Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ 2011 ΤΗΣ ΣΜΥ. Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΛΟΧΙΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα, η τελετή ορκωμοσίας των νέων Μονίμων Λοχιών τάξεως 2011 «Αντιστράτηγος Νικόλαος Ροκάς». Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Αγγελούδης, οι θρησκευτικές και πολιτικές αρχές της πόλεως των Τρικάλων, καθώς και οι συγγενείς των Ορκισθέντων Μονίμων Λοχιών.


Εκπαίδευση Κοσοβάρων στο σκοπιανό Κρίβολακ

Στο στρατόπεδο του Κρίβολακ των Σκοπίων βρίσκεται σε εξέλιξη ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την ονομασία«Πανεπιστημιούπολη Καλοκαίρι 2011» στο οποίο θα φοιτήσουν μαθητές στρατιωτικών σχολών της περιοχής. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 10 ημερών. Στην έναρξη του προγράμματος αυτού, παρέστη ο υπουργός Άμυνας της πΓΔΜ, Ζόραν Κονιανόβσκι, και ο αρχηγός των Δυνάμεων Ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου, Αγκίμ Τσέκου. Ο Σκοπιανός υπουργός εξήρε την οργάνωση του πολύγωνου «Κρίβολακ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή στο στρατιωτικό πρόγραμμαμαθητών από την Στρατιωτική Ακαδημία «Μιχαήλο Αποστόλσκι» καθώς και δοκίμων από τις ακαδημίες της Τουρκίας, της Βουλγαρίας, το Κοσσυφοπέδιο και το Μαυροβούνιο.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ. ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ!ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΘΕΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΥΟ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΕΙ. ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ") ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΙΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ... ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔΘ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκη, 15-07 -2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας με σκοπό τη ληστεία, σε βάρος ζευγαριού στη Βέροια Συνελήφθησαν οι δύο (2) αλλοδαποί δολοφόνοι Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της...

ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ. ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ!ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΘΕΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΥΟ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΕΙ. ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ") ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΙΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ... ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔΘ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκη, 15-07 -2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας με σκοπό τη ληστεία, σε βάρος ζευγαριού στη Βέροια Συνελήφθησαν οι δύο (2) αλλοδαποί δολοφόνοι Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της...

Ο ΠΡΩΗΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ" ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ 6250 ΕΥΡΩ... ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!Έσπασε πάλι ο διάολος το ποδάρι του και με μια «τυχαία» περιήγηση στο διαδίκτυο για καλοκαιρινούς προορισμούς ενόψει διακοπών πέσαμε πάνω σε ένα υπερπολυτελές οίκημα στη Σέριφο το οποίο νοικιάζεται για τις φετινές διακοπές όσων… έχουν και κατέχουν. Μη έχοντας καμιά ελπίδα ( και οικονομική δυνατότητα) να ανταποκρίθουμε στο πανάκριβο ενοίκιο της πανέμορφης κατα τα άλλα βίλας, αρκεστήκαμε στο «φάτε μάτια ψάρια» χαζεύοντας τις φωτογραφίες του οικήματος. Και επειδή ένα τέτοιο σπίτι δύσκολα ξεχνιέται θα ήταν αδύνατο να μην παρατηρήσουμε ότι η εν λόγω βίλα ανήκει στον πρώην υπουργό Οικονομικών και νυν υπουργό ΥΠΕΚΑ, κ. Γιώργο Παπακωσταντίνου. Όντως...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΑΝΔΡΕΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΟΦ ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ!Αθάνατοι Έστε 

* «Και που ‘σαι! Όταν συναντήσεις τον Μάτση, τον Αυξεντίου, τον Ισαάκ και τον Σολωμού, πες τους να μην ανησυχούν γιατί ο σπόρος που φύτεψαν έχει αυγατίσει». 

Ποιός είπε πως ετούτη η γη δεν βγάζει πιά βλαστάρια λευτεριάς; Πως άεργοι πλέον στην χαίνουσα πληγή χάσκουμε προς τη «δουλειά πολλή»; Πως τα νιάτα ξεστράτισαν γιατί δήθεν ζούμε σ'άλλη εποχή; Και να που γίνανε ζευγάρι τα Δίδυμα του χρέους με την αρετή της τόλμης μπρος της ιστορίας μας το κλέος. Και να που η λεβεντομάνα Ελληνίς, σαν άλλη Ζήδρου Μάνα, υπερήφανη είν’ που φέρει τις δυό σημαίες αντάμα. Με πόσο κουράγιο προίκησες Θεέ μου ετούτη τη φυλή; Στα σπλάχνα μας η λευτεριά ευλαβικά μας προσκυνεί. Να 'ναι η Αρχέγονη σαν πάντα γόνιμη παρακαλεί, να βγάζει Ισαάκ, Σολωμού, Ευαγόρα Παλληκαριδή και να βρίσκουνε στο διάβα τους τον Ανδρέα Ιωαννίδη. 

Παλαιστίνιοι αποδοκίμασαν τον Κάρολο Παπούλια!

Αποδοκίμασαν οι Παλαιστίνιοι το Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια! Οι Παλαιστίνιοι διαμρτυρήθηκαν μ΄ αυτό το τρόπο για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να εμποδίσει τον απόπλου πλοίου για τη Γάζα. Οι Παλαιστίνιοι δεν ξέχασαν τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα των πλοίων με προορισμό τη Γάζα και δεν συγχώρεσαν την απαγόρευση απόπλου. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία Παλαιστίνιοι αποδοκίμασαν Έλληνα ηγέτη.

«South Stream και Nabucco - το γεωπολιτικό εργαλείο της Ρωσίας»

Για αρκετά χρόνια, δύο μεγάλες επιχειρήσεις φυσικού αερίου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη ( η Νότια Ροή -South Stream και το Ναμπούκο – Nabucco) δίνουν μεγάλες μάχες για να κρατήσουν πελάτες και να προσθέσουν νέους προμηθευτές. Το 2011, αυτή η αντιπαλότητα έχει εισέλθει σε μια αποφασιστική καμπή, στην οποία πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα αν θα υπάρξει μια διαφοροποίηση της παροχής φυσικού αερίου σε αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι και πιο ευάλωτες από άποψη ενεργειακής ασφάλειας. 

Ενέργεια, Ισραήλ, στήριξη ΓΑΠ, οι στόχοι της επίσκεψης Κλίντον

Υποστήριξη στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, θεωρεί το ΚΚΕ την επίσκεψη της Αμερικανίδας Υπουργού των Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον στην Αθήνα, επίσκεψη που, σύμφωνα με το κόμμα, έχει και χαρακτηριστικά “ιμπεριαλιστικής παρέμβασης”. Σύμφωνα με το ΚΚΕ, το ενδιαφέρον της αμερικανικής κυβέρνησης εστιάζεται:
- Στις διαπραγματεύσεις για το σχέδιο ελεγχόμενης χρεοκοπίας της ελληνικής οικονομίας, με δεδομένη την άμεση και έμμεση έκθεση αμερικανικών ομίλων του χρηματοπιστωτικού τομέα, αλλά και τον ανταγωνισμό ευρώ – δολαρίου ως διεθνών αποθεματικών νομισμάτων.

George Soros: Θα εκμεταλλευτεί τον ορυκτό πλούτο του Κοσσυφοπεδίου

«Ο επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος που είναι γνωστός για τις επενδύσεις και τις φιλανθρωπίες του, έχει βάλει στο μάτι τον ορυκτό πλούτο του Κοσσυφοπεδίου», γράφει το αλβανικό ‘ΑΜΑ’. Το αλβανικό κείμενο επικαλείταιδημοσίευμα της «The Wall Street Journal» στο οποίο αναφέρεται ότι ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε συνεργασία με τον εκατομμυριούχο Αλβανό, Sahit Muja, ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη και ο οποίος είναι γνωστός για τις ‘εξορυκτικές δραστηριότητες του στο Κοσσυφοπέδιο’ αλλά και ως ‘άνθρωπος κοντά στον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα’.

Πάνε για "κούρεμα" 30% και με άδεια ταμεία εγγυώνται καταθέσεις!

Αφερέγγυες εγγυήσεις, διαρκή ψεύδη, υποκριτικός εφησυχασμός των πολιτών για την πραγματική κατάσταση και τις εξελίξεις που έρχονται και πάνω απ’όλα διάψευση στην πράξη όλων των κυβερνητικών ισχυρισμών για την οικονομία από τον χειμώνα του 2010 μέχρι σήμερα προκαλούν πανικό μεγαλύτερο και από αυτόν που δικαιολογούν τα πραγματικά γεγονότα στην οικονομία.Γιατί – και αυτό το τονίζουμε – αντίθετα με ότι θέλουν να επιβάλουν οι οι διεθνείς σκεπουλαδόροι και οι εγχώριοι Κούισλινγκ για την χώρα , τα κράτη δεν πτωχεύουν. Αλλά πραγματικά τρομάζει και θέτει ερωτήματα για τις πραγματικές τους προθέσεις η απόσταση λόγων και πραγματικών γεγονότων. 

Ο Γιώργος διορίζει την Τίνα στον ΟΑΣΑ με μισθό 300.000 ευρώ και μάγειρα!

Ο Γιώργος διορίζει την Τίνα στον ΟΑΣΑ με μισθό 300.000 ευρώ και μάγειρα!

Άρχισαν οι τουρκικοί εκβιασμοί στην Κυπριακή Δημοκρατία

Άρχισαν οι τουρκικοί εκβιασμοί στην Κυπριακή Δημοκρατία

Μισά – μισά με την Τουρκία τα πλούτη του Αιγαίου

Μισά – μισά με την Τουρκία τα πλούτη του Αιγαίου

Ιούλιος 1997 και 1999: Συγκλονιστικές συνεντεύξεις του Νικολάου Σαμψών


Απόρρητο έγγραφο του State Department για τηλεφωνική συνομιλία Καραμανλή-Κίσινγκερ στις 26 Ιουλίου 1974
Ο Νικόλαος Σαμψών είχε καταδικασθεί δύο φορές σε θάνατο από τους Άγγλους τον καιρό της ΕΟΚΑ. Η συνέντευξη παρουσιάσθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό NEW CHANNEL και είχε θέμα την περίοδο του θέρους του 1974 όταν ο Νικόλαος Σαμψών ήταν Πρόεδρος της Κύπρου. Στη συνέντευξή του ο κ. Σαμψών ευθέως κατήγγειλε τον Μακάριο και τον Καραμανλή σαν τους μεγάλους ενόχους της Κυπριακής τραγωδίας και είπε ότι υπάρχει μάρτυρας για την συνάντηση των ανωτέρω στο Παρίσι πριν την Τουρκική εισβολή, συνάντηση στην οποία κανονίσθηκαν οι μετέπειτα δραματικές εξελίξεις. Κατήγγειλε ακόμη τον Μακάριο γιατί είχε καταστρέψει (τυχαία;) τα οχυρωματικά έργα που είχε κάνει ο Γεώργιος Γρίβας στην Κερύνεια, προκειμένου να φτιάξει ξενοδοχεία ιδιοκτησίας της Κυπριακής εκκλησίας!
Κατήγγειλε ακόμη τους Μπονάνο, Γαλατσάνο, Αραπάκη κλπ για την προδοσία του Ιουλίου του 1974, που έφερε τον Καραμανλή στην εξουσία. Στην συνέντευξη του κ. Σαμψών δεν απήντησε ΚΑΝΕΙΣ από τους καταγγελομένους και τι να πει άλλωστε;»

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΜΨΩΝ ΤΟ 1999

“Ελεύθερος Τύπος: Πώς; Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η χούντα οργάνωσε το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου.
Σαμψών: Το πέτυχαν σε 3 ημέρες. Το πραξικόπημα το έκαναν ο Αραπάκης, ο Μπονάνος, ο Ντάβος, ο Παπανικολάου, ο Γαλατσάνος για να ρίξουν τη χούντα του Ιωαννίδη και να επαναφέρουν τη δημοκρατία στην Ελλάδα με εντολή των Αμερικανών και εν συνεννοήσει με τον Καραμανλή και το Μακάριο…
Ελεύθερος Τύπος: Αυτό είναι το σενάριο με την εκδοχή Σαμψών…
Σαμψών: Να ανοίξει ο φάκελος της Κύπρου! Βγαίνουν στις επετείους και δε λένε λέξη για το άνοιγμα του φακέλου της Κύπρου…
Ελεύθερος Τύπος: Όχι, όλοι το υποστηρίζουν και επιμένουν γι’ αυτό…
Σαμψών: Αλλά δεν το κάνουν.
Ελεύθερος Τύπος: Ο στρατηγός Φαίδων Γκιζίκης στην πολύκροτη συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα μας σπάζοντας τη σιωπή του, είχε υποστηρίξει ότι Μπονάνος, Αραπάκης ευθύνονται για την προδοσία γιατί αυτοί ανακάλεσαν τις στρατιωτικές δυνάμεις, οι οποίες επέστρεψαν στην Ελλάδα.
Σαμψών: Είχε πει ότι ο Αραπάκης κάλεσε τα 2 υποβρύχια που βρίσκονταν ήδη στην Πάφο και είχαν στα σκόπευτρά τους τον Τουρκικό αποβατικό στόλο να επιστρέψουν στην Ελλάδα γιατί δήθεν γινόταν εισβολή Τουρκικών δυνάμεων στη Ρόδο. Και είδαν με τα περισκόπιά τους τουρίστες στις παραλίες.
Ελεύθερος Τύπος: Είχατε δηλώσει πως κάθε υποβρύχιο έφερε 18 τηλεκατευθυνόμενες τορπίλες και ότι τα τουρκικά αποβατικά ήταν 38.
Σαμψών: Ακριβώς. Λάβετε υπόψη ότι τα Φάντομ τα ελληνικά, γιατί η Τουρκία δεν είχε Φάντομ, είχαν ξεκινήσει για να ισοπεδώσουν την περιοχή των 500 μέτρων εισβολής. Προδότες ήταν οι Μπονάνος, Αραπάκης και Ντάβος.”
———————-

Απόρρητο έγγραφο του State Department για τηλεφωνική συνομιλία Καραμανλή-Κίσινγκερ στις 26 Ιουλίου 1974

 Από απόρρητο έγγραφο των αρχείων του State Department, το οποίο μόλις αποχαρακτηρίσθηκε. Σημειώνεται ότι πολλά σημεία του εγγράφου δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα γιατί θεωρήθηκαν ότι είναι και σήμερα απόρρητα…
Από τον διάλογο Κίσινγκερ – Καραμανλή και τα παρακάτω:
«ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Κύριε πρωθυπουργέ.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Εμπρός…
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Κύριε πρωθυπουργέ.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Εμπρός, εμπρός…
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Κύριε Καραμανλή, εδώ Χένρι Κίσινγκερ. Είμαι ο υπουργός Εξωτερικών Κίσινγκερ.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Α, τι κάνετε;
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Τι κάνετε;
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Είμαι καλά, αλλά έχω πολλές, πολλές δυσκολίες αυτή τη στιγμή.
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Το ξέρω. Τηλεφώνησα για να σας πω, πρώτα απ’ όλα, ότι θυμάμαι με μεγάλο ενθουσιασμό το δείπνο που είχαμε την περασμένη χρονιά (1973). Στο σπίτι του Σάιρους Σουλτσμπέργκερ.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Ο πρώην φίλος μας.
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Και δεύτερον, θέλω να γνωρίζετε ότι υποστηρίζουμε με σθένος τις προσπάθειές σας. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να βοηθήσουμε την κυβέρνησή σας.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Σας ευχαριστώ γι’ αυτό, αλλά πρέπει να προχωρήσετε και να κάνετε περισσότερα.
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Συγγνώμη;
ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ: Το ξέρετε ότι οι τούρκοι παραβιάζουν το ψήφισμα της…
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Είμαι σε επαφή με την τουρκική κυβέρνηση αυτή τη στιγμή.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: …Για πέντε ημέρες παραβιάζουν το ψήφισμα και… Λένε ότι είναι πολύ επικίνδυνοι…
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Καλά, θα κάνω, ό,τι περνά από το χέρι μου. Εργαζόμαστε αθόρυβα με τους τούρκους αυτή τη στιγμή.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: …αλλά νομίζω ότι πρέπει να τους πείσετε για…
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Κάνουμε ό,τι μπορούμε.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Αχ, κ. Κίσινγκερ. Νομίζω ότι οι ευχές… δεν είναι αρκετές. Πρέπει να κάνετε κάτι για να εμποδίσετε…
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Γράφω ένα… Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Θα το κάνετε; Οι τούρκοι θα παραβιάσουν…
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Το καταλαβαίνω. Κύριε πρωθυπουργέ, σας στέλλω επιστολή στην οποία σας εξηγώ τι κάνουμε.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Ευχαριστώ. Η κοινή γνώμη εδώ. Ο στρατός είναι… Είναι ανήσυχοι, στενοχωρημένοι και πολύ επικίνδυνοι.
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Το καταλαβαίνω.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Όπως ξέρετε, είμαι ένας γέρος άνθρωπος. Και επιθυμώ μια ειρηνική λύση, αλλά… Αυτή είναι προβοκάτσια…
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά εδώ και τώρα.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Εν πάση περιπτώσει, σας παρακαλώ προσπαθήστε να τους ελέγξετε. …Να σταματήσει αυτή η παρανομία.
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Θα το κάνω αμέσως.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Διαφορετικά, εάν δεν το πράξετε εσείς, έχω υποχρέωση να το κάνω εγώ.
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Όχι, θα… Μπορείτε να συγκρατηθείτε για μία ημέρα; Είμαι αυτή τη στιγμή σε επαφή με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας. Αυτή την στιγμή…
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Νομίζω ότι ξέρετε τι είναι…
ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Ναι, τους τηλεφωνώ τώρα…».
Όπως διαβάσατε παραπάνω το πρώτο που αναφέρει στην συνομιλία του με τον Καραμανλή ο Κίσινγκερ είναι την συνάντησή τους στο Παρίσι την περασμένη χρονιά. Γιατί άραγε; Μήπως για να του θυμίσει κάποιες δεσμεύσεις; Η συνάντηση είχε γίνει στο σπίτι του ομόθρησκου του Κίσινγκερ Σούλτς Μπέργερ και έχει γραφτεί ότι σε αυτήν ήταν παρόν και ο Ετσεβίτ! Τελικώς, όπως γνωρίζουμε, ο Καραμανλής συγκρατήθηκε, ο Κίσινγκερ δεν έκανε τίποτε και οι Τούρκοι πήραν το 40% της Κύπρου και ο φάκελος της Κύπρου δεν άνοιξε ποτέ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρασκήνιο για τις κρίσεις των στρατηγών Τί συζητείται στους διαδρόμους


Παρασκήνιο για τις κρίσεις των στρατηγών
Θα γίνουν κρίσεις αρχηγών στις Ενοπλες Δυνάμεις μέσα στο καλοκαίρι ή όχι; Αυτό είναι το ερώτημα που κυριαρχεί στους διαδρόμους και στα γραφεία του Πενταγώνου. Μετά την αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, με τον κ. Π. Μπεγλίτη να διαδέχεται τον κ. Ευ. Βενιζέλο, η σχετική συζήτηση έχει ανάψει και πολλά σενάρια βρίσκονται ήδη στο τραπέζι.


Ορισμένα από τα σενάρια μάλιστα έχουν και... ουρά που φθάνει μέχρι τον επόμενο Μάρτιο, στις ετήσιες τακτικές κρίσεις, αν και με την πολιτική συγκυρία να παραμένει τόσο ρευστή όσο σήμερα ουδείς τολμά οποιαδήποτε πρόβλεψη. Πάντως, εκπλήξεις όπως εκείνες που έλαβαν χώρα πριν από δύο χρόνια, όταν ο τότε υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Ευ. Μεϊμαράκης έκανε έκτακτες κρίσεις με βασικό σκοπό να αποστρατευθεί ο τότε Α/ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Δ. Γράψας είναι πολύ πιθανές.

Ο Φράγκος και οι άλλοι
Οι εισηγήσεις ποικίλλουν. Υπάρχει όμως μία κοινή συνισταμένη, όπως διαβεβαιώνουν έγκυρες πηγές. Και αυτή είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης περιστρέφεται γύρω από το πρόσωπο του σημερινού Αρχηγού ΓΕΣ, του αντιστράτηγου Φρ. Φράγκου, που κατά πολλούς εθεωρείτο φαβορί να αναλάβει και το ύπατο αξίωμα του Α/ΓΕΕΘΑ. Σε ένα δεύτερο επίπεδο, η κουβέντα φθάνει μέχρι και τον σημερινό Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον αντιπτέραρχο (Ι) Ι. Γιάγκο και το αν θα παραμείνει για λίγο ακόμη στη θέση του ή θα αποχωρήσει.

Οσο και αν ορισμένοι επιμένουν για το αντίθετο, είναι κοινό μυστικό στο Πεντάγωνο ότι ο αντιστράτηγος Φράγκος, παρά τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες που έχει επί χρόνια επιδείξει ως αξιωματικός, δεν συμφωνεί με τις επιταγές της εποχής για σαρωτικές αλλαγές στις Ενοπλες Δυνάμεις και κυρίως στον Στρατό Ξηράς. Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες, στις συζητήσεις που έγιναν τους τελευταίους μήνες για τη διαμόρφωση της νέας Δομής Δυνάμεων, ο αντιστράτηγος Φράγκος δεν υπήρξε και ιδιαίτερα θερμός για να προχωρήσουν οι αλλαγές αυτές.

Κατά ορισμένους μάλιστα, χρησιμοποίησε μία τακτική κωλυσιεργίας ώστε να χαθεί πολύτιμος χρόνος, εκμεταλλευόμενος ίσως την έλλειψη πίεσης από την πολιτική ηγεσία. Αυτό τον είχε φέρει, επιμένουν οι ίδιοι κύκλοι, σε αντιπαράθεση με τον σημερινό υπουργό κ. Μπεγλίτη, όταν ο τελευταίος ήταν αναπληρωτής.

Οσοι εισηγούνται αλλαγές στους τρεις κλάδους επιμένουν ότι ίσως χρειάζεται να αλλάξουν τόσο ο Α/ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Β. Κλόκοζας όσο και ο Α/ΓΕΝ αντιναύαρχος Δ. Ελευσινιώτης. Μία απόφαση αλλαγής της ηγεσίας στην Πολεμική Αεροπορία και στο Πολεμικό Ναυτικό δεν έχει τόσο να κάνει, επιμένουν οι γνωρίζοντες, τόσο με τις ικανότητες όσο με την ανάγκη ανανέωσης που θα επιτρέψει και την εφαρμογή αλλαγών στο στράτευμα με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στη διακλαδικότητα.

Οσον αφορά στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ, ο αντιπτέραρχος Γιάγκος διατηρεί αρκετές πιθανότητες να παραμείνει στη θέση του εφόσον γίνουν κρίσεις εντός του Αυγούστου. Σε αυτό το σενάριο, ο καινούριος Α/ΓΕΕΘΑ θα αναλάβει τον Μάρτιο. Δεν λείπουν πάντως και όσοι προτείνουν ότι πρέπει να αλλάξουν τόσο ο Α/ΓΕΕΘΑ όσο και οι Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΑ και Α/ΓΕΝ για να σταλεί ισχυρό μήνυμα νέας πνοής.
 
Αγγελος Αθανασόπουλος http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=410931

Σύνδεσμοι αξιωματικών: «Έβαζαν τις περικοπές πάνω από τις ανθρώπινες ζωές»


Ξεσπαθώνουν και οι αξιωματικοί. Με ανακοίνωση τους, οι Σύνδεσμοι Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Απόστρατων του Κυπριακού Στρατού υπογραμμίζουν ότι το τελευταίο διάστημα στην οικογένεια της Εθνικής Φρουράς είχαν παρουσιαστεί πολλά τραγικά γεγονότα, που προμήνυαν τα χειρότερα, ωστόσο προσθέτουν πως, κάθε φορά, παρόλα τα τρανταχτά πειστήρια, που έδειχναν την υποβάθμιση της ΕΦ σε θέματα ασφάλειας και συντήρησης, κανένας δεν έπαιρνε επαρκή μέτρα, παρά μόνο θυματοποιούσε, είτε τα ηρωικά νεκρά στελέχη τους, είτε θέτοντας με ευκολία στελέχη σε διαθεσιμότητα.

Εκδηλώσεις μνήμης για τη γυναίκα της Πίνδου


Η μνήμη της γυναίκας της Πίνδου, των αξιωματικών Κων/νου Δαβάκη, Αλέξανδρου Διάκου και όλων των ηρώων του έπους του 1940, θα τιμηθούν με εκδηλώσεις, που διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου με τη συνεργασία του Δήμου Κόνιτσας και της Τοπικής Κοινότητας  Φούρκας, την Τετάρτη, 20  Ιουλίου, στη Φούρκα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει :

Υποδοχή με αβγά ετοιμάζουν οι Τ/κ στον Ταγίπ Ερντογάν «Συνηθίζεται τέτοιας μορφής υποδοχή» στα κατεχόμενα

ΣΥΜΦΩΝΑμε απόφαση των συντεχνιών, η υποδοχή του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα γίνει με πανό και πλακάτ στις διασταυρώσεις των κόμβων, οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο θα κατέλθουν σε απεργία ενώ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, τα κόμματα Νέα Κύπρος, Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου και τα πολιτιστικά κέντρα Μπαράκα και Μπαρικάτ σκέφτονται να εκσφενδονίσουν αβγά εναντίον του. 

«Κάτι κρύβει η Ελλάδα στο θέμα των αγνοουμένων» Για περίεργη στάση κάνουν λόγο οι συγγενείς Ελλαδιτών

ΠΕΡΙΕΡΓΗχαρακτήρισε τη στάση της Αθήνας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής συγγενών των Ελλαδιτών αγνοουμένων, Κώστας Ανεμάς. Σε συνέντευξη Τύπου χθες στην Αθήνα, χαρακτήρισε τη στάση του ελληνικού κράτους απέναντι στο θέμα των Ελλαδιτών αγνοουμένων «αρκετά περίεργη», δείχνοντας ότι «κάτι φοβούνται, κάτι κρύβουν».

Ο κ. Ανεμάς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το ελληνικό κράτος «κάτι κρύβει» επί της υπόθεσης και θα αποκαλυφθεί από την ίδια την ιστορία των αγνοουμένων. Είπε ότι «η Αθήνα σκόπιμα αδιαφορεί και έχει διαγράψει τους ανθρώπους αυτούς».

Η Επιτροπή σημείωσε ότι η μη ανάληψη ευθυνών, η αδιαφορία η κωλυσιεργία, οι ελλιπείς χειρισμοί ούτε δικαιολογούνται ούτε συγχωρούνται.

Συγγενείς των θυμάτων έκαναν λόγο για αδιαφορία της Ελλάδας απέναντι στο ζήτημα των Ελλαδιτών αγνοουμένων, προσθέτοντας ότι δεν κάνουν καμία κίνηση για τη διερεύνηση της τύχης τους. Χαρακτήρισαν την «αδιαφορία» του ελληνικού κράτους «μεθοδευμένη», αναφέροντας ότι η «αδιαφορία» αυτή κάτι σημαίνει.

Όπως γνωστοποιήθηκε, ο αριθμός των Ελλαδιτών αγνοουμένων, με βάση τα πορίσματα του Υπουργείου Άμυνας της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι 83. Ο κ. Ανεμάς υπενθύμισε ότι «για αυτούς η Ελλάδα έχει διαχρονικά την ηθική και νομική υποχρέωση της διευκρίνησης της τύχης τους». Ωστόσο επί 37 χρόνια, σημείωσε, το δράμα και η αγωνία των συγγενών παραμένουν και η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνεχίζεται, με ευθύνη τόσο της Τουρκίας όσο και της διεθνούς κοινότητας, η οποία δεν πιέζει την Τουρκία σχετικά.

Ο κ. Ανεμάς είπε ότι οι έρευνες για το θέμα των Ελλαδιτών αγνοουμένων γίνεται από την Κυπριακή Δημοκρατία και όχι από την Ελλάδα, προσθέτοντας ότι και η νομική εκπροσώπηση των Ελλαδιτών αγνοουμένων γίνεται από τις κυπριακές κυβερνήσεις.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 14/07/2011

Thom Hartmann: Who's going to win - Greece or the Banksters?

Άννα Διαμαντοπούλου: Η ρεπούσεια … μοχθηρία!!!Διαβάστε από το "Παρόν"
  
ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ 
Απέρριψε η υπουργός Παιδείας το νέο βιβλίο Ιστορίας για τη ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού! 
Γιατί χαρακτηρίζει διωγμό τη Μικρασιατική Καταστροφή και όχι... συνωστισμό
 

Η ομάδα Ρεπούση ξανακτυπά...
 

 


Όλοι θυμόμαστε το ανεπανάληπτο «Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα», που «απέδιδε επί το επιστημονικότερον» τη μεγάλη σφαγή αμάχων Ελλήνων στη Σμύρνη τον Αύγουστο του 1922. 

Το 2007, με απόφαση του τότε υπουργού Παιδείας Ευρ. Στυλιανίδη, δόθηκε τέλος στο «περίφημο» βιβλίο της Ιστορίας ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού της κ. Ρεπούση, ένα βιβλίο που γράφτηκε στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του «Προγράμματος κοινής Ιστορίας», που «εμπνεύσθηκε» το «Κέντρο για τη συμφιλίωση και τη Δημοκρατία στην Κεντρική Ευρώπη» (CDRSEE), με δράση που περιλαμβάνει και την παρέμβαση στον χώρο των βιβλίων της Ιστορίας των σχολείων. 

Κεντρική επιδίωξη να συντριβεί κάθε αντίσταση κι εμπόδιο στον δρόμο που θα οδηγήσει σε ομογενοποίηση λαών, συστημάτων, ιδεών και θρησκευμάτων. 

Και ένα από τα βασικότερα εμπόδια σ’ αυτό είναι η μνήμη. Είναι αυτή για την οποία ο Σεφέρης («Δοκιμές») έγραψε: 

«Είμαστε ένας λαός με παλικαρίσια ψυχή, που κράτησε τα βαθιά κοιτάσματα της μνήμης του σε καιρούς ακμής και σε αιώνες διωγμών και άδειων λόγων. Τώρα που ο τριγυρινός μας κόσμος μοιάζει να θέλει να μας κάνει τρόφιμους ενός οικουμενικού πανδοχείου, θα την απαρνηθούμε άραγε αυτή τη μνήμη; Θα το παραδεχτούμε τάχα να γίνουμε απόκληροι;» 

Τον επόμενο χρόνο, 2008, ανατέθηκε η συγγραφή νέου βιβλίου Ιστορίας για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού σε ομάδα ιστορικών υπό τον καθηγητή Νεώτερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννη Κολιόπουλο, στην οποία συμμετείχαν ο καθηγητής επίσης νεώτερης Ιστορίας Ιάκωβος Μιχαηλίδης, ο φιλόλογος Χαράλαμπος Μηνάογλου και ο σχολικός σύμβουλος Αθανάσιος Καλλιανιώτης. 

Το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού
 ήταν έτοιμο –ακόμα και στην ηλεκτρονική του μορφή– ήδη από τις αρχές του 2010 και παραδόθηκε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) προς κρίση. 

Έπειτα από πολλές παρατηρήσεις από τους κριτές, τις οποίες οι συγγραφείς αποδέχθηκαν και ενσωμάτωσαν στο βιβλίο ώστε το τελικό κείμενο να συμφωνεί απόλυτα με την αντιληπτική ικανότητα των μαθητών, το Ινστιτούτο ενέκρινε το περιεχόμενο και εισηγήθηκε στην υπουργό Παιδείας την εκτύπωση και διανομή του στα σχολεία. 

Μέσα από αυτό το βιβλίο η συγγραφική ομάδα επιδιώκει να «προωθήσει την εθνική συνείδηση χωρίς μισαλλοδοξία»
 και μάλιστα την ώρα που οι από ανατολή γείτονές μας επιδίδονται σε κατάφωρες παραβιάσεις του εθνικού μας χώρου και με κάθε τρόπο επιδεικνύουν την περιφρόνηση και την εχθρότητα που αισθάνονται για μας, ενώ οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται για τη νέα «Αλεξάνδρεια». 

Επιπλέον, στο νέο βιβλίο η Επανάσταση του 1821 είναι η «Μεγάλη Επανάσταση» και, σε αντίθεση με το σύγγραμμα της κ. Ρεπούση, αναφέρει το ιστορικό δεδομένο ότι οι Έλληνες υπέφεραν κυρίως τους πρώτους αιώνες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ενώ γίνονται εκτενείς αναφορές στους Δασκάλους του Γένους, στους αγώνες των Σουλιωτών, στους ήρωες του 1821, στον Παύλο Μελά και στον Μακεδονικό Αγώνα. 

Όσον αφορά την επίμαχη φράση για τη Μικρασιατική Καταστροφή, το νέο σχολικό εγχειρίδιο χαρακτηρίζει «διωγμό» τα όσα συνέβησαν στο λιμάνι της Σμύρνης το 1922. 

Όλα, όμως, αυτά, φαίνεται ότι είναι «ασυγχώρητα λάθη» για την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, η οποία και αποφάσισε, μετά μάλιστα και από εισήγηση της συμβούλου της υπουργού κ. Ελένης Μπούντα, δασκάλας, τη μη εκτύπωση του βιβλίου (!), ρίχνοντας στο καλάθι τη σχετική πρόταση του Π.Ι., το οποίο και κατάργησε στην ουσία η υπουργός τον περασμένο Μάιο, «αναβαθμίζοντάς το» σε Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (θέμα για το οποίο έχουμε ασχοληθεί αναλυτικά σε προηγούμενα φύλλα μας).
 

Πιθανότατα η απόρριψη του βιβλίου κινείται στο πλαίσιο των επιδιώξεων ξένων κέντρων για την υποβάθμιση και «αλλοτρίωση» του μαθήματος της Ιστορίας που μοιραία θα οδηγήσει σε ιστορικό αναλφαβητισμό. 

Το κεντρικό ερώτημα είναι: «Θα το παραδεχτούμε τάχα να γίνουμε απόκληροι»; 

Ας ελπίσουμε η κ. υπουργός να ξαναδεί ψυχραιμότερα το θέμα, όπως το απαιτούν οι κρίσιμες στιγμές που όλοι βιώνουμε. Έργο του διορατικού πολιτικού είναι να διαβάζει σωστά τα μηνύματα των καιρών.
resalto

ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!


Όχι δεν είναι στην Ελλάδα!Που είναι;Στα νησιά Φερόες,πάνω από την Αλβιώνα(Αγγλία)!Ναι,αλλά από εκεί είχε περάσει ο Πυθεύς,στο ταξίδι του προς τον Βόρειο Πόλο!Ναι,αλλά μόνο αυτός;
Στο ταξίδι του ο Πυθεύς,ξεκινώντας από τη Μασσαλία το 347 π.χ.χ.,έφτασε και στη Θούλη!
Που είναι;Στη Γροιλανδία και συγκεκριμένα:στις 76 μοίρες, 32' 15.98" Βόρεια και στις 68 μοίρες,50' 32.46" Δυτικά!

Για να δούμε και κάποια άλλα ονόματα νησιών πάνω στον πλανήτη!

-Νήσος Ζευς(Jupiter)(ΗΠΑ)στις 27 μοίρες,01' 52.60" Βόρεια και 80 μοίρες,06' 04.83" Δυτικά.
-Νήσος Βασιλάκι ή Βασιλική(Παπούα),10 μοίρες,37' 49.22" Νότια,150 μοίρες,58' 38.01" Ανατ.
-Νήσος Σιδεία(Παπούα),10 μοίρες,34' 48.75" Νότια,150 μοίρες,54' 06.66" Ανατ.

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Η Απογευματινή δεν κλείνει προς το παρόν !

Η εφημερίδα πέρασε μια προσωρινή οικονομική κρίση. Ο Βασιλειάδης δήλωσε πως ¨έγιναν συνδρομητές άνθρωποι που δεν ξέρουν ελληνικά, οι ώμοι μου δεν μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος¨.

Ο Βασιλιάδης δηλώνει πως ¨7-8 χιλιάδες λίρες μας σώζουν¨

¨Η 12η Ιουλίου που είναι η γενέθλια μέρα μας, και νομίζαμε ότι θα ήταν ημέρα πένθους αλλά μάλλον ανεστάλη¨. Αυτό δηλώνει ο αρχισυντάκτης της Απογευματινής Μιχάλης Βασιλειάδης που είχε τεθεί στην επικαιρότητα με την είδηση που δημοσίευσε πως θα κλείσει. Το κλείσιμο της εφημερίδας ανεστάλη καθώς έγιναν 60 περίπου εγγραφές συνδρομητών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...