Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΜΟΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ...Δύο άρθρα που αφορούν το θέμα των ομοφυλοφίλων φιλοξένησε Αθηναϊκή εφημερίδα, την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011. Το πρώτο αναφερόταν στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου από την Γερουσία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τη συντηρητική βάση των Ρεπουμπλικανών, αλλά και οργανώσεων που υπερασπίζονται το θεσμό του γάμου.
Το δεύτερο άρθρο της εφημερίδας αναφέρεται στο τι ισχύει σε διάφορες χώρες για τη νομιμοποίηση και τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Η συντάκτρια του άρθρου θεωρεί πρωτοπορία την απόφαση της Ολλανδίας να είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο, που νομιμοποίησε την ένωση των ομοφυλοφίλων το έτος 2001. Και θεωρεί την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γαλλίας, να κρατήσει κλειστή την πόρτα στη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων, ως γαλλική υποκρισία.

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ "ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ"... Είναι λογικό οι απόγονοι των κομιτατζήδων να λυσσάνε με την Ορθοδοξία, ακριβώς όπως λύσσαγαν και οι πρόγονοί τους, τότε που έσφαξαν και κρέμαγαν τους ιερείς μας που δεν προσωρούσαν στην "εξαρχία"!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανοικτά της Πάφου το PIRI REIS και τα τουρκικά πολεμικά


Mέσα στην κυπριακή ΑΟΖ και μάλιστα στο "Οικόπεδο 1", ανοικτά και νοτιοδυτικά της Πάφου, εντός της ακτίνας δράσης των βλημάτων εδάφους-επιφανείας ΜΜ-40 Εxocet Block II, βρίσκεται η τουρκική αρμάδα με το ερευνητικό πλοίο KOCA PIRI REIS. το σκάφος το συνοδεέι μία φρεγάτα και ένα υποβρύχιο. Πρόκειται περί πειρατικής ενέργειας 100% και θα πρέπει να υπάρξει ελληνική αντίδραση άμεση αν δεν θέλουμε να θεωρηθούν λόγια του αέρα τα περί "Ϋπαρξης της Κύπρου στον σκληρό πυρήνα της ελληνικής ασφάλειας". 

Ανεβαίνει η ένταση στο «Οικόπεδο 12»


Πορεία προς το «Οικόπεδο 12» της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης φέρεται να έχει πάρει το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Πίρι Ρέις. Σήμερα το πρωί, το σκάφος βρισκόταν νοτιοδυτικά της Πάφου και σε απόσταση 30 ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Τίμης. Από την πορεία που έχει χαράξει φαίνεται πως έχει κατεύθυνση προς το «οικόπεδο 12» της κυπριακής ΑΟΖ. Σε περίπτωση που συνεχίσει έτσι, το τουρκικό σκάφος θα διέλθει σε απόσταση πέντε ναυτικών μιλίων από την πλατφόρμα νωρίς το βράδυ.

νέο αποκλειστικό άρθρο του Β. Μαρκεζίνη στο Αντίβαρο

Ο Β. Μαρκεζίνης ενώνει τα κομμάτια του παζλ των πολλαπλών κρίσεων υπό το πρίσμα των διεθνών εξελίξεων. Αποκλειστική συνέντευξη-ορόσημο στο Αντίβαρο!
http://www.antibaro.gr/node/3313

ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανακοίνωση της Θύρας 4 για τον Παπανδρέου !

ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανακοίνωση της Θύρας 4 για τον Παπανδρέου !
Ο σύνδεσμος φίλων Π.Α.Ο.Κ. "Θύρα 4" μας κούφανε! Η πιο καυστική ανακοίνωση κατά του πρωθυπουργού που έχει βγει ποτέ από επίσημο φορέα, κίνημα, οργάνωση, σύνδεσμο κτλ.
Λίγες ώρες μετά τον αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, η "Θύρα 4" έβγαλε την καθιερωμένη ανακοίνωση - κριτική του αγώνα. Το σημείο της ανακοίνωσης όμως που προκαλεί τεράστια εντύπωση και σοκάρει είναι το εξής:
"Αηδία μας προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι από τα μεγάφωνα αντί να γίνουν εκκλήσεις να σταματήσει η αστυνομική αυθαιρεσία, γινόταν παρατηρήσεις στους οπαδούς μας για τα υβριστικά συνθήματα που ακολούθησαν. Με τα οποία βέβαια δεν συμφωνούμε:
<< Δεν θέλουμε η μάνα του πρωθυπουργού να εξομοιώνετε με τις ιερόδουλες, αφού οι τελευταίες βγάζουν τίμια το ψωμί τους και δεν μας φορτώθηκε στο σβέρκο κάποιο καθυστερημένο μούλικο τους>> !
http://filologos10.wordpress.com/

Το συγκλονιστικό αφιέρωμα στις αποκαλύψεις του Ολυμπία για τους δοσίλογους και τα παιδιά τους.

http://olympia.gr/2011/05/09/german-occupation-1941-2011/

Παραλήρημα Gruevski από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ

Στο ζήτημα της ονομασίας αναφέρθηκε, σε μεγάλο βαθμό, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Nikola Gruevski κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Ο Gruevski υπεραμύνθηκε των θέσεων του στα αποκαλούμενα ζητήματα “εθνικής ταυτότητας” και στο ζήτημα της ονομασίας της χώρας του. “Εμείς γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και πώς θα ζήσουμε. Εμείς είμαστε Μακεδόνες, μιλούμε μακεδονικά και η χώρα μας ονομάζεται Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Χάρτης-σοκ των Τούρκων! "Σβήνουν" Δωδεκάνησα, φθάνουν Κρήτη!

Ο χάρτης που δημοσιεύεται σε τουρκικά ΜΜΕ είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικός για τις προθέσεις και τις επιδιώξεις της Άγκυρας! Στην επεξήγηση του χάρτη οι Τούρκοι χρωματίζουν με κίτρινο χρώμα την “υφαλοκρηπίδα που οι Έλληνες ισχυρίζονται πως κατέχουν”, με πορτοκαλί της Κύπρου και μετά αρχίζουν τα παράλογα. Με το γαλάζιο χρώμα φαίνεται η υφαλοκρηπίδα που έχουν οι Τούρκοι και με το σκούρο μπλε αυτή …που ονειρεύονται!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...