Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Club-K Container Missile System

Αυτοί κρατούν το χρέος της Ελλάδας

Το Newstoday σας παρουσιάζει ένα έγγραφο-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει «χαρτί και καλαμάρι» ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι κάτοχοι του ελληνικού χρέους αυτήν τη στιγμή. Η ανάλυση που έγινε από τους ειδικούς οικονομολόγους και αναλυτές της βρετανικής τράπεζας είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη και τεχνική. Επιχειρήσαμε να αποδώσουμε όσο καλύτερα ήταν δυνατόν το περιεχόμενο των στοιχείων αυτών και σας παρουσιάζουμε πώς έχει η κατάσταση και ποιες είναι οι τεχνικές συνισταμένες της υπόθεσης «ελληνικό χρέος» που ταλανίζει την ευρωζώνη και μας χτυπάει καθημερινά.

Εκατομμύρια σε ΜΚΟ για να σώσει τον… Ινδικό Ωκεανό!

Της Αναστασίας Γαλάνη - Ο «χορός» εκατομμύριων ευρώ σε ανύπαρκτες και … απίθανες ΜΚΟ κρατάει χρόνια, περίπου από τη δεκαετία του ’90. Στην πραγματικότητα κανένας εκ των βουλευτών και οι περισσότεροι από τους πολίτες δεν εξεπλάγησαν στο άκουσμα του κατα τα άλλα υπέρογκου ποσού των 100.000.000 ευρώ που διατέθηκαν όλα αυτά τα χρόνια ( κυρίως την τελευταία δεκαετία) σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που είτε υπήρχαν μόνο στα χαρτιά, είτε το αντικείμενό τους δεν είχε καμία συνάφεια με την Ελλάδα- κυρίως με την ελληνική πραγματικότητα. Ενδεικτικά, την περίοδο 1999 – 2003 οι ΜΚΟ 68.971.978 ευρώ, ενώ μόνο το 2007 εβδομήντα πέντε ΜΚΟ πήραν από το Υπουργείο Εξωτερικών το αστρονομικό ποσό των 9.513.922,99 ευρώ.

13 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΛΛΟΙ 2 ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ...Εως τώρα 13 νεκροί είναι ο απολογισμός την ενεργητικής άμυνας κουρδικού αποσπασματος στην Νοτιανατολική Τουρκία, όπου οι Κούρδοι έχουν ανακτήσει και στρατιωτικά τον έλεγχο αρκετών περιοχών μετά την λήξη της εκεχειρίας από μέρους του ΠΚΚ. 

ΥΠΕΘΑ–ΥΠΕΞ: Τι ξέρουν για τα σχέδια πανευρωπαϊκής BMD;

Η Αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών, Έλεν Τάουσερ, δήλωσε ότι η αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα θα καλύψει όλη την Ευρώπη. Αυτό δήλωσε κατά τη διάρκεια συνάντησής της με στελέχη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ουάσιγκτον. Επιπλέον, δήλωσε ότι διεξάγονται συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο με κυβερνήσεις χωρών της Ανατολικής Ευρώπης, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν στην ατζέντα την ακριβή τοποθεσία που θα πρέπει να εγκατασταθούν τα ραντάρ του συστήματος.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΓΑΜΕ... ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1944, Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗ ΣΥΜΗ14 Ιουλίου 1944: Δύναμη 158 Ιερολοχιτών, υπό τον Αντισυνταγματάρχη Τρύφωνα Τριανταφυλλάκο και 79 Βρετανών, υπό το Βρετανό διοικητή της Ταξιαρχίας Καταδρομών, εκτελούν επιδρομή κατά του νησιού της Σύμης, που το υπεράσπιζαν 53 Γερμανοί και 175 Ιταλοί. Οι απώλειες των εχθρών είναι 9 νεκροί και 17 τραυματίες, ενώ συλλαμβάνονται αιχμάλωτοι 108 Ιταλοί και 41 Γερμανοί. www.stoxos.gr

Φήμες για υποβάθμιση της Ελλάδος από την Fitch σε CCC, πλησιάζει το selective default και το ELA - Νέα μεγάλη πτώση στο ΧΑ πουλάνε τράπεζες Cheuvreux, Citi, CS – Ανοδικά spreads 1380 μ.β. και CDS 2500 μ.β.

(upd8)Αλλάζει εκ νέου το σκηνικό στο ΧΑ και στην ελληνική οικονομία μετά τις έντονες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ότι η Fitch θα υποβαθμίσει την Ελλάδα στην κλίμακα CCC από B- δηλαδή η Ελλάδα θα καταστεί high credit risk από όλους τους οίκους αξιολόγησης. Το επόμενο βήμα η είσοδος της Ελλάδος στην κλίμακα high default risk που ουσιαστικά σημαίνει εππιλεκτική χρεοκοπία. Η υποβάθμισει οδηγεί σε selective default ενώ ίσως η διαδικασία αυτή να είναι και η αρχή της επίλυση της ελληνικής κρίσης χρέους.

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ: ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΓΟΝΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΝΩ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΠΟΥΤΣΟΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΕΙΜΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ. ΜΕ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 400 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΕΝΩ ΕΔΙΝΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΑΣΘΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΣΠΝΕΥΣΕΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΟΥΣΙΑ. ΜΑΣ ΣΤΟΙΒΑΞΑΝ 13 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ.

ΕΠΙ 4 ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 57 ΧΡΟΝΩΝ, ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ε.Ο.Α. ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΓΟΝΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΝΩ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ..ΝΙΑ ΠΟΥΣΤΟΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΕΠΙ 3 ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ. ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΙΑΚ. ΓΕΡ.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ". Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;; www.stoxos.gr

Απειλεί η Άγκυρα...- Τουρκική «τορπίλη» στην κυπριακή προεδρία της ΕΕ


Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας δήλωσε την Τετάρτη ότι οι σχέσεις ανάμεσα στη χώρα του και την Ευρωπαϊκή Ένωση "θα παγώσουν", αν η Κύπρος αναλάβει την προεδρία της ΕΕ τον Ιούλιο του 2012, χωρίς να έχει υπάρξει λύση στο πρόβλημα της διαίρεσης της νήσου."Αν η ελληνοκυπριακή πλευρά καθυστερήσει τις διαπραγματεύσεις και αναλάβει μόνη της την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Ιούλιο του 2012, αυτό θα σημάνει όχι μόνον ένα αδιέξοδο στο νησί, αλλά και ένα μπλοκάρισμα, ένα πάγωμα στις σχέσεις Τουρκίας - Ευρωπαϊκής Ένωσης" δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Αχμέτ Νταβούτογλου.


"Δεν είμαστε της γνώμης πως οι σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και την ΕΕ, θα μπορέσουν να συνεχιστούν στην περίπτωση μιας προεδρίας της Νότιας Κύπρου, χωρίς να έχει λυθεί (το κυπριακό ζήτημα)" συνέχισε ο Τούρκος υπουργός, κατά τη συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον Ουκρανό ομόλογό του, Κοστιάντιν Γκριστσένκο.
Ο Νταβούτογλου δήλωσε πως διατύπωσε "με σαφήνεια" τους φόβους του στον Ευρωπαίο επίτροπο αρμόδιο για τη Διεύρυνση, Στέφαν Φούλε, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν την ίδια ημέρα στην Άγκυρα.
Πρώτο Θέμα

ΚΥΠΡΟΣ - ΝΟΤΙΟΣ ΕΛΛΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ!

Μήνυμα απο τον πρόεδρο του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. για την σημερινή μέρα
Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τι οικογένειες των αποθανόντων/ δολοφονημένων ηρώων μας που έχασαν την ζωή τους την περασμένη Δευτέρα μετά από έκρηξη στην ναυτική βάση στο Μαρί.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις και τα επικοινωνιακά παιχνίδια των πολιτικών τις τελευταίες μέρες καλούμε τον κόσμο να μην κατευνασθεί και όπως συνεχίσει να ζητά την τιμωρία των ενόχων.
Δεν ζητούμε την παραίτηση του κ. Χριστόφια και των υπουργών του. Την απαιτούμε.

Την περασμένη Τρίτη ο λαός βγήκε στους δρόμους γιατί κατάλαβε ότι όσο αυτός βρισκόταν σε λήθαργο η κυβέρνηση Χριστόφια κατάστρωνε τα μαύρα σχέδια της. Τα αποτελέσματα αυτής της αδράνειας του λαού γνωστά... 13 νεκροί 61 τραυματίες, καταστροφή του πιο επίλεκτου σώματος της εθνικής φρουράς, 60% καταστροφή της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, μεγάλες υλικές ζημιές στα γύρω χωριά, τεράστιες οικολογικές ζημιές και τέλος πλήγμα στην οικονομία και στον τουρισμό...

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι πολλές και το σημερινό διάγγελμα του προέδρου έρχεται να προκαλέσει περισσότερη οργή τόσο στον λαό όσο και στις οικογένειες των θυμάτων. Ούτε ένα mea culpa από τον κ. Χριστόφια και αντί αυτού να κάνει αναφορά στο ότι το πλήθος της Τρίτης παράπεμπε σε εποχές της ΕΟΚΑ Β και του πραξικοπήματος.

Ντροπή σου κύριε πρόεδρε... Ντροπή σε αυτούς που σε στηρίζουν... Ντροπή και σε όσους δεν πάμε σήμερα στο προεδρικό στις 8 το βράδυ...

Ο λαός ανεξαρτήτως πολιτικών και ιδεολογικών πεποιθήσεων πρέπει να είναι ενωμένος μπροστά σε τέτοιο εσωτερικό εχθρό. Δεν πρέπει να μας φοβίζουν τα δακρυγόνα και τα ρόπαλα των υπαλλήλων του κ. Χριστόφια. Η δύναμη της ψυχής μας πρέπει να είναι υπεράνω όλων. Το χρωστάμε στους αδικοχαμένους, το χρωστάμε στους συγγενείς τους , το χρωστάμε σε εμάς που ζούμε και βιώνουμε την πολιτική του κ. Χριστόφια.

Αγαπητοί συναγωνιστές σήμερα το βράδυ έχουμε δύο επιλογές... Η μία είναι να μείνουμε στον καναπέ, μας να πούμε την άποψη μας από σελίδες κοινωνικές δικτύωσης και να παρακολουθήσουμε μια προπαγανδιστική εκπομπή που θα μας παραπλανήσει.

Η άλλη επιλογή είναι να ξεχυθούμε στους δρόμους της Λευκωσία και να δώσουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα προς τους κυβερνώντες πως απαιτούμε την παραίτηση τους και ότι οι ένοχοι πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης άμεσα. Απόψε το βράδυ ο λαός ενωμένος πρέπει να περάσει το μήνυμα πως εμείς δεν θα ξεχάσουμε τον θάνατο των ηρώων μας και ότι θα αγωνιστούμε για την δικαίωση τους.

Εγώ πάντως θα προτιμήσω την δεύτερη επιλογή...εσύ;;;


Στυλιανός Σωτηρίου
Πρόεδρος ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.
www.stoxos.gr

Παρέμβαση του εισαγγελέα για τις δραστηριότητες του Α.Α. Παπανδρέου (βίντεο)

Παρέμβαση του εισαγγελέα για τις δραστηριότητες του Α.Α. Παπανδρέου (βίντεο)

Κλιμάκιο της ΕΥΠ στον τόπο της τραγωδίας στην Κύπρο


Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου - Στην Κύπρο μεταβαίνει εσπευσμένως κλιμάκιο ειδικών πρακτόρων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες των Κυπρίων εμπειρογνωμόνων ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν την πολύνεκρη έκρηξη στη Ναυτική Βάση του Ζυγίου. Οι ερευνητές φέρονται να έχουν λάβει σαφείς οδηγίες να εξακριβώσουν αν έχει γίνει δολιοφθορά και να μελετήσουν δύο κρίσιμα στοιχεία. Αξιόπιστες στρατιωτικές πηγές αναφέρουν στο “Newsbomb” ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, τίποτε δεν είναι αυτονόητο σ’ αυτήν την υπόθεση.

Κλιμάκιο της ΕΥΠ στον τόπο της τραγωδίας στην Κύπρο


Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου - Στην Κύπρο μεταβαίνει εσπευσμένως κλιμάκιο ειδικών πρακτόρων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες των Κυπρίων εμπειρογνωμόνων ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν την πολύνεκρη έκρηξη στη Ναυτική Βάση του Ζυγίου. Οι ερευνητές φέρονται να έχουν λάβει σαφείς οδηγίες να εξακριβώσουν αν έχει γίνει δολιοφθορά και να μελετήσουν δύο κρίσιμα στοιχεία. Αξιόπιστες στρατιωτικές πηγές αναφέρουν στο “Newsbomb” ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, τίποτε δεν είναι αυτονόητο σ’ αυτήν την υπόθεση.

Καταγγελία ΣΟΚ > Καταστρέφουν έγγραφα που καίνε τους υπευθύνους της τραγωδίας στην Κύπρο


Σε αποκάλυψη σοκ προέβη ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιος Δίπλαρος, το πρωί στο Ράδιο Πρώτο, της Κύπρου. Ο κ. Δίπλαρος αποκάλυψε πως σύμφωνα με δικές του πληροφορίες μέχρι τις 4.30 τα χαράματα στελέχη του Υπουργείου Άμυνας συγκέντρωναν έγγραφα στο γραφείο του Υπουργού. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sigmalive, από τη Δευτέρα το Υπουργείο Άμυνας δέσμευσε το μεγαλύτερο μηχάνημα καταστροφής εγγράφων από το Υπουργείο Οικονομικών.

Πυροτεχνουργοί: "Αποκλείεται η τυχαία ανάφλεξη των πυρομαχικών"


Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς στη Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" ο πυροτεχνουργός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, Γιώργος Μπολίκας, ο οποίος συμμετέχει στις έρευνες των κυπριακών Αρχών για τα αίτια της τραγωδίας. Απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αυτανάφλεξης των πυρομαχικών - κάτι που του defencenet.gr είχε τονίσει από την αρχή - και δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση. Αλλά αναφέρει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό: Να βρίσκονταν εντός των εμπορευματοκιβωτίων χημικά υλικά που επηρεάζονταν από την υγρασία και τη ζέστη.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ


Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2011, στο μνημείο του Λεωνίδου, στις Θερμοπύλες, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής προς τους πεσόντες ήρωες της μάχης των Θερμοπυλών. Προς τιμήν των μαχητών των Θερμοπυλών δίνεται όρκος τιμής όπως ακολουθήσουμε το παράδειγμα που αυτοί έθεσαν 2500 χρόνια πριν. Οι δάδες που συμβολίζουν τις ψυχές των ηρώων ανάβουν με την δύση του Ηλίου πλαισιώνοντας τις τελευταίες του ακτίνες. Οι μαχητές των Θερμοπυλών, οι 300 Σπαρτιάτες και οι 700 Θεσπιείς, δίνουν ακόμα το μήνυμα τους από τα βάθη των αιώνων με σαφήνεια. Αυτό το μήνυμα καθιστά σαφές ότι η οποιαδήποτε μορφή υποδούλωσης είναι απαράδεκτη και...

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΗΤΡΟΥΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ! ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!


Ο Μητρούσης Γκογκολάκης, υπήρξε η κατ’εξοχήν ηρωϊκή φυσιογνωμία του Μακεδονικού Αγώνα στην περιφέρεια των Σερρών. Καταγόταν από ένα χωριό κοντά στις Σέρρες με το όνομα Χομόνδος (σημερινό Μητρούσι), οι κάτοικοι του οποίου ήταν σλαβόφωνοι, πλην όμως γνήσιοι Ελληνομακεδόνες και καυχιόνταν για την ελληνική τους καταγωγή. Το αθλητικό του παράστημα η αδιαφιλονίκητη υπεροχή του ως παλαιστή και το εξαίρετο ήθος του , είχαν ως αποτέλεσμα ο Γκογκολάκης να χαίρει του θαυμασμού και της αγάπης των κατοίκων της περιοχής. Ο Μητρούσης συγκρότησε ένοπλη ομάδα και ανέπτυξε πλούσια δράση κατά των βουλγαρικών συμμοριών Στις 1 Σεπτεμβρίου του 1906, ο αρχικομιτατζής...

Θερινό σοκ για εκατομμύρια μισθωτούς και συνταξιούχους


Σοκ και μάλιστα θερινό περιμένει εκατομμύρια μισθωτούς και συνταξιούχους οι οποίοι από 1ης Ιουλίου θα δουν τα χρήματα που παίρνουν να μειώνονται. Αιτία η αυξημένη παρακράτηση η οποία προκύπτει από τις αλλαγές στη φορολογική κλίματα και τη μείωση του αφορολόγητου από τα 12.000 στα 8.000 ευρώ. Στο εισόδημα μεταξύ αυτών των δύο ποσών επιβάλλεται φόρος 10%. Το υπουργείο έδωσε χθες στη δημοσιότητα εγκύκλιο για το πώς θα γίνεται η παρακράτηση με τη νέα κλίμακα να είναι η εξής:συνέχεια εδώ

Ο Αττίλας ξαναχτύπησε, σκοτώνοντας πολλούς Έλληνες!1fkyprosΤο αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει! Να μη χυθεί άλλο ελληνικό αίμα! Σεληνιακό το τοπίο στον τόπο της έκρηξης, στο Ζύγι της Κύπρου μας. Όλα, μετά την τραγωδία στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», συνηγορούν στο ότι η ισχυρότατη έκρηξη, οφείλεται σε τουρκική δολιοφθορά!

Χαρακτηριστικό είναι το ότι, ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ έφτασε στο νησί για να ερευνήσει τα αίτια της καταστροφής, μετά μάλιστα από σχετικό αίτημα της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος παρακολουθεί αμήχανος τους Τουρκοκύπριους «συντρόφους» του από τα κατεχόμενα, να αιματοκυλούν την Κύπρο σε συνεργασία με Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ.

Και έχουμε και λέμε: σύμφωνα με το πολύ καλά ενημερωμένο defencenet.gr, «στις 04.00 τα ξημερώματα και ενώ είχε ξεσπάσει η φωτιά στον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής (σ. σ. ήταν μακριά από τη βάση…), μία φωτιστική φωτοβολίδα εμφανίστηκε επάνω από την βάση, ένδειξη ότι είχε εντοπιστεί ύποπτη κίνηση. Αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν κάποιος από τους ζώντες φρουρούς την εκτόξευσε».

Επίσης: υπήρχαν πολλά κενά στην ασφάλεια, λόγω θερινών αδειών, με τις υπηρεσίες να μην «βγαίνουν», ενώ απουσίαζε σε άσκηση στην Αγία Νάπα και η μονάδα ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού.

Αυτό, ήταν ευτύχημα, καθώς σύμφωνα με την προαναφερόμενη ιστοσελίδα, αν δεν είχε άσκηση η μονάδα «θα είχε εξοντωθεί ολόκληρη, γιατί τα καταλύματά της βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα κοντέινερ!» Διαβάστε: «Μήπως ήταν και η ΜΥΚ στόχος; Πάντως τα βλήματα ΜΜ-40 Exocet ακόμα αγνοείται αν έχουν καταστραφεί ή αν υφίστανται…».

Πάντως, πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα, που φυσικά παραπέμπουν σε τουρκικό δάκτυλο. Κι όλα αυτά, γιατί δεν μπορεί, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, να είναι τόσο «ξαφνική» η πυρκαγιά σε κιβώτια με πυρομαχικά και μάλιστα στις 4 το πρωί, στη ναυτική βάση στο Ζύγι.

Και ο λόγος; Εκεί, δεν κυκλοφορεί και δη εκείνη την ώρα, κόσμος. Εκτός των δολιοφθορέων… Επίσης: η φωτιά εμφανίστηκε στα δύο κιβώτια με τα πιο εύφλεκτα υλικά και όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτό έγινε για να εξασφαλιστεί η μετάδοση της φωτιάς και στα υπόλοιπα κιβώτια, όπου υπήρχαν κυρίως βαρέα όπλα πεζικού.

Η ίδια η κυβέρνηση της Κύπρου, δια μέσου του υπουργού Εσωτερικών Νεοκλή Συλικιώτη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κακόβουλης ενέργειας. Ίσως, στις βρετανικές βάσεις, οι εκεί ιθύνοντες να ξέρουν και κάτι παραπάνω. Είναι και αυτό το Echelon στη μέση, που από την Κύπρο κάνει πολλή «δουλειά». Όλο και κάποια τηλεφωνική συνομιλία θα έχουν υποκλέψει (αν και βέβαια, αυτοί «καλύπτουν» πάντα τους Τούρκους…).

Προσέξτε τώρα αυτό: σύμφωνα με καταγγελίες περιοίκων, δύο αυτοκίνητα με πινακίδες του ψευδοκράτους, εντοπίστηκαν να κινούνται με πολύ μικρή ταχύτητα έξω από τη βάση, με τους άγνωστους μέχρι στιγμής επιβαίνοντες να παρατηρούν και να καταγράφουν το χώρο, όπου βρίσκονταν αποθηκευμένα τα περίπου 100 κιβώτια, ιρανικής προέλευσης, όπου σημειώθηκε και η έκρηξη. Θέλει η … να κρυφτεί και δεν την αφήνει η χαρά, ή, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια…

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε, ότι ο οπλισμός αυτός προερχόταν από κατασχέσεις Αμερικανών & Ισραηλινών, από ρωσικό πλοίο το οποίο κατευθυνόταν στη Ρωσία. Έντονη λοιπόν η οσμή από πρακτοριλίκι στην υπόθεση, που κανείς δεν μπορεί να πιστεύει σοβαρά ότι θα εξιχνιαστεί. Αφήστε που η εξιχνίαση θα χαλάσει ολοκληρωτικά τη «σούπα» της ελληνοτουρκικής «φιλίας» αλλά και άλλες «σούπες».

Όμως, υπάρχουν νεκροί. Πολλοί νεκροί και πάρα πολλοί τραυματίες. Μια Ελληνίδα μητέρα, θρηνεί τους δύο γιούς της, οι οποίοι υπηρετούσαν στη βάση. Πολλά ελληνικά σπίτια, μαυροφορέθηκαν. Οι ζημιές, είναι ανυπολόγιστες. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας: το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει.

Δε μπορεί πια ο Ελληνισμός, να ανέχεται τις προκλήσεις των πρακτόρων της γείτονος αλλά και όποιων άλλων επιβουλεύονται τη σταθερότητα και την άμυνα της Ελλάδος και της Κύπρου μας. Κάθε καλοκαίρι μας καίνε τα δάση (θυμόσαστε βέβαια ότι η Τσιλέρ παρασημοφορούσε επίσημα τους δολιοφθορείς…), κάψανε την Αθήνα, προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό, υπέκλεπταν τηλεφωνικές συνομιλίες χρησιμοποιώντας πολύ εξελιγμένο λογισμικό, τώρα κατέστρεψαν και το δίκτυο ηλεκτροδότησης της Κύπρου, μας στέλνουν συνεχώς λαθρομετανάστες και πράκτορες και, και, και...

Έχουμε και τους UCKάδες να κόβουν βόλτες ανενόχλητοι, εγκληματώντας στην εθνική μας επικράτεια. Τελικά, τι είμαστε; Ξέφραγο αμπέλι; Ως πού θα πάει αυτό; elora.gr


Ακούστε τον προσεκτικά, τι έλεγε πριν από 15 χρόνια!!!

Μιχάλης Χαραλαμπήδης
Ακούστε τον προσεκτικά, τι έλεγε πριν από 15 χρόνια!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-HXjskb2EMY

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΘΥΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...


14 Ιουλίου 1907: Το πενταμελές σώμα του οπλαρχηγού Δημητρίου Γκογκολάκη (Μητρούση) και του Λοχία Θεοδώρου Τουρλεντέ εγκλωβίζεται από τους Τούρκους, μετά από βουλγαρική προδοσία, στη συνοικία Κάτω Κεμενικιά των Σερρών. Μετά από άνισο αγώνα, σκοτώνονται οι Τουρλεντές, Μητρούσης και ένας αντάρτης, ενώ οι υπόλοιποι δύο αιχμαλωτίζονται και απαγχονίζονται. Την ίδια μέρα ενδεκαμελές ανταρτικό σώμα, υπό τον Ανθυπολοχαγό Ανδρέα Μακούλη (Στενημαχίτη), κυκλώνεται από τουρκικό απόσπασμα στο χωριό Δοβίστα Σερρών (Εμμανουήλ Παπάς). Στη συμπλοκή που επακολουθεί, σκοτώνονται εννέα άνδρες του σώματος, ανάμεσα στους οποίους και ο Μακούλ...

Παίρνουμε ενυπόθηκο δάνειο για να... χρεοκοπήσουμε!


Υπάρχει άραγε κάποιος ιδιώτης, που θα υποθηκεύσει το σπίτι του, για να πάρει ένα δάνειο, το οποίο είναι πολύ αμφίβολο αν μπορεί να αποπληρώσει και χάρη στο οποίο θα βρεθεί... μαυρισμένος «με το καλημέρα» στον Τειρεσία; Πιθανότατα όχι, εκτός πρόκειται για ανόητο, ή για πρόσωπο με τάσεις προς την οικονομική αυτοχειρία. Κι όμως, μια κίνηση ευθέως αντίστοιχη με αυτή που περιγράψαμε, έστω και αν πρόκειται για διαφορετικές τάξεις μεγεθών, είναι έτοιμη να κάνει η ελληνική κυβέρνηση!

Εννέα χρόνια από το θάνατο του Στρατηγού Ευάγγελου Φλωράκη

Εννέα χρόνια από το θάνατο του Στρατηγού Ευάγγελου Φλωράκη

Η μεγάλη των ατζαμήδων σχολή

Η μεγάλη των ατζαμήδων σχολή

Κάτι αλλάζει διεθνώς…

Κάτι αλλάζει διεθνώς…

ΠΟΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥΣ;

ΠΟΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥΣ;

Συντόμευση σε: http://enneaetifotos.blogspot.com/2011/07/blog-post_08.html

Ομιλία Δ. Καζάκη στην Πλατεία της Δράμας 2/7/2011

Ομιλία Δ. Καζάκη στην Πλατεία της Δράμας 2/7/2011
http://www.youtube.com/watch?v=WS-1sM4IrMU&feature=player_embedded

Με δικαστική απόφαση «παγώνουν» τα έργα στην Κερατέα


Με δικαστική απόφαση «παγώνουν» τα έργα στην Κερατέα
Απέρριψε το Πολυμελές Πρωτοδικείο την έφεση τουΕλληνικού Δημοσίου κατά της απόφασης τουΕιρηνοδικείου Λαυρίου, με την οποία απαγορεύονταν η εκτέλεση έργων στο ΧΥΤΑ στη θέση Οβριοκαστρο της Κερατέας.Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου, η κοινοπραξία είναι υποχρεωμένη να σταματήσει τα έργα στην επίμαχη περιοχή. Ορίζεται παράλληλα πως για κάθε πράξη προσβολής της εντολής του δικαστηρίου, η κοινοπραξία θα καταβάλει χρηματικό πρόστιμο 3.000, ενώ υποχρεώνεται και στην απομάκρυνση των μηχανημάτων της απότην περιοχή. newpost

Ο οικονομολογος Max Keiser σε καφε κατω απο την Ακροπολη (Μαιος 2011:

Συνεντευξη: (ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ) Ο οικονομολογος Max Keiser σε καφε κατω απο την Ακροπολη (Μαιος 2011:
http://www.youtube.com/watch?v=KJnb9lkrsZc&feature=channel_video_title

Τα μηνύματά του στους Ελληνες είναι σημαντικά.
Η στήριξή του στην Ελλάδα είναι θαυμάσια, Είναι μια σημαντική δύναμη απόκρουσης,
απέναντι στους οικονομικούς τρομοκράτες που μας έχουν επιτεθεί. Είπε τα σύκα σύκα
και τη σκάφη σκάφη, με τον μοναδικό τρόπο του!
-----------------------------
Τραγουδι http://www.youtube.com/user/vasoula2908#p/u/31/bVpeM1ObQgQ.

MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ,Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ...??

������ �������� �...���� ��� ������� ���� ����������������

������ �������� �...���� ��� ������� ���� ����������������

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΚΙΟΥΛ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ Ο Γκιούλ έκανε τα εγκαίνια του αγάλματος του παλαιστή Κοτζά Γιουσούφ - Ο πρόεδρος της δημοκρατίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ έκανε τα εγκαίνια του μνημείου του διάσημου παλαιστή Κοτζά Γιουσούφ στην πόλη Σουμνού της Βουλγαρίας. Ο Γκιούλ κατά την τελευταία μέρα της επίσκεψης του στην Βουλγαρία επισκέφτηκε ιστορικά και πολιτιστικά μέρη της πόλης Σούμνου και εγκαινίασε άγαλμα του διάσημου παλαιστή Κοτζά Γιουσούφ. Μιλώντας εκεί ο Γκιούλ ανέφερε : Ευρισκόμενος μαζί σας εδώ νοιώθω πραγματικά μεγάλη χαρά. Σας προσφέρω την αγάπη και την στοργή μου. Εδώ μεγάλωσαν γενναίοι άνθρωποι, εδώ μεγάλωσαν σοφοί άνθρωποι, εδώ μεγάλωσαν ενάρετοι άνθρωποι. Στο ταξίδι τον πρόεδρο της δημοκρατίας Γκιουλ τον συνοδεύει η σύζυγος του Χαιρουνισά Γκιούλ. Στα πλαίσια όμως της σημερινής παγκόσμιας τάξης ζείτε σε ξεχωριστά κράτη. Είστε πολίτες της Βουλγαρίας. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα να είστε εδώ ευτυχισμένοι, πλούσιοι, γαλήνιοι καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την πρόοδο και τον εμπλουτισμό της Βουλγαρίας. Εσάς τους ομογενείς μας, την εδώ τουρκομουσουλμανική μειονότητα, την βλέπουμε ως γέφυρα φιλίας ανάμεσα στην Τουρκία και στην Βουλγαρία. Εσείς αποτελείτε την πιο όμορφη γέφυρα. tourkikanea

Ο Γκιούλ έκανε τα εγκαίνια του αγάλματος του παλαιστή Κοτζά Γιουσούφ - Ο πρόεδρος της δημοκρατίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ έκανε τα εγκαίνια του μνημείου του διάσημου παλαιστή Κοτζά Γιουσούφ στην πόλη Σουμνού της Βουλγαρίας.Ο Γκιούλ κατά την τελευταία μέρα της επίσκεψης του στην Βουλγαρία επισκέφτηκε ιστορικά και πολιτιστικά μέρη της πόλης Σούμνου και εγκαινίασε άγαλμα του διάσημου παλαιστή Κοτζά Γιουσούφ. Μιλώντας εκεί ο Γκιούλ ανέφερε : Ευρισκόμενος μαζί σας εδώ νοιώθω πραγματικά μεγάλη χαρά. Σας προσφέρω την αγάπη και την στοργή μου. Εδώ μεγάλωσαν γενναίοι άνθρωποι, εδώ μεγάλωσαν σοφοί άνθρωποι, εδώ μεγάλωσαν ενάρετοι άνθρωποι. 

����� ���� ��� ���1 ��� �� ����� �Ezel�

����� ���� ��� ���1 ��� �� ����� �Ezel�

Πιάστηκαν Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών - «Eισήγαγαν» ηρωίνη από την Αλβανία και την έριχνε στις πιάτσες της Αθήνας

Άντρες της Ασφάλειας έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών στο Βύρωνα και ενώ είχαν συλλάβει ένα τους Αλβανούς δέχθηκαν την επίθεση ενός pitbull που είχε το ζευγάρι. Γνώριζαν ότι το ζευγάρι που διέμενε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Βύρωνα «εισήγαγε» ηρωίνη από τη γειτονική χώρα και την έριχνε στις πιάτσες της Αθήνας. Έτσι, μετά από παρακολούθηση, αποφάσισαν το βράδυ της Τρίτης να κάνουν την επιχείρηση. 

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΜΜΕ" ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ > Φορητά Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη ισχύος 90 - 120 μεγαβάτ στέλνει στην Κύπρο η ΔΕΗ

Φορητά Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη ισχύος 90 - 120 μεγαβάτ στέλνει στην Κύπρο η ΔΕΗ για την ενίσχυση της ηλεκτροπαραγωγής του νησιού, έπειτα από συνεννόηση της ελληνικής με την κυπριακή κυβέρνηση. Το σύστημα ηλεκτροδότησης της Κύπρου έχει υποστεί σημαντικές ζημιές από τη χθεσινή έκρηξη στο στρατόπεδο Φλωράκη με αποτέλεσμα να γίνονται εκτεταμένες διακοπές ρεύματος.

Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ, τα πρώτα 30 ΜW θα αποσταλούν το συντομότερο δυνατόν, ενδεχομένως και σήμερα, από τον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αθερινόλακκου της Κρήτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Εντωμεταξύ, στην Κύπρο αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου τέλεσε τρισάγιο στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς, όπου σημειώθηκε η έκρηξη.
Η πλήρης και σε βάθος διερεύνηση του τραγικού περιστατικού είναι για το ΑΚΕΛ εκ των ων ουκ άνευ, προκειμένου να απαντηθούν όλα τα ερωτηματικά και να διαφανεί τι ακριβώς έγινε, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ενώ η ΕΔΕΚ καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα να ενεργήσει άμεσα «δίνοντας οδηγίες για ποινική έρευνα και δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τις ποινικές ευθύνες που αυτονόητα προκύπτουν για τον θάνατο 12 αξιωματικών και ναυτών της Εθνικής Φρουράς και μελών της πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των τραυματισμών δεκάδων άλλων καθώς και την πρόκληση ανυπολόγιστων υλικών καταστροφών».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το Μνημόνιο είναι επικαιροποίηση της αποικιοκρατικής πολιτικής - Άδειες οικοδομής σε παράκτιες συνοριακές ζώνες χωρίς την έγκριση του ΓΕΝ!

Του ¨ΝΤΑΝΤΟΝ¨ - H ιδέα της διάλυσης των κρατών με μια ¨Κραταιά Γερμανία¨ στο επίκεντρο, γνωστή και ως “Mitteleuropa” του Χάνς Νάουμαν ( 1918 ) πνευματικού πατέρα του ¨Φιλελεύθερου¨ Γερμανικού Κόμματος, είχε ξεκινήσει στα πλαίσια των ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ¨ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ¨ Στρατηγικών της Γερμανίας -σαν- ¨Διασυνοριακή Συνεργασία ¨ - Michael J. Strauss, εκ μέρους του ¨ Διπλωματικών και Στρατηγικών Σπουδών του Παρισιού¨ : “Νοικιάστε την ελληνική γη ( πρωτίστως τα νησιά σας …)”.

Οι Ρώσοι κόβουν κάθε επαφή με το καθεστώς Παπανδρέου αλλά προχωρούν σε επαφές με την στρατιωτική ηγεσία!

Θυμάστε την απέχθεια με την οποία είχε αντιμετωπίσει ο Πούτιν τον “λαοπρόβλητο” Έλληνα πρωθυπουργό κατά την πρώτη (και τελευταία) επίσκεψη του στη Μόσχα.Αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στην άνευ προηγουμένου προσβολή με την ακύρωση της επίσκεψης Λαμπρινίδη στην Μόσχα. Η ακύρωση έγινε από την Ρωσική πλευρά με τρόπο σκληρό, τον σκληρότερο που έχουμε δει στην διεθνή διπλωματία τα τελευταία χρόνια. Ήταν αναμενόμενο. Ο Πούτιν δεν θέλει καμμία σχέση ή συζήτηση με την κυβέρνηση Παπανδρέου αφού την θεωρεί “μαριονέτα” διεθνων συμφερόντων αλλά και απεχθή ενσάρκωση της δύναμης που μπορεί να κατέχει η “πορτοκαλι” επιβολή αντιλαϊκών καθεστώτων στην Δύση. Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό είναι οι σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ της Ρωσικής διπλωματίας, των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων με Έλληνες επιτελείς του στρατού.

Israel used Facebook to stop European pro-Palestine activists

By JOSEPH FITSANAKIS | intelNews.org |Israeli intelligence services managed to stop dozens of European pro-Palestine activists from flying to Israel, by gathering open-source intelligence about them on social media sites, such as Facebook. According to Israeli Foreign Ministry spokesman Yigal Palmor, intelligence gathered on Facebook formed the basis of a blacklist containing over 300 names of European activists, who had signed up on an open-access Facebook page of a group planning nonviolent actions in Israel this summer. Israeli intelligence agencies forwarded the names on the lists to European airline carriers, asking them not to allow the activists onboard their flights, as they were not going to be allowed into the country.

Κύπρος και σιωνισμός από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα...

Την 23.10.1902 επραγματοποιήθη συνάντησις, μεταξύ του υπουργού Αποικιών Τσάμπερλαιν και του προφήτου του Σιωνισμού Τεοντόρ Χέρτσλ. Συνεζητείτο να δοθεί η Ουγκάντα ή η Κύπρος προς εποικισμόν των Εβραίων.» – Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι της κατευθυνόμενης από την σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων-Παγκοσμιοποίηση παρα-πληροφόρησης, υπάρχουν ευτυχώς και κάποιες φωτεινές τιμητικές εξαιρέσεις. Όπως η εβδομαδιαία εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος». Αξίζει, λοιπόν, τον κόπο να μεταφέρουμε εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο της καλής αυτής εφημερίδας, που δημοσιεύθηκε προσφάτως, με τίτλο «Εβραίοι και Κύπρος»:Εις την Κύπρον, η οποία κείται πλησιέστερον προς την Γάζα παρά από την Ελλάδα, διατηρείται παραδοσιακώς και ευρίσκεται εισέτι εν χρήσει μια δεινή ύβρις. Πρόκειται περί ενός μονολεκτικού χλευασμού. 
Δια να χαρακτηρίσουν οι Κύπριοι τον δόλιον, τον κακόν, τον ψεύτην και τον άρπαγα, του απευθύνουν τον χαρακτηρισμόν: «Οβραίε»! Και την Μεγάλην Εβδομάδα, κατά την Ακολουθίαν των Παθών, μόλις ακούουν να λέγεται εις τους ιερούς ναούς το «λαός δυσσεβής και παράνομος», πολλαί ηλικιωμέναι γυναίκες -αγράμματοι, εννοείται- γονατίζουν και απευθύνουν εκ βαθέων την κατάραν: «Την κατάραν μου νάχουσιν οι Οβραίοι»!

Η τραγωδία στην Κύπρο, η Χίλαρυ και τα Wikileaks

Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου - Διαστάσεις διπλωματικού θρίλερ λαμβάνει η τραγωδία που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον δώδεκα αθώους ανθρώπους στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», στο Ζύγι της Κύπρου. Μετά τις χθεσινοβραδυνές αποκαλύψεις του “Newsbomb” για τις αφόρητες πιέσεις των Αμερικανών εις βάρος της Λευκωσίας, όπως αυτές καταγράφονται στις διαρροές των Wikileaks, μία νέα πτυχή έρχεται να ενισχύσει τις υποψίες περί δολιοφθοράς…

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ! - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΜΕ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ)!
� ����� ��� �������, ���� �����...

� ����� ��� �������, ���� �����...

Σχέσεις Ελλάδος και Ισραήλ - Επωφελής γεωστρατηγική επιλογή ή επικίνδυνη διπλωματική ακροβασία;

Το θέμα που επιχειρώ να καταπιαστώ είναι επίκαιρο. Όχι μόνο λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο γειτονικό κράτος του Ισραήλ, αλλά και γιατί τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκώς αναπτυσσόμενης ελληνοϊσραηλινής προσέγγισης σε γεωπολιτικό, γεωστρατηγικό και στρατιωτικό επίπεδο. Ποιος είναι ο γείτονας αυτός; Το Ισραήλ είναι μια χώρα με πληθυσμό λιγότερο από το δικό μας. Κατέχει μια μικρή λωρίδα γης την οποία έχει επεκτείνει τα τελευταία 60 χρόνια μετά από τρεις μεγάλους πολέμους και αμέτρητες μικροσυρράξεις. 

Γεμάτες από Αλβανούς τρομοκράτες του UCK, οι φυλακές των Σκοπίων

«Οι φυλακές της πΓΔΜ βρίσκονται εν βρασμώ από τον μεγάλο αριθμό των Αλβανών κρατουμένων, με τις ποινές που τους επιβλήθηκαν από δεκάδες χρόνια μέχρι και ισόβια κάθειρξη, για αδικήματα τρομοκρατίας», γράφει σήμερα το αλβανικό ΙΝΑ. Στους Αλβανούς επιβλήθηκαν βαριές ποινές από τα δικαστήρια των Σκοπίων αλλά πρόκειται για θύματα πολιτικών διεργασιών. Η παρανομία τους ήταν ότι αγωνίστηκαν, στη σύγκρουση του 2001 και μετά από αυτήν εισήχθησαν στις φυλακές. Όλοι είναι πρώην μέλη του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού (UCK). 

ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ 26ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 26ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ! ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΝΤΑΡΗ


Πανομοιότυπο σκηνικό με τη δολοφονία Καντάρη. Του επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν, ο νεαρός συμπατριώτης μας αντιστάθηκε, γι’ αυτό και δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιά και τους μηρούς. Καμία ανοχή στους αλλοδαπούς εγκληματίες! Ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος οι κυβερνώντες και όλοι ανεξαιρέτως οι προδότες πολιτικοί και οι “αντιρατσιστές”.Άλλος ένας Έλληνας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ χθες το βράδυ από αλλοδαπούς στην περιοχή της Κυψέλης. Το σκηνικό ήταν πανομοιότυπο με αυτό της δολοφονίας του 44χρονου στην οδό 3ης Σπετεμβρίου. Οι ξένοι εγκληματίες επιτέθηκαν στον 26χρονο για να τον ληστέψουν, εκείνος προέβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσουν στην κοιλιά και τον μηρό.

Τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά και ο νεαρός συμπατριώτης μας σκοτώθηκε σχεδόν ακαριαία. Και σε αυτή την περίπτωση το έγκλημα έλαβε χώρα σχεδόν δίπλα στην οικία του θύματος, στη συμβολή των οδών Λέσβου και Πόρων στην Κυψέλη.

Χωρίς πολλά λόγια, υπενθυμίζουμε τι είχαμε γράψει πριν κάποιους μήνες στην ηλεκτρονική εφημερίδα της Χρυσής Αυγής. Τα τότε γραφόμενά μας ταυτίζονται απόλυτα δυστυχώς και με το σημερινό μοιραίο περιστατικό: “Όποιος έχει τύχει να περπατήσει τον τελευταίο καιρό στα στενά γύρω από την οδό Αχαρνών, στην Ομόνοια ή τη Βικτώρια, γνωρίζει πολύ καλά πως ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί ένα τόσο φρικτό έγκλημα. Σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας, αλλά και την Κυψέλη, μέχρι τα Πατήσια, κυκλοφορούν κατά ομάδες οπλισμένοι αλλοδαποί (χωρίς υπερβολή ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ) , που ληστεύουν οποιονδήποτε μεμονωμένο πολίτη βρεθεί στον δρόμο τους και έχει την ατυχία να κρατά μία κάμερα, ένα λάπτοπ, μία τσάντα ή ένα κινητό τηλέφωνο…”.

Μία τέτοια εγκληματική συμμορία λαθρομεταναστών ευθύνεται και για τον φόνο του άτυχου 26χρονου. Όλοι οι Έλληνες κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας έχουν λάβει ένα σαφές μήνυμα: ή κάθεσαι να σε ληστέψουν ή σε σκοτώνουν. Ο 26χρονος αντιστάθηκε σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περιοίκων, καθώς από το σημείο ακούστηκαν φωνές και προφανώς προηγήθηκε πάλι. Οι αλλοδαποί τον εκτέλεσαν, αυτή τη φορά όχι για μία κάμερα, αλλά για κάποιο ακόμα πιο ευτελούς αξίας αντικείμενο. Η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα της προδοσίας κωφεύει στις αγωνιώδεις εκκλήσεις των Ελλήνων και έχει αφήσει ανεξέλεγκτους χιλιάδες εγκληματίες να ληστεύουν και να δολοφονούν.

http://xryshaygh.wordpress.com/

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ 2-0 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΟΡΥΤΣΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ!

ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΟΡΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...


Πήραν το διπλό και γύρισαν στην μαρτυρική Κύπρο, οπαδοί και παίκτες του ΑΠΟΕΛ που έκαναν Γαλανόλευκη απόβαση εχτές το απόγευμα στην Κορυτσά. Οι Ελληνόψυχοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ απάντησαν στην προκλητικότητα των γκέκηδων με Σημαίες της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου και της ΕΟΚΑ στις εξέδρες και με δύο γκόλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι αλβανοί στις εξέδρες σήκωσαν τούρκικες σημαίες και πανώ που έγραφε ότι η Κύπρος είναι τουρκική, αλλά αυτό περισσότερο πείσμωσε παρά πτόησε τους ΑΠΟΕΛίστας που κράτησαν ψηλά τις Ελληνικές Σημαίες καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Πολλά προβλήματα αντιμετώπισαν και οι Έλληνες δημοσιογράφοι από την Κύπρο που ακολούθησαν την αποστολή Ελληνικής ομάδας. 

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε δυναμικά και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε πολλέ ευκαιρίες και το σκόρ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις αν οι τελικές ενέργειες ήταν περισσότερο στοχευμένες. Τα δύο γκόλ όμως των Μοραϊς στο 52 και Μαντούκα στο 56 ήταν αρκετά για να στείλουν την ομάδα των Ελλήνων της Λευκωσία ως ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στο επόμενο γύρο και τον επαναληπτικό αγώνα στην μαρτυρική μεγαλόνησο.

www.stoxos.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...