Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;Έχω κουραστεί να το λέω, ένας απο τους κυριότερους λόγους που οι"Ευρωπαίοι" ανθέλληνες προωθούν την οικονομική καταστροφή της Πατρίδος μας είναι για να αγοράσουν έναντι πινακίου φακής τον ασύγκριτο φυσικό μας πλούτο αλλά και στρατηγικής σημασίας περιοχές της Χώρας. 


Ο δεύτερος λόγος που προωθούν την καταστροφή μας μέσω του οικονομικού πολέμου που μας έχουν κηρύξει, είναι για να καταστήσουν την Πατρίδα μας ανίκανη να αντιδράσει στα σχέδια διαμελισμού που χρόνια τώρα προωθούν.


 Εδώ και δεκαετίες φωνάζουν οι αδέσμευτες πατριωτικές φωνές και υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τα σχέδια αυτονομίας της Κρήτης μας που προωθούσε η Μοσάντ και υποβοηθούσε η Τουρκία για να αρπάξει αργότερα την ανατολική Κρήτη, την υπόθαλψη των Αλβανών τρομοκρατών του UCC (ψευτοαπελευθερωτικός στρατός τσαμουριάς), τη στήριξη του ψευδοκράτους των Σκοπίων με απώτερο στόχο την υφαρπαγή της Μακεδονίας μας και τη δημιουργία σιωνιστικού κράτους με Πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη μας την οποία αποκαλούν προκλητικά "Μητέρα του Ισραήλ".
 Άθλιο ρόλο στο θέμα της Μακεδονίας μας έχουν παίξει οι πάντα ανθέλληνες Γερμανοί οι οποίοι έχουν καταστρέψει δυο φορές τη Χώρα μας τον προηγούμενο αιώνα και μας χρωστούν σύμφωνα με τον διαπρεπή Γάλλο οικονομολόγο κ. Jacques Delpla, 575 δις ευρώ για τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν στην Ελλάδα.


Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ενθαρύνουν με τη στάση τους τους μογγόλους, οι οποίοι διεκδικούν το μισό Αιγαίο, νησίδες, βραχονησίδες και όσο η υποχωρητηκότητα των γραικύλων πολιτικάντηδων μεγαλώνει τόσο οι βάρβαροι ασιάτες μογγόλοι αποθρασύνονται, φθάνοντας στο σημείο να διεκδικούν και κατοικημένα νησιά (βλ. τελευταία επεισόδια στο Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι κλπ).


 Η "πολιτισμένη Δύση", Ο ΟΗΕ, και το ΝΑΤΟ δεν διστάζουν να ισοπεδώσουν ολοκληρες Χώρες (βλ. Γιουγκοσλαβία) για να προωθήσουν τα δόλια σχέδια τους για παγκόσμια οικονομική, στρατιωτική και  πολιτική κυριαρχία κατ εντολήν των Ταλμουδικών αφεντικών τους και αυτό το κάνουν δήθεν υπερασπιζόμενοι την...ελευθερία των λαών.


Το δικαίωμα όμως στην ελευθερία δεν αναγνωρίζουν για τον Ελληνισμό της Κύπρου ο οποίος στενάζει κάτω απο τον βάρβαρο ζυγό εγγλέζων και τουρκομογγόλων. Στον Ηρωικό και Μαρτυρικό Ελληνικό Λαό της Μεγαλονήσου του Ελληνισμού έχουν στερήσει το αναφαίρετο δικαίωμα για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ-ΕΝΩΣΗ και των κρατούν εν έτει 2011 σε κατάσταση ομηρίας, χωρισμένο σε τουρκικό, αγγλικό και ελεύθερο τομέα, αποκομένο απο την Μητρόπολη, με σκλαβωμένο το 40% του εδάφους και με την σταλινική ανθελληνική κυβέρνηση του Χριστόφια.


Ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου έχει εγκαταληφθεί στην τύχη του απο τους πολιτικάντηδες Αθηνών και Λευκωσίας οι οποίοι υπακούουν πιστά στα κελεύσματα των μεγάλων δυνάμεων που μπορεί να βομβαρδίσουν την πιο μακρινή περιοχή του πλανήτη για την ...ελευθερία (στον πλουτισμό των γνωστών αγνώστων διεθνών σιωνιστικών κύκλων) αλλά δεν συγκινούνται μπροστά στο συνεχιζόμενο επι δεκαετίες δράμα των βασάνιζόμενων και δολοφονούμενων (βλ. περίπτωση δολοφονίας του συνέλληνα Α.Γκούμα πέρισυ)  απο τους Αλβανούς Βορειοηπειρωτών Ελλήνων.


Για τους εγκληματίες αυτούς, όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι ακόμα και αν ανήκουν σε φυλές ανθρωποφάγων κλπ κλπ, πλήν των Ελλήνων. Οι Έλληνες πρέπει να ζούν σκλαβωμένοι στις αλύτρωτες πατρίδες και υπο καθεστώς άτυπης κατοχής απο τους μισθοφόρους των νεοεποχιτών εποίκων λαθρομεταναστών στην δήθεν ελεύθερη Ελλάδα.  


Για να μην σηκώσει κεφάλι ο Έλληνας τον οποίο τρέμουν ως τον πρωτοδημιουργό του ανθρώπινου πολιτισμού, του δημιουργού σειράς αυτοκρατοριών οι οποίες πολλάκις κατέληξαν σε ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, κάνουν άμεσα απαιτητό το δήθεν χρέος μας ενώ όλοι χρωστούν και οι περισσότεροι εκείνων που φωνάζουν εναντίων μας ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Με αυτό τον τρόπο μας πιέζουν ασφυκτικά να βρούμε χρήματα ξεπουλώντας έναντι πινακίου φακής την Εθνική Περιουσία. Λιμάνια, παράκτια "φιλέττα", εθνικός πλούτος, ΔΕΚΟ. Η λίστα είναι ατελείωτη.   


Μια εθνικοκοινωνική κυβέρνηση θα αξιοποιούσε αυτό τον πλούτο προς όφελος του Έθνους και δεν θα τον ξεπουλούσε στους ξένους βρικόλακες του διεθνούς πλουτοκρατικού κεφαλαίου. Με την εξόρυξη των υδρογονανθράκων, του φυσικού αερίου, του μεθανίου και των σπάνιων μετάλλων που διαθέτει η πατρίδα μας η Ελλάς θα μπορούσε να ισχυροποιηθεί σε τέτοιο βαθμό που οχι μόνο δανεικά να μη χρειάζεται αλλά να παίξει το ρόλο που αρμόζει στον Ελληνισμό στην ευρύτερη λεκάνη της ανατολικής Μεσογείου, της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και του Ευξείνου Πόντου.


Το γεγονός αυτό θα απέτρεπε τους σιωνιστές και τους απανταχού πολιτικάντηδες-μαριονέτες που αυτοί τοποθετούν στα κράτη επιρροής τους από την οικονομική και πολιτική εκμετάλλευση, όχι μόνο του Ελληνικού Λαού αλλά και των άλλων λαών των περιοχών αυτών.


Πρέπει να αντιληφθούμε ότι κάθε εκατοστό Ελληνικής Γής ΑΞΙΖΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ για τους ξένους τοκογλύφους λόγο στρατηγικής θέσης της Χώρας. Για το λόγο αυτό μας πτωχεύουν για να αγοράσουν τα πάντα σε τιμή ...ευκαιρίας.


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ! ΥΨΩΣΑΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 575 δις ΕΥΡΩ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΑΝΟΧΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ) ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΔΥΟ ΔΕΚΑΡΕΣ.


Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΠΟΛΗ, Ο ΠΟΝΤΟΣ, Η ΚΕΡΥΝΕΙΑ, Η ΧΙΜΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ...  


Γεώργιος Παπασημάκης
Πρόεδρος Μ.ΚΟ. Ε.Κ.ΕΛΛ

27-4-2011 - Ο Max Keiser, Αποκλειστικά στο kontra channel

Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ:«Φώναζε "κλέφτης κλέφτης", τι να έκανα;»Λέει!
Τη δική του εξήγηση για το λόγο που σκότωσε τον άτυχο 44χρονο, έδωσε ένας εκ των Αφγανών που έχουν συλληφθεί, σύμφωνα με τη δικογραφία.

«Φώναζε "κλέφτης κλέφτης", τι να έκανα;» φέρεται να είπε, σύμφωνα με τη δικογραφία, σε αλλοδαπό καταστηματάρχη της περιοχής ο ένας εκ των δύο Αφγανών κατηγορουμένων για την υπόθεση, όταν εκείνος τον επέκρινε ότι σκότωσαν έναν άνθρωπο για μία βιντεοκάμερα...


Και τώρα τί; «Τα έδρανα των βουλευτών πρέπει να είναι φτιαγμένα από το πετσί των προκατόχων τους»Εκφράζοντας την αγωνία μας για ό,τι θα ακολουθήσει μετά την ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλήςενός πρωτόγνωρου στα χρονικά της μορφώματος, ενός κατ’ επίφαση νόμου ως «πλαίσιο προϋπολογισμού», το περιτύλιγμα του οποίου φέρει το λογότυπο:«Μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής» το οποίο όχι μόνο στερείται κανονιστικών διατάξεων αλλά αναρωτιόμαστε αν οι Βουλευτές που το ψήφισανέχουν μελετήσει ένα προς ένα τα άρθρα του και το περιεχόμενό τους.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!

ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ 500εκ.ΕΥΡΩ βγαζουν απ τη χώρα μας τα LIDL,ΙKEA, ALDI, PRAKTIKER,CARREFOUR, MEDIA MARKT


ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ : ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΑΤΛΑΝΤΙΚ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, MY MARKET, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ κ.λ.π. Με ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ στα μαγαζιά της γειτονιάς και ΠΡΟΣΟΧΗ να ΓΡΑΦΟΥΝ : "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ" ΑΠΛΑ πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με ΓΑΜΩΤΟ!!

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤ...: "Η συνέντευξη της αδερφής του Αριστοτέλη Γκούμα , Αννέτας Γκούμα – Μπελέρη στην εκπομπή ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ. GR του ΡΑΔΙΟ ΑΣΤΥ (90,6 FM ), μ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 1913 - Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 1913 - Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: "Του Κώστα Παπακοσμά Ήταν η ανάσταση του λαού της Μακεδονίας ο Ιούνιος του 1913. Η Καβάλα ένιωθε τον αέρα της λευτεριάς. Αιώνες σκλ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤ...: " Του Ιωάννη Θεοδωράτου Δημοσιογράφου-Αμυντικού Αναλυτή Το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο απο το ιστολόγιο ΠΕΡΙ ΑΛΟΣ ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΛΙΑΚΗ ΛΕΜΒΟΣ ΤΟΥ ΧΕΟΠΑ

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΛΙΑΚΗ ΛΕΜΒΟΣ ΤΟΥ ΧΕΟΠΑ: " Αποκαλύφθηκε, και μάλιστα με την παρουσία κοινού, η δεύτερη από τις ηλιακές λέμβους που έχουν εντοπιστεί δίπλα από την Μεγάλη Πυραμίδα ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ''ΠΑ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ''ΠΑ...: "O Ηρόδοτος γεννήθηκε γύρω στο 485π.Χ. στην Αλικαρνασσό. Η πόλη αυτή ήταν χτισμένη στα δυτικά παράλια της Μικράς Ασίας, στην περιοχή πο..."

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Κάποιοι έχουν αποφασίσει προ πολλού να φτιάξουν μια νέα Ελλάδα δίχως Έλληνες. Με εντολείς τους περιούσιους δυνάστες της παγκόσμιας διακυβέρνησης και πρόθυμους εντολοδόχους τους πολιτικάντηδες του νεοταξικού καθεστώτος.

Η διεθνοποιημένη οικονομία και η καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας είναι ένα μέσο εκβιασμού. Το όπλο όμως που μας σημαδεύει είναι η λαθρομετανάστευση. Με την μαζική είσοδο των λαθρομεταναστών επιδιώκεται να ολοκληρωθεί η βιολογική εξόντωση που έχει ξεκινήσει με την εγκατάλειψη του λαού μας στην ανέχεια και την υπογεννητικότητα. Να προκληθεί η εκτόπιση του λαού από την Πατρίδα του και η κατάληψη αυτής από ετερόκλητες πολυεθνικές και πολυφυλετικές μάζες που έχουν ροπή στην βίαιη μετάλλαξη της κοινωνίας που αναμιγνύονται.

Οι δολοφονίες, οι ληστείες, οι βιασμοί και τα υπόλοιπα «ανδραγαθήματα» των λαθρεποίκων καταμαρτυρούνται από την ίδια την κοινωνία μας με την συχνότητα της παρουσίας τους και με τις φυλακές της χώρας που έχουν γεμίσει από δαύτους. Τα ποσοστά μάλιστα των ποινικά κολάσιμων πράξεων των αλλοδαπών εν συγκρίσει με τον αριθμό τους είναι υπερβολικά υψηλά και απολύτως ενδεικτικά. Οι εγκληματικές τους πράξεις αν και λιγότεροι από τους Έλληνες υπερτερούν κατά πολύ των ημεδαπών σύμφωνα με όλες τις στατιστικές.

Για τις επελάσεις των ασθενειών αρκούν οι διαβεβαιώσεις των γιατρών που μιλάνε για έξαρση αυτών και μάλιστα των πλέον μεταδοτικών που είχαν εξαφανιστεί από τη χώρα μας και επιστρέφουν με τους λαθρομετανάστες που προέρχονται από κρατικά συστήματα με ανύπαρκτη υγιεινή.

Αλλά ακόμη κι αν υποθέσουμε πως οι επελαύνοντες αλλοδαποί είναι υγιέστατοι και φιλήσυχοι, αυτό και πάλι δεν επαρκεί προκειμένου να τους δώσουμε τα κλειδιά της χώρας στα χέρια. Γιατί εκεί κατατείνει το φαινόμενο. Αν παρατηρήσουμε την πληθυσμιακή σύνθεση των λαθρομεταναστών, τότε θα σημειώσουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι άνδρες νεαρής ηλικίας και μουσουλμανικού θρησκεύματος.

Αν στη συνέχεια προσθέσουμε την επιβαλλόμενη από τους γραικύλους πολιτικάντηδες οικογενειακή συνένωση που έφερε στη χώρα μας ολόκληρες οικογένειες, την παροχή δωρεάν προνομίων των λαθρομεταναστών σε τομείς όπως η παιδεία και η υγεία, την παράνομη θέσπιση επιδομάτων που έπαιρναν μόνο οι Έλληνες πολίτες, τους ανθελληνικούς νόμους χορήγησης ιθαγένειας και ψήφου, τότε φανερώνεται η επιδίωξη μετάλλαξης της Ελλάδος από εθνικό σε πολυφυλετικό κράτος.

Η ανθελληνική συνομωσία αποκαλύπτεται πλέον και το παραμύθι της αδύνατης φύλαξης των εθνικών μας συνόρων αντικαθίσταται με την επιβολή της αυταρχικής και αντιφυσικής επιβολής του αντιρατσισμού. Η δε απαξίωση του ελληνικού πληθυσμού και η υπογεννητικότητα συμπληρώθηκαν με την διευκόλυνση των ελαστικών απασχολήσεων, της ντόπιας ανεργίας και των φτηνών μεροκάματων που ευνόησε η λαθρομετανάστευση. Από κοντά ήρθε η εξίσου μεθοδευμένη απαξίωση της καλλιέργειας της γης και η μετατροπή της σε εποχική δραστηριότητα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των γυρολόγων λαθρομεταναστών.

Όσοι πάντως εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για την σκοπιμότητα της γενόμενης λαθροεισβολής, δεν έχουν παρά να δώσουν σημασία στα λεγόμενα του νέου υπουργού εξωτερικών Σταύρου Λαμπρινίδη σε συνέντευξη που έδωσε από το Στρασβούργο στη δημοσιογράφο Σοφία Κλειώση. Σ’ αυτή τη συνέντευξη ο κ. Λαμπρινίδης αφορίζει το κλείσιμο των εθνικών μας συνόρων χαρακτηρίζοντας σαχλούς και ακραίους όσους υποστηρίζουμε αυτήν την αναγκαιότητα.

Ακόμη ο σοσιαλιστής πολιτικάντης αναφέρεται στην υποτιθέμενη προσφορά των αλλοδαπών στην αγορά εργασίας αλλά και την ουσιαστική γονιμοποίηση του ελληνικού λαού, όταν αναφέρεται στην πρόκληση 20000000 κενών θέσεων εργασίας στα επόμενα 20 χρόνια στην Ευρώπη, αλλά και όταν μας λέει πως η Ελλάδα υποχρεούται να δώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των λαθρομεταναστών. Γιατί η Ελλάς δεν έχει κ. υπουργέ νόμιμους μετανάστες. Έχει παράνομους και παρανόμως νομιμοποιηθέντες από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την φανατική υποστήριξη των εξαπτέρυγων της Αριστεράς. Φυσικά ο υπουργός της κατοχικής κυβερνήσεως του μνημονίου δεν λέει λέξη για τα αρνητικά σημεία του φαινομένουhttp://www.youtube.com/watch?v=5Onyibrthkk&feature=share.

Εμείς όμως οι υβριζόμενοι Έλληνες Εθνικιστές και μαζί με εμάς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Πατριωτών προτάσσουμε με απόλυτη πίστη και συνέπεια την διατήρηση του παραδοσιακού Εθνικού, Λαϊκού και Φυλετικού Κράτους που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας. Προτιμούμε το Ελληνικό Κράτος του Ηρόδοτου που στηρίζεται στο όμαιμο, το ομόφυλο, το ομόγλωσσο. Θέλουμε οι κάτοικοι της Ελλάδος να είναι Έλληνες, Λευκοί και να μιλάνε την ελληνική γλώσσα ακριβώς όπως μας όρισε την ταυτότητα η Θεία Πρόνοια.

Θέλουμε την παιδεία, την υγεία και την εργασία να μείνουν μονάχα σε χέρια ελληνικά. Θέλουμε τους Έλληνες να απολαμβάνουν κατά αποκλειστικότητα τις κρατικές παροχές και να γεννούν πολλά παιδιά. Θέλουμε τους Έλληνες ασφαλείς και απόλυτα κυρίαρχους της Γης και της Πατρίδος τους. Είμαστε Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και θα φέρουμε πίσω στην Ελλάδα κυρίαρχο τον Φυλετισμό των Ελλήνων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΜΗΛΙΑ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 500 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ


Σήμα κατατεθέν των Τούρκων οι εκτελέσεις με χαριστική βολή στο κρανίο.
Από την ομάδα του Τάσου Μάρκου αναγνωρίστηκαν πρόσφατα τα οστά του Ευέλθοντα Ιωαννίδη.
Συγκλονισμό στην κοινή γνώμη αναμένεται να φέρει τυχόν επιβεβαίωση των πληροφοριών περί ύπαρξης ομαδικού τάφου σχεδόν 400 ανθρώπων στη Μια Μηλιά και δεύτερου τάφου στον οποίο θάφτηκαν δεκάδες συλληφθέντες και εκτελεσθέντες από τους Τούρκους.

Πέραν του τουρκικού Στρατού, σημαντικό ρόλο στη σύλληψη και δολοφονία στρατιωτών και αμάχων διαδραμάτισαν και άνδρες της τρομοκρατικής οργάνωσης ΤΜΤ, οι οποίοι συνελάμβαναν στρατιώτες και πολίτες, δήθεν για να τους μεταφέρουν σε διαφόρους χώρους κράτησης. Στην ευρύτερη περιοχή της Μιας Μηλιάς βρέθηκαν μέχρι σήμερα 27 λείψανα, ενώ υπολογίζεται ότι σε συγκεκριμένες περιοχές (για τις οποίες δόθηκαν πληροφορίες) θάφτηκαν εκατοντάδες Ελληνοκύπριοι.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ… ”ΑΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΙΣ!!”.. ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ..


Γράφει η Χαρά Νικοπούλου
Η ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠ’ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΦΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΡΟΜΗΝΥΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…

ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ..ΜΙΑΟΥΛΗΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ..ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ..

ΜΑ ΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ , ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ:
ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ:Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΚΑΤΙ...ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗΓιατί αφέθηκε να «παρελάσει» ελευθέρως ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολιτεύσεως;

Συμφώνως με δημοσιεύματα του τουρκοφώνου Θρακικού αλλά και του Τουρκικού τύπου, πληροφορούμεθα πως, καθορίστηκε το πρόγραμμα της επισκέψεως του προέδρου του τουρκικού κόμματος «CHP», Kemal Kilicdaroglu, στην Δυτική Θράκη.
Ο Kemal Kilicdaroglu, θα επισκεφθεί, μεταξύ άλλων, στις 2 Ιουλίου το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, τον μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, τον παράνομο κατά την ελληνική δικαιοσύνη και ελληνικό κράτος σύλλογο Τούρκων (!) Δασκάλων Δυτικής Θράκης, και θα συναντηθεί με κόσμο στην επίσης παράνομη κατά την ελληνική δικαιοσύνη και ελληνικό κράτος οργάνωση «Τουρκική Νεολαία» Κομοτηνής!

«Εξυπηρετώντας» πρωτίστως και αποδοτικώς, την «μητέρα πατρίδα», την Τουρκία, ο Τούρκος πολιτικός, με απόφαση της ελληνικής κυβερνήσεως, θα «παρελάσει» ελευθέρως στην ελληνική Θράκη, προπαγανδίζοντας με κάθε τρόπο, τις γνωστές και υπερφίαλες επεκτατικές τους βλέψεις!

Παραλλήλως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, η απόλυτη και διαχρονική περιφρόνηση της Τουρκίας και των Τούρκων πολιτικών, απέναντι στο ελληνικό κράτος, για το οποίο όπως φαίνεται, δεν έχουν κανένα σεβασμό, αφού ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολιτεύσεως, θα επισκεφθεί τους ψευδομουφτήδες και τις παράνομες κατά την ελληνική δικαιοσύνη και το ελληνικό κράτος οργανώσεις!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έφερε το θέμα στη Βουλή και με ερώτησή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης ζητά να πληροφορηθεί:

1. Ποιος έχει την ευθύνη για την «έγκριση» και αποδοχή, του όποιου προγράμματος, που επιτρέπει με την άδεια μάλιστα της χώρας μας, στον Τούρκο πολιτικό, να έλθει σε επαφή, με παρανόμους μειονοτικούς φορείς, συμφώνως με αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης; Ποιος θα ασχοληθεί, όπως επιβάλλεται, με αυτή την πρωτοφανή έως απίστευτη, εντός του ιδίου του κρατικού μηχανισμού, νομική αντίφαση; Μήπως κάποιοι τελικώς, δεν είναι σε θέση και δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων;

2. Αρκετά προγενέστερα (και πρόσφατα) και παρεμφερή αρνητικά πάντα περιστατικά, «περιηγήσεων» Τούρκων πολιτικών και «άλλων», απεσταλμένων της Αγκύρας, δεν ήσαν ικανά, να «δείξουν» ποια είναι η σωστή κατεύθυνση, δηλαδή η μη αποδοχή, σε αιτήματα αυτού του τύπου; Θα ήταν ποτέ δυνατόν, μια τουρκική κυβέρνηση να επιτρέψει στον όποιο αρχηγό ελληνικού πολιτικού κόμματος, να έλθει σε επαφή κατά την επίσκεψή του, με μέλη παρανόμων από την τουρκική δικαιοσύνη, οργανώσεων και φορέων; Ποιος θα απαντήσει;

Ε.Ω.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ : ''ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΜΒΛΥΝΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ;''


Επίθεση στην υπουργό Παιδείας εξαπολύει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σχετικά με την προτεραιότητα που φέρεται να δίνει στις προσλήψεις ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης, ενώ δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη για την Ορθόδοξη Εκκλησία!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ:


Το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 2/8243/0020/1.3.2011 (σχετ. 2/10033/31.1.2011, 2/8955/25.1.2011) έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών και της Γεν. Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής, που υπογράφεται από τον Υφυπουργό κ. Φίλιππο Σαχινίδη με θέμα: «Έγκριση πρόσληψης προσωπικού» φέρει στο φως τα υπ’ αριθμ. Φ.908/3936/Η & Φ.908/3836ο/Η έγγραφα του Υπουργείου Παιδείας, δια βίου μαθήσεως και Θρησκευμάτων με τα οποία υπεβλήθη ο προγραμματισμός των προσλήψεων προσωπικού του Υπουργείου, για το οικονομικό έτος 2011.

Στον προγραμματισμό αυτόν προβλέ-πεται η πρόσληψις 44.045 νέων υπαλλήλων αρμοδιότητος του Υπουργείου Παιδείας μεταξύ των οποίων και η πρόσλη-ψις 250 ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης για την διδασκαλία του Κορανίου.

Σε αυτόν τον προγραμματισμό που περιβάλλει με τόση «αβρότητα» τις Μουφτείες της Θράκης δεν ευρέθη ούτε μία θέσις για την τροφό και κιβωτό του Γένους Ορθόδοξο Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος παρά τις κίβδηλες και ψευδείς δεσμεύσεις και υποσχέσεις του Πρωθυπουργού της Κυβερνήσεως και του μέχρι προ τινος αρμοδίου επί των Εσωτερικών Υπουργού σε αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα οι Μουφτείες των Μουσουλμάνων συμπολιτών μας της Θράκης είναι στην κρίση και την αντίληψη των κυβερνώντων μείζονος σημασίας θεσμοί από την διασώσασα την εθνική μας ιδιοπροσωπεία και με ποταμούς αίματος ποτίσασα το δένδρο της εθνικής μας παλιγγενεσίας Αγιωτάτη μας Εκκλησία;

Οι Μουφτείες της Θράκης, και οι «ιεροδιδάσκαλοι» του Κορανίου μας χάρισαν την εθνική μας ελευθερία, ώστε να μην αποτελούμε σήμερα το υπόλοιπον της Ευρωπαϊκής Τουρκίας;

Τόσον πολύ αμβλύθηκε η εθνική μας μνήμη και σε τέτοιο βαθμό εθνικής υποθερμίας έχουμε φτάσει, ώστε να λησμονούμε ότι όποιος στα τέσσερα μαύρα ατέλειωτα εκατόχρονα της σκλαβιάς εξισλαμίζετο ταυτόχρονα και εκτουρκίζετο;

Η μήπως το χάπι της δήθεν πολυπολιτισμικότητας που «πλασάρουν» οι διεθνείς έμποροι της αλλοτρίωσης στο club των οποίων τακτική θαμών είναι η κ. Υπουργός επί της Παιδείας, που με την απάλειψη του προσδιορισμού «εθνική» σηματοδότησε και την νέα τάξη πραγμάτων, έχει και ιδιότητες «νηδύμου ύπνου» πέραν των άλλων δολίων επιπλοκών;

Τα δημοκρατικά ανακλαστικά της κ. Υπουργού Παιδείας και της Κυβερνήσεως εξαντλούνται μόνο στην ενίσχυση της διδασκαλίας του Κορανίου και επιχειρούν να θέσουν στο περιθώριο της ιστορίας και της ζωής την Εκκλησία του Γένους και τις ουσιώδεις ποιμαντικές ανάγκες της συντριπτικής πλειονοψηφίας του Ελληνικού λαού που όσο και αν «αλυχτούν» οι γλοιώδεις ινστρούκτορες του δαιμονικου περιπαίγματος και οι διατάκτες τους στα Μ.Μ.Ε. ο οντολογικός και ιδεολογικός χωρισμός Εκκλησίας και Έθνους δεν θα επισυμβεί ποτέ διότι στον πνευματικό γενετικό κώδικα των Ελλήνων ενυπάρχει διϊστορικά η ακατάλυτη κοινωνία Ρωμηοσύνης και Ευαγγελίου.

Είναι βέβαια για τους σχεδιασμούς της νέας εποχής που αγωνίζεται να σαπροποιήσει το ανθρώπινο πρόσωπο και να χωματοποιήσει την ψυχή του και να το μεταβάλλει σε άθυρμα των σχεδιασμών της με τον ατομοκεντρισμό και την καταναλωτική μανία, δύσχρηστος ο αληθής χριστιανός διότι είναι αδύνατος η καταδολίευσις της ελευθερίας του κατά τον μεγαλειώδη λόγο του Ευαγγελίου: «Μη φοβείσθε από των αποκτεινόντων το σώμα την δε ψυχήν υμών μη δυναμένων αποκτενείν» (Ματθ. 10:28).

Καταλείοντες με οδύνη, υπενθυμίζομε ότι σήμερα τιμάται η μνήμη ενός από τις χιλιάδες των παλικαριών και κοριτσιών του Γένους και της αμωμήτου ημών πίστεως του 18χρονου αγίου Νεομάρτυρος Μιχαήλ Πακνανά του Κηπουρού, που στις 30 Ιουνίου του 1770, στην Αθήνα, δυό βήματα από την πλατεία Συντάγματος (παρά τις στήλες του Ολυμπίου Διος), υπερασπίζοντας την αδούλωτη ψυχή του και την αδιαπραγμάτευτη κοινωνία του με το Χριστό με μόνο όπλο του την ακατάλυτη πίστη του στον Αναστάντα Κύριο της ζωής, απεκεφαλίσθη από τους ομοπίστους των νεοδιορισθησομένων «ιεροδιδασκάλων» του Κορανίου των οποίων την δαιμονική θρησκεία, που αναγνωρίζει μεν την υπερφυσική είσοδο στην ανθρώπινη ιστορία του ενσαρκωθέντος αληθούς Μεσσίου και αιωνίου Λόγου-Υιού του Θεού Πατρός αλλά απομειώνει το θεανδρικό Του πρόσωπο και το άφθιτο ευαγγελικό Του μήνυμα κηρύττουσα μεταφυσικές «γενετησίους ικανοποιήσεις», μεσούσης της διασαλπιζομένης οικονομικής κρίσεως, «αβαντάρει» η κ. Διαμαντοπούλου.

Και το κρίσιμο ερώτημα που τελικά τίθεται είναι: Η κ. Διαμαντοπούλου ευθύνεται γι’ αυτό ή εκείνοι που με την ψήφο τους της έδωσαν αυτή την δυνατότητα;

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ


ΡΟΜΦΑΙΑ

Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΙ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ:
Α. ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ
Β. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974
Γ. ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974
Αθήνα, 2α Ιουλίου 2011

Η εξαιρετικά δυναμική παρουσία των Ελληνόψυχων έξω από τις κτηριακές εγκαταστάσεις του τουρκολάγνου και τουρκοπροσκυνημένου ΑΝΤ-1, χθές 1η Ιουλίου 2011, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ τους υπεύθυνους του σταθμού, που δεν άντεξαν τις ουρανομήκεις κραυγές διαμαρτυρίας, οργής και αγανάκτησης των ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ Ελλήνων, να σπεύσουν σε συνάντηση μαζί τους, προκειμένου να περιορίσουν την έκταση του Δημόσιου εξευτελισμού και διασυρμού τους.
Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της τεράστιας ευθύνης τους, επειδή σκοπίμως έπληξαν την Εθνική Υπερηφάνεια και Αξιοπρέπεια των Ελλήνων, θεώρησαν ανοήτως οι αφελείς ότι, από το πλήθος των διαμαρτυρομένων, κινδυνεύουν τα υλικά περιβλήματα (κτηριακές εγκαταστάσεις) της Εθνοπροδοτικής αντιλήψεως και συμπεριφοράς τους και κάλεσαν, πανικόβλητοι, ισχυρή Αστυνομική δύναμη για … προστασία !!!
Πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι, η κατά διαταγή φυσική θέση των Αστυνομικών ήταν διαμετρικά αντίθετη με τη συνειδησιακή και ψυχική τους θέση, που ήταν ολόθερμα ταυτισμένη με αυτούς που διατάχθηκαν να … αντιμετωπίσουν.
Ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου ΑΝΤ-1 κ. Σπήλιος Χαραμήςκατέφθασε εσπευσμένα στο γραφείο του (ώρα 22:15) και ζήτησε να συναντήσει αντιπροσώπους από το πλήθος των διαμαρτυρομένων Ελλήνων.
Τριμελής επιτροπή από τους κ.κ. Νικόλαο Αργυρόπουλο Πρόεδρο του Συλλόγου των Βετεράνων Πολεμιστών Κύπρου 1974, Στυλιανό Σωτηρίου Πρόεδρο του Συλλόγου Κυπρίων Φοιτητών ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ και Λάζαρο Κουρσερτάρη Οργανωτικό Γραμματέα του ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ, πήγαν στο γραφείο του, του επανέλαβαν ότι :

η συγκέντρωση διαμαρτυρίας αφορά στην προβολή από τον ΑΝΤ-1 της τούρκικης τηλεοπτικής σειράς ΕΖΕΛ, που τα γυρίσματά της έγιναν στη σκλαβωμένη και υπόδουλη από τους τούρκους Ελληνική γή της Κύπρου. Αυτό αποτελεί όχι μόνο ευθεία και βάναυση προσβολή προς το σύνολο του Ελληνισμού (ειδικότερα των Ελλήνων της Κύπρου που υπέστησαν το ολοκαύτωμα της διαχρονικής τουρκικής βαρβαρότητας), αλλά και παράνομη πράξη, δεδομένου ότι επιχειρεί με πλάγιο αλλά σαφή τρόπο να νομιμοποιήσει προϊόν, που παρήχθη παρανόμως, από το, καταδικασμένο διεθνώς, παράνομο καθεστώς κατοχής τμήματος εδάφους της Κύπρου.
Ο κ. Σ. Χαραμής, αποδεχόμενος τα προεκτεθέντα, επικοινώνησε αμέσως τηλεφωνικά με τον Διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ-1 και υπεύθυνο για την προβολή της σειράς κ. Ιωάννη Λάτσιο και, με τη σύμφωνη γνώμη της τριμελούς επιτροπής, όρισε νέα συνάντηση στο γραφείο του με συμμετοχή και των πέντε για την Δευτέρα, 4ηΙουλίου 2011 και ώρα 15:00.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ - Β. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ - Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Εστάλει απο τον κ Νικόλαο Αργυρόπουλο πρόεδρο των Βετεράνων της Κύπρου 1974
http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΤΡΩΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΤΡΩΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ: "Η κρίση του ελληνικού χρέους έχει την σαφέστατη σκοπιμότητά του. Επιτελεί συγκεκριμένη αποστολή και το διαπιστώνουμε καθημερινά. Το κόντεμα ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥ...: "Του Αντωνίου Α. Αντωνάκου Καθηγητού Φιλολόγου Ιστορικού-Συγγραφέως Αποκρύπτουν σήμερα συστηματικά ότι και σε αυτό το σημείο η..."

Η Κίνα αγοράζει την Ευρώπη

«Κατάληψη της Ευρώπης» κάνει η Κίνα, με τις αγορές κρυφών ομολόγων και τις στρατηγικές επενδύσεις της, εκμεταλλευόμενη τις εσωτερικές διαιρέσεις που προκύπτουν από την οικονομική κρίση, σύμφωνα με έκθεση think tank. Η έκθεση-φωτιά, κάνει ιδιαίτερη μνεία στην τύχη μικρών χωρών όπως η Ελλάδα, η Κύπρος και η Μάλτα, που λόγω της αναγκαστικής εξυπηρέτησης των κινέζικών συμφερόντων στην ΕΕ, θα μετατραπούν σε Δούρειο Ιππο του Πεκίνου στις Βρυξέλλες. Το πολιτικό κείμενο που έχει τίτλο "The Scramble for Europe" συντάχθηκε από το «Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τις Εξωτερικές Σχέσεις» και θα δημοσιευθεί σε λίγες ημέρες. Πρεσβεύει ότι η έλλειψη ευρωπαϊκής συνοχής προκαλεί την Κίνα να συνάπτει διμερείς συμφωνίες με τα κράτη μέλη, εκμεταλλευόμενη τις διαιρέσεις στο εσωτερικό της Ένωσης, ακολουθώντας την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε». Σημειώνει ότι η Κίνα αγοράζει σκοπίμως τα ομόλογα των μεμονωμένων των κρατών μελών αντί για ευρωομόλογα, διότι «ξέρει ότι η ενασχόληση σε διμερές επίπεδο με τα ευρωπαϊκά κράτη οδηγεί σε καλύτερες αμοιβές από ότι η ενίσχυση των πολυεθνικών πρωτοβουλιών». Αυτό μελλοντικά θα της δώσει «πολιτικό μέρισμα», αναφέρει η έκθεση. Τονίζει: «Ακόμη και μετά το 2014- όταν οι αποφάσεις με πλειοψηφία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα χρειάζονται 15 κράτη μέλη που αντιπροσωπεύουν το 65% του πληθυσμού- θα είναι χρήσιμο για τους Κινέζους να έχουν ένα είδος «κινεζικού λόμπυ» το οποίο θα αποτελείται από μικρότερα κράτη μέλη. Κράτη όπως Μάλτα, Κύπρος και Ελλάδα θα εξαρτώνται πάντα από την Κίνα και θα μπορούν να μπλοκάρουν κάθε απόφαση ενάντια στα συμφέροντά της που απαιτεί ομοφωνία. Υπογραμμίζει ότι η χρήση από την πλευρά της Κίνας τρίτων διαμεσολαβητών στις χρηματοπιστωτικές αγορές επιδεινώνεται από την ανικανότητα των Ευρωπαίων στη λογιστική ξένων αγορών του ευρωπαϊκού δημόσιου χρέους, ισχυριζόμενη: «Ο μόνος τρόπος να το ελέγξει η Ευρώπη (την ξένη ιδιοκτησία ομολόγων) παραμένει ένα μεγάλο παιχνίδι εικασίας». Σύμφωνα με την ανάλυση, η Ευρώπη πρέπει να αποκτήσει ένα ενοποιημένο στατιστικό σύστημα για τους ξένους αγοραστές του δημόσιου χρέους ή συντονισμένα συστήματα των κρατών μελών που να χρησιμοποιούν παρόμοια λογιστικά πρότυπα, όπως οι Ιάπωνες και οι Αμερικανοί. Η έκθεση λέει ότι τα ακριβή στοιχεία των άμεσων επενδύσεων στην Ευρώπη είναι επίσης αδιαφανή καθώς τα 4/5 των ροών εξωτερικών κεφαλαίων της Κίνας λαμβάνουν χώρα σε υπεράκτια κέντρα (offshore) όπως το Χονγκ Κονγκ, τα νησιά Κέιμάν και τα Παρθένα Νησιά. Το think tank ισχυρίζεται ότι πάνω από το ήμισυ των συνολικών επενδύσεων της Κίνας στην Ευρώπη από τις αρχές του 2008- 44 δισεκατομμύρια ευρώ- έλαβε χώρα από τον Οκτώβριο του 2010. Αυτό το στοιχείο αυξάνεται αναπόφευκτα καθώς οι συνολικές άμεσες ξένες επενδύσεις της Κίνας αναμένεται να τριπλασιαστούν στο 1τρις δολάρια μέχρι το 2020. Η έκθεση διαπιστώνει ότι οι κινεζικές επενδύσεις του 2011, όπως ήταν η αγορά μετοχών ύψους 7,1 δις δολλαρίων της ισπανικής εταιρείας Repsol, «δείχνουν ότι η κινεζική κυβέρνηση έχει δώσει το πράσινο φως για μεγάλες εξαγορές στην Ευρώπη». «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κρατοκεντρική οικονομία της Κίνας δεν θα έχει κανένα ενδοιασμό να κρατήσει τους ευρωπαίους διαιρεμένους, εάν είναι ακόμη κατακερματισμένοι στα πολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα», λέει η έκθεση, και συνιστά στην Ευρώπη να διαχειριστεί τις εμπορικές της επενδύσεις για να διασφαλίσει ότι τα αμοιβαία δικαιώματα για τις επενδύσεις προέρχονται από τους Κινέζους. Ο τρίτος τρόπος με τον οποίο η Κίνα αυξάνει την παρουσία της είναι μέσω της ανοιχτής ευρωπαϊκής αγοράς για τους δημόσιους διαγωνισμούς, λένε οι συντάκτες, τονίζοντας: «Οι συνομιλίες με τους ευρωπαίους διπλωμάτες δείχνουν ότι οι Κινέζοι εμπορικοί αντιπρόσωποι υψηλού επιπέδου ζητούν λίστες αγορών έργων υποδομής για να υποβάλουν προσφορά οι εταιρείες τους». Η έκθεση τονίζει ότι οι τρέχοντες όροι των ευρωπαϊκών δημόσιων διαγωνισμών «μερικές φορές ανέρχονται σε τιμές ντάμπινγκ» και προτείνει: «Η ανάμιξη των κινεζικών δανείων με ευνοϊκούς όρους με τις ευρωπαϊκές δημόσιες επιδοτήσεις θα πρέπει να εξαρτώνται από την απόδειξη ότι οι κινεζικοί όροι προχωρούν μέσω δίκαιου ανταγωνισμού».

Στην Ελλάδα βρέθηκε γερμανικό κρέας με το βακτήριο E.coli

Κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος από τη Γερμανία, μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο E.coli O157, εντοπίστηκαν από ελέγχους του ΕΦΕΤ στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πρόκειται για κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας και κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, τα οποία διακινούνται από την εταιρεία LIDL. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση και απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά να μην τα καταναλώσουν. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Γιώργος Νυχάς το στέλεχος που εντοπίστηκε στα προϊόντα που διακινήθηκαν μέσω της Lidl δεν είναι το ίδιο με αυτό που εντοπίστηκε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά είναι εξίσου επικίνδυνο.

Οι τοκογλύφοι οδηγούν σε αυτοκτονίες τους Έλληνες

Διαστάσεις εθνικής τραγωδίας αποκτά η είσοδος της χώρας μας στον μηχανισμό στήριξης μέσω του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου: Οι προσωπικές οικονομικές τραγωδίες έχουν οδηγήσει σε αύξηση των αυτοκτονιών σε 40% και το 60% των νέων ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών αναζητούν το επαγγελματικό μέλλον τους στο εξωτερικό. Ήδη Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, και ΗΠΑ και Βρετανία κατά δεύτερον έχουν δεχθεί τα καραβάνια των Ελλήνων μεταναστών. Στο εσωτερικό το Μνημόνο πληρώνεται με αίμα: «Τα τελευταία στατιστικά στοιχεία και οι επιδημιολογικές μελέτες καταδεικνύουν μια σημαντική αύξηση σε ποσοστά αυτοκτονιών στην Ελλάδα, η οποία αγγίζει το 40%» αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, που διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης για την αύξηση των αυτοκτονιών λόγω της οικονομικής κρίσης και των κυκλωμάτων τοκογλυφίας, Το 2007 καταγράφηκαν 328 αυτοκτονίες. Το 2008 ο αριθμός των δηλωθέντων αυτοκτονιών ανήλθε σε 366, ενώ το 2009 έφτασαν τις 391. Ο απολογισμός για το 2010 δείχνει ότι ο αριθμός των αυτοχείρων έφτασε τους 500, ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2011 τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για 150 αυτοκτονίες σε ολόκληρη τη χώρα και πλέον έχουμε δύο αυτοκτονίες την ημέρα! Μόνο στην Κρήτη έχουν σημειωθεί την τελευταία περίοδο 20 αυτοκτονίες, με πρόσφατη πιο πρόσφατη αυτήν ενός επιχειρηματία στην Κεντρική Λαχαναγορά της πόλης του Ηρακλείου, η οποία φαίνεται πως σχετίζεται με τις πιέσεις που ασκούν σε επιχειρηματίες κυκλώματα τοκογλύφων και εκβιαστών. ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΦΤΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

Ξύλο και αυγά σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία

Περισσότερες από δυο ολόκληρες ώρες, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Τσώνης, έμεινε χθες το βράδυ «όμηρος» των «Αγανακτισμένων» πολιτών. Ο βουλευτής, μαζί με άλλα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, εγκλωβίστηκε από τους «Αγαναντισμένους» πολίτες, σε γραφεία κεντρικού κτιρίου στη Λαμία. Η «ομηρία» του έληξε τελικά με ξύλο, γιαούρτια και αυγά, καθώς ούτε η ισχυρή αστυνομική δύναμη που έφτασε στο σημείο κατάφερε να γλυτώσει τον βουλευτή από την οργή του πλήθους. Με το που βγήκε από τα γραφεία, άρχισαν να του πετάνε ο,τι έβρισκαν (μπουκάλια με νερό, καφέδες), ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.

Οι λαοί στη φτώχεια και αυτοί πηδάνε πόρνες

Σε ερωτικές συνευρέσεις με συναδέλφους τους σε γνωστά ξενοδοχεία των Βρυξελλών, επιδίδονται οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα lunch break των επίσημων συνομιλιών και συναντήσεων. Ο μέσος γραφειοκράτης της ΕΕ επισκέπτεται πολύ συχνά τα ξενοδοχεία ΧΧΧ, αναζητώντας ερωτική χαρά και ξεκούραση από τις δύσκολες συζητήσεις, σε δωμάτια που διαθέτουν αισθητική και... εξοπλισμό οίκου ανοχής. Ένα από τα αγαπημένα τους στέκια για τη μεσημεριανή «αποφόρτιση» στελεχών της ΕΕ είναι το «Treviso Hotel» στην πλατεία Stephanie, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές των Βρυξελλών, όπου ζουν έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι από τους υψηλόβαθμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ξενοδοχείο αυτό, που διαφημίζεται ως χώρος για παράνομα ζευγάρια «με υπηρεσίες δωματίου και εξασφαλισμένηLove room στο Treviso Hotel διακριτικότητα», διαθέτει εντυπωσιακά δωμάτια που χρεώνονται 73,5 ευρώ την ώρα. Την προτίμηση των αξιωματούχων της Ε.Ε. στο μεσημεριανό διάλειμμα για να εκτονώσουν το παράνομο πάθος τους επιβεβαιώνει και η Anne De Schepper, διευθύντρια του ξενοδοχείου: «Οι εργαζόμενοι στην Ε.Ε. είναι το 80% της πελατείας μας. Αντίθετα με τα παραδοσιακά ξενοδοχεία, εμείς δεν έχουμε βιώσει την οικονομική κρίση χάρη σε αυτούς. Έχουμε περισσότερη δουλειά την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος αλλά και στο τέλος του ωραρίου τους, λίγο πριν γυρίσουν στα σπίτια τους», δήλωσε. ΑΧΑΛΙΝΩΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Δήλωση Ευ Βενιζέλου μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψη...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Δήλωση Ευ Βενιζέλου μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψη...: "Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: Το Eurogroup, σε σημερινή συνεδρ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Σιγά... η πατρίδα κοιμάται... και πληγώνει τα παιδ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Σιγά... η πατρίδα κοιμάται... και πληγώνει τα παιδ...: "Μέ θλίψη, ἐ πανερχόμαστε στό θέμα το ῦ σχολείου ΟΜΗΡΟΣ τ ῆ ς Κορυτσ ᾶ ς . Περιμέναμε μετά την δημοσιοποίηση τοῦ προβλήματος πρίν ἕ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για παράνομη χρή...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για παράνομη χρή...: "Οι πολίτες οργανώνονται και με σύμμαχο την τεχνολογία, ακολουθούν την δικαστική όδο σε Ευρωπαικό πλέον επίπεδο ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη...."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Απίστευτο, αληθινό, μνημονιακό, Παγκαλικό! "Κύριε ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Απίστευτο, αληθινό, μνημονιακό, Παγκαλικό! "Κύριε ...: "Σε μια ψαροταβέρνα στον Πειραιά με δύο φίλους θέλησε να περάσει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος πριν από μερικές μέρες . Ο ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Γίναμε και επίσημα προτεκτοράτο του Ισραήλ...!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Γίναμε και επίσημα προτεκτοράτο του Ισραήλ...!: "www.ellinikiafipnisis.blogspot.com Οι ελληνικές αρχές και συγκεκριμένα το Λιμενικό, κατόπιν «άνωθεν» εντολών, σταμάτησαν το υπό αμερικανικ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Η νικηφόρα πορεία ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: Τη σκυτάλη πήρε η Μ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Η νικηφόρα πορεία ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: Τη σκυτάλη πήρε η Μ...: "Εγκύκλιο σημείωμα απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. ΚΟΣΜΑΣ , προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπό..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΙΜΩΣΗΣ του Μιχάλη Ιγνατίου επειδή αποκάλ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΙΜΩΣΗΣ του Μιχάλη Ιγνατίου επειδή αποκάλ...: "Τηλεγράφημα από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία, που υπεκλάπη από το Wikileaks , είχε εισηγηθεί την αποκοπή από κάθε ροή πληροφοριών για ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Η κρατική τρομοκρατία και οι εκπαιδευμένοι του Κιλ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Η κρατική τρομοκρατία και οι εκπαιδευμένοι του Κιλ...: "www.ellinikiafipnisis.blogspot.com Γράφει ο Γιώργος Χ. Παπασωτηρίου Αν «Η Κερατέα ήταν η προπόνηση για ό,τι ακολούθησε στο Σύνταγμα» όπως ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες εκπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες εκπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγ...: "Πανηγυρίζουν την ψήφιση του επαίσχυντου μεσοπρόθεσμου μαζί με τους εδώ Εκπροσώπους της και εξήγγειλαν το νέο ληστρικό τους Δάνειο μέσω του Δ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣ...: "'ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ'"

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ JEFFRY. Save Greece:Όταν όλος ο ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ JEFFRY. Save Greece:Όταν όλος ο ...: "Η ελληνική, εν τη πράξη, χρεοκοπία και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται η κυβέρνηση αυτό που η ίδια προκάλεσε, δηλαδή την πιστωτική κρίσ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Μια διοίκηση σε ΠΑΓΝΗ-Βενιζέλειο, συνενώσεις κλινι...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Μια διοίκηση σε ΠΑΓΝΗ-Βενιζέλειο, συνενώσεις κλινι...: "Μετακινήσεις ιατρικού προσωπικού-56 γιατροί αλλάζουν θέση στα νοσοκομεία της Κρήτης-συνενώσεις διπλών κλινικών (οι κλίνες μειώνονται κατά ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Μια διοίκηση σε ΠΑΓΝΗ-Βενιζέλειο, συνενώσεις κλινι...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Μια διοίκηση σε ΠΑΓΝΗ-Βενιζέλειο, συνενώσεις κλινι...: "Μετακινήσεις ιατρικού προσωπικού-56 γιατροί αλλάζουν θέση στα νοσοκομεία της Κρήτης-συνενώσεις διπλών κλινικών (οι κλίνες μειώνονται κατά ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Διαμαρτυρίες πολιτών σε Χανιά και Άγιο Νικόλαο

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Διαμαρτυρίες πολιτών σε Χανιά και Άγιο Νικόλαο: "Με πορεία διαμαρτυρίας εξέφρασαν πολίτες του Αγίου Νικολάου την αντίθεσή τους κατευθυνόμενοι στο Λιμεναρχείο της Πόλης σχετικά με τον απόπλ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ιδέες έχουμε, Προτάσεις έχουμε, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ έχουμε. ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ιδέες έχουμε, Προτάσεις έχουμε, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ έχουμε. ...: "Το ξενοδοχείο Costa Verde έχει δημιουργηθεί στην άτρακτο ενός Boeing 727 και βρίσκεται στο Manuel Antonio της Κόστα Ρίκα. Αποτελείται απο..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Γιατί ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ και γιατί ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Γιατί ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ και γιατί ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ.: "Έτσι μπράβο παλληκάρια μου! ΚΑΙ χρεωθείτε για να πληρώνουμε τους τόκους απο τα 'γούστα' τους, ΚΑΙ φορολογηθείτε για να πληρωθούν στο τέλο..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Δήλωση Ευ. Βενιζέλου στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπί...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Δήλωση Ευ. Βενιζέλου στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπί...: "Η επιρροή που ασκεί διεθνώς η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου είναι πολύ θετική. Αυτό ενισχύει τη διαπραγμ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Τα ασφαλιστικ​​ά ταμεία έχασαν 513 δις. δρχ. στο Χ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Τα ασφαλιστικ​​ά ταμεία έχασαν 513 δις. δρχ. στο Χ...: "Αυτό ανέφερε στις 13 Ιουνίου 2001, σε απάντηση που υποχρεώθηκε να στείλει στη Βουλή το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μετ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΠΟΙΟΙ.. "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ" ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΡΓΙΟΛΗ. ΤΟ ΜΕ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΠΟΙΟΙ.. "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ" ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΡΓΙΟΛΗ. ΤΟ ΜΕ...: "Η είδηση για αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία κάνει το γύρω της χώρας και συγκλονίζει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας Λεω..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: TI AKOYME AYTEΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ; ΜΑ... "ΡΑΔΙΟ Ε...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: TI AKOYME AYTEΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ; ΜΑ... "ΡΑΔΙΟ Ε...: "Mε ενα ΚΛΙΚ ΕΔΩ: http://www.radioevros.gr/"

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΑΠΟΨΗ: "Ο Φοβος της Αληθειας.." Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ" κ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΑΠΟΨΗ: "Ο Φοβος της Αληθειας.." Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ" κ...: "Από τις «ειρηνικες» διαδηλωσεις των «αγανακτισμενων» και μη διαδηλωτων και απο τις «συμβολικες» επιθέσεις αγαπης κατά των αστυνομικων σ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ε,άμα λέει τέτοια, ο εγκεφαλικά.. ακατοίκητος Δημη...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ε,άμα λέει τέτοια, ο εγκεφαλικά.. ακατοίκητος Δημη...: "'ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!' Γράφει :'....Πάμε τώρα στη Ν.Δ:Ψήφισε περίπου 20 άρθρα από τον Εφαρμοστικό νόμο. ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ο Δήμαρχος της Αθήνας δεν πρέπει να ανταποδίδει η ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ο Δήμαρχος της Αθήνας δεν πρέπει να ανταποδίδει η ...: "Μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή ο Δήμαρχος της Αθήνας δήλωσε : Είναι ασυγχώρητο να ανταποδίδουν τις πέτρες που δέχονται οι Αστυνομι..."

Διαμαρτυρία της Χαμάς για ακινητοποίηση στόλου από τις ελληνικές αρχές

Διαμαρτυρία της Χαμάς για ακινητοποίηση στόλου από τις ελληνικές αρχές

Συρία: 28 άμαχοι νεκροί από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας

Συρία: 28 άμαχοι νεκροί από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας

Δίωξη για απόπειρα απόπλου προς τη Γάζα

Δίωξη για απόπειρα απόπλου προς τη Γάζα

Λαριτζανί: «Πολιτικό και ανυπόληπτο» το Ειδικό Δικαστήριο για το Λίβανο

Λαριτζανί: «Πολιτικό και ανυπόληπτο» το Ειδικό Δικαστήριο για το Λίβανο

Το ισλαμικό τραπεζικό σύστημα προσφέρει ένα διαφορετικό πρότυπο

Το ισλαμικό τραπεζικό σύστημα προσφέρει ένα διαφορετικό πρότυπο

ΗΠΑ: «Χρήσιμος ρόλος της Κίνας για το Σουδάν»

ΗΠΑ: «Χρήσιμος ρόλος της Κίνας για το Σουδάν»

Ο γερμανός ΥΠΕΞ στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Ο γερμανός ΥΠΕΞ στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Η Ρωσία αντιτάσσεται στις προμήθειες όπλων στους Λίβυους εξεγερμένους

Η Ρωσία αντιτάσσεται στις προμήθειες όπλων στους Λίβυους εξεγερμένους

Aγάλματα του 2oυ αιώνα μ.Χ ανακαλύφθηκαν στα κατεχόμενα

Aγάλματα του 2oυ αιώνα μ.Χ ανακαλύφθηκαν στα κατεχόμενα

Έκαναν πίσω οι Αττίλες...

Έκαναν πίσω οι Αττίλες...

Επαφές των ΗΠΑ με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους

Επαφές των ΗΠΑ με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους

Ταχεία επίλυση της κοινοβουλευτικής κρίσης στην Τουρκία ζήτησε η Ζοζέτ Ντιριέ

Ταχεία επίλυση της κοινοβουλευτικής κρίσης στην Τουρκία ζήτησε η Ζοζέτ Ντιριέ

29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ «ΝΕΑ ΛΙΒΥΗ» - Guardian: Στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις Άσαντ οι ΗΠΑ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ «ΝΕΑ ΛΙΒΥΗ» - Guardian: Στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις Άσαντ οι ΗΠΑ

Η Ελλάδα... έσωσε από χρεοκοπία τη Γερμανία

Η Ελλάδα... έσωσε από χρεοκοπία τη Γερμανία

Θησαυρός αμύθητης αξίας βρέθηκε στα υπόγεια ναού στην Ινδία

Θησαυρός αμύθητης αξίας βρέθηκε στα υπόγεια ναού στην Ινδία

Το ποιόν και το περιεχόμενο της “Επαναπροσέγγισης”

Το ποιόν και το περιεχόμενο της “Επαναπροσέγγισης”

«Επιτροπή»: ο Δούρειος Ίππος

«Επιτροπή»: ο Δούρειος Ίππος

Ετοιμάζουν μέθοδο «μεταχείρισης» των δύο ηγετών

Ετοιμάζουν μέθοδο «μεταχείρισης» των δύο ηγετών

Τέσσερα «κλικ» πριν τον γκρεμό η κυπριακή οικονομία

Τέσσερα «κλικ» πριν τον γκρεμό η κυπριακή οικονομία

Κι όμως η ασφάλεια των επικοινωνιών των ΕΔ είναι ήδη υπό γερμανικό έλεγχο!


Μια ερώτηση των Γ.Δημαρά και Β.Οικονόμου για το θέμα της πώλησης του ΟΤΕ, επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα των απόρρητων επικοινωνιών για τις ανάγκες των ΕΔ.Πέρα από το αστείο τίμημα της πώλησης άλλου ένα 10% του ΟΤΕ προς 400 εκατομμύρια ευρώ, υπάρχει ζήτημα με την ασφάλεια των επικοινωνιών. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...