Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Τον Παρθενώνα ζήτησαν οι Φινλανδοί για να δώσουν δάνειο - Newsbomb.gr

Τον Παρθενώνα ζήτησαν οι Φινλανδοί για να δώσουν δάνειο - Newsbomb.gr

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ!...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ!...: "ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ!... Ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες εν μέσω καύσωνα στο στούντιο του Extra 3. Το ανδροκρατούμενο Αποκαλυπτικό δελτί..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ!...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ!...: "ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ!... Ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες εν μέσω καύσωνα στο στούντιο του Extra 3. Το ανδροκρατούμενο Αποκαλυπτικό δελτί..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ!...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ!...: "ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ!... Ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες εν μέσω καύσωνα στο στούντιο του Extra 3. Το ανδροκρατούμενο Αποκαλυπτικό δελτί..."

ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ!.

ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ!...

Ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες εν μέσω καύσωνα στο στούντιο του Extra 3. Το ανδροκρατούμενο Αποκαλυπτικό δελτίο έχει μάτια μόνο για τη Μαιρούλα της Βαλαωρίτου. Σήμερα ο Παπαγιάννης θα σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στον...
ανδρικό πληθυσμό! Ειδικά μετά την ανάλυση της Μαιρούλας για την ...Σύνοδο Κορυφής!..


Ξεπουλάνε οι ανθέλληνες τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ

Ξεπουλάνε οι ανθέλληνες τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ Κερδίσαμε στη Χάγη αποζημίωση για τη σφαγή στο Δίστομο και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!..

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ Κερδίσαμε στη Χάγη αποζημίωση για τη σφαγή στο Δίστομο και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!..

ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΕ ΧΩΡΕΣ …Οίκος Moody’s: η ιστορική αξιoλόγηση των αξιολογητών

ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΕ ΧΩΡΕΣ …Οίκος Moody’s: η ιστορική αξιoλόγηση των αξιολογητών

ΤΟ 96% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΤΟ 96% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ.
ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ: http://www.pakalertpress.com/2009/03/16/six-jewish-companies-own-96-of-the-worlds-media/

ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΥΜΑΜΕΙΣ ΙΔΕΟΕΠΙΒΟΛΗΣ.

ΤΟ 96% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
Posted: 02 Jul 2011
Η δύναμη των ψεμάτων, οι απάτες και η παραπληροφόρηση την ώρα που οι Αμερικανοί πληρώνουν το τίμημα της συλλογικής βλακείας.

http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/07/96.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ellnikoforumblogspot%2FBAlh+%28%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F+%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9C+%CE%A3%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82...+%CE%91%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82...+%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82...%29

ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΟ ΗΜΑΘΙΑΣ..

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουλίου 21, 2011
(Στο δικαστήριο δεν υπήρχε κανένας δημοσιογράφος τοπικός η άλλος… Ούτε λέξη από τα κανάλια) Στα μαλακά οι αλβανοί σφαγείς των Ελληνόπουλων στο διαβατό Ημαθίας
Χθες ένα χρόνο περίπου από την απόπειρα ανθρωποκτονίας 4 ελληνόπουλων από συμμορία σεσημασμένων αλβανών διεξήχθη η δίκη με εμφανή τα σημάδια των μαχαιριών στο σώμα και την ψυχή των παιδιών. Ας πάρουμε τα πράγμα τα από την αρχή, Διαβατό Ημαθίας λίγο έξω από την Βέροια ξεσπάει καβγάς ανάμεσα σε έφηβους ελληνικής και αλβανικής καταγωγής με αποτέλεσμα ένας αλβανός να καλέσει ενισχύσεις. Στην θέση του εμφανίστηκαν συμμορία 7 σεσημασμένων αλβανών ηλικίας περίπου 30 ετών οι οποίοι με μαχαίρια επιτέθηκαν στα ελληνόπουλα, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τέσσερα από αυτά.
Θα παραθέσουμε μόνο τι είπε ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Βέροιας Χαράλαμπος Δεμερτζίδης:

“Μην ταΐζετε τα θηρία! Προς όλα τα αδέλφια μου, τους αγνούς πατριώτες…”:


Το δάσος καίγεται για τα καλά… Όμως είναι πανεύκολο να σωθούν πολλά δέντρα, που θα δώσουν καρπούς και σπόρους…
ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝ “ΜΙΚΡΟΙ/ΑΓΝΩΣΤΟΙ” ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΟΧΙ ΤΑ “ΕΠΩΝΥΜΑ” ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΕΠΩΝΥΜΟΙ”, τουλάχιστον στις καθημερινές μας αγορές. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ-ΠΩΛΗΤΕΣ, “ΜΙΚΡΟΥΣ” ΚΑΙ “ΜΕΓΑΛΟΥΣ”. ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ “ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ” ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ποιος ήταν ο ρόλος του «Εθνάρχη» Κ. Καραμανλή στην προδοσία της Κύπρου;Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 2ον: «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
 Θέμα 1ον: Ο εβραιο-αμερικανός δημοσιογράφος Σαϊρους Σουλτσμπέργκερ, έγραψε στο γαλλικό περιοδικό «Εξπρές» της 6ης Νοεμβρίου 1981, ότι το 1973 οργάνωσε στο σπίτι του, στο Παρίσι, γεύμα γνωριμίας του γνωστού εβραίου υπουργού των Εξωτερικών των ΗΠΑ «νεκροθάφτη της Κύπρου, Κίσσινγκερ και του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή. Ο Σουλτσμπέργκερ βεβαιώνει ότι ενώπιόν του, ο ψευτοεθνάρχης ζήτησε από τον Κίσσινγκερ «την συμπαράσταση των ΗΠΑ για την ανατροπή της χούντας». «Και τι να κάνουμε;», τον ρώτησε ο Κίσσινγκερ. «Να επέμβετε», ανταπάντησε ο Καραμανλής!

O αντίχριστος από γεωπολιτική, φυσική και κοινωνική άποψηΣύμφωνα με τον Ρωσικό κύκλο «ARCTOGAIA» ο αντίχριστος είναι αυτή η ίδια η φιλελεύθερη Δύση. Σύμφωνα με την διακήρυξή των Ρώσων της «ARCTOGAIA»: “…O αντίχριστος εκτός από την θεολογική έχει επίσης γεωπολιτική, φυσική και κοινωνική σημασία. Είναι φανερό σήμερα ότι το πιο “τέλειο” και “ολοκληρωμένο” σχήμα της ιστορικής συναίσθησης αυτής της απαίσιας πραγματικότητας είναι η φιλελεύθερη Δύση,αυτή η ιδεολογία και αυτό το σύστημα το οποίο κέρδισε στο ψυχρό πόλεμο, τον πόλεμο κατά της Ε.Σ.Σ.Δ. και εγκατέστησε παντού τα θεμέλια της πλανητικής κυριαρχίας με τη μορφή της “νέας τάξης πραγμάτων”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ": ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΛόγω των ημερών και της μαύρης επετείου της βάρβαρης τούρκικης εισβολής του 1974, απαντάμε σήμερα στην άστοχη ανακοίνωση της Προοδευτικής Κ.Κ.Φ.Α. .Είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στην ανακοίνωση των γενιτσάρων του καθεστώτος, σχετικά με την αποχώρηση τους από την συνεδρία της ΕΦΕΚ την περασμένη Δευτέρα 18 Ιουλίου .

Δυστυχώς, για τους συνάδελφους της Προοδευτικής, ο ίδιος ο πρόεδρος τους μας έχει επιβεβαιώσει για τους χαρακτηρισμούς που του δώσαμε. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι μας κυβερνούσε ένας ανίκανος, ανθέλληνας και τουρκόφιλος που είχε προχωρήσει σε αμέτρητες υποχωρήσεις στο κυπριακό. Ξέραμε πως μας κυβερνούσε ένα πιονάκι των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και έχει σαν στόχο την επιβολή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας στην Κύπρο.

22 ΙΟΥΛΙΟΥ 1943: ΟΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ! 22 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 200 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ
Μετά την αναγγελία επέκτασης της βουλγαρικής κατοχής στην Κεντρική Μακεδονία, λαμβάνουν χώρα διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα, και ακολουθούν βίαιες συγκρούσεις του άοπλου πλήθους με τις ιταλογερμανικές δυνάμεις κατοχής, με αποτέλεσμα το φόνο 22 ανθρώπων και τον τραυματισμό και σύλληψη μεγάλου αριθμού πολιτών.

Το πρωί της 22ας Ιούλη, στην Αθήνα είχε σταματήσει κάθε κίνηση. Οι εργάτες είχαν κατέβει σε απεργία. Τα δημόσια γραφεία και τα καταστήματα έκλεισαν και στους έρημους δρόμους κυκλοφορούσαν περίπολοι στρατευμάτων κατοχής και Ελλήνων αστυνομικών. Σε επίκαιρα σημεία της πρωτεύουσας, οι Γερμανοϊταλοί είχαν στήσει πολυβόλα. Οι ξένοι κατακτητές και οι λακέδες τους είχαν πάρει όλα τα μέτρα για να εμποδίσουν τις εκδηλώσεις του λαού.

Σε νυχτερινή εκπαίδευση με τα Huey της Αεροπορίας Στρατού


Μιά πτήση με το γνωστότερο στρατιωτικό/μεταγωγικό ελικόπτερο του κόσμου (Huey) δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο, εν έτει 2011, εάν πρόκειται για μιά απλή ημερήσια πτήση. Oμως, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο ενδιαφέροντα όταν έχει κανείς τη σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσει στην πράξη την εκπαίδευση των χειριστών της Αεροπορίας Στρατού σε νυχτερινή πτήση ΔΝΟ (δηλαδή με χρήση Διοπτρών Νυκτερινής Όρασης). 

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στο σκαμνί του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου θα καθίσει το τουρκικό καθεστώς που κατέχει την Πόλη και τις άλλες σκλαβωμένες Πατρίδες η "Παγκόσμια Ενορία της Αγίας Σοφίας" και ο Πρόεδρος της συνέλληνας Κρις Σπύρου.

Είναι γνωστό ότι η Μογγολοτουρκία έκτός του ότι βρίσκεται εξ ολοκλήρου ως κράτος επί Ελληνικών, Αρμενικών και Κουρδικών εδαφών και καταπιέζει βάναυσα της Εθνότητες αυτές στην Μικράσια, τον Πόντο και την Θράκη, ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΕΧΘΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΡΟΠΟ.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ!


Οι σκληρές επιπτώσεις του νέου "Σχεδίου Μάρσαλ" στην Ελλάδα


Η συμφωνία χαρακτηρίζεται ιστορική και ίσως είναι πιο ιστορική και από εκείνη για τον μηχανισμό στήριξης αφού είναι στα σίγουρα η τελευταία μας ευκαιρία πριν βυθιστούμε στην άβυσσο.

 Οι οίκοι αξιολόγησης περιμένουν στην γωνία και αυτό βεβαίως μπορεί να χαρακτηρίζεται ως τυπική εξέλιξη αφού η ρευστότητα για την Ελλάδα δεν θα διακοπεί.
'Ομως παρόλα αυτά το μαξιλάρι των 109 δισ δεν θα βρίσκεται πάντα στην θέση του για να ακουμπήσει η Ελλάδα.
Οι εγυήσεις που ζητούν κάποιοι από τους εταίρους μας δεν είναι μόνο ευχολόγια για διαρθρωτικές αλλαγές και για ανάπτυξη.Πυρηνικό σταθμό στα κατεχόμενα σχεδιάζει η Τουρκία


Στα σχέδια της Τουρκίας για μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Κύπρο, φέρεται να περιλαμβάνεται και η κατασκευή πυρηνικού σταθμού ρωσικού τύπου στα κατεχόμενα εδάφη. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αγγλόφωνη τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily News η οποία επικαλείται στέλεχος του Επιμελητηρίου Μηχανολογικών Μηχανικών Τουρκίας, καθώς και αξιωματούχους στα κατεχόμενα, το ευρύτερο σχέδιο περιλαμβάνει την κατασκευή πυρηνικού σταθμού στα κατεχόμενα και την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού από την Τουρκία προς τα κατεχόμενα. 

4 ηρωικοί απεργοί πείνας της Υπατίας, πιάστηκαν με κλεμμένα στο αεροδρόμιο...

4 ηρωικοί απεργοί πείνας της Υπατίας, πιάστηκαν με κλεμμένα στο αεροδρόμιο...

Κατηγορούμενη η Τουρκία για το ναό της Αγίας Σοφίας


Του Κώστα Τζεβελέκου - Επιτέλους μετά από 537 χρόνια βρέθηκε ένας Ελληνοαμερικανός πολιτικός ο σημερινός πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης κ. Κρις Σπύρου να ανακαινίσει το θέμα της λειτουργίας του ναού της Αγίας του Θεού Σοφίας στη Κωνσταντινούπολη.Για πρώτη φορά στην Ιστορία του Τουρκικού κράτος η πολιτική Ερντογάν θα καθίσει στο σκαμνί της ευρωπαϊκής δικαιοσύνης για την υπόθεση της Αγίας Σοφίας. Στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας κ. Κρις Σπύρου ήταν ξεκάθαρος: “ Στο σκαμνί της ευρωπαϊκής δικαιοσύνης θα δοθεί η ευκαιρία στον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ερντογάν να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΉ ΠΟΡΕΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΎΠΡΟ

Ορυκτός πλούτος – Ελλάδα όπως Νορβηγία ή καλύτερα όπως Αγκόλα


Πολλά έχουν λεχθεί και ειπωθεί σχετικά με τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας ο οποίος είναι καθ΄ όλα ικανός να μας χαρίσει την πολυπόθητη έξοδο μας από την κρίση. Όμως ο φόβος όλων μας είναι όχι αν θα βρεθούν ένας ή περισσότεροι Πρίνοι στη χώρα μας, αλλά ποιος θα κάνει τη διαχείριση αυτών των κοιτασμάτων που αποδεδειγμένα υπάρχουν στην ηπειρωτική, αλλά κυρίως στη νησιωτική Ελλάδα. Στο σημείο αυτό θα ήταν σώφρων να προστρέξουμε όπως πάντα εμείς οι Έλληνες στα παραδείγματα άλλων πετρελαιοπαραγωγών κρατών.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ - Δείπνο από το ΠΕΚΕΜ στους εργαζόμενους του προξενείου


Δείπνο από το ΠΕΚΕΜ στους εργαζόμενους του προξενείου - Το Δ.Σ. και το ελεγκτικό συμβούλιο της Πολιτιστικής Εκπαιδευτικής Εταιρίας της Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ), στις 18 Ιουλίου παρέθεσαν δείπνο στο εστιατόριο ΑΣΜΠΑ στα Θάμνα-Κομοτηνής στον Τούρκο πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς και στους συναδέλφους του. Μέλη και εργαζόμενοι του Δ.Σ και του ελεγκτικού συμβουλίου της ΠΕΚΕΜ συναντήθηκαν στο εστιατόριο ΑΣΜΠΑ στα Θάμνα Κομοτηνής με τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, και με τους υποπρόξενους Μπερίν Οκούρ και Μουράτ Σεζγκίν.

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ > Κερδίσαμε στη Χάγη αποζημίωση για τη σφαγή στο Δίστομο και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!..


Νέα βόμβα Καμμένου κατά Παπανδρέου. Ο βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας σε σχόλιο αναγνώστη του olympia.gr, αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα κέρδισε στο δικαστήριο της Χάγης αποζημίωση για τη σφαγή του Διστόμου και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!... "Διαβάζω τα σχόλια σας γιά τή siemens με ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει όμως νά σάς παρουσιάσω τή πλήρη εικόνα.
1.Αγνόησαν όλα τα πρακτικά καί το πόρισμα ,προφανώς λόγω συνδιαλλαγής μέ τούς εμπλεκόμενους.
2.Όλα τά περί αγωγών ήταν παραμύθια τώρα κάνει η siemens αγωγή κατά τής Ελλάδος πού αφού ξεζούμισε ζητά καί τά ρέστα.
3. Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι καί παραδομένοι στούς γερμανούς χρηματοδότες τους πού ενώ κερδίσαμε γιά τό Δίστομο στή Χάγη καί πρέπει νά καταθέσουν προτάσεις γιά αποζημίωση έως 5 Αυγούστου ο αδελφός του andrikos ζήτησε συνάντηση με Μerkel για να διαβεβαιώσει ότι παραιτήται κάθε αξίωσης.

ΦΛΩΡΙΝΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΕ ΧΩΡΕΣ …Οίκος Moody’s: η ιστορική αξιoλόγηση των αξιολογητών


γράφει ο Γιώργος Δαμιανός - Ποιος ήταν ο John Moody; Τι σημαίνει το όνομά του; H ιστορία του οίκου Moody’s. Η λέξη Moody’s έχει μπει, πλέον στην καθημερινότητα μας. Στο ελληνικό λεξιλόγιο πριν ή μετά τη λ. Moody’s υπάρχει η λέξη υποβάθμιση. Το όνομα είναι βαρύγδουπο και προβάλλεται ως “έγκυρο” από τα ελληνικά και ξένα Μ.Μ.Ε. Οι εκθέσεις το οίκου Moody’s ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και υποθηκεύουν το σήμερα και το αύριο του πλανήτη, αφού καθορίζουν το αν θα δανειστεί, και με ποιους όρους, μια χώρα. Υποθηκεύει το μέλλον του πλανήτη, γιατί ως γνωστόν, τα δανεικά αυτά θα τα πληρώσουν και οι μελλοντικές γενιές.

Αντικατοχική πορεία 20 Ιουλίου 2011

Αντικατοχική πορεία 20 Ιουλίου 2011

Ο καλύτερος πελάτης των Γερμανών


Η Ελλάδα σέρνει πρώτη το χορό στην αγορά όπλων από τη Γερμανία. Απορρόφησε το 15% των εξαγωγών της Γερμανίας, ενώ κατέκτησε το “χάλκινο” μετάλλιο στην αγορά όπλων από τη Γαλλία...Αύξηση 25% του αριθμού εξαγωγών συμβατικών όπλων. Δείτε τα στοιχεία (Pic)Σε χρυσό πελάτη της Γερμανίας αναδεικνύεται η Ελλάδα, που σύμφωνα με έρευνα του Διεθνούς Ινστιτούτου Ερευνών για την Ειρήνη (SIPRI) της Στοκχόλμης καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην αγορά μεγάλων συμβατικών όπλων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ! ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΔΩΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΙΑ. ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΣΕΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ! Απίστευτο, μιλάμε για πολιτική αγυρτεία και για απίστευτη κοροιδία. Θα μας παρουσιάσουν ως τεράστια επιτυχία, το αυτονόητο, αυτό που δικαιούμαστε και αυτό ήδη ισχύει για Πορτογαλία και Ιρλανδία. Αυτό είναι το προσχέδιο της συμφωνίας των ηγετών της Ευρωζώνης για την Ελλάδα. Σημαντικά είναι τα άρθρα 3 και 4 σύμφωνα με τα οποία αναφέρεται ότι ο EFSF, ο προσωρινός μηχανισμός στήριξης επεκτείνεται από τα 7,5 χρόνια στα 15! Δηλαδή, η χρηματοδότηση που λαμβάνουμε έως τώρα. Επιπλέον το επιτόκιο δανεισμού θα μειωθεί στο 3,5%, ενώ προωθείται ένα μικρό Σχέδιο Μάρσαλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...