Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

Σοβαρό θέμα με την επιβίωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης;


Ένα δημοσίευμα της κυριακάτικης έκδοσης του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel βάζει φωτιά στις αγορές και αναμένεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα τις επόμενες ημέρες, εάν αποδειχθεί ότι αυτά που αναφέρει απηχούν την πραγματικότητα. Το γερμανικό περιοδικό έγραψε συγκεκριμένα, ότι Γερμανοί αξιωματούχοι ανησυχούν ότι σε περίπτωση που απαιτηθεί πακέτο διάσωσης για την ιταλική οικονομία, αυτό είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να βρεθεί, καθώς ακόμα και ο τριπλασιασμός του υπάρχοντος ταμείου δεν αρκεί για τη διάσωση της ιταλικής οικονομίας.

Αλβανία: "Η Ελλάδα δεν μπορεί να σταματήσει την εισροή συναλλάγματος των μεταναστών"


Ο γενικός διευθυντής της ‘Alb Konfindustria’( Ένωση Βιομηχάνων), Gjergj Buxhuku, εξέφρασε σήμερα τις θέσεις του, με δελτίο τύπου, για τις πρόσφατες εκθέσεις, σχετικά με τις προσπάθειες της ελληνικής πολιτικής απόφασης, για την απαγόρευση της αποστολής του κεφαλαιακού εισοδήματος των μεταναστών στην Αλβανία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι προσπάθειες αυτές βρίσκονται σε πλήρη αντίφαση με τις αρχές της δημοκρατίας, της παγκοσμιοποίησης των αγορών και όλων των διεθνών συμφωνιών».

Η Τουρκία έχει αναπτύξει μαχητικά αεροσκάφη στην Σικελία


Μαχητικά αεροσκάφη της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκονται σταθμευμένα στην αεροπορική βάση Σιγκονέλα της Σικελίας, ως μέρος των συμμαχικών αεροπορικών επιχειρήσεων στο πολεμικό θέατρο της Λιβύης, σύφωνα με δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας Stockholm News. 

Αρμαγεδώνας στις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές λόγω ΗΠΑ


Νέα, "σκοτεινή" εποχή στις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές ξεκινά σε λίγες ώρες, με επαπειλούμενο χρηματιστηριακό Αρμαγεδώνα, λόγω της υποβάθμισης, για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία, της αμερικανικής οικονομίας από την S&P. Όλοι αναμένουν με τρόμο το άνοιγμα των ασιατικών και στη συνέχεια των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων. Μια πρώτη γεύση πήραμε ήδη με τα χρηματιστήρια της Μέσης Ανατολής να βρίσκονται στο "κόκκινο". Το χρηματιστήριο της Σαουδικής Αραβίας έκλεισε το Σάββατο με πτώση μεγαλύτερη του 5%, του Ντουμπάι -3,69%, του Αμπου Ντάμπι -2,53%.

Προβληματική η επάνδρωση του ΕΣ: Ενδεχόμενη αύξηση της στρατιωτικής θητείας


Το Πεντάγωνο μελετά όλα τα ενδεχόμενα για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω των οξύτατων προβλημάτων επάνδρωσης των μονάδων του Ε.Σ., που δημιούργησε η μείωσή της από 12 σε 9 μήνες.

Τιμή και δόξα στους σύγχρονους νεομαρτυρες του Ελληνισμού…


Τασος Ισαάκ, Σολωμός Σολωμού , Αριστοτέλης Γκουμας.Παρόν… Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, και στις μέρες που ζούμε μας θυμίζουν ότι είμαστε Ελληνες, είμαστε ο σπορος που δεν πεθαίνει! Στο άκουσμα τον ονομάτων τους το μυαλό μας κατευθείαν πάει στην γαλανόλευκη που κυματίζει ακόμα στο ακριτικό Καστελόριζο και στην κυρά της Ρω. Μας θυμίζει την θυσία του Ελληνα μάγκα που τσαμπουκαλεμενος βλέποντας των θάνατο κατάματα πέθανε πάνω στον ιστό. 

Στην Ελβετία "έκοψαν" τα τζαμιά, στην Ελλάδα δίνουν 15 εκατ. για τζαμί και 16 στρέμματα του Πολεμικού Ναυτικού!


Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Παπανδρέου σε καιρούς που οι χριστιανοί κάτοικοι κυριολεκτικά "δεν έχουν μαντίλι για να κλάψουν", δίνει 15 εκατ. ευρώ και 16 στρέμματα του Πολεμικού Ναυτικού που αγωνίστηκε για να ελευθερώσει τη χώρα από τον μουσουλμανικό ζυγό προκειμένου να ανεγερθεί άμεσα μουσουλμανικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας. Την ώρα, η Ελβετία, η οποία ουδόλως απειλείται από πληθυσμιακή αλλοίωση λόγω της μαζικής λαθρομετανάστευσης, έκλεισε οριστικά τη πόρτα ακόμα και στις πιέσεις πανίσχυρων οικονομικά χωρών όπως η Σαουδική Αραβία και απέρριψε οριστικά την ανέγερση τζαμιών.

Η Ισλαμική Σένγκεν και ο ορυκτός πλούτος της Μεσογείου


Γράφει ο Λουκάς Δ. Συμπεράς - Νοέμβριος 2010 και η έγκυρη αμερικανική εφημερίδα “World Politics Review” δημοσιεύει ανάλυση προάγγελο των όσων έρχονται με την υπογραφή του James M. Dorsey και με τίτλο: Oil and Gas Finds Fueling Tension in Eastern Mediterranean. «Η ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου αναμένεται να προκαλέσει ραγδαίες εντάσεις στην ευρύτερη περιοχή. Η Κύπρος, η Τουρκία, ο Λίβανος καθώς και το Ισραήλ αξιώνουν να έχουν συμμετοχή στα νέα “ενεργειακά σύνορα”».

Τα πρεζόνια της Ευρώπης - "Κάρτα κάνναβης" για τους Ολλανδούς


Η ολλανδική κυβέρνηση εξετάζει από την πλευρά της ένα νομοσχέδιο με το οποίο θα εισαχθεί η "κάρτα κάνναβης" η οποία θα απευθύνεται μόνο στους κατοίκους της Ολλανδίας και θα είναι υποχρεωτικό να τη διαθέτει κανείς προκειμένου να επισκεφθεί ένα από τα 670 κόφι σοπ της χώρας. Ο εν λόγω περιορισμός θα ισχύσει προκειμένου να περιοριστούν οι "φασαρίες" που σχετίζονται με τον "ναρκοτουρισμό". "Ο δήμος γνωστοποίησε ότι τα κόφι σοπ θα κλείσουν αν δεν μειωθούν οι φασαρίες", είπε ο Μαρκ Γιόσεμανς, ιδιοκτήτης του καταστήματος Easy Going και πρόεδρος των επίσημων κόφι σοπ του Μάαστριχτ (VOCM) που είχαν την πρωτοβουλία να απαγορεύσουν την πρόσβαση σε ορισμένους πελάτες.

ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΑΠΟΒΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟ 1974 ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΝΕΚΟΙ, ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!


1974. ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΟ!

Το άγνωστο σενάριο της επιχείρησης
Περί Αλός
Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής

Ο Τουρκικός Στόλος αποτελείτο από πολεμικά σκάφη του Β΄ΠΠ,
τα οποία ήσαν εύκολος στόχος για τα Type 209.

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό « Στρατοί και Τακτικές»,
τεύχος 16, σελ. 12, ΙΟΥΛ-ΑΥΓ 2011, Αιγίς Εκδοτική.

«… Το περισκόπιο του υποβρυχίου είχε γεμίσει από τουρκικά σκάφη. Τα αποβατικά και τα αντιτορπιλικά συνοδείας βρίσκονταν εκεί σαν θηράματα, έτοιμα να δεχθούν τις τορπίλες SST-4 των Type 209 που παραμόνευαν αθέατα, χωρίς η παρουσία τους να έχει επισημανθεί από τις συσκευές Α/Υ του εχθρού. Όταν η πρώτη τορπίλη εξαπολύθηκε οι κυβερνήτες και τα πληρώματα κρατούσαν την αναπνοή τους. Μεσολάβησαν μερικά αργά και βασανιστικά δευτερόλεπτα, πριν ο μεταλλικός ήχος της πρόσκρουσης της τορπίλης στο κέλυφος του αρματαγωγού, επιβεβαιώσει την επιτυχία. Ακολούθησαν και άλλοι ξεροί ήχοι, ενώ από το περισκόπιο επίθεσης ήταν πλέον ορατή η καταστροφή που είχε υποστεί ο εχθρικός στόλος…». Το σενάριο που μόλις διαβάσετε αποτελεί αναπαράσταση των επιχειρησιακών σχεδίων που δεν εκτελέστηκαν το μοιραίο Καλοκαίρι του 1974, όταν το τότε Αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων δίστασε να προσβάλλει τα τουρκικά σκάφη που αποβίβαζαν στρατεύματα στην Κύπρο.

Η συνωμοσία του διεθνούς Εβραιοσιωνισμού

Η συνωμοσία του διεθνούς Εβραιοσιωνισμού

Ανέκαθεν ο Σιωνισμός και η Μασονία μας πολεμούσε λυσσαλέα...ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ

Ανέκαθεν ο Σιωνισμός και η Μασονία μας πολεμούσε λυσσαλέα...ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...