Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ...


Σε αδιέξοδο η «Επιχείρηση Καντάφι»

Επειτα από τέσσερις μήνες εμπλοκής των νατοϊκών δυνάμεων ο λίβυος ηγέτης εξακολουθεί να ελέγχει πλήρως την κατάσταση
Του ΣΤ. ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ: «Δίνουμε την εντύπωση ότι αυτοσχεδιάζουμε καιβεβαίως δεν είμαστε ευθυγραμμισμένοι». Ο Αντρες Φογκ Ράσμουσεν σχολίαζε το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η Συμμαχία στη Λιβύη και όσοι βρίσκονταν δίπλα του την περασμένη Τρίτη στις Βρυξέλλες βεβαιώνουν ότι «είπε και πολλά άλλα», για αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που λαμβάνουν κάποιες κυβερνήσεις αυθαίρετα και χωρίς να ενημερώνουν προηγουμένως τον Γενικό Γραμματέα κτλ., κτλ. Η αγανάκτηση του συνήθως ψύχραιμου Ράσμουσεν είναι δικαιολογημένη.

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Βρόμικα διεθνή πολιτικά παιγνίδια


Του Μιχάλη Ιγνατίου
Είναι γεγονός πως οι άνευ προηγουμένου προκλητικότατες και με βάναυσο τρόπο διατυπωμένες δηλώσεις του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, έχουν τορπιλίσει τις «κυπριακής ιδιοκτησίας» διαπραγματεύσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και του κατοχικού ηγέτη, Ντερβίς Ερογλου. Το παραδέχθηκε ακόμα και ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού και η δήλωσή του έχει μεγάλη σημασία, καθώς είναι το «πνευματικό και κομματικό παιδί» του κ. Χριστόφια. Ο Κύπριος ηγέτης έπρεπε ως αντίδραση στις κυνικές απειλές του κ. Ερντογάν, να μην συνεχίσει τον διάλογο και να απαιτήσει από τον άβουλο γενικό γραμματέα Μπαν κι Μουν να τοποθετηθεί επί του θέματος με τρόπο που να ικανοποιεί τη Λευκωσία. Δυστυχώς, δεν το έπραξε και κακώς νόμισε πως «καθάρισε» με την καθυστερημένη διαμαρτυρία του, την οποία θεωρώ χλιαρή, άρα και άνευ σημασίας. 

Η «ενεργειακή υπέρβαση» της κρίσης


Του Χριστόδουλου Κ. Γιαλλουρίδη
Διερωτάται κανείς, εκ πρώτης όψεως, και με βαθιά θλίψη, πώς τα κατάφεραν Αθήνα και Λευκωσία, δύο ελληνικά κράτη, να βρίσκονται σε μια βαθιά, σχεδόν υπαρξιακή κρίση, με προφανείς τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα της ζωής και παρουσίας τους στο κόσμο, και με ιδιαίτερη βέβαια έμφαση στο πολιτικό επίπεδο, όπου οι εκδηλώσεις της βαθιάς κρίσης στο επίπεδο της κυριαρχίας και της ικανότητας διαπραγμάτευσης και χάραξης στρατηγικής είναι πρόδηλες. 
Η Κύπρος, μετά το ολέθριο πλήγμα αυτοχειρίας που υπέστη την 11η Αυγούστου, με δεδομένες τις δυνατότητες που έχει ο ελληνισμός στη Μεγαλόνησο να μετατρέπει τις κρίσεις σε ευκαιρίες ανάκαμψης, αλλά και την παραδοσιακή ικανότητά του όχι μόνο να πειθαρχεί, να προσλαμβάνει την έννοια του κοινού καλού, να λειτουργεί συναινετικά και να σέβεται τους θεσμούς, μπορεί να ανακάμψει, μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία. 

ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 1,2 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!


ΓΛΕΖΟΣ - ΛΗΝΑΙΟΣ 1,2 τρισ. μας χρωστάει η Γερμανία

Αναλυτικά και αποκαλυπτικά στοιχεία για το μεγάλο θέμα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα παρέθεσαν, λίγες ημέρες πριν στη Βουλή,ο Μανώλης Γλέζος και ο Στέφανος Ληναίος, πρόεδρος και υπεύθυνος αντίστοιχα της γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των οφειλών αυτών.

Κατέθεσαν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής και ιδιαίτερα ο Μ. Γλέζος αναφέρθηκε διεξοδικά στις οφειλές. Οπως είπε, το πρώτο κεφάλαιο αφορά τις οφειλές προς το Ελληνικό Δημόσιο. 

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛ...

Anticki Makedonci ili Sloveni? Η αλήθεια - the truth - вистината

Ο Α/ΓΕΣ φωτογραφίζεται μπροστά στη τάφρο του Έβρου.


Στην επίσκεψή του στη περιοχή του Δ’ Σώματος Στρατού ο Α/ΓΕΣ Φ.Φραγκούλης, έβγαλε κάποιες φωτογραφίες οι οποίες όμως δεν τραβήχτηκαν απ΄ ότι φαίνεται έτσι τυχαία. Ο Α/ΓΕΣ έχει φωτογραφηθεί, έχοντας πίσω τη περίφημη τάφρο που άνοιξε το ΓΕΣ στον Έβρο και αποτελεί πια ένα απροσπέλαστο εμπόδιο όχι μόνο για στρατιωτικές εχθρικές κινήσεις,αλλά και για τους λαθρομετανάστες. Το πλάτος της 30 μέτρα και το βάθος της πάνω από επτά. Ιδου οι φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστής δεν είναι ο Α/ΓΕΣ αλλά …το τοπίο.

Παπανδρέου > "Τι να κάνω; Να πουλήσω την Πελοπόννησο;"

Το παρασκήνιο της δραματικής Συνόδου Κορυφής αποκαλύπτει δημοσίευμα του Βήματος, που επικαλείται ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στον πρωθυπουργό στην κρίσιμη συνάντηση. Σύμφωνα με αυτό, συναντώντας τις αντιδράσεις των Φινλανδών και των Σλοβάκων για ένα νέο δάνειο προς την Ελλάδα, ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε υψηλούς τόνους και τους ρώτησε: "τί θέλετε να κάνω για να πεισθήτε; Θελετε να βάλω ενέχυρο τα νησιά ή να πουλήσουμε την Πελοπόννησο;".

Athena (Εις τα Βάθη της Καρδιάς μου)

ΠΑΝΑΞΙΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ!


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Το πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ καταγράφει μια εξαίρετη συνέντευξη με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο, ο οποίος έδωσε πολύ σαφείς και πολύ ορθές απαντήσεις σε όλα τα εύστοχα ερωτήματα που του έθεσε ο....
Διαβάστε περισσότερα...

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΗΣ AIR FRANCE


Λανθασμένοι χειρισμοί και ελλιπής εκπαίδευση των πιλότων, τα αίτια της τραγωδίας της πτήσης της Air France

Οι συγκυβερνήτες της μοιραίας πτήσης της Air France δεν είχαν την κατάλληλη εκπαίδευση και έκαναν λανθασμένους χειρισμούς. Το πόρισμα βγήκε σήμερα για ένα δυστύχημα που συγκλόνισε πριν από 2 χρόνια.
Μια σειρά λανθασμένων χειρισμών του....
Διαβάστε περισσότερα...

Η Τουρκία πολεμά τους Έλληνες αυτοκινητιστές


Η Τουρκία συνεχίζει να επιβαρύνει με υπέρογκα ποσά τους Έλληνες αυτοκινητιστές που διέρχονται από και προς το έδαφός της, καθώς και transit με προορισμό τρίτες χώρες, Συρία, Ιορδανία, Γεωργία, Ιράκ, όπως επισημαίνει με έγγραφό της η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ). Παράλληλα, σημειώνει, καταστρατηγώντας κάθε έννοια νομιμότητας, «πριμοδοτούν» τους Τούρκους συναδέλφους για τις προς Ελλάδα διελεύσεις τους με φθηνό πετρέλαιο, νοθεύοντας τον υγιή ανταγωνισμό.

Προσοχή στις συμμαχίες


Του Σάββα Καλεντερίδη
Ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια, τα δυο τελευταία χρόνια όμως για μεγάλη μερίδα των Ελλήνων έχει λάβει κυριολεκτικά χαρακτήρα «σανίδας σωτηρίας» ή ενός ιδιότυπου σωσιβίου, που είναι ικανό να σηκώσει όλο το βάρος και να λύσει το σύνολο των προβλημάτων της χώρας μας, που βουλιάζει στον ωκεανό των σκανδάλων, της ανυποληψίας και της ανικανότητας των πολιτικών και της κατάρρευσης του ελληνικού κράτους. Ο λόγος για τις αναπτυσσόμενες σχέσεις Ελλάδος-Ισραήλ, που κινούνται στην κατεύθυνση σύναψης στρατηγικής σχέσης.

Ο «πρέσβης Δανιήλ» τραπεζίτης στην Αθήνα στη θέση του Λαυρεντιάδη! - Έκαστος στο είδος του και ο Ιουδαίος εκει που πρέπει για να κάνουν την κρίση ευκαιρία


Ο Δανιήλ Σπέκχαρντ διεκδικεί επάξια μια ιστορική πρωτιά στα ελληνικά χρονικά: είναι ο πρώτος Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, που μετά τη λήξη της θητείας του στο State Department αναβαπτίζεται ως τραπεζίτης, τροφοδοτώντας πλείστα όσα σενάρια για τις επόμενες κινήσεις του. Η πληροφορία για την αποχώρηση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη από τη θέση του προέδρου της Proton Bank, που κυκλοφόρησε χθες στα τραπεζικά γραφεία, ελάχιστους εξέπληξε. Ουδείς είχε προβλέψει, όμως, το όνομα του διαδόχου του: είναι ο διπλωμάτης καριέρας, Ντάνιελ Σπέκχαρντ! 
Ο Σπέκχαρντ διεκδικεί επάξια μια ιστορική πρωτιά στα ελληνικά χρονικά: είναι ο πρώτος Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, που μετά τη λήξη της θητείας του στο State Department αναβαπτίζεται ως τραπεζίτης, τροφοδοτώντας πλείστα όσα σενάρια για τις επόμενες κινήσεις του.

Zionist Terrorism in Norway

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ!


Αναισθησία και ραγιαδισμός από την στρατιωτική και την πολιτική ηγεσία - Τα τούρκικα καράβια που έφτασαν στην Σούδα κάτω από τεράστια προστασία ήταν δύο, και μάλιστα το ένα είχε δέσει ακριβώς δίπλα από το Ελληνικό ναρκαλιευτικό “ΚΑΛΥΨΩ”. Οι δε τούρκοι για να βγουν στην στεριά περνούσαν πάνω από το Ελληνικό και όλα αυτά μόλις 50 μέτρα από τον μεγάλης στρατηγικής σημασίας ναύσταθμο Σούδας! Το άλλο ήταν η φρεγάτα “HASSAN PASHA”. Κανένα από τα δύο αυτά τούρκικα πολεμικά καράβια δεν είχε σηκώσει Ελληνική σημαία Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ – Λίγοι και μετά πολλών


Η μυσταγωγός της μεταπολεμικής Ευρωπαϊκής ιδέας, Savitri Devi, διακρίνει τους ηγέτες σε τρεις κατηγορίες. Αυτούς που βρίσκονται «μέσα στο χρόνο», αυτούς που βρίσκονται «πέρα από το χρόνο», και αυτούς που στέκονται «ενάντια στο χρόνο».

Εχουμε συχνά εκφράσει την πεποίθησή μας πως αν ο Ελληνας, αν ο Λευκός, Ευρωπαίος Ανθρωπος δεν θέλει από ραθυμία ή δειλία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που του ορίζουν οι κανόνες του Αίματος που η ίδια η θεϊκή Φύση του επιβάλλει, τότε του αξίζει να κατεβεί στην άβυσσο της ιστορικής λήθης και της φυλετικής ανυπαρξίας, σαν κάποιο είδος χαμένου δεινοσαύρου. Ευχόμαστε έτσι και προσδοκούμε το τέλος αυτού του κόσμου της σήψης και της υποκρισίας με την πίστη ότι από τα αποκαϊδια του θα ξεφυτρώσει μια νέα γενιά σφυρηλατημένη στο αμόνι της δύναμης και της θέλησης. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΔΩΡΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ


Είναι γεγονός ότι στους περισσότερους, από όσους σήμερα ασχολούνται με την Αρχαία Ελληνική Ιστορία, είναι πλέον δημοφιλής η Αθήνα από την Σπάρτη. Αυτό πάντοτε βεβαίως κάτω από την καθοδήγηση του κατεστημένου των Πανεπιστημίων, που στην εποχή μας μοιραία είναι και αυτό φιλελεύθερο και… δημοκρατικό. Η Αρχαία Σπάρτη φαντάζει στα μάτια των πολλών σήμερα σαν ένα απόλυτα τυραννικό στρατιωτικό καθεστώς. Φυσικά και δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Η Σπάρτη υπήρξε ένα πρότυπο πολιτείας, στην οποία κυριαρχούσε η Δικαιοσύνη, η Ισοπολιτεία και προπαντός το κοινό συμφέρον, η Τιμή, η Αξιοπρέπεια και το Καθήκον.

Ένα από τα πρώτα μέτρα που έλαβε ο Λυκούργος ήταν ως γνωστόν η κατάργηση του νομίσματος και η αντικατάστασή του με δύσχρηστα ογκώδη σιδερένια νομίσματα. Χιλιάδες χρόνια αργότερα, ένας μεγάλος του πνεύματος και της τέχνης της σύγχρονης εποχής, ο Βάγκνερ, τοποθετούσε στον χρυσό του Ρήνου όλα τα κακά του κόσμου. Το χρήμα ήταν το κακό και αυτό ο Λυκούργος το είχε διαπιστώσει πριν από 27 ολόκληρους αιώνες. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ! ΣΤΑΧΤΗ Η ΑΓΧΙΑΛΟΣ!


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΣΠΙΤΙΑ, 2 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ... βουλγάροι κομιτατζήδες ζώα 30 Ιουλίου 1906... Ο Μακεδονικός Αγώνας κρατεί αλλά στην Ανατολική Ρωμυλία, οι βούλγαροι θα πάρουν εκδίκηση. Σαν λυσσασμένα σκυλιά άτακτα τμήματα Βουλγάρων (Κομιτατζήδες) με αρχηγό τον Δραγιοϋλεφ, επιτίθενται εναντίον των ελληνικών σχολείων και εκκλησιών της Αγχιάλου και, παρά τη σθεναρή αντίσταση των κατοίκων της και την παρουσία Χωροφυλακής, πυρπολούν μεγάλο μέρος της πόλης και σφάζουν απροστάτευτο πληθυσμό. Ανάλογες καταστροφές γίνονται σε όλα τα κέντρα του ελληνισμού της Ανατολικής Ρωμυλίας. Όσοι...

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΧΙΑΛΟ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΟΥΜΠΙΩΤΗΣ ΜΑΚΕΛΕΥΕΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ


ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑ Πάλι σαν σήμερα... 30 Ιουλίου του 1907, ένα χρόνο μετά την σφαγή και το κάψιμο στην Ανατολική Ρωμυλία από τους Βούλγαρους. Τμήμα του ανταρτικού σώματος του Δουμπιώτη, υπό τους Λοχίες Λούρο και Κορδίστα, διαλύει συμμορία κομιτατζήδων κοντά στη θέση Ξηροβούνι, ανάμεσα στο Ξηρολίβαδο και στην Κουμαριά της περιοχής της Βέροιας και κατορθώνει να εξοντώσει τον αρχικομιτατζή Κασάπτσε, που ήταν εμπνευστής της παγίδευσης και του απαγχονισμού του Ανθυπολοχαγού Αγαπηνού (Άγρα), τον οποίο ο Νικόλαος Δουμπιώτης είχε αντικαταστήσει... Ποιός ήταν ο Νικόλαος Δουμπιώτης Γεννήθηκε στην Αταλάντη...

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ, ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!


Αν δεν αντιληφθούμε τί έφταιξε, δεν πρόκειται να σωθούμε ως χώρα και ως έθνος.


NAMCO PONY: Μια διδακτική ιστορία, για το γιατί η Ελλάδα δεν αξίζει να σωθεί !

Η περιπέτεια της NAMCO στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου είναι χαρακτηριστική για την σύγκρουση των μεγάλων συμφερόντων που «έπνιξαν» όλες τις προσπάθειες για την ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας (και όχι μόνο!) στην Ελλάδα.
Οι ιδρυτές της εταιρείας, βίωσαν την απόλυτη επιτυχία έχοντας καταφέρει να παράγουν στο εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη 8- 10 αυτοκίνητα ημερησίως, γεγονός πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και με προστιθέμενη ελληνική αξία 67%, οι πωλήσεις ξεπερνούσαν τις 18.000, ενώ ο Ελληνικός Στρατός, η αεροπορία και το Ναυτικό έδειχναν την προτίμησή τους στα... άλογα των Pony, αφού το κόστος λειτουργίας και συντήρησης πέντε εξ αυτών ήταν μικρότερο από ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΠΟΝΤΟΣ!


Νέα "επιτυχία" του τουρκικού στρατού ενάντια στο PKK

 Δύο στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και ένας λοχίας τραυματίστηκε σε σύγκρουση μεταξύ τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων και Μαχητών του HPG ( στρατιωτική πτέρυγα του PKK) σε αγροτική περιοχή του χωριού Aktütün στην πόλη Şemdinli, της Επαρχίας  Χακάρι την  Παρασκευή το βράδυ.

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ 29/7/2011

Τι σημαίνει για την Ελλάδα η επιλογή “ισλαμιστή” Αρχηγού στη Τουρκία


Ισλαμιστής ή καιροσκόπος; Ότι κι από τα δύο κι αν αποδειχτεί ο νέος Αρχηγός των Τουρκικών ΕΔ,Νετζέντ Οζέλ ένα είναι βέβαιο: θα αποτελέσει μια νέα πραγματικότητα στις ελληνοτουρκικές στρατιωτικές σχέσεις,είτε αυτές είναι καλές ,είτε περάσουν σε φάση έντασης. Μια πραγματικότητα που θα χρειαστεί στενή παρακολούθηση και καλή ανάλυση. Μέχρι σήμερα οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν απέναντί τους το λεγόμενο κεμαλικό κατεστημένο. 

Αθήνα καλεί Μόσχα: Οι “μεσίτες” βλάπτουν τις ελληνορωσικές σχέσεις!


“Οι ελληνορωσικές σχέσεις είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση και μπορούν δεν περνούν ούτε μέσω μεσιτικων γραφείων της λεωφόρου Κηφισίας, τα οποία συστηματικά παραπληροφορούν μέσω συγκκειρμένων “αγωγών” ΜΜΕ”, έλεγε με νόημα αξιωματούχος του υπουργείου Αμυνας με αφορμή αυθαίρετους πανηγυρισμούς περί δήθεν ξεπαγώματος του προγράμματος ΒΜP-3 μετά απο παρέμβαση Πούτιν! ‘Οπως διευκρίνισε αρμόδια πηγή του Πενταγώνου “ καμια παρέμβαση απο κανέναν ξένο ηγέτη δεν μπορεί να υπαγορεύσει τις εξοπλιστικες προμήθειες της χώρας. 

"Γραμμή Μαζινό" στον Έβρο: Ευφυές στρατήγημα ή σφάλμα στρατηγικής;

"Γραμμή Μαζινό" στον Έβρο: Ευφυές στρατήγημα ή σφάλμα στρατηγικής;

Οι εξελίξεις στην Τουρκία απαιτούν επαγρύπνηση

Οι εξελίξεις στην Τουρκία απαιτούν επαγρύπνηση

Τι ακριβώς μας χρωστάνε οι Γερμανοί με τις αποζημιώσεις. Δείτε το λογαριασμό

Τι ακριβώς μας χρωστάνε οι Γερμανοί με τις αποζημιώσεις. Δείτε το λογαριασμό

Για τα παλικάρια που πήγαν στη Φλώρινα


                                                
Οι Ελληνες Πατριώτες και Εθνικιστές αντικαθιστούν το ανάλγητo γραικυλικό κράτος των αθλίων πολιτικαντηδων στην προάσπιση των εθνικών Θεμάτων και την σωτηρία της Πατρίδος. Τα παλικάρια που πήγαν στην Φλώρινα, καθώς και οι ντόπιοι Μακεδόνες Εθνικιστές εκτός από τη συγκίνηση και το θαυμασμό που μας προκάλεσαν, έδωσαν και ένα βαρυσήμαντο μήνυμα στους εχθρούς του έθνους:

Καταδίκη Τούρκου υπηκόου για κατασκοπεία στην Ουκρανία

Καταδίκη Τούρκου υπηκόου για κατασκοπεία στην Ουκρανία

Τι ακριβώς μας χρωστάνε οι Γερμανοί με τις αποζημιώσεις. Δείτε το λογαριασμό

Τι ακριβώς μας χρωστάνε οι Γερμανοί με τις αποζημιώσεις. Δείτε το λογαριασμό

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ Ο,ΤΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ!

ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ Ο,ΤΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ!

Έτσι καταστρέφουν την Παιδεία και την έρευνα εν Ελλάδι…

Έτσι καταστρέφουν την Παιδεία και την έρευνα εν Ελλάδι…

Η Ελλάδα στην τροχιά των κατασκοπευτικών δορυφόρων

Η Ελλάδα στην τροχιά των κατασκοπευτικών δορυφόρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"!
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μελίτης του δήμου Φλώρινας, Παναγιώτης Αναστασιάδης, (ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ) παραχώρησε στις 20 Ιουλίου συνέντευξη στην εφημερίδα «Ντνέβνικ» των Σκοπίων. Στη συνέντευξη αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δημιουργία κρατικού ραδιοφώνου της «Μακεδονίας» που θα λειτουργεί από τη Φλώρινα, τονίζει πως στη Μελίτη ζουν 2.300 Μακεδόνες και μερικοί Τούρκοι, Αλβανοί και Γραικομάνοι, ζητά να διδάσκεται στα σχολεία η Σλαβομακεδονική γλώσσα, ενώ ξεκαθαρίζει πως εκλέχτηκε πρόεδρος από το «Ουράνιο Τόξο» και όχι από το ΠΑΣΟΚ.

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ: ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ" ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ! ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ

"ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΑ... "


Μόνο από την φωτογραφία καταλαβείνει κανείς γιατί είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ αυτή η "ένωση". Σε πρώτο πλάνο κάτω ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάταντζη
Στην Μελίτη βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η ΠΑΡΑΝΟΜΗ τουρκική ένωση Ξάνθης σφυρηλατώντας την άποψη ότι όλοι οι ξένοι εγκάθετοι ΣΥΜΟΜΩΤΟΥΝ εις βάρος της Πατρίδας μας και ενώνουν τις δυνάμεις τους και την προπαγάνδα τους. Δεν έχει σημασία αν η επανάσταση του ίλιντεν έγινε (ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ) ενάντια στην Οθωμανική κατοχή από τους βούλγαρους.

Ο Γεώργιος Παπασημάκης για την Άλωση .wmv

Ο Παπανδρέου γνώριζε για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή ~ Ας μιλήσουμε επιτέλους!

Ο Παπανδρέου γνώριζε για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή ~ Ας μιλήσουμε επιτέλους!
http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_8693.html

ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ Ο,ΤΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ!

ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ Ο,ΤΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ!

http://www.pentapostagma.gr/2011/07/blog-post_4001.html

ΕΝΩΘΕΙΤΕ Ή ΕΝΩΝΟΥΝ ΜΑΣ (ως πληβείους στην Νέα Υόρκη και όχι μόνον)

http://www.inews.gr/116/enotheite-i-enonoun-mas-os-pliveious-stin-nea-yorki-kai-ochi-monon.htm

Τι είναι και τι θέλει το ΕΠΑΜ;

Tι είναι και τι θέλει το ΕΠΑΜ;

Του Δημήτρη Καζάκη

Το ελληνικό ολοκαύτωμα για το οποίο όλοι κάνουν πως δεν γνωρίζουν! (Σπάνιο οπτικό ντοκουμέντο) ~ Λόγιος Ερμής

Το ελληνικό ολοκαύτωμα για το οποίο όλοι κάνουν πως δεν γνωρίζουν! (Σπάνιο οπτικό ντοκουμέντο) ~ Λόγιος Ερμής

Το ελληνικό ολοκαύτωμα από την γερμανική βαρβαρική θηριωδία, και η προσπάθεια αφανισμού του ελληνισμού που προκάλεσαν οι σημερινοί μας οικονομικοί διώκτες και άρπαγες, για το οποίο όλοι κάνουν πως δεν γνωρίζουν, και προτιμούν φορώντας το σκουφάκι να εορτάζουν μόνο το Εβραϊκό.

http://logioshermes.blogspot.com/2011/07/blog-post_25.html

Η Τουρκία καπηλεύεται την Ελληνική Ιστορία…

Η Τουρκία καπηλεύεται την Ελληνική Ιστορία…

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ...: "Τοποθεσία: Αθήνα, πλατεία Συντάγματος Έτος Δημιουργίας: 1929-1930 Αποκαλυπτήρια: 25 Μαρτίου 1932 Αφιερωμένο στους Πεσόντες Πολεμιστές της Ελ..."

Γεωπολιτικά Θέματα: Προκλητικές δηλώσεις Γκρουέφσκι για την ονομασία

Γεωπολιτικά Θέματα: Προκλητικές δηλώσεις Γκρουέφσκι για την ονομασία: "Ο Γκρουέφσκι μίλησε για τις προτεραιότητες της ΠΓΔΜ καθώς και για την ονομασία"

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Τριανταεπτά χρόνια μετά και η τούρκικη εισβολή συν...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Τριανταεπτά χρόνια μετά και η τούρκικη εισβολή συν...: "'Ένοιωσα ότι ζούσα τις μέρες του '74 όταν αντίκρισα έτσι το σπίτι μου' Ξεκινώντας με αυτά τα λόγια και με σφιγμένη τη καρδιά, ένας χωριανός..."

xρονοτοπία 19-07-2011 - Ο Χρόνος

xρονοτοπία 19-07-2011 - Ο Χρόνος

Για πετρέλαιο ψάχνει και η Τουρκία!

Για πετρέλαιο ψάχνει και η Τουρκία!

Ακυρώνεται το Μεσοπρόθεσμο και αναθεωρείται προς το χειρότερο

Ακυρώνεται το Μεσοπρόθεσμο και αναθεωρείται προς το χειρότερο

Αθήνα-Μόσχα: Επιχείρηση "ξεπάγωμα" με BMP-3HEL & SHORADS!

Αθήνα-Μόσχα: Επιχείρηση "ξεπάγωμα" με BMP-3HEL & SHORADS!

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ -μέρος 1ο-

Μετά τη Κύπρο, στο Αζερμπαϊτζάν ο Ερντογάν,για τον αγωγό Nabucco

Μετά τη Κύπρο, στο Αζερμπαϊτζάν ο Ερντογάν,για τον αγωγό Nabucco

Προειδοποίηση του ΝΑΤΟ στην Τουρκία για τα αντιβαλλιστικά συστήματα!

Προειδοποίηση του ΝΑΤΟ στην Τουρκία για τα αντιβαλλιστικά συστήματα!

Ληστές και μπαχαλάκηδες κάνουν πλιάτσικο στην άμοιρη Ελλάδα

Ληστές και μπαχαλάκηδες κάνουν πλιάτσικο στην άμοιρη Ελλάδα

Oι 10 πύραυλοι του 2007 και η στάση του αειμνήστου Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου

Oι 10 πύραυλοι του 2007 και η στάση του αειμνήστου Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου

Nαυπήγηση ερευνητικού σκάφους από τη Τουρκία

Nαυπήγηση ερευνητικού σκάφους από τη Τουρκία

ΕΥΠ Αυτό ήταν το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή! Εμπλοκή της Mossad και των Βρετανών...!

ΕΥΠ Αυτό ήταν το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή! Εμπλοκή της Mossad και των Βρετανών...!

Γεράκι του Αιγαίου: Στόχος, 04/03/10, Επιθετικό Δόγμα: Η μόνη Ελληνική...

Γεράκι του Αιγαίου: Στόχος, 04/03/10, Επιθετικό Δόγμα: Η μόνη Ελληνική...: "Στόχος, 04/03/10 Επιθετικό Δόγμα: Η μόνη Ελληνική Επιλογή Η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την αιώνια μοίρα της. Πόλεμος για τ..."

Οι Έλληνες Ναίτες Ιππότες κάνουν τον "ΚΙΝΕΖΟ"!!!

Οι Έλληνες Ναίτες Ιππότες κάνουν τον "ΚΙΝΕΖΟ"!!!

Όλα ήταν προσχεδιασμένα για την Ελλάδα…

Όλα ήταν προσχεδιασμένα για την Ελλάδα…

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙ...: "Πολλά από τα παρακάτω θέατρα κτίστηκαν όταν η κλασική περίοδος του αθηναϊκού θεάτρου είχε πλέον παρέλθει. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσετα..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: ΕΛ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: ΕΛ...: "ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΟΥΒΕΡΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ... Έρευνα Ελληνίδας επιστήμονα από το ΑΠΘ φέρνει νέες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της ρευματοειδούς α..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩ...: "Το ελληνικό ολοκαύτωμα από την γερμανική βαρβαρική θηριωδία, και η προσπάθεια αφανισμού του ελληνισμού που προκάλεσαν οι σημερινοί μας οικ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ...: "«Χειρονομία καλής θέλησης» χαρακτήρισε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, την απόσυρση τ..."

Οι Έλληνες Ναίτες Ιππότες κάνουν τον "ΚΙΝΕΖΟ"!!!

Οι Έλληνες Ναίτες Ιππότες κάνουν τον "ΚΙΝΕΖΟ"!!!

Οι Έλληνες Ναίτες Ιππότες κάνουν τον "ΚΙΝΕΖΟ"!!!

Οι Έλληνες Ναίτες Ιππότες κάνουν τον "ΚΙΝΕΖΟ"!!!

Οι Έλληνες Ναίτες Ιππότες κάνουν τον "ΚΙΝΕΖΟ"!!!

Οι Έλληνες Ναίτες Ιππότες κάνουν τον "ΚΙΝΕΖΟ"!!!

Όλα ήταν προσχεδιασμένα για την Ελλάδα…

Όλα ήταν προσχεδιασμένα για την Ελλάδα…

Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 40 ΕΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕ

Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 40 ΕΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕ

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

PRAVDA: Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ δολοφονούν τους Ιρανούς επιστήμονες!

PRAVDA: Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ δολοφονούν τους Ιρανούς επιστήμονες!

Πως συνδέονται οι Ναϊτες Ιππότες με τους Σιωνιστές, τους Μασόνους και τους Ιλουμινάτι

Πως συνδέονται οι Ναϊτες Ιππότες με τους Σιωνιστές, τους Μασόνους και τους Ιλουμινάτι

tromaktiko: Αγνοούν το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, επαναφέρουν το ...

tromaktiko: Αγνοούν το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, επαναφέρουν το ...: "To 2007 προκλήθηκε σημαντική αναστάτωση στην ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα για τις ιστορικές ανακρίβειες που..."

Λεφτά υπάρχουν! 600.000 για αποκατάσταση …ευστάθειας Μιναρέ!…

Λεφτά υπάρχουν! 600.000 για αποκατάσταση …ευστάθειας Μιναρέ!…

Στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ θα γιορτάσουν οι μουσουλμάνοι το Ραμαζάνι

Στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ θα γιορτάσουν οι μουσουλμάνοι το Ραμαζάνι

MONEY by Andreas Athinaios

Η ΓΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ Ν'ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

> MONEY by Andreas Athinaios (ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)
>
> http://www.youtube.com/watch?v=BwhPXcakqCk&feature=BFa&list=ULhM6vTRtzrJk&index=1
>
> http://www.youtube.com/watch?v=6rBRTiyAh7E&feature=BFa&list=ULhM6vTRtzrJk&index=2
>
> http://www.youtube.com/watch?v=SYIoIiVWuwE&feature=BFa&list=ULhM6vTRtzrJk&index=3
>
> http://www.youtube.com/watch?v=6nzk1bqng_g&feature=BFa&list=ULhM6vTRtzrJk&index=4
>
> http://www.youtube.com/watch?v=-Vh7O468o04&feature=BFa&list=ULhM6vTRtzrJk&index=5
>
> http://www.youtube.com/watch?v=LxTHJqmJ5bo&feature=BFa&list=ULhM6vTRtzrJk&index=6

BYZANTINE EMPIRE - [476 AD - 1453 AD]

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΧΕΙΜΑΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ
Την Κυριακή 7 Αυγούστου και ώρα 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στην Χειμάρρα εκδήλωση μνήμης προς τιμή του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα. Στις 12 Αυγούστου του περασμένου έτους, ο συμπατριώτης μας Αριστοτέλης Γκούμας δολοφονήθηκε άγρια από μία ομάδα Αλβανών εθνικιστών επειδή απλά μιλούσε Ελληνικά.

ΝΕΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ,ΕΝΑ ΝΕΟΜΠΛΟΓΚ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΥΛΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΚΕΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

Εκδήλωση Εθνικιστών και Πατριωτών στην Φλώρινα Νο1ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΕΥΓΕ!

Εκδήλωση Εθνικιστών και Πατριωτών στην Φλώρινα Νο2

About a Greek-turkish conflict at the Aegean, Cyprus and Thrace


Answering to questions about a Greek-turkish conflict at the Aegean, Cyprus and Thrace

 The Greek Army is one of the strongest globally. It is also the bravest and we have many proofs about that from antiquity and Byzantine days since today. A war with Turkey will be mainly in the air and sea where Hellenic Air-force is better than the Mongolian and it is more than certain that our pilots will send mongols at the bottom of the Aegean when time comes. Hellenic navy has a very old tradition and in all conflicts has limited mongolian navy at the sea of Marmaras and at the black sea. 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Όλοι διαισθανόμασταν ότι κάτι δεν πήγε καλά στις Εκλογές του 2009. Ο πρώην πρωθυπουργός φάνηκε ότι παρέδωσε αμαχητί τον αγώνα. Όλοι υποψιαζόμασταν ότι κάτι δεν ξέραμε.Είχαν προηγηθεί οι σωστές κατά τη γνώμη μου στρατηγικές κινήσεις του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, η πρόσκληση της Κίνας στο λιμάνι του Πειραιά, το όχι στο θέμα των Σκοπίων, ο νόμος περί Βασικού Μετόχου και μερικές ακόμα αποφάσεις (δείτε εδώ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ; (NETAKIAS) 16-06-11).

Yossi Beilin: Η στάση του Avigdor Lieberman στο θέμα της Τουρκίας είναι και η …τραγωδία μας!


Συνεχίζεται ο “εμφύλιος” στην Ισραηλινή κυβέρνηση σχετικά με το αν πρέπει ή όχι το Ισραήλ να ζητήσει συγνώμη από τη Τουρκία. Σε δηλώσεις του ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ, Yossi Beilin, κατηγόρησε το σημερινό Υπουργό Εξωτερικών, Avigdor Lieberman, πως συμπεριφέρεται ως ταύρος σε υαλοπωλείο, πως έχει ακραίες εθνικιστικές θέσεις και πως η όλη παρουσία του στην Ισραηλινή κυβέρνηση είναι και η σημερινή …τραγωδία του Ισραήλ.

Η αποστολή της Χίλαρι και ο ρόλος της Ρωσίας – Τι ζητούν οι ΗΠΑ από την Ελλάδα - Χίλαρι: Πετάξτε Ρώσους και Γερμανούς από το Αιγαίο!


Χίλαρι: Πετάξτε Ρώσους και Γερμανούς από το Αιγαίο! > Θρίλερ για γερά νεύρα παίζεται πάνω από το Αιγαίο με τη Τουρκία να σηκώνει «μπαϊράκι», τις ΗΠΑ να προσπαθούν να ελέγξουν τα κοιτάσματα στη χώρα μας αλλά και κυρίως το διάδρομο για τον ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης. Στο παιχνίδι μπαίνουν το Ισραήλ και οι Ευρωπαϊκές χώρες αφού στερεύουν οι αραβικές πηγές αλλά και η Ρωσία. Τα κοράκια οι πολυεθνικές μυρίστηκαν «ψαχνό» στο Αιγαίο και τσακώνονται για το ποιος θα το πρωτοπάρει.

Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 40 ΕΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕ


Αυτή είναι η τραγική για όλους τους Έλληνες πραγματικότητα, όσο ακραίο κι αν θεωρήσουν τον τίτλο πολλοί από την απέναντι ιδεολογική πλευρά του ποταμού που θα τον διαβάσουν.Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Η τραγική για όλους μας πραγματικότητα. Και αποκτά αυτή η τραγικότητα ακόμη μεγαλύτερο βάθος, γιατί συμπεριλαμβάνει και τις ζωές των παιδιών όλων των Ελλήνων πολιτών. Ακόμη και των αγέννητων…

2η ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


Νταβούτογλου: Μέχρι οι Παλαιστίνιοι πρέσβεις να μπορέσουν να συγκεντρωθούνε στην Ιερουσαλήμ, μπορούνε να συγκεντρώνονται στην Κωνσταντινούπολη. Ο Νταβούτογλου μιλώντας στην 2η Σύνοδο των Παλαιστίνιων Πρέσβεων στο ξενοδοχείο Conrad στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε πως η Τουρκία είναι το σπίτι των Παλαιστινίων και δήλωσε πως ¨Μέχρι οι Παλαιστίνιοι πρέσβεις να μπορέσουν να συγκεντρωθούνε στην Ιερουσαλήμ, μπορούνε να συγκεντρώνονται στην Κωνσταντινούπολη¨.

«Ανοχύρωτη» πολιτεία εμφανίζεται από θαλάσσης η Κρήτη


«Ανοχύρωτη» πολιτεία εμφανίζεται από θαλάσσης η Κρήτη, καθώς η πλειονότητα των σκαφών του Λιμενικού Σώματος «βγήκε στη στεριά», με τα ανατολικά και νότια θαλάσσια σύνορα του νησιού να είναι εντελώς απροστάτευτα. «Υπάρχουν συνολικά επτά Λιμενικές Αρχές νότια και ανατολικά του νησιού και δεν υπάρχει ούτε ένα επιχειρησιακό πλωτό μέσο να αντιμετωπίσει ένα απλό περιστατικό» καταγγέλει στην εφημερίδα Real News ο πρόεδρος της Ένωσης των Λιμενικών Μενέλαος Δαφέρμος.

Μην ταΐζετε τα θηρία!

Μην ταΐζετε τα θηρία!

Πανηγυρίζουν οι τοκογλύφοι και οι εισβολε ίς από τη νέα συμφωνία για την “διάσωση” τη ς Ελλάδας! Ντροπή

Πανηγυρίζουν οι τοκογλύφοι και οι εισβολε ίς από τη νέα συμφωνία για την “διάσωση” τη ς Ελλάδας! Ντροπή

Η κρίση θα δώσει στην Γερμανία την αυτοκρατορία που πάντα ονειρευόταν

Η κρίση θα δώσει στην Γερμανία την αυτοκρατορία που πάντα ονειρευόταν

Μυστικό Σχέδιο για την Κρήτη

Μυστικό Σχέδιο για την Κρήτη
http://www.triklopodia.com/2011/07/mystiko-schedio-gia-tin-kriti.html

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Ξέπλυμα μαύρου και αιματοβαμμένου χρήματος τάζει η Αλβανική Κυβέρνηση στους μετανάστες - η μεγαλύτερη εισροή “μαύρων χρημάτων’ αναμένεται από την χώρα μας

Ξέπλυμα μαύρου και αιματοβαμμένου χρήματος τάζει η Αλβανική Κυβέρνηση στους μετανάστες - η μεγαλύτερη εισροή “μαύρων χρημάτων’ αναμένεται από την χώρα μας

Αλλοδαποί μαχαίρωσαν υπερήλικα μέσα στο σπίτι του για να του πάρουν την σύνταξη

Αλλοδαποί μαχαίρωσαν υπερήλικα μέσα στο σπίτι του για να του πάρουν την σύνταξη

SOS ΔΕΣ ΤΑ στο liako.gr

•Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ
•ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ «ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ» ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΚΙΤΣ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
•ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ
•ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ 15 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ
•ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ!
•Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ILLUMINATI

Η πολιτική διακήρυξη του Δ’ Ράιχ

Η πολιτική διακήρυξη του Δ’ Ράιχ

http://filologos10.wordpress.com/2011/07/22/%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4-%CF%81%CE%AC%CE%B9%CF%87/

Το χρονικό της χρεοκοπίας του Δημήτρη Καζάκη

Το χρονικό της χρεοκοπίας
του Δημήτρη Καζάκη

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_4859.html

Αυτοί που κατέστρεψαν την οικονομία εμφανίζονται σαν σωτήρες

Αυτοί που κατέστρεψαν την οικονομία εμφανίζονται σαν σωτήρες

Η Ελλάδα είναι όμορφη, γι

Η Ελλάδα είναι όμορφη, γι

Για να μην ξεχνάμε (II): Αποστολή «ΝΙΚΗ» – 1974

Σαν χθές, τα ξημερώματα της 22ης Ιουλίου 1974 τα πληρώματα της 354 Μοίρας Μεταφορών με αεροσκάφη Noratlas εκτέλεσαν την επιχείρηση «ΝΙΚΗ», την αποστολή μεταφοράς Ελλήνων Καταδρομέων από τη βάση της Σούδας στην Λευκωσία της Κύπρου, όπου δύο μέρες νωρίτερα είχε εισβάλει ο «Αττίλας».

Επίσκεψη Αρχηγού Ναυτικού του Ισραήλ στην Ελλάδα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ο Αρχηγός του Ναυτικού του Ισραήλ Αντιναύαρχος Eliezer Marum επισκέφθηκε σήμερα το ΓΕΝ όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχο Δημήτριο Ελευσινιώτη ΠΝ. Ακολούθως συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνο Σπηλιόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο. O Αρχηγός του Ναυτικού του Ισραήλ παρέθεσε επίσημο γεύμα στον Έλληνα ομόλογό του επί της κορβέτας INS Eilat (FFG-501) κλάσης Sa’ar 5, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας.

Οι Φινλανδοί ήθελαν ενέχυρο τον Παρθενώνα!

Τον Παρθενώνα και ελληνικά νησιά φέρονται να ζήτησαν ως εγγύηση οι Φινλανδοί, για να δώσουν το «πράσινο φως» για το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, αποκάλυψε η ιταλική Corriere della Sera, επικαλούμενη διπλωματικές πηγές. Οι πηγές, που ήταν μέσα στη διαπραγμάτευση, ανέφεραν ότι η φινλανδική πλευρά «ως προϋπόθεση για την παροχή νέων δανείων στην Ελλάδα, ζήτησε ως εγγυήσεις κρατικά ακίνητα, από την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα έως και ελληνικά νησιά, που αντιστοιχούν στο ποσό των 300 δισ. ευρώ».

Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας για μια ζωή (τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας)

Φανταστείτε την Ελλάδα να έχει βουτήξει στη θάλασσα, να πνίγεται και κάποιοι από το καράβι να της ρίχνουν ένα σωσίβιο. Παραδόξως, όμως, το σωσίβιο έχει… βαρίδια και ο παρ’ ολίγον πνιγμένος μόλις και με τα βίας βγάζει το κεφάλι του από το νερό. Κάπως έτσι είναι η συμφωνία που υπεγράφη χθες στη Σύνοδο Κορυφής, οι κρυφές λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες αλλά θα πάρει μέρες για να καταλάβουμε τι υπάρχει από πίσω. Διότι είναι ωραίο να ακούς ότι θα πάρουμε 109 δισ. ευρώ, ότι ακολουθεί ευρωπαϊκό σχέδιο Μάρσαλ, ότι μειώνονται τα επιτόκια και κερδίζουμε 3 δισ. το χρόνο, ότι επιμηκύνεται ο χρόνος αποπληρωμής.

Ρ.Τ.Ερντογάν: ""Θέλουμε ένα Ναυτικό που να κυριαρχεί στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο"

Έμφαση στην εξέλιξη των ναυτικών εξοπλιστικών προγραμμάτων πρόκειται να δώσει η νέα τουρκική κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε αποστροφή του λόγου του σε πρόσφατο ναυτικό συνέδριο στην Άγκυρα τόνισε ότι "Θέλουμε ένα Ναυτικό που να κυριαρχεί στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και να στέκεται απέναντι στον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας". Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τον διορισμό του Ismet Yilmaz στην θέση του υπουργού Άμυνας της χώρας, καθότι ο εν λόγω υπουργός είναι ειδικός σε θέματα ναυτικής πολιτικής, αφού κατέχει δύο πανεπιστημιακούς τίτλους σε αυτό το αντικείμενο, ενώ για ένα χρονικό διάστημα ήταν και υφυπουργός Ναυτιλίας.