Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1995 ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΥΠΕΞ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Σαν σήμερα στις 13 Σεπτεμβρίου υπογράφεται στη Νέα Υόρκη από τους υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδος και Σκοπίων, Κάρολο Παπούλια και Στέβκο Τσερβένκοφσκι, η λεγόμενη «ενδιάμεση συμφωνία», που ρυθμίζει σχέσεις των δύο χωρών. Η Ελλάδα αίρει το εμπάργκο και αναγνωρίζει τα Σκόπια με το όνομα ΠΓΔΜ (FYROM), ενώ τα Σκόπια αφαιρούν από τη σημαία τους τον Ήλιο της Βεργίνας...

Οι “αυτοκρατορικές” οθωμανικές περιοδείες στη Θράκη συνεχίζονται…


Άλλος ένας ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος επιθεωρεί τους…υπηκόους του σε Κομοτηνή και Ξάνθη σε μία (ακόμη)…ιδιωτική επίσκεψη – και ενώ οι γελοίες τοπικές αρχές συνεχίζουν με τρόπο όλο και πιο προκλητικό τον μακάριο ύπνο του ηλίθιου (ή του νενέκου)…Όλοι γνωρίζετε βεβαίως τα της επίσκεψης του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Αλή Μπαμπατζάν, προ ημερών στη Θράκη. Η επίσκεψη, ως γνωστόν, βαφτίστηκε…ιδιωτική (πολύ της μόδας πλέον η λέξη, από την προ μηνών βασιλική επίσκεψη της Ερντογάναινας και την περιοδεία του Νταβούτογλου ως τις επισκέψεις ημετέρων αυτοδιοικητικών στην Τουρκία), οπότε μερικοί διανοητικά καθυστερημένοι μπορεί και να … ησύχασαν. 

Εμείς πάντως, που είδαμε άλλη μια αυτοκρατορικών διαστάσεων περιοδεία υψηλόβαθμου Τούρκου αξιωματούχου στα μέρη μας, υποδοχές με κόκκινα χαλιά και πλήθη λαού σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Πομακοχώρια και μεγαλόστομα κηρύγματα και δηλώσεις για τους…Τούρκους της Δυτικής Θράκης – με όλα τα γνωστά συμπαρομαρτούντα περί της Μητέρας Πατρίδας που είναι πάντα εδώ για την προστασία τους (από ποιους άραγε;) – εμείς λοιπόν μάλλον δεν…ησυχάσαμε. Ίσως γιατί υπήρξαμε αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες ακόμη ενός εκκωφαντικά προκλητικού επεισοδίου της παρέλασης Τούρκων επισήμων στη Θράκη, μιας παρέλασης που εδώ και πολλούς μήνες συνεχίζεται ανενόχλητη, λες και έρχονται για να επιθεωρήσουν κάποια επαρχία τους. Για την ιστορία, σας παραθέτουμε απλώς εδώ σήμερα την ίδια την επίσημη ανακοίνωση του αρχιπράκτορα ψευτομουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε για την όλη επίσκεψη του Μπαμπατζάν στη Θράκη (όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ψευτομουφτείας στις 8/9/2011 – και μεταφράστηκε από το αδελφό ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/). Η ανακοίνωση (ως επίσημο κείμενο άλλωστε) δεν περιέχει ασφαλώς λεκτικές προκλήσεις, ακόμη κι έτσι όμως ο πανηγυρικός της χαρακτήρας είναι οφθαλμοφανής.

Επισυνάπτουμε και κάποιες φωτογραφίες από τη συνάντηση Μέτε-Μπαμπατζάν (εννοείται βέβαια πως για μια ακόμη φορά, όποιος Τούρκος επίσημος έρχεται στην περιοχή συναντά μόνο τους ψευτομουφτήδες, φτύνοντας κατάμουτρα την ελληνική έννομη τάξη), όπου διακρίνονται φυσικά και άλλα σεσημασμένα μπουμπούκια (όπως ο τουρκοπρόξενος Κομοτηνής – και αρχιπράκτορας της ΜΙΤ – Μουσταφά Σάρνιτς στην 3η από αυτές)

Γ.Γιαννάκενας, Γ.Παπασημάκης στην Οικία του Ι.Μεταξά

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Η Μάχη των Θερμοπυλών.....Όταν η θυσία για την Πατ...

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Η Μάχη των Θερμοπυλών.....Όταν η θυσία για την Πατ...: Η Μάχη των Θερμοπυλών.....Όταν η θυσία για την Πατρίδα ήταν καθήκον Μάχη των Θερμοπυλών-Όταν οι λίγοι αντιμετώπισαν τους πολλούς και παρ...

Η μάχη των αετών (Κύπρος)

Ήταν η αυγή της 1 ης Σεπτεμβρίου 1958. ώρα 3 ή 4. Οι καταζητούμενοι μπήκαν στον αχυρώνα. Σε λίγο ακούστηκαν τα μεγάφωνα του στρατού. Στο Λιοπέτρι κηρυσσόταν κατάσταση αποκλεισμού και αναγκαστικού κατ' οίκον περιορισμού. Κανείς δεν μπορούσε πια να κινηθεί στις στράτες εκτός απ' τους Εγγλέζους. Οι πόρτες αμπαρώθηκαν και το χωριό περίμενε με την καρδιά σφιγμένη, ανυπεράσπιστο, βουβό. Οι Εγγλέζοι άρχισαν εξονυχιστικές έρευνες. Μπήκαν στα σπίτι, στον αχυρώνα. κοίταξαν παντού, δεν βρήκαν ίχνη. Έφυγαν. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε σε συρματόφραχτους χώρους. Έγιναν ανακρίσεις. Ζητήθηκαν πληροφορίες. Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες. Ο κόσμος γύρισε στα σπίτια του. Κάποιοι όμως κρατήθηκαν για περαιτέρω ανακρίσεις. Και το κακό ξεκίνησε. . .

http://leimwnas.blogspot.com/2011/08/o_4059.html

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ 17ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ...ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ!

http://www.youtube.com/watch?v=-kDjQwgmENE

Οταν γραφαμε για Δήμευση Ακινήτων μας έλεγαν…Υπερβολικούς…

Οταν γραφαμε για Δήμευση Ακινήτων μας έλεγαν…Υπερβολικούς…
http://olympia.gr/2011/09/13/%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%ce%ad/

Η ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ???!!!!

Η ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ???!!!!

http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/What

Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA. Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο ?? να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτείνες. Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα.

Υποτίθεται ότι η εταιρεία τα έχει βγάλει για να παίζουν τα παιδιά με κάτι ζωντανό αντί για κούκλες ή άψυχα ρομποτ. Το pet μόλις ανοιχτεί θεωρεί τον κάτοχο του κάτι σαν τη μάνα του. Δείχνουν συναισθήματα. Για να μην ξεφεύγουν σε επίπεδο συμπεριφοράς τους δίνουν ναρκωτικά. Συγκεκριμένα η εταιρεία γράφει:

How are the personalities controlled?
The Genpet feeding packs are color coded and specially formulated with a custom drug mixture that can be used to control the Genpet, much like human drugs can such as Ritalin or Lithium and other behaviour modifying drugs. Thus we can calm them, or stimulate them without extra tampering to the DNA structure.
Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα δεν έχετε παρά να δείτε το site της Εταιρείας http://www.genpets.com/index.php.

Ακόμα καλύτερα δείτε τις "συχνές ερωτήσεις" http://www.genpets.com/faq.php για να σας φύγουν οι αμφιβολίες ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά αλλά και να διαβάσετε και άλλα τρελά όπως το ότι αν σε δαγκώσουν, πουλάνε ειδικό kit για να τους βγάζεις τα δόντια !!!.

Αναμένουν έγκριση και μετά πηγαίνουν για παγκόσμια παραγωγή.

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

«Άνοιξε» στη Χάγη η δίκη για την απόφαση αποζημιώσεων υπέρ του Διστόμου


Η Γερμανία άρχισε το πρωί της Δευτέρας να εκθέτει τις θέσεις της ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, επιδιώκοντας την έκδοση απόφασης που θα σταματήσει τις αποζημιώσεις θυμάτων των ναζιστικών εγκλημάτων, την καταβολή των οποίων διατάσσουν ιταλικά αστικά δικαστήρια. Στην ακροαματική διαδικασία για τη γερμανο-ιταλική διαμάχη -που αφορά άμεσα τα θύματα της σφαγής στο Δίστομο, στις 10 Ιουνίου του 1944- παρεμβαίνει το ελληνικό Δημόσιο. Πρόκειται για την υπόθεση της ετεροδικίας κατόπιν προσφυγής της Γερμανίας εναντίον της Ιταλίας, εξαιτίας της εκτέλεσης απόφασης υπέρ του Διστόμου.

Σοβαρές αποκαλύψεις για τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών


Νέα σοβαρά πολιτικά ερωτήματα εγείρονται για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών, θέμα που επανήλθε στην επικαιρότητα με την αποκάλυψη ότι μετά τις εκλογές του 2009 και την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ τα ποσά του αποκαλούμενου και «μαύρου ταμείου» του ΥΠΕΞ αυξήθηκαν, εν μέσω Μνημονίου, και μάλιστα με μεταφορά χρημάτων από άλλους κωδικούς. Όπως προκύπτει από έγγραφα του υπουργείου Οικονομικών, στις 30/11/2009, όταν υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου με αναπληρωτή υπουργό τον Δημήτρη Δρούτσα, διατυπώθηκε αίτημα να αντληθεί το υπόλοιπο των μυστικών κονδυλίων που είχε μείνει από τη χρήση της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου, δηλαδή της προκατόχου του κ. Παπανδρέου, Ντόρας Μπακογιάννη. 

Τουρκικό αίτημα για ανάπτυξη αμερικανικών UAV στη βάση του Incirlik


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, η Άγκυρα υπέβαλλε αίτημα προς την κυβέρνηση Obama για τη ανάπτυξη μιας Μοίρας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (UAV) τύπου MQ-1 Predator σε τουρκικό έδαφος. Τα αμερικανικά UAV Predator που επιχειρούν σήμερα από το βόρειο Ιράκ, αποτελούν βασική πηγή συλλογής πληροφοριών για την αντιμετώπιση των Κούρδων ανταρτών του PKK, οι οποίες διαβιβάζονται στο κέντρο επιχειρήσεων του τουρκικού Γενικού Επιτελείου. 

Αλβανοί: «Όχι στο παζάρεμα των εθνικών θεμάτων με την Ελλάδα»


Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης και ο Ιταλός ομόλογός του Φράνκο Φρατίνι έφτασαν στην Αλβανία σήμερα (Δευτέρα) και συναντήθηκαν γύρω στις 10:30 με τον υπουργό Εξωτερικών Έντμοντ Χατζηνάστο.Οι υπουργοί συναντήθηκαν, επίσης, στις 13:00 με τον Σαλί Μπερίσα, το Ράμα και τον πρόεδρο Μπαμίρ Τόπι.Κατά την άφιξη των δύο υπουργών στο Υπουργείο Εξωτερικών, είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες ακτιβιστές της εθνικιστικής Συμμαχίας Κόκκινο Μαύρο, αντιδρώντας στις συνομιλίες Λαμπρινίδη- Χατζηνάστο. Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Όχι στο παζάρεμα των εθνικών θεμάτων με την Ελλάδα». 

Η Τουρκία ονομάζει πάρκο στην Άγκυρα ως «Makedonya»


Με την ευκαιρία των 20 χρόνων της ανεξαρτησίας των Σκοπίων, στην Τουρκία, αύριο, θα εγκαινιαστεί πάρκο το οποίο θα ονομαστεί «Makedonya», ως ένδειξη των μακροχρόνιων στενών και φιλικών σχέσεων των δύο χωρών. Το πάρκο είναι έκτασης 20 στρεμμάτων, είναι σε δύο επίπεδα και βρίσκεται στην ελίτ περιοχή της Άγκυρας, στην περίφημη συνοικία Cankaya, όπου βρίσκεται και η προεδρική κατοικία. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, η ονοματοθεσία είναι ένα μικρό δώρο στα Σκόπια με την ευκαιρία της 20ης επετείου της ανεξαρτησίας της χώρας.

Ερντογάν: Αιτία πολέμου το επεισόδιο του Μαβί Μαρμαρά


Η αιματηρή επέμβαση των Ισραηλινών στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά το Μάιο του 2010, αποτελούσε αιτία πολέμου, ωστόσο «η Τουρκία ενήργησε με υπομονή», υποστήριξε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,σύμφωνα με απομαγνητοφωνημένο κείμενο συνέντευξης που έδωσε την περασμένη εβδομάδα στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ-Τζαζίρα. «Το επεισόδιο της 31ης Μαΐου 2010 στο (πλοίο) Μαβί Μαρμαρά, η επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε διεθνή ύδατα, δεν ήταν σύμφωνη με οποιονδήποτε διεθνή νόμο. Στην πραγματικότητα ήταν αιτία πολέμου. 

Κυβέρνηση για...κλάματα!! > Υπερβαίνουν τις 500.000 οι απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ λόγω κρίσης!!!


ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!! Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση δείχνει πως έχει μαύρα μεσάνυκτα.. Έπρεπε να γίνει το άτυπο υπουργικό συμβούλιο χθες, για να αποφασίσουν ένα μέτρο το οποίο αντι να γεμίσει τα….ταμεία, θα τα αδειάσει βάζοντας μέσα την ΔΕΗ.. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος στην χώρα μας, υπερβαίνουν τις 500.000 λόγω κρίσης. Οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν και δεν πληρώνουν.. 

"Καταστροφείς αρμάτων" σε επίδειξη δύναμης και ευθυβολίας στον Έβρο


Μεγάλης κλίμακας αντιαρματικές ασκήσεις διεξήγαγε πριν μερικές ημέρες στον Έβρο ο Ελληνικός Στρατός σε μία προσπάθεια να καταδειχθεί "στην άλλη πλευρά" ότι ανεξάρτητα με το οικονομικά προβλήματα της χώρας, η επιχειρησιακή ικανότητα και το ηθικό βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, ειδικά εν όψει της επερχόμενης κρίσης στην Α.Μεσόγειο. Μία από τις καλύτερες ταξιαρχίες του Ελληνικού Στρατού, με ειδικότητα στον αντιαρματικό αγώνα, η 3η Μηχανοκίνητη Ταξίαρχία ήταν ο πρωταγωνιστής της άσκησης. 


Η Ταξίαρχία εδρεύει στη Καβύλη κοντά στο προγεφύρωμα του Κάραγατς και καλύπτει την περιοχή που σύμφωνα με το τουρκικό σχέδιο εισβολής στον Έβρο "Βαριοπούλα" θα αποτελούσε το σημείο εισβολής. 

Οι “φιλέλληνες” του Κατάρ μαζί με τον παραγωγό του “Εζέλ”, χρηματοδοτούν σειρά για την άλωση της Κωνσταντινούπολης και την “φιλανθρωπία” του Μωάμεθ!!


Οι “φιλέλληνες” επενδυτές από το Κατάρ, χρηματοδοτούν τον παραγωγό του κατάπτυστου “Εζέλ” για να διαφημίσουν το φιλανθρωπικό έργο του σφαγέα Μωάμεθ του Πορθητή και τις ανθρωποκεντρικές ενέργειες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Δεν είναι ανέκδοτο, είναι η προβολή της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας στο απώγειο της. Διαβάστε αναλυτικά την είδηση εδώ:http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63371176
Καταλαβαίνετε την σκοπιμότητα της οικονομικής και πολιτιστικής προπαγάνδας που ζούμε τα τελευταία χρόνια. 

Αλαζονεία από Ερντογάν: Χωρίς άδεια μέσω FIR Κύπρου στο Κάιρο


Επίδειξη δύναμης και αλαζονείας από τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν: Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος της Τουρκίας ένα Airbus Α 319 προκειμένου να μεταβεί στην Αίγυπτο μεταφέροντας τον ίδιο και τη συνοδεία του σε περιοδεία που πραγματοποιεί στο ισλαμικό τόξο Αιγύπτου – Λιβύης – Τυνησίας πέρασε τον εναέριο χώρο της Κύπρου χωρίς καν να δώσει σχέδιο πτήσης και χωρίς καν να ζητήσει από τη Λευκωσία να εγκρίνει το σχέδιο αυτό. Η κίνηση αυτή καταδεικνύει την περιφρόνηση και τον «τσαμπουκά» που θα αντιμετωπίσει η Άγκυρα τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου σε ότι αφορά το θέμα των γεωτρήσεων και μόνο κακός προάγγελος του τι μέλλει γενέσθαι μπορεί να είναι. 

Η ισχύς του λογισμικού είναι στο Ισραήλ > ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ


Η επιχείρηση κατασκοπίας εντός του στόλου και το γεγονός ότι το λογισμικό που χρησιμοποιούνε οι Τ.Ε.Δ. έχει αγοραστεί από το Ισραήλ κατέστησε συζητήσιμη την ασφάλεια των όπλων στην διάρκεια μιας πιθανής κρίσης στην Μεσόγειο. Καθώς η κρίση συγγνώμης Τουρκίας-Ισραήλ κορυφώθηκε μετά την έκθεση των Ηνωμένων Εθνών για το πλοίο Μαβί Μαρμαρά, ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως τα νέα πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια θα προστατεύονται. 

Αναπόφευκτα άρχισαν να βγαίνουν σενάρια σχετικά με μια αντιπαράθεση των στόλων Τουρκίας-Ισραήλ. Όσο και αν δεν φαίνεται πιθανή η σύρραξη ανάμεσα στους δύο στόλους, το γεγονός πως το Ισραήλ σε πολλές περιπτώσεις έχει δείξει ότι δεν παραμένει περιορισμένο σε συμβατικά όπλα, δείχνει ότι η κρίση θα υπάρξει και σε επίπεδο λογισμικού.

ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΡΔΩΝ! ΕΝΑΣ 14ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙκουρδικό πρακτορείο Φιράτ

Σε ένοπλη σύγκρουση που συνέβη στην πόλη Σέμντινλι του Χακκάρι, μετά από πυρά αστυνομικών και στρατιωτών έχασε την ζωή του ο 14χρονος Οσμάν Ερμπάς και τρεις ακόμη πολίτες. Στην σύγκρουση σκοτώθηκαν ένας αστυνομικός και ένας υπαξιωματικός και τραυματίστηκαν επτά στρατιώτες. 

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΟΗΕ...


ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ!

Κατόπιν προτροπής του Μπαν Κι Μουν στην επίσημη ιστοσελίδα των Ηνωμένων Εθνών επανήλθε η ονομασία της χώρας κλώνου, ως "Μακεδονία", αλλά και η απόδοση "Μακεδονικής υπηκοότητας", αναγνωρίζοντας πλέον με το πιο ξεκάθαρο τρόπο τις επιδιώξεις των Γυφτοσκοπιανών. Οι εν λόγω ονομασίες αν και είχαν αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα του Οργανισμού κατόπιν ιδιωτικής πρωτοβουλίας ενός απλού, αλλά μεγάλου Έλληνα, ξαναπροστέθηκαν στις επιλογές, όταν ο επισκέπτης επιλέξει ως γλώσσα ανάγνωσης τα γαλλικά και τα ισπανικά, συμπεριλαμβάνονται και τα "μακεδονικά" ως γλώσσα επιλογής!

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣἈγαπητά μου παιδιά,

Μαζὶ μὲ τὸ νέο ἐκκλησιαστικὸ ἔτος, ὅπως πάντα, τοῦτο τὸν μήνα ξεκινᾶ καὶ ἡ δική σας καινούρια σχολικὴ χρονιά. Ὅπως γιὰ τὴν μεγάλη μας οἰκογένεια, τὴν Ἐκκλησία, ἀρχίζει τὸ πνευματικὸ τῆς ταξίδι μὲ συμπαραστάτες τοὺς ἁγίους μας ποὺ ἀγωνίστηκαν νικηφόρα σὲ κάθε τόπο κι ἐποχή, ἔτσι καὶ γιὰ σᾶς ξεκινᾶ τὸ ταξίδι στὴ γνώση καὶ στὴν ἱστορία μὲ βοηθοὺς καὶ συναγωνιστὲς τοὺς ἀγαπημένους σας δασκάλους. Ὁ ἁγιασμός, μάλιστα, στὸν ὁποῖο σήμερα συμμετέχετε δείχνει καὶ τὴν βαθιά σας ἐπιθυμία νὰ εἶναι πλάι σας στὶς δυσκολίες καὶ στὶς ἐπιτυχίες τῆς φετινῆς σας διαδρομῆς ὁ ἴδιος ὁ Χριστός μας. Ἐκεῖνος πού, ἀπὸ δωδεκάχρονο παιδὶ ἀκόμη, θάμπωσε μὲ τὴν γνώση καὶ τὴν σύνεσή Του τοὺς σοφούς τῆς ἐποχῆς ἐκείνης.

ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ...ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Στην Μυτιλήνη φαίνεται να έχουν λύσει τα προβλήματά τους και ασχολούνται με την μόρφωση των αλλοδαπών στο νησί, δημιουργώντας σχολεία μεταναστών, σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν οι αλλοδαπές οικογένειες που εξαιτίας του εργασιακού τους ωραρίου δεν δύνανται να διαβάζουν τα παιδιά τους. Η κίνηση πολιτών "Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο"(!)

Τριπλό casus belli από την Τουρκία


Η Άγκυρα εκφράζει ολοένα και πιο έντονα την επιθυμία της να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην περιοχή. Ένα γρίφο καλούνται να λύσουν η Ελλάδα, η Κύπρος, το Ισραήλ αλλά και η Ουάσιγκτον: Τη στάση και τις επιδιώξεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η τουρκική κυβέρνηση, εγκαταλείποντας την πολιτική «μηδενικά προβλήματα με τους γείτονες», έχει εξελιχθεί σε δύναμη απειλής για όλη την περιοχή. Το ερώτημα είναι μέχρι πού θα φτάσει, ποια θα είναι η απάντηση και ποιες οι επιπτώσεις. Σίγουρο, όμως, είναι το τέλος των ψευδαισθήσεων σε ό,τι αφορά στη φιλική και διαλλακτική κυβέρνηση Ερντογάν. 

Το “μακρύ χέρι” του Ισραήλ


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu περιέγραψε το Ισραηλινό Ναυτικό ως ένα από τα στρατηγικά “μακριά χέρια” της χώρας, σε τελετή αποφοίτησης αξιωματικών στη Χάιφα, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της διακοπής της τουρκο-ισραηλινής στρατιωτικής συνεργασίας. “Το Ναυτικό είναι το ένα από τα δύο μακριά χέρια των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων- και είναι ένα μακρύ και δυνατό χέρι. Μέσω των ενεργειών σου διατηρείς την ηρεμία και την ασφάλεια στη θάλασσα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Netanyahu. 

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΛΑ! ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ...
 Στην αρχή ξέραμε για 1 Οκτωβρίου... Μετα βγήκε η Κυπραία ΥΠΕΞ Μαρκουλή και είπε οτι οι έρευνες θα ξεκινήσουν πιό νωρίς και μόλις πριν μιά εβδομάδα εμφανιζόταν η 21η Σεπτεμβρίου σαν η επίσημη "πρώτη". Εχθές από την Κύπρο η Υπουργός Εμπορίου κλπ Πραξούλα Αντωνιάδου μίλησε γενικά και αόριστα για αρχές Οκτωβρίου... Ας προσέξουν καλά πως και γιατί αλλάζουν τις ημερομηνίες στην Κύπρο γιατί αυτή τη φορά τα παιχνιδάκια τέλος. Όποιος πουλήσει την Κύπρο και τον Ελληνισμό του Νησιού δεν θα ξέρει από να φύγει και με ποιό τρόπο... Διαβάστε το ρεπορτάζ: 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...