Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Armageddon: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ...

Armageddon: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ...: ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ . . . ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ . . . ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ! ! ! ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ...

Ένα πείραμα ανατρέπει τα πάντα στη Φυσική

Ένα πείραμα ανατρέπει τα πάντα στη Φυσική

Αν δεν σωθεί ο Ελληνισμός, δεν ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΘΩ!

Αν δεν σωθεί ο Ελληνισμός, δεν ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΘΩ!

(Για να σωθείς πρέπει να το αξίζεις κιόλας).

του netakias

Εχετε αναρωτηθεί, γιατί θα έπρεπε να σωθούμε; Γιατι αξίζει να σωθεί η Ελλάδα;

παν-κάλος κοπρίτης

Πολιτικό γραφείο Αντιπροέδρου της κυβέρνησης
46.319,34 ευρώ!
:http://www.otyposnews.gr/archives/17863

Η μετοχή "τέρας" τράπεζα της ανατολής

http://www.youtube.com/watch?v=6QZZ24dEqqo&feature=player_embedded#

Τι είχε πει ο Καποδίστριας στους υπουργούς του.Πολύ επίκαιρο! « Greek National Pride

http://nationalpride.wordpress.com/2011/09/23/τι-είχε-πει-ο-καποδίστριας-στους-υπουρ/

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξεπροβάλει…Καθώς τα σχέδια για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση προχωρούν προς την ολοκλήρωση, ο εχθρός αρχίζει να αποκαλύπτεται!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξεπροβάλει…Καθώς τα σχέδια για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση προχωρούν προς την ολοκλήρωση, ο εχθρός αρχίζει να αποκαλύπτεται!

Ένας Σκοπιανός και μία Αλβανίδα διώκουν Έλληνες στρατιωτικούς...στην Ελλάδα!


Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου βιώσαμε χθες στο Ναυτοδικείο Πειραιά. Η Ελληνική Δημοκρατία, έθεσε τους θεσμούς της (στην προκειμένη περίπτωση τη Στρατιωτική Δικαιοσύνη) στην υπηρεσία των εχθρών του έθνους, ώστε να συνεχιστεί η νομική ομηρία των 39 ΟΥΚάδων, οι οποίοι διώκονται για συνθήματα που φέρονται να φώναξαν στην Αθήνα, στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου του 2010. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου, παρατείνοντας έτσι την ταλαιπωρία των στελεχών της επίλεκτης μονάδας, η οποία κάθε μέρα δίνει την ψυχή της για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά και την προστασία της ανθρώπινης ζωής στις ελληνικές θάλασσες.

Μετέφεραν την ένταση στο διπλωματικό πεδίο


Διαμαρτύρονται για τις έρευνές μας με μιαν άκυρη «συμφωνία» οι Τούρκοι. Μετατοπίζεται ο τουρκικός άξονας απειλών. Οι πολεμικές ιαχές σίγησαν και η Άγκυρα προχώρησε στην οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας με το ψευδοκράτος, με στόχο την άμεση έναρξη ερευνών, στις βόρειες θάλασσες της Κύπρου. Μια «συμφωνία», που δεν σημαίνει τίποτα απολύτως και δεν έχει κανένα νομικό αντίκρισμα, αφού το ένα εκ των δύο μερών που συμμετέχουν δεν υφίσταται ως κρατική οντότητα, υπέγραψαν χθες το βράδυ Τουρκία και ψευδοκράτος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...