Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Ο Ερντογάν και ο εν Αθήναις χατζηαβατισμός


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη - Μια τριτοκοσμική μπόχα πλανάται πάνω από τη χώρα. Η βλακεία, η υποτέλεια και η παρακμή της οικονομικής κρίσης κάνουν έργο και από τηλοψίας. Οι καναλάρχες μας στουμπώνουν τα μυαλά με τούρκικα σήριαλ, ακόμη και γυρισμένα στην κατεχόμενη Κύπρο. Οι Τούρκοι κοπρίζουν πάνω στους τόπους του μαρτυρίου των ηρώων μας και μας πουλάνε τα τηλεοπτικά σκατά τους για κατανάλωση, με ατζέντηδες τους, αυτούς που νέμονται την δημόσια περιουσία των συχνοτήτων. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ (ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ-ΝΕΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣΗ)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ (ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ-ΝΕΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣΗ)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Θ. ΚΑΡΥΩΤΗ.

http://www.box.net/shared/8y0ralycsejeovvfz7vl

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ...: "Αγαπητοί φίλοι, Το βιβλιοπωλείο «Η Αλληλεγγύη των Φίλων» συμμετεχοντας στην ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥ..."

AΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ίων Δραγούμης: ο Ελληνικός Εθνικισμός στην καθαρή ...

AΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ίων Δραγούμης: ο Ελληνικός Εθνικισμός στην καθαρή ...: "Ο Ίων Δραγούμης δολοφονήθηκε από τα Βενιζελικά «Δημοκρατικά Τάγματα» του Παύλου Γύπαρη στις 31 Ιουλίου 1920, απέναντι από το σημερινό Χίλτον..."

"Χασούρα" εκατομμυρίων υπέρ Γερμανών! Δεν πληρώνουν ΦΠΑ για το ΒΕΛΟΣ!

"Χασούρα" εκατομμυρίων υπέρ Γερμανών! Δεν πληρώνουν ΦΠΑ για το ΒΕΛΟΣ!

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1821 : ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1821 : ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗ...: "Η 1η Αυγούστου στην ιστορία του νεότερου ελληνικού έθνους συνδέεται με την έκδοση της πρώτης επίσημης έντυπης ελληνικής εφημερίδας. Μόν..."

"Θερμά" σενάρια. Παίγνια πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας

"Θερμά" σενάρια. Παίγνια πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 1631 ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 1631 ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...: "Το 1631 τυπώθηκε από τον Ιωάννη Αντωνίω τω Ιουλιανώ, “Βιβλίον ιστορικόν περιέχον εν συνόψει διαφόρους και εξόχους ιστορίας “. θεωρείται ως ..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ «ΑΠΑΙΤΗΣΗ» ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ,ΝΑ ΠΑΡ...

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ «ΑΠΑΙΤΗΣΗ» ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ,ΝΑ ΠΑΡ...: "Στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, απετράπη «θερμό επεισόδιο», που σκοπίμως ετοίμαζαν Σκοπιανοί στρατιώτες, στην τελετή επισήμου εγκατα..."

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ Τ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ Τ...: "Στην Αλεξανδρούπολη, εδώ και είκοσι τουλάχιστον χρόνια, μιλάμε για έργα, υποδομές και επενδύσεις. Μιλάμε για ανάπτυξη του λιμανιού, για πε..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΜΑΣ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΜΑΣ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙ...: "η διεθνής αμνηστία έχει καταγγείλει εδώ και καιρό την αλόγιστη χρήση ασφυξιογόνων,και μαζικά δολοφονικά χτυπήματα σε κεφάλια ,και η κυβέρν..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΖΑΚΗ: "ΕΛΛΗΝΑΣ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΖΑΚΗ: "ΕΛΛΗΝΑΣ...: "BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz Αφιερωμένο εξαιρετικά σε ορισμένους 'επανα..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Εξαρθρώθηκε σπείρα αλβανο-ρουμάνων που βασάνιζε κα...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Εξαρθρώθηκε σπείρα αλβανο-ρουμάνων που βασάνιζε κα...: "Η μεθοδική και άρτια οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα των...«οικονομικών μεταναστών» κάνει θραύση στην χώρα μας: στο Βόλο και στη Λάρισ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Βγήκαν πιστόλια και μαχαίρια μεταξύ λαθρομεταναστώ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Βγήκαν πιστόλια και μαχαίρια μεταξύ λαθρομεταναστώ...: "BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ωραία κοινωνία έχουμε και προστατεύουμε...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ωραία κοινωνία έχουμε και προστατεύουμε...: "Στις 3:10μμ μία κλούβα των ΜΑΤ (με 10-15 άτομα μέσα) είχε σταματήσει στην αρχή της Φιλελλήνων, πριν από την αφετηρία του 040. Στα 20 μέτρ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ένα ακόμη πομπώδες "τσιτάτο" από τον Χάρη Καστανίδ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ένα ακόμη πομπώδες "τσιτάτο" από τον Χάρη Καστανίδ...: "Ο Χάρης Καστανίδης συμπαθέστατος κατά τα άλλα, αρέσκεται στην αμπελοφιλοφιλοσοφία και στην δική του στοχαστική σκέψη, την οποία την συνιστά..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Παπανδρεόννησος

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Παπανδρεόννησος: "Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα την βγάζει δεν την βγάζει μέχρι τα Χριστούγεννα», στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, ο Γιώργος Παπανδρέου ..."

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Σκληραίνουν τη στάση τους οι ιδιοκτήτες ταξί.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Σκληραίνουν τη στάση τους οι ιδιοκτήτες ταξί.: " Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας και από τις 8.00 το πρωί σήμερα θα αποκλείσουν τα διόδια της γέφυρας Ρί..."

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...