Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκρίθηκε το μουσουλμανικό τέμενος

Εγκρίθηκε το μουσουλμανικό τέμενος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ Ο... ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ: ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΔΕΘ!Θερμή έκκληση προς όλους τους φορείς που θα πραγματοποιήσουν πορείες διαμαρτυρίας κατά την περίοδο λειτουργίας της ΔΕΘ έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ώστε να μην υπάρξουν συμπλοκές και καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

«Κάνω θερμή έκκληση. Ο δυναμισμός που θα θελήσουν να προσδώσουν στις διεκδικήσεις τους να μην πάρει μορφές βίας, να μη φτάσει ως την καταστροφή δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας, ως τη διαταραχή της ομαλής λειτουργίας της πόλης. Η καταστροφική βία δεν βοηθάει τα όποια αιτήματα ή τους εργαζόμενους.

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


 Κάθε οικονομικοπολιτικό σύστημα ακολουθείται από κάποια ιδεολογία. Ιδεολογία λοιπόν της ΝΕΑΣ  ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, είναι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Τι ακριβώς είναι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ; Είναι το κίνημα για την επιβολή μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας, μιας θρησκείας ''κοσμικής'' θα λέγαμε, η οποία θα αντικαταστήσει τις επικρατούσες σήμερα παραδοσιακές θρησκείες και κυρίως τον Χριστιανισμό, ο οποίος είναι και ο πιο μεγάλος αντίπαλος της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
ellhnismosΚαταρχάς, το κίνημα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ δεν είναι καινούργιο. Οι ρίζες του πάνε πίσω στις πρώτες δεκαετίες, στο '20, στους Θεοσοφιστές και την Μπλαβάτσκι. Άνθισε όμως τη δεκαετία του '90, μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα συνδυασμό αρχαίων μυστικιστικών δοξασιών της Ανατολής, με νεοπαγανιστικά στοιχεία και οικολογία, ούφο, γιόγκα...
Όλα αυτά μαζί, μια πραγματική σαλάτα δοξασιών, δίχως ίχνος υπερβολής, πραγματεύονται τα άπειρα νεοεποχίτικα βιβλία που κυκλοφορούν με το κιλό και ταλαιπωρούν το κουρασμένο    μυαλό του σύγχρονου ανθρώπου.

Τον όρκο της Φιλικής Εταιρίας πήρε, η Ομάδα Περιφρούρησης της «Δημοκρατικής Άμυνας» σε μια συμβολική και σεμνή τελετή.

http://www.youtube.com/watch?v=domAFTtYPDw&feature=youtu.be

Δημοκρατική Άμυνα
Τηλ. 2103233582
Mail: dimamyna@gmail.com

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τον όρκο της Φιλικής Εταιρίας πήρε, η Ομάδα Περιφρούρησης της «Δημοκρατικής Άμυνας» σε μια συμβολική και σεμνή τελετή.
Σε μια βαθύτατα συμβολική και σεμνή τελετή, τον Όρκο της Φιλικής Εταιρίας, πήραν τα μέλη της Ομάδας Περιφρούρησης της «Δημοκρατικής Άμυνας».
Να υπενθυμίσουμε πως ο κεντρικός στόχος της Ομάδας Περιφρούρησης της «Δημοκρατικής Άμυνας», είναι να μην επιτραπεί σε καμία πλευρά, ούτε στο κράτος (του ΓΑΠ) ούτε στο παρακράτος, να μετατραπεί το Σύνταγμα σε «στημένο πεδίο μάχης», κατά την διαδήλωση των πολιτών την 3η Σεπτέμβρη.
Η ομάδα περιφρούρησης αποτελείται από Έλληνες Πατριώτες-Δημοκράτες, άσχετα από την όποια ιδεολογικοπολιτική τους καταγωγή, συνεργάζεται μόνο με το Κίνημα των Αποφασισμένων και φυσικά, με καμία κομματικού τύπου οργάνωση.
Ακόμη, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομάδα περιφρούρησης, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2103233582 ή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, dimamyna@gmail.com.

Πατριωτικό Μέτωπο: Στηρίζουμε το Κίνημα των Αποφασισμένων του Συντάγματος, ΠΑΜε σε Παράταξη Μάχης.

http://www.youtube.com/watch?v=LjPcZOgFcGM&feature=channel_video_title

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com
Αθήνα, 28 Αυγούστου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πατριωτικό Μέτωπο: Στηρίζουμε το Κίνημα των Αποφασισμένων του Συντάγματος, ΠΑΜε σε Παράταξη Μάχης.

VIDEO: Η λέσχη bilderberg και η καταστροφή της παιδείας μας…

VIDEO: Η λέσχη bilderberg και η καταστροφή της παιδείας μας…

"ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΤΙΓΡΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ" ΚΑΙ "ΦΟΥΣΚΑ" Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ...
Αντιγράφουμε από το onalert:  Καλά πληροφορημένες πηγές του Ισραήλ, όπως και η ιστοσελίδα Debkafiles φαίνεται να μην υπολογίζουν ιδιαίτερα τις τουρκικές απειλές. Δεν είναι μόνο ότι θεωρούν υποδεέστερες τις τουρκικές στρατιωτικές δυνατότητες.

Γιατί ο Παπανδρέου βυθίζει την ελληνική ναυτιλίαΛένε ότι κάτι που πάει καλά όχι μόνο δεν το αλλάζουμε αλλά δεν το πειράζουμε καθόλου. Πόσο μάλλον δεν αγγίζουμε οτιδήποτε πάει όχι μόνο άριστα αλλά άριστα με τόνο.

nayagioΚαι η Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία είναι η μόνη Ελληνική δραστηριότητα που όχι μόνο πάει άριστα και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και η μόνη δραστηριότητα που μας κάνει υπερήφανους τα τελευταία 50 χρόνια αφού το Ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο έχει δώσει στη χώρα μας την παγκόσμια πρωτιά στο δυσκολότερο και πιο ανταγωνιστικό πεδίο οικονομικής δράσης. Τις διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές.  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ
Ποιος ήταν ο Διονύσιος ο Φιλόσοφος (Σκυλόσοφος)  Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 400 χρόνια από την επανάσταση του Διονυσίου του Φιλοσόφου. Ήταν 10 Σεπτεμβρίου του 1611 όταν χίλιοι, περίπου, εξεγερμένοι αγρότες και βοσκοί με επικεφαλής τον εμπνευσμένο ιεράρχη Διονύσιο τον αποκαλούμενο Φιλόσοφο, κυρίως από την περιοχή της Παραμυθιάς, οπλισμένοι με γεωργικά εργαλεία, κατέλαβαν για μια νύχτα τα Ιωάννινα, πυρπολώντας το διοικητήριο του Οσμάν Πασά στην Καλούτσανη, στην πρώτη εξέγερση τέτοιας έκτασης και έντασης στον ελλαδικό χώρο την εποχή της Τουρκοκρατίας. Το κίνημα της εξέγερσης είχε έντονα εθνικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά. Αφορμές...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 56 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 56 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ε.ΛΑ.Μ.: Δελτίο τύπου για την κατάθεση του ΧριστόφιαΣήμερα αποκαθηλώθηκε η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρόεδρος Χριστόφιας μετά την κατάθεσή του στην Ανεξάρτητη Ερευνητική Επιτροπή. Σε ολόκληρη την κατάθεσή του ανέλαβε εμμέσως μόνο την θεσμική ευθύνη, ενώ απροκάλυπτα έλεγε πως δεν ήταν ενήμερος για οποιεσδήποτε εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση του εκρηκτικού φορτίου. Μας άφησε επίσης άφωνους η δικαιολογία που χρησιμοποίησε πως δεν γνώριζε πως η ναυτική βάση βρισκόταν δίπλα από τον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό του Βασιλικού. Η τακτική του Προέδρου ήταν ξεκάθαρη: να ρίξει όλες τις ευθύνες πρώτα στους στρατιωτικούς, έπειτα στους υφισταμένους του και σύμφωνα με την εισαγωγική του δήλωση στην κατάθεσή του, στο όλο σύστημα της κρατικής μηχανής και της δημόσιας διοίκησης! Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

EOΡΤΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΩΝ
Με την ευκαιρία του Ραμαzάν Μπαϊράμ διοργανώθηκε από την Ψευτοένωση "Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης" παράρτημα Προύσας και διοργανωτή το Νέο Πρόεδρό της Σουκρού Kιoσέ, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και παρόντος του κυβερνητικού βουλευτή του AKΡ και πρώην προέδρου της Ψευτοένωσης Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου, συνάντηση εκπροσώπων των... Τούρκων της Δυτικής Θράκης αλλά και των Βαλκανικών Χωρών! Στην ομιλία του ο πρώην Πρόεδρος της Ψευτοένωσης και νυν κυβερνητικός Βουλευτής του Ρ.Τ. Έρντογαν, ο Χακάν Τσαβούσογλου ανέφερε τα εξής: "Θα πρέπει να ανατεθεί στον Μουφτή μας (αναφερόμενος αντίστοιχα στον κάθε νομό είτε για τον Αxμέτ Μετέ...

6η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1955: Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣΣτην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της συνεχιζόμενης συρρίκνωσης κάθε έκφρασης εθνικής μνήμης δεν πρέπει να μας προξενεί εντύπωση η πλήρης αποσιώπηση από το καθεστώς και τα φερέφωνα του κάθε ιστορικού γεγονότος, του οποίου η αναφορά, μπορεί έστω και ελάχιστα να ξυπνήσει από τον λήθαργο το πατριωτικό αίσθημα των συμπατριωτών μας. Ένα τέτοιο αποσιωπημένο ιστορικό γεγονός αποτελεί και η 6η Σεπτεμβρίου 1955.

DefenceNet - Υπόθεση "Σειρήνα": Πως ελληνικά σχέδια όπλων κατέληξαν στην Τουρκία

DefenceNet - Υπόθεση "Σειρήνα": Πως ελληνικά σχέδια όπλων κατέληξαν στην Τουρκία

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ... "ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ;..."«Είδατε τα κόκκαλα; Ξεθάφτηκαν για να σας μιλήσουν, για να σας πουν το χρέος που ‘χετε να μείνετε σε τούτη τη γη που γεννήθηκαν οι πατέρες σας, οι πατέρες των πατέρων σας, εσείς, τα παιδιά σας».  Λόγια του Πατριάρχη Αθηναγόρα, του Οικουμενικού Πατριάρχη που είδε την Πόλη να σκυλέυεται να βιάζεται, να δολοφονείται... Η φράση αυτή είναι η ύστατη προσπάθεια του πνευματικού ηγέτη της Ελληνορθοδοξίας να κρατήσει ζωντανή την Κωνσταντινούπολ...

Η δολοφονία της γλώσσας οδηγεί στη λαϊκή υποταγή

Η δολοφονία της γλώσσας οδηγεί στη λαϊκή υποταγή
http://olympia.gr/2009/04/25/greek-language-2/

"Είμαι έξαλλος από θυμό

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ:
"Είμαι έξαλλος από θυμό

και δεν πρόκειται να ανεχτώ άλλο αυτή την κατάσταση!"

http://www.uniteforfreedom.net/4/post/2011/01/6.html
----------------------------------------------------------------------------------------------ΜΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ

Σε μας τους ανθρωπους, οταν μας συμβει κατι πολυ βλαβερο, συνηθως, σαν αντιδραση, ειναι φυσιολογικο να περναμε σταδιακα απο τα ακολουθα συναισθηματα :
1. Στη αρχη λεμε "δεν μπορω να πιστεψω τι γινεται". (Παραδειγμα: "Ο ΓΑΠ και η παρεα του δεν γινεται να ειναι τοσο εχθρικοι σε μας...).
2. Μετα μας πιανει θυμος για εκτονωση. (π.χ. Στο Συνταγμα).
3. Μετα απο το θυμο, μας παιρνει μια δυστυχια-μελαγχολια. (π.χ. Οπως τωρα αρχιζουν να εχουν οι ποιο πολλοι απο μας).
4. Μετα απο καμποσο καιρο καταληγουμε να δεχτουμε τη νεα αβολη κατασταση.
Το σταδιο 4 περιμενουν υπομονετικα οι εχθροι μας.
Για τα πρωτα τρια σταδια ηταν προετοιμασμενοι (π.χ. τα ΜΑΤ, κουκουλοφοροι, λαθρομεταναστες). Επειδη μας φοβουνται, μπαινουν στο σπιτι μας (τηλεοραση, εφημεριδες) για να μας βαλουν στο μιαλο τις δικες τους σκεψεις και εξηγησεις, αντικαθιστωντας ετσι την πραγματικοτιτα.
Για μας ολα αυτα ειναι ξαφνικα. Για ποσα χρονια οι εχθροι μας προετοιμαζονταν γι' αυτα ολα; Πολλες δεκαετιες...
Για να μας αποδυναμωσουν, κολπα τους ηταν να βαλουν μεσα μας τα εξης:
- Φοβο (π.χ. Θα κοπουν τα λεφτα και θα "χρεοκοπησετε"),
- Ενοχη (Ειστε ρατσιστες, φασιστες, ελληναραδες),
- Διαβρωση αξιων (Παρτε λεφτα, οσα θελετε και μην ανησυχητε),
- "Καλοπεραση" και Σεξουαλικη καταπτωση ("Δεν βαριεσε...")
- Θαμασμο για οτι ξενο η ανηθικο ("Οτι Ελληνικο ειναι γελειο").
- Η Αμαθεια ειναι σεξυ ("η Παιδεια ειναι αχρηστη"),
- Ξεκαρφωτη γενεα ("δεν ειστε Ελληνες"),
- Για Θρησκεια: Ο "Χριστιανισμος ειναι κακο, ο αθεισμος καλυτερος ("Οι παπαδες φταινε για ολα")
Για την φοβερη εχθρικη επιθεση που μας γινεται, μια βασικη ασπιδα ειναι αυτο που προσφερει καποιος στο επομενο σχολιο.
Λ

ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΟΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΗ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ  Ο λόγος που σήμερα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την άποψή μας, όντες βέβαιοι ότι απηχούμε την γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Φλωρινιωτών, είναι οι γνωστές προκλητικές δηλώσεις του αναδειχθέντος εν μέσω της πολιτικής κόντρας και αντιπαλότητας που επικράτησε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές σε «τοπάρχη» της Μελίτης, Παν. Αναστασιάδη. Αναμενόμενες οι αντιδράσεις και αναμενόμενη η καταδίκη και διάψευση αυτών με επιχειρήματα μεστά και αξιοπρόσεκτα από το σύνολο των παραγόντων, εκκλησιαστικών, πολιτικών, κλπ. Η κούφια επιχειρηματολογία και η ανιστόρητη πλαστογράφηση της ιστορίας της...

ΞΑΝΑ! ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ!ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ...  Εξαγριωμένοι με τις τελευταίες εμετικές δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, πραγματοποιήσαμε σήμερα 5/9/2011 έκτακτη εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Κυπριακή πρεσβεία στην Αθήνα. Ο αδίστακτος πρόεδρος, για άλλη μια φορά ξεπέρασε τα όρια και προκάλεσε την λαϊκή οργή. Η προκλητικότητα του ακελικού προέδρου μας, φαίνεται να μην έχει τελειωμό, αφού σήμερα έπαιξε για άλλη μια φορά με την νοημοσύνη μας. Δεν δίστασε να απαρνηθεί και πάλι, αυτή τη φορά δημόσια, τις πολιτικές ευθύνες που του αναλογούν. Επέρριψε ευθύνες στους πάντες εκτός από τον ίδιο,...

Πρωτόγνωρη και απαράδεκτη η κατάσταση στα σχολεία, καταγγέλλουν οι δάσκαλοι - Παρέμβαση εισαγγελέα


Για πρωτόγνωρη και απαράδεκτη κατάσταση στα σχολεία κάνουν λόγο οι δάσκαλοι, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι τα έξοδα της εκτύπωσης φωτοτυπιών και DVD θα κληθούν να πληρώσουν οι ήδη υπερχρεωμένες και υποχρηματοδοτημένες σχολικές επιτροπές και οι γονείς.Σύμφωνα με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, υπάρχουν κέντρα διανομής βιβλίων που δεν έχουν κανένα βιβλίο και άλλα κέντρα που έχουν ελάχιστους από τους 126 τίτλους βιβλίων, για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ιερατική σχολή ιδρύουν στην Τουρκία οι αλεβίτες


Του ΑΡΗ ΑΜΠΑΤΖΗ
Μία ενδιαφέρουσα προσπάθεια ίδρυσης ιερατικής σχολής από αλεβίτες είναι αυτές τις μέρες υπό εξέλιξη στην Τουρκία, πράγμα που έχει σημασία και ως προς την υπόθεση για επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη, αφού οι δύο υποθέσεις έχουν αρκετά κοινά σημεία.

Πρόκειται για το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ιμάμη Αλί και τις προσπάθειες καταβάλλει ένας από τους συνδέσμους των αλεβιτών, ο Σύνδεσμος Πίστης Εχλι Μπέιτ, σε συνεργασία με το ιρανικής βάσης διεθνές Πανεπιστήμιο Αλ Μουσταφά και με την οικονομική στήριξη τοπικού δήμου στην Κωνσταντινούπολη, η διοίκηση του οποίου μάλιστα πρόσκειται στο κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Για μία Εθνική ΠαιδείαΜεγάλη φασαρία έγινε τις προηγούμενες μέρες -και αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη τις επόμενες- σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για την παιδεία. Η κυρία υπουργός σε μία πρωτοφανή επίδειξη γραφικότητας πήρε το χαρτόκουτό της, το γέμισε με τον νόμο που ίσχυε για τα ΑΕΙ, πήρε και το μοδάτο κλασεράκι της -σύμφωνα με την νέα πασοκοαμερικάνικη αισθητική του παιδιού με το μουστάκι- τοποθέτησε μέσα τον νέο νόμο της και ανέβηκε στο βήμα της βουλής να μας χαρίσει μία παράσταση που αν δεν αφορούσε το μέλλον του Έθνους, θα έβγαζε πολύ γέλιο. Αρχικά, να ξεκαθαρίσω κάτι. Προφανώς και δεν μου αρέσουν τα ελληνικά (;) πανεπιστήμια όπως λειτουργούν τώρα. Αριστεροκρατούμενα, διεφθαρμένα, αναδύουν την ίδια σαπίλα με την ελληνική κοινωνία τα τελευταία τριάντα σαράντα χρόνια. Παράγουν είτε αριστερούς με δεξιές τσέπες, είτε δεξιούς που θεωρούν μέγιστο επίτευγμα να προσκληθούν κάποτε σε κάποια εκδήλωση για τους «αγωνιστές» του λαϊκού στρατού. Κοινό σημείο όλων: το πώς θα τα αρπάξουμε. Από το πρώτο έτος και τις εκδρομές σε Μύκονο κι Αράχοβα μέχρι και το τελευταίο και τις χορηγίες των κομμάτων στον εκάστοτε αρχηγό της φοιτητικής παράταξής τους. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΦΟΒΟΙ ΜΗΝ ΑΝΑΨΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!


Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ελληνική διπλωματία και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από τις απειλητικές δηλώσεις του Τούρκου Αντιπροέδρου Εγκεμέν Μπαγίς ο οποίος προειδοποίησε ότι η χώρα του θα στείλει το στόλο της για να παρεμποδίσει τις έρευνες ανοικτά της Κύπρου. Την ώρα που μέσα στον Σεπτέμβριο οι έρευνες στο Αιγαίο προγραμματίζονται να αρχίσουν οι έρευνες ανάμεσα στην Κύπρο και το Ισραήλ και σε συνεργασία με αμερικάνικη εταιρεία, οι τουρκικές απειλές για στρατιωτική εμπλοκή στο Αιγαίο, κάνουν τη Μεσόγειο να …μυρίζει μπαρούτι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...