Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ: ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΛΟΓΩ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!
Εκατοντάδες μουσουλμάνοι κατέφθασαν από τα ξημερώματα στο Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που παραχωρήθηκαν απο την επίσημη πολιτεία, προκειμένου να σταματήσουν οι δημόσιες προσευχές που είχαν στο παρελθόν πυροδοτήσει εντάσεις.

Επιστολή στην Μέρκελ για τα περί "Μακεδονίας"

Επιστολή στην Μέρκελ για τα περί "Μακεδονίας"

30/8/11 ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...

Ο Μπαμπατζάν έφτασε στην Καβάλα κι από εκεί στην Ξάνθη και τα πομακικά χωριά με επίκεντρο τον Εχίνο όπου το μεσημέρι του παρέθεσαν γεύμα. Η ημερομηνία που διάλεξε πολύ συγκεκριμένη. Σήμερα οι τούρκοι έχουν εθνική γιορτή. Γιορτάζουν την σφαγή των Ελλήνων στη Μικρασία. Και γιόρτασαν και στην Θράκη με συγκεντρώσεις και πορείες κυρίως στην Ξάνθη... Το φωτογραφικό υλικό του "γραφείου τύπου" του προξενείου είναι χαρακτηριστικό...

ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"! ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η "ΜΠΙΡΛΙΚ" ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Είναι -υποτίθεται- εφημερίδα της Θράκης... Αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για τουρκόφωνο όργανο της τουρκικής προπαγάνδας και το "γραφείο τύπου" του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Πριν ένα μήνα περίπου η "Μπιρλίκ" επιτέθηκε στον "Στόχο", επειδή δημοσιεύσαμε πρωτοσέλιδα το τεθωρακισμένο όχημα του τούρκου πρόξενου εν κινήσει, με τον πρόξενο μέσα, στους δρόμους της Ξάνθης. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Αμέσως μετά η "Μπιρλίκ" φιλοξένησε και τις... καταγγελίες του πράκτορα της Άγκυρας και προέδρου της αυτοαποκαλούμενης ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τούρκων δυτικής Θράκης Χαμπίμπογλου για τον "Στόχο" (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Σήμερα η Μπιρλίκ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ την σφαγή των Ελλήνων της Μικρασίας και εύλογα αναρωτιούνται κάποιοι... ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; 

Τεράστια τζαμιά κατάντησαν το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ...


Εκατοντάδες μουσουλμάνοι από όλη την Αττική έχουν καταφτάσει από νωρίς το πρωί στο Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που έχουν παραχωρηθεί για την προσευχή τους, προκειμένου να σταματήσουν οι δημόσιες προσευχές που είχαν στο παρελθόν πυροδοτήσει εντάσεις. 
ΕΝΩ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!!

ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ 550.000 ΕΥΡΩ! ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;;;


ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΜΕ 180.000 ΕΥΡΩ! 

Στις Καστανιές του Έβρου, στο τελωνείο, φέρεται να έχει συλληφθεί καθώς προσπαθούσε να εισέλθει στην Ελλάδα, Έλληνας μουσουλμάνος κάτοικος Θράκης, έχοντας επάνω του 550.000 ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος είχε συλληφθεί προ μερικών μηνών στο τελωνείο Κήπων του Έβρου, έχοντας επάνω του 180.000 ευρώ…

Απορίας άξιο είναι πως ο συγκεκριμένος αφέθηκε ελεύθερος από τους τελωνειακούς υπαλλήλους, ενώ δεν κλήθηκε κανένα ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ (είτε από την Θράκη είτε από την Αθήνα), κανένας ειδικός αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. από την αρμόδια υπηρεσία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Στον συλληφθέντα (για λίγη ώρα κρατηθέντα και μετέπειτα απελευθερωθέντα) δεν έγινε καμία ανάκριση από καμία ειδική υπηρεσία…

Φινλανδία: "Μετακομίζει" την ελληνική περιουσία στο Λουξεμβούργο!


Η Φινλανδία πρότεινε η Ελλάδα να μεταφέρει τα κρατικά περιουσιακά της στοιχεία σε μια εταιρεία holding με έδρα το Λουξεμβούργο και να τα διατηρήσει εκεί ως ασφάλεια για τα νέα δάνεια προς την Αθήνα. Σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφό που ήρθε στην κατοχή του πρακτορείου Reuters, το σχέδιο, το οποίο εκπονήθηκε τον Ιούνιο, παραμένει στο πλαίσιο των φινλανδικών απαιτήσεων για εγγυήσεις προκειμένου να παράσχει περισσότερη βοήθεια. Όπως επισημαίνει το πρακτορείο, «εάν δεν περάσει το δικό της, είναι πιθανό η Φινλανδία να αποχωρήσει από τη συμφωνία για την ελληνική διάσωση, προκαλώντας χάος στις χρηματοοικονομικές αγορές».

Αλβανία – Wikileaks: Οι 11 Μυστικοί Φάκελοι για Χωρικά Ύδατα


Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν ενημερωθεί βήμα προς βήμα για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων και των διαδικασιών που ακολουθούνται στην Αλβανία και την Ελλάδα για την κύρωση της διμερούς συμφωνίας στον καθορισμό των θαλάσσιων συνόρων. Αυτά επιβεβαιώνονται από τουλάχιστον 11 μυστικούς φακέλους που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από την ιστοσελίδα Wikileaks. Έξι από αυτούς ανήκουν σε εκθέσεις της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς την Ουάσιγκτον. 

Τελείωσε η άσκηση «Black Sea FOR» με τη ρωσική ναυαρχίδα


Τα πολεμικά πλοία τα οποία έλαβαν μέρος στην άσκηση «Black Sea FOR» με επικεφαλής την ρωσική ναυαρχίδα «Цезар Куников»/ ‘Τσέζαρ Κουνίκοφ’ έληξε σήμερα (χθες). Στην άσκηση έλαβαν μέρος πολεμικά πλοία από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Τουρκία και την Ουκρανία. Ο διοικητής της άσκησης πλοίαρχος Γιούρι Ζεμσκόι σημείωσε ότι «οι ενωμένες ναυτικές δυνάμεις ολοκλήρωσαν επιτυχώς όλες τις ασκήσεις οι οποίες είχαν προγραμματιστεί».

Παρέμβαση της CIA για περικοπές σε βιβλίο πράκτορα του FBI για την 11/9


Η κεντρική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ ζήτησε από έναν εκδοτικό οίκο να προβεί σε εκτεταμένες περικοπές του περιεχομένου ενός βιβλίου που επικρίνει τα πεπραγμένα της πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και κατόπιν. Το βιβλίο, μια αφήγηση των απομνημονευμάτων του Άλι Σούφαν, πρώην πράκτορα του FBI, τιτλοφορείται The Black Banners: The Inside Story of 9/11 and the War Against Al-Qaeda («Τα Μαύρα Λάβαρα: Η Ιστορία της 11ης Σεπτεμβρίου από Μέσα και ο Πόλεμος Εναντίον της αλ Κάιντα»). Σχεδιάζεται να εκδοθεί τον επόμενο μήνα, και σταχυολογεί τις εμπειρίες του από πολλές σημαντικές έρευνες για υποθέσεις τρομοκρατίας.

Ελληνική αποβατική άσκηση-"μήνυμα" με παγκόσμια πρωτιά! (βίντεο)


 «Και οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να κάνουν αποβάσεις»! Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε στην «άλλη πλευρά του λόφου» άσκηση των ειδικών δυνάμεων του Στρατού, ως απάντηση στις αποβατικές ασκήσεις και τον ψυχολογικό πόλεμο που έχουν ξεκινήσει οι τουρκικές δυνάμεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Mάλιστα το ιδιαίτερα σημαντικό ήταν ότι στην άσκηση, όπως αποκαλύπτει το video που δημοσιεύει το defencenet.gr, χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά τα νεοαποκτηθέντα jet-ski των καταδρομέων και μάλιστα για πρώτη φορά παγκοσμίως ερρίφθησαν από ελικόπτερο CH-47DGR Chinοok!

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011 Πρόκληση μπροστά στην Αγία Σοφία. Μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν και ζήτησαν να λειτουργεί ως τζαμί


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Πρόκληση μπροστά στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη. 250 τούρκοι, συγκεντρώθηκαν έξω από τον ιστορικό Βυζαντινό Ναό, και ξεκίνησαν να προσεύχονται για το Μπαϊράμι των Μουσουλμάνων.  Όλοι οι συγκεντρωμένοι με συνθήματα ζήτησαν την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας, ως τζαμί. Αυτό το απαράδεκτο αίτημα το ζήτησαν και με τα πανό που κρατούσαν.

Οι μυστικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στην Λιβύη


Εδώ και έξι μήνες διαπράττονται συνεχή και εκτεταμένα εγκλήματα πολέμου στη Λιβύη, με το ΝΑΤΟ να είναι βουτηγμένο στο αίμα, και με ηθικούς αυτουργούς τους πολιτικούς ηγέτες των χωρών μελών του. Οι «δημοκρατικοί» αντάρτες καθοδηγούνται από παραστρατιωτικές ταξιαρχίες της Αλ Κάιντα, οι οποίες με τη σειρά τους επιβλέπονται από ειδικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Η «απελευθέρωση» της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε από πρώην μέλη της «Λιβυκής Ισλαμικής Πολεμικής Ομάδας» (Libya Islamic Fighting Group LIFG).

Ωκεανογραφική έρευνα του σκάφους Nautilus σε Κρήτη και Σαντορίνη
Στο πλαίσιο του Ερευνητικού-Εκπαιδευτικού Προγράμματος 'New Frontiers in Ocean Exploration 2011' των Ξένων Πανεπιστημίων-Ινστιτούτων: Institute for Exploration (IFE), Ocean Exploration Trust (OET), University of Rhode Island (URI) και Center for Ocean Exploration and Archaeological Oceanography (COEAO) σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί ωκεανογραφική έρευνα στον υποθαλάσσιο χώρο του ηφαιστειακού συμπλέγματος της Σαντορίνης και στην Κρητική λεκάνη με το Ω/Κ σκάφος 'Nautilus'.