Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Παντού άνθρωποι της Goldman Sachs, ακόμα και στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας


Την παροιμία “η πουτάνα θέλει να κρυφτεί – η χαρά δεν την αφήνει” φυσικά την ξέρετε. Τη βιώνουμε καθημερινά με της πόρνες των τραπεζιτών που κάνουν τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους κλπ, που μόλις μετά βίας κρατούν κάποιες κάποιες αποστάσεις από τους “νταβάδες” τους. Το τραπεζικό- τοκογλυφικό κατεστημένο περνά σε νέα επίπεδα πρόκλησης με το διορισμό του νέου προδρου της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας, αντικαθιστώντας τον “λατρεμένο” μας Τρισέ. Σύμφωνα με άρθρο του reuters που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ο νέος πρόεδρος είναι ο Ιταλός καθηγητής Mario Draghi και αναλαμβάνει καθήκοντα από τις 1/11/2011 έως και τις 31/10/2019.

Θέλουν πανθρησκεία, παγκόσμια κυβέρνηση και ανατρέπουν τους πάντες στην Μεσόγειο


Επιδιώκουν να επιτύχουν την παγκόσμια διακυβέρνηση, μέσω συνεχών «ομογενοποιήσεων» σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και μέσω της πανθρησκείας, με τη δημιουργία τη Μεσογειακής Ένωσης (στα πρότυπα της ΕΕ) και πρωτεύουσά της, την Ιερουσαλήμ! Το ντόμινο των εξεγέρσεων που εξαπλώνεται (φαινομενικά ανεξέλεγκτο) στη γεωπολιτική μας γειτονιά, δεν είναι τόσο αθώο ή αυθόρμητο, όσο αρχικά φαίνεται με την πρώτη ματιά. Όσο κι αν το αρνούνται κάποιοι, έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τις υποκινούμενες «πορτοκαλί» επαναστάσεις, που πριν από καιρό άλλαξαν το γεωπολιτικό χάρτη στον Καύκασο. Αλλά εδώ, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά, ένα εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι, με ό,τι πιο ευαίσθητο για τον άνθρωπο: τη θρησκεία, τη μεταφυσική του αγωνία, την ίδια του την υπόσταση. Κι εδώ, μπαίνει η πανθρησκεία, η ένωση όλων των μονοθεϊστικών θρησκειών, σε μία. Χριστιανισμός, Ισλάμ, Ιουδαϊσμός...Με πρωτεύουσα, ή αν θέλετε, επίκεντρο, την Ιερουσαλήμ! Μια εξέλιξη, που κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα σημάνει την παγκόσμια θρησκευτική ειρήνη!

Κοσσυφοπέδιο: Η EULEX ψάχνει για ‘χαμένους’ σε βυθό λίμνης


Εμπειρογνώμονες, του τμήματος νομικής ιατρικής, της αποστολής EULEX στο Κοσσυφοπέδιο σε συνεργασία με δύτες των δυνάμεων ασφαλείας (KFS) άρχισαν έρευνες στο βυθό της λίμνης Livoçit, κοντά στην πόλη Gnjilane, για αναζήτηση αγνοουμένων, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος των ευρωπαϊκών Δυνάμεων Κοσσυφοπεδίου, Ιρίνα Γκουντέλιεβικ. «Από την μέχρι τώρα έρευνα δεν έχουν βρεθεί πτώματα», δήλωσε η Γκουντέλιεβικ και πρόσθεσε ότι η «ομάδα είναι έτοιμη να εξερευνήσει οποιαδήποτε περιοχή για την οποία θα προκύψει κάποια σχετική πληροφορία.

Η ΑΝΕΑΕΔ αγανακτισμένη πάει...συγκέντρωση


Το ΔΣ της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε την συμμετοχή στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου μνημονίου την Τρίτη 28 Ιουνίου 2011. Με ανακοίνωσή της καλεί “όλα τα μέλη της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ., όλοι οι απόστρατοι, αλλά και όλοι οι φορείς αποστράτων, να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση, χωρίς σωματειακές σφραγίδες ως Απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι ευκαιρία να δώσουμε ένα ηχηρό παρόν, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι στρατιωτικοί δεν περιθωριοποιούνται και δεν απομονώνονται από τα τεκταινόμενα”.

Η οικονομία "καίει" Ελλάδα-Κύπρο


Του Μιχάλη Ιγνατίου,mignatiou@aol.com - Οσο διαρκούσε η προεκλογική εκστρατεία στην Τουρκία, ειλικρινά δεν ανησυχούσα για το Αιγαίο και το Κυπριακό. Βέβαια οι προκλήσεις δεν είχαν σταματήσει και οι παραβιάσεις ήταν στην ημερησία διάταξη. Ομως γνωρίζαμε όλοι, ότι ο Ταγίπ Ερντογάν και οι συνεργάτες του είχαν αφιερωθεί στον εκλογικό αγώνα για να επιτύχουν την απόλυτη πλειοψηφία. Στόχευαν (και στοχεύουν φαντάζομαι) να αλλάξουν το τουρκικό Σύνταγμα και να το «ράψουν» στα μέτρα τους για να επιβάλουν και επίσημα τον φανατικό ισλαμισμό, που διακρίνει τους ίδιους και το κόμμα του. Τώρα που ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία μέσα από την οποία αναδείχθηκε σε σουλτάνο ο Ταγίπ Ερντογάν, ανησυχώ.

Σκόπια: η μια γκάφα διαδέχεται την άλλη!


Σε πανικό δείχνουν να είναι οι Σκοπιανοί από τα αρνητικά σχόλια, εντός και εκτός, που έχουν ξεσπάσει σχετικά με την τοποθέτηση των 3 αγαλμάτων σε Σκόπια και Μοναστήρι.Χαρακτηριστικό είναι πως μετά τα δυσμενή σχόλια κυρίως από Ευρωπαίους αξιωματούχους, η κυβέρνηση Γκρούεφσκι έσπευσε άρον άρον να μετονομάσει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε… “Έφιππο Πολεμιστή”. Έπεσε λοιπόν γραμμή σε όλα τα Σκοπιανά ΜΜΕ να αναφέρονται στο γιγαντιαίο άγαλμα του Έλληνα στρατηλάτη ως “έφιππο πολεμιστή”. Έλα όμως που η γκάφα είχε ήδη γίνει.

Οι νταβατζήδες της Ελλάδας


Η Σύνοδος Κορυφής που ξεκινά σήμερα, όπως και η σύνοδος του Λαϊκού Κόμματος, έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτά που κατά καιρούς γράφονται για τα Μνημόνια και τις απαιτήσεις της τρόϊκας. Ότι οι ξένοι λειτουργούν ως νταβατζήδες της Ελλάδας έχοντας και τους επίσημους εκπροσώπους τους εδώ, δηλαδή μια εκλεγμένη κυβέρνηση. Κι εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε για την σκληρή αυτή έκφραση. Πριν από ένα χρόνο η κυβέρνηση υπέγραψε μια δανειακή σύμβαση χωρίς καν να διαπραγματευτεί τους πιο απλούς όρους. Τότε η Ελλάδα ήταν σε δύσκολη θέση, όχι όμως σε δυσκολότερη απ’ ότι είναι σήμερα.

Παγκόσμια Κυβέρνηση - Μασονία - Διωγμός των Χριστιανών!!!

Παγκόσμια Κυβέρνηση - Μασονία - Διωγμός των Χριστιανών!!!

Ραβίνοι καταδίκασαν σκύλο σε θάνατο!


Δικαστήριο ραβίνων στην Ιερουσαλήμ καταδίκασε πρόσφατα σε θάνατο δια λιθοβολισμού ένα σκύλο που κατηγορήθηκε ότι είναι η μετενσάρκωση ενός δικηγόρου ο οποίος πριν από 20 χρόνια είχε βρίσει ραβίνους δικαστές, αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Γιεντότ Αχρονότ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο μεγαλόσωμος σκύλος εισέβαλε πριν μερικές εβδομάδες σε «ραβινικό δικαστήριο» που ασχολείται με υποθέσεις οικονομικής αντιδικίας, στο υπερορθόδοξο εβραϊκό προάστιο Μέα Σεαρίμ της Ιερουσαλήμ «τρομοκρατώντας δικαστές και δικαζόμενους και αρνούμενος να βγει από την αίθουσα παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των δικαστικών υπαλλήλων».

Ένας από τους παριστάμενους δικαστές θυμήθηκε ότι «πριν από είκοσι χρόνια το δικαστήριο καθυβρίστηκε από έναν διάσημο δικηγόρο, ο οποίος αποφάνθηκαν οι δικαστές ότι είναι καταραμένος και λίγο καιρό αργότερα πέθανε αφορισμένος αλλά ο ίδιος μετεμψυχώθηκε στον άτακτο σκύλο που εισέβαλε στην δικαστική αίθουσα και δεν εννοούσε να κουνηθεί από εκεί».

Ο μεγαλόσωμος σκύλος κρίθηκε από τους δικαστές «ακάθαρτο ον» με βάση την “halacha”, δηλαδή τους ιουδαϊκούς θρησκευτικούς νόμους. Το δικαστήριο καταδίκασε το σκύλο σε …θάνατο δια λιθοβολισμού και όρισε και τον χρόνο της εκτέλεσης! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΛΟΓΟΙ: «Η ΨΥΧΗ»


Δικαίωμα λόγου έχει ο νοών τί είναι ο λόγος. Τι είναι ο λόγος νοεί ο έχων παιδεία. Παιδεία έχει ο θέτων το οντολογικό ερώτημα. Το οντολογικό ερώτημα θέτει ο πολίτης της πόλεως, που έχει θέα του όντος. Άρα μόνον ο πολίτης της πόλεως έχει δικαίωμα λόγου. Θαυμάζειν είναι ο έρως προς το ερωτάν, ο οποίος ανθίζει επί της επίγνωσης της αγνοίας. Η άγνοια της αγνοίας δεν εγείρει ερωτήματα, τουναντίον διαθέτει αστόχαστες απαντήσεις.

Η ΨΥΧΗ

Η ψυχή τηρεί στο βλέμμα της σκιά η θάμβος ανάλογα εάν ανέρχεται ή κατέρχεται. Στρεφόμενη προς το φώς δεν βλέπει και νομίζει ότι είναι τυφλή. Η φώτιση δεν είναι έκσταση αλλά φανέρωμα. Θείο θεσπέσιο θάμβος, αμήχανον κάλλος ορώης αν εν εμοί. Αλλ’ ηλιοειδέστατον οίμαι των περί τας αισθήσεις οργάνων. Ο,τι είναι ο ήλιος ως προς την όψη και τα ορώμενα είναι το αγαθόν προς τον νού και τα νοούμενα. Όψη-αποψη, γνώση-δοξασία. Όποιος δεν έχει όψη, δηλαδή δεν θεωρεί, έχει άποψη. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Και… «Μακεδονο-Ελληνικό» λεξικό με χρήματα Ελλήνων!


lexikoΔεν είναι μόνο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια, όπως και το Άγαλμα του Φιλλίπου του Β', το οποίο το κρατούσαν 2,5 χρόνια σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων(!) για να το «φυτέψουν» σε άλλη πόλη του κρατιδίου, που δείχνουν τη χρεοκοπία της εξωτερικής μας πολιτικής.

Συμφώνως με μεταδόσεις πολλών σκοπιανών ΜΜΕ (όπως το «Sitel» της 18ης Ιουνίου 2011), αναφέρεται ότι «η Αθήνα (δήθεν) αναγνωρίζει «εμμέσως», την ύπαρξη της «μακεδονικής» γλώσσης, αφού υποστήριξε (;) και βοήθησε (;) στην εκτύπωση του πρώτου «Μακεδονο-Ελληνικού» λεξικού!».

Το Λεξικό θα προωθηθεί από τις Βρυξέλλες και θα τυπωθεί στην Θεσσαλονίκη (;) με χρηματοδότηση του«Centar Maurits Coppieters Foundation», δηλαδή Ιδρυμα Ευρωπαϊκής Ελευθέρας Συμμαχίας, της οποίας μέλη φέρονται να είναι (;) και Ελληνες Ευρωβουλευτές. Τα χρήματα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λαμβάνει το εν λόγω ίδρυμα, το οποίο σημαίνει, ότι και η Ελλάδα συμμετέχει (;) στην οικονομική ενίσχυση!

"Αύριο, όταν θα λένε, ότι η Μακεδονική Γλώσσα δεν υπάρχει, θα είμαστε σε θέση να δείξουμε το εκτυπωμένο σύγχρονο βοηθητικό λεξικό, με το οποίο αναγνωρίζεται η «μακεδονική» γλώσσα", λέει η Γιάννα Μπάτσενα, συντονιστής του τμήματος νεολαίας της ΕΕΣ.

Το λεξικό είναι ο πρώτος τόμος της ελληνικής επανεκδόσεως – «Μακεδονικό Λεξικό», που είχε κυκλοφορήσει προ διετίας και οι εμπνευστές του λεξιλογίου, που είναι το ονομαζόμενο «Σπίτι του Μακεδονικού Πολιτισμού της Φλωρίνης», σε συνεργασία με το «μακεδονικό» κόμμα «Ουράνιο Τόξο», πρόκειται να το παρουσιάσουν, σε ειδική εκδήλωση, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες!

Είναι τόσο μεγάλο το θράσος τους, που κάλεσαν ακόμα και τον Ελληνα πρωθυπουργό και τους Ελληνες ευρωβουλευτές να παραβρεθούν στην εκδήλωση των Βρυξελλών.

Το σχόλιο του «Ουράνιου Τόξου» είναι αν κάποιος Ελληνας εκπρόσωπος θα παραβρεθεί στην εκδήλωση, κάτι το οποίο θα δήλωνε μεγάλη επιτυχία, όσον αφορά την άρση των εμποδίων, που θέτει η ελληνική πολιτεία. Όπως προστίθεται στην σχετική προπαγανδιστική ανακοίνωση, «στην εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση και για το ζήτημα των μειονοτήτων και θα κληθεί, ακόμη μια φορά η Ελλάδα, να σεβαστεί (!) τα δικαιώματα των μειονοτήτων», ενώ στο πλαίσιο της προωθήσεως του λεξικού, θα οργανωθεί συζήτηση με θέμα «Γέφυρες Διαλόγου», όπου θα αναφερθούν ζητήματα των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος με ερώτησή του προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρυθμίσεως & Ηλεκτρονικής Διακυβερνήσεως ζητά να ενημερωθεί αν έχει λάβει γνώση το Υπουργείο, των όσων παραθέτουν τα σκοπιανά ΜΜΕ για τις προγραμματιζόμενες «εκδηλώσεις» και παρουσιάσεις, των άκρως προπαγανδιστικών αυτών βιβλίων, στις Βρυξέλλες όπου μάλιστα εμφανίζονται να έχουν προσκληθεί, ο Ελλην πρωθυπουργός και οι ευρωβουλευτές μας;

Πώς τοποθετείται το Υπουργείο και σε ποιες ακριβώς ενέργειες θα προχωρήσει, ώστε να μην πραγματοποιηθούν τα περιγραφόμενα;

Το ίδρυμα αυτό (CMC Foundation) το χρηματοδοτεί και η χώρα μας, όταν είναι απολύτως ξεκάθαρος ο εχθρικός ρόλος του και οι αντεθνικές επιδιώξεις του; Από πότε το χρηματοδοτούμε και ποια ποσά του έχουμε διαθέσει ως σήμερα; Ποιοι είχαν την ευθύνη;

Γιατί διατείνονται ότι η χώρα μας, «υποστήριξε» και «βοήθησε» στο να τυπωθεί τότε, αυτό το βιβλίο; Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και όντως συνέδραμε η Ελλάδα, σε αυτό; Κάτω από ποιες συνθήκες έγιναν αυτά και πότε, αν αληθεύουν;

elora.gr

Η διακομματική αποτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής έγινε... άγαλμα


1falexanderΗ χτεσινή ημέρα ήταν μια πραγματικά λυπηρή ημέρα για την πατρίδα μας. Όχι, δεν αναφέρομαι μονάχα στην ψήφο εμπιστοσύνης την οποία ζητούσε ο Γιώργος Παπανδρέου και την οποία τελικά πήρε.

Δεν είναι μόνο η πολιτική το ζήτημα. Κάποια ζητήματα είναι πολύ πιο πέρα από την πολιτική, καθώς οι συνέπειές τους πάνε πολύ πιο μακρυά από μία ή ακόμη και δύο τετραετίες.

Αναφερόμαστε στο ότι χθες, στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων στήθηκε το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ένα άγαλμα που αποδεικνύει για μία ακόμη φορά τις προθέσεις των βορείων γειτόνων μας. Αλλά και ένα άγαλμα – καθρέφτης της διαχρονικής αποτυχίας των ελληνικών κυβερνήσεων να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις κινήσεις του κρατιδίου των Σκοπίων.

Πρόκειται για μία ακόμη επιτυχία των σκοπιανών, οι οποίες έκαναν επί της ουσίας επίδειξη τσαμπουκά έναντι τόσο της χώρας μας όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στελέχη της οποίας τους καλούσαν να μην προβαίνουν σε πράξεις που προκαλούν την Ελληνική πλευρά.

Με την κίνηση όμως αυτή, της τοποθέτησης του αγάλματος, δύο περίπου εβδομάδες πριν την επίσημη ημερομηνία, οι σκοπιανοί... ξεμπερδεύουν με αυτές τις παραινέσεις και δείχνουν το πόσο αποφασισμένοι είναι. Και απογυμνώνουν και σε διεθνές επίπεδο την χώρα μας, καθώς είναι βέβαιο ότι αυτή στο όνομα της “σταθερότητας” στην περιοχή δεν πρόκειται να προβεί σε καμία κίνηση σε διεθνές επίπεδο, παρόλο που έχει με το μέρος της ακόμη και αυτές τις τελευταίες δηλώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων.

Κύκλοι από την άλλοι αναφέρουν ότι τα Σκόπια ενθάρρυναν προς αυτό τον τσαμπουκά κάποιοι άλλοι γείτονές μας, όχι από τα βόρεια αλλά από τα ανατολικά, οι οποίοι τους έφεραν ως παράδειγμα για την ελληνική ατολμία τις μηδενικές αντιδράσεις της χώρας μας στις διάφορες δικές τους προκλήσεις.

Το ζήτημα (προς μικρή μας έκπληξη) δεν έφερε στην Βουλή κάποιος βουλευτής του ΛΑΟΣ, αλλά ο κ. Καράογλου, από την Νέα Δημοκρατία.

Στην ερώτησή του αυτή αναφέρει: Δυστυχώς οι προκλήσεις από μεριάς των Σκοπιανών δεν έχουν τελειωμό. Η ανεκτικότητα της Ελληνικής πλευράς και η παράταση στην επίλυση του μεταξύ μας προβλήματος του ονόματος, δίνει το περιθώριο στην αλαζονική κυβέρνηση των Σκοπίων να συνεχίζει την παραχάραξη της ιστορίας με όλο και κλιμακούμενη ένταση. Τελευταίο επεισόδιο το νεοανεγερθέν άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που έστησαν σε κεντρική πλατεία της Σλαβικής πόλης. Από καιρό υπήρχε η σχετική πληροφορία, αλλά ελπίζαμε ότι στα πλαίσια της διπλωματικής οδού, θα μπορέσει η Ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει την εξέλιξη αυτή. Με θλίψη και οργή, όμως, είδαμε σήμερα φωτογραφίες από την επίσημη τοποθέτηση του αγάλματος, που πλέον αποτελεί γεγονός, ενώ πλέον ετοιμάζονται και για τα επίσημα αποκαλυπτήριά του.

Και ρωτά τον νέο υπουργό εξωτερικών ο κ. Καράογλου Τι ενέργειες έχει κάνει ως σήμερα το υπουργείο εξωτερικών για να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη, αλλά και πώς θα αντιδράσει τώρα.

Εάν πούμε στον κ. Καράογλου όμως ότι και το ίδιο του το κόμμα η ΝΔ, έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την κατρακύλα της χώρας μας στο ζήτημα αυτό θα το παραδεχθεί;

Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε παρά να τον επαινέσουμε για την πρωτοβουλία του.
Υπάρχει όμως ακόμη μία σημαντική ερώτηση για τον κ. Καράογλου και όλη την ΝΔ. Στηρίζει το κόμμα του την κίνηση της τοποθέτησης αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στην Αθήνα;

Θα κινηθεί ο κ. Κακλαμάνης έστω ως αντιπολίτευση πλέον, για να πετύχει αυτό που δεν έκανε επί οκτώ χρόνια ως Δήμαρχος; Που είχε φτάσει μέχρις σημείου να βάλει την βάση, αλλά τελικά δεν μπήκε ποτέ το άγαλμα;

Και μήπως μπορεί ο κ. Κακλαμάνης, ο οποίος στην αρχή της δεύτερης θητείας του διαβεβαίωνε τους πάντες ότι το άγαλμα θα τοποθετηθεί, ποιός ή τι παρέμβει και δεν έγινε κάτι τέτοιο;

Μήπως του είναι πιο εύκολο να το κάνει τώρα που πλέον η κ. Μπακογιάννη δεν είναι στην ΝΔ;

Δημήτρης Παπαγεωργίου

elora.gr

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΖΕΛΑΤΟΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑ!Την ομάδα, στην οποία ανήκουν, και τα μαγαζιά που είχαν στο στόχαστρό τους αναζητούν οι αστυνομικοί του Εκβιαστών, μετά τη σύλληψη 2 Αλβανών που είχαν 10 kg ζελατοδυναμίτιδα. Η σύλληψή τους έγινε στο Νέο Κόσμο και ο ένας από τους δύο είναι σεσημασμένος και μάλιστα έχει εκτίσει και ποινή στο παρελθόν (τι πρωτότυπο!) ενώ ο δεύτερος -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- δεν είχε φάκε...stoxos.gr

Λαθρομετανάστες προκάλεσαν εκτεταμένα επεισόδια στη Θήρα


Ευτυχώς οι τοπικές κοινωνίες αντιστέκονται στη λαίλαπα των παράνομων αλλοδαπών

Σοβαρής έκτασης επεισόδιο, που παραλίγο να μετατραπεί σε γενική σύρραξη, προκάλεσαν αλβανοί λαθρομετανάστες στη νήσο Θήρα. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αλβανός – ο οποίος απ’ ότι προέκυψε δεν διέθετε καν άδεια παραμονής – επιτέθηκε με μαχαίρι σε Έλληνα. Ο επιτιθέμενος είχε ξεκάθαρη δολοφονική πρόθεση και κατάφερε να τραυματίσει τον συμπατριώτη μας, ο οποίος λόγω της ψύχραιμης αντίδρασής του απέφυγε τα χειρότερα. Στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο, καθώς ομάδα αλβανών επιχείρησε να πάρει το μέρος του συμπατριώτη τους. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΑΓΙΕ ΠΕΤΡΑΣ Ελπίζουμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ


nektariosΙστορίες, για όσα είπατε κατά της Μασονίας και έγιναν πρωτοσέλιδο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», από την μεριά του Βοσπόρου .Γιατί, όπως καλά γνωρίζουμε, το Φανάρι κατά καιρούς έχει δώσει και Μασόνους Πατριάρχες! (Αθηναγόρας – Δημήτριος…).

Ε, και μια και ανήκει η Εκκλησία της Κρήτης στο Φανάρι, ίσως, κακοφανεί στους ΕΚΕΙ Γέροντες το σκληρό κείμενό σας για την Μασονία.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την λεβεντιά και την Πίστη σας στην Εκκλησία του Χριστού και Αυτού Εσταυρωμένου!
Δύσκολος ο δρόμος της Παλικαριάς… Και όπως γράφει ο συμπατριώτης σας Καζαντζάκης στην «Αναφορά στο Γκρέκο» την «Λεβεντιά και την Αλήθεια και ο Θεός την φοβάται».

Αλλά η Μνήμη στέκεται και στην ανάμνηση ενός ολιγοσέλιδου βιβλίου που έφερε τον τίτλο «κυνηγώντας τον ίσκιο μου» που έχει γράψει (τότε συμφοιτήτριά μου) κόρη παπά από την Κρήτη, η Τασούλα Γιαννουδάκη. Σε κάποια παράγραφο: «Βαρύ σταυρό φορτώθηκες και είναι σκοτάδι γύρω».
Να είστε Θεοφρούρητος άγιε Πέτρας.
ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

elora.gr

«Ρατσισμός» για κάποιους η διατήρηση της ιστορικής μνήμης, για εμάς, καθήκον!


Η ανακοίνωση της εκδήλωσης εις μνήμην του μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη, Αλέξανδρου, ήταν αρκετή για να προκαλέσει κύματα αντιρατσιστικής υστερίας στους γνωστούς μίζερους προοδευτικούς κύκλους, κύκλοι οι οποίοι κάτω από το προσωπείο της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του…σοσιαλισμού χρηματοδοτούνται αδρά από μεγαλοκαπιταλιστές που πλουτίζουν με δόλιες πρακτικές εις βάρος των εθνών.

Σε μια τέτοια εκδήλωση λοιπόν κάποιοι βρήκαν ίχνη διάχυτου ρατσισμού που προσβάλλει τη δημοκρατία! Προφανώς γι’ αυτούς η ιστορία δεν έχει καμία αξία, όσο αυτή δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους, ενώ με περίσσεια υπερηφάνεια καταδεικνύουν εκείνες τις πτυχές της ιστορίας κατά τις οποίες κάποιος μαρξιστής ή γενικά κάποιος ιδεολογικός τους συγγενής προσέφερε απλόχερα «εκπολιτιστικό έργο». ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

“MIA EIKONA – 1000 ΛΕΞΕΙΣ” για το πως έχουν καταντήσει την Ελλάδα μας


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

"ΕΜΠΟΡΟΙ" ΗΡΩΙΝΗΣ ΔΗΛΩΝΑΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!


Μέσα σε μόνο μία μέρα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν 7 εμπόρους ηρωίνης που δραστηριοποιούντο στο κέντρο της Αθήνας. Ένας Αλβανός, μία Ρουμάνα, δύο Αφγανοί, ένας Τούρκος και δύο Έλληνες. Βρέθηκαν περίπου 8 κιλά ηρωίνης και περισσότερα από 14.000€. Πρόκειται για ανθρώπους που τροφοδοτούν τα "βαποράκια" της Αθήνας με ηρωίνη σε ποσότητες των 50-100γρ. και για τη σύλληψή τους χρειάστηκαν ημέρες παρακολούθησης και αξιοποίησης τών πληροφοριών. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι από τους χρήστες στις πιάτσες των ναρκωτικών στην Ομόνοια και γύρω από αυτή. Παρακολούθησαν τα "βαποράκια" κι έφθασαν σε αυτούς που τους τροφοδοτούν....stoxos.gr

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΙΓΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Το καλοκαίρι πλέον έχει φτάσει και μαζί με αυτό ήρθαν και οι καλοκαιρινές Εκκλησιαστικές εορτές που με λαμπρό και ξεχωριστό τρόπο βιώνουν οι ορθόδοξοι Έλληνες ανά την επικράτεια. Ξεχωριστή θέση στις εορτές του καλοκαιριού κατέχει και η εορτή του Γενεσίου του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, στις 24 Ιουνίου, εορτή η οποία συνδέεται με πολλά και ιδιότυπα έθιμα στην Περιφέρειά μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Κύριο χαρακτηριστικό της εορτής αυτής είναι το έθιμο με τις φωτιές που ανάβονται την παραμονή στις γειτονιές στις οποίες συνήθως καίονται και τα στεφάνια τα οποία και φτιάχνουμε την ημέρα της πρωτομαγιάς. Οι φωτιές λέγονται φανοί ή κάψαλα,...STOXOS.GR

Καλωσορίσατε στα… μουσουλμανικά Χανιά!


Ολοκαίνουρια «τουριστικά» διώροφα λεωφορεία με ανοιχτή οροφή, poy έχουν επάνω τους σαν… διακόσμηση(!) έναν τούρκικο μιναρέ!

Κυκλοφορούν πλέον στα Χανιά τα ολοκαίνουρια «τουριστικά» διώροφα λεωφορεία με ανοιχτή οροφή (αγγλικού τύπου) όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τον γύρο της πόλης. Τα κόκκινα επιβλητικά οχήματα κάποιος φωτεινός νους, φρόντισε να τα… διακοσμήσει με τεράστια αυτοκόλλητα. Απεικονίζεται το κτίριο της δημοτικής αγοράς, το ρολόι στον δημοτικό κήπο, ο φάρος και… ο τούρκικος μιναρές της πόλης! Τόσες Βυζαντινές εκκλησίες έχουμε αλλά κάποιοι αποφάσισαν ότι το θρησκευτικό σημείο αναφοράς θα πρέπει να είναι ο τούρκικος μιναρές! Έτσι, για να θυμίζουμε στους τουρίστες ότι βρίσκονται σε… μουσουλμανική χώρα! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Καλωσορίσατε στα… μουσουλμανικά Χανιά!

Το άλλο με το Τοτό το ξέρετε;

Με τα νέα μέτρα η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα χρέη της!

anekdotoΦαίνεται ότι στη χώρα μας δεν τα πάμε καλά με την αριθμητική. Παρά το γεγονός ότι εδώ και 3,000 χρόνια οι αρχαίοι Έλληνες είχαν προχωρήσει τόσο πολύ στα μαθηματικά. Σήμερα οι νεοέλληνες όχι στα μαθηματικά αλλά ακόμα και στην αριθμητική δυσκολευόμαστε.

Γιατί πώς να εξηγηθεί διαφορετικά το φαινόμενο ότι επί τόσους μήνες η κυβέρνηση με τόσα υπουργεία και με τόσους υπολογιστές δεν έχει καταφέρει να κάνει μια απλή πρόσθεση και μια απλή αφαίρεση.

Γιατί τόσο απλή αριθμητική χρειάζεται για να δει ο οποιοσδήποτε ότι το χρέος μας των 350 δισεκατομμυρίων ευρώ δεν μπορεί να αποπληρωθεί ούτε τη Δευτέρα Παρουσία!

Το ποσό αυτό είναι δυσθεώρητο και απίστευτο και αδύνατον να αποπληρωθεί ακόμα και απο πολύ μεγαλύτερες οικονομίες από την Ελληνική.

Γιατί μη ξεχνάμε ότι πριν από 2 χρόνια δανειζόμαστε με 2% (και ούτε) ενώ σήμερα δανειζόμαστε σχεδόν με 6%!

Ξέρετε τι σημαίνει δάνειο 350 δισεκατομμύρια ευρώ με επιπλέον τόκο 4%;

Απλά επιπλέον ετήσιους τόκους καμιά 15αριά δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η απλή αριθμητική λέει ότι τα λεφτά που θα μαζευτούν από τα νέα μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος άντε το πολύ να είναι 2 με 3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δηλαδή χρειάζονται 4 με 5 επιπλέον νέα μεσοπρόθεσμα προγράμματα για να μαζευτούν μόνο τα λεφτά των επιπλέων τόκων.

Μόνο που η αγορά ήδη πεθαίνει και δεν θα μπορέσει να αποδώσει ούτε καν τα 3 δισεκατομμύρια του τωρινού μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Και χωρίς να υπολογίσουμε το γεγονός ότι η λειτουργία του δημόσιου τομέα παράγει (ακόμα!) ετησίως επιπλέον καμιά 10αρια δισεκατομμύρια ευρώ έλλειμμα.

Ακόμα και ο Τοτός (που δεν ξέρει καλή αριθμητική) μπορεί να καταλάβει ότι μόνο εάν φύγει (κουρευτεί) το 50% του χρέους, μόνο τότε ίσως να γίνει δυνατή η αποπληρωμή του.

Πέτρος Δίπλας elora.gr

Ξένοι μεταφραστές και ψυχολόγοι στην αστυνομία με 5.000 ευρώ μισθό!


Αντί να στέλνουν τους εγκληματίες σε καταναγκαστικά έργα, τους παρέχουν και ηθική υποστήριξη… Ερωτούμε: γιατί ο Αφγανός εκτελεστής του 44χρονου στην 3ης Σεπτεμβρίου παραμένει ακόμα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού;

Την ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει υπό το βάρος των αβάσταχτων οικονομικών περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και η ανεργία των Ελλήνων χτυπάει «κόκκινο», έρχεται άλλο ένα δείγμα της εμπαικτικής και περιφρονητικής συμπεριφοράς των πολιτικάντηδων και της ΕΛ.ΑΣ. Τα όσα διαβάσετε χρειάζονται ατσάλινα νεύρα, γι’ αυτό προσοχή. Τα νέα αφορούν τους νεοπροσληφθέντες αλλοδαπούς διερμηνείς αλλά και τους κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους στην ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι υπέγραψαν χρυσές συμβάσεις, προκειμένου να εργάζονται στους Ειδικούς Χώρους Παραμονής Αλλοδαπών (ΕΧΠΑ) για να μεταφράζουν διάφορα έγγραφα και να συνεισφέρουν στην ψυχική υγεία των λαθρομεταναστών

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

«Αν έχετε πατρίδα, αν έχετε τιμή, σίριαλ να γυρίσετε για την κατοχή»

ezelΤριάντα εφτά χρόνια μετά την βάρβαρη τούρκικη εισβολή η κατρακύλα της Ελληνικής αξιοπρέπειας δεν έχει τελειωμό. Η θρασύτητα του φιλοτουρκικού σταθμού ΑΝΤ-1 δεν έχει όρια, αφού μετά την προβολή διαφόρων τούρκικων σίριαλ κατά την περασμένη τηλεοπτική περίοδο, πρόσθεσε πρόσφατα στην λίστα προβολών του, την μεγαλύτερη τουρκική παραγωγή των τελευταίων χρόνων, με σκηνές και γυρίσματα από τα κατεχόμενα μέρη μας.

Η νέα τουρκική σειρά με την ονομασία "ΕΖΕΛ" έχει ως κύριους χρηματοδότες, επιχειρήσεις και καζίνο από τα κατεχόμενα, ενώ στην σειρά προβάλλονται και διαφημίζονται παράνομες επιχειρήσεις στις ελληνικές περιουσίες των κατεχομένων.

Με λύπη μας βλέπουμε την τούρκικη προπαγάνδα για εδραίωση του παράνομου ψευδοκράτους, να βρίσκει σύμμαχό της, σύγχρονους "Εφιάλτες" της εποχής μας, ορισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Είδαν πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια από τα Μ.Μ.Ε σε μία προσπάθεια προώθησης του δόγματος της ελληνοτουρκικής φιλίας και την πολιτική κατευνασμού του θηρίου της ανατολικής μεσογείου, την προσπάθεια αλλοίωσης της περήφανης Ελληνικής μας ιστορίας και αξιοπρέπειας, με αποκορύφωμα την εν λόγω σειρά.

Με τα παραπάνω λόγια ξεκινά το ψήφισμα που κατέθεσαν προχθές το βράδυ, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 κύπριοι φοιτητές της Αθήνας, που δραστηριοποιούνται στον αυτόνομο φοιτητικό σύλλογο «ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ».

Το ψήφισμα παραδόθηκε μετά από συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Κυπρίων φοιτητών έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού. Κύριο σύνθημα της εκδήλωσης ήταν το "Δεν γίνεται φιλία Ελληνοτουρκική εφόσον συνεχίζεται στην Κύπρο η Κατοχή". Οι συγκεντρωμένοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους και διαδήλωσαν την αντίθεση τους στην προδοτική στάση του καναλιού.

Μερικά από τα συνθήματα ήταν τα εξής: "Αντ1 ξεχνάς, τους Τούρκους προσκυνάς", "Η Κύπρος είναι Ελληνική"
"Αντ1 - Εζέλ και βάλτε φερετζέ" , "Αν έχετε πατρίδα, αν έχετε τιμή, σίριαλ να γυρίσετε για την κατοχή".

Οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν για μιάμιση περίπου ώρα έξω από την κεντρική είσοδο των γραφείων του τηλεοπτικού σταθμού, μοιράζοντας και ενημερωτικά φυλλάδια τόσο σε περαστικούς όσο και σε εργαζόμενους του σταθμού, πολλοί μάλιστα από τους οποίους συμφώνησαν με τις θέσεις των Κυπρίων φοιτητών.

Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο, αφού οι παρευρισκόμενοι έλαβαν την διαβεβαίωση υπαλλήλων του σταθμού ότι το αίτημά τους θα μεταφερθεί στους αρμοδίους.

Η τουρκική «λόγχη του δόρατος»

Το θέμα όμως δεν είναι απλά ένα σήριαλ. Εδώ και κάποια χρόνια, τα τουρκικά σήριαλ, κατακλείζουν την ελληνική τηλεόραση. Γιατί όμως;

Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ολόκληρη η Ευρώπη υποτάχθηκε οικονομικά και πολιτιστικά στις ΗΠΑ, μέσω του τεράστιου προπαγανδιστικού μηχανισμού ο οποίος ονομάζεται Χόλιγουντ. Οι "κινούμενες εικόνες" των διαφόρων studios αποδείχθηκαν το πλέον αποτελεσματικό όπλο για την επικυριαρχία των ΗΠΑ στην Ευρώπη για πολλές δεκαετίες.

Ακριβώς την ίδια τακτική φαίνεται ότι αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το light ισλαμιστικό καθεστώς του κ. Ερντογάν στη γείτονα Τουρκία για να επικυριαρχήσει πολιτικά στις χώρες τις οποίες θεωρεί ότι πρέπει να εντάξει στη σφαίρα επιρροής της.

Έτσι λοιπόν, τα πολλά τουρκικά σίριαλ γνωρίζουν επιτυχία και εξάγονται όχι μόνο στις χώρες της Μέσης Ανατολής, το Ιράκ, τη Συρία, τον Λίβανο και λοιπά, αλλά και σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Βουλγαρία και η Αλβανία.

Αυτές οι σειρές αποτελούν ενός είδους "πολιορκητικού κριού" εκσυγχρονισμένου φυσικά και τροποποιημένου, έτσι ώστε να ταιριάζει στις επιταγές της νέας εποχής.

Η αποστολή τους είναι να εκτουρκίσουν πολιτιστικά ένα ολοένα και αυξανόμενο κομμάτι των πληθυσμών οι οποίοι τις παρακολουθούν. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται υπερβολικά. Είναι όμως η αλήθεια.

Φυσικά, συνεργάτες της Τουρκίας σε αυτήν της την προσπάθεια είναι και οι "Έλληνες καναλάρχες", οι οποίοι στο βωμό του κέρδους, δεν διστάζουν να εκτουρκίζουν τη χώρα μας. Έτσι άλλωστε προστάζει και ο mainstream πολυπολιτισμός.

Νομίζουν ίσως ότι έχουν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά, αγοράζοντας φτηνά σήριαλ που «χτυπούν» ακροαματικότητες. Υποσκάπτουν όμως την ίδια την ύπαρξή της χώρα μας, στο μακρύ μέλλον. Η πρωτοβουλία των φοιτητών του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ ήταν πολύ αξιόλογη. Αξίζει όμως και πρέπει να έχει συνέχεια. Σε αυτό το πλαίσιο, το ΔΡΑΣΙΣ καλεί όλους τους Έλληνες να διαμαρτύρονται συνεχώς, καθημερινά στα τηλέφωνα του ΑΝΤ1. Και αυτό ας είναι μόνον η αρχή.

Δημήτρης Παπαγεωργίου elora.gr

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ, ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ!


Στα δικαστήρια έφτασαν πατέρας και γιος αφού...ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα! Ανάστατη η κοινωνία του χωριού έξω από το Ηράκλειο Κρήτης... Όσοι τους είδαν στα δικαστήρια του Ηρακλείου δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν! Ένας υπεραιωνόβιος Ηρακλειώτης και ο ...80χρονος γιος του, καθώς όπως φαίνεται ο έρωτας δεν κοιτά όχι μόνον συγγένειες αλλά ούτε και ηλικίες έφτασαν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες για τα μάτια μιας 50χρονης Βουλγάρας! Μάλιστα ο ...γεροντοσεβντάς ήταν τέτοιος που μεσολάβησαν οι συγγενείς των δυο ηλικιωμένων, για να μην το τραβήξουν στα άκρα…Στόχος των συγγενών ,όπως έλεγαν ,ήταν να γλυτώσουν το απόλυτο ρεζίλεμα! Η ιστορία, που πήρε...stoxos.gr

600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ "ΜΑΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑ" ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ!


Oικονομική βοήθεια ύψους 600 εκατ. ευρώ θα δώσει το 2011 η Τουρκία προς το παράνομο καθεστώς στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου! Σύμφωνα με τον Τύπο των κατεχομένων, 300 εκατομμύρια θα δοθούν υπό μορφή δωρεάς -εκ των οποίων περίπου 110 εκατ. για αμυντικές δαπάνες και 135 εκατ. για έργα υποδομής- και τα υπόλοιπα υπό μορφή δανείου. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, το 2012 η ανεργία στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου θα μειωθεί στο 8,...stoxos.gr

«ΝΤΥΝΟΜΑΙ…ΤΡΩΩ…ΚΑΝΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…ΕΛΛΗΝΙΚΑ»


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου και ώρα 9 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, συνάντηση για την σύσταση Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης Πολιτών για την στήριξη των ελληνικών προϊόντων με κεντρικό μήνυμα «καταναλώνουμε ότι παράγουμε». Η συντονιστική επιτροπή με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Ζητάκη, αποτελείται από τα παρακάτω μέλη: τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης, π. Καζάκο Ιωάννη, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Έβρου, κ. Μπέλλα Αθανάσιο, καθώς και το μέλος κ. Δεληπούλιο Δημήτρη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης,...stoxos.gr

ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ" ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ


Προσκαλείσθε στην εκδήλωση την οποία ο Σύνδεσμος Εθνοφυλάκων Λεμεσού διοργανώνει την Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011, ώρα 20:00 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λεμεσού, με θέμα: «Ελλάς – Κύπρος – Τουρκία – Γεωπολιτική πραγματικότητα – Γεωστρατηγικές δυνατότητες και Εθνικό συμφέρον» με εισηγητή τον κ. Σταύρο Καρκαλέτση εξ’ Αθηνών, ιστορικό, αμυντικό αναλυτή και συγγραφέα. Θα προβληθεί επίσης και η ταινία μικρού μήκους «Το Βουνό της Σιωπής» αφιερωμένη στη μνήμη των ηρωικών νεκρών της 181 ΜΠΠ με πρώτο τον διοικητή της Μοίρας Ανχη (ΠΒ) Στυλιανό Καλπουρτζή και όλων των πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή. Η εκδήλωση αποβλέπει να πλήξει την εθνοκτόνο λήθη...stoxos.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...