Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Τι θα συμβεί εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ

Τι θα συμβεί εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ

Γεννητούρια για την κόρη του Καντάφι


Ένα κοριτσάκι έφερε στον κόσμο σήμερα τα ξημερώματα η Αΐσα, η κόρη του Μουάμαρ Καντάφι, στην Αλγερία...όπου κατέφυγαν χθες Δευτέρα μαζί με δύο αδελφούς της και τη μητέρα της, όπως έγινε γνωστό από αλγερινή κυβερνητική πηγή. «Η Αΐσα γέννησε πολύ νωρίς σήμερα το πρωί. Έκανε ένα κοριτσάκι. Μητέρα και κόρη είναι πολύ καλά», δήλωσε ο υπεύθυνος αυτός, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί και αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση για το γεγονός αυτό.

Τα τουρκικά θέρετρα είναι τα πλέον επικίνδυνα για τους Ρώσους τουρίστες


Η Τουρκία κατατάχθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ των ξένων χωρών, στις οποίες, στα θέρετρά τους σκοτώθηκαν, φέτος, οι περισσότεροι Ρώσοι τουρίστες. Σύμφωνα με την Γραμματέα Τύπου της Ρωσικής Ένωσης Τουριστικής Βιομηχανίας (РСТ), Ιρίνα Τοουρίνα, το αρνητικό υπόβαθρο της Τουρκίας σχετίζεται με την αυξημένη συχνότητα σε θέρετρα και δικαιολογείται όχι μόνον ψυχολογικά αλλά και από στατιστικής πλευράς, αφού σημειώθηκαν πολλές τροφικές δηλητηριάσεις, αυτοκινητιστικά ατυχήματα, εκρήξεις κλπ. «Δεν περνάει μήνας που να μην παρουσιασθούν δύο ή τρία ατυχήματα ή άλλα περιστατικά στα οποία εμπλέκονται Ρώσοι πολίτες οι οποίοι επισκέπτονται την Τουρκία στις θερινές διακοπές τους. Σε πολλά από τα άτομα αυτά, οι περιπέτειές τους τελειώνουν με τραγικό τρόπο.

«Νέα συνάντηση Παπανδρέου-Γκρούεφσκι το Σεπτέμβριο για το όνομα»


Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται μια νέα πρωτοβουλία διαπραγματεύσεων για την επίλυση της διαφωνίας του ονόματος μεταξύ των πρωθυπουργών της FYROM, Νίκολα Γκρούεφσκι και της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου. Οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν στην 66η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου. 

Πλούσια σε ορυκτά κοιτάσματα η Φωκίδα η αξία τους εκτιμάται στα 2,4 δισ. ευρώ!


Μεγάλη ποικιλία ορυκτών κοιτασμάτων και αποθεμάτων ορυκτών πρώτων υλών διαθέτει η Ελλάδα, γεγονός που της δίνει μεγάλο προβάδισμα στον τομέα αυτό, στις χώρες της ΕΕ. Σε έγγραφο που διαβίβασε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τα μεταλλευτικά αποθέματα, αναφέρεται ότι στον τομέα παραγωγής του βωξίτη, η Ελλάδα κατέχει σημαντική θέση τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως.

Το φιλάνθρωπο Γερμανικό management του ΟΤΕ δείχνει τα δόντια του στην κοινωνία…


Άλλη μία βολή προς την Ελληνική Επαρχία έρχεται από την «δημόσια» Κοινωφελή (!!) Επιχείρηση του ΟΤΕ με τη συρρίκνωση των Εμπορικών καταστημάτων της, ουσιαστικά το σταμάτημα της μέχρι τώρα άμεσης εξυπηρέτησης των πολιτών, του κύριου Τηλεπικοινωνιακού φορέα της χώρας. Στην περιοχή μας των 15 χιλιάδων κατοίκων, σχεδιάζεται το κλείσιμο του σημείου εξυπηρέτησης στα Σέρβια, κάτι που αυτόματα σημαίνει πλημμελή παροχή Υπηρεσιών προς του πολίτες της περιοχής.

Ο φυσικός προϊστάμενος της πρεσβείας την εποχή των υποκλοπών είναι ο διακεκριμένος κύριος Μίλερ. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ;


Ο κύριος Μίλερ, κολλητός του κυρίου Χριστοφοράκου αλλά και συνεργάτης με στενότατο συγγενικό πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού, δεν έχει καμμία ασυλία, ούτε διπλωματικό διαβατήριο αφού “απεχώρησε” από το διπλωματικό σώμα στα τέλη του 2004. Η κλήση του κυρίου Μίλερ από τον εισαγγελέα είναι μονόδρομος, καθώς εκτός από το θέμα των υποκλοπών, “ενδέχεται” να δώσει πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο που λειτούργησε ο πυρήνας των ανθρώπων που προώθησαν το C4i. Επίσης, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μας δώσει πληροφορίες για τον εξωτικό Παναμά, όπου βρισκόταν και η έδρα της περιβόητης “Off-Shore” η οποία λάδωνε για λογαριασμό της Siemens.


Θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον να μάθουμε εάν ο κύριος Μίλερ είχε οποιαδήποτε εμπλοκή με δοσοληψίες Ελληνικών εταιρειών στον Παναμά και ποιοί ήταν οι εμπλεκόμενοι σε αυτές. Ο κύριος Χρυσοχοΐδης ήταν από αυτούς που προσπάθησαν να δώσουν ένα καίριο χτύπημα σε αυτή την 
Λερναία Ύδρα που λυμαίνεται ακόμα τις σάρκες της πατρίδας. Η επιλογή του για σύγκρουση μάλιστα είχε τραγικές συνέπειες για τον ίδιο.

Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες νομιμοποιούνται μέσω… ΙΚΑ


Η κυβέρνηση κατηγορείται για πρωτοφανή και εθνικά επικίνδυνη πρακτική για έμμεση νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών μέσω του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας του ΙΚΑ. Με αφορμή τις δημόσιες ανακοινώσεις του διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρδου Σπυρόπουλου το πρωί, στην εκπομπή του mega «Κοινωνία ώρα mega», ότι με την αρχή της ισχύος του Εργόσημου θα μπορούν ακόμα και οι παρανόμως εισελθόντες και διαμένοντες στη χώρα, ανεξαρτήτως δε του χρόνου εισόδου να προσέρχονται στα κατά τόπους ΚΕΠ και να προμηθεύονται Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε αμέσως επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γ. Κουτρουμάνη, ζητώντας να μάθει εάν οι ανακοινώσεις του κ. Σπυρόπουλου έχουν την κάλυψη της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού.

Ξεκίνησε το μεγάλο «ντου» στο πετρέλαιο της Λιβύης


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι άρχισαν ήδη τις επαφές με τους αντάρτες, προκειμένου να εξασφαλίσουν συμφωνίες και συμβόλαια, γράφει η αυστριακή Die Presse. Αν και οι αντικαθεστωτικοί επιθυμούν διακαώς να τιμωρήσουν τις κινεζικές εταιρίες εξαιτίας της αδράνειας του Πεκίνου, η εφημερίδα αναφέρει τα λόγια ενός Γερμανού επιχειρηματία ο οποίος δεν δείχνει να ανησυχεί για το γεγονός ότι το Βερολίνο απείχε από τη ψηφοφορία στον ΟΗΕ που εξουσιοδοτούσε τη στρατιωτική επέμβαση εναντίον του Καντάφι. Όπως λέει: «Η καγκελάριος τα έχει ήδη ξεκαθαρίσει…».

Greek Wikileaks - Παρέμβαση του Αμερικανού διπλωμάτη Patrick Theros στην εκλογή Ελληνορθόδοξου Πατριάρχη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το 2001


ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

gopoj

Το Ενεργειακό Παρασκήνιο των Επαφών Καραμανλή-Πούτιν «Ξεσκέπασε» το WikiLeaks


Τηλεγραφήματα του WikiLeaks που βγήκαν στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν την έντονη νευρικότητα από πλευράς ΗΠΑ για τις επαφές του Κ.Καραμανλή με τον Β. Πούτιν στα προηγούμενα χρόνια, καθώς και για την ενεργειακή συνεργασία της Ελλάδας με τη Ρωσία που καλλιεργήθηκε με εφαλτήριο τους αγωγούς. Η Ουάσιγκτον εμφανίζεται να ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη για το ενδεχόμενο να τηρήσει η χώρα μας μια πιο θετική στάση απέναντι στο Ιράν, ενώ στο επίκεντρο της αμερικανικής κριτικής βρίσκεται η περίοδος Νοέμβριος 2007 - Απρίλιος 2008, όταν και ο κ.Καραμανλής επισκέφτηκε τη Μόσχα.

Μυστική επιτροπή Ελλήνων-Αμερικανών-Τούρκων συζητά για το Αιγαίο!

«Όσο ο ήλιος δεν αλλάζει την πορεία του, ούτε εμείς θα κάνουμε συμφωνίες με τον Ξέρξη, αλλά πιστοί στους Θεούς και τους Ήρωες, των οποίων έκαψε τους ναούς και τα αγάλματα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία μας».

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Μια σκοτεινή κλίκα που δεν σκέπτεται ελληνικά, δεν νοιώθει ελληνικά και που εν πολλοίς και μεταξύ τους δεν μιλούν καν ελληνικά, έχει υφαρπάξει την εξουσία. Την υφάρπαξε με μια κολλοσιαία πολιτική απάτη, πουλώντας φούμαρα στο φοβισμένο από την κρίση πόπολο, ότι υπάρχουν λεφτά, ότι θα δίνανε κι αυξήσεις κι ότι είχαν και κάτι δισεκατομμύρια καβάτζα για κοινωνικές δαπάνες.

TAVUK! TAVUK! TAVUK! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Εχθές ο Ενρτογάν αποφάσισε -και είπε δημόσια- την κατάργηση της πρώτης Στρατιάς του τουρκικού Στρατού που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χουσείν Τσελίκ σε συνέντευξη του στην Ραντικάλ προιδέασε και για την κατάργηση της Στρατιάς Αιγαίου... Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες και βγήκε το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης να διαψεύσει τουλάχιστον ως προς την Στρατιά του Αιγαίου και να ρίξει στην εφημερίδα Ραντικάλ τις ευθύνες για την παρεξήγηση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...