί και ευρωπαίοι σχεδιάζουν να αγοράσουν σε εξευτελιστικές τιμές την Ελλάδα.

Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ: “Θα φιλήσουμε τα χέρια κάθε τούρκου!”


Δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ, Danny Ayalon, είδαν το φως της δημοσιότητας τη Τετάρτη που μας πέρασε. Δηλώσεις που ξενίζουν όσους παρακολουθούν τις “κόντρες” στις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ. Η συνεχιζόμενη προσπάθεια των ΗΠΑ για βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών, ίσως αρχίζει να βρίσκει ανταπόκριση εκατέρωθεν. 

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Προσφυγή του Πανεπιστήμιου Αθηνών στο ΣτΕ για τη Θεολογική


Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε το Πανεπιστήμιο Αθηνών με αίτημα να ακυρωθεί η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να μην εισαχθούν φοιτητές στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012. Συγκεκριμένα, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας κ. Ιωάννης Πανάρετος είχε ζητήσει στις αρχές Μαΐου, ουσιαστικά, να κλείσει το τμήμα λόγω των σκανδάλων οικογενειοκρατίας. Υπενθυμίζεται ότι οι καταγγελίες αφορούσαν «την οικογένεια της καθηγήτριας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών Ελένης Χριστινάκη και του καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας Παναγιώτη Χριστινάκη, οι οποίοι από τις θέσεις τους (κοσμήτορας στη σχολή και πρόεδρος του τμήματος, αντίστοιχα) τοποθέτησαν συγγενείς τους (παιδιά, γαμπρούς, κουνιάδους) σε διάφορες θέσεις της σχολής. 

Βίντεο – σοκ: Ισλαμοφασίστες πατούν κάτω ηλικιωμένη για να της πάρουν την τσάντα ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Βίντεο – σοκ: Ισλαμοφασίστες πατούν κάτω ηλικιωμένη για να της πάρουν την τσάντα ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Deal διάσωσης και... δώρο 15 δισ. ευρώ!


Νέα συμφωνία διάσωσης από τη χρεοκοπία, με «αντάλλαγμα» πολύ σκληρά μέτρα λιτότητας και γενικευμένη εκποίηση περιουσίας, πέτυχε χθες ο πρωθυπουργός στην ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής.«Χρυσώνοντας το χάπι» του νέου μνημονίου, οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεσμεύθηκαν να απελευθερώσουν άμεσα 15 δισ. ευρώ για την προώθηση επενδυτικών προγραμμάτων στήριξης της ελληνικής οικονομίας, που θα εκτελεσθούν με ελάχιστο ποσοστό εθνικής συμμετοχής. Το χθεσινό θρίλερ, της παράλληλης διαπραγμάτευσης του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα στην Αθήνα και του πρωθυπουργού με τους ομολόγους του στις Βρυξέλλες, είχε την αναμενόμενη αίσια κατάληξη, χωρίς την οποία θα μιλούσαμε σήμερα για ένα νέο κραχ στις αγορές:

n Η «τρύπα» των 5,5 δισ. ευρώ που ανακάλυψε η τρόικα στο πρόγραμμα λιτότητας των 28 δισ. ευρώ καλύφθηκε τελικά από τον Ευ. Βενιζέλο με γενναίες δόσεις πρόσθετων φόρων: επιβολή φόρου με συντελεστή 10% στα εισοδήματα μεταξύ 8.000 και 10.000 ευρώ, έκτακτη εισφορά με συντελεστές μέχρι 5%, ετήσιο τέλος 300 ευρώ σε όλους τους επαγγελματίες, τριπλασιασμός του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης (από τα 21 στα 60 λεπτά) και μείωση στο μισό (από 400.000 σε 200.000 ευρώ) του αφορολόγητου ορίου για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας περιλαμβάνονται στην... πολιτικά «τοξική» φορολογική συνταγή που υποχρεώθηκε να αποδεχθεί η κυβέρνηση.
n Το «αντάλλαγμα» από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δόθηκε λίγες ώρες αργότερα, καθώς η Σύνοδος Κορυφής κατέληξε στην απόφαση να συνεχισθεί μέχρι και το 2014 η χρηματοδότηση της Ελλάδας με δάνεια από τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης και το ΔΝΤ, αλλά και με «εθελοντική και προσωρινή», όπως είπε ο Χέρμαν Φαν Ρομπέι, συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών. Το ποσό του νέου «πακέτου» δεν έχει κλείσει ακόμη, καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες για την «ανακύκλωση» ελληνικών ομολόγων που έχουν στην κατοχή τους. Πάντως, η δέσμευση των Ευρωπαίων για συνέχιση της χρηματοδότησης της Ελλάδας απελευθερώνει και το ΔΝΤ, ώστε να εκταμιεύσει το δικό του μέρος της πέμπτης δόσης του διεθνούς δανείου των 110 δισ. ευρώ και να παραμείνει ενεργό στις νέες χρηματοδοτήσεις διάσωσης της Ελλάδας.
n Το νέο στοιχείο της συμφωνίας, που δείχνει και πόσο ανησυχούν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για τη βαθιά ύφεση στην Ελλάδα, είναι η απόφαση να επιταχυνθούν οι εκταμιεύσεις των ήδη εγκεκριμένων χρηματοδοτήσεων επενδυτικών προγραμμάτων για την Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Χ. Μπαρόζο, ανακοίνωσε ότι η Σύνοδος αποδέχθηκε την πρότασή του για την τόνωση της ανάπτυξης στην Ελλάδα, μέσω του νέου προγραμματισμού των πόρων των κοινοτικών ταμείων τους οποίους έχει ήδη εξασφαλίσει η Αθήνα. Ποσό της τάξεως των 15 δις ευρώ μπορεί να εκταμιευτεί γρήγορα, τόνισε ο Μπαρόζο, ενώ η εθνική συμμετοχή θα περιοριστεί ειδικά για την Ελλάδα στο 15% και θα προσφερθεί τεχνική ενίσχυση για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των επενδυτικών προγραμμάτων.
Η συμφωνία έγινε δεκτή με ανακούφιση στις αγορές, με το ευρώ να κάνει άλμα πάνω από το 1,42 δολ. και την Wall Street να κλείνει με αναστροφή του αρχικού αρνητικού κλίματος και το δείκτη S&P να περιορίζει τις απώλειές του στο 0,28%.
Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι έχει αναθεωρηθεί η εκτίμηση των περισσότερων, ότι η νέα χρηματοδότηση απλώς μεταθέτει αργότερα την αναδιάρθρωση του χρέους. «Η περαιτέρω παροχή ρευστότητας στην Ελλάδα και η ημι-εθελοντική ανακύκλωση χρέους διασφαλίζει την αποφυγή “σκληρής αναδιάρθρωσης” βραχυπρόθεσμα», τόνιζε η Citigroup σε χθεσινή της ανάλυση, σημειώνοντας ότι οι πιθανότητες για εκλογές εντός του έτους, όπως βέβαια υψηλές είναι και οι πιθανότητες για αναδιάρθρωση χρέους με “κούρεμα” πιστωτών για Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιρλανδία.
Η προετοιμασία για «πιστωτικό γεγονός» είναι ορατή πλέον και στο τραπεζικό σύστημα. Η Fed ανακοίνωσε ότι αρχίζει έλεγχο για να διαπιστώσει το βαθμό έκθεσης όλων των αμερικανικών τραπεζών στο ελληνικό χρέος, ενώ και η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή ενέταξε αιφνιδίως στα τεστ αντοχής των τραπεζών ελέγχους για τις πιθανές απώλειες από χρεοκοπίες στην ευρωζώνη. Προφανές είναι ότι ουδείς στο τραπεζικό σύστημα πιστεύει σοβαρά ότι το νέο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας μπορεί να εφαρμοσθεί με επιτυχία...

Ξεπούλησε την Ελλάδα και τώρα πάει στο γραφείο του στο ΔΝΤ

Ξεπούλησε την Ελλάδα και τώρα πάει στο γραφείο του στο ΔΝΤ

Στα 575 δις ευρώ το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Στα 575 δις ευρώ το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Θέατρο του παραλόγου με τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας


Έπειτα από παλινδρομήσεις ετών η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού διαπίστωσε το κενό που προκάλεσε ο παροπλισμός των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας (ΑΦΝΣ) Ρ-3Β Orion και αναγκάζεται πλέον να εφαρμόσει περιορισμένο πρόγραμμα δομικής αναβάθμισης σε 2 από τα 6 συνολικά ΑΦΝΣ του τύπου, επιτρέποντας την επιχειρησιακή τους αξιοποίηση για τρία έτη. Πρόκειται για την πλέον εξωφρενική εξέλιξη για όσους έχουν γνώση των επίσημων δηλώσεων και αποφάσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των ευκαιριών που χάθηκαν για την επανάκτηση της κρίσιμης επιχειρησιακής ικανότητας του ΠΝ στο Αιγαίο.

«Όργουελιανό» project χρηματοδοτεί η ΕΕ, για να αναγνωρίζει "μη φυσιολογικές συμπεριφορές" πολιτών


ΕΕ χρηματοδοτεί ένα ερευνητικό Οργουελιανoού τύπου project με χρήση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνηςπου (μέσα από την παρακολούθηση της επικοινωνίας στο διαδίκτυο) θα ανιχνεύει πιθανές απειλές και κινδύνους "αντικανονικής συμπεριφοράς". Το έργο ονομάζεται“Project Indect”(http://www.indect-project.eu/), έχει 5-ετή διάρκεια και προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 10 εκ.λίρες. Παρόμοια προγράμματα χρηματοδοτούνται για την ανίχνευση τέτοιων κινδύνων με εικόνες από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV).

ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ > Υποθήκη δημόσιας περιουσίας απαιτούν οι Βρυξέλλες - Ξαφνικό ραντεβού Μέρκελ με Σαρκοζί


Τρόμος επικράτησε στα μέλη της κυβερνητικής επιτροπής όταν ο Γ. Παπανδρέου τους ανακοίνωσε πως οι Βρυξέλλες επιμένουν στις εμπράγματες εγγυήσεις. Ζητούν από την Ελλάδα να υποθηκεύσει δημόσια περιουσία, πέραν των αποκρατικοποιήσεων! Τι σημαίνει αυτό; Πως οι δανειστές μας απαιτούν:   

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ ΟΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!)
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ... ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΗΔΗ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ - ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ -ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ

24 ΙΟΥΝΙΟΥ 1941... ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ24 Iουνίου 1941... Εισέρχονται στην Αθήνα τα πρώτα τμήματα των ιταλικών στρατευμάτων κατοχής κάτω από τις αποδοκιμασίες και τους χλευασμούς των κατοίκων που είχαν υποδεχθεί τους Γερμανούς με περιφρόνηση, κλειστά παράθυρα και έρημους δρόμους. Μετά από συμφωνία Χίτλερ και Μουσολίνι, ιταλικά στρατεύματα εγκαταθίστανται ως δύναμη κατοχής σε ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός από τις περιοχές Ανατολικής Μακεδονίας και Δυτικής Θράκης, που παραχωρούνται στη Βουλγαρία.

Όπως φαίνεται και στον χάρτη οι Γερμανοί (κόκκινο) κρατάνε υπό την διοίκηση τους, την περιφέρεια πρωτευούσης, την δυτική και κεντρική Κρήτη, παραχωρούν την ανατολική στους Ιταλούς (γαλάζιο) για να έχουν σύνδεση με τα Δωδεκάνησα που είναι σε Ιταλική κατοχή πριν από τον πόλεμο, κρατάνε την Θεσσαλονίκη  και την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία για να κάνουν παιχνίδι με τους Σλάβους. Ικανοποιοούν τους Βούλγαρους (πράσινο) δίνοντας τους έξοδο στο Αιγαίο και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κρατάνε όμως την αμυντική γραμμή του Έβρου και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου για λογαριασμό τους και δίνουν την υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα στους Ιταλούς... που είχαν ήδη ταπεινωθεί ολοκληρωτικά από τον Ελληνικό Στρατό.www.stoxos.gr

Νέο μη επανδρωμένο σύστημα από την τουρκική TAI


Αισθητή κατόρθωσε να κάνει για μια ακόμη φορά την παρουσία της η τουρκική αμυντική βιομηχανία, αυτή τη φορά στο διεθνές αεροπορικό σόου στο Le Bourget, στο Παρίσι. Η τουρκική Turkish Aerospace Industries (TAI) παρουσίασε το καινούργιο επίτευγμά της το οποίο είναι ένα μικρό μη επανδρωμένο ελικόπτερο με την ονομασία R-IHA που αποτελείται από τα αρχικά στα τουρκικά της φράσης «υβρίδιο μη επανδρωμένου αεροχήματος». Το νέο UAV που βρίσκεται ακόμα στη φάση της ανάπτυξης, αναμένεται να πετάξει για πρώτη φορά στα μέσα του 2012, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γκορκέμ Μπιλγκί, επικεφαλής του τομέα επιχειρηματικής ανάπτυξης στο τμήμα της TAI που εξειδικεύεται στα ελικόπτερα.

Τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά ένα βήμα πριν από την άβυσσο (και πάλι)...


Σε πλήρες αδιέξοδο φαίνεται ότι έχει περιέλθει 10 μήνες μετά την έναρξη της η νέα ιδιοκτησία των ΕΝΑΕ (Ναυπηγεία Σκαραμαγκά) καθώς έχει ανατραπεί το σύνολο των αρχικών δεδομένων βάσει των οποίων προχώρησαν στην απόκτηση της εταιρείας: Σε πλήρες αδιέξοδο φαίνεται ότι έχει περιέλθει 10 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα ιδιοκτησία των ΕΝΑΕ (Ναυπηγεία Σκαραμαγκά) καθώς έχει ανατραπεί το σύνολο των αρχικών δεδομένων βάσει των οποίων προχώρησαν στην απόκτηση της εταιρείας: 

Προβληματισμός για τα βλήματα SPICE από το Ισραήλ


Η προμήθεια βλημάτων SPICE 1000 και 2000 από το Ισραήλ μέσω διακρατικής συμφωνίας συνολικού κόστους περίπου 100 εκατομμυρίων ευρω φαίνεται να προχωρά χωρίς όμως να προβληματίζουν σοβαρά αυτούς που θα πάρουν τις τελικές αποφάσει, ορισμένα βασικά ερωτήματα. Έμπειρος αεροπόρος εκφράζει το σκεπτικισμό του μέσω του Onalert,θέτοντας ως πρώτο και βασικό ερώτημα το ζήτημα της πιστοποίησης των SPICE. Λέει ο αεροπόρος:

Η οικονομική...ευθανασία συνεχίζεται! Τι αποφάσισε τη νύχτα η ΕΕ για την Ελλάδα


Νέα χρηματοδότηση της χώρας για τα επόμενα τρία χρόνια, ζήτησε ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, που ασχολήθηκε με την Ελλάδα. Το αίτημα έγινε δεκτό αφού πρώτα ο Παπανδρέου διαβεβαίωσε ότι το μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος πρόκειται να εγκριθούν από το κοινοβούλιο. Η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ έδωσε τα ξημερώματα το στίγμα της για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα. Μπορεί ο περωθυπουργός μέσα στ΄ άγρια χαράματα να δήλωνε όλο ικανοποίηση ότι “ είμαστε σε σταθερή πορεία.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΑΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΙΛΟΧΑΪΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ... 

Άλλη μία απόδειξη της δημοκρατικότητας του αλβανικού κράτους είχαμε πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομογενής Δικαστικός Λορένα Κόντρα απολύθηκε από το ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο της Αλβανίας, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει το έγγραφο, που διακινείται από την «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», μία νέο εθνικιστική αλβανική οργάνωση, κατά της αναγραφής εθνικότητας και θρησκεύματος στην προσεχή απογραφή.

Σήμερα φίλοι, ζητήθηκαν εμπράγματες εγγυήσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ύψους 270 δις. Το ακούσατε πουθενά; ΟΧΙ. Όλοι έδειχναν την καράφλα του Μπέου.


Για να καταλάβετε τους μηχανισμούς προπαγάνδας. Αύριο θα έχετε την αποκάλυψη στις οθόνες σας. Αποκάλυψη που ΟΦΕΙΛΑΝ να την βγάλουν οι βουβουζέλες των ΜΜ”Ε”.Αντ’ αυτού, μας φλόμωσαν σε Μπέο και Ψωμιάδη, σε τύπους που τα έτρωγαν από το στοίχημα που κάποια κουνέλια επιμένουν να παίζουν. Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα κλήθηκε να παράσχει προσημειώσεις Εθνικής περιουσίας του ύψους των 270 δις Ευρώ, την ίδια στιγμή που όλοι μιλούν για ιδιωτικοποιήσεις της τάξεως των 50 δις.

Ο Κ. Παπούλιας στη ΔΥΚ – Εντυπωσίασαν και πάλι τα «βατράχια» του ΠΝ


Επίδειξη των δυνατοτήτων των Ομάδων Ανορθόδοξου Πολέμου του ΠΝ παρακολούθησε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας επισκεπτόμενος τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Αρχηγείου Στόλου στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσαν στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κ. Σπηλιόπουλος. Τον Κάρολο Παπούλια υποδέχθηκε ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινώτης. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε την επίδειξη των Ομάδων Ανοθρόδοξου Πολέμου οι οποίες περιλάμβαναν ένα μεγάλο εύρος των δυνατοτήτων τους. 

«Η Ελλάδα θύμα μιας συμμορίας εκβιαστών». «Το ξεπούλημα της ελληνικής δημοκρατίας».


Σε αναμονή της απόφασης του ομοσπονδιακού συνταγματικού δικαστηρίου της Καρλσρούης, αναφορικά με την προσφυγή Γερμανών πολιτών ενάντια στο πακέτο στήριξης της Ελλάδας από την γερμανική κυβέρνηση, που θα βγει στις 5 Ιουλίου του 2011, στον γερμανικό τύπο εμφανίζονται άρθρα που απεικονίζουν τη δημόσια συζήτηση σε σχέση με το ελληνικό ζήτημα. Είναι ενδιαφέρον το ότι τα ελληνικά καθεστωτικά μέσα, προκειμένου να αποτρέψουν τους έλληνες πολίτες από την ενημέρωση, σε σχέση με τα τεκταινόμενα στην Γερμανία, αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα, έχουν επιχειρήσει να συκοφαντήσουν τους γερμανούς πολίτες που έκαναν την προσφυγή, χαρακτηρίζοντάς τους ως ανθέλληνες.

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΣΤΟ ΦΥΛΛΟ (500) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com. Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι ο "ΣΤΟΧΟΣ" θα βγαίνει ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ αν χρειαστεί... 

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ... ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ!


"...«Το νησί που μοιραζόμαστε», είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ της Δανάης Στυλιανού, στο οποίο τρεις Ελληνοκύπριοι και τρεις Τουρκοκύπριοι νέοι ζουν στο ίδιο σπίτι για πέντε μέρες και ταξιδεύουν μαζί βόρεια και νότια της διαχωριστικής γραμμής, η οποία μοιράζει στα δύο την πατρίδα τους.
Οι έξι νέοι υποστηρίζουν διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας, μοιράζονται ιστορίες του παρελθόντος και μαζί οραματίζονται το μέλλον.
Το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια 100 λεπτά, αποτελεί ιδέα της Δανάης Στυλιανού και σ’ αυτό ακούγονται μουσικές Κυπρίων καλλιτεχνών και από τις δύο κοινότητες του νησιού.

Βίντεο – σοκ: Ισλαμοφασίστες πατούν κάτω ηλικιωμένη για να της πάρουν την τσάντα ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Τα καθάρματα (Αλγερινής καταγωγής) αποδεικνύουν την ποιότητα της δημοκρατίας και του σεβασμού των δικαιωμάτωντων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ αυτής της κοινωνίας, που έχουν πάει στον αγύριστο για να κονομάνε κάποια καθάρματα δουλέμποροι, κάποια καθάρματα πολιτικοί, κάποια καθάρματα με ΜΚΟ. Η Ελλάδα στα νύχια της νεοοθωμανικής κατοχής που κατέλυσε δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα.

Στα 575 δις ευρώ το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!


Και νέες δηλώσεις για το γερμανικό χρέος στην Ελλάδα! 
Ο Jacques Delpla, επιφανής Γάλλος οικονομολόγος για μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Les Echo εκτιμά πως το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχεται στα 575 δισ. ευρώ. Καλεί την ΕΕ να στηρίξει την Αθήνα αναχρηματοδοτώντας τα χρέη της με πολύ χαμηλό επιτόκιο. «Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον τζίτζικα και τον μέρμυγκα» αναφέρει γλαφυρά ο κ. Delpla και συνεχίζει: “Μόνο που η ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το μυρμήγκι που χρηματοδότησε τον τζίτζικα στο παρελθόν και που βαρύνεται τώρα με τα χρέη του”.

Ο Άλεξ Ρόντος είχε ενημερώσει τον Παπανδρέου για το σχέδιο εξόντωσης Καραμανλή


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της ρωσικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών FSB για το σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή (λόγω της τότε ακολουθούμενης ενεργειακής πολιτικής), που εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες», αλλά και τον ρόλο του σύμβουλου του Γιώργου Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο Άλεξ Ρόντος φέρεται να είχε ενημερώσει τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου για το σχέδιο αυτό. Έτσι δεν είναι τυχαία η επίσκεψη την Πέμπτη, του επικεφαλής της ΕΥΠ κ. Μπίκα στον πρωθυπουργό για να συζητήσουν επί του θέματος, όπως είχε γράψει τοNewpost.gr. 

Τουρκία: Πάντα με το μάτι στα Βαλκάνια!


Η Άγκυρα σύμφωνα με την ε/φ ‘’politika’’ παρεμβαίνει για ενότητα της ισλαμικής κοινότητας στη Σερβία. Σε πρόσφατη συνάντηση τουρκικής αντιπροσωπείας στο Βελιγράδι και στο Νόβι Παζάρ, αποτελούμενη από εκπροσώπους της τουρκικής κυβέρνησης, αρμόδιους για πολιτικά, οικονομικά και θρησκευτικά θέματα, με τους ηγέτες της διαιρεμένης ισλαμικής κοινότητας στη Σερβία, Ρέις Ουλ Ουλέμα, Αντέμ Ζίλκιτς και με το μουφτή του Νόβι Παζάρ Μουαμέρ Ζούκορλιτς, επιδίωξαν τη συμφιλίωση των θρησκευτικών ηγετών των μουσουλμάνων. Η συμφιλίωση τόνισαν «θα ανοίξει το δρόμο για την πολιτική σταθερότητα της περιοχής και για την οικονομική της στήριξη από την Τουρκία». 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...