Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

gianniotis: Πουτάνα Ελλάδα δεν θα ισώσεις ποτέ! (Θ. Κολοκοτρώνης)

gianniotis: Πουτάνα Ελλάδα δεν θα ισώσεις ποτέ! (Θ. Κολοκοτρώνης)

State Department: «Ανίκανο το Κοσσυφοπέδιο να ελέγξει την τρομοκρατία»


Στην έκθεσή του το αμερικανικό τμήμα του υπουργείου Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας, αναφέρει ότι η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου έχει συνεργαστεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες σε θέματα που σχετίζονται με την τρομοκρατία.Σύμφωνα με την έκθεση, έχει σημειωθεί πρόοδος στη θέσπιση νομοθεσίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής ασφάλειας του Κοσσυφοπεδίου, του νόμου για την πρόληψη του ξεπλύματος χρήματος και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.

Στενές σχέσεις PKK με το Ισραήλ βλέπει η ΜΙΤ

Εμπιστευτική αναφορά των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (MGK) της 24ηςΦεβρουαρίου παρουσιάζει τους στενούς δεσμούς του ΡΚΚ με το Ισραήλ, σημειώνοντας ότι μέλη της κουρδικής οργάνωσης έχουν εκπαιδευθεί από τη Mossad και προετοιμάζονται για νέο κύκλο συγκρούσεων με τη Τουρκία με στόχο τις εκλογές στις 12 Ιουνίου. Σύμφωνα με τη Zaman, το Ισραήλ εντατικοποίησε τις επαφές του με το PKK μετά τη συνάντηση του Τούρκου πρωθυπουργού Recep Tayyip Erdoğan με την ηγεσία της Hezbollah κατά την επίσκεψή του στο Λίβανο.
 
Η ΜΙΤ παρουσίασε μάλιστα βίντεο με συνέντευξη του ηγετικού στελέχους της κουρδικής οργάνωσης Murat Karayılan όπου φέρεται να δηλώνει ότι η επίθεση των Κούρδων ανταρτών στη ναυτική βάση της Αλεξανδρέττας το περασμένο Μάιο, μεσούσης της κρίσης με το Mavi Marmara, έγινε σε συνεννόηση με το Τελ Αβίβ.
strategyreport

Μας δίνανε 250 δισ. € και τα αρνηθήκαμε!


σσΟ: Το άρθρο υπογράφεται από επιστήμονα γι’ αυτό και το αναδημοσιεύουμε, σε αντίθεση με την Χαρδαβέλεια λογική του “έχουμε Πετρέλαιο με την σέσουλα, αλλά υπογράψτε το μεσοπρόθεσμο γιατί τα νεφελίμ δεν θα μας επιτρέψουν να το βγάλουμε”. Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ. ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: Απορρίφθηκε η αίτηση του Μειονοτικού Πολιτιστικού Λαογραφικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου του Εβρένου Mαθεύτηκε ότι το Πρωτοδικείο Κομοτηνής, απέρριψε την αίτηση ίδρυσης του «Μειονοτικού Πολιτιστικού Λαογραφικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου του Εβρένου». Το Πρωτοδικείο Κομοτηνής, απέρριψε την αίτηση ίδρυσης υπ. αριθμ....

100.000 μουσουλμάνοι για προσευχή στο ΟΑΚΑ! - Τζαμί το Μαρούσι...


Η μεγαλύτερη θρησκευτική σύναξη μουσουλμάνων της Ευρώπης - πρακτικά η μετατροπή μιας ολόκληρης ιστορικής περιοχής του λεκανοπεδίου της Αττικής, του Αμαρουσίου, σε ένα τεράστιο τζαμί - αναμένεται να γίνει πράξη τις επόμενες ημέρες με αφορμή την τέλεση της εορτής της λύσης της νηστείας του Ραμαζανίου, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε την παραχώρηση του … ΟΑΚΑ (!) για να προσευχηθούν οι χιλιάδες λαθρομετανάστες ή και νόμιμοι μετανάστες.

ΣΤΑΛΙΝΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέλει να καταδικάσει με τον πιο έντονο τρόπο τις ενέργειες κατευθυνομένων από το ΑΚΕΛ συνόλων, τα οποία την Δευτέρα στο Κελάκι και την Τετάρτη στα Λύμπια, οργάνωσαν αντισυγκεντρώσεις στις πορείες των αφυπνισμένων πολιτών. Πληροφορίες που έχουν φτάσει στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αναφέρουν πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από πλευράς ΑΚΕΛ, να οργανώνονται αντισυγκεντρώσεις από μέλη του ΑΚΕΛ, απαρτιζόμενες από άτομα με συγκρουσιακές διαθέσεις τα οποία έχουν στρατολογηθεί από κερκίδα συγκεκριμένης αθλητικής ομάδας, με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων και την άσκηση τρομοκρατίας στους διαφωνούντες με την κυβέρνηση...

Ενα "τούρκικο μάτι" πάνω απο τα κεφάλια μας. Ο δορυφόρος της Τουρκίας RASAT τέθηκε σε τροχιά


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Τέθηκε σε τροχιά στο διάστημα ο τούρκικός δορυφόρος RASAT, που σημαίνει «παρατήρηση». Η τουρκική εφημερίδα STAR ονομάζει τον RASAT ως «το μάτι της Τουρκίας στο διάστημα». Η εκτόξευση του πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη από το Καζακστάν με τον πύραυλο Dnepr και σε 969 δευτερόλεπτα είχε φτάσει σε ύψος 687 χιλιομέτρων, όπου βρίσκεται η τροχιά του.

ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ
H πρώτη επίσημη τοποθέτηση της κυβέρνησης μετά από τις ξεκάθαρες απειλές της Τουρκίας εναντίον της Κύπρου, που έγιναν ακόμη πιό έντονες μετά την ανακοίνωση της Λευκωσίας να προχωρήσει σε έρευνες για την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου... Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών υποστηρίζει το δικαίωμα όλων των χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου, να εξασφαλίζουν την προμήθεια ενέργειας, είναι η θέση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που επαναδιατυπώθηκε μέσω δήλωσης αξιωματούχου στην Κυπριακή εφημερίδα "Φιλελευθερος" Η Ουάσιγκτον υποστηρίζει την ενεργειακή ποικιλομορφία και απορρίπτει τα ενεργειακά μονοπώλια συμπλήρωσε ο Αμερικανός Αξιωματούχος, ο...

Σκόπια: Συνάντηση Υπουργών Παιδείας Τουρκίας- FYROM


Στη συνάντηση που έγινε με τον Τούρκο υπουργό Εθνικής Παιδείας, Ομέρ Ντιντσέρ, παρουσία του Τούρκου πρέσβη στα Σκόπια, Γκιουρέλ Σοκμενσουέρ, ο σκοπιανός υπουργός Παιδείας Πάνσε Κράλεφ επεσήμανε τις άριστες σχέσεις των δύο χωρών στον τομέα της παιδείας: «Μιλάει μόνο του το υψηλό επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών μας. Οι σχέσεις αυτές αντικατοπτρίζονται σε διάφορους τομείς συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών και στον τομέα της εκπαίδευσης.
 
Συζητήσαμε με τον Υπουργό για τα τρέχοντα έργα και τις συμβάσεις, τις επαγγελματικές ομάδες των δύο υπουργείων, οι οποίες στο επόμενο διάστημα θα εργαστούν για τη σύναψη μιας νέας συμφωνίας μεταξύ των Υπουργείων των δύο χωρών και πιστεύουμε ότι κατά τα επόμενα δύο χρόνια θα έρθουν οι χώρες μας ακόμη πιο κοντά στην εκπαίδευση», είπε Ο Κράλεφ και πρόσθεσε ότι ένας σημαντικός αριθμός φοιτητών από την FYROM, πραγματοποιεί, ήδη, σπουδές στην Τουρκία.
Ο Ομέρ Ντιντσέρ, Υπουργός Εθνικής Παιδείας της Τουρκίας, δήλωσε ότι οι πολιτικές σχέσεις των δύο χωρών είναι άριστες.

Στην αρμοδιότητα της ΜΙΤ όλα τα μέσα υποκλοπών του Τουρκικού ΣτρατούΜετά την απόφαση κατάργησης της Τουρκικής Ακτοφυλακής (SG), η φιλο-ισλαμική κυβέρνηση της Τουρκίας συνεχίζει την τακτική αποδυνάμωσης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, μεταβιβάζοντας το σύνολο των μέσων υποκλοπών του τουρκικού Γενικού Επιτελείου στη ΜΙΤ, η οποία ελέγχεται από το Hakan Fidan, πρόσωπο πλήρους εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Erdogan. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΑΕΦΠ: ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΤΑΛΙΝ ΚΙ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...
Δελτίο τύπου Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π Αποσβολωμένοι παρακολουθούμε, τις τελευταίες μέρες, το μένος που εξαπολύουν η κυβέρνηση και το κόμμα του καθεστώτος, ενάντια στον οργισμένο κόσμο που από την αποφράδα εκείνη μέρα έχει μία και μόνο απαίτηση, την ανάληψη της ευθύνης από τον "πρόεδρο της δημοκρατίας". Μόνο αγανάκτηση και η οργή μπορούν να μας προκαλέσουν οι δηλώσεις τόσο του καθεστωτικού AΚΕΛ όσο και δηλώσεις από βουλευτές του. Το τελευταίο κτύπημα ήταν από τον "κ." Λουκαϊδη ο οποίος προκλητικά ήθελε να υποδείξει στον διαμαρτυρόμενο κόσμο πώς και πού πρέπει να διαμαρτύρεται. Το μάθημα διαμαρτυρίας διαδέχτηκε το μάθημα δημοκρατίας και ακολούθως των θρησκευτικών...

Το «τουρκικό δράμα» και οι κίνδυνοι εθνικής ασφαλείας για την Ελλάδα


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει η Τουρκία τις επιθετικές της ενέργειες στην Κουρδική περιοχή του βορείου Ιράκ, τα διλλήματα όμως που αντιμετωπίζει η Άγκυρα και η δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η τουρκική εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτές τις κινήσεις εντυπωσιασμού…Δεκαέξι συνολικά μαχητικά καθώς και μονάδες πυροβολικού συνέχισαν να πλήττουν επί «δικαίων και αδίκων» στα πλαίσια της επίδειξης δύναμης που επιχειρεί η Άγκυρα, μετά τις συνεχείς και αμείωτες απώλειες ανθρώπων και υλικού λόγο της επιθετικής δράσεις των μαχητών του ΡΚΚ.