Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο ένας εκ των τριών Αλβανών που κατέβασαν και έσκισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου την Ελληνική Σημαία από τον ιστό της πλατείας του Νεοχωρίου Κυλλήνης του Νομού Ηλείας. Δείτε την είδηση ΕΔΩ.


Η Γενική Αστυνομική Διέθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Βαρθολομιό Ηλείας, από αστυνομικούς της Α.Δ. Ηλείας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος, μαζί με άλλους δυο (2) ομοεθνείς του που αναζητούνται, προκάλεσαν, χθες, νωρίς το πρωί, στο Νεοχώρι Κυλλήνης, φθορές σε ελληνική σημαία. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις τοπικές Αστυνομικές Αρχές χθες το μεσημέρι.

ΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ : Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ Α' ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ
H πρώτη Εθνοσυνέλευση άρχισε στις 20 Δεκεμβρίου 1821 στην Πιάδα, στην αρχαία Επίδαυρο. Οι περισσότερες επαναστατημένες περιοχές έστειλαν αντιπροσώπους αν και οι περισσότεροι γνωστοί οπλαρχηγοί απουσίαζαν . Η πρώτη εθνοσυνέλευση παρήγαγε το «Προσωρινό πολίτευμα της Επιδαύρου», το οποίο περιελάμβανε τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας. Πρόκειται για έργο του ιταλού Γκαλλίνα με σαφή επιρροή από τα γαλλικά επαναστατικά συντάγματα και το σύνταγμα των ΗΠΑ.

Παναγία Σουμελά ,Επεισόδια εναντίον Ελλήνων και Ρώσων

ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑΤης Στέλλας Κεμανέτζη

Ξεκίνησαν από το Διαδίκτυο και έφθασαν στον Μαραθώνα για να αναπαραστήσουν την ιστορική μάχη. Ασπίδες, περικεφαλαίες και δόρατα σε πρώτο πλάνο. Το επόμενο ραντεβού είναι στο... Βατερλό
Ταξίδεψαν στη χώρα μας για να... πρωταγωνιστήσουν στην αναπαράσταση της ιστορικής μάχης του Μαραθώνα. Λάτρεις της ιστορίας από τη Γερμανία, την Αγγλία, τον Καναδά, τη Βρετανία, την Ιταλία και συνολικά δώδεκα χώρες του πλανήτη έστησαν για λίγα 24ωρα τις σκηνές τους κοντά στην παραλία του Σχινιά, επιχειρώντας να επιστρέψουν μερικούς... αιώνες πίσω. 

Τουρκία: ανερχόμενη δύναμη ή γίγαντας με πήλινα πόδια;Η Οθωμανική Τουρκία του 18ου αιώνα αποτελούσε τον “Γίγαντα με τα πήλινα πόδια”. Ο όρος υποδήλωνε την έκταση και τον όγκο της σαν χώρα, την αδυναμία της όμως να επηρεάζει τις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις παρά το ότι κατείχε πολύ σημαντικές γεωπολιτικά περιοχές, αλλά και την αδυναμία της να ελέγχει το εσωτερικό της. Σταδιακά η Τουρκία μετά την επανάσταση των Νεοτούρκων προσπαθεί να “εκσυγχρονιστεί” και να μετατραπεί σε μία υπερδύναμη, βασισμένη στις στρατιωτικές της δυνάμεις και τη γενικότερη οργάνωση της βάσει ευρωπαϊκών προτύπων. Ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας, ο Ταγίπ Ερντογάν, έχει καλλιεργήσει μία στροφή στο ισλάμ αντίθετα με τη γραμμή πλεύσης του κεμαλικού καθεστώτος. Το ζήτημα της μαντίλας στα πανεπιστήμια ήταν χαρακτηριστική περίπτωση της στροφής αυτής. Η αυτο-αναγόρευση της Τουρκίας ως προστάτιδας χώρας αραβικών πληθυσμών όπως του Παλαιστινιακού ή και των Σύριων προσφύγων έχει απαλύνει τις σχέσεις Τούρκων-Αράβων σε επίπεδο λαών όπως μαρτυρούν και η υποδοχή και η αναγνώριση του Τούρκου πρωθυπουργού στην Τυνησία και πολύ περισσότερο στην Αίγυπτο. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΑΥΡΙΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΤΟΥ ΟΗΕ


ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! 

Αφού ο σουλτάνος τελείωσε την περιοδεία του στις αραβικές χώρες της πρώην οθωμανικής αυτοκρατορίας που πολύ θα ήθελαν να αναβιώσουν οι τουρκαλάδες, φεύγει αύριο για Ηνωμένες Πολιτείες ο Ερντογάν, όπου την Τρίτη θα συναντήσει τον Ομπάμα. Οι τούρκοι ισχυρίζονται ότι την συνάντηση Ομπάμα - Ερντογάν ζήτησε ο ίδιος ο Αμερικανός Πρόεδρος για να τεθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο και τις σχέσεις Τουρκίας Ισραήλ. 

Η ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΥ!

Γράφει ο Μιχαήλ Χρυσανθόπουλος,
καθ. ιστορικός, συγγραφέας, δημοσιογράφος SBS Αυστραλίας

And the oscar goes... Πέρασαν μερικές ημέρες από την ομολογουμένως καλοστημένη αλλά κακόγουστη φιέστα του καθεστώτος της γειτονικής χώρας για τα 20 χρόνια ανεξαρτησίας της FYROM από την πρώην Γιουγκοσλαβική Ομοσπονδία. Στρατιωτικές παρελάσεις με υβριστικά συνθήματα εναντίον των Ελλήνων, στα οποία οι δικοί μας υπεύθυνοι δεν αντέδρασαν, ένα ατελείωτο πηγαινέλα ανάμεσα στο καινούργιο μουσείο, κάτω από την “Porta MaKedonija” (αντίγραφο της Καμάρας), στην πέτρινη γέφυρα με καταληκτικό προορισμό το τεράστιο σύμπλεγμα - άγαλμα - βάση του Μεγάλου Αλέξάνδρου, του “έφιππου πολεμιστή”, όπως επισήμως αποκαλείται.

Η ύβρις του ψευτομακεδονισμού ξεπερνά τα εσκαμμένα, προσβάλλει πλέον κάθε κοινό νου, προσβάλλει την ιστορία, την αλήθεια του μακεδονισμού, την εθνολογία και την εθνογραφία του, καθώς με την προσπάθειά του να αποσυνδέσει τον όρο Μακεδών από τον όρο Έλλην, οι οποίοι είναι ταυτόσημοι (ένα και το αυτό) νομιμοποιείται η μεγαλύτερη κλοπή-ληστεία ιστορικού παρελθόντος που έχει γίνει ποτέ στην πορεία της ανθρωπότητας. Και οι ταγοί οίκαδε, στη δίνη της τεχνητής οικονομικής κρίσης που εντάσσεται σε γεωπολιτικά παιχνίδια γεωστρατηγικής, περιφερειακών δυνάμεων πετρελαίων, ορυκτού πλούτου, ΑΟΖ κρίσεων, που δεν ξέρουμε ακόμη το βάθος τους και τον σκοπό τους, όπως μεταξύ Άγκυρας και Τελ Αβίβ, σιωπούν ή ακόμη χειρότερα απουσιάζουν τυρβάζοντας περί άλλα.

Η ύβρις των καλύτερων παιδιών της Σόφιας, του σύγχρονου βουλγαρικού διεκδικητισμού, που στο έδαφος της γειτονικής χώρας καταστρέφει συστηματικά τα κέντρα τού άλλοτε ακμάζοντος ελληνισμού (Μοναστήρι, Αχρίδα, Στρώμνιτσα, Γευγελή), εξαφανίζοντας τμήματά του από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα (επιγραφές, αγάλματα, αρχαία θέατρα, εκκλησίες, μοναστήρια, εικόνες κτλ.), στραγγαλίζει τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα της πραγματικής μακεδονικής μειονότητας στη γειτονική χώρα, περιφρονεί κάθε αίσθημα δικαίου και προκλητικά, απροκάλυπτα, ανερυθρίαστα ραπίζει τους απουσιάζοντες ταγούς οίκαδε κάθε στιγμή.

Οι Μακεδόνες αντιδρούν, αγωνίζονται σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης, μετατόπισαν έστω και λίγο την αμερικανική πολιτική στο θέμα, που δεν είναι πλέον προτεραιότητα, καθώς όλοι οι αξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ (όπως και ο τωρινός αμερικανός πρεσβευτής Paul wohlers) τονίζουν ότι η λύση βρίσκεται στα Σκόπια και την Αθήνα, χωρίς τουλάχιστον φανερή ανάμειξη των ΗΠΑ στην εξεύρεσή της, όπως παλαιότερα (αυτό το οφείλουμε στον άοκνο καθημερινό αγώνα των παμμακεδονικών ενώσεων ΗΠΑ - Καναδά, Αυστραλίας και Ευρώπης). Και η ομογένεια του ψευτομακεδονισμού, μέσω του διεθνώς δραστηριοποιημένου νομικού Marjian Popeski, ζητεί άμεση καταγγελία και αποχώρηση από την ενδιάμεση συμφωνία του ’95 (προσωρινή την ονομάζουν οι βόρειοι γείτονές μας), που έτσι κι αλλιώς έχει κουρελιαστεί, στην κυριολεξία, από τη FYROM γιατί η οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής του ονόματος, θεωρητικά μιλάμε τώρα, έστω και για την αγγλική διπλωματική μετάφραση, όπως διέρρευσε προσφάτως, θα συμπαρασύρει την ονοματοδοσία του έθνους και της γλώσσας της γειτονικής χώρας.

Και ο ψευτομακεδονισμός δεν το θέλει αυτό, θέλει την ιστορική και την εδαφική οικειοποίηση της Μακεδονίας, ξέροντας ότι δεν του ανήκει, γι’ αυτό και ο φανατισμός του αυξάνεται και θα αυξηθεί με γεωμετρική ταχύτητα. Ήδη ετοιμάζεται ακόμη μεγαλύτερο σύμπλεγμα από αυτό του Μ. Αλεξάνδρου, του Φιλίππου, που επειδή ενοποίησε το μακεδονικό κράτος ο ψευτομακεδονισμός θα το τοποθετήσει στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, ως ένδειξη και απόδειξη ότι αποτελεί το κράτος που τον εκπροσωπεί συνέχειά του, νομιμοποιώντας ταυτόχρονα τις εδαφικές απαιτήσεις του.

Και από εδώ; Απουσία και σιωπή εκκωφαντική. Αλλά η ιστορία είναι γνωστό ότι δεν συγχωρεί τους απόντες και ενόχους σιωπούντες καταδικάζοντάς τους στην αφάνεια, όπως τον Αριστείδη Στεργιάδη, για να θυμηθούμε τον μοιραίο ύπατο αρμοστή στη Σμύρνη, που συνέβαλε και αυτός από τη δική του σκοπιά στην εκρίζωση του προαιώνιου ελληνισμού από την ιωνική γη. Αλλά τώρα, και είναι επιτακτικό αυτό, δεν πρέπει, δεν έχουμε το δικαίωμα να επιτρέψουμε να υπάρξουν παρόμοιες στιγμές, γιατί η μακεδονική γη μάς παραδόθηκε ελευθέρα, ζώσα, από τους προγόνους μας, που έχυσαν ποταμούς αιμάτων γι’ αυτήν.

Ο ψευτομακεδονισμός ζητεί, ενώ ο μακεδονισμός δικαιούται να το κάνει, ο ψευτομακεδονισμός που αποβουλγαροποιήθηκε εν μία νυκτί, λόγω συμπλεγμάτων και ήττας, θα έπρεπε να ζητεί ταπεινά συγνώμη από τον μακεδονισμό για τις γενοκτονίες σε βάρος του, για τη διαστρέβλωση, παραποίηση, παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας, για την ασέβειά του απέναντι σε γεγονότα και πραγματικότητες, που δεν αλλάζουν, καταγραμμένες διά μέσου των αιώνων στην Ελλάδα, όχι τυπικά, στενά γεωγραφικά, αλλά παγκόσμια, οικουμενικά, από το μεγάλο τέκνο της, τον Αλέξανδρο, που την εδραίωσε σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο ως αξία διαχρονική, πνευματική, στρατιωτική, φιλοσοφική κτλ.

Και εδώ ακριβώς βρίσκεται, εδράζεται, η ύβρις του ψευτομακεδονισμού, είτε σερβίζοντος, είτε βουλγαρίζοντος - σαντραλίζουσας ή βερχοβίζουσας αποκλίσεως. Υβρις εναντίον του πραγματικού μακεδονισμού και των απαράγραπτων ιστορικών του δικαιωμάτων. Η καλά ενορχηστρωμένη μαύρη προπαγάνδα του VMORO (όπως είναι πραγματικά), του κόμματος που κυβερνά τη γειτονική χώρα, του κόμματος που είναι συνέχεια της οργάνωσης που ιδρύθηκε το 1893 του VMORO (μετεξέλιξη του TMORO), του κατοπινού VMRO (η γειτονική χώρα από τον τίτλο VMORO αφαίρεσε το Ο, το οποίο σημαίνει odrinsko -Αδριανούπολη, Θράκη-, για να καλυφθεί ο βουλγαρικός χαρακτήρας της οργάνωσης) των δολοφόνων κομιτατζήδων των πραγματικών Μακεδόνων που έχει υποτιμηθεί και δεν έχει αξιολογηθεί όπως θα έπρεπε για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, καθώς τα θεμέλιά του και η επιχειρηματολογία του είναι σαθρά, αντιεπιστημονικά, ψευδή και ανατρέψιμα, αλλά χρειάζεται συστηματική αντίδραση, σοβαρότητα, καθημερινή παρακολούθηση, δράση και προπαντός πίστη, πίστη στην αλήθεια του μακεδονισμού.

Οι Μακεδόνες αγωνίζονται αν και μόνοι για την αξιοπρέπεια της Ελλάδας, γιατί ακριβώς είναι αυτοί που έχουν στις πλάτες τους τη φιλιππική και αλεξανδρινή παράδοση και όλων των μακεδόνων βασιλέων και προσωπικοτήτων, που κράτησαν μέσω του ιστορικού χρόνου, μέχρι τις μέρες μας, το μακεδονικό όνομα, το οποίο δεν πρόκειται να χαθεί.

(το άρθρο δημοσιεύθηκε και στη Μακεδονία της Κυριακής 18.9.2011 και αναδημοσιεύθηκε από το taxalia)
stoxos.gr

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Η Αγγλική Σχολή Λευκωσίας, στρατηγείο επιχείρησης ...

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Η Αγγλική Σχολή Λευκωσίας, στρατηγείο επιχείρησης ...: Όταν οι Βρετανοί, το 1878, πατούσαν το πόδι τους στην Κύπρο δεν είχαν σκοπό να φύγουν. Μεθοδεύοντας τη μόνιμη παραμονή τους στο Νησί εξακολο...

Σ. Σπανουδάκης: Η Μαργαρίτα Παπανδρέου εκδικείται τους Έλληνες μέσω του γιου της

Σ. Σπανουδάκης: Η Μαργαρίτα Παπανδρέου εκδικείται τους Έλληνες μέσω του γιου της

Dodoni - Hellas: Ο πολιτικός του «δε γαμιέσαι πρωί-πρωί» στο τιμόνι...

Dodoni - Hellas: Ο πολιτικός του «δε γαμιέσαι πρωί-πρωί» στο τιμόνι...: Το κήτος των 192 κιλών Ο άνθρωπος που πρόδωσε τον Οτσαλάν Ο άνθρωπος που δεν έχει φιλότιμο και εισπράττει επίδομα τρίτεκνου από τον ΟΓΑ Ο “Ε...

tromaktiko: Η ελεύθερη διακίνηση του χρέους, της εργασίας, του...

tromaktiko: Η ελεύθερη διακίνηση του χρέους, της εργασίας, του...: του Bruce Robbins Πριν μερικές βδομάδες στάθηκα αρκετά τυχερός να πάρω μέρος σε μιά γιορτή και σ’ένα τραπέζι μετά τη βάπτιση μιάς μικρού...

Διαρροή Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό. Είναι κι αυτό μια εθνική απώλεια και "αιμοραγία"!

Διαρροή Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό. Είναι κι αυτό μια εθνική απώλεια και "αιμοραγία"!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟ ΣΤΑ GREEKLISH: Ο ΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΑΦΕ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟ ΣΤΑ GREEKLISH: Ο ΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΑΦΕ...: Γράφει ο Κωνσταντῖνος Χολέβας Πολιτικός Ἐπιστήμων ​Διαβάζοντας τούς Άρχαίους Ἕλληνες καί τούς Βυζαντινο-Ρωμηούς συγγραφεῖς θαυμάζουμε τή...

Σοκαριστικές βιντεοσκοπήσεις από εκτρώσεις

Σοκαριστικές βιντεοσκοπήσεις από εκτρώσεις

gianniotis: Η χειρότερη σχολική χρονιά από το 1946 για τη διάθεση βιβλίων

gianniotis: Η χειρότερη σχολική χρονιά από το 1946 για τη διάθεση βιβλίων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Η SOFTEX έστω και αργά εκδικείται την… Αννούλα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Η SOFTEX έστω και αργά εκδικείται την… Αννούλα: Θυμάσαι Αννούλα μια Παρασκευή πριν μερικά χρόνια που ξεπούλησες τη SOFTEX και τους εργαζόμενους και τη Δευτέρα βρέθηκες Επίτροπος στην Ε.Ε;...

Στο λάκκο...

Στο λάκκο...

Να πληρωνης κατι και μαλιστα σαν ειδος «κυριλε» και να ειναι και «σκουπιδι»......

From: dio-nysio@libero.it
To: dio-nysio@libero.it
Subject: I: frapee
Date: Fri, 9 Sep 2011 15:38:36 +0200
Για τους «εραστας», του ειδους. Εαν αληθευει, σκεφθητε. Να πληρωνης κατι και μαλιστα σαν ειδος «κυριλε» και να ειναι και «σκουπιδι»......

Διονυσος

Oggetto: Fwd: frapee

ΠΟΙΟΣ γνωρίζει πόσο αληθινό είναι;
Κακουδάκης

ΤΑ ΚΑΦΕΟΔΕΝΤΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ.

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΦΕΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΕΡΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΧΑΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΡΩΜΑ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΛΟΥΜΙΔΗΣ- ΜΠΡΑΒΟ ΚΛΠ).
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΕΡΗ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΕΣΗ, ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΨΗΝΟΝΤΑΙ!
ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΟΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ .

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΩΣ ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΦΕ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ NESTLE ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΑΦΡΟ.
ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ" ΤΟΥ ΚΑΦΕΟΔΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΡΟ!

ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΦΡΑΠΕ !
ΤΟ ΔΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΡΑΠΕ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΦΕ.

Ένα μόνο νόμισμα και αυτό κίβδηλον!!!

Ένα μόνο νόμισμα και αυτό κίβδηλον!!!
http://petra.pblogs.gr/2010/05/ena-mono-nomisma-kai-ayto-kibdhlon.html

« Πατρίδα είναι η πανάρχαιη γειτονιά μας στον κόσμο…»

« Πατρίδα είναι η πανάρχαιη γειτονιά μας στον κόσμο…»

Wikileaks: Οι Αμερικανοί προετοίμαζαν Μουσουλμάνο να αναλάβει τα ηνία της Ελλάδας!

Wikileaks: Οι Αμερικανοί προετοίμαζαν Μουσουλμάνο να αναλάβει τα ηνία της Ελλάδας!