Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΩΣ "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ", ΝΑΖΙΣΤΗ, ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΛΠ


Νορβηγία: Τα ΜΜΕ “είδαν” πάλι… νεοναζί! Φιλοσιωνιστής ο δολοφόνος

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουλίου 23, 2011
Το διπλό χτύπημα στη Νορβηγία και η «ταυτότητα» του δράστη: Στην φωτογραφία ο δήθεν… «ακροδεξιός» τρομοκράτης με μασονική ενδυμασία (και φιλοσιωνιστικές απόψεις) που ΔΕΝ δείχνουν στις «ενημερωτικές» ιστοσελίδες!
Με αφορμή την μεγάλη τραγωδία της Νορβηγίας και το διπλό κτύπημα που έχει κοστίσει την ζωή σε περίπου 100 ανθρώπους, ξεσπάθωσαν τα ελλαδικά Μέσα «ενημέρωσης» για την ταυτότητα του δράστη που βεβαίως εφόσον αποδειχθεί η ενοχή του πρόκειται περί παράφρονα που σκότωσε αδιακρίτως συμπατριώτες του. Τις πρώτες ώρες και ενώ όλα έδειχναν πως επρόκειτο για ισλαμική τρομοκρατική ενέργεια, οι λαλίστατες –σήμερα- ενημερωτικές σελίδες, δεν τολμούσαν ούτε καν να γράψουν για το ενδεχόμενο αυτό, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν πολιτικώς ορθόν… Σήμερα, η εικόνα άλλαξε άρδην και στους πρώτους τίτλους των δημοσιευμάτων διαβάζουμε για τον «ακροδεξιό», πιθανώς «νεοναζί» (δείτε την φωτογραφία…!) και πέφτει γενικώς ένα «ξεσκόνισμα» στο παρελθόν του 32χρονου εύπορου Νορβηγού Anders Behring Breivik.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝ' Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΤΗ ΓΕΥΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΖΟΚΑΡΠΑΣΟ!


ΕΛΛΑΔΑ Σ'ΑΓΑΠΩ, ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ... Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ... ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Γεωπολιτικά Θέματα: Η μείωση του πληθυσμού άρχισε

Γεωπολιτικά Θέματα: Η μείωση του πληθυσμού άρχισε: "Mειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας! 10.964.020 είμασταν το 2001,γίναμε 10.787.690 και αυτή είναι μόνο η αρχή. Διαβάστε παρακάτω"

To πειραματόζωο


Το ευρώ…δεν ήταν σχεδιασμένο για χρεοκοπία. Γι’ αυτό η ηγεσία της ευρωζώνης χρειάστηκε ένα πειραματόζωο όταν ένιωσε για πρώτη φορά αυτή την απειλή. Και μολονότι το ένα μετά το άλλο αποτυχαίνουν, συνεχίζει τα πειράματα, όπως έδειξε η πρόσφατη Σύνοδος Κορυφής, με την ελπίδα πως θα την αποτρέψει. Το πρώτο…πείραμα δεν πήγε καλά, παρά την απάνθρωπη λιτότητα. Αν ρίξουμε μια ματιά στην Ιστορία, θα δούμε πως ελάχιστες χώρες στον κόσμο κατάφεραν να αναπτυχθούν με λιτότητα. Με μηδενικές δημόσιες δαπάνες, ναι, υπήρξαν μερικά ιστορικά παραδείγματα ανάπτυξης άλλων τομέων της οικονομίας, αλλά με τεράστιο κοινωνικό κόστος. 

Ο προκλητικός και αιθεροβάμων … Ερντογάν


Απορροφημένοι με τα οικονομικά μας προβλήματα, ουδόλως ασχοληθήκαμε αυτές τις ημέρες, με την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974. Την θυμήθηκαν και την ..τίμησαν με προκλητικό τρόπο, όμως, οι Τούρκοι. Με πρώτο και καλύτερο τον Ερντογάν, που έφτασε στα κατεχόμενα φρουρούμενος μάλιστα από κουστωδία 2000 αστυνομικών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Τούρκος πρωθυπουργός συμπεριφέρθηκε ως νεόπλουτο κουτσαβάκι που κάνει επίδειξη μαγκιάς στο γείτονά του.


Σταχυολογώ, μερικές μόνο από τις δηλώσεις του:
«Δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Κύπρος»!!!
«Μετά την έκρηξη στη ναυτική βάση, θα καταρρεύσει η οικονομία των Ελληνοκυπρίων όπως καταρρέει και η Ελλάδα»
Ο Ερντογάν υπαινίχθηκε ένωση των κατεχόμενων με τη Τουρκία, ενώ πέταξε με ελικόπτερο της τουρκικής αεροπορίας πάνω από την Αμμόχωστο και τη Μόρφου.
Είναι προφανές, ότι ο Ερντογάν, με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας , αισθάνεται ισχυρός και προκαλεί. Νομίζει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία για να προωθήσει τις τουρκικές διεκδικήσεις.
Έτσι κάνουν πάντα.
Αυτά σε όσους της από εδώ πλευράς, έχουν ακόμα την ψευδαίσθηση ότι ο Ερντογάν είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους και βαυκαλίζονται ότι μπορεί να επιτευχθεί κάποια λύση.
Η υπερχειλίζουσα αλαζονεία του Τούρκου πρωθυπουργού, που τον οδηγεί σε τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές, (στα όρια του τραμπουκισμού) ας ελπίσουμε ότι θα μας αφυπνίσει για να δούμε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.
Να δούμε πίσω από το προφίλ του, που με επιμέλεια καλλιεργούν στη χώρα μας διάφορες ΜΚΟ (με αδιαφανείς πηγές χρηματοδότησης).
Να συνειδητοποιήσουμε ότι η Τουρκία δεν είναι φίλος.
Είναι ένας επιθετικός και αδίσταχτος αντίπαλος.
Που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια διεθνείς κανόνες και συνθήκες.
Ένας τέτοιος αντίπαλος εκλαμβάνει την μετριοπάθεια, ως αδυναμία.
Και την καλή διάθεση, ως πρόθεση συνδιαλλαγής.
Ελπίζουμε μόνο να έχουν γνώσιν οι φύλακες.
Κ.Ρ.
antinews

Ο ρόλος του Ισραήλ και πως θέλει να βάλει «πόδι» σε Αιγαίο και Μεσόγειο!


Πριν τη συμφωνία για τη συνεκμετάλλευση του κοιτάσματος Λεβιάθαν με το Ισραήλ, η Κύπρος είχε συμφωνήσει να αναθέσει σε αμερικανική εταιρία να προχωρήσει σε έρευνες στα ανοιχτά της για πετρέλαιο Αυτό προκάλεσε την οργή των Τούρκων, οι οποίοι, απειλούν τις ΗΠΑ «δεν πρόκειται να επιτρέψουμε έρευνες» και ότι θα… πάνε το θέμα στον ΟΗΕ. Ήδη, βέβαια και η Τουρκία, σε συνεργασία με το Ψευδοκράτος διενεργούν έρευνες στην περιοχή και γι’ αυτό είχε σημασία η επίσκεψη Ερντογάν στα Κατεχόμενα και οι προκλητικές δηλώσεις για τους Κύπριους.

Θέλει ο ΤουρκοΜογγόλος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει

Θέλει ο ΤουρκοΜογγόλος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει

Ξέπλυμα μαύρου και αιματοβαμμένου χρήματος τάζει η Αλβανική Κυβέρνηση στους μετανάστες - Μεγάλη χαμένη η Ελλάδα.

Ξέπλυμα μαύρου και αιματοβαμμένου χρήματος τάζει η Αλβανική Κυβέρνηση στους μετανάστες - Μεγάλη χαμένη η Ελλάδα.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΚΥΠΡΟΣ 1974: Από το ημερολόγιο του πολεμιστή Περαμ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΚΥΠΡΟΣ 1974: Από το ημερολόγιο του πολεμιστή Περαμ...: "Κύπρος 20η Ιουλίου 1974 ώρα 05.30'. Ξυπνήσαμε πολύ πρωί μέσα σε μια απόλυτη ησυχία που βασίλευε παντού. Ξάφνου ακούμε την γειτόνισσα..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ... ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ... ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...: "Στις 24 Ιουλίου, αυτή την Κυριακή, στηνΦλώρινα, επιστρέφουμε για να δηλώσουμε τις προθέσεις μας και τις διαθέσεις μας να παραμείνουμε Πιστ..."

ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ... ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Στις 24 Ιουλίου, αυτή την Κυριακή, στην Φλώρινα, επιστρέφουμε για να δηλώσουμε τις προθέσεις μας και τις διαθέσεις μας να παραμείνουμε Πιστοί στον Μακεδονικό Αγώνα και ακλόνητα απέναντι, με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί, στους απόγονους των κομιτατζήδων, στους καθεστωτικούς προσκυνημένους και στους εγκάθετους της εχθρικής προπαγάνδας που εδώ και χρόνι δρά, προπαρασκευαστικά και ανενόχλητα, συνομωτόντας και με άλλες εχθρικές δυνάμεις, επιχειρώντας να δημιουργήσουν ένα ευρύ ανθελληνικό μέτωπο εντός της εως τώρα απελευθερωμένης Μακεδονία μας.

Επιστρέφουμε στην Φλώρινα, μαζί με αδέρφια μας και συναγωνιστές μας από κάθε γωνιά της Μακεδονίας και της Ελλάδος, που δεν λογαριάζουν χιλιόμετρα, ταλαιπωρίες, αντιξοότητες και δυσκολίες, προκειμένου να παραμείνουμε αμετακίνητοι από την υπόσχεση μας να βρισκόμαστε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τέτοια εποχή, εκεί που μαρτύρησαν κάτω από την διπλή Οθωμανοβουλγάρικη κάτοχη χιλιάδες Έλληνες της Μακεδονίας και της υπόλοιπης Ελλάδας.

tromaktiko: Λεφτά υπάρχουν για τους 250 Μουφτήδες της Θράκης κ...

tromaktiko: Λεφτά υπάρχουν για τους 250 Μουφτήδες της Θράκης κ...: "του Παναγιώτη Τελεβάντου Εχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον το σλόγκαν “λεφτά υπάρχουν” για να στιγματιστεί η πλήρης αναξιοπιστία του κ. πρωθ..."

Στους 232 Ανθυπολοχαγούς του Στρατού Ξηράς που αποφοίτησαν, οι 17 δεν είναι Έλληνες!

Στους 232 Ανθυπολοχαγούς του Στρατού Ξηράς που αποφοίτησαν, οι 17 δεν είναι Έλληνες!

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!


Κατατίθεται στη Βουλή η κατασκευή τεμένους στον Ελαιώνα - ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ - ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ανοίγει ξανά ο δρόμος για την κατασκευή τεμένους στον Ελαιώνα μετά την κατάθεση στη Βουλή τροπολογίας από το υπουργείο Περιβάλλοντος. Το τέμενος προβλέπεται να λειτουργήσει σε κτίσμα εντός δημοσίου κτήματος, στην πρώην ναυτική βάση Βοτανικού, το οποίο θα ανακαινιστεί και θα μετασκευαστεί καταλλήλως. Οι δαπάνες μελέτης και κατασκευής θα βαρύνουν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και εκτιμάται ότι θα κοστίσουν λιγότερο από τα 15 εκατ. ευρώ, που είχαν εγκριθεί το 2006. Το τέμενος θα εξυπηρετεί 500 πιστούς και δεν θα διαθέτει μιναρέ.

“ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ”, Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ EΘNIKOΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ«Ο ανθρωπισμός είναι ένας ανθρωποκεντρισμός, μια εκτός φύσεως και ιστορίας, ηθικού τύπου ιδεολογική προκατάληψη. Ο ανθρωπισμός πρέπει να ξεπεραστεί γιατί είναι το τελευταίο απομεινάρι του Πτολαιμαϊκού γεωκεντρισμού.»
Τι είναι το “Είναι και Χρόνος”; Είναι ο ριζοσπαστικός λόγος με τον οποίο ο Χάιντεγκερ ανατρέπει την παραδεδομένη φιλοσοφία και μεταφυσική του δυτικού ορθολογισμού από τον Καρτέσιο ίσαμε τον Χέγκελ και τον Νίτσε δια μέσου του Κάντ, ανασύροντας από την λήθη και επαναφέροντας στο επίκεντρο του στοχασμού το προφιλοσοφικό ερώτημα για το Είναι;

Η Ρωσία υπέρ της Κύπρου – Σκληρή απάντηση της Μόσχας στον Ερντογάν!


Θανάσης Αυγερινός - Ενοχλημένη δείχνει η Μόσχα από τις απειλητικές δηλώσεις Ερντογάν στα Κατεχόμενα, τις οποίες χαρακτηρίζει «εξαιρετικά σκληρές»,προσθέτοντας ότι μόνο η απαρέγκλιτη τήρηση από όλες τις χώρες χωρίς εξαίρεση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ μπορεί να επιτρέψει την επανένωση της Κύπρου. 

Τα εγκλήματα των “καλών”: ΕΝΑΣ ΤΑΦΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ80.000 Τσέτνικς  δολοφόνησε ο Τίτο- Βρέθηκαν τα οστά του Στρατηγού Μιχαΐλοβιτς
Η αποκάλυψη ενός τάφου στο Βελιγράδι έχει επαναφέρει τις συζητήσεις σε ολόκληρη τη Σερβία, γύρω από τα όσα έλαβαν χώρα κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο τάφος, είναι ένα λάκκος βάθος ενός μόνο μέτρου και βρέθηκε κοντά σε παλιές εγκαταστάσεις φυλακών στο πάλαι ποτέ νησάκι Άντα Σιγκανλίγια που σχημάτιζε ο μεγάλος παραπόταμος του Δούναβη, ο Σάβα ο οποίος διαπερνά τη Σερβική πρωτεύουσα.
Η Επιτροπή για την Αποκάλυψη Μυστικών Τάφων της Σερβίας, εξέδωσε ανακοίνωση Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

«ANTEΠΙΘΕΣΗ»: ΜΝΗΜΗ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 2011Εν μέσω θέρους, χίλιοι περίπου Συναγωνιστές απ’ ολάκερη την Ελλάδα συρρέουν για να αποτίσουν Φόρο Τιμής στους 300 Λακεδαιμόνιους και το Βασιλιά Λεωνίδα όπου το Άγαλμά του δεσπόζει στο φυσικό πεδίο. Σιωπηλός και Αγέρωχος. Με το Δόρυ παρατεταμένο και την Ασπίδα με έμβλημα τη Γοργώ που ανοίγει για να καταφέρει χτύπημα στο Βάρβαρο που διατάχτηκε από τον Μεγάλο Βασιλιά της Ασίας να υποτάξει τους “θρασείς” Έλληνες.

HeLLeNiCReVeNgE: ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙ...

HeLLeNiCReVeNgE: ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙ...: "Ζητάμε άτομα από όλη τη χωρά για να μοιράσουν φυλλάδια για την κάρτα πολίτη. Υπάρχουν ήδη κάποιες ομάδες αλλά δεν είμαστε αρκετοί να καλύψου..."

ΜΕΣΑ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ 5.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΕΞΩ Ο ΞΗΡΟΣ!!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥΣ!


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (ΚΑΙ) Ο Β. ΞΗΡΟΣ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο «ΤΑΡΖΑΝ»

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουλίου 23, 2011
Ελεύθερος αφέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Βασίλης Ξηρός
Να θυμίσουμε, ότι ο Β. Ξηρός είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 25 ετών κατά συγχώνευση, σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων, για: συνέργεια σε δολοφονία, συμμετοχή σε ληστείες, έκρηξη και συμμετοχή στην τρομοκρατική αναρχοκομμουνιστική συμμορία 17 Ν. Ο Β. Ξηρός αποφυλακίστηκε εκτίοντας τα 3/5 της ποινής του, αλλά όχι μόνον (καθότι κανονικά τα 3/5 συμπληρώνονταν στα 15 χρόνια κάθειρξης κι όχι στα 9). Τα 6 χρόνια που υπολείπονταν συμπληρώθηκαν με μεροκάματα σε αγροτικές φυλακές. Σε ποια χώρα του κόσμου οι καταδικασμένοι για τρομοκρατία απολαμβάνουν κανονικότατα τα ευεργετήματα που ισχύουν για τους υπολοίπους κρατουμένους; Μόνο στην «χώρα των θαυμάτων», στην μεταπολιτευτική Ελλάδα!Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΡΟΒΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΡΟΒΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ....: "Γιάννης Λάτσιος: ο κύριος… life style του ΑΝΤ1, ΚΚΕ εσωτ. Σταμάτης Μαλέλης: Γενικός Δερβέναγας του… κουτσομπολίστικου καναλιού Star και αν..."

Κύπρος, 37 χρόνια μετά: "Τούτη η μάχη δεν παύει"

Κύπρος, 37 χρόνια μετά: "Τούτη η μάχη δεν παύει"

O "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" ΤΟΥ ΕΠΑΜ [ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ]

H απο καρδιάς εθνεγερτική ομιλία του Παπα-Ηλία στην Ιδρυτική Συνάντηση του ΕΠΑΜ [ Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου ]
Αργυρούπολη 16-7-2011
http://el-gr.facebook.com:80/metopo/posts/203569919690290

Τι λέγει η Αγία Γραφή για τούς προφήτες Ηλία και Ενώχ στους έσχατους Χρόνους

Τι λέγει η Αγία Γραφή για τούς προφήτες Ηλία και Ενώχ στους έσχατους Χρόνους

Σε νυχτερινή εκπαίδευση με τα Huey της Αεροπορίας Στρατού

Σε νυχτερινή εκπαίδευση με τα Huey της Αεροπορίας Στρατού

Είναι ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας….

Είναι ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας….

Το κρυφό παρασκήνιο της ιστορικής απόφασης

Το κρυφό παρασκήνιο της ιστορικής απόφασης

“Εμφύλιος” στην Ισραηλινή κυβέρνηση για τη συγνώμη στη Τουρκία!

“Εμφύλιος” στην Ισραηλινή κυβέρνηση για τη συγνώμη στη Τουρκία!

Η απόφαση – βόμβα του ΔΔ της Χάγης που δικαιώνει την Ελλάδα!

Η απόφαση – βόμβα του ΔΔ της Χάγης που δικαιώνει την Ελλάδα!

Επίσημη χρεοκοπία - Η Fitch μας έθεσε σε καθεστώς "Restricted default"

Επίσημη χρεοκοπία - Η Fitch μας έθεσε σε καθεστώς "Restricted default"

Ταπείνωση: Και Τούρκοι στο "πακέτο διάσωσης" με απόφαση της κυβέρνησης

Ταπείνωση: Και Τούρκοι στο "πακέτο διάσωσης" με απόφαση της κυβέρνησης

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης πρώην Aρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης πρώην Aρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου

Ρ.Τ.Ερντογάν: ""Θέλουμε ένα Ναυτικό που να κυριαρχεί στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο"

Ρ.Τ.Ερντογάν: ""Θέλουμε ένα Ναυτικό που να κυριαρχεί στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο"

Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας για μια ζωή (τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας)

Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας για μια ζωή (τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας)

Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας για μια ζωή (τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας)

Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας για μια ζωή (τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας)

Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας για μια ζωή (τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας)

Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας για μια ζωή (τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας)

Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας για μια ζωή (τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας)

Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας για μια ζωή (τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας)

Στους 232 Ανθυπολοχαγούς του Στρατού Ξηράς που αποφοίτησαν, οι 17 δεν είναι Έλληνες!

Στους 232 Ανθυπολοχαγούς του Στρατού Ξηράς που αποφοίτησαν, οι 17 δεν είναι Έλληνες!

ΗΠΑ Τερματισμό των θρησκευτικών διακρίσεων στην Τουρκία ζητεί Επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων

ΗΠΑ Τερματισμό των θρησκευτικών διακρίσεων στην Τουρκία ζητεί Επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τουρκία: Έρευνα κατά του πρώην επιτελάρχη

Τουρκία: Έρευνα κατά του πρώην επιτελάρχη

Η Τουρκία πρέπει να σέβεται τα ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ για την Κύπρο

Η Τουρκία πρέπει να σέβεται τα ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ για την Κύπρο

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Ισραηλινού Προέδρου στην Κύπρο

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Ισραηλινού Προέδρου στην Κύπρο

Η «Απογευματινή» θα εκδίδεται στα τούρκικα κάθε Σάββατο

Η «Απογευματινή» θα εκδίδεται στα τούρκικα κάθε Σάββατο

Κυπριακό διάβημα στον ΟΗΕ για τις δηλώσεις Ερντογάν

Κυπριακό διάβημα στον ΟΗΕ για τις δηλώσεις Ερντογάν

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ «ΥΠΑΤΙΑ»Τους νομιμοποίησαν και μετά τους συνέλαβαν!

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ «ΥΠΑΤΙΑ»Τους νομιμοποίησαν και μετά τους συνέλαβαν!

Ο Μπισμπίκας θα κάψει πολλούς

Ο Μπισμπίκας θα κάψει πολλούς

ΑΝΑΛΥΣΗ: Γιατί οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ θα επιδεινωθούν

ΑΝΑΛΥΣΗ: Γιατί οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ θα επιδεινωθούν

Σταύρος Λυγερός: "Θολό τοπίο στα Ελληνοτουρκικά"

Σταύρος Λυγερός: "Θολό τοπίο στα Ελληνοτουρκικά"

«Περηφάνια» από τους μαξιμαλισμούς Ερντογάν Ήρθε στα λόγια μας ο Πρωθυπουργός, λέει η αξιωματική αντιπολίτευση

«Περηφάνια» από τους μαξιμαλισμούς Ερντογάν Ήρθε στα λόγια μας ο Πρωθυπουργός, λέει η αξιωματική αντιπολίτευση

Τι άλλαξε άραγε;

Τι άλλαξε άραγε;

Ocalan: I am the only person who can stop this war

Ocalan: I am the only person who can stop this war

Τα συμπεράσματα Σαμαρά για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής

Τα συμπεράσματα Σαμαρά για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής

Νορβηγία: Εκρηξη βόμβας σε κυβερνητικά κτήρια στο Οσλο, δύο νεκροί

Νορβηγία: Εκρηξη βόμβας σε κυβερνητικά κτήρια στο Οσλο, δύο νεκροί

«Επιλεκτικά» και ψύχραιμα

«Επιλεκτικά» και ψύχραιμα

Στη Βουλή τροπολογία για τη λειτουργία τεμένους στον Ελαιώνα

Στη Βουλή τροπολογία για τη λειτουργία τεμένους στον Ελαιώνα

BBC: Weary Herakles bust to be returned by US to Turkey

BBC: Weary Herakles bust to be returned by US to Turkey

Νότιο Κουρδιστάν: Ένας Στρατηγός και επτά Ιρανοί ανώτεροι αξιωματικοί σκοτώθηκαν από το PJAK

Νότιο Κουρδιστάν: Ένας Στρατηγός και επτά Ιρανοί ανώτεροι αξιωματικοί σκοτώθηκαν από το PJAK

Turkey vs the US: "A kinder Middle East hegemon"

Turkey vs the US: "A kinder Middle East hegemon"

ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ... ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ!ΦΥΣΙΚΑ, ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Οι Ιταλικές Αρχές αναζητούσαν με ευρωπαϊκό ένταλμα 39χρονο Ρουμάνο για βιασμό, ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών. Ο Ρουμάνος αναζητούνταν από τον 2007 για τα προαναφερθέντα εγκλήματα, τα οποία έλαβαν χώρα στην ιταλική πρωτεύουσα, Ρώμη. Ο Ρουμάνος, τελικά συνελήφθη από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην πατρίδα μας και συγκεκριμένα στην Κατερίνη, όπου και απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές.Ο κατηγορούμενος αναμένεται να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκ...

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΚόντρα στο ρεύμα... Που θέλει, μπάνια, διακοπές και καλοπέραση. Παραλία και θάλασσα κι όχι κάμπους και βουνά... Σε ένα ρεύμα που απαξιώνει ότι έχει σχέση με τον Εθνικό αγώνα. Που μας θέλει, ακραίους, άκαιρους, γραφικούς ή και ανύπαρκτους. Το ρεύμα των βολεμένων αλλά κι όσων διαμαρτύρονται γιατί ξεβολεύτηκαν, αλλά και πάλι δεν λένε να βάλουνε μυαλό!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΜΠΑΣ Με αφορμή την διάσκεψη Παλαιστινίων Πρέσβεων που θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, στις 23 και 24 Ιουλίου, ο Ερντογάν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής αρχής, Μαχμούντ Αμπάς. Εκτός από τον λόγο που θα απευθύνουν κατά την διάρκεια της διάσκεψης, οι δυο ηγέτες αναμένεται, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση, να πραγματοποιήσουν και κατ' ιδίαν συνάντηση, με το κυρίως θέμα της πολιτικής τους ατζέντας να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Συνάντηση μέσα σε θριαμβευτικό κλίμα Κ. Παπούλια, με τον George-JeffryΤο μεσημέρι της Παρασκευής έγινε –μέσα σε θριαμβευτικό κλίμα- συνάντηση του προέδρου της δημοκρατίας, Κ. Παπούλια, με τον πρωθυπουργό George-Jeffry (τον γνωστό… μεσσία), προκειμένου να τον ενημερώσει αυτός για το σκλάβωμα της Ελλάδος για τα επόμενα 50 χρόνια!

Η αποσύνθεση του κράτους και ο όρκος προς την Πατρίδα


Τις μέρες αυτές ο Ελληνισμός, σε Κύπρο και Ελλάδα, είναι συγκλονισμένος από το ατύχημα στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», στο Ζύγι της Κύπρου, που ανατινάχτηκε ως αποτέλεσμα διοικητικών και πολιτικών λαθών και παραλείψεων, που φθάνουν τα όρια του εγκλήματος. Ασφαλώς το θέμα της δέσμευσης του φορτίου του υπό κυπριακή σημαία πλοίου «Monchegorsk», πριν από 2,5 χρόνια, έχει σοβαρές πολιτικοδιπλωματικές πτυχές και παραμέτρους, που σχετίζονται με το Ιράν, τη Συρία, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, πτυχές που προσπαθούσε να διαχειριστεί και αντιμετωπίσει ο πρόεδρος Χριστόφιας και οι υπουργοί του. 

Ο Γεώργιος Παπασημάκης για την Άλωση .wmv

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

Οι Φινλανδοί ήθελαν ενέχυρο τον Παρθενώνα!


Τον Παρθενώνα και ελληνικά νησιά φέρονται να ζήτησαν ως εγγύηση οι Φινλανδοί, για να δώσουν το «πράσινο φως» για το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, αποκάλυψε η ιταλική Corriere della Sera, επικαλούμενη διπλωματικές πηγές.Οι πηγές, που ήταν μέσα στη διαπραγμάτευση, ανέφεραν ότι η φινλανδική πλευρά «ως προϋπόθεση για την παροχή νέων δανείων στην Ελλάδα, ζήτησε ως εγγυήσεις κρατικά ακίνητα, από την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα έως και ελληνικά νησιά, που αντιστοιχούν στο ποσό των 300 δισ. ευρώ».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...