Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Ελλάς , το Φως τής Οικουμένης !

Ελλάς , το Φως τής Οικουμένης !

Χατζάρας: Κι ο Καρατζαφέρης τρέμει τους Εβραίους!

Χατζάρας: Κι ο Καρατζαφέρης τρέμει τους Εβραίους!

Ο Ελληνικής Καταγωγής Βουλευτής της Ρωσικής Δούμας Ιβάν Σαββίδης καταγγέλει:


Δεμένη γερά στο άρμα των διεθνών κύκλων που απεργάζονται την χρεωκοπία και το ξεπούλημα του Εθνικού Πλούτου της Χώρας μας κρατά η πολιτική του Γ.Παπανδρέου. Η αδιαφορία του για τη Ρωσική επωφελή για τη Χώρα μας πρόταση το αποδεικνύει. Έχω πει πολλάκις ότι αυτή τη χρονική συγκυρία, επιβάλλεται η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ η οποία μπορεί να έχει καθοριστικής σημασίας αποτελέσματα για το μέλλον της Πατρίδας μας.

Τη συμμαχία αυτή, πρέπει να παραδεχθούμε προς χάριν της ιστορικής αλήθειας προώθησε η προηγούμενη κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η οποία παρόλα τα τεράστια σφάλματα της με κορυφαία την αθρόα νομιμοποίηση παρανόμων λαθρομεταναστών, στο συγκεκριμένο θέμα κινήθηκε σωστά, με αποκορύφωμα την συμφωνία για τον αγωγό Πύργου-Αλεξανδρουπόλεως, έργο τεραστίας γεωστρατηγικής σημασίας για τη Χώρα μας καθώς και την προμήθεια ρωσικού οπλισμού για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.     

Δείξε μου τον «στρατηγικό σου εταίρο»…

του Σπύρου Πλακιά - «Η πολιτική αλλαγή είναι αργή. Κανείς δεν κοιμάται ένα βράδυ σε δημοκρατικό καθεστώς και ξυπνά την επομένη σε φασιστικό. Οι πολίτες της Αιγύπτου και της Τυνησίας μπορούν να πουν πολλά για το γεγονός ότι και το εντελώς αντίθετο είναι επίσης αληθές: μια δικτατορία δεν μετατρέπεται σε δημοκρατία μέσα σε ένα βράδυ. Η οποιαδήποτε πολιτική αλλαγή τέτοιας εμβέλειας είναι το αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς και έχει πάντοτε αυξητικά χαρακτηριστικά, τα οποία δείχνουν ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ποτέ μόνο ένα ιστορικό γεγονός το οποίο μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι είναι, από μόνο του, η στιγμή της ριζικής αυτής αλλαγής.

Όταν ο Παπανδρέου έλεγε όχι στη βοήθεια του Πούτιν και προτίμησε τους αναποφάσιστους Ευρωπαίους ηγέτες

Για την βοήθεια που μας προσέφερε ο Πούτιν, αλλά δε του άρεσε του Γιωργάκη και κατέφυγε στο ΔΝΤ, και τους…αναποφάσιστους Ευρωπαίους ηγέτες έκανε λόγο ο Γ.Παπαγιάννης στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του Extra3. Μάλιστα η πλάκα είναι ότι η 20λεπτη συνάντηση, που είχε γίνει αναλώθηκε σε αναλύσεις του Γ.Α.Παπανδρέου, σχετικά με οικολογικά προβλήματα πράγμα που εξόργισε τον Πούτιν που έδινε 25 δισ ευρώ ως βοήθεια. Λέτε να μην έγινε για αυτο το λόγο ο αγωγός Μπουρκάς- Αλεξανδρούπολη. greeknation.blogspot.com

Προχωρά ο Μπουτάρης με αποτεφρωτήριο και τζαμί

Έξι προτάσεις του δήμου Θεσσαλονίκης για το ρυθμιστικό.(Στις προτάσεις του δήμου συμπεριλαμβάνονται επιχωματώσεις για τη δημιουργία δημόσιας γης και την εξυγίανση του θαλάσσιου χώρου στην περιοχή του Ποσειδωνίου και του Μεγάρου Μουσικής-φωτογραφία και… στην εκβολή του Δενδροπόταμου)
Του Φώτη Κουτσαμπάρη - fkoutsamparis@makthes.gr Επιχωμάτωση του θαλάσσιου χώρου στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, μαρίνες στην παραλιακή ζώνη, αξιοποίηση της περιοχής των Λαχανόκηπων, ανάπλαση των πυλών εισόδου της πόλης και χώρος για αποτεφρωτήριο περιλαμβάνονται στις προτάσεις που καταθέτει ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το νέο ρυθμιστικό Θεσσαλονίκης.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΝΑΤΟ JOSEPH LUNE

Να το έγγραφο που αποδεικνύει την βοήθεια που προσέφεραν οι Αμερικανοί στους Τούρκους κατά τη διάρκεια της εγκληματικής και παράνομης απόβασης τους στην Ελληνική Νήσο Κύπρο με το σχέδιο "Αττίλας ΙΙ".  Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ  Joseph Lunes προς τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ
memo όπου αναφέρει ότι συμφώνησε με τον κ. Cisco να βοηθήσουν τις τουρκικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της αποβατικής διαδικασίας στην Μαρτυρική Μεγαλόνησο του Ελληνισμού και να ανατρέψουν τον Μακάριο.  

Δείτε το αποτέλεσμα που είχε για τους Έλληνες της Κύπρου αυτή η βοήθεια των Αμερικανών που συνεργάστηκαν με τους διεθνείς εγκληματίες και γενοκτόνους τούρκους. 

Γεώργιος Παπασημάκης
Πρόεδρος Μ.Κ.Ο 
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ε.Κ.ΕΛΛ politics_erkel@ymail.com  


Δείτε επίσης: 
http://greeknation.blogspot.com/2011/07/1974-nato-joseph-lune.html#more

Η βοήθεια της Αμερικής στην απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 με την υπογραφή του γ.γ. του NATO Joseph Lune


Μemo του Γεν. Γραμματέα του ΝΑΤΟ J. Luns (12-7-1974) προς τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ"... από την επίσκεψη του Υφ. Εξωτερικών κ.Cisco στην Συμμαχία, κατέδειξε την απόφαση της Κυβέρνησης των ΗΠΑ να τελειώσουν με το Κυπριακό πρόβλημα. Συμφωνήσαμε με τον κ. Cisco να βοηθήσουμε τις Τουρκικές Δυνάμεις κατά την διάρκεια της απόβασης, όπως επίσης και στην βίαιη ανατροπή του Μακαρίου. Josheph Lune" - Χρειάζεται άλλη απόδειξη ή σχόλια; greeknation.blogspot.com

Ο Παπανδρέου δεν δέχτηκε να συναντήσει τον Ρώσο πρέσβη ούτε ως αρχηγός της αντιπολίτευσης!


Το νέο εξοργιστικό συμβάν που φέρνουν στην δημοσιότητα τα “Επίκαιρα”, προκαλεί αηδία. Για όλους αυτούς που έριξαν την Ελλάδα στις αλυσίδες των δυνάμεων της φρίκης. Στα χέρια των δολοφόνων του ανθρώπου και του πλανήτη. Άθλιες μαριονέτες ενός σατανικού θεάτρου στην χώρα του φωτός…

Η χαρτογράφηση της παγκόσμιας συνωμοσίας. Μια προσέγγιση του παγκόσμιου επιτελείου...

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις. Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο , δηλαδή στο αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου. 

Βουλγαρία: ‘Οι μυστικές υπηρεσίες και η διπλωματία είναι αλληλένδετες’

«Η ιστορία και οι παραδόσεις δεν μπορούν να αλλάξουν, αφού υπάρχουν και διαμορφώνουν αυτόν τον κόσμο και αυτές τις κοινωνίες. Είτε είναι δημοκρατία είτε ολοκληρωτισμός, οι δραστηριότητες της διπλωματίας και οι δραστηριότητες των υπηρεσιών ασφαλείας είναι συνυφασμένες μεταξύ τους». Τα παραπάνω ανέφερε ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Βουλγαρίας, Brigo Asparuhov, σχολιάζοντας τις τροποποιήσεις που προωθούνται στην διπλωματική υπηρεσία, σύμφωνα με τις οποίες δεν πρέπει να έχουν δημόσια αξιώματα όσοι υπάλληλοι συνεργάστηκαν με την Κρατική Ασφάλεια και δεν πρέπει να εργαστούν σε διπλωματικές θέσεις στο εξωτερικό.

Μεγάλες οι παραλήψεις του τουρκικού στρατού στην επίθεση που δέχθηκε στο Ντιγιαρμπακίρ

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Στην Άγκυρα προσπαθούν να βρουν τα λάθη και τις παραλήψεις, της ενέδρας που έπεσαν οι δυνάμεις τους, στην Νοτιοανατολική Τουρκία, με αποτέλεσμα το απόγευμα της Πέμπτης να σκοτωθούν 13 τούρκοι στρατιώτες. Η πρώτη έκθεση που έφτασε από το Ντιγιαρμπακίρ, όπου συνέβη η επίθεση του PKK αναφέρει σημαντικές παραλήψεις που οδήγησαν στο θάνατο τους στρατιώτες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Radikal η έκθεση αναφέρει πως «οι στρατιώτες περπάτησαν με 40 κιλά εξοπλισμό επί 3 ημέρες κάτω από 43 βαθμούς Κελσίου» και αναφέρει πως όλη η ομάδα των 200 ατόμων που περιπολούσε ήταν στα όρια της εξάντλησης.

Στα χέρια της ασφάλειας Θεσσαλονίκης ακόμη δύο Αλβανοί δολοφόνοι Ελλήνων

Άλλη μια δολοφονία Ελλήνων από αλλοδαπούς και πιο συγκεκριμένα Αλβανούς εξιχνίασε η Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, την Υ.Ε.Ε..Β.Ε και από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας. Πρόκειται για τη δολοφονία με σκοπό τη ληστεία, σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων, που διαπράχθηκε την 26-06-2011, στην πόλη της Βέροιας. Ο 73χρονος άνδρας και η 69χρονη σύζυγός του, οι οποίοι είχαν δεθεί και φιμωθεί, από τους «φιλοξενούμενους» στη χώρα Αλβανούς δολοφόνους, βρέθηκαν νεκροί από τον γιο τους, το βράδυ της ίδιας ημέρας. 

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2011, στο μνημείο του Λεωνίδου, στις Θερμοπύλες, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής προς τους πεσόντες ήρωες της μάχης των Θερμοπυλών.

Προς τιμήν των μαχητών των Θερμοπυλών δίνεται όρκος τιμής όπως ακολουθήσουμε το παράδειγμα που αυτοί έθεσαν 2500 χρόνια πριν. Οι δάδες που συμβολίζουν τις ψυχές των ηρώων ανάβουν με την δύση του Ηλίου πλαισιώνοντας τις τελευταίες του ακτίνες. Οι μαχητές των Θερμοπυλών, οι 300 Σπαρτιάτες και οι 700 Θεσπιείς, δίνουν ακόμα το μήνυμα τους από τα βάθη των αιώνων με σαφήνεια. Αυτό το μήνυμα καθιστά σαφές ότι η οποιαδήποτε μορφή υποδούλωσης είναι απαράδεκτη και ότι ένας ένδοξος Θάνατος είναι προτιμότερος της.

Σιωπηλοί προσκυνητές, μύστες μιας τελετουργίας μοναδικής, μέσα σε πορφυρά λάβαρα και φλόγες, που τις στιγμές αυτές φωτίζουν πέρα από τον χρόνο. Στην κατάληξη της Ανοπαίας ατραπούς, εκεί όπου οι άνδρες γίνονται Ήρωες και οι θνητοί Αθάνατοι… Κάτω από τη βαριά Σκιά του Λεωνίδα, οι Έλληνες Εθνικιστές θα βρίσκονται εκεί όπου οι Πρόγονοί μας νίκησαν τον Θάνατο “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”, με την λιτότητα και τον σεβασμό που και Εκείνοι θα ήθελαν να τους θυμόμαστε.

Είναι Χρέος όλων μας ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ !!! stoxos.gr

ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ. ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Ο "ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΕΡΜΑΣ"


Η φωτογραφία του ανταρτικού σώματος του καπετάν Γέρμα είναι από το ΕΜΠΡΟΣ της 24ης Ιουλίου 1907. Ο Γέρμας είναι όρθιος στο μέσον
16 Ιουλίου 1906. Ο επικεφαλής ανταρτικού σώματος Ανθυπολοχαγός Νικόλαος Τσοτάκος (Καπετάν Γέρμας), με δύναμη 41 ανδρών και με υπαρχηγό τον Επιλοχία Βασίλειο Τσιμπιδάρο, από τη Μάνη Λακωνίας, περικυκλώνεται από τμήμα του τουρκικού στρατού μέσα στη χαράδρα Καλογερικού, κοντά στη Γέρμα της Καστοριάς. Στη μάχη που επακολουθεί για να βγουν από τη χαράδρα, σκοτώνονται 23 άνδρες του σώματος, ανάμεσα στους οποίους οι Τσοτάκος και Τσιμπιδάρος, ενώ 11 αιχμαλωτίζονται.

Ποιός ήταν ο "καπετάν Γέρμας"

Ο Ανθυπολοχαγός πεζικού Νικόλαος Τσοτάκος γεννήθηκε το 1874 στη Γέρμα Οιτύλου της Μάνης. Κατατάχθηκε στο Στράτευμα και στις1 Οκτωβρίου 1895 εξήλθε από τη Σχολή Εφέδρων Αξωματικών ως Λοχίας. Στις 1 Απριλίου 1899 έγινε Επιλοχίας και στις 29 Αυγούστου 1902 εξήλθε από τη Σχολή Υπαξιωματικών ως Ανθυπολοχαγός στο 1ο Σύνταγμα Ευζώνων. Το 1904 - 1906 διορίσθηκε Αστυνόμος και το 1907 οργάνωσε εθελοντικό σώμα με σκοπό να εκδικηθεί το θάνατο του καπετάν Λίτσα (Αντώνης Βλαχάκης) και των άλλων παλικαριών που έπεσαν ηρωικά στη μάχη της Οσνίτσανης.
Στις 22 Ιουνίου 1907 αναχώρησε σιδηροδρομικώς από Αθήνα για Τρίκαλα με τους παρακάτω1 υπαξιωματικούς του 9ου πεζικού συντάγματος (Καλαμάτας): Βασίλη Τσιμπιδάρο, Θεόδωρο Μαντούβαλο, Γρηγόρη Ρογκάκο, Αριστείδη Κωστόπουλο, Παναγιώτη Οικονομάκο, Θεόδωρο Γεωργαλή και 19 άνδρες εκ των οποίων οι 12 ήταν Μανιάτες και οι άλλοι 7 ήταν οπλίτες που ακολούθησαν το Θεόδωρο Μαντούβαλο. Αυτοί ήταν οι: δεκανέας Αποστολόπουλος Ιωάννης (από την Ολυμπία) και οι στρατιώτες Μπίστουλας Διονύσης (από την Ολυμπία), Σεφερλής Αναστάσιος, Δρίλης, Χαριτόπουλος, Παπαδόπουλος και Τζανέας.

Το σώμα αποτελείτο από 50 άνδρες, στη πλειοψηφία τους Μανιάτες και όρισε υπαρχηγό τον επιλοχία Βασίλη Τσιμπιδάρο (καπετάν Τσιμπίδα) και οπλαρχηγούς το Θεόδωρο Μαντούβαλο (καπετάν Ταΰγετο), το Γρηγόρη Ρογκάκο, τον Αριστείδη Κωστόπουλο, τον Παναγιώτη Οικονομάκο και το Θεόδωρο Γεωργαλή.

Εισήλθε στη Μακεδονική γη στις 27 Ιουνίου 1907 και η αποστολή που ανέλαβε από το Μακεδονικό κομιτάτο ήταν να συναντηθεί με το καπετάν Ζάκα (Γρηγόρη Φαληρέα) τον οποίο θα αντικαθιστούσε στη περιφέρεια Βογαζικού – Καστοριάς.

Η συνάντηση έγινε στις 12 Ιουλίου στο χωριό Βογαζικό αλλά μετά από προδοσία Βουλγάρων πρακτόρων τα δύο αντάρτικα εθελοντικά σώματα, κυκλώθηκαν από το Τουρκικό στρατό στη θέση «Καλογερικό» (κοντά στο χωριό Λοσνίτσα, σήμερα Γέρμα) και ακολούθησε φονική μάχη (16 Ιουλίου 1907), κατά την οποία σκοτώθηκε ο καπετάν Γέρμας (Νικόλαος Τσοτάκος), ο υπαρχηγός του Βασίλης Τσιμπιδάρος και 23 από τους συμπολεμιστές του, ενώ αιχμαλωτίστηκαν 11 βαριά τραυματισμένοι, μεταξύ των οποίων και ο οπλαρχηγός Θεόδωρος Μαντούβαλος, που μετέφερε τον ημιθανή αρχηγό του.

Ο καπετάν Γέρμας υπήρξε μια ηρωική φυσιογνωμία που δεν πρόφτασε να δημιουργήσει Ιστορία αλλά οδήγησε τα παλικάρια του σε μια μοναδική πράξη θυσίας, αποδεικνύοντας την ιστορική καταγωγή τους. STOXOS.GR

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ!
Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί τα μέλη και τους φίλους του,να παραβρεθούν την Κυριακή 24 Ιουλίου του 2011 και ώρα 12:30 το μεσημέρι μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών στην Φλώρινα,στην εκδήλωση που διοργανώνουν Πατριωτικές και Εθνικιστικές οργανώσεις για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Φλώρινας

Οι ξεφτιλισμένοι: Με ακατάλληλο τουρκικό τσιμέντο κτίζουν τα οικήματα των Ελλήνων αξιωματικών!

Οι ξεφτιλισμένοι: Με ακατάλληλο τουρκικό τσιμέντο κτίζουν τα οικήματα των Ελλήνων αξιωματικών!

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ,Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ,Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΝΑΤΟ και ΕΕ καταδίκασαν έντονα την επίθεση των Κούρδων ανταρτών

ΝΑΤΟ και ΕΕ καταδίκασαν έντονα την επίθεση των Κούρδων ανταρτών

Ιράκ: Οι Κούρδοι αρνήθηκαν να καταλάβουν το Κιρκούκ με τη βία

Ιράκ: Οι Κούρδοι αρνήθηκαν να καταλάβουν το Κιρκούκ με τη βία

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 1974:Πως φθάσαμε στην εισβολή του Αττίλα. (Μέρος Α)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 1974:Πως φθάσαμε στην εισβολή του Αττίλα. (Μέρος Α)

Δεύτερη κινεζική αντιπροσωπεία στα κατεχόμενα Μελετούν το ενδεχόμενο να ανοίξουν τουριστικό γραφείο

Δεύτερη κινεζική αντιπροσωπεία στα κατεχόμενα Μελετούν το ενδεχόμενο να ανοίξουν τουριστικό γραφείο

Ανησυχούν οι ΗΠΑ για τις αναφορές της IAEA για τα πυρηνικά της Συρίας

Ανησυχούν οι ΗΠΑ για τις αναφορές της IAEA για τα πυρηνικά της Συρίας

Κύπρος: Μικρό όπλο μαζικής καταστροφής τα εμπορευματοκιβώτια

Κύπρος: Μικρό όπλο μαζικής καταστροφής τα εμπορευματοκιβώτια

Σαράντα υπουργοί Εξωτερικών στην Τουρκία γύρισαν την πλάτη στο καθεστώς του Καντάφι

Σαράντα υπουργοί Εξωτερικών στην Τουρκία γύρισαν την πλάτη στο καθεστώς του Καντάφι

Χάγη: «Ναι» σε παρέμβαση της Ελλάδας για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Χάγη: «Ναι» σε παρέμβαση της Ελλάδας για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Συρία: Μακραίνει η λίστα των νεκρών διαδηλωτών

Συρία: Μακραίνει η λίστα των νεκρών διαδηλωτών

Ινφογνώμων Πολιτικά

Ινφογνώμων Πολιτικά

Καπνός στην Κύπρο...

Καπνός στην Κύπρο...

Καντάφι: Κανένας δεν μπορεί να εκπροσωπεί το λιβυκό λαό

Καντάφι: Κανένας δεν μπορεί να εκπροσωπεί το λιβυκό λαό

Την Κρήτη, έθεσε στη διάθεση της "Ομάδας Επαφής" για τη Λιβύη, ο ΥΠΕΞ, Στ. Λαμπρινίδης

Την Κρήτη, έθεσε στη διάθεση της "Ομάδας Επαφής" για τη Λιβύη, ο ΥΠΕΞ, Στ. Λαμπρινίδης

Ραγδαίες ανατροπές στο τραπεζικό σύστημα Επιχείρηση "Έλληνες, αδειάστε μας τη γωνιά και συμμαζευθείτε!"

Ραγδαίες ανατροπές στο τραπεζικό σύστημα Επιχείρηση "Έλληνες, αδειάστε μας τη γωνιά και συμμαζευθείτε!"

«Χαμηλό βαρομετρικό» μεταξύ Αθήνας - Μόσχας Περίπλοκη η κατάσταση με διάφορες διεργασίες στο παρασκήνιο

«Χαμηλό βαρομετρικό» μεταξύ Αθήνας - Μόσχας Περίπλοκη η κατάσταση με διάφορες διεργασίες στο παρασκήνιο

Κυβέρνηση εθνικής… ταπείνωσης ,ΜΕΡΙΔΑ του Ελληνικού Λαού το είχε υποψιαστεί

Κυβέρνηση εθνικής… ταπείνωσης ,ΜΕΡΙΔΑ του Ελληνικού Λαού το είχε υποψιαστεί

«Θα πληρώσουν υψηλό τίμημα» Προειδοποιήσεις Ερντογάν μετά τη θανάσιμη ενέδρα Κούρδων στον τουρκικό στρατό

«Θα πληρώσουν υψηλό τίμημα» Προειδοποιήσεις Ερντογάν μετά τη θανάσιμη ενέδρα Κούρδων στον τουρκικό στρατό

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 1974 ΙΙ:Πως φθάσαμε στον Αττίλα.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 1974 ΙΙ:Πως φθάσαμε στον Αττίλα.

Τι θέλουν οι Κούρδοι; (Μέρος Α

Τι θέλουν οι Κούρδοι; (Μέρος Α

Για όσους ετοιμάζονται να "μοιραστούν" το Αιγαίο με τους Τούρκους

Για όσους ετοιμάζονται να "μοιραστούν" το Αιγαίο με τους Τούρκους

OI ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!16 Ιουλίου 1906. Οι Βούλγαροι καταστρέφουν ελληνικά ιδρύματα, εκκλησίες και σχολεία στη Φιλιππούπολη. Με την ενέργειά τους αυτή εκδηλώνουν την αγανάκτησή τους για τις επιτυχίες των ελληνικών ανταρτικών σωμάτων στη Μακεδονία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...