Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ...


 ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Φωνάζουμε εδώ και χρόνια ότι και ο κοινωνικός και ο κρατικός ιστός έχουν χαλαρώσει σε τέτοιο αφάνταστο βαθμό που εύκολα έχουν διεισδύσει σε διάφορους τομείς και πτυχές της κοινωνικής, οικονομικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής ξένοι εγκάθετοι, πληρωμένοι πράκτορες και εντεταλμένοι. Εννοείται πως μερίδιο στην πίτα όλων αυτών των "διαπιστευμένων" εγκάθετων διαθέτει και η ΜΙΤ και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για αυτό...

Ποιός όμως θα είναι ο ρόλος τους -σαφέστατα αναβαθμισμένος- στην πολύ κοντινή περίπτωση που η Ελλάδα εμπλακεί σε μιά πολεμική αναμέτρηση με την τουρκία; (λέμε τώρα...) Άν για παράδειγμα ο "συνεργάτης των τούρκων" είναι -λόγου χάρη- δημοσιογράφος ή κατα οποιαδήποτε έννοια διαμορφωτής της κοινής γνώμης,
η καλλιέργεια κλίματος ηττοπάθιας και πολεμοφοβίας, η σκόπιμη παραπληροφόρηση, η διαρροή διαβαθμισμένων ειδήσεων, θα ήταν μέγιστες υπηρεσίες προς την εχθρική δύναμη.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ! ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΝΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΕΦΑ...!


Τελικά ο 5ος όμιλος του ΟΥΕΦΑ, κανείς από τους αθλητικογράφους δεν είχε καταλάβει πραγματικά ο όμιλος φωτιά! Εκτός από την Αγγλική Στόουκ και την Ουκρανική Ντιναμό Κιέβου, η Ισραηλινή Μακάμπι και η τουρκική Μπεσίκτας ολοκληρώνουν την τετράδα. Και ακριβώς σε αυτήν την τεταμένη στιγμή έρχεται ο αγώνας Μπεσίκτας - Μακαμπί στο Ινονού στάδιο της Κωνσταντινούπολης. Για την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματισθεί ο αγώνας, αλλά μέχρι να φτάσουμε στην Πέμπτη... έχουμε καιρό. Η Μακαμπί ζήτησε εγγυήσεις και ασφάλεια για να φτάσει η ομάδα στην Κωνσταντινούπολη και να αγωνισθεί. Και προφορικά τουλάχιστον πήρε εκείνες τις επιβεβαιώσεις που εξ΄ αρχής...

ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...


 Μπορεί οι συγκυρίες να μας ευνοούν, μπορεί τα στρατηγικά και οικονομικά συμφέροντα των Εβραίων και των Αμερικανών να είναι σχεδόν παράλληλα, ένεκα των συκγυριών με τα δικά μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας αγάπησαν ξαφνικά και αποφάσισαν να επανορθώσουν για ότι έχουν διαπράξει εις βάρος μας ειδικά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, παρ' όλο που το δικό μας το Έθνος ήταν αυτό που πολέμησε πιό λυσσαλέα από όλα (και μαζί ίσως με το Ρωσσικό). Όταν λοιπόν λέμε να μην έχετε εμπιστοσύνη σε κανέναν, εννοούμε κι αυτούς και τα δικά τους παπαγαλάκια που ξαφνικά είναι έτοιμα να κοτσάρουν το "άστρο του Δαυίδ" στο κούτελο κι απο εβραιοκυνηγοί να μετασχηματισθούν σε εβραιολάγνοι. Μην πιάσουμε και ψείρες...

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!

Καμία επίσημη αντίδραση στην πρόταση Γερμανού πολιτικού να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες των υπερχρεωμένων χωρών!

Είναι δυνατό πολιτικός της Ευρωζώνης, να προτείνει μια τέτοια παράλογη πρότασης και οι χώρες να μην αντιδρούν. Είναι δυνατόν Γερμανός πολιτικός να ζητά από τις υπερχρεωμένες χώρες να εξετάζουν το ενδεχόμενο οι σημαίες τους να κυματίζουν μεσίστια στα κτήρια της ΕΕ; Που είναι η κεντρική διοίκηση της ενωμένης Ευρώπης που θέλει ενιαία πολιτική και οικονομία να μην αντιδρά; Ο Γκίντερ Έτινγκερ προτείνει επίσης οι υπερχρεωμένες χώρες να εκχωρούν την αρμοδιότητα κατάρτισης του κρατικού προϋπολογισμού τους στην ΕΕ.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ

ΓΙΑ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 500 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!


Για περίπου 500 τραυματίες και 4 νεκρούς κάνουν λόγο νεώτερες πληροφορίες από την Αίγυπτο, στα επεισόδια που ξέσπασαν εχθές το βράδυ γύρω από την πρεσβεία του Ισραήλ, αυξάνωντας τον αρθιμό των θυμάτων που είχαμε αναφέρει νωρίτερα. Η κατάσταση στην Αίγυπτο συνεχίζει να είναι τραγικά τεταμένη.

"Σχέδιο Β'" με επιτάξεις για τις Ένοπλες Δυνάμεις αν πτωχεύσει η χώρα...

“Σχέδιο B’” με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία τους, πρόκειται να ενεργοποιήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr, σε περίπτωση η χώρα οδηγηθεί σε χρεοκοπία και υπάρξουν δυσχέρειες στην χρηματοδότηση των λειτουργικών δαπανών τους. Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, το οποίο ο κάθε Κλάδος ξεχωριστά έχει ασχοληθεί, θα υπάρξει μέχρι και επίταξη καυσίμων από τα ΕΛΠΕ, αλλά και παντός είδους αναγκαίου υλικού (τροφίμων, λιπαντικών, οχημάτων, ακόμα και ... πλοίων της ακτοπλοϊας), αν δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αποπληρωμής ή άρνησης των εν λόγω εταιρειών να παράσχουν τα απαραίτητα εφόδια για τηννυποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Άλωση της ισραηλινής πρεσβείας στο Κάϊρο ενώ ξεκινά η γεώτρηση!

Δραματικές εξελίξεις είχαμε πριν λίγο στο Κάϊρο, όταν Αιγύπτιοι διαδηλωτές κατάφεραν αργά το βράδυ να γκρεμίσουν μέρος του τοίχου που είχε αναγερθεί πρόσφατα γύρω από την ισραηλινή προεσβεία και ο οποίος τοίχος είχε εξελιχθεί σε αρνητικό σύμβολο για τον ισλαμικό όχλο και εισέβαλαν στο εσωτερικό της. Έκαψαν την ισραηλινή σημαία του κτιρίου, πυρπόλησαν το εσωτερικό της και πέταξαν φοριαμούς και έγγραφα από το παράθυρο. Κατά ένα περίεργο τρόιπο η αιγυπτιακή αστυνομία που το απόγευμα είχε αναχαιτίσει δύο φορές τους διαδηλωτές, αυτή την φορά απουσίαζε.

ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ... ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ! ΞΕΒΡ;ΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ!
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταφράζουν και χαρακτηρίζουν σήμερα ως προκλητικές τις χθεσινές δηλώσεις Πάγκαλου και Χριστόφια που ξεκάθαρα αφορούσαν την Άμυνα της Κύπρου. Μέγαλος τουρκικός σταθμός αναφέρει επί λέξη:

 Ο ηγέτης της Ρωμαίικης Διοίκησης της Νότιας Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας κάλεσε τον Στρατό Εθνοφρουράς να βρίσκεται σε επαγρύπνηση έναντι των Τουρκικών απειλών. Ο κος Χριστόφιας αποδέχεται ως «Τουρκική Απειλή» τις προειδοποιήσεις της Τουρκίας σχετικά με την εξερεύνηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τον Χριστόφια το καθήκον των Ένοπλων Δυνάμεων είναι να προστατεύουν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας που δήθεν «βρίσκεται ημικατεχόμενη» και πως η Τουρκία προσπαθεί να τρομοκρατήσει την Ρωμαίικη Διοίκηση ώστε να την εμποδίσει να επωφεληθεί από τις δήθεν αποκλειστικές οικονομικές ζώνες. Για αυτό τον λόγω πρέπει πάντα να βρίσκεται σε ετοιμότητα ο Ρωμαίικος Στρατός της Εθνοφρουράς. 

Eρντογάν: "δεν αναγνωρίζουμε την ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ, το Ναυτικό μας θα βρεθεί εκεί"


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Ξεκάθαρη απειλή σε Ισραήλ και Κύπρο εξαπέλυσε ο Ερντογάν για την έκταση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης τους δείχνοντας ότι η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει ακόμη και το Ναυτικό για να δείξει πως θα εμποδίσει τις υποθαλάσσιες έρευνες. Ουσιαστικός στόχος της Τουρκίας είναι η συμφωνία της Κύπρου με το Ισραήλ για την ΑΟΖ «Το Ισραήλ κατα τη δική του άποψη άρχισε να ανακοινώνει τη δική του ΑΟΖ όμως θα δει πως ποτέ δεν θα έχει αυτό το δικαίωμα. Διότι και η Τουρκία έχει δικαίωμα στην ΑΟΖ εκεί, ως εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο.

Έχουν γίνει τα απαραίτητα βήματα της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» και η Τουρκία χάρη στα βήματα αυτά, θα δείξει την αποφασιστικότητα της στο θέμα αυτό και θα εξασφαλίσει συνέχεια την ελεύθερη ναυσιπλοΐα στην περιοχή.»

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 10.300.000 € για την… διαχείριση αιτήσεων αλλοδαπών!

Τσίμπησε πάνω από 10 εκατομμύρια ο Καμίνης για τους λαθρομετανάστες… για τους συμβασιούχους δεν έχει φράγκο!
Το έκανε πάλι το… θαύμα του η υπουργάρα Εσωτερικών, ονόματι Καστανίδης, και βρήκε λεφτά! Όχι όμως για τους Έλληνες πολίτες που φορολογούνται αιματηρά και τους πετσοκόβονται οι μισθοί, οι συντάξεις και τα επιδόματα ανεργίας. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! 10.300.000,00 € διαθέτει το υπουργείο εσωτερικών στον λαθρολάγνο-δήμαρχο Αθηναίων, για να «διαχειριστεί» σε όλη την επικράτεια, τις αιτήσεις των αλλοδαπών που φιλοδοξούν να γίνουν…Έλληνες.

NewsIt.gr: Εν μέσω αποδοκιμασιών έφτασε ο πρωθυπουργός

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ (ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ) ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"


Ούτε ένα περίπτερο ή ψιλικατζίδικο ή πρακτορείο τύπου, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεται, δεν πρέπει να υπάρχει που να μην διαθέτει τον "Στόχο". Ο "Στόχος" είναι από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ και ιστορικότερες εφημερίδες που κυκλοφορούν και διανέμονται μέσω των πρακτορείων τύπου και τυπώνεται σε μεγαλο αριθμό φύλλων ώστε να βρίσκεται και στο "τελευταίο" χωριό και στην "τελευταία" γειτονιά το πρωί της Πέμπτης και να παραμένει εκεί -αν δεν τον εξαντλήσετε- ολόκληρη την εβδομάδα κι ασφαλώς και το Σαββατοκύριακο... Βέβαια είναι "λογικό" η εφημερίδα σας να τρώει πόλεμο, αφού η θέση της και η στάση της ήταν και παραμένει ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ και ΑΤΟΦΙΑ...

Σκόπια: Συνάντηση αλβανικού κόμματος DPA με Τούρκο πρέσβη


«Ανώτερα στελέχη του αλβανικού κόμματος DPA –Δημοκρατικό Αλβανικό Κόμμα, συναντήθηκαν σήμερα με το πρέσβη της Τουρκίας στα Σκόπια, την εξοχότητα του κ. Gürol Sökmensüer», γράφει αλβανική εφημερίδα των Σκοπίων. Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον γενικό γραμματέα του DPA, Μετίν Ιζέτι και τους βουλευτές Γκαζμέν Αλίου και Μεράλε Φεράτι-Ουζεΐρι. Στη συζήτηση αναπτύχθηκαν τρέχοντα πολιτικά ζητήματα της χώρας, η δημιουργία ενός πραγματικού πολιτικού διαλόγου, οι ευκαιρίες για συνεργασία μεταξύ των δύο οντοτήτων (Σλάβων και Αλβανών) καθώς και άλλα θέματα πολιτικού χαρακτήρα.Μετά τη συνάντηση ο γ.γ. του αλβανικού κόμματος DPAδήλωσε:

Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. «ΑΓΙΟΣ» ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

http://www.liako.gr/news/home/35618-skopia.html

Το κύκνειο άσμα του παπανδρεϊσμού

Το κύκνειο άσμα του παπανδρεϊσμού

Η βουλγαρική Κατοχή στην Ροδόπη ~ Λόγιος Ερμής

Η βουλγαρική Κατοχή στην Ροδόπη ~ Λόγιος Ερμής

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ 2011

http://wp.me/pYyB8-t2

«Αλέκο Παναγούλη, οδήγησε τα βήματά μας», το σύνθημα του Πατριωτικού Μετώπου, στην υποδοχή του ΓΑΠ, στη ΔΕΘ.

http://www.youtube.com/watch?v=lJgEPRE_vkI

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Ανήμερα του Σταυρού, 14 Σεπτεμβρίου, τιμά το Λιοντάρι της Κρήτης, τον Καταδρομέα Μανώλη Μπικάκη, το Πατριωτικό Μέτωπο.

http://www.youtube.com/watch?v=QwfkzUkJjRs&feature=player_embedded

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Τιμή στον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς

http://www.youtube.com/watch?v=_WisV2LLGzs&feature=youtu.be

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

DefenceNet - Δεν περιλαμβάνονται ελληνικές αεροπορικές εταιρείες στις ασφαλέστερες του κόσμου

DefenceNet - Δεν περιλαμβάνονται ελληνικές αεροπορικές εταιρείες στις ασφαλέστερες του κόσμου

DefenceNet - Κατάρ, όπως λέμε ... ΗΠΑ! - Πως η Ουάσιγκτον πρόλαβε τις Βρυξέλλες!

DefenceNet - Κατάρ, όπως λέμε ... ΗΠΑ! - Πως η Ουάσιγκτον πρόλαβε τις Βρυξέλλες!

DefenceNet - 34 κλοπές αυτοκίνητων στα Χανιά πραγματοποίησαν 2 Αλγερινοί των «300 της Υπατίας»

DefenceNet - 34 κλοπές αυτοκίνητων στα Χανιά πραγματοποίησαν 2 Αλγερινοί των «300 της Υπατίας»

DefenceNet - Η ΕΛ.ΑΣ. εξάρθρωσε σπείρα Πακιστανών εγκληματιών

DefenceNet - Η ΕΛ.ΑΣ. εξάρθρωσε σπείρα Πακιστανών εγκληματιών

Γιατί δεν θέλουν τους Έλληνες; | ANTINEWS

http://www.antinews.gr/2011/08/06/116693/

Συγγραφέας τού βιβλίου ''ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" είναι ο Κυριάκος Διακογιάννης καί όχι ο κ. Μοοσχόπουλος όπως από λάθος έχει γραφεί..
Τό βιβλίο αυτό πρωτοεκδόθηκε πολλά χρόνια πρίν.. Τό 1979, άν δέν κάνω λάθος..

Οικογενειοκρατίας το ...ανάγνωσμα και πάλι, στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα μέτρα Λίμπερμαν κατά της Τουρκίας!


Σύμφωνα με το Israel International News, ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Αβιγκντόρ Λίμπερμαν αναλαμβάνει δράση εναντίον της Τουρκίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν όχι μόνο να ανακοινώνονται αλλά και να πραγματοποιούνται τα ακόλουθα μέτρα ενάντια στη τουρκική προκλητικότητα:
- Ταξιδιωτική οδηγία ώστε να μην επισκέπτονται τη Τουρκία, οι Ισραηλινοί πολίτες.
- Στενότερη συνεργασία με την Αρμενία και ταξίδι του Ισραλινού ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ ώστε να συναντηθεί με το εκεί αρμενικό λόμπι.
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο το Ισραήλ να αναγνωρίσει την Αρμενική Γενοκτονία από τους Τούρκους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...