Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

Αθόρυβα όπλα για ήρεμους πολέμους - Οι δέκα στρατηγικές χειραγώγησης των μαζών από το σύστημα εξουσίας της κυρίαρχης τάξης


1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής, που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές, μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών.

Η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής είναι επίσης απαραίτητη για να μην επιτρέψει στο κοινό να……ενδιαφερθεί για απαραίτητες γνώσεις στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της ψυχολογίας, της νευροβιολογίας και της κυβερνητικής.

Ανδρέας Ζάκος, Ιάκωβος Πατάτσος, Χαρίλαος ΜιχαήλΑνδρέας Ζάκος, Ιάκωβος Πατάτσος, Χαρίλαος Μιχαήλ
Το πρωινό της ενάτης Αυγούστου 1956, δεν ήταν σαν τα άλλα. Το μαύρο εκείνο ξύπνημα, θα βυθίσει τον μαχόμενο Κυπριακό Ελληνισμό στην θλίψη αλλά ταυτόχρονα θα γάψει μια νέα χρυσή σελίδα στο ηρωικό έπος της ΕΟΚΑ. Τρεις νέοι, τρείς ΛΕΒΕΝΤΕΣ, περνούν στην αθανασία, δια μέσου του ικριώματος της αγχόνης. Ένα μαύρο πρωινό που όμως φωτίστηκε από το υπέρλαμπρο φως της θυσίας των ηρώων μας, για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Κύπρου.
Ανδρέας Ζάκος, Ιάκωβος Πάτατσος, Χαρίλαος Μιχαήλ, θυσιάστηκαν στο βωμό της ενώσεως, παραμένοντας πιστοί στον όρκο για Λευτεριά της Κύπρου μας. Πρότυπα ανθρωπιάς και ηρωισμού, έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για την αποτίναξη του αγγλικού ζυγού από το σβέρκο της σκλάβας μας πατρίδας. Άξιοι πρεσβευτές των Ελληνοχριστιανικών ιδεών, ακολούθησαν με σθένος το ιερό χρέος του Ελληνισμού που κληρονόμησαν και απέδειξαν περίτρανα πως η λευτεριά δεν χαρίζεται με κλάψες, υποχωρήσεις και συμβιβασμούς αλλά κερδίζεται με μάχες, κρεμάλες και ολοκαυτώματα.
Τρεις ήρωες προσωποποιημένοι με τις αρετές του σωστού ανθρώπου. Την αγάπη για την πατρίδα, την ανθρωπιά, την πίστη στο Θεό, την αξιοπρέπεια, την περηφάνια και τον ακατάπαυστο αγώνα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ο καθ’ ένας τους ξεχωριστός. Παραμένουν μέχρι σήμερα ινδάλματα, διδάσκοντας μας τον έμπρακτο και άδολο πατριωτισμό.

Kύπρος: Με σύγχρονο πλωτό γεωτρύπανο τέταρτης γενιάς, η έρευνα για φυσικό αέριο στην ΑΟΖ της Κύπρου


...Η παρουσία πολεμικών σκαφών του Ισραήλ γίνεται ιδιαίτερα αισθητή σε πλοία που πλησιάζουν στις περιοχές, όπου βρίσκονται οι πλωτές πλατφόρμες, ενώ με διαδοχικές ειδοποιήσεις έχουν αποκλείσει τη διέλευση σκαφών σε περίμετρο μέχρι και πέντε ναυτικών μιλίων από τα σημεία των γεωτρήσεων.Επίσης, γίνεται ενδελεχής έλεγχος σε σκάφη που πλησιάζουν τις πλωτές πλατφόρμες, με σκοπό την εξυπηρέτησή τους, είτε για λόγους εφοδιασμού είτε για μεταφορά προσωπικού....

Λουκέτο στα Στρατολογικά γραφεία Σπάρτης, Ναυπλίου, Κορίνθου, ΚαλαμάταςΛουκέτο μπαίνει στο τέλος Αυγούστου σε όλα τα Στρατολογικά Γραφεία των πόλεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς δημιουργείται Στρατολογική Υπηρεσία Πελοποννήσου.

Στην Τρίπολη θα λειτουργούν πλέον τα στρατολογικά γραφεία Σπάρτης, Ναυπλίου, Καλαμάτας, Κορίνθου και φυσικά της Τρίπολης.

Το νέο Στρατολογικό Γραφείο που μετονομάζεται σε Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ) Πελοποννήσου θα...
Διαβάστε περισσότερα...

Λουκέτο στα Στρατολογικά γραφεία Σπάρτης, Ναυπλίου, Κορίνθου, ΚαλαμάταςΛουκέτο μπαίνει στο τέλος Αυγούστου σε όλα τα Στρατολογικά Γραφεία των πόλεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς δημιουργείται Στρατολογική Υπηρεσία Πελοποννήσου.

Στην Τρίπολη θα λειτουργούν πλέον τα στρατολογικά γραφεία Σπάρτης, Ναυπλίου, Καλαμάτας, Κορίνθου και φυσικά της Τρίπολης.

Το νέο Στρατολογικό Γραφείο που μετονομάζεται σε Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ) Πελοποννήσου θα...
Διαβάστε περισσότερα...

Η Παναγία των θρύλων και των παραδόσεωνΤο όνομα της " Παρθένου Μαρίας", το ιερότερο ίσως πρόσωπο της Ορθοδοξίας, συνοδεύεται από ένα μεγάλο αριθμό προσωνυμιών που της έχουν δοθεί, λόγω των ιδιοτήτων της, του χρόνου που γιορτάζει, της θέσης που βρέθηκε η εικόνα της και της τοποθεσίας που βρίσκεται η εκκλησία της.
Λόγω τη τοποθεσίας που βρέθηκε η εικόνα της ή όπου υπάρχει ο ναός της, της δίδονται επίθετα όπως, Παναγία η Σουμελά (στο όρος Μελά), Παναγία η Μελικαρού (στη Σκύρο), Παναγία η Φοδελιώτισσα (στο Φόδελε Ηρακλείου), Παναγία η Θαλασσινή,Ανέμη, (στη Σαμοθράκη, επειδή φυσά δυνατός άνεμος στο ξωκλήσι της)
Στα Δωδεκάνησα πιο γνωστή είναι η Παναγία η Καβουριανή, στη Λέρο. Βρίσκεται κοντά στον οικισμό Ξηρόκαμπος. Το γραφικό εκκλησάκι ονομάζεται και της Καβουράδαινας, διότι στη θέση που είναι, κατά την παράδοση, ένας ψαράς που έψαχνε για καβούρια βρήκε μέσα σε σχισμή...
Διαβάστε περισσότερα...

Γερμανία-Κίνα-Ρωσία: Ο Νέος Άξονας του Κακού!Με δύο εξαιρετικά σημαντικά γεγονότα μπαίνει τούτος ο - όπως είχαμε προβλέψει κακός - Αύγουστος φίλτατε αναγνώστη.
Την υποβάθμιση από κινέζικο οίκο αξιολόγησης - ναι! υπάρχουν και εις την Κίνα! - του αξιόχρεου των ΗΠΑ
Την πλήρη επιβεβαίωση πλέον ότι μπαίνουν στο στόχαστρο των αγορών - μετά το μεσοβέζικο...
Διαβάστε περισσότερα...

ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑΜοιραστείτε το στο Facebook Facebook   
fyletika-1Σχεδόν 2.000 αστυνομικούς κατεβάζει εκτάκτως η Σκότλαντ Γιαρντ στο δρόμο, αλλά και χρησιμοποίηση της ομάδας διαχείρισης κρίσεων Cobra, προκειμένου να κατασταλούν οι φυλετικές συγκρούσεις στη Βρετανία.
Τα οχήματα της πυροσβεστικής δεν επαρκούσαν για να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές που ξέσπασαν από εμπρησμούς στην περιοχή του Λονδίνου, αλλά και του Λίβερπουλ και του Μπέρμιγχαμ Σχολιαστές αποδίδουν την έκρηξη του κύματος βίας στις περικοπές των κοινωνικών παροχών που επιβλήθηκαν στο πλαίσιο της σκληρής πολιτικής λιτότητας της κυβέρνησης για τον περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος.

Λαθρομετανάστης απείλησε αστυνομικό με δυσμενή μετάθεση!!!

Λαθρομετανάστης απείλησε αστυνομικό με δυσμενή μετάθεση!!!

Η Επιχείρηση Νίκη και η πολεμική δράση της Α’ Μοίρας Καταδρομών στην ΚύπροΤην περασμένη Κυριακή βρεθήκαμε – όπως είχαμε αναγγείλει – στα Χανιά, στην καθιερωμένη τελετή μνήμης για τους πεσόντες της Α’ ΜΚ. Οφείλουμε μία λιτή αναφορά στην πολεμική δράση της Μονάδος αυτής, δράση που αποτελεί ορόσημο για τον σύγχρονο Ελληνισμό, παραμένει όμως δυστυχώς στην αφάνεια.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ : Δεν θα κάνουν επέλαση τουρκισμού λόγω της κρίσης στην ΕλλάδαΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ «ΧΡΟΝΟΣ»: «…Το τουρκικό προξενείο πλέον καθοδηγεί πλήρως τους μουσουλμάνους, τους εξαναγκάζει να υπακούουν σε εντολές της Τουρκίας. Επιβάλλει μία κατάσταση πρωτότυπης υποταγής στα κελεύσματά τους και δυστυχώς η ελληνική πολιτεία τα αφήνει όλα αυτά να εξελίσσονται χωρίς καμία επέμβαση.»

20 δις ευρώ ο ετήσιος τζίρος του παρεμπορίουΙσχυρίζονται με θράσσος οι θιασώτες της πολυπολιτισμικότητας και οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των λαθρομεταναστών δύο βασικές θέσεις. Πρώτον ότι οι λαθρομετανάστες έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη της χώρας και δεύτερον ότι θα πρέπει να προστατέψουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα τους. Βέβαια τα στοιχεία που προκύπτουν διαψεύδουν, όπως και οι εικόνες που όλοι έχουμε από τα αστικά κέντρα, και τις δύο αυτές θέσεις. Έτσι σήμερα γνωρίζουμε ότι, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε πρώτοι, ως χώρα, στις κατασχέσεις παράνομων ειδών παρεμπορίου, ο τζίρος από την συγκεκριμένη δραστηριότητα των λαθρομεταναστών, Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΤΟΥΡΚΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ! ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΑΣΟ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΦΑΕΦΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΕΦΑΕΦΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΕΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ... H Πορεία μνήμης των ηρωομαρτύρων μας, Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, απο τον Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π. και την Ε.Φ.Ε.Ν. Ομιλία απο τον πρόεδρο...

"ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕ ΛΟΓΙΕΤΑΙ" ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ


Αυτή είναι η επιγραφή που αναγράφεται στην στήλη όπου ακουμπά η προτομή του Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα που στήθηκε σήμερα στην Παλιά Χειμάρρα ανάμεσα στου Αγίους Πάντες και το Ελληνικό Σχολείο.

Μετά από την άρνηση της καινούριας Δημοτικής Αρχής να δοθεί άδεια για τοποθέτηση της προτομής του Αριστοτέλη Γκούμα σε συγκεκριμένο σημείο, και την επιθυμία της οικογένειας να μην τοποθετηθεί η προτομή του Αριστοτέλη στο σημείο που δολοφονήθηκε, οι διοργανωτές «Ένωση Χειμμαριωτών», ΟΜΟΝΟΙΑ, Αδελφότητα Δρυμαδιωτών, Αδελφότητα Παλασσινών, Συμμαθητές του Αριστοτέλη, Σύλλογος Εμπόρων Χειμμάρας, Σύλλογος Γυναικών Χειμμάρας, έκριναν σκόπιμο η προτομή να τοποθετηθεί στην Παλιά Χειμάρρα σε χώρο ανάμεσα στους Αγίους Πάντες και το κτίριο του Ελληνικού Σχολείου.

Το «οικόπεδο προς πώληση» μπορεί να ξαναγίνει πατρίδα


Όταν ο πρωθυπουργός του τελευταίου εναπομείναντος Μεγάλου Δουκάτου στην Ευρώπη με περισσή ευκολία ανακοινώνει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να συνηθίσει να έχει μειωμένη κυριαρχία και αυτό γίνεται λίγο-πολύ αποδεκτό από την ελληνική κυβέρνηση, είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με την «Ενωμένη Ευρώπη». Το ίδιο ισχύει, όταν οι πολίτες αυτής της χώρας πληροφορούνται ότι με το πρόσχημα της «τεχνικής βοήθειας» προς την Ελλάδα, θα υπάρξει «ειδική ομάδα κρούσης», με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης, που θα επιτηρεί τη διαδικασία συμμόρφωσης της Ελλάδας προς τις επιταγές των δανειστών της και στην οποία θα λογοδοτεί η ελληνική κυβέρνηση. 

"Οι Έλληνες είχαν δεχτεί μείωση των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο"!


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - «Οι Έλληνες αποδέχθηκαν να μειώσουν την έκταση των χωρικών τους υδάτων σε πολλά σημεία του Αιγαίου », αυτό αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο ο πρώην τούρκος διπλωμάτης Ντενίζ Μπολούκμπασι, ο οποίος συμμετείχε στις 36 από τις 50 διμερείς επαφές που είχαν ξεκινήσει από το 2002.Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah,ο Μπολούκμπασι στο νέο του βιβλίο με τίτλο « η σκάλα του Υπουργείου Εξωτερικών» σε πολλά σημεία κάνει αναφορά στις σχέσεις με την Ελλάδα. Ο ίδιος υποστηρίζει πως σε αντίθεση με όσα λέγονται στις διμερείς επαφές η Τουρκία αποδέχθηκε να πάει στο Δεθνές Δικαστήριο.

Νέες προκλήσεις Έρογλου: «Πάντοτε έτοιμος ο τουρκοκυπριακός στρατός»


Την αδιάλλακτη στάση του συνεχίζει ο ηγέτης της Τουρκοκυπριακής πλευράς Ντερβίς Έρογλου, που κάλεσε την ελληνοκυπριακή πλευρά να «παρατήσει το όραμα για επιστροφή στην κατάσταση προ του 1974» καθώς και «να σταματήσει να χρησιμοποιεί την ΕΕ για να καθυποτάξει τους τουρκοκύπριους». Μιλώντας σε τελετή του θύλακα στα Κόκκινα για την επέτειο του βομβαρδισμού από την τουρκική αεροπορία, ο Έρογλου τόνισε: «τα γεγονότα απέδειξαν ότι ο τουρκικός στρατός είναι πάντοτε έτοιμος να προστατεύσει την ελευθερία και κυριαρχία των τουρκοκυπρίων».

Δήλωση-σοκ του προέδρου του γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Halle, Ούλριχ Μπλουμ φιλοξενεί η εφημερίδα Passauer Neue Presse > «Να υποθηκευθεί η περιουσία των Ελλήνων για τα δάνεια της χώρας»


Δήλωση-σοκ του προέδρου του γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Halle, Ούλριχ Μπλουμ φιλοξενεί η εφημερίδα Passauer Neue Presse. Ο γερμανός οικονομολόγος προτείνει να υποθηκεύεται αναγκαστικά η περιουσία των Ελλήνων πολιτών, για τα δάνεια που παίρνει η Ελλάδα. Αναφερόμενος στις αναταραχές στα χρηματιστήρια, ο Μπλουμ υποστήριξε ότι οι αγορές κινούνται μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης. Από τη μία πλευρά βρίσκονται οι ΗΠΑ, που είναι ανίκανες να εφαρμόσουν μια συνετή δημοσιονομική πολιτική κι από την άλλη η Ευρώπη, που δεν ξέρει πώς θα διαχειριστεί το χρέος των περιφερειακών χωρών.

Βαρυσήμαντη επιστολή ΕΛΛΗΝΩΝ Ακαδημαϊκών προς τον Κάρολο Παπούλια και τους Πολιτικούς Αρχηγούς, για Μνημόνιο και Εθνικά θέματα

Στα attikanea, έφτασε πριν λίγο, βαρυσήμαντη επιστολή ΕΛΛΗΝΩΝ Ακαδημαϊκων των Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, εκφράζοντας την αγωνία τους για τις δυσμενέστατες εξελίξεις για την χώρα μας, από την επιβολή του επαχθούς Μνημονίου.
Παράλληλα, στην ίδια επιστολή, εκφράζουν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις και στα εθνικά μας θέματα.

Γράμμα προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Προς την Α. Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κύριο Κάρολο Παπούλια 
Κοινοποίηση προς:
- Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κύριο Γεώργιο Παπανδρέου
- Τον Αρχηγό της Αξιωμ/ικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της ΝΔ, Κύριο Αντώνιο Σαμαρά
- Τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ, Κυρία Αλέκα Παππαρήγα
- Τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Κύριο Γεώργιο Καρατζαφέρη,
- Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Κύριο Αλέξη Τσίπρα,
- Τα Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου
- Τα Μέλη της Βουλής των Ελλήνων
Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,
Με περισσή αγωνία για την τύχη της πατρίδας μας, αλλά και με αίσθημα εθνικής ευθύνης, σας απευθύνουμε την παρούσα επιστολή, με συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες, με τον κατάλληλο χειρισμό και εφαρμογή θα οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση.

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: "Είναι σίγουρη η δολοφονία του Έθνους μας!"


Προκαλεῖ ὄχι μόνο κατάπληξη, ἀλλὰ ὀργὴ καὶ ἀγανάκτηση ἡ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργείου Δικαιοσύνης γιὰ τὴν ἀποποινικοποίηση τῆς χρήσεως ναρκωτικῶν καὶ τὴν διαβάθμιση τῶν ποινῶν γιὰ τοὺς διακινητές. Μάλιστα, ὅπως δήλωσε ὁ ὑπουργὸς Δικαιοσύνης, ἡ προμήθεια καὶ κατοχὴ ναρκωτικῶν, καθὼς καὶ ἡ καλλιέργεια φυτῶν κάνναβης ἀποκλεισιστικὰ γιὰ προσωπικὴ χρήση, θὰ ἔχουν πλέον πταισματικὸ χαρακτῆρα, ἐνῷ διάφορες ποινὲς - κατὰ περίπτωση - θὰ ἐπιβάλλωνται στοὺς ἐμπόρους ναρκωτικῶν. Μέσα στὴν γενικὴ ἀναστάτωση, ἡ ὁποία ταλανίζει τὴν Ἑλλάδα, ὅπως ἐπίσης τὴν Εὐρώπη καὶ τὴν Ἀμερική, ἔρχεται ἡ ἀψυχολόγητη αὐτὴ ἀπόφαση γιὰ νὰ καταφέρῃ ἕνα θανάσιμο πλῆγμα στὴν κοινωνία, ἰδιαίτερα ὅμως στὴν νεότητα καὶ στὴν Ἑλληνικὴ οἰκογένεια. 

Λαθρομετανάστης απείλησε αστυνομικό με δυσμενή μετάθεση!!!


Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετείχε τη νύχτα της 25ης Ιουλίου σε προσαγωγή τριών Μαροκινών στο κέντρο της Αθήνας καταγγέλλει σημεία και τέρατα σε ενυπόγραφη αναφορά του προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.,προς τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με το έγγραφο, ένας από τους προσαχθέντες που συστήθηκε ως «πρόεδρος των Μαροκινών στην Αθήνα» απείλησε αστυνομικά όργανα ότι «θα τους στείλει στη Σκύρο», επικαλούμενος «άκρες» με τον Αλέκο Αλαβάνο.

Ο «Αττίλας» γιορτάζει τα εγκλήματα με ελληνική άδεια…


Εκατοντάδες Τουρκοκύπριοι μεταβαίνουν σήμερα στο θύλακα Κοκκίνων για να «εορτάσουν», όπως κάθε χρόνο, την επέτειο του βομβαρδισμού της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία το 1964. Ο συνολικός τους αριθμός αναμένεται να φτάσει περί τους 1.000. Η μετάβασή τους γίνεται μέσω του ανοίγματος του οδοφράγματος του Λιμνίτη, αλλά και μέσω θάλασσας με μικρό πλοίο το οποίο συνοδεύεται από τουρκικά πολεμικά σκάφη. Στην περιοχή θα μεταβεί φυσικά και ο Ντερβίς Έρογλου με ελικόπτερο.

ο στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντής

συνάντηση (31-7-2011) που προκάλεσε ο στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντής με στόχο να συνενώσει όλα τα κινήματα και να γίνουν προτάσεις εξόδου από την κρίση.

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2011/08/02/%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

Θέμα: Αυτό είναι το τηλεοπτικό σποτ για την χρεοκοπία της Αμερικής που ο Λευκός Οίκος απαγόρευσε την προβολή του

Θέμα: Αυτό είναι το τηλεοπτικό σποτ για την χρεοκοπία της Αμερικής που ο Λευκός Οίκος απαγόρευσε την προβολή του

http://www.youtube.com/watch?v=CsPkxAiErl8&feature=player_embedded

Γιατί δεν θέλουν τους Έλληνες;

http://www.antinews.gr/2011/08/06/116693/
http://ditruth.blogspot.com/2011/06/blog-post_6938.html

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Spiegel μεταδίδει ότι η Γερμανία ΔΕ δέχεται να τυπώσει χρήμα για τις τράπεζες της Ιταλίας. Χαμός στην ευρωζώνη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Spiegel μεταδίδει ότι η Γερμανία ΔΕ δέχεται να τυπώσει χρήμα για τις τράπεζες της Ιταλίας. Χαμός στην ευρωζώνη.

Τελικά η σημερινή μέρα αποδεικνύεται γεμάτη ένταση, τόσο στην μία όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στις ΗΠΑ, είδαμε την υποβάθμιση των ΗΠΑ από την S&P.

Στην ευρωζώνη, η γερμανική έκδοση του Spiegel μόλις πριν από λίγο ανέβασε στο site της μια ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΉ ΕΙΔΗΣΗ:
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η Μέρκελ και οι σύμβουλοι της αποφάσισαν να ΜΗΝ τυπώσουν περαιτέρω χρήμα μέσω της αγοράς ομολόγων της Ιταλίας. Και αυτό διότι κρίνουν ότι το τεράστιο οικονομικό μέγεθος της Ιταλίας (η Ιταλία είναι μέλος του G7, δεν είναι ούτε η "Ελλαδίτσα", ούτε η Ιρλανδία) κάνει ασύμφορη τη διάσωση των τραπεζών της.
http://seisaxthia.blogspot.com/2011/08/spiegel.html
--------------------------------------------------------------------------------