Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Προδοσία: Σπρώχνουν σε νέα "λευκή απεργία" τους πιλότους της Π.Α.


Aν δεν πρόκειται περί κυβερνητικής βλακείας και κουτοπονηριάς, τότε κάτι άλλο πιο ύποπτο συμβαίνει που έχει να κάνει με την εκ των έσω υπονόμευση των αμυντικών δυνατοτήτων της χώρας, την ώρα που αυτές πρόκειται να δοκιμαστούν με την κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο: Ένα βήμα πριν την "λευκή απεργία" στην Πολεμική Άεροπορία φέρνει και πάλι τους πιλότους η κυβέρνηση με την έντεχνη δαρροή δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία "Οι πιλότοι πετούν από τα γραφεία τους" και άρα δεν χρειάζεται να λαμβάνουν πτητικό επίδομα! 

Οι Τούρκοι βγάζουν πολεμικά πλοία ανοιχτά της Ρόδου!

Γ. Α. Παπανδρέου: ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – Ολόκληρο “Το Σχέδιο αναταραχής και διάλυσης της χώρας”

Γ. Α. Παπανδρέου: ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – Ολόκληρο “Το Σχέδιο αναταραχής και διάλυσης της χώρας”

Λειμώνας: O αγώνας της ΕΟΚΑ (μέρος Γ΄)

Λειμώνας: O αγώνας της ΕΟΚΑ (μέρος Γ΄): Η μάχη των αετών Ο χαρακτηρισμός της σκυταλοδρομίας του θανάτου βρίσκει την πλήρη έκφραση του στη μάχη του Αχυρώνα, της 2ας Σεπτεμβρίου ...

The Secret Real Truth: Η καταστροφη της Σμύρνης όπως την περιέγραψε ο Έρν...

The Secret Real Truth: Η καταστροφη της Σμύρνης όπως την περιέγραψε ο Έρν...: Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις πύρινες ανταποκρίσεις και λογοτεχνικά κείμενα του νομπελίστα συγγραφέα Έρνεστ Χεμινγουέι, που σχε...

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Όταν «πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο …Αλέξης»!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Όταν «πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο …Αλέξης»!: Για τους πολλούς Αμερικανούς το όνομα Alexis, έγινε διάσημο από τη «Δυναστεία», όπου, ως γνωστόν, η Τζόαν Κόλλινς ενσάρκωνε το ρόλο της αδίσ...

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΓΓΛΟΙ!


Ασκήσεις βρετανικού στρατού στην ΚύπροΑσκήσεις βρετανικού στρατού στην Κύπρο Ένα μήνα θα διαρκέσει ''Ο Λέων του Ηλίου''

Βρετανικά στρατεύματα από το 7ο αερομεταφερόμενο βασιλικό τάγμα ηλεκτρολόγων και μηχανολόγων μηχανικών βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Κύπρο, λαμβάνοντας μέρος στην άσκηση ''Ο Λέων του Ηλίου''.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Αμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, η διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων αυτή στρατιωτική άσκηση αποβλέπει στο να δώσει στους στρατιώτες του τάγματος αυτού τις βασικές μαχητικές ικανότητες στο προκλητικό περιβάλλον και έδαφος της Κύπρου, με θερμοκρασίες που φθάνουν ή ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Είναι, επίσης, η άσκηση αυτή, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό Υπουργείο Αμυνας, ένας τρόπος προαγωγής για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στη μονάδα αυτή και οι οποίοι επιδιώκουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας και από υποδεκανείς να προβιβασθούν σε δεκανείς.

Ούριος άνεμος στην Εθνική Φρουρά

Ούριος άνεμος στην Εθνική Φρουρά

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΛΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΛΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ
http://www.liako.gr/news/home/35660-skopia.html

Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!!!! Σκύψε κι άλλο πιάνεις πάτωμα…

Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!!!! Σκύψε κι άλλο πιάνεις πάτωμα…http://filologos10.wordpress.com/2011/08/19/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%87%CE%AD%CE%B6%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%81%CE%B5-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%8D%CF%88%CE%B5-%CE%BA%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB/

Goji Berry -Η υπέρ-τροφή από το Θιβέτ

Εδώ έχει ποιότητα και ποικιλία σχετικά με το θέμα ,
http://veganhellas.gr/shop/product.php?id_product=11
και όχι μόνο
http://veganhellas.gr/shop/product.php?id_product=106
http://veganhellas.gr/shop/product.php?id_product=69
Goji Berry -Η υπέρ-τροφή από το Θιβέτ
http://irakleitos.blogspot.com/2011/08/goji-berry.html

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ !!!!!

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ !!!!!: Θέμα: ΓΟΝΕΙΣ. ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ: ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΣΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΑ? ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΝ Α...

Πυθαγόρειος Λεξαριθμική ΑριΘμοΛοΓία: Πυθαγόρας και τα πιο σπουδαία αποφθέγματά του

Πυθαγόρειος Λεξαριθμική ΑριΘμοΛοΓία: Πυθαγόρας και τα πιο σπουδαία αποφθέγματά του: - Ο γιος του θεού, ένας από τους θεμελιωτές του εσωτερισμού, εκείνος που πρώτος εντόπισε τα αρμονικά μουσικά διαστήματα και εισήγαγε στη ...

Το Αληθινό Πρόσωπο της Αρχαίας Σπάρτης Από τον Μεγάλο Δάσκαλο Λιαντίνη.

Το Αληθινό Πρόσωπο της Αρχαίας Σπάρτης Από τον Μεγάλο Δάσκαλο Λιαντίνη.
http://olympia.gr/2011/08/24/το-αληθινό-πρόσωπο-της-αρχαίας-σπάρτη/

Μια διαχρονική προφητεία για τον Ελληνισμό που επαληθεύεται!

Μια διαχρονική προφητεία για τον Ελληνισμό που επαληθεύεται!
http://olympia.gr/2011/08/24/μια-διαχρονική-προφητεία-για-τον-ελλη/

ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΑΟΥΣΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ;Απορούμε ειλικρινά... Η τουρκική προπαγάνδα, γιατί περί αυτού πρόκειται, θα συνεχίζει να αναμεταδίδεται από κανάλια με έδρα την Ελλάδα (Ελληνικά δεν είναι σίγουρα...) και μετά την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων; Θα συνεχίσει ο Άντέννα του Κυριακού να παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό και ψεύτικο πρόσωπο της τουρκίας; Ο Εζέλ ...θα συνεχίσει να συγκινεί τα Κατιναριά, ακόμη κι όταν τα αδέρφια μας σφάζονται με τους Μογγόλους στον Έβρο, το Αιγαίο, τα νησιά και την Κύπρο;  www.stoxos.gr ------------------------------...

ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ

Σκοτώθηκε ταξίαρχος των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν


Οι αρχές του Ιράν ανακοίνωσαν την Παρασκευή πως η κουρδική αυτονομιστική οργάνωση PJAK σκότωσε έναν ανώτερο αξιωματικό των Φρουρών της Επανάστασης στη διάρκεια μαχών σε δυτική περιοχή της Ισλαμικής Δημοκρατίας, όπως μετέδωσε σήμερα το ημιεπίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars.«Ο ταξίαρχος Αμπασαλί Τζανεσαρί έγινε μάρτυρας στη διάρκεια μαχών με την τρομοκρατική οργάνωση PJAK στο δυτικό τμήμα της χώρας», μετέδωσε το Fars.

Το PJAK, το Κόμμα για την Ελεύθερη Ζωή του Κουρδιστάν, θεωρείται παρακλάδι του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), που πήρε τα όπλα το 1984 διεκδικώντας την ίδρυση κουρδικού κράτους στη νοτιοανατολική Τουρκία. Η Τεχεράνη αλλά και η Ουάσινγκτον θεωρούν το PJAK τρομοκρατική οργάνωση.

Κόσοβο: σφραγίδες έντασης των Σέρβων


Ησυμφωνία Πρίστινας - Βελιγραδίου για τις τελωνειακές σφραγίδες θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τις 16 Σεπτεμβρίου, δήλωνε χθες ο Χασίμ Θάτσι, ενώ Σέρβοι κάτοικοι στο βόρειο Κόσοβο απέκλειαν όλους τους οδικούς άξονες στην περιοχή.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό του Κοσόβου, οι προετοιμασίες όλων των θεσμών του Κοσόβου για την εφαρμογή της συμφωνίας οδεύουν προς την ολοκλήρωση. Μετά από κυβερνητική σύσκεψη, ο Θάτσι διευκρίνισε ότι στο βόρειο Κόσοβο, στις διαβάσεις στο Γιάρινιε και στο Μπρνιακ, θα εγκατασταθούν τελωνειακοί υπάλληλοι, μέλη της συνοριακής αστυνομίας και μέλη της αποστολής της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Eulex). Απευθυνόμενος στους κατοίκους του βόρειου Κοσόβου, ζήτησε ηρεμία, τονίζοντας ότι τα μέτρα δεν στρέφονται εναντίον τους, αλλά συνιστούν «εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος του Κοσόβου».

Η μάχη 40 καταδρομέων στην Κερύνεια


Οχυρώθηκαν σε πολυκατοικία και παγιδεύτηκαν από τους Τούρκους εισβολείς 
ΤΟΥΒΑΣΟΥΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φωτογραφία
Στην περιοχή του σταδίου Γ.Σ. 
Πράξανδρος, όπου θα επιχειρηθεί για τελευταία φορά η ανεύρεση λειψάνων αγνοουμένων (προτού αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής θεματικού πάρκου) εκτιμάται ότι θάφτηκαν αρκετοί καταδρομείς. Ας ληφθεί υπόψη ότι με βάση τα στοιχεία του Συνδέσμου Καταδρομέων, στον Άγιο Γεώργιο Κερύνειας και στην Κερύνεια σκοτώθηκαν ή αγνοούνται 40 άνδρες της 33ης Μοίρας Καταδρομών. Από αυτούς 20 σκοτώθηκαν στον Άγιο Γεώργιο Κερύνειας και άλλοι 20 σε πολυκατοικία παρά το Γ.Σ. Πράξανδρος είτε στην ευρύτερη περιοχή. 

Ο κ. Πιερής Χ” Λούκας, ο οποίος το 1974 ανήκε στην 33η Μοίρα Καταδρομών, ανέφερε στον «Φ» ότι ύστερα από τις επιχειρήσεις στον Άγιο Ιλαρίωνα η αποστολή της Μοίρας προέβλεπε ανακοπή των τουρκικών αρμάτων (τα οποία αποβιβάστηκαν από τα πλοία) στον Άγιο Γεώργιο Κερύνειας.

Ολοταχώς προς εξόρυξη πετρελαίου ''Σενάρια φαντασίας τα περί γεωτρήσεων της Τουρκίας''Ολοταχώς προς εξόρυξη πετρελαίου

Αποφασισμένη να προχωρήσει στην εξόρυξη υδρογονανθράκων από την ΑΟΖ της παρά τις τουρκικές απειλές δηλώνει η Κυπριακή Δμοκρατία, μέσω της υπουργού Εξωτερικών, Ερατούς Κοζάκου-Μαρκουλή, η οποία τόνισε ότι γίνονται συνεχείς επαφές για παρέμβαση δυνάμεων, που έχουν επιρροή στην Τουρκία. 

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

«Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΖΩΟΓΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑΣ ΚΙ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗΣ, ΒΙΟΘΕΩΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ».
Ο Εθνικισμός μας είναι βουλητική μετουσίωση της Ιστορίας, συνάθροιση παρελθόντος και μέλλοντος σε χρόνο ενεστώτα, έργο Πίστης κι Οργής. Μάχεται γιά να υπάρχει, επιδιώκει να ρυθμιστεί στον ανώτατο εφικτό ρυθμό, αγωνίζεται γιά να διαδραματισθεί.

Ληστείες και μαχαιρώματα σε καθημερινά βάση από λαθρομετανάστες

-Η Ομόνοια, η «διάσημη» πλέον περιοχή-γκέττο αντίπαλων συμμοριών αλλοδαπών, μια ανάσα απ’ την πλατεία και το τοπικό αστυνομικό τμήμα, μετατρέπεται νυχθημερόν σε πεδίο μάχη: χθες στήθηκε στην οδό Λεωνίδου, όπου 2 αντίπαλες «ομάδες» ήρθαν στα χέρια. Αμέσως βγήκαν και τα μαχαίρια με αποτέλεσμα ένας Ιρανικός (33 ετών) να δεχθεί χτυπήματα, στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα. Στην περιοχή υπάρχουν δεκάδες οίκοι ανοχής με αλλοδαπές (και επικίνδυνες για την δημόσια υγεία) ιερόδουλες και συνήθως οι ξυλοδαρμοί και τα αιματηρά επεισόδια έχουν ως αφορμή την κακομεταχείριση αυτών από ισλαμιστές «πελάτες», κάτι το οποίο δεν το ανέχονται οι Αλβανοί σωματέμποροι-νταβατζήδες.
-Τρεις αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής αναζητούνται για την ληστεία που κατέληξε στην εν ψυχρώ δολοφονία ενός 75χρονου στον Πύργο Βοιωτίας.

Παρέμβαση ΗΠΑ προς Αίγυπτο για το Ισραήλ Νεκροί - τραυματίες και κατάσταση έκτακτης ανάγκηςΠαρέμβαση ΗΠΑ προς Αίγυπτο για το Ισραήλ
Διαδηλωτές καίνε την σημαία του Ισραήλ κατά την κατάληψη του κτιρίου από το πληθος. 
Ένταση επικρατεί στην Αίγυπτο μετά τις βίαιες διαδηλώσεις κατά του Ισραήλ κατά τις οποίες υπήρξαν δύο νεκροί και γύρω στους 800 νεκρούς. Οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν προς την Αίγυπτο στην οποία κηρύχθηκε κατάσταση συναγερμού και έχουν ανασταλεί οι άδειες όλων των αστυνομικών, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Ο Πρωθυπουργός της Αιγύπτου Ισάμ Σαράφ συγκάλεσε εκτάκτως μια κυβερνητική ομάδα αντιμετώπισης κρίσης μετά την εισβολή διαδηλωτών στην πρεσβεία του Ισραήλ, μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο MENA.

ΠΟΛΛΑ ΤΖΑΜΙΑ (ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ) ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΚΕ.

Όπως είναι γνωστό, προχθές ψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία από τη βουλή των Ελλήνων (;), η κατασκευή ισλαμικού τεμένους (τζαμιού) στον χώρο του Βοτανικού, δαπάναις του ελληνικού (;) δημοσίου (που κατά τα άλλα δεν έχει λεφτά!). Υπέρ της κατασκευής του τζαμιού ψήφισε και το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ, κόμμα που ίδρυσε ο εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια και τουλάχιστον στα πρώτα του βήματα στελεχώθηκε από εβραίους της Θεσσαλονίκης, που πιστεύει την ρήση του Μαρξ «Η θρησκεία είναι το όπιο των λαών», του ΚΚΕ που υπερθεματίζει υπέρ του διαχωρισμού Εκκλησίας-Κράτους, του ΚΚΕ που απαιτεί την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, του θρησκευτικού γάμου, της θρησκευτικής κηδείας, της προσευχής στα σχολεία, του εκκλησιασμού των μαθητών, και τέλος πάντων οτιδήποτε έχει σχέση με την θρησκεία και την επιρροή της στην κοινωνία. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεδομένη θεωρεί η Άγκυρα την υποστήριξη των ΗΠΑ


Του Νίκου Στέλγια
Η Άγκυρα θωρεί ότι η νατοϊκή πυραυλική ασπίδα και η “Αραβική Άνοιξη” θα υποχρεώσουν τις ΗΠΑ να αναθεωρήσουν την συνεργασία τους με το Τελ Αβίβ και να λάβουν υπόψη τους τις θέσεις της Άγκυρας και των νέων αραβικών καθεστώτων σύμφωνα με πληροφορίες της www.kathimerini.com.cy.

ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ; ΟΙ ΔΡΑΣΙΤΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ;


Εξαγριωμένοι με τις τελευταίες εμετικές δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, πραγματοποιήσαμε σήμερα 5/9/2011 έκτακτη εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Κυπριακή πρεσβεία στην Αθήνα. Ο αδίστακτος πρόεδρος, για άλλη μια φορά ξεπέρασε τα όρια και προκάλεσε την λαϊκή οργή. Η προκλητικότητα του ακελικού προέδρου μας, φαίνεται να μην έχει τελειωμό, αφού σήμερα έπαιξε για άλλη μια φορά με την νοημοσύνη μας. Δεν δίστασε να απαρνηθεί και πάλι, αυτή τη φορά δημόσια, τις πολιτικές ευθύνες που του αναλογούν. Επέρριψε ευθύνες στους πάντες εκτός από τον ίδιο, ενώ είχε και το θράσος να δώσει εντολή να συλληφθεί ο γιός του ήρωα πλοίαρχου...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...