Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ

http://www.sysmed.gr/cms/images/stories/nomouesia/efarmostikos_nomos.pdf

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!

'Αρθρο 120 - (Ακροτελεύτια διάταξη) παραγρ.4

'Αρθρο 120 - (Ακροτελεύτια διάταξη) παραγρ.4 . H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Την ημέρα που θα ψηφίζεται το Μνημόνιο ΙΙ (μεσοπρόθεσμο) στις 29 Ιουνίου 2011, να πραγματοποιηθεί Πανελλήνια συγκέντρωση των πολιτών σε όλες τις πλατείες της Ελλάδος.

Σε αυτή την Πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα σηκώσουμε όλοι μας το ένα και μοναδικό λάβαρο, το έμβλημα της Ελευθερίας και Ανεξαρτησίας, την γαλανόλευκη.

Για να επιτύχουμε την αποπομπή του σάπιου πολιτικού συστήματος από την Ελληνική πραγματικότητα, θα πρέπει να γίνουν συντονισμένες ενέργειες:

Εκείνη τη μέρα να γίνει Πανελλήνια διαμαρτυρία και να απέχουμε όλοι οι Έλληνες από τις εργασίες μας.
Πραγματοποίηση συγκέντρωσης των πολιτών στη Βουλή με ώρα έναρξης στις 06:00 π.μ., ή οποία πρέπει να έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή και πυκνότητα ώστε να μην μπορούν να διεισδύσουν ακραία στοιχεία αλλά και προβοκάτορες που εκτελούν εντεταλμένη έμμισθη υπηρεσία.
Πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των πολιτών και σε όλες τις κεντρικές πλατείες των πρωτευουσών των νομών στις 12μμ
Όσοι από τους πολίτες της Αττικής δεν θα μπορέσουν να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας, να συγκεντρωθούν στις πλατείες των Δήμων που κατοικούν.
Κάθοδο παντός τύπου οχημάτων (Ι.Χ., επαγγελματικών αυτοκινήτων, φορτηγών αυτοκινήτων ιδιωτικής και δημοσίας χρήσης και μοτοσικλετιστών), με προορισμό το Σύνταγμα, με συμμετοχή από την Αθήνα αλλά και την επαρχεία.
Ειδικά οι οδηγοί αυτοκινήτων, με Ελληνικές σημαίες και με συνεχή κορναρίσματα να δημιουργήσουν μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, που όμοιά της δεν θα έχει γίνει ποτέ ξανά.

Οι οδηγοί των μικρών και μεγάλων φορτηγών αλλά και τρακτέρ να καταλάβουν την δεξιά λουρίδα των λεωφορειόδρομων όπου και θα σταθμεύσουν.

Έτσι θα αποκλείσουμε όχι μόνο το κέντρο της Αθήνας, αλλά και όλους τους κεντρικούς και περιφερειακούς κεντρικούς άξονες που οδηγούν σε αυτήν.

Η επέλαση των οχημάτων από τα προάστια, θα επιφέρει κυκλοφοριακό έμφραγμα σε όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας.

Στόχος 1ος : Η πανεθνική επιστράτευση όλων των Ελλήνων, όπου θα τους δείξουμε ότι δεν υποτασσόμαστε στο πανούργο σχέδιό τους, αυτό της εθνικής υποδούλωσης.

Στόχος 2ος : Αποκλεισμός της Βουλής με πρόθεση να μην μπουν μέσα τόσο οι βουλευτές, όσο και το προσωπικό αυτής.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!!!

Η γεωπολιτική αξία του ελληνικού χώρου: Αγαθό ή κατάρα;

Η γεωπολιτική αξία του ελληνικού χώρου: Αγαθό ή κατάρα;

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ-ΓΕΥΓΕΛΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΣΜΥΡΝΗΣ-ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ- ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ;


Μπίτολα: Οι «Μακεδόνες» στα τουρκικά αρχεία…

Με θέμα « Η Μακεδονία κατά την περίοδο της συνταγματικής μεταρρύθμισης» άνοιξε το φόρουμ με τη συμμετοχή αποστολών από την Τουρκία και την πΓΔΜ. Εμπνευστής του συνεδρίου είναι ο Μπερικετλή Μουσταφά, ο οποίος γεννήθηκε στο Βέλες και ζει στην Κωνσταντινούπολη, και ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πολύ σημαντικά έγγραφα τα οποία πιστοποιούν την «Μακεδονική Ανεξαρτησία», ακόμη κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. (!!). «Αυτό επιβεβαιώνεται από έναν ανώτερο αξιωματικό της Οθωμανικής Κυβέρνησης που ζούσε σε αυτές τις περιοχές της Μακεδονίας. Και αυτή η διαπίστωση είναι πολύ σημαντική για το διάστημα από το 1878 έως 1900, ότι , δηλαδή, οι ‘Μακεδόνες’ αρχίζουν να οργανώνονται πολιτικά», δήλωσε ο ερευνητής Μουσταφά Μπερεκετλή από την Τουρκία.

Ο Ερντογάν στα κατεχόμενα για την επέτειο του Αττίλα!


Πυρετωδώς εργάζονται στα κατεχόμενα για την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου. Η κλειστή περιοχή των Βαρωσίων καθαρίζεται με προσοχή αφού ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επισκεφθεί και αυτή την περιοχή,για την επέτειο του Αττίλα. Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού αναμένεται στο πλαίσιο «των εορτασμών» που διοργανώνει το ψευδοκράτος για την αποφράδα επέτειο της εισβολής. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη επίσκεψη του ισχυρού άντρα της Τουρκίας στο Εξωτερικό από τη σαρωτική νίκη που πέτυχε στις τουρκικές εκλογές.

Νέος κύκλος προβοκάτσιας εις βάρος του Κώστα Καραμανλή, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις


Μετά τις αποκαλύψεις για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, άρχισε ένας απίστευτος κύκλος προβοκάτσιας με δήθεν “διαρροές” για προσφυγή του πρώην πρωθυπουργού στην δικαιοσύνη ως …ιδιώτης! Τις ανυπόστατες αυτές φήμες τις είχαμε διαψεύσει εδώ: Καμμία σκέψη για προσφυγή στην δικαιοσύνη από τον Κώστα Καραμανλή.Καταλαβαίνετε ότι το σχέδιο δολοφονίας ενός πρωθυπουργού λόγω των πολιτικών του επιλογών, δεν είναι διάρρηξη της γειτονιάς για να πάει το θύμα στο τμήμα της γειτονιάς του, αλλά μείζον Εθνικό θέμα που χρήζει αυτεπάγγελτης κινητοποίησης από την δικαιοσύνη.

Συμβόλαια 55 εκ. ευρώ υπέγραψε η Otokar με το τουρκικό στρατό για 600 νέα 4x4 θωρακισμένα οχήματα


Δύο νέα συμβόλαια για την κατασκευή θωρακισμένων οχημάτων για επιχειρήσεις τόσο σε αστικό περιβάλλον όσο και στις δύσβατες περιοχές της ΝΑ Τουρκίας υπέγραψε η ιδιωτική τουρκική εταιρεία Otokar του ομίλου Koc. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο συμβόλαιο υπογράφηκε τον περασμένο Απρίλιο και αφορά την κατασκευή 400 οχημάτων 4x4 ZPT τα οποία προορίζονται για αντιμετώπιση ταραχών μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Τα οχήματα είναι οπλισμένα με πολυβόλο 7,62 ενώ το ύψος της σύμβασης έφτασε τα 24,6 εκατ. ευρώ. 

Το αμερικανικό σχέδιο «εξαφάνισης» ενός δημοσιογράφου


Η μυστική εισήγηση, που καταγράφεται σε τηλεγράφημα του τότε πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Λευκωσία κ. Ρόναλντ Σλίκερ με ημερομηνία 3 Νοεμβρίου 2006, είχε ως αποδέκτες τους Αμερικανούς πρώην υπουργούς Εξωτερικών και Αμυνας, κυρία Κοντολίζα Ράις και κ. Ντόναλντ Ράμσφελντ, ακόμη όμως και τη μυστική υπηρεσία του Πενταγώνου, τη διαβόητη DIA...Στις 22 Οκτωβρίου του 2006 η Λευκωσία ξύπνησε συγκλονισμένη από την είδηση ότι ο τουρκικός στρατός προκάλεσε τον θάνατο άγνωστου αριθμού Ελληνοκυπρίων και Ελλήνων κρατουμένων, τους οποίους είχε χρησιμοποιήσει σαν πειραματόζωα σε εργαστήρια παρασκευής χημικών όπλων σε κάποιο εργοστάσιο κοντά στην Αγκυρα.

Στην Αθήνα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου θα φτάσει στην Αθηνά στα τέλη της εβδομάδος, για να μετάσχει στην Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Όπως αναφέρουν πηγές του κόμματός του, ο κ. Κιλιτσντάρογλου θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου. Ο κ. Κιλιτσντάρογλου θα μεταβεί και στην Θεσσαλονίκη όπου θα επισκεφθεί το σπίτι του Ατατούρκ.
newstoday

Η Ουγγαρία που έδιωξε με κλωτσιές το ΔΝΤ προχωρά τώρα σε κρατικοποιήσεις επιχειρήσεων!


H χώρα που έδιωξε κακήν κακώς το ΔΝΤ από το κεφάλι της, που αρνήθηκε να ξεπουληθεί στα διεθνή κερδοσκοπικά συμφέροντα, επανέρχεται δυναμικά. Δείτε τι είπε ο πρωθυπουργός της χώρας Viktor Orban, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της ανάγκης να βρεθούν εκ νέου στρατηγικά περιουσιακά στοιχεία υπό κρατικό έλεγχο.Δηλαδή, να κρατικοποιήσει και πάλι επιχειρήσεις! Αν αυτό μας κάνει εμάς εντύπωση και «πατάμε» πάνω σε διεθνή μοντέλα οικονομίας, μήπως θα πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά;

WikiLeaks: Απόπειρα φίμωσης του Μ. Ιγνατίου – Όταν ο ο τουρκικός στρατός χρησιμοποίησε Ελληνες αιχμαλώτους ως πειραματόζωα


Τηλεγράφημα από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία, που υπεκλάπη από το Wikileaks, είχε εισηγηθεί την αποκοπή από κάθε ροή πληροφοριών για τον δημοσιογράφο, επειδή είχε αποκαλύψει ότι ο τουρκικός στρατός χρησιμοποίησε Ελληνες αιχμαλώτους ως πειραματόζωα. Σχέδιο “δημοσιογραφικής εξαφάνισης” του ανταποκριτή του “Εθνους” στην Ουάσιγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου, είχε εισηγηθεί η αμερικανική πρεσβεία της Λευκωσίας με εμπιστευτικό τηλεγράφημα που εστάλη στους τότε υπουργούς Εξωτερικών και Αμυνας των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις και Ντόναλντ Ράμσφελντ, και στην DIA (μυστική υπηρεσία του Πενταγώνου). Το σχέδιο καταγράφεται σε τηλεγράφημα που φέρει ημερομηνία 3 Νοεμβρίου του 2006, και υπογράφει ο Αμερικανός πρέσβης στη Λευκωσία, Ρόναλντ Σλίκερ. Το τηλεγράφημα υπεκλάπη από τον ιστότοπο WikiLeaks και το έφερε στη δημοσιότητα το “Πρώτο Θέμα”.

Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν με την επιστροφή στην δραχμή. Τα ίδια έλεγαν και για το Σχέδιο Αναν στην Κύπρο…!


Επιστρατεύτηκαν ο Σόρος, ο αντιπρόεδρος και διάφοροι άλλοι ντόπιοι και ξένοι, για να μας πείσουν για μια ακόμα φορά ότι το μεσοπρόθεσμο πρέπει να ψηφισθεί ειδάλλως η καταστροφή είναι προ των πυλών….. 
"Θα βγούμε από την ζώνη του Ευρώ. Θα έρθει η δραχμή. Ολοι θα καταστραφούμε. Θα βγουν τα τανκς!!!!". Τα ιδια φίλοι μου, έλεγαν και τότε που γινόταν το δημοψήφισμα στην Κύπρο για το ανθελληνικό Σχέδιο Αναν που τότε έλεγαν ότι είναι μονόδρομος για τους αδερφούς μας Κυπρίους και αν δεν ψηφίσουν ΝΑΙ θα καταστρέφονταν….. Ο ΓΑΠ και η γνωστή παρέα του και τότε φώναζαν υπέρ του Σχεδίου Αναν. Μάλιστα είχαν βρεί και υποστηρικτές σε ολοκληρό τονθολοπροοδευτικοκουλτουριάρικο προδοτικό κόσμο….. Ομως οι Κύπριοι δεν μάσησαν…. Με μπροστάρη τον ίδιο τον αείμνηστο πρόεδρο Τάσο Παπαδόπουλο ψήφισαν ΟΧΙ και δικαιώθηκαν. Οι Τουρκοκύπριοι απομονώθηκαν οριστικά και η Κύπρος έγινε μέλος της Ε.Ε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...