Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟ FOCUS: "ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε."!Αυτή τη φορά, το γερμανικό περιοδικό περιοδικό δεν προκαλεί με κάποια φωτογραφία, αλλά προτείνει να εκδιωχθεί η Ελλάδα από την Ε.Ε. και να μπει στη θέση της η Τουρκία.
Με αυτή του την πρόταση, ο διευθυντής του 
Focus Uli Dönch έρχεται να προσφέρει τη λύση που θα βγάλει την Ευρώπη από την οικονομική κρίση.
Λίγο μόλις χρονικό διάστημα μετά και τη βυθισμένη Ακρόπολη, το γερμανικό περιοδικό συνεχίζει τις προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα.
Στο editorial του Focus ο Uli Dönch θέτει το ερώτημα μέσα από τον τίτλο "η Ελλάδα έξω και η Τουρκία μέσα;".

Τούρκος υπουργός Ενέργειας > "Βγάζουμε αύριο το Πίρι Ρέϊς"


Πριν από λίγα λεπτά ο Τουρκος υπουργός ΄Ενέργειας ανακοίνωσε ότι αύριο βγαινει το Πίρι Ρέίς για έρευνες. Ακόμη δεν είναι γνωστό που θα πλεύσει το ερευνητικό σκάφος αν και το πιθανότερο είναι σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο Ερντογάν τις τελευταίες ημέρες, να κινηθεί μεταξύ Τουρκίας και κατεχομένων στη περιοχή που θα κάνει έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο η Τουρκία.
onalert

Γ.Α.Παπανδρέου : “Πώς έσωσα την Πατρίδα* μου”

http://netakias.wordpress.com/2011/08/18/gap_herostratus/

Διαβάστε σε τι όρια ξεφτίλας έχουν οδηγήσει τον Ελληνικό Στρατό:Αναρχοκομμουνιστές, φυγόστρατοι, αθίγγανοι και “αλληλέγγυοι” έδειραν Στρατονόμους μέσα σε Στρατιωτική Μονάδα! Για όσους δεν το ξέρουν Στρατιωτική Μονάδα είναι ένα Στρατιωτικό Νοσοκομείο… Κάποιοι επίορκοι κουκούλωσαν το γεγονός, κατόπιν πολιτικών εντολών…

O Καραμανλής παρέδωσε την χώρα (Α-) κι ο Ηρόστρατος ΓΑΠ την κατήντησε (CCC)!

H επιθεση του κ.Μόσιαλου. Θυμάστε τις διώξεις το 1981; Τι πρόβλημα έχουν με το Σύνταγμα;

http://netakias.wordpress.com/2011/08/09/junta-verde/

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αγέλες υποβρυχίων βγάζει στο Αιγαίο η Τουρκία


Τρία τουρκικά υποβρύχια, δύο 209/1400 και ένα 209/1200, σύμφωνα με πληροφορίες του Π.Ν. εγκατέλειψαν την ναυτική βάση του Μαρμαρά στην Προποντίδα, την μεγαλύτερη βάση του τουρκικού Ναυτικού και βγήκαν στο Αιγαίο αργά το απόγευμα, ενώ είχε προηγηθεί η έξοδος και άλλων υποβρυχίων τις προηγούμενες ημέρες. Τα σταθερά συστήματα ηχοεντοπισμού του Π.Ν. στην έξοδο των Στενών τα εντόπισαν αργά το βράδυ να βυθίζονται και να χάνονται στα σκοτεινά νερά μεταξύ της Τενέδου και της Ίμβρου.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ: ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ... ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!Ελαιόλαδο από την Γερμανία, αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ εισήγαγε το 2010 η χώρα μας, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Αρχή. Ο Γιώργος Γονιωτάκης, μέλος της ΓΕΣΑΣΕ εκτίμησε πως το ελαιόλαδο που εισήχθη ενδεχομένως να είναι ελληνικό.

Σεισαχθεια: ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Spiegel μεταδίδει ότι η Γερμανία ΔΕ δέ...

Σεισαχθεια: ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Spiegel μεταδίδει ότι η Γερμανία ΔΕ δέ...: ΠΗΓΗ: Βαθύ Κόκκινο του ciaoant1 Τελικά η σημερινή μέρα αποδεικνύεται γεμάτη ένταση, τόσο στην μία όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντ...

ΜΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ!!!!!! στο Καστελόριζο

παράκληση το EMAIL αυτό να κάνει το γύρω του κόσμου,

μιας και έχουμε πουλημένους πολιτικούς ας κάνουμε ότι μπορούμε εμείς.

προτείνω να βουλιάξουμε το νησί με κάρτες.

ας ξεκινήσουμε!

όχι τώρα!

άλλα χθες!

Ο Παπανδρέου θα χαρίσει το Καστελόριζο στους Τούρκους;;;

Από τον Καθηγητή του ΕΜΠ Ευριπίδη Μπίλη:

Για τους σοβαρότατους λόγους

που αναφέρει κατωτέρω ο συνάδελφος Θεόδωρος Καρυώτης

παρακαλείστε να στείλετε ταχυδρομικώς μία οποιαδήποτε κάρτα στο Καστελλόριζο, στη δ/νση:

όχι μονό τώρα αλλά και Χριστούγεννα και Πάσχα.

Δημαρχείο Μεγίστης ή Δημοτικό Σχολείο
Μεγίστη , 851 11 Καστελόριζο
Δωδεκάνησα
Ελλάδα

Καλούνται επίσης οι Ομογενείς και οι φοιτητές μας να στείλουν κάρτα από όλες τις γωνιές του πλανήτη:

Megisti Municipality or Elementary School Megisti , 851 11, Kastelorizo , Dodekanisa , GREECE. Παρακαλείστε να διαβάσετε το πιο κάτω κείμενο του Καθηγητή Καρυώτη για να αντιληφθείτε τη σημασία της αποστολής.
Στόχος, να κατακλυσθεί το Ελληνικό Καστελλόριζο με κάρτες από όλον τον απανταχού του κόσμου Ελληνισμό.
Ευριπίδης Μπίλλης, Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
«ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...... ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ !!!

μια κάρτα δεν κοστίζει, αξίζει ... ΜΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ!!!!!!

Διευθυνση: Megisti Municipality or Elementary School Megisti , 851 11, Kastelorizo , Dodekanisa , GREECE

Παρά την σπουδαιότητα του Καστελόριζου οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανησυχητικές.

Από τον Νοέμβριο υπάρχουν πληροφορίες πως η Τουρκία αμφισβητεί νομικά το δικαίωμα του συμπλέγματος των νησιών

του Καστελόριζου να έχουν υφαλοκρηπίδα.

Καλούμε όλους τους Έλληνες ,Ελλάδας, Κύπρου και Διασποράς, να στείλουν μια κάρτα ή επιστολή στο Καστελόριζο .. Επιμένουμε να σταλεί ταχυδρομικώς, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματα φυσικά (και όχι ηλεκτρονικά) στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι αυτό του Ελληνισμού. Μια υλοποιημένη και όχι άυλη παρουσία μας σηματοδοτεί πολλά.

Μια μικρή θυσία, να αγοράσουμε, να γράψουμε και να ταχυδρομήσουμε μια κάρτα, θα αναδείξει στους πάντες πως αυτό το νησί που δένει Ελλάδα και Κύπρο δεν το ξεχνάμε, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Τούρκο στρατοκράτη να το επιβουλεύεται.

Βλέποντας το Καστελόριζο από ένα χάρτη της ανατολική Μεσογείου, θα δείτε πως το νησί αποτελεί ένα κόμβο, που δένει γεωπολιτικά την Ελλάδα με την Κύπρο μας. Χωρίς το Καστελόριζο, τα χωρικά ύδατα των ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, θα τέμνονταν κάθετα από ένα θαλάσσιο σύνορο μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου, καθιστώντας αδύνατη, την δυνατότητα κοινής ελλαδοκυπριακής συνεκμετάλλευσης κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου, όπως επίσης και την δυνατότητα ενεργοποίησης του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος,.

Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο), αν τύχει σωστής πολιτικής και οικονομικής διαχείρισης, με γνώμονα πάντοτε το εθνικό συμφέρον, θα μπορεί να δώσει λύσεις στα τεράστια προβλήματα που μαστίζουν την χώρα και να την βγάλουν από τα αδιέξοδα που την οδηγούν επιλογές υποτέλειας τύπου ΔΝΤ..

Σύμφωνα με τον Καθηγητή Γεωλογίας Αβραάμ Ζεληλίδη του Πανεπιστημίου της Πάτρας, «αν αξιοποιηθούν οι περιοχές νότια της Κρήτης, τα ευρήματα στη Δυτική Ελλάδα, το Καστελόριζο και η λεκάνη "Ηρόδοτος", που εκτείνεται μεταξύ Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου, τότε καλύπτεται η ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης για 50 χρόνια» [1]. Ο καθένας μας λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί την τοπο-στρατηγική σπουδαιότητα του Καστελόριζου, χωρίς το οποίο Ελλάδα και Κύπρος δεν θα μπορέσουν να οριοθετήσουν την Αποκλειστική Οικονομική τους Ζώνη.

Αναφερθήκαμε ήδη στην σπουδαιότητα της πρόσφατης συμφωνίας καθορισμού της ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ. Η Κύπρος έχει ήδη κάνει παρόμοιες κινήσεις επί Τάσσου Παπαδόπουλου με την Αίγυπτο και τον Λίβανο. Απορήσαμε γιατί η Ελλάδα δεν κάνει παρόμοια κίνηση αφού η οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, δεν αποτελεί μόνο οικονομική προτεραιότητα, αλλά αποτελεί εθνική ανάγκη για την επιβίωση του Ελληνισμού στον γεωπολιτικό χάρτη, και αυτό διότι τα χωρικά μας ύδατα συμπίπτουν, και αυτό οφείλεται στις δυνατότητες που μας παρέχει η ευλογία της ύπαρξης του Καστελόριζου ....;»

Υπάρχει ακόμη κι άλλο κείμενο, αλλά είπα να μην σας κουράσω, Τα σπουδαιότερα τα διαβάσατε.

παράκληση το EMAIL αυτό να κάνει το γύρω του κόσμου.

μιας και έχουμε πουλημένους πολιτικούς ας κάνουμε ότι μπορούμε εμείς.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην κυπριακή ΑΟΖ τα νορβηγικά σκάφη συνοδεία υποβρυχίων


(Ανανέωση 00.30, 23/09): Ξαφνική αλλαγή της πορείας των δύο νορβηγικών ερευνητικών πλοίων που έχουν μισθωθεί από την τουρκική κυβέρνηση για την πραγματοποίηση ερευνών στον κόλπο της Αττάλειας και αυτή την στιγμή έχουν μπει στην κυπριακή ΑΟΖ. Με την από αέρος κάλυψη αεροσκαφών ηλεκτρονικού πολέμου CN-235-100 και την συνοδεία τουλάχιστον ενός υποβρυχίου (η πληροφορία μεταδόθηκε στην ελληνοκυπριακή πλευρά ας πούμε από "συμμαχικό" υποβρύχιο που επίσης πλέει στην περιοχή) τα δύο μισθωμένα πλοία THOR BEAMER και BERGEN SURVEUOR σταμάτησαν τις έρευνες στον κόλπο της Αττάλειας και πλέουν με μικρή ταχύτητα 4-5 κόμβους σε μικρή απόσταση μεταξύ τους με κατεύθυνση νοτιοανατολικά προς τις ακτές της κατεχόμενης Κύπρου. 

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ... ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ... Αν ο πρόεδρος, οι αντιπρόεδροι, οι υπουργοί, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι είναι δυνατόν με κάποιον τρόπο (κάποιο θαύμα;) να σωθούν και να παραμείνουν στο πολιτικό σκηνικό με απανωτές δηλώσεις περί «σωτηρίας της χώρας», γκρίνιες στα ιστολόγια και στα ΚΤΕ, συνεντεύξεις ενοχοποίησης των πάντων και δυσφήμησης της χώρας και των Ελλήνων, είναι μακριά νυχτωμένοι. Αδύνατον να έχουν τυφλωθεί τόσο πολύ ώστε να μην βλέπουν αυτό που έρχεται. Αδύνατον να πιστεύουν πως με διάφορες αηδίες περί δημοψηφισμάτων και εξεταστικών επιτροπών για την οικονομία θα ξεπεράσουν τις συνέπειες της απίστευτης ανικανότητας. Είναι προφανές...

Κι άλλα στοιχεία για τα χρέη της Γερμανίας στην Ελλάδα…


Ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε πρόσφατα ότι η Γερμανία χρωστάει περισσότερα στην Ελλάδα από ότι η Ελλάδα στην Γερμανία.

του Κώστα Τζάνου
Δρ. Πυρηνικής Τεχνολογίας- Forum Hellenic Professors and PhDs
(δημοσιεύτηκε στο http://www.dailynews24.gr/)
Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941.

Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα – άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας. Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόμη Τσιάνο, « Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΑΞΑΔΕΣ!
Ο "Στόχος" στο προηγούμενο φύλλο του έγραφε: "Με χορηγία 80.000 περίπου ευρώ τουρκικού Δήμου, κατασκευάστηκε στο Νομό Ροδόπης το πρώτο τουρκικό τέμενος επί ελληνικού εδάφους με μικρούς και μεγάλο τρούλο, ανάλογης αρχιτεκτονικής αυτών της Σαουδικής Αραβίας!... Η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε με την χορηγία του τουρκικού Δήμου Σισλί!". Στην πρώτη εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι εγκάθετοι του προξενείου στους Αμαξάδες -μεικτός οικισμός του Δήμου Ιάσμου- κατέφθασαν πούλμαν εκ Τουρκίας και φυσικά ο... μέγας χορηγός τούρκος δήμαρχος Μουσταφά Σαριγκιούλ που παρέστη έκανε λόγο για... "οθωμανικό τουρκικό τέμενος σε χωριό που ζούνε ομογενείς μας...

Ανακοινωθέν 22α Σεπτεμβρίου του Μητροπολίτου ΠειραιώςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332 e-mail: impireos@hotmail.com

 
Ἐν Πειραιεῖ τῇ 22ᾳ Σεπτεμβρίου 2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Μέ τίς ὑπ’ ἀριθμ. ΕΓ/104-2010/361/9Δ/2011 διάταξη τῆς Εἰσαγγελέως Πλημελλειοδικῶν Ἀθηνῶν καί ὑπ’ἀριθμ. 15/2011 διάταξη τοῦ Εἰσαγγελέως Ἐφετῶν Ἀθηνῶν ἡ ἔγκλιση τῶν κ. Andrea Helen Gilbert τοῦ Milton, Γρηγορίου Βαλλιανάτου τοῦ Νικολάου, Εὐαγγελίας Βλάμη τοῦ Κωνσταντίνου, Δημητρίου Τσαμπρούνη τοῦ Νικολάου στελεχῶν «ὁμοερωτικῶν» φορέων καί Παναγιώτου Δημητρᾶ τοῦ Ἠλία, νομίμου ἐκπροσώπου τῆς Ἑταιρίας κοινωνικῆς καί πολιτικῆς ἔρευνας «ΕΤΕΠΕ» Ἑλληνικοῦ Παρατηρητηρίου τῶν Συμφωνιῶν τοῦ Ἐλσίνκι, κατά τῆς ἐλαχιστότητός μου γιά δῆθεν «ἐξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση καί γιά προσβολή μέ λόγο τῆς τιμῆς τῶν “ὁμοερωτικῶν” ἀτόμων» καί ὅτι δῆθεν μέ τίς δηλώσεις μου, διά τοῦ Τύπου, κατά τῆς ὁμοφυλοφιλίας συνέβαλα στήν δημιουργία «ἐκφοβιστικοῦ, ἐχθρικοῦ, ἐξευτελιστικοῦ, ταπεινωτικοῦ ἤ ἐπιθετικοῦ περιβάλλοντος γιά τά “ὁμοερωτικά” ἄτομα» ἀπερρίφθη τελεσιδίκως ὡς νόμῳ καί οὐσίᾳ ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ!  Ο... γνωστός για τα... φιλελληνικά του αισθήματα βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, με θέμα την πρόσληψη ιεροδιδασκάλων σε τεμένη της Θράκης. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Αρ. Πρωτ.: 1242/21.09.2011 ΠΡΟΣ: Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ΘΕΜΑ: Πρόσληψη ιεροδιδασκάλων σε τεμένη της Θράκης Τα άρθρα 36-40 του υπ’ αρ. Ν. 3536/2007 (ΦΕΚ Α/42/23.02.2007, «Ειδικές ρυθμίσεις θεμάτων μεταναστευτικής πολιτικής και λοιπών ζητημάτων αρμοδιότητας...

Τουρκικό ωκεανογραφικό και στη Σάμο - δείτε το χάρτη


Και ενώ όλοι περιμένουν την έξοδο του Πίρι Ρέις λίγο μετά τις 3 χθες το απόγευμα, στον θαλάσσιο χώρο Βόρεια – Βορειοδυτικά της Σάμου, έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του, ένα Ωκεανογραφικό σκάφος του Πανεπιστημίου Ντοκούζ Ειλούλ (9ης Σεπτεμβρίου) της Σμύρνης. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο θάλαμο επιχειρήσεων του Υπουργείου και το σκάφος τέθηκε υπό παρακολούθηση.
Για αρκετές ώρες το τούρκικο Ωκεανογραφικό, έπλεε ακριβώς επάνω στην οριογραμμή των θαλασσίων συνόρων μας!

Χάρρυ Κλυνν: Είμαστε Έλληνες ρε; Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και…

http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/blog-post_8099.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...